Formika Sp. z o.o.

Parzniew

Opinie o Formika Sp. z o.o.

Dział Personalny 2017-02-06 15:35
Dzień dobry,

zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną, gdyż dostosowujemy poziom wynagrodzeń do kwalifikacji kandydatów. Wszystkiego można się dowiedzieć w trakcie spotkania.

Pozdrawiamy,
Dział Personalny
Golik 2017-02-13 08:44
Bardzo podoba mi się, że dział personalny udziela odpowiedzi na pytania. Szukając pracy jako drukarz robiłem rozeznanie i dowiedziałem się, że to dobra firma. Postanowiłem, że złożę swoje cv, może się uda dostać. pewnie będzie ciężko bo nie mają wcale nowych ofert.
Dział Personalny 2017-02-14 14:48
Dzień dobry, bardzo mi miło, że Państwo zauważyliście naszą obecność na portalu, staramy się przekazywać aktualne informacje o firmie. Nie ma aktualnie aktywnych oferty, ale za chwilkę się pojawią. Mogę jednak napisać, iż stale przyjmujemy na rozmowy osoby z różnych obszarów: operator wycinania, przewijania czy kandydatów na Drukarzy. Firma stale się rozwija, a my szukamy zaangażowanych i kompetentnych kandydatów , dlatego zachęcam Wszystkich zainteresowanych do składania aplikacji i umawiania się na rozmowy kwalifikacyjne. Pozdrawiam, Anna Hrynkiewicz Dyrektor d/s personalnych
Gryzon 2017-02-21 10:02
Na jakie zarobki można liczyć w Formice na stanowisku drukarza?
poco 2017-02-25 00:14
4-5 koła.
Benek 2017-02-25 17:46
Czy Formika ma jakieś nowe oferty pracy? Wiem od znajomych, że to dobra firma i chciałabym dołączyć do nich. Wprawdzie mam małe doświadczenie zawodowe ale może na rozmowie rekrutacyjnej uzgodnimy wszystko? Czy to jest tylko jedna rozmowa czy cos jeszcze?
Dział Personalny 2017-02-27 08:04
Dzień dobry,
aktualnie poszukujemy kandydatów na wszystkie stanowiska produkcyjne, gdyż nasz zakład rusza z rozbudową, powstanie druga hala , gdzie umieścimy nowe maszyny produkcyjne. Można aplikować na następujące stanowiska:
1. Młodszy Operator wycinania
2. Pomocnik Drukarza
3. Drukarz (przyuczymy do druku flexo drukarzy offsetowych)
4. Automatyk
Rozpocznie również niedługo nabór osób na staż na stanowiska biurowe - chętnych zapraszamy do składania aplikacji poprzez przesyłanie cv na adres: rekrutacja@formika.com.pl, lub osobiście na recepcji w siedzibie firmy przy ul. Św.Jerzego 9 w Parzniewie.
Pozdrawiam,
Dyrektor d/s personalnych
Anna Hrynkiewicz
poszukująca pracy 2017-03-05 15:14
Do biura to na jakie stanowiska?
Iza 2017-03-09 10:47
Bardzo prężnie rozwijająca się Formika Sp. z o.o. posiada wiele ofert pracy. Myślę, że dla zainteresowanych pracą u nich będzie pomocny adres e-mail: formika@formika.com.pl
Dział Personalny 2017-03-10 13:43
Dzień dobry, Jak najbardziej mamy przyjęcia na stanowiska administracyjne. Ogłoszenia pojawiają się na stronach portali rekrutacyjnych. Aktualnie poszukujemy: 1. Magazyniera 2. Asystentki/ta d/s Obsługi Klienta 3. Automatyka/Elektronika 4. Osób na staż do działu Personalnego, Księgowości oraz Kontroli Jakości Jesteśmy również otwarci na osoby, które chcę aplikować w innych obszarach, gdyż firma bardzo dynamicznie się rozwija, stąd potrzeby rekrutacyjne pojawiają się z dnia na dzień. Zainteresowanych zapraszamy do aplikowania. Pozdrawiam, Anna Hrynkiewicz Dyrektor d/s Personalnych
Adam 2017-03-15 15:14
Witam,
Zamiarzam złożyć Cv do Formika Sp.z.o.o wiem ,że to dobra firma i dobrze się u nich pracuje.
Moje pytanie dotyczy komunikacji czy coś się zmieniło?
Dział Personalny 2017-03-16 10:29
Dzień dobry,

jeśli ma Pan na myśli dojazd do firmy - to tak trochę się zmieniło. Nadal dowozimy bez opłat (darmowy autobus) pracowników pracujących na 3 zmiany. Dodatkowo gmina uruchomiła komunikację miejską - autobus jeździ przez Pruszków, gdzie zatrzymuje się między innymi na stacji PKP (kierunek Moszna) i dojeżdża pod samą bramę do naszego zakładu. Dla pracowników administracji mamy dosyć elastyczne godziny pracy, więc można dostosować dojazd autobusem.
Godziny pracy dla biura to : rozpoczęcie między 7.00 a 9.00 i zakończenie między 15.00 a 17.00.
Wiemy, iż zakład jest na uboczu z utrudnionym dojazdem stąd rozumiemy sytuację i akceptujemy elastyczność w kwestii godzin pracy.
Pozdrawiam,
Anna Hrynkiewicz
Dyrektor d/s Personalnych
zibi 2017-03-26 20:58
oby tak dalej
Automatyk 2017-03-30 23:40
Witam,
Spotkałem się z negatywnymi opiniami co do warunków pracy i płacy .
Czy można w czasie rekrutacji zobaczyć jak jest faktycznie, zobaczyć warsztat i porozmawiać z przyszłymi kolegami?
Dział Personalny 2017-03-31 07:52
Dzień dobry,

Oczywiście, rozmowa kwalifikacyjna w naszej firmie zawiera również wizytę na produkcji. Każdy kandydat jest oprowadzony po wydziałach, może sam bezpośrednio zobaczyć jak wygląda zakład, maszyny, porozmawiać z ludźmi bezpośrednio na stanowiskach.
Uważamy, że wizyta na hali jest bardzo ważna, gdyż tylko wtedy kandydaci podejmują świadomą decyzję na temat współpracy z naszą firmą. A nam zależy na komforcie pracy i stabilności naszych pracowników.
Pozdrawiam,
Anna Hrynkiewicz
Dyrektor d/s Personalnych.
Witek 2017-03-31 18:27
Witam,
Dobrze a proszę mi powiedzieć kiedy ewentualnie powstanie nowa hala produkcyjna i czy Państwo poszukują kandydatów w celu zatrudnienia w innych obszarach.
Stefinek 2017-04-19 10:20
Co słychać nowego w firmie. Ostatnio nikt nie wpisuje swoich komentarzy a szkoda bo takie opinie oddolne są potrzebne dla innych chętnych do pracy. Zastanawiam się czy firma ma jakieś nowe oferty pracy ponieważ nie mogłem nic znaleźć. Może na forum się dowiem?
Dział Personalny 2017-04-24 09:11
Dzień dobry,

Odpowiadając na państwa pytania : tak w maju rozpoczyna się budowa nowej hali produkcyjnej, co pociągnie za sobą postawienie nowych maszyn drukujących i wycinających. Dlatego też prowadzimy intensywną rekrutację na stanowiska produkcyjne, ale nie tylko, gdyż poszukujemy różnych fachowców. Aktualnie oprócz druku i wycinania, szukamy również: Automatyka, kontrolera jakości (praca na zmiany) oraz osób do Działu Handlowego. Chętnych zapraszamy do aplikowanie na adres: rekrutacja@formika.com.pl, lub do osobistego składania cv w siedzibie firmy na recepcji,
Pozdrawiam,
Anna Hrynkiewicz
Dyrektor d/s Personalnych
1
Czarek 2017-04-25 12:29
Formika bardzo fajnie przekazuje na forum bieżące informacje!
Małgosia 2017-04-27 09:57
Witam mam pytanie czy jest dojazd do firmy Formika z Ożarowa Maz bo autobus pierwszy jest o godz.5;27 a zależy mi na stałej pracy ,można się przyjąć prosto do firmy czy trzeba przez agencje pracy
KOLOSUS 2017-04-28 19:06
Pracowalem w Formice i bylo to dawno. Wynagrodzenia przecietne. Robilem na wycinaniu w Raszynie, jak dla mnie problem przyuczyc sie na wycinanie to nie problem, to ludzie, ktorzy tam pracuja pracownicy sa negatywnie nastawieni do nowych pracownikow, po prostu nie rozumieja, ze zeby czegos sie nauczyc to trzeba na to czasu jeden potrzebuje mniej drugi wiecej. Na innych dzialach nie wiem jak jest. Moge tylko sie wypowiedziec na temat stanowiska: Mlodszy operator wycinarki. Generalnie ocena negatywna
1
Dział Personalny 2017-04-30 07:23
Dzień dobry,
odpowiadam na Pani pytania:
1. posiadamy autobus, ale jeździe z kierunku Warszawa Zachodnia, przez Raszyn, Pruszków do Parzniewa.
2. jeśli chodzi o umówienie się na rozmowę - zapraszam bezpośrednio do firmy. Wcześniej już pisaliśmy : cv można złożyć osobiście na recepcji lub przesłać na adres mailowy: formika@praca.com.pl

Dział Personalny
Grażka 2017-05-02 13:07
Formika to fajna firma, przynajmniej taką słyszałem opinię. Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy w biurze?
Dział Personalny 2017-05-04 08:26
Dzień dobry,

Odpowiadając na Pana komentarz. Ma Pan rację, musiał Pan pracować naprawdę dawno temu. Nasza firma bardzo się zmieniła, gdyż to na co stawiamy - to ludzie i kultura pracy. Każdy Pracownik ma zapewnione szkolenie i odpowiednie wprowadzenie. Każdy kandydat może obejrzeć miejsce/stanowisko pracy i zobaczyć na własne oczy jak wygląda codzienne życie w fabryce. Podejmując decyzje o przyjściu do naszej firmy staramy się powiedzieć Państwu o wszystkim, nawet o codziennych problemach i kłopotach, których w żadnej firmie uniknąć się nie da. Pokazując stanowisko pracy - mówimy ile czasu każdy człowiek
się szkoli , potem pracuje pod nadzorem i ile czasu potrzebuje , żeby samodzielnie stanąć do pracy.
Zapraszam osoby zainteresowane - możecie sami wypróbować jak działamy.
Pozdrawiam,
Anna Hrynkiewicz
Dyr. d/s Persoalnych
1
Karol 2017-05-05 22:31
Fajna firma, znam ją od dawna gdyż tu pracuję. Podoba mi się że dział personalny Formiki jest aktywny na forum. Odpowiadają na pytania i wyjaśniają rożne sytuacje. Może to jest metoda na obecny hejt.
KOLOSUS 2017-05-16 01:06
Ja juz od kilku lat siedze w Niemczech. Jak dla mnie jakosc zycia wiele wyzsza niz jak w Polsce. Nie wiem nie ma mnie w Polsce. Jestem ciekaw ile taka firma oferuje np. operator wycinarki miesiecznie widelki na poczatek. W Niemczech tez pracuje na produkcji i tez przyuczam ludzi, pracuje pare lat w jednej firmie na przyklad moja prace, ktora powinna mi zajac 8 godzin potrafie zrobic w 5,5 godziny dlatego wlasnie przyuczam ludzi, sam wiem, ze kazdy czlowiek w roznym tempie przyswaja nowe wiadomosci, po drugie to ze sam kiedys wiele razy bylem w pozycji nazwijmy to ucznia, sprawilo, ze jestem BARDZO CIERPLIWY. Sporo firm w Niemczech szkoli w zawodach od poczatku do konca w danym zawodzie i z tego co wiem, kazdy zawod, ma tak zwana swoja TARYFE; czyli np. operator wozka widlowego ok. 11 euro brutto, oczywiscie to minimum na tym stanowisku, czasami moze byc wiecej, piekarz i tak dalej w zaleznosci od Landu, jak bylem w Formice to ta placa raczej byla mizerna oscylowalo to ok. 1300 PLN miesiecznie, czyli placa raczej BARDZO SKAPA. Ciekaw jestem jak to sie finansowo przedstawia, ponad 90 procent firm w Niemczech podaje do publicznej wiadomosci w ogloszeniach ile mozna zarobic za godzine pracy lub widelki wynagrodzenia.
2
Gregor 2017-05-16 09:05
@KOLOSUS Jak na razie to nie możemy jeszcze porównywać wynagrodzenia w Polsce i w Niemczech . Być moze niedługo zmieni się to. Ogólnie Formika to fajna firma, ale jak wiadomo pracę trzeba lubić a wtedy będzie ok.
KOLOSUS 2017-05-16 15:52
do Gregor

Jak na razie to nie mozemy porownywac sily nabywczej pieniadza w Polsce , a Niemczech. Co z tego, ze Formka to jak to powiedziales "fajna Firma", skoro pracujac w tej firmie nie starczy Ci pieniedzy na godne zycie i nie mowie tutaj o luksusach, tylko o normalnym zyciu, ostatecznie wszystko sprowadza sie do tego, ze musisz mieszkac z rodzicami, albo gniezdzic sie z rodzina po kilka osob, i Zero szans na samodzielne funkcjonowanie, rozumiem Ciebie Gregor, ze wolisz mieszkac w Polsce. Wiesz, jesli chodzi o prace w Formice to praca na stanowisku operatora wycinarki stosunkowa latwa i przyjemna jesli juz wszystko opanujesz wiadomo, na to trzeba czasu. Nie tylko nie mozna porownac wynagrodzenia w Polsce do wynagrodzenia w Niemczech, ale takze do wynagrodzenia w UK. Jesli chodzi o mnie bylem Jakis czas w UK, ale Niemcy zdecydowanie lepszy kraj, miej rasismu, no i wiadomo, w UK sa duzo wyzsze koszty utrzymania, i w UK to zawsze, a raczej w 90 % przypadkow to agencja i wynarodzenie minimalne, w UK moim zdaniem dla Polakow sie skonczylo, rynek zdecydownie nasycony, no i Anglicy negatywnie nastawieni do Polakow, a i angielskie agencje traktuja Polakow jak scierwo, w Niemczech mniej tego rasizmu, no i te zasilki jak stracisz prace, tak wiec moim zdaniem w Niemczech zawsze masz na to utrzymanie i opieka zdrowotna, dentysta itd. lepsze, no i opieka socjalna, choc Polacy w Niemczech ogolnie pracuje, czasam jak mam na popoludnie i jestem w miescie, to widze kolejke osob arabskiego pochodzenia pod Job Center, aby sie zameldowac po zasilek, ale to juz zupelnie inna historia. CO Z TEGO, ZE FIRMA JEST FAJ, JAK PIENIADZE NIE SA FAJNE !!! W KONCU ZALOZE SIE
ZE SZEFOWA NA PEWNO BY NIE ZBIEDNIALA JAK BY RZCILA TROCHE WIECEJ !!! CO JAK CO ONA NA PEWNO MA KASE I NIC SIE JEJ NIE STANIE.
2
Marek 2017-05-20 17:09
do KOLOSUS

Widzisz, tak to juz tak jest w Polsce. My "Maluczcy" musimy podrozowac w poszukiwaniu pracy i Ci tak zwani Wielcy nazwe to nasza szlachta nic sobie z tego nie robi, wiadomo elity sie powodzi, mam na mysli te osoby w biurze czy tak zwanych prywaciarzy. Wez pod uwage, ze tacy ludzie jak np. szefowa Formiki, zyja na zupelnie innym poziomie, oni nie potrafia zrozumiec normalnych ludzi, zyja swoim zyciem i uwazaja siebie jako cos lepszego, traktuja nas jak istoty nizszego rzedu. Wez pod uwage Brexit i negocjacje rzadu, a wiekszosc Polakow jest tak zwanymi "zakladnikami". Niestety, zycie to nie bajka
Gregor 2017-05-25 20:12
Myślę, że Formika produkuje taki asortyment, który zawsze będzie potrzebny a tym samym pracownicy mają zapewnioną pracę. Spokojna przyszłość jest bardzo ważna.
KOLOSUS 2017-05-26 15:18
KOLOSUS

