Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SANPOL

Pracowałeś w firmie SANPOL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2010-01-30 16:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram poprzedni komentarz.Jestw 100% prawdziwy !!!Przezyłem tam prawdziwa gechenną.Człowiek szedł do pracy cały roztrzęsiony w obawie jak minie czas pracy.Nie polecam pod każdym wzgledem !!!
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2010-03-30 22:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ocena tego "miejsca pracy" jest awykonalna ,jest to Skawinski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .Straciłem tam prawie 3 lata . (usunięte przez administratora).Mam tylko nadzieje że kiedys bedzie musial sam pracowac w swojej firmie . ZDECYDOWANIE nie polecam , szkoda nerwów ,czasu . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2010-04-03 09:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za życzliwość(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-04 15:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Logistyki (Kuras) wojne rozpoczeta trzeba zakonczyc Nie obrazajac nikogo , nie maja urazy do nikogo pamietaj Pan ze z samochodami marki reno Mascot nie bedziesz Pan wozil towar .Ostrzezenie co do jakosci transportu udziela Panu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-01-15 23:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu. Ludzie spoko :-) (czekaj że xD ) a poza tym straszna "LIPA". Marne wynagrodzenie, warunki pracy hmm bez komentarza, brak profesjonalnego sprzętu do pracy (zielony potwór xD)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-12 04:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to Vivasanit, z Sanpol od dawna nie ma nic wspólnego.
zdjecie uzytkownika
.. - 2011-03-08 23:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vivasanit to nie Sanpol proszę tego nie mylić Sanpol jest OK
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-09-29 20:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Można traktować pracę w tej firmie jedynie jako przystanek do znalezienia innej a i to tylko w ostateczności. Omijać jak się da.
zdjecie uzytkownika
Seba - 2012-03-14 10:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Sanpolu jak w wojsku,nie przezyjesz na wlasnej skuze to sie nie dowiesz jak tam jest.Pozdro dla starej,zgranej ekipy z malego magazynu gdzie pracowalem i dla reszty wyjadaczy z duzego magazynu,kierowcow,pracownikow ekspozycji.Sie dzialo,sie krecilo :).Bylo minelo i nie wroci wiecej.
zdjecie uzytkownika
TAAAAA - 2012-05-02 11:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno kierownika łape (zjawa) chcieli dać na magazyn to sie zwolnił:) Niemoge go sobie wyobrazić na stanowisku magazyniera. Tam trzeba zapier.... a nie pół godziny zastanawiać się co jest napisane na fakturze.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 18:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie czy firma Sanpol planuje otworzyć jakiś nowy oddział i zacząć zatrudniać więcej pracowników? Proszę o odpowiedź zwrotną
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-09 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2013-09-20 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sanpol to profesjonalna polska firma , działająca w branży instalacyjnej , grzewczej i łazienkowej i jest jedną z największych firm w Polsce w tej branży. Opisywana firma w Skawinie nie nazywa się Sanpol oraz z Sanpol nie ma nic wspólnego, nazywa się Vivasanit. Wcześniej rzeczywiście korzystała z nazwy Sanpol, stąd tyle nieporozumień.Sanpol uruchomił w sierpniu 2013 oddział w Krakowie.
Misja firmy Sanpol brzmi - budujemy profesjonalny zespół , zapewniający trwałość i bezpieczeństwo inwestycji naszych klientów.
zdjecie uzytkownika
Kadi - 2013-09-21 11:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i przez takie zbierzne nazwy robi się bałagan. To w końcu Sanpol jest wart pracy? Traktują dobrze ludzi?
zdjecie uzytkownika
oczko - 2014-01-28 12:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma SANPOL, to najgorsza firma w jakiej było mi dane pracować. To ich hasło "budujemy profesjonalny zespół...", to kpina!!! Zdecydowanie nie polecam!!! Traktuja ludzi jak woły robocze, które w każdej chwili moga bez żadnego powodu zwolnić. Pieniadze też marne. Szkoda nerwów i zdrowia. Oszczegam przed podjęciem pracy w tej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
tupac - 2014-02-18 13:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chce mi sie wierzyć, w to, że sanpol tak bez powodu kogos zwolni, przecież zawsze musi byc jakiś powód, chociażby redukcja etatów.
zdjecie uzytkownika
bolesław - 2014-05-26 17:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie powody ku temu były, tylko pracownicy lubia narzekac w stylu: zwolnili mnie, ale nie pisza co przeskrobali... Pewnie sanpol nie miał wyjścia.
zdjecie uzytkownika
bolesław - 2014-06-06 22:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisze jak aktualnie pracuje się w sanpol, czy idzie sie dogadac z przełożonymi, z czasem awansować?
zdjecie uzytkownika
gregor - 2014-06-17 20:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolek zapomnij o awansie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANPOL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski