brak logo

ZKD PINOKIO

Piotrków Trybunalski

Opinie o ZKD PINOKIO

on 2014-01-22 14:43:13
ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE...KAŻDEMU..WOLĘ KAŻDĄ INNĄ PRACĘ...SZYDERCZY I PONIŻAJĄCY UŚMIECH, ZA KTÓRYM NIE MA ŻADNEGO NORMALNEGO ZACHOWANIA...GŁUPOTA W ZARZĄDZANIU..I BEZWGLĘDNOŚĆ
5
XXX 2016-01-13 09:39:05
Praca na 1/2 etatu , a w praktyce po 9 godzin dziennie + soboty. Zarobki poniżej najniższej krajowej adekwatne do 1/2 etatu. Przeliczając 4 zł na godz.
Żenada !!!!
1
Edyta 2016-02-03 12:09:33
Pracuję w Firmie od przeszło czterech lat. To jeden z najlepszych pracodawców na rynku! Inwestuje w pracowników zapewniając szereg szkoleń i wyraźną ścieżkę awansu.
2
Pracownik 2016-02-03 15:52:26
Pracuję w firmie Pinokio kilka lat, jestem zatrudniona na umowę o pracę (nie umowę śmieciową), praca jest ciekawa, atmosfera bardzo dobra (większość osób angażuje się w swoją pracę bardziej niż to konieczne bo jakoś wszystkim się chce i to lubią), firma się rozwija, mam porównanie z innymi pracodawcami i szczerze polecam pracę w Pinokio. Może te osoby, które wypowiadają się krytycznie mają jakieś powody , nie wiem, jestem zaskoczona.
3
MM 2016-02-03 21:15:02
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełny etat, całość wynagrodzenia na pasku, żadnych dopłat "do ręki".
3
xxxx 2016-02-04 20:13:56
Te trzy ostanie opinie to kompletna bzdura. Nigdy tam nie było dobrej atmosfery! Każdy tylko pilnuje siebie, nikogo nie obchodzi że ktoś wkłada w swoją prace całe serce. Mimo tyle lat na rynku nie można powiedzieć że ta firma daje perspektywy na lepszy rozwój. Uważam że firma nie daje szansy wykfalifikowanym pracownikom. Pozdrawiam .
3
xxx 2016-02-09 20:33:00
ZAROBKI OCZYWIŚCIE WSZYSTKO NA PASKU NIC POD STOŁEM ,ALE JEST TO NAJNIŻSZA KRAJOWA ALBO Z DOPŁATĄ DO NIEJ UMOWA NA 1/2 ETATU ŻENADA tKPu
2
szwaczka 2016-02-10 18:29:02
Najniższa krajowa lub trochę ponad z sobotami i nadgodzinami, za starego szefa było inaczej, teraz nie da się zarobić.
3
xxx 2016-02-15 20:17:27
KAŻDA INNA SZWALNIA TYLKO NIE TA TAM SIĘ TYLKO WYKORZYSTUJE LUDZI PIENIĄDZE SĄ TYLKO NIE ROBOLI OBIECANKI CACANKI A GŁUPIEMU RADOŚĆ
3
Pracownik jeszcze, niestety... 2016-06-04 13:03:29
Najgorsza jest tam atmosfera. Znerwicowana właścicielka krzycząca na pracowników, w trakcie wybuchu przeklinająca i gotowa zabić. Do zestawu dwóch rozpieszczonych synów, w zasadzie nie reprezentujących sobą nic, tzw. zawód syn. Praca dla lubiących wyzwania owszem, ale w zestawie polecam tabletki uspokajające.
5
wkurzona 2016-07-04 12:16:39
Radzą sobie dobrze, bo całe szczęście mają kilku dobrych pracowników, których niestety nie szanują.
3
Zostaw swoją opinię o ZKD PINOKIO - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZKD PINOKIO