Chcialbym wiedziec tylko TERAZ jakie sa widelki, ile moga zarobic nowi pracownicy na przyklad jako Operator wycinarki, i jakie warunki czy przez agencje, czy bezposrednio, czy umowa o prace, czy umowa zlecenia, nie ma mnie w Polsce juz kilka lat, chcialbym miec porownanie Niemcy vs Polska, Zero lania wody, po prostu czyste fakty
2
Dział Personalny 2017-05-26 15:35
Dzień dobry,
Chciałabym się odnieść do wcześniejszych komentarzy i nie mam zamiaru usprawiedliwiać w niczym firmy ani ludzi. Myślę, że w żaden sposób nadal w Polsce nie możemy się porównywać do rynku pracy krajów Europejskich jeśli chodzi o poziom wynagrodzeń jak i poziom życia. Zwróćmy jednak uwagę, że mimo wyższego poziomu wynagrodzeń koszty utrzymania i życia w krajach Europejskich są również inne - wyższe. Między innymi dlatego firmy zagraniczne otwierają swoje zakłady w krajach wschodniej Europy w tym również w Polsce. Nadal ta tendencja istnieje, choć ja sama już spotkałam się z sytuacjami, że firmy przenoszą się jeszcze dalej na wschód, bo Polska zaczyna być za droga pod względem kosztów utrzymania firmy.
W naszej firmie kwestia wynagrodzeń jest poufna, staramy się utrzymywać poziom na tyle dobry, aby zapewnić ludziom dobre i godne życie, ale również taki aby mogli spełniać swoje marzenia. Dodatkowo jesteśmy stabilną firmą, godną zaufania pod względem dbałości o pracownika, szanujemy ludzi i dbamy o ich samopoczucie, staramy się pracować z ludźmi , aby czuli, że ich zaangażowanie jest doceniane. To jest duży komfort na który nie każda firma sobie pozwala.
Znowu dodam, jest jeszcze cała masa rzeczy, które musimy udoskonalić, ale nie boimy się tego i wiemy, że firma musi się doskonalić.
Oczywiście nie zadowolimy Wszystkich, bo każdy ma inne oczekiwania, ale ludzie, którzy się do nas przyłączą mogą liczyć na wsparcie firmy.

Pozdrawiam,
Dyrektor d/s Personalnych
KOLOSUS 2017-05-27 10:13
KOLOSUS :

Jesli chodzi o koszty utrzymania i zycia, to sie z tym nie zgadzam. Wiadomo, na przykla Berlin ma wyzsze koszty utrzymania niz na przyklad Dortmund. Ja bym powiedzial, jesli chodzi o Niemcy to raczej Niemcy maja tansze koszty utrzymania, mozna mieszkac jakis 15 km od duzego miasta na jakiejs wiosce i wynajmowac pokoj lub mieszkanie i wtedy koszty beda jeszcze nizsze. To, ze firmy zachodnie przenosza sie do firm to nie jest tak do konca, problem z tym, ze juz do Polski sie tak bardzo nie przenosza to brak ludzi do pracy, brak takze wykwalifikowanej sily roboczej no i wiadomo, Polska staje sie drozsza. Tutaj chcialbym podjac jeszcze jedna kwestie, ktora nie ma nic wspolnego z Formika. Natomiast jesli straci sie prace, to w Niemczech dostaje sie bezrobocie na czas poszukiwania pracy, i sa to pieniadze za, ktore mozna spokojnie przezyc, jest tez wiele instytucji, ktore pomagaja tym biedniejszym, oczywiscie trzeba wiedziec gdzie sie udac. W Polsce czegos takiego nie ma. Rozmawialem z ludzmi, ktorzy siedza tutaj po 30 lat jak nie wiecej, kiedys bylo lepiej, ale sporo narodu sie najechalo teraz do Niemiec: Polacy, Rumuni i Bulgarzy, a ostatnio ludzie z Syrii. Spotkalem sie z przypadkami, ze ludzie wracali do Polski, ale po 2 lub 3 miesiacach byli z powrotem. Nastepna kwestia wynagrodzenia, na zachodzie bo pracowalem w dwoch krajach Anglii i teraz od kilku lat jestem w Niemczech to sie wypowiem, jesli czy to UK czy Niemcy firma poszukuje pracownika na dane stanowskio, w ogloszeniu firma podaje w ponad 90 procent, dodam jeszcze ze tutaj jest to STANDARD stawka minimalna za godzine pracy, albo widelki wynagrodzenia, to tylko jeszcze w Polsce sie tego nie praktykuje, prosze zauwazyc ze firmy ktore poszukuja ludzi sciagaja ludzi z Polski do siebie, tez podaja wysokosc wynagrodzenia. Aha, prosze Pani dodam tylko, ze poki co Polska nalezy do UE.
1
KOLOSUS 2017-05-28 12:02
KOLOSUS;

