ZAMAK MERCATOR Sp. z o.o.

Adres: Piłsudskiego 63, 32-050 Skawina

NIP: 6792488195 KRS: 0000057186

ZAMAK MERCATOR Sp. z o.o.
1 273 5 1

Opinie o ZAMAK MERCATOR Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Rowerzysta
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Po doświadczeniach które przeżyłem po około pół roku pracy, nie polecam.

Pomocna?
Tak5Nie
Pitrek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Rowerzysta 15.05.2019 23:28

Z firmą byłoby wszystko ok gdyby wyeliminować (usunięte przez administratora) Na uczelni nie znajdziecie takiego profesora, który straszy i drze się na ludzi. Ale chyba prezesi nie rozumieją że dzisiaj rynek jest rynkiem pracownika, więc SAJONARA!

Pomocna?
TakNie
Kiszeczka z grilla
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Rowerzysta 15.05.2019 23:28

Pitrek jest psychcznie i nerwowo chory. Zapraszamy na wakacje w kobierzynie. Znecac to sie mozesz nad wnuczusiem. Zawiesza sie w tym kantorku swoim i robi zeza

Pomocna?
Tak1Nie
TOMEK
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Kiszeczka z grilla 16.05.2019 15:14

Chyba mu sie przewróciło w głowie od tej kasy, i ego blisko stratosfery nie znosi sprzeciwu

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@TOMEK 16.05.2019 18:34

Trudno znosi sprzeciw bez argumentow, faktow, merytorycznej polemiki.Dlatego warto byc kompetetnym w dzialniu, to sie wiele zyskuje, co bardzo docenia

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Rowerzysta 15.05.2019 23:28

Dobrze, ze cie wymietli, bo nic nie potrafiles zrobic sensownego i ciagnoles wspopracownikow w dol- nie to miejsce i nie ten czas.

Pomocna?
TakNie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 17.05.2019 12:04

Naucz się pisać najpierw, widać jacy ludzie tam pracują, nawet zdania nie potrafią sklecić sensownego

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Rowerzysta 15.05.2019 23:28

Dzisiaj się zarabia na (usunięte przez administratora) nie trzeba pracować w takich firmach.

Pomocna?
TakNie
Olek
 Opinia
@Rowerzysta 15.05.2019 23:28

Niemozliwe, zebys 6 msc wytrzymal jak bylo źle.Zaprzeczasz sobie. Nie przedluzyli ci umowy, bo wiesz ile trzeba bylo poprawic po tobie- dostales ocene 2, a musiales miec 4, by trwac na tym stanowisku. Zbyt niskie kompetencje.

Pomocna?
TakNie
Kiszeczka z grilla
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Olek 24.05.2019 14:39

Kasandra i pitrek maja wysokie kompetencje. wszystkich lepszych zwalniaja bo nie moga zniesc ze maja wieksza wiedze niz oni

Pomocna?
TakNie
!!!
Nazwa działu: IT
 Opinia

TA FIRMA TO PRZEKRĘT NIE ZATRUDNIAĆ SIĘ

Pomocna?
Tak5Nie
Olek
 Opinia
@!!! 19.05.2019 16:56

Dobrze- zatrudnie sie bo mi sie podoba w tej firmie. Wlasnie podpisalem umowe na 1 rok, po okresie probnym. Warunki dobre, ludzie ambitni i kompetetni.Zarobki lepsze niz w okolicy.

Pomocna?
TakNie
Dziadziu
Nazwa działu: IT
 Opinia
@!!! 19.05.2019 16:56

Za 3 miesiace zwolnisz sie bo cie dziadziu bedzie wkurzal

Pomocna?
TakNie
Jacek
 Opinia

Prezes to fajny gosc.Lubie go.Dobrze nam sie pracuje w tej Firmie.Te negatywne opinie to swiadoma mowa nienawisci frustratow i mentora gowork

Pomocna?
Tak6Nie4
Tomek
 Opinia
@Jacek 15.01.2019 22:47

Wszystko zależy od podejścia, płaci w terminie to najważniejsze. Problemy z prowadzeniem firmy odbijają się na nim, a później na pracownikach. Nie potrzebnie się tak denerwuje na ludzi. Dlatego ja pracuję z młodymi ludźmi, bo nie są tak zniszczeni nerwowo przez prowadzenie firmy. Wiadomo że ciężko w tym kraju prowadzić biznes, mieć na głowie to wszystko podziwiam na prawdę. Nie mniej jednak dzisiaj rynek jest rynkiem pracownika, i każdy specjalista może sobie przebierać w ofertach pracy.

Pomocna?
Tak1Nie
Tomek
 Opinia
@Jacek 15.01.2019 22:47

niech dziadziu poczyta co to jest mobing bo jedyne co umie to nekac pracownikow a to jest karalne. Nie chcialem isc do sadu z tym bo mi ich szkoda po prostu a tez mam prawnika.

Pomocna?
Tak9Nie
Jan
 Opinia
@Tomek 20.01.2019 21:20

Kolego- zadania, kontrola wykonania zadan, rozliczanie z zadan to sa normalne czynnksci zarzadcze, a nie zaden mobing . Kolego tu prawnik i lekarz i sad nic nie zaradzi. Trzeba sie znac na tym co sie robi, prezentowac wiedze, a praca sie uklada sama i szefowie zadowoleni. Jesli udajesz kompetencje, popelniasz podstawowe bledy w projektowaniu, technolgii, terminach nie nadajesz sie do nas i szefowie Cie nie chwala, a Tobie sie wydaje ze to mobing- to zwykle wymaganie spelnianie obowiazkow. Produkcja maszyn, ktore wykonujemy to powazne dzialanie, a nie ze jakos to bedzie. Dlatego cie zwolnili, a ty chcesz spC Z PRAWNIKIEM - chlopie naogladales sie za duzo filmow amerykanskich

Pomocna?
Tak4Nie
Marek
 Opinia
@Jan 21.01.2019 12:04

Ciekawe dlaczego nie nadawało się jakieś 300 pracowników w tym grajdołku, akurat mam duże doświadczenie jeśli chodzi o projektowanie maszyn, i robię to szybko i rzetelnie. Dziwne że zostawia się amatorów po studiach którzy jeden projekt robią 5 miesięcy a zwalnia prawdziwych specjalistów(może dlatego że są tańsi?).

Pomocna?
Tak13Nie1
Marek
 Opinia
@Marek 21.01.2019 13:03

Zarobki słabe a wymagania z kosmosu. Mega rotacja pracowników. Nie polecam!

Pomocna?
Tak8Nie
Marek
 Opinia
@Marek 25.01.2019 13:24

300 osob to juz niegrajdolek - zarobki bardzo dobre - konstruktor zarabia 10 brutto.- tj 2500 eur Nie gardz- we Niemczech tez tyle zarabiaja!

Pomocna?
Tak4Nie2
Tomek
 Opinia
@Marek 25.01.2019 15:57

10 brutto haha dobre! takiej bzdury nie slyszalem jeszcze o tej firmie. Biora studentow za 2000 zl bo ich nie stac na inzyniera z prawdziwego zdarzenia. W korpach to zarabiaja i po 14 tys zl ale nie w tym badziewiu.

Pomocna?
Tak12Nie
Tomek
 Opinia
@Tomek 20.01.2019 21:20

a ja mam żone i lekarza i psa i kota i kanarka i

Pomocna?
Tak2Nie
Tomek
 Opinia
@Tomek 25.01.2019 16:16

musisz isć do laryngologa i oczyścić uszy, aby slyszec 10 brutto. W korpach to zarobki 140 tys np. w Banku.Zle slyszales, zmien naglosnienie. Dalczego coraz gorzej u ciebie ze sluchem?Zrob badania, zadbaj o zdrowie.

Pomocna?
Tak2Nie
Playstation
 Opinia
@Tomek 25.01.2019 20:47

Gdzie jest playstation i piłkarzyki?

Pomocna?
TakNie
Playstation
 Opinia
@Playstation 29.01.2019 09:56

W Sony

Pomocna?
TakNie
Playstation
 Opinia
@Playstation 29.01.2019 13:01

W Sony

Pomocna?
TakNie
Reksiu
 Opinia
@Jacek 15.01.2019 22:47

Są plusy można się pośmiać i porobić żarty, no i dużo nauczyć jeśli chodzi o projektowanie.

Pomocna?
TakNie1
iphone
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Reksiu 29.01.2019 20:49

Nie ma się od kogo uczyć projektować, bo każdy kto coś kumał o tych maszynach dawno uciekł. Od nowego projektanta wymaga się aby wszystko wiedział, wszystko umiał ze wszystkich dziedzin nauki i czytał w myślach bo nie potrafią przekazać informacji słownie.

Pomocna?
Tak5Nie
Tomek
 Opinia
@Tomek 20.01.2019 21:20

A lekarza masz?, mozesz kogos polecic, bo mnie reka boli (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Tomek 03.05.2019 20:08

Żadna pozytywna opinia o tej firmy nie wybieli zachowań prezesów i ogólnie tego całego (usunięte przez administratora) podejścia do człowieka. Sami sobie projektujcie bo nikt tam już nie przyjedzie do pracy.

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Tomek 13.05.2019 20:33

Gdzie to tak traktować inżynierów, tak się nawet w więzieniu nie traktuje ludzi.

Pomocna?
TakNie
Wiezien sumienia
 Opinia
@Tomek 13.05.2019 22:17

Nie masz racj, w wiezeniu jest źle, sa kraty, klawisze i przestepcy i nie ma wolnosci. W tej firmie sa zdolni i kompetetni ludzie.Wiem bo to pracuje 3 rok.Te opisy to bujdy, nie traktujcie ich powaznie, zreszta sami widzicie jakie herezje wypisuje ta jedna osoba z goowwork

Pomocna?
TakNie
Wiezien sumienia
 Opinia
@Tomek 13.05.2019 22:17

Gdzie to to tak dobrze bedzie jak nie tu, wszystyko co trzeba jest, Tak trzymac i robic swoje, zazdrośnikow unikwać, złośliwcow torpedowac, zwalniac ludzi biernych

Pomocna?
TakNie
Majster
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Wiezien sumienia 14.05.2019 13:18

Zawsze macie coś na swoją obronę a niestety firma jest tragicznie zarządzana, technologicznie i mentalnie jest stara jak prezes, ale jak tobie to pasuje to ok może nie pracowałeś w poważnej dobrej firmie inżynieryjnej i nie masz porównania. A jest ich pełno nie tylko w Krakowie.

Pomocna?
TakNie
DZIADZIU!
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Jan 21.01.2019 12:04

Jaka kontrola dziadziu się kompletnie nie zna na tych programach, a przeklina że go wkurza kreska na ekranie. Nic się nie nauczycie w tej firmie tylko jak być posłusznym dziadziuniowi.

Pomocna?
TakNie
WAS
 Opinia
@Majster 14.05.2019 17:25

Jest dobrze zarzadzana co pokazuja wyniki Firmy.Papatrz na kontrakty, ktore realizuja. Sa bardzo dobrzy konstrktorzy i reszta, powiem sa wybitni, stworzyli urzadzenia ktore kupuja Niemcy, Szwedzi, Anglicy, Serbowie- brawo.!,,!,!

Pomocna?
TakNie1
DZIADZIU!
Nazwa działu: IT
 Opinia
@WAS 14.05.2019 19:25

Maszyny może sa ok, ale jakim kosztem wykonane (ludzkim) i jak zarządzany jest personel - dramat

Pomocna?
TakNie
DZIADZIU!
Nazwa działu: IT
 Opinia
@DZIADZIU! 14.05.2019 19:35

To co możemy zaoferować, to budżet szkoleniowy, MultiSport, opieka medyczna LuxMed, ubezpieczenie na życie, lunch vouchers, elastyczne godziny pracy, co miesiąc piwo i pizza, 2 razy do roku imprezy firmowe, kursy językowe, UOP, nowoczesne biuro :D HAHA

Pomocna?
TakNie1
Ryszard
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie kogoś do pracy?Jakie zarobki i jaka umowa?

Pomocna?
Tak1Nie1
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Ryszard 17.04.2019 11:04

Umowa o prace, 3000 zl netto na start dla doswiadczonego inzyniera. Ale warunki atmosfera tragiczne, nie ma co szarpac sobie nerwow. Jest masę innych dobrych firm inżynieryjnych z prawdziwego zdarzenia do których warto iść np CADM.

Pomocna?
Tak5Nie1
HR
 Opinia
@Ryszard 17.04.2019 11:04

Na ten moment nie - mamy komplet. Zarbki dobre, umowy o prace. Wszystko jak nakezy. Podanie zloz- HR sie skontaktuje jak wyeksponujesz kompetencje poparte osiągnięciami.

Pomocna?
Tak1Nie2
Tomek
 Opinia
@Tomek 17.04.2019 13:49

Umowa o prace 7000 netto na start dla doswiadczonego inzyniera. Warunki bardzo dobre, premie i paczki swiateczne. Warto sobie przygotowac potwierdzenie sukcesow w poprzednich firmach, bo srawdzaja, czy nie ma lania wody w cv- klamstwa nie przejda. To jest firma inżynieryjna z prawdziwego zdarzenia do której warto iść- realizuja bardzo ambitne intelektualnie projekty. Sprzedaja tez japonskie wtryskarki Toyo. Bylismy na szkoleniu w Japonii. Polecam tę firme i ludzi. Bardzo przejaźnie nastawieni na nowych mlodych a takze doswiadczonych starszych pracownikow, byleby nie mieli mentalnosci, ze „ jakos to bedzie”.

Pomocna?
Tak1Nie2
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 18.04.2019 13:08

Hahhaa dobre!Rzeczywiście przyjaźnie nastawieni szczególnie prezes, który mobbinguje inżynierów. Takiej bzdury jeszcze nie słyszałem. Firma inżynieryjna?To jest januszpol założony przez starych ubeków, nie wiem jakim desperatem trzeba być żeby być zadowolonym z tej firmy.

Pomocna?
Tak5Nie1
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 18.04.2019 13:08

Podjęcie pracy w tej firmie było ogromnym błędem. Firma jest żałosna. Brak szkoleń dla nowych pracowników, brak dodatków.Wokół panuje dziwna atmosfera. Ludzie nie chcą się dzielić wiedzą. Kierownictwo pozostawia wiele do życzenia. Doświadczeni ludzie odeszli do lepszych firm, a Ci co zostali nie wiedzą co mają robić i tylko stwarzają pozory, że mają jakieś pojęcie. Nie polecam nikomu tej firmy. Nie macie pojęcia jak prowadzić dobrą firmę inżynieryjną.

Pomocna?
Tak9Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 18.04.2019 15:30

Zarządowi się chyba wydaje, że dalej żyjemy w czasach kiedy pracodawca był panem a pracownik miał zasuwać i nie wymagać. Zarobki też bez szału.

Pomocna?
Tak4Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 21.04.2019 17:10

Na gowork macie Pania Joanne radce prawnego, także można zgłosić tą firmę

Pomocna?
Tak2Nie1
Tomek
 Opinia
@Tomek 18.04.2019 15:12

Co to jest januszpol? Dlaczego ubekow, jak to nowa i młoda firma. Pracownicy tej firmy walczyli z UB i SB, zatem klamiesz jak najety, oczerniasz nas, musi cie sprawiedliwosc ukarac za zniewagi.

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Tomek 18.04.2019 15:30

Odeszles czy sie meczysz drugi rok/ tyle ofert w kolo, a ty tak trwasz- co z Toba odejdź, zostaw ich w spokoju.

Pomocna?
TakNie
SMIERDZACA KISZKA
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 03.05.2019 20:06

Ślepy komuna się już skończyła, kto ci przyjedzie na tą wieś do pracy

Pomocna?
TakNie1
Tomek
 Opinia

Sorry za te brednie co pisałem wcześniej na temat tej firmy... Przyznaję, zwolnili mnie bo ich oszukiwałem, kręciłem po swojemu na boku i teraz się mszczę. Wiem, że powinienem znaleźć nową pracę i żyć po swojemu, ale nikt nie chce mnie zatrudnić na dłużej niż 2 miesiące... Chyba już wszyscy wiedzą, że jestem oszustem :( Sorry jeszcze raz i chcę sprostować moje kłamstwa: ZAMAK MERCATOR to świetna firma, po prostu ja jestem do kiepski i wylewam żale w internecie :(

Pomocna?
Tak3Nie1
Marek
 Opinia
@Tomek 29.01.2019 13:48

Eee bo zeby sprostac wymagania cesarzy trzeba byc himenem z 30 letnim doswiadczeniem. A brutalna prawda jest taka ze nie macie pojecia o prowadzeniu firmy IT i wprowadzania standardow projektowania jak PDM np. Juz nie mowiac ze nawet zadna osoba stamtad nie umie liczyc CFD

Pomocna?
Tak10Nie
Tomek
 Opinia
@Tomek 29.01.2019 13:48

Dobrze ze masz refleksje. To jest wartosc. Na pewno znajdziesz cos dla siebie. Dobrze, ze zaminiles mowe nienawisci i oczerniania na mowe pozytywna i obiektywna.Brawo

Pomocna?
Tak2Nie
Tomek
 Opinia
@Marek 29.01.2019 15:36

Co ma It do pdm, dalej mieszasz i bladzisz Marku

Pomocna?
Tak2Nie
Marek
 Opinia
@Tomek 29.01.2019 16:01

Nawet nie masz pojęcia co to jest PDM, w każdej firmie się tego używa, szanującej się firmie. Słabego informatyka macie

Pomocna?
Tak4Nie
marku
 Opinia
@Marek 29.01.2019 17:01

Marku PDM to nie sprawa informatyka.Poczytaj na ten temat bracie

Pomocna?
Tak1Nie
Marek
 Opinia
@marku 29.01.2019 22:56

akurat pdm to część solidworksa, więc powinien on wiedzieć jak to skonfigurować. Na pewno przyspieszyłoby wam to pracę

Pomocna?
Tak3Nie
Marek
 Opinia
@Marek 30.01.2019 09:15

Dobra - tak zrobimy

Pomocna?
TakNie
Slepy
 Opinia
@Marek 30.01.2019 11:04

jeszcze zdejmijcie starego albo wyslijcie w kosmos i z firma bedzie ok

Pomocna?
Tak6Nie
mAREK
 Opinia
@Slepy 30.01.2019 12:15

nie wolno zyczyc nikomu źle

Pomocna?
Tak3Nie
Tomek
 Opinia
@mAREK 30.01.2019 14:41

Jak się ma problemy ze zdrowiem to się leczy w domu, a nie wyżywa na pracownikach.

Pomocna?
Tak7Nie
Tomek
 Opinia
@Tomek 04.02.2019 14:07

lekarzu ulecz samego siebie.Jak nie bedziesz mial miłości, bedziesz jak ten cymbał brzmiacy.

Pomocna?
Tak2Nie
Piekny bogdan
 Opinia
@Tomek 04.02.2019 20:32

A mobbing to jest milosc?Takie zachowanie jest nieprofesjonslne i karalne.

Pomocna?
Tak1Nie
Piekny bogdan
 Opinia
@Tomek 04.02.2019 20:32

A (usunięte przez administratora) to jest milosc?Takie zachowanie jest nieprofesjonslne i karalne.

Pomocna?
TakNie
Piekny bogdan
 Opinia
@Piekny bogdan 09.02.2019 23:16

Mobing to jest tylko definicja socjalistycznego pojecia ewentualnej roli pracownika - Marks i Engels to juz pisali. To co goowork dopuszcza tutaj to klasyczny posiew nienawisci i zawiści. To jest nic innego jak projekcja- kazdy zauwaza, że chodzi o wytwarzanie innego/negatywnego wrazenia, ktore nie ma nic wspolnego z tą rzeczywistością.

Pomocna?
Tak1Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Piekny bogdan 12.02.2019 16:03

A walenie w monitor palcem i darcie się na pracownika to nie jest mobbing?Ta firma to zbiór patologii, i negatywne podejście do pracownika, niestety daleko odstajecie od firm zachodnich jeśli chodzi o kulturę pracy. Nie dość że płaca słaba to jeszcze wymagania z kosmosu.

Pomocna?
Tak4Nie
TOMEK
 Opinia
@Tomek 12.02.2019 17:23

Walenie w monitor palcem i darcie się na pracownika to nie jest mobbing tylko niszczenie komputera i zużywanie gardla i krtani. Ta firma to zbiór wartości i pozytywne podejście do pracownika, a wielu firmom, w tym zachodnim i wschodnim daleko do tej firmy, jeśli chodzi o kulturę pracy i podmiotowe traktowanie pracownika. Nie dość, że płacą bardzo wysoko-kosmicznie wysoko, to jeszcze wymagania ambitne i kosmicznie wysokie, umożliwiające rozwój i samorealizacje.Jestem tutaj od 2 lat i mam kontrakt na następne 5 lat. Polecam tę firmę tym, którzy wysoko-kosmicznie wysoko mierzą swoje oczekiwania finansowe i ambitne-kosmiczne cele i w ciągu paru lat chcą się dorobić pozycji i pieniędzy.Dziękuje serdecznie.

Pomocna?
Tak2Nie1
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@TOMEK 12.02.2019 21:25

To chyba nigdy nie pracowałeś w dobrej firmie!

Pomocna?
Tak1Nie
Tymek
 Opinia
@Tomek 13.02.2019 10:45

Nie znam tej firmy jeszcze tak "dobrze" jak nienawistnicy tu piszący....., ale wiem ze polska i porządnie poukładana.Tak, mam 42 lata i nigdy nie pracowalem w dobrej firmie......., ale mam juz 14 lat doswiadczenia, stanowiska kierownicze w korpo, znam dwa jezyki i awansowałem w ZM . Tak, nic w życiu nie widzialem, ale mam rodzinę, dom i dobrą prace w dobrym miejscu, Tak, te wasze porówanania firma "zachodnia" mi uśwadomiły, że warto tu byc w Srodkowej Europie i dbać, by "zachodni" nie mówili, że były np. " polskie obozy koncentracyjne". Jakbyś rzeczywiście popracował w Niemczech czy we Francji, byś zobaczył gdzie twojej miejsce, Jakbyś rzeczywiście popracował w w Polsce w niemieckiej czy we francuskiej albo amerykanskiej korporacji na hali biurowej bez okien z klatkami o 1.5 m kw na pracownika , byś zobaczył gdzie twojej miejsce, Jakbyś rzeczywiście musiał w korporacji jw. bać sie wszystkiego i udawać szcześliwca na waletynki w pracowniczej jadalni jak w komunie z balonikami przebijanymi szpilkami byś zobaczył gdzie twojej miejsce i owczy strach, że cie młodszy i tanszy z dnia na dzień zastąpi i ani nie piśniejsz, nawet nikt z tobą nie bedzie rozmawiał z kierownictwa.

Pomocna?
Tak4Nie1
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tymek 16.02.2019 18:47

Sa plusy i minusy tej firmy.Sa lepsze i gorsze do najgorszych ta firma nie nalezy ale tez nie do najlepszych. Pracowalem w zachodnich firmach i tam mobbingu nie ma. Kultura pracy jest na wysokim poziomie w tych firmach nie rozumiem podejscia prezesa do pracownikow. Rotacja mowi sama za siebie. Rozmowa z nim polega tylko i wylacznie na klotni.

Pomocna?
Tak2Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tymek 16.02.2019 18:47

Oni już zbierają ludzi z ulicy bo nie ma kto pracować, specjalistów brakuje, a ludziom się nie chce pracować w takiej atmosferze bo to osłabia człowieka. Człowiek się uczy całe życie i pracuje z jakimiś amatorami, bez wykształcenia, i go jeszcze zwalniają po 3 miesiącach bo mają takie widzimisie, albo brakuje im kasy i przyjmują następnych za mniejsze pieniądze

Pomocna?
Tak2Nie
Tomek
 Opinia
@Tomek 18.02.2019 14:19

Nie widze tego tak jak podajesz.Widac, ze nie pracowales tutaj i masz nieprawdziwy obraz. Tu jest przejemnie, po prostu normalna firma. Szefowie pilnuja swojego biznesu i tyle. Ludzie sa zadowoleni, pracuje sie przyjemnie, a nie przygotowanymi i slabymi sie rozstaja szefowie. Normalny bieg historii. Zatrudniaja lepszych i probuja wzniesc inzynierke na wyzszy poziom. Tyle i az Tyle.

Pomocna?
Tak2Nie1
Bogus
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 18.02.2019 15:20

Jaka inzynierke to sa przestepcy w garniturach z Warszawki

Pomocna?
TakNie
Bogus
 Opinia
@Bogus 18.02.2019 18:46

Ktorzy przestpecy z Warszawki?Chodzi ci o komunistow czy nazistow czy lumpenproletariat czy tych getbacku, co juz siedza ?

Pomocna?
Tak2Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Bogus 18.02.2019 20:42

Wystarczy spojrzeć jakich ludzi zatrudniają, i jacy ludzie się kręcą wokół tej firmy. Vice prezes mówi na wstępie już że jak się przestanie podobać w firmie to proszę powiedzieć, także coś mają za uszami. Ale pod tym względem ich rozumiem ciężko jest utrzymać firmę w tym kraju, nie robiąc machloj.

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Tomek 19.02.2019 10:52

No widzisz ze sa uczciwi , kto by tak szczerze mowil- tylko mocni i kompetetni tak rozumuja

Pomocna?
Tak2Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 20.02.2019 14:47

Tak uczciwi, macie totalnie negatywną opinie wśród pracowników byłych i obecnych, także nie wiem po co to wybielanie firmy. Nie nadajecie się na prowadzenie firmy inżynieryjnej. Niestety daleko wam do zachodnich firm inżynieryjnych, kultury, traktowania pracowników, i prowadzenia biznesu. Cwaniaczki z Warszawy przejęły firmę, i wykorzystują inżynierów w sposób chamski i bezczelny

Pomocna?
Tak6Nie
iphone
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 18.02.2019 15:20

Trzeba być(usunięte przez administratora) żeby cieszyć się z "pracy" w zamaku i cały dzień gapić się w fb na iphone.

Pomocna?
TakNie
Krystian
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dziadziu ma jakis problem w stosunku do pracownikow to ich nie znajdzie dzisiaj sa takie czasy ze specjalista moze przebierac w ofertach pracy. Zostana Wam gimbusy tylko po liceum i amatorzy bez studiow. Takze starajcie sie przyciagnac ludzi do firmy bo nikt w tym bajzlu nie bedzie pracowal przy zdrowych zmyslach. (usunięte przez administratora) to nie jest dobry pomysl na wspolprace.

Pomocna?
Tak14Nie
mitch
 Opinia
@Krystian 02.03.2019 19:55

Synu, poradza sobie, synu nie marnuj czasu, napisz cosik w gaztece szkolnej. Czy pmietasz kolargola i rumcajsa? Cypisek tez byl synu

Pomocna?
Tak2Nie2
Tomek
 Opinia
@Krystian 02.03.2019 19:55

Jasne że ma problem , takich specjalistów jak ty jest pół światu, niestety. On potrzebuje ludzi , mądrych i życzliwych ......

Pomocna?
Tak1Nie1
Marek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 07.03.2019 20:11

Szkoda ze on ma ciezki charakter i nie mozna z nim wytrzymac.

Pomocna?
Tak6Nie
Marek
 Opinia
@Marek 07.03.2019 21:29

Mamy dobre charaktery i dumni jesteśmy, ze w takim gronie pracujemy. Chośby wypisał jeszcze tysiąc bredni nie zmienisz nas i obranej drogi stania się jedną z najlepszych firm w Polsce w tej branży. Zostań socjologiem i psychologie dla swojej żony, bo wiesz ze ma deficyty . Widziales zdjecia na fejsie jak drwią z niej bo sobie twarz zrobila nie tą kredką?

Pomocna?
Tak1Nie4
Sputnik
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Marek 08.03.2019 14:23

Róbcie nadgodziny żeby prezeski sobie zmieniały auto co pół roku hah

Pomocna?
Tak1Nie
Sputnik
 Opinia
@Sputnik 13.03.2019 12:34

To fakt wozki mamy luksusowe, Lexusy i toyoty, a serwis land crusery. Mamy tez luxusowe maszyny cnc. Wszystko dzieki nazzej pracy i nadgodzinom, sobotom, niedzielom i temu, ze sie urodzilismy i zyjemy. To wszystko, dzieki nam i wam.Dziekujemy ci Polsko, nasz ukochany kraju, dziekujemy goowoork, Dziekujemy, ze zostalismy docenieni przez Mariusza, ktorego zwolnili, bo chlopina - elektryk nie wiedzial gdzie jaki przekażnik w urzadzeniu, a lansowal sie, lansowal, az trzeba bylo sie poddac, bo fikcja nie wytrzmala konfrontacji z rzeczywistoscia. I co miales chamie zloty rog ostal si sie ino sznur i goowork, bo gdziebys biedaku swoje wypociny zamiescil, to jedyna „ gaxetka” dla takich artystow jak Sputnik

Pomocna?
TakNie2
Zamak
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Sputnik 13.03.2019 15:01

Jeszcze sie nie urodzil taki gosc ktory by wszystko wiedzial. Ale tam sie zwalnia ludzi za jedno zle spojrzenie a zatrudnia patolow bez wyksztalcenia. Za to prezes jest wszechwiedzacy!Szkoda ze w innym swiecie i mowi totalne glupoty. Do tego chory nerwowo.

Pomocna?
Tak4Nie
Amator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Sputnik 13.03.2019 12:34

Teraz maja spore dlugi wiec nie wymieniaja tylko sie pozbywaja

Pomocna?
Tak6Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Amator 14.03.2019 10:16

Nie lepiej zostawić jednego dobrego specjalistę, a nie ciągle przyjmować i zwalniać. Facet się nauczy projektować dobre maszyny, które zarobią na całą firmę. Nie rozumiem tego podejścia szefostwa. Jest to przykład jak nie prowadzić firmy. No ale chyba ego wywalone w kosmos im na to nie pozwala.

