Panattoni Europe

Warszawa

Opinie o Panattoni Europe

gregory 2014-11-25 00:01:32
Witam, może w takim razie ktos z aktualnych pracowników Panattoni Poland napisałby w jaki sposób znalazł w niej prace? Dokładniej chodziłoby mi gdzie widział ogłoszenie, że kogos szukają. bowiem, jak poszukiwałem takich informacji, to jedyne co znalazłem, to artykuły, że zajma sie budowa hali dla znanych firm, także praca najwyraźniej jest.
Bubuś 2015-01-24 00:06:59
Z tego co mi wiadomo to sporo wrzucają ofert do internetu, także podejrzewam,że ciężko będzie im znaleźc firmy bez jej głównego właściciela. Pracownicy też bardzo często niezadowoleni, chociaż myślę że cześć problemów niebawem zostanie rozwinięta z racji zmiany. Zastanawiam się co jeszcze może mnie zdziwić. ps. jak z kasą stoicie?
rampel 2015-02-07 16:41:28
Panattoni na Polskim oraz czeskim rynku działa już od dłuższego czasu jako deweloper powierzchni magazynowych . Jest to jedna z większych firm prowadząca tego typu działalność. W tej chwili udostępniają wielu firmom około 2 mln m2 swoich magazynów. Także nie narzekają raczej na brak zainteresowania .
jacek 2015-02-07 16:47:20
Panattoni to przede wszystkim firma, która buduje magazyny i przeróżnego rodzaju hale, współpracują z takimi znanymi firmami jak leroy merlin, ikea i wiele wiele innych. Ciekawi mnie jak tutaj wygląda pensja takiego pracownika fizycznego, bo przecież jeździ się chyba po całym kraju i buduje, jak jest tu z dietami, jakieś rozłąkowe dają?
MP 2015-08-10 21:18:21
Ja tam trafiłem z CPL Jobs, ale człowiek który prowadził dla nich rekrutację już tam nie pracuje i prawdopodobnie pośredniczy poprzez inneg HH. Z pewnością rekrutacją dla nich może się zajmować również Hays.
Werbowanie z konkurencji raczej odbywa się w ramach zakulisowych rozmów pomiędzy zainteresowanymi stronami. Za zakaz konkurencji nie płacą, tyle twojego co sobie wynegocjujesz w ramach pensji miesięcznej. Biorąc pod uwagę to że po przepracowaniu 2 miesięcy mogą cię zwolnić to oczywiście masz przerąbaną sytuację na rynku pracy :)
2
MP 2015-09-09 19:32:39
"Zakulisowe rozmowy pomiedzy zainteresowanymi stronami" tzn ze wyciagaja pracownikow od konkurencji, oferujac mu lepsze warunki a po pol roku taki pracownik moze juz sobie szukac nowej pracy.
Co do awansu to raczej nie w tej firmie :)
ble ble 2015-09-16 19:18:06
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] człowieku jaki awans wewnętrzny chyba się sam nie słyszysz :(,
1
Talib 2015-11-18 21:31:16


nie od ambicji, nie od wykształcenia lub doświadczenia, trzeba być mężem szefowej lub żoną szefa :)
1
talib 2016-02-14 16:52:35
tak, tak - w Panattoni najczęściej awansują kobiety, zwłaszcza awansują kobiety :):)
2
byly pracownik 2016-02-17 08:22:18
Które ?
byly pracownik 2016-02-17 08:24:16
Nabrali świeżaków, za 3 miesiące można się spodziewać nowego naboru :)
Pan Antoni 2016-03-01 08:48:26
Oj czarek chyba niedokladnie przeczytales opinie :)
zuza 2016-03-02 08:23:19
Zgadza sie, jesli ktos nie umie zorganizowac swojego czasu pracy, to moze miec pretensje do siebie a nie calego swiata.
@nicanic mowi o zatrudnianiu na stanowisko ponizej kompetencji - ale chyba kazdy jak sie gdzies zatrudnia to wie jakie obowiazki go czekaja, to nie jest tajemnica + z tego co wiem Panattoni ma okres probny zatrudnienia na start wiec masz 3 miesiace zeby zrezygnowac samemu jak ci cos nie odpowiada.
lwica 2016-03-02 17:50:33
Poczekaj :), poczekaj :), masę ludzi zatrudnili, masę rożnych działów potworzyli, niedługo zwolnią 3/4 tego co zatrudnili. Zobaczymy jak wtedy będziesz mówiła :).
Pan Antoni 2016-03-04 09:47:10
Jakie składki :) Zatrudnienie w tej firmie w większości przypadków to kontrakty dla osób z własną działalnością.
tomek 2016-03-06 17:01:51
@pan antoni ty masz slabe albo stare informacje, 3/4 pracownikow zatrudnionych jest na umowe o prace. I nie ukrywajmy ze majac dzialalnosc zabrabiasz wiecej na reke I ludzie sami chca miec taka forme umowy
tiktak 2016-03-07 22:40:39
No i po okresie próbnym umowa jest na czas nieokreślony a nie ze dają ci umowę o pracę ale na czas określony jak to bywa w różnych firmach
Pan Antoni 2016-03-08 08:30:00
Nic dziwnego ze ludzie wybieraja kontrakt na wlasnej dzialalnosci skoro nikt im nie proponuje umowy o prace. Dodatkowo podczas mojej rozmowy rekrutacyjnej padla propozycja abym sam zapewnil sobie pojazd ktorym mialbym sie poruszac. Proponowano mi rowniez, abym w swoim wynagrodzeniu uwzglednil leasing auta jesli nie mam wlasnego.
Moze dlatego wynagrodzenia na kontraktach sa tak atrakcyjne, bo obejmuja jeszcze dodatkowe wydatki.
nina 2016-03-08 15:51:07
a dzis rano super niespodzianka na biurku, bo firma pamietala o dniu kobiet I kazda z nas dostala upominek - to bardzo mile :)
Pan Antoni 2016-03-10 11:03:40
Na co dokładnie się nie zgodziłem, bo nigdzie w swoich wypowiedziach nie mogę odnaleźć takiego stwierdzenia ?
rampel 2016-05-08 10:40:33
Czytałem sporo na temat firmy bo miałem nadzieję , ze uda się tutaj załapać do pracy. Niestety do dnia dzisiejszego nie udało mi się to i powoli zaczynam tracić nadzieję. Po za tym @indyk słyszałem że ludzie chętnie by się przyjmowali tylko gdzie jak miejsc brak...
top-dom 2016-11-05 19:57:07
Czy warto aplikować do tej firmy na Project Managera budowy? Może ktoś, może coś powiedzieć o warunkach pracy i płacy w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o Panattoni Europe - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panattoni Europe