brak logo

Hurtownia Kwiatów "Róża"

Katowice

Opinie o Hurtownia Kwiatów "Róża"

Dziś u nich byłem w sprawie pracy:) 2011-09-12 22:50:03
Dziś byłem u nich pytać o pracę.Zakwalifikowałem się.Z rozmowy z szefową wynikało ,że mam zarabiać tam( usunięte przez administratora )z premią. Ale po twoim komentarzu wnioskuje ,że lepiej sobie odpuścić tą firmę. Dzięki za opinie !
2
Ktoś tam 2012-01-20 16:27:12
Czyli atmosfera nieciekawa :( A sama praca jaka ? Ile można zarobić ??? Jak z przerwami ? Zapalić jest szansa gdzieś ?
Były pracownik 2012-01-22 13:35:47
Zarobić się nie da. Ciut powyżej minimum krajowego. Przerwę masz jedna 15min i na niej tylko zapalić można. Właściciel 2 Lexusy ma a pracownikom płaci grosze. Nie szanuje się tam ludzi! Omijać!
miły 2013-08-02 14:50:13
Zrobić można tak, że jest podstawa czyli minimum krajowe. W umowie masz wpisaną też premię uznaniową w kwocie 3 stówy. Oczywiście
jak chcą to Ci dadzą jak coś im odbije to zabiorą...
Darujcie sobie....dopóki znajdą się ludzie, którzy z pochyloną głową
pójdą pracować z takich miejscach, za takie marne grosze to jak ma być lepiej? skoro tacy pracodawcy czują się nadal bezkarni bo i tak
znajdują się tacy desperaci do pracy...
miły 2013-08-07 15:50:26
Praca na 2 zmiany: od 6.00 do 14.00 i od 11.30 do 19.30
Jak widzę są zainteresowani tym dziadostwem :P
koka 2014-04-08 12:53:22
witam-może napiszę nie na temat ale byłam tam ostatnio- obsługa przy kasie tak wredna i niemiła ze szkoda benzyny ze tam jechałam...
1
lola 2014-09-12 11:34:21
Witam' praca w hurtowni nie jest ciezka ale atmosfera wykanczajaca psychicznie i fizycznie. Sam szef obiecuje gruszki na wierzbie a konczy sie na niczym, premi brak, dodatkow za godz nadliczbowe nie ma ale zato sa ciagle pretensje i awantury ze strony pani dyrektor A... nie polecam pracy w tej firmie chyba ze ktos lubi byc wykorzystywany i ponizany
3
związek? 2015-01-31 21:10:20
hmmm tak wpadłem tutaj troszkę z przypadku ale zobaczyłem to ogłoszenie tego związku zawodowego - troszkę mnie krew zalała, bo znowu chyba rekrutująludzi, żęby robili jakieś strajki i dostawali pieniądze z kosmosu. wiele lat pracowałem bez umowy i jak się chciałęm czegoś doprosić to niestety nikt mi nic nie pomógł.
rogers 2016-02-06 13:56:32
dokładnie już nigdy wieej tan nie pojadę
banan 2016-05-11 09:58:31
Praca w hurtowni nie jest najłatwiejsza @czek, ale przynajmniej zarobki są dobre.
Zostaw swoją opinię o Hurtownia Kwiatów "Róża" - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia Kwiatów "Róża"