Pomocna?
Tak1Nie1
Amator
 Opinia
@Amator 14.03.2019 10:16

Ile maja dlugów ? Prosze podaj kwotę, bo jak wiesz Ty masz 12 tys, a oni ile maja? Ja mam informacje, ze dyzo maja kasy.

Pomocna?
Tak2Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Amator 18.03.2019 11:56

Oni zawsze mają długi, 4 lata temu, 7 lat temu i teraz!Pieniądze z UE zawsze się kończą, ale zatrudniają na potęgę, a później zwalniają. Jakiś totalny bezsens.

Pomocna?
Tak1Nie1
Janek
 Opinia
@Tomek 18.03.2019 12:49

Faktycznie, zatrudnili w ubiegkym roku 1000 / jeden tysiac/ osob i teraz zwilnili 2000 / dwa tysiace/, a do zwolnienia naja jeszcze 500 osob. Teraz wzieli z kolei 2000 tys. Uczniow, i 4500 sudentow,To totalny bezsens, ale tak robia, to co - daja robote i tyle

Pomocna?
TakNie4
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Janek 18.03.2019 13:31

Niech zatrudnią więcej!Będą potęgą na skalę światową!

Pomocna?
Tak1Nie
Boguś
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 18.03.2019 12:49

Tak a preziu montuje sobie inteligentny dom, a kasandra jeździ na wycieczki zagraniczne z rodziną i buduje dom własnie. Nigdy nie ma pieniędzy żeby zatrzymać jedną osobę do pracy. Lepiej zwalniać.

Pomocna?
Tak1Nie1
Wróżka
 Opinia
@Marek 08.03.2019 14:23

Jak będziecie nadal pomiatać ludźmi to zostaniecie sami w tym burdellu. Żaden szanujący się inżynier nie pozwoli się tak traktować. Życzliwie radzę wam zacząć płacić pracownikom za nadgodziny bo wam PIP zamknie ten interes. Pracownik który czuje się (usunięte przez administratora)nie angażuje się w pracę tak jakby mógł.

Pomocna?
Tak2Nie
Tako rzecze prezes
 Opinia
@Wróżka 12.04.2019 20:59

(usunięte przez administratora) Oni się nie boją niczego bo mają Solorza wśród ziomków. A kto podskoczy do Solorza? Mogą robić (usunięte przez administratora), mogą pomiatać ludźmi, mają gdzieś prawo. Ta firma to dzika planeta.

Pomocna?
Tak1Nie1
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia

(usunięte przez administratora) Nikt do was nie przyjdzie do pracy.

Pomocna?
Tak4Nie1
Mitch
 Opinia

Dziadulo powinien dostać jakiś medal... chyba żadna inna firma nie ma takiego grona wiernych krytyków... zasłużył sobie jak mało kto. Nie popuścimy. Nie ma przebacz. Wiesz dlaczego.

Pomocna?
Tak9Nie1
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Mitch 04.03.2019 20:20

Każdy zasługuje na szacunek a w tej firmie szacunku do człowieka nie ma, stąd te opinie. Ale to polaczki to wiadomo że nikt nie będzie cie szanował.

Pomocna?
Tak3Nie
mitch
 Opinia
@Mitch 04.03.2019 20:20

Tak niepouscimy, nawet jak w majtach bedzie mokro. .To jest w dobrym tonie, zeby nie lazic w pampersach. Dobry pomysl, nie popuscimy tylko sie zlejemy. Lubie to forum, mozna polac sie.

Pomocna?
TakNie
mitch
 Opinia
@Tomek 05.03.2019 13:25

Polacy, nie polaczki, pachnie (usunięte przez administratora), czyzby znowu strach przed Polakami i Polaczkami- dryzyj konkurencjo.

Pomocna?
Tak1Nie
Megan
Nazwa działu: IT
 Opinia
@mitch 05.03.2019 16:26

Taka odpowiedź świadczy o tym jacy ludzie tam pracują, i jakim poziomem inteligencji brylują.

Pomocna?
Tak1Nie
MEGAN
 Opinia
@Megan 05.03.2019 16:45

Taka odpowiedź świadczy o tym jacy ludzie tu pisza, i jaką kuture prezentuja. Dlatego oglaszamn bojkot tej strony, a piszacych wysyłam na Marsa. Zrobilo sie tak straszno, ze juz nie wiadomo gdzie dobro a gdzie zlo. Gowork-prosze zrestratowac i piszemy od nowa.Ja chce w końcu wiedzieć, gdzie ziarno a gdze plewy. Jestem obrażony i nie przyjmuje przeprosin, zrywam z wami PAN MEGAN z Poznania

Pomocna?
Tak1Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Mitch 04.03.2019 20:20

Dziadulo powinien siedzieć na emeryturze bo niestety nie ma zielonego pojęcia o projektowaniu, już nie mówiąc że nie zna się na tych programach, a tylko niszczy ludziom pracę, przychodzi i niszczy każdy projekt bo coś mu nie pasuje. Poza tym jest agresywny, i cierpi na jakąś chorobę. Poza tym wiedzę którą ma na temat inżynierii jest totalnie przestarzała, chyba nie może zrozumieć że np filtrów się nie projektuje tylko kupuje. Jest totalnie w innym świecie.

Pomocna?
Tak4Nie
Tomek
 Opinia
@Tomek 06.03.2019 18:37

Panie Jacku, pan nie potrafi poprawnie zaprojektować prostego układu obiegu wody chłodzącej , powinien pan się wstydzić i nie pisać bredni, musiał pan cichaczem poprawiać swoje błędy.

Pomocna?
Tak1Nie
Tomek
 Opinia
@Mitch 04.03.2019 20:20

Szkoda że musisz pozostań anonimem, jest coś takiego jak podpis , podobno każdy człowiek potrafi się podpisać ?

Pomocna?
Tak1Nie
Tomek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Tomek 06.03.2019 18:51

Ja przekładnię rysuję w 2 dni!!!!

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@Mitch 04.03.2019 20:20

Masz rację powinien dostać medal , powiem więcej wiele medali powinien dostać . Jego dzieła są znane i pozostaną na wiele lat. A Ty co zrobiłeś , jakie są twoje dokonania ? To co tu napisałeś jest szczytem twoich możliwości ? Toje zapisy w tym miejscu tez pozostaną , jak zapewne wiesz internet nie zapomina nigdy , nie pomyślałeś o tym ? Twoje dane zostaną zapamiętane na długo , kiedyś wyciekną jak z innych portali . Będzie wiadomo kim jesteś geniuszu.

Pomocna?
TakNie
Marketing wplywu
 Opinia
@Mitch 04.03.2019 20:20

Tak to wspaniała promocja.Dziękujemy, Dziękujemy, prosimy o więcej, więcej.

Pomocna?
Tak2Nie
Tymon
 Opinia

Preziu kompletnie nie nadaza nad prowadzeniem tej firmy.

Pomocna?
Tak13Nie
Tomasz
 Opinia
@Tymon 11.01.2019 18:00

On ogólnie już dawno odleciał na planetę zwaną "PiotrEGO". Jest w innej galaktyce, bo w naszej nie starczyło miejsca. Gościu jest fantastą i megalomanem, wskutek czego nie ma za bardzo pojęcia jakie miernoty (w większości, oczywiście wszędzie są wyjątki od reguły) dla niego pracują i jak bardzo kiepskiej jakości pracę oferuje.

