Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ATERIMA MED

zdjecie uzytkownika
Aldona - 2015-10-29 07:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gos – 60 euro na tydzień może wystarczyć, ale nie w każdym domu i nie w każdym miejscu. Masz rację, niepotrzebnie napisałam że przesadzasz – to było tak bardziej pytająco. Wszystkie jedziemy na tym samym wózku – ja się zawsze staram solidaryzować z innymi opiekunkami. Z mojej strony Ci mogę powiedzieć, żebyś napisała maila do biura jeśli źle trafiłaś. Mi pomogli, Ciebie pewnie też nie zostawią na lodzie. Trzymam kciuki za Ciebie w każdym razie!
zdjecie uzytkownika
gos - 2015-