Porownajmy koszty zycia, ja w Dortmundzie za wynajem mieszkania 60 metrow kwadratowych z rachunkami juz wliczonymi place 440 euro, do tego na siebie samego wydaje na jedzenie 150 euro, ze srodkami czystosciowymi np: proszek do prania, fryzjer, pasta do zebow, mydlo, dezodorant liczmy jakies plus 50 euro, no i zarabiam wiecej w euro niz zarabialem w PLN w Formice, zalezy od tego gdzie sie kupuje i dodam do tego, ze to 150 euro to nie jest najtansze jedzenie i jeszcze sobie w ramach tych pieniedzy odzywke sobie kupie. W Polsce mamy ceny europejskie, a zarobki wschodnie. W Polsce w ostatnich jakis 15 latach koszty zycia wzrosly tak, ze mamy ceny europejskie i koszty utrzymania sa takie same. Dodam do tego, ze w Polsce zaczelo funkcjonowac super nowoczesne niewolnictwo, polska szlachta nasi "przywodcy" chca znowu wprowadzic zasadnicza sluzbe zasadnicza, dlaczego, bo to wspolgra z Brexitem, jesli mlodzi Polacy tak licznie nie beda wyjezdzac , wiec zostana w kraju, jak zostana w kraju, to beda musieli isc do "wojska" i oczywiscie nasza szlachta zyska tania sile robocza, na kazde zawolanie w razie powodzi, czy innych kataklizmow, 24h na dobe, za to co tylko jakas pasza, a nie jedzenie, no i mizerny zold, i wten sposob nasza szlachta mydli nam oczy i wszystko to gornolotne stwierdzenia i puste slowa i oczywiscie wszystko ukryte pod slowem PATRIOTYZM, ale tak naprawde te dzialania naszej szlachty nic z tym wspolnego nie maja.
1
Małgosia 2017-05-28 14:14
Dzień dobry mam pytanie jak moja znajoma nie miała jak dojechać na spotkanie do państwa firm i chciała podjąć prace przez firmę czy agencje pracy to z tego co wiadomo odmówiliście podjęcia pracy,bo byłam z nią i patrzyłam sie teraz jaki jest dojazd z Pruszkowa owszem jeżdzi autobus do państwa firmy ,czy możecie dać szanse ludziom jak składają CV do pracy ,pozdrawiam .
Edyta 2017-05-28 14:18
Witam czy są u państwa przyjęcia do pracy na produkcje dla kobiet ,mam doświadczenie w drukarni i czy praca jest przez firmę zatrudnienie ,
Aron 2017-05-30 08:14
Możesz coś więcej powiedzieć o atmosferze już samej rozmowy kwalifikacyjnej kto był obecny podczas rozmowy oraz czy ludzie byli mili a także jak wygląda zakład czy była na hali produkcyjnej i na jakie stanowisko aplikowała twoja koleżanka.
Staś 2017-05-30 09:14
Widziałam ostatnio dość długą listę ofert pracy, myślę ,że Formika dobrze prosperuje skoro maja takie zapotrzebowanie.
Dział Personalny 2017-05-30 12:02
Dzień dobry,