Pomocna?
Tak11Nie
Tomek
 Opinia

Miales chamie zloty rog. Specjalistow sie nie zwalnia. Tyle w temacie

Pomocna?
Tak25Nie
Jarek
 Opinia
@Tomek 13.12.2018 23:36

Powiem wam, że specjalistow tez sie zwalnia, bo czesto oni bazuja na tym ze nie musza sie uczyc i przestaja byc specjalistami, a chca uchodzic za takich.....To dobrze ze u was sie bada aktulanosc wiedzy specjalistcznej. Super, ze sa szkolenia i ocena specjalistyczna- u mnie w firmie to norma- widac ze masz male doswiadczenie pracownicze kolego.

Pomocna?
Tak2Nie
Marek
 Opinia
@Jarek 27.12.2018 14:59

Jakie szkolenia. Nie ma nawet norm rysunkowych w tej firmie juz nie mowiac o szkoleniach CAD. Ida na ilosc nie na jakosc i przemial inzynierow.

Pomocna?
Tak11Nie
Jarek
 Opinia
@Marek 27.12.2018 17:02

Mareczku, mylisz sie.Mają normy rysunkowe i szkolą z CAD....ha, ha, ....nawet nie wiesz jakiego programu uzywaja !!!!Wpadłeś bajoku w ciągu kłamstw.Hejtujesz i ci za to placi konkurencja, Pójdziesz sie siedziec bajoku. Fakt maja już z 300 inżynierow, w tym 60 najwyższej rangi. Mareczku, a kto to jest inżynier wg ciebie?Podaj znaczenie, bo jestem po Politechnice Warszawskiej i wiem, że twoja inzynierka pachnie plagiatem

Pomocna?
Tak2Nie
Grzesiek
 Opinia
@Jarek 27.12.2018 21:32

To jest firma rodzinna, mogą sobie zatrudniać i zwalniać wg widzimisie. Ale na szczęście nie są jedyną firmą, która istnieje na rynku, już dawno rynek w Polsce jest rynkiem pracownika, także bardzo się muszą postarać teraz żeby przyciągnąć młodych do siebie, a szczególnie specjalistów, bo o studenta nie trudno.

Pomocna?
Tak7Nie
Piekny B
 Opinia
@Jarek 27.12.2018 14:59

Tam sie zwalnia specjalistow a przyjmuje amatorow bez studiow i to spod ciemnej gwiazdy. Takie byznesmeny to sa.

Pomocna?
Tak4Nie
Amator
 Opinia
@Piekny B 05.01.2019 19:17

Jestem amatorem bez studiow i pisze programy na cnc i je obsluguje w naszej firmie.jestem po podstawowce !!! Wszyscy jestesmy po podstawowce.Bylismy najlepsi w podstawowce wiec dajemy rade.

Pomocna?
Tak4Nie
Merlot
 Opinia
@Amator 07.01.2019 12:50

E po co się uczyć można od razu zostać przestępcą i nauczyć się CNC

Pomocna?
TakNie
Goowrok
 Opinia
@Merlot 08.01.2019 19:12

Kolego mieszasz pojecia, wymyslasz zwiazki. Uzywasz pojec i nazywaz otoczenie absurdalnie. Na czym sie zandz, bo opisy twoje to jakis dziwoloag- przetepca- cnc- co to jest ? Prosze nie pisz juz bzdur o tej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie
Jarek
 Opinia

Pisanie hejtow to zla praktyka.Udajesz propagatora jakiejs troski. Piszesz o Pip, o walce z czyms, przeciwko komus.Cos dzwoni, ale nie wiesz w ktorym uchu, jakies przeslanie noworoczne kierujesz, ale ani to poziom stylu, ani tresci - takie bajanie anonimowe bohetera baru przy drodze. Daj spokoj, wstydu oszczedz waść- czytales H.Siekiwicza?Wiesz kto to był?Noblista polski, obejrzyj przez swieta trylogie

Pomocna?
Tak1Nie
Marek
 Opinia

Właśnie do walki z takimi 'firmami' powstała Państwowa Inspekcja Pracy. Jak bym nie zobaczył na własne oczy to bym nie uwierzył że takie rzeczy dzieją sie na prawde, Wszystkie negatywne opinie niestety są prawdziwe, pozytywne chyba dział rekrutacji pisze... I jeszcze ta moderacja opinii na Gowork. Eh szkoda gadać. Jak nie chcecie zmarnować czasu, oszczędzić nerwów i własnej godności to nie idźcie tam do pracy.

Pomocna?
Tak13Nie
MAREK
 Opinia
@Marek 26.12.2018 15:18

To jest hejt.Wiecie nie mialem co robic w święta i zgrzeszylem klamstwem.Ale stalo sie, juz tego nie wymaza, a konsekwencje klamstwa juz mam.Jestem chory. Przepraszam za to klamstwo.

Pomocna?
Tak3Nie
Marcin
 Opinia

Długo jeszcze musi minąć zanim zmieni się podejście ludzi do siebie w pracy, Pan B. akurat trochę już próbuje, ale dziadziu jest nie do wytrzymania. Negatywne opinie nie biorą się z kosmosu, są po to żeby zmienić coś na lepsze w firmie. Nie dziwię się że jest taka rotacja w tej firmie, jak się tak szanuje pracownika gorzej chyba niż w pudle. Pracowałem w różnych firmach zachodnich i na prawdę daleko wam jeszcze do kultury pracy poważnej firmy inżynieryjnej.

Pomocna?
Tak16Nie
Tomek
 Opinia

Teraz jest pełno pracy dla inżynierów, i specjalistów także dziadziu staraj się jakoś przyciągnąć ich do firmy, bo konkurencja jest duża, a w takiej atmosferze nikt nie będzie pracować.

Pomocna?
Tak8Nie
Krzysztof
 Opinia
@Tomek 10.12.2018 22:39

dobrze tak zrobią, jak radzisz.Daj znać jak coś zauważysz

Pomocna?
Tak1Nie
Marcin
 Opinia
@Krzysztof 11.12.2018 19:08

Szefostwo z racji swojej majetnosci ma sie za bogow a reszte ludzi za plebs. Kim jest kiszka i zyznowski?Rozumiem papiez albo duda. Ale oni?Zarobili kasy na maszynach na plecach biednych pracownikow i maja sie za wielkich ludzi. I teraz cwaniakuja.

Pomocna?
Tak10Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak17Nie
Przedsiębiorca
 Opinia

Kiszka dobrze ze zwalczasz szkalowanie pracowników i Firmy. Dobrze, że nie pozwalasz na zachowania godzące w interesy firmy i współpracowników. Dobrze, że ktoś taki jak TY wreszcie uderzył w bandę z Gowork, którzy pozwalają na anonimowe znieważanie przedsiębiorców. Cieszymy się, że nam pomagasz. Jesteś profesjonalistą w prowadzeniu firmy. Ci co Was szkalują poniosą konsekwencje, jeszcze tylko chwila. Dobrze, że eliminujesz tych co robią przekręty. Brawo, jest nas już wielu, tym razem nie odpuścimy.

Pomocna?
Tak5Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Wiesniak
 Opinia

Prawnik pomaga i leczy problemy, a nie straszy. Pomyliły ci się profesje. Straszy się wojna, napadem, bijatyka . Niepotrzebnie jesteś tak lękliwy i przewrażliwiony strachem. Skonsultuj się z psychologiem - oni w takich sytuacjach lękliwych pomagają . Poczujesz sie lepiej i będziesz pozytywniej pisał na tym forum. Nie martw się, prawnik to tez człowiek.

Pomocna?
Tak2Nie
Wiesniak
 Opinia

Prawnik pomaga i leczy problemy, a nie straszy. Pomyliły ci się profesje. Straszy się wojna, napadem, bijatyka . Niepotrzebnie jesteś tak lękliwy i przewrażliwiony strachem. Skonsultuj się z psychologiem - oni w takich sytuacjach lękliwych pomagają . Poczujesz sie lepiej i będziesz pozytywniej pisał na tym forum. Nie martw się, prawnik to tez człowiek.

