brak logo

CLIMAMEDIC SP. Z O.O. SP. K.

Warszawa

Opinie o CLIMAMEDIC SP. Z O.O. SP. K.

anonim 2011-07-14 10:08
a ja dodam , że firma nie wywiązuję się ze swoich zobowiązań wobec swoich dostawców
wykonawca 2014-05-19 11:59
(usunięte przez administratora) nie polecam!!!
dostawca 2014-07-22 08:38
Niestety nie polecam dostawcą :) Firma nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań, w dodatku próbuje różnych haczyków. Firmą zależącym na rozwoju błagam nie handlujcie z nimi!
5
loonatyczka 2016-06-17 10:46
Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o firmie, kilka lat w niej pracuję i jak w każdej firmie budowlanej, czasem jest lepiej lepiej czasem gorzej ale jest to związane z wypłacalnością Inwestorów, a nie widzimisię Prezesostwa. Wynagrodzenia płacone są terminowo, a zaangażowanie w prace wynagradzane. Najlepszą wizytówką w tym wypadku jest zadowolenie Inwestorów, i użytkowników zrealizowanych obiektów, takie rzeczy są przecież łatwe do sprawdzenia.
2
kuma 2016-09-03 12:38
Co to za kierownik budowy z rocznym doświadczeniem ??????
tomek 2016-10-12 21:17
czytaj ze zrozumieniem, inżynier budowy a kierownik budowy to wielka różnica baranie. Inżynier budowy to najniższe stanowisko spośród kadry inżynierskiej na budowie, najczęściej osoba świeżo po studiach. Natomiast kierownik budowy to osoba, która jest odpowiedzialna za budowę i nią zarządza od A do Z i dodatkowo ma uprawnienia na nadzór prac budowlanych.
2
Waldek 2017-03-07 11:48
Zdecydowanie nie polecam. Firma bazuje na wyzyskiwaniu pracowników, nie płaci za nadgodziny (ktoś powinien się tym zainteresować), przychodząc do pracy nie dostaniecie nawet butów, bhp nie istnieje, żadnego socjalu wręcz przeciwnie patrzą tylko żeby nałożyć kary finansowe żebyś pracował za free. Praca w weekendy to norma oczywiście za darmo nawet dziękuje nie usłyszysz .
12
Nie polecam tej firmy!!!! 2017-06-19 22:48
Miałem okazję pracować w tej śmiesznej firemce, na szczęście krótko. Gorąco nie polecam!!! Po pierwsze, opóźnienia w płaceniu pensji, po wtóre pan RK to mistrz w besztaniu pracowników, ubliżaniu i poniżaniu, a znakomicie w ślady "mistrza swego" RK podąża TD, który nie liczy się z nikim, podwładnych traktuje jak mięso armatnie. RK to mistrz manipulacji, potrafi rozmawiać z preziem przez telefon tak, że wazelina mu uszami wyłazi, a sekundy po zakończeniu rozmowy z preziem zionie nienawiścią do niego jak smok wawelski ogniem.
4
DOBROMIR 2017-06-21 20:07
witam,jak usłyszalem ze w Warszawie płacą po 10pln na godzine to nie wiedzialem czy plakac czy sie smiar.A mi kazali ludziom po 25pln oferowac heh.ludzie troche godnosci olejcie ich.na nich swiat sie nie konczy,raczej ZACZYNA
2
Zostaw swoją opinię o CLIMAMEDIC SP. Z O.O. SP. K. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIMAMEDIC SP. Z O.O. SP. K.