proszę złożyć aplikację (cv) rozważymy ja pod kątem możliwości zatrudnienia. Kobiety również są zatrudnienie w naszej firmie na wydziale Wycinania.
Dział Personalny
Dział Personalny 2017-05-30 12:10
Dzień dobry,
Każdy może złożyć aplikację (cv) , jeśli chodzi o kandydatów na Wydziały produkcyjne staramy się umawiać na spotkania praktycznie wszystkich kandydatów. Jeśli chodzi o dojazd na rozmowę kwalifikacyjną, to niestety kandydat musi sam dotrzeć do nas do firmy. Jeżeli taka osoba jest zatrudniona , to dojeżdża albo decyduje się na samodzielne dojazdy, albo może korzystać z bezpłatnego transportu organizowanego przez firmę. jest to autobus, który dowozi pracowników na 3 zmiany i jeździ z Warszawy przez Raszyn i Pruszków.
Dział Personalny
Eliza 2017-05-31 09:18
Wiadomo,że rozmowa kwalifikacyjna w sprawie pracy wiąże się z ogromnym stresem i emocjami więc może warto podzielić się na forum doświadczeniem z takiej rozmowy.
Edyta 2017-06-04 11:10
Dzień dobry ,CV wysłałam przez e.mila Czekam na informację od firmy ,pozdrawiam
Małgosia 2017-06-05 10:27
Dzień dobry z tego co dostała tel.z tzw agencji pracy odmówiliście zatrudnienia w firmie ponieważ nie wstawiła sie koleżanka na spotkanie do was ,ale tam tym razem nie było dojazdu ,teraz owszem jeżdżą autobusy .czy nie możecie dać szansy ludziom ,Ja owszem podjęła bym pracę u was i wysłałam swoje CV Ja mieszkam w Ożarowie Maz ,a koleżanka Edyta jest z Pruszkowa ,i pracowała w drukarni ma doświadczenie na produkcji .Bardzo proszę dajcie szanse na spotkanie i rozmowę .Jak komuś zależy na pracy będzie pracować i na pewno przedzie na rozmowę .pozdrawiam .
1
Grażka 2017-06-06 19:10
Bardzo fajna firma a do tego aktywna na forum, udziela informacji!!
Edyta 2017-06-09 09:36
Dzień dobry chciałabym się zapytać czy rozmowy i spotkania to są w grupach czy oddzielnie prowadzone i jak długo czeka się na informację o pracę .Dla kobiet ,Bo wysłałam CV i do dziś nie mam informacji żadnej.pozdrawiam
Gomolek 2017-06-11 19:42
Co takiego jest w Formice , że maja taka długa listę ofert?
KOLOSUS 2017-06-14 11:11
Posluchaj tak jak w kazdej firmie jest rotacja ludzi, tam jest jak w przeciagu, doslownie jak w supermarkecie lub Centrum Handlowym, przez te drzwi jedni przychodza inni wychodza, mysle, ze jesli szukasz pracy na produkcji to poszukaj ofert pracy za granica, na pewno cos znajdziesz i szybciej i za lepsze pieniadze, smiem stwierdzic, ze sporo postow na tym Forum jest pisane przez sama Formike, moja teza o rotacji znajdzie potwierdzenie z tym, ze do Formika ma swoje busy dla pracownikow, czyli Firma z gory nastawia sie rotacje i zrobila wszystko co mozliwe, zeby moc otrzymywac staly naplyw nowych pracownikow czyli tzw. taniej sily roboczej.

KOLOSUS
3
Gryszkin 2017-06-18 15:00
Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować. Może ktoś podpowie jak sie tu pracuje, czy jakiś socjal mają?
... 2017-06-21 17:07
Kolokus , a może masz jakieś namiary na pracę na produkcji za granicą?
Gomolek 2017-06-22 08:46
Jaki jest powód, że Formika ma tak długą listę ofert pracy? Jakieś zmiany? Nowe wyzwania pzred firmą? Podzielcie się wiedzą w tym temacie,jeśli ktoś taką ma.
Zostaw swoją opinię o Formika Sp. z o.o. - Parzniew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Formika Sp. z o.o.