Pomocna?
Tak2Nie
Wiesniak
 Opinia

Prawnik pomaga i leczy problemy, a nie straszy. Pomyliły ci się profesje. Straszy się wojna, napadem, bijatyka . Niepotrzebnie jesteś tak lękliwy i przewrażliwiony strachem. Skonsultuj się z psychologiem - oni w takich sytuacjach lękliwych pomagają . Poczujesz sie lepiej i będziesz pozytywniej pisał na tym forum. Nie martw się, prawnik to tez człowiek.

Pomocna?
Tak1Nie
Zmierzch ubekow
 Opinia
@Wiesniak 04.12.2018 11:51

To jak jest prawnik to czemu jest (usunięte przez administratora) i zastraszanie pracownikow. Mamy 21 wiek.

Pomocna?
Tak2Nie
Zmierzch ubekow
 Opinia
@Zmierzch ubekow 04.12.2018 13:50

Prawnicy. Lekarze, konstryktorzy, astronauci, wynalazcy, politycy i cala reszata swiata istnieje juz 25 wiekow przynajmnie. Dlsczego 21 wiek, a wieki przed nasza era to co ? Brak wiedzy to wada

Pomocna?
Tak3Nie
Malarz
 Opinia
@Zmierzch ubekow 04.12.2018 16:21

To cienki prawnik skoro pozwala na takie traktowanie pracowników.

Pomocna?
Tak5Nie
Piotr Z ps Slepy
 Opinia
@Malarz 04.12.2018 16:33

Slepy lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno. Dawno powinienes byc na emeryturze. Absolutnie nic nie wnosisz do tej firmy w tym momencie oprocz pomiatania pracownikami. Choroby psychiczne leczy sie w domu a nie w firmie. Kazdy ucieka przed wami bo straszycie ludzi a nic sie nie znacie na inzynierii.

Pomocna?
Tak5Nie
Mechanik
 Opinia
@Malarz 04.12.2018 16:33

To ważna persona ten prawnik, jak tak nim strasza, ma rogi czy miecz czy sierp i kose?Moze nim nie strasza tylko pocieszaja? Czy on wyje czy buczy? jak straszy, ciekawie tam jest, zabawowo- lubie tu pracowac. Strachy na lachy-dziady III czesc

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie
Bingo
 Opinia

Aleś wymyślił !,!,!!!Panie Bingo, nawet psy się śmieją

Pomocna?
Tak3Nie
Wiesniak
 Opinia
@Bingo 30.11.2018 08:09

I co Bingo dalej noszą te maszyny po świecie i zarabiają na tym

Pomocna?
TakNie
Zygmunt
 Opinia

Najpierw uczą projektować innowacyjne maszyny, pozniej po 3 miechach awansują i dają podwyżkę. To bardzo sensowna inwestycja dla specjalistów - ogromny rozwój i prestiż pracować u lidera w branży. Chciałbym tak kiedyś prowadzić swoją firme. Dzisiaj jest mało takich firm inzynieryjnych z tak świetnymi warunkami pracy i socjalem.

Pomocna?
Tak6Nie
Kroczek
 Opinia
@Zygmunt 14.11.2018 14:42

Dla przestępcy albo patologii to dobra firma :)Jak komuś to pasuje to ok, jeśli nie to nie.

Pomocna?
Tak7Nie
Marcin
 Opinia
@Zygmunt 14.11.2018 14:42

Nie bawcie sie w firme IT jak nie macie zielonego pojecia o tym. Nawet PDM nie ma.

Pomocna?
Tak11Nie
Filozof 1
 Opinia
@Kroczek 14.11.2018 16:11

Słuchaj Kroczek Boczek Dlaczego „przestępcy” i „palologii” maja nie mieć możliwości resocjalizacj? Rozumiem ze ty się wywodzisz z tęgi środowiska i byłeś za słabym przestępca i patologia i cię wyzucziki Ci przestępcy i patologii . Chodzi żebym zrozumiał bo jestem po filozofii przestępca i patologia i dobrze mi to, wiesz, dobrze mi tu a twoje pierdu, pierrdu motyla noga, Franek cię odwiedzi i wiesz pierdu pierdu rozumiesz, tak nie. Oznacza lierdy liurdu wiedz tzn wiersz pierdy derrdu itp itp No wisz o czym mowa Nie Józiu

Pomocna?
Tak1Nie
Kroczek
 Opinia
@Filozof 1 15.11.2018 15:10

To nie zawracajcie ludziom z wyższym wykształceniem głowy tylko bawcie się sami w te gierki, jakiś totalny bezsens. Dobrze że dajecie młodym ludziom szanse na rozwój, i płacicie im jeszcze za to, ale hańbicie dobre imię uczelni technicznych, bo w tej firmie automatyk pracuje równolegle z przestępcą. Poza tym nie bawcie się w NLP, jesteśmy na to za inteligentni ;)

Pomocna?
Tak6Nie
AGH
 Opinia
@Zygmunt 14.11.2018 14:42

Chyba nigdy nie pracowales w dobrej firmie inzynieryjnej np delphi varroc albo abb. Ta firma to totalne dno

Pomocna?
Tak4Nie
Ferdynand Wspaniały
 Opinia
@Kroczek 14.11.2018 16:11

Dobra Firma Dobra Firma wlasnie podpisalem umowe na konstruktora- 3 lata katorgi sybir, oddalem dusze

Pomocna?
Tak1Nie
Doktòr
 Opinia
@Filozof 1 15.11.2018 15:10

Taka odpowiedz kwalifikuje pana do zwolnienia prosze pana i zle o panie swiadczy.

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia

Sa pozytywy i negatywy jak w kazdej firmie. Mozna sie nauczyc projektowac i isc do czegos lepszego. Firma sie rozwija tylko podejscie do pracownika traci myszka. Duzo firm teraz potrzebuje specjalistow w swojej dziedzinie. Takze wybor jest ogromny.

Pomocna?
Tak4Nie
Twoja Twarz Brzmi Znajomo
 Opinia

O znowu szukają kreatywnej księgowej heh

Pomocna?
Tak9Nie
Twoja Twarz Brzmi Znajomo
 Opinia
@Twoja Twarz Brzmi Znajomo 21.11.2018 10:43

O znowu znaleźli kreatywną księgowa heh, szczęściarze.

Pomocna?
Tak2Nie
Big in japan
 Opinia

O znowu szukaja konstruktora. Kolejny inzynier nie spelnil wymagan dwoch samozwanczych cesarzow. Niedlugo bedziecie szukac na zachodzie bo polacy tacy ciency.

Pomocna?
Tak6Nie
Utopiosta
 Opinia
@Big in japan 20.11.2018 11:43

gościu, trzymaj, trzymaj- rady w cenie chłopie- bez ciebie ani rusz, nie dadzą rady, dzieki za czujnosc , dzieki chlopie, juz sie bierzemy do roboty, gościu brawo. dzięki juź zmieniamy się jak sobie zycys

Pomocna?
Tak2Nie
Ferdynand Wspaniały
 Opinia
@Big in japan 20.11.2018 11:43

i znowu sukaja konstruktora dwa cesarze- znalesli juz konstyruktora dwa cysorze- jak znajda to znowu beda sukac, i znowu i znowu. nie przxestana sukac, i znowu beda sukac i tako wkolo, jak to bedzie jak nie znajda, co oni zrobia, rany boskie , co oni zrobia??? Powiesze sie jak nie znajda, rany boskie, nie może tak byc ze nie znajda, zbnajda Gruzina i i co zrobimy, znajda Polaka co zrobimy, zrobia co zrobia- jade do Czestotochowy zeby nie znalesli, wiecie przestepcy i patologia wiecie, znjad ato znajda dobra pije wode bo ich lubie, znajda czy nie znajda? co bedzie powidzcie cos bo sie zabije jak znjada, co ja zrobie jak znajda??

Pomocna?
Tak1Nie
AGH
 Opinia

Ta firma to dom wariatow a prezes to psychol. Super sie tam pracuje. Pozdrawiamy z AGH

Pomocna?
Tak4Nie
AGH
 Opinia
@AGH 19.11.2018 18:15

dziadziu szukaj sobie frajerow u ukraincow haha

Pomocna?
Tak3Nie
Rektor AGH
 Opinia
@AGH 19.11.2018 18:15

Pozdrawiamy pracowników w ZM.Andrzej,Grzegorz,Heniu- AGH.AGH.Zapraszamy wszystkich z AGH do pracy w ZM.Zło dobrem zwyciężaj.AGH, HGH. HGH, HGH.

Pomocna?
Tak1Nie
Rektor AGH
 Opinia
@AGH 19.11.2018 19:47

Mam husteczke hawtowaną, Mam husteczke hawtowaną komusz ja ja dam, komusz ja ją dam.

Pomocna?
Tak1Nie
Michał
 Opinia

Lepiej pracować w tej średniej firmie i zgaraniać te parę tysiakow, miec pozycje i byc docenianym i jeszcze na dodatek sie rozwiajać , niż w obozach pracy zwanych "korporacjami". Pracuje już 3 rok i nie narzekam. Jestem bardzo zadowolony i szanuje szefa za to co dla nas robi. Mimo rad tych rzekomych nieszcześliwców zostaje i polecam innym prace w tej firmie.

Pomocna?
Tak2Nie
PZPN
 Opinia
@Michał 12.11.2018 18:09

Ze 3-5 osób pracuja tak długo ? Czy mniej/więcej ?:????

Pomocna?
Tak10Nie
Jan
 Opinia
@PZPN 13.11.2018 23:57

35 osob, osobiscie przeliczylem

Pomocna?
TakNie
Anty Pan K
 Opinia
@Jan 15.11.2018 21:16

A było 55 rok wcześniej ?:D

Pomocna?
Tak3Nie
zadowolony
 Opinia

Super firma! Świetny socjal, super zarobki, fajne benefity - karta multisport i gra w biznes lidze, bez problemu urlopy, co chwila jakieś premie uznaniowe. No i super ludzie - nie pracowałem wcześniej w tak fajnym przyjacielskim zespole. A tak między nami - najlepsza kawa jaką piłem! W końcu zamawiają świeżo paloną kawę i posiadają wypasiony ekspres ;) Wszyscy wiemy kto pisze te negatywne opinie - cała firma się z ciebie śmieje BYŁY PRACOWNIKU!

Pomocna?
Tak5Nie
Tomek
 Opinia
@zadowolony 15.11.2018 11:12

Świetne zarobki to tyle ile kasjer zarabia dzisiaj?Kawa to rzeczywiście wyczyn kurde. Kawy można się napić w domu :) Jedźcie za granicę tam Was docenią w końcu.

Pomocna?
TakNie
Twoja Twarz
 Opinia

Na strachu i gniewie relacji biznesowych się nie da budować. Ale to polska firma, i jest zacofana w tym temacie.

Pomocna?
Tak7Nie
Instytut
 Opinia
@Twoja Twarz 14.11.2018 20:37

Czyzby konkurent sie wystraszył sukcesow handlowych polskiej Firmy?Boli, że juz nie ma monokulturki zagranicznej na polskich uczelniach i w renomowanych firmach badawczych?Boli, że polskie lepsze i tańsze?Boli, że przy winku juz nikt nie kupuje tylko bada walory i parametry urzadzen? Boli, ze byle czego ze znaczkiem wcisnąc sie nie da instytutowi.Nie ładnie tak bajac na polksie, nieładnie

Pomocna?
Tak4Nie
Hanba dla AGH
 Opinia
@Instytut 14.11.2018 22:56

Renomowana firma badawcza haha dobre. 2 inzynierow w r&d. Taki cadm zatrudnia 80 inzynierow w r&d a prezes ma 35 lat sa luxmedy karty multisport pilkarzyki playstation i super atmosfera wsrod mlodych ludzi. A tu (usunięte przez administratora) i ubeckie towarzystwo wlasnej adoracji i zwykle (usunięte przez administratora) wobec pracownika.

Pomocna?
Tak5Nie
Tomek
 Opinia

Prezes ma dendencję do bycia agresywnym i pomiataniem pracownikami. Rzeczywiście super atmosfera

Pomocna?
Tak49Nie
XD
 Opinia
@Tomek 24.10.2018 16:16

Wiadomo kto pisze pozytywne komentarze .... xD

Pomocna?
Tak30Nie
Zygmunt
 Opinia
@XD 26.10.2018 18:50

wiadomo kto pisze negatywne komentarze ...... XDDDDD

Pomocna?
Tak5Nie
Zygmunt
 Opinia

Najpierw ucza projektowac maszyny pozniej po 3 miechach zwalniaja bo maja takie widzimisie. Totalny bezsens i strata pieniedzy i czasu tych specjalistow. Przyklad jak nie prowadzic firmy. Nie wiem po co zawracaja ludziom glowe chyba zeby sie pokazac jako filantropi. Dzisiaj jest multum firm inzynieryjnych z dobrymi warunkami pracy i socjalem.

Pomocna?
Tak7Nie
Marcin
 Opinia

Lepiej na recepcji pracowac niz w tym bajzlu. Zarobki porownywalne i nie ma sie szefa schizofrenika.

Pomocna?
Tak14Nie
Michał
 Opinia
@Marcin 10.11.2018 07:27

jak to sie nie ma szefa na recepcji?Naprawde? Kurna, chce pracowac na recepcji w Pentaganie, bo ten Trump to schizofrenik dość bogaty.

Pomocna?
Tak2Nie
Polska Automatyka
 Opinia

Rekomendujemy te firmę - bardzo dobre produkty, sumienni ludzie. Lider w extruderach i urządzeniach do tworzyw i gumy. Ostatnio widziałem w telewizji ich produkty - pierwsza liga. Wresczcie mamy polskiego producenta maszyn dla przemysłowego chemicznego - życzę powodzenia

Pomocna?
Tak5Nie1
przekiszka
 Opinia
@Polska Automatyka 05.11.2018 14:47

Szanowni Państwo, Wypowiadacie się w kwestii produktów. Ale dyskusja jest prowadzona w temacie stylu zarządzania personelem oraz warunków pracy. Rotacja pracowników większa niż klientów na Kleparzu. Demencja Zarządu określona skalą wykładniczą. Tzw. Vice Prezio zalicza się do elyty intelektualnej. Piszcie dalej pozytywne opinie. Na pewno poprawi to reputację tego grajdołka.

Pomocna?
Tak19Nie
Tomek
 Opinia
@przekiszka 06.11.2018 11:42

To jest fundacja a nie firma inżynieryjna. Prezeski zarabiają miliony a produkty są rysowane przez biednych inżynierów którzy zarabiają mniej niż w biedronce. I traktowanie przez prezesów tych ludzi z wyższym wykształceniem podchodzi pod (usunięte przez administratora). Tak się szanuje specjalistów w tej firmie. Poza tym to przekręt, gdzie już było to napisane wcześniej.