brak logo

Harispal

Sosnowiec

Opinie o Harispal

domagała 2009-08-25 23:58:59
to samo co BHM 3 prymitywny właściciel i [usunięte przez moderatora]cura
2
anonim 2011-09-28 00:02:12
dokładnie, lekko mówiąc syf, bałagan...
1
Obiektywny 2014-08-07 21:28:47
Dopóki prowadzeniem firmy zajmowali się właścicielka Paulina Szilistowska i kierownik od wszystkiego Łukasz Madej firma uzyskiwała coraz lepsze opinie na rynku spawalniczym. Firma z roku na rok poszerzała swoją ofertę i przyciągała nowych klientów. Bardzo dobrą renomę wyrobił firmie także legendarny "Pan Janek". W zeszłym roku prowadzeniem firmy zajął się małżonek właścicielki, niejaki Bartosz Grabowski. Po roku czasu jego pracy wyraźnie widać spadek formy. Z firmy uciekają kolejni spawacze, a atmosfera w niej samej przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
ostry 2014-08-12 19:44:00
No zgodzę się z opinią o harispalu a do tego dodam kiedyś 18 zł dla spawacza to było dużo a teraz to jakaś kpina... Wymagania mają ale nie za te pieniądze... Słyszałem o fenomenalny którzy tam pracowali to była elita... Ciekawi mnie tylko to gdzie są??? A co do Bartosza czym on się zajmuje? Nie znam....
Piotrek i Radek 2014-08-12 20:31:24
Obecnie jesteśmy w holandii, ale wrócimy, pozdrawiamy :-)
Adrian 2014-08-12 20:39:01
No ja w sumie w Norwegii ale myślę że też wrócę kiedyś;-) bo spoko atmosfera z kolegami w pracy :-D i mam nadzieje ze będzie do czego wracać :-)
Piotrek Spawacz 2014-08-12 20:40:27
Rozsmieszaja mnie wasze opinie pracowałem troche w harispalu jako spawacz i zdanie o firmie i o kadrze i gdyby nie glupi zbieg okolicznosci dalej bym tam, pracowal, i napewno do firmy wroce, pozdrawiam wszystkich tych ktorzy nie dali rady przejsc probek i wylewaja swoje zale wystawiajac negatywna opinie, oczywiscie anonimowa :-) Piotr B
Piotrek 2014-08-12 20:42:39
Zdanie o kadrze i firmie mam bardzo dobre zapomniałem dodac
Spawacz 2014-08-12 22:00:25
Legendarny to jest spawacz atomowy Przemysław Niedźwiadek :)
1
hudy 2014-09-11 01:23:37
witam , czy chodzi o pana janka rudego . super gosciu i fachowiec. pracowl tez w bhm 3
spawacz 2014-11-15 20:11:29
jeśli chodzi o prace w harispalu to opinie sa sprzeczne bo rzeczywiście można tu zarobić kupe kasy, ale tez można mieć pensje głodową. Chodzi o to ze spawacze i monterzy i badacze naprawdę zarabiają fajną kase. Spawacz na przykład zarabia od 4 do 7 tysięcy. A można zarobić tez więcej. I wszystkie chłopaki sobie tam prace chwalą. Generalnie można i z Łukaszem i z Bartkiem się dogadać na fajne pieniążki. Ale jest jeszcze druga strona medalu. Dziewczyny, które pracują w biurze zarabiają po 1300 zł i to na przykład od 5 lat bez podwyżki. A do tego wszystkie robia nadgodziny i nie dostają za to kasy. Niektóre zostają codziennie do 18-19 i nie4 dostają za to zadnych pieniędzy. a szefowa i tak się na nie wydziera ze się nie wyrabiają z robotą.
2
konrad 2015-02-06 16:14:27
w burze z tego co słyszałem można zawsze więcej zarobić chyba i też jak teraz patrze na te opinie wszystkie, to można jeszcze uznać, że nikt nie chce się chyba tymi zarobkami podzielic, tylko tu pojawia się pytanie dlaczego? moze mają po prostu dobre i nie chcą jakoś ujawniać się za bardzo z tym na forum?
Jarek 2016-07-20 20:55:26
tylko czemu sa niezadowoleni ? jakis powód musi byc
Mareczek 2016-07-21 12:34:22
Ludzie są czasami zadowoleni bez powodu, no nic z tym nie zrobisz
Zostaw swoją opinię o Harispal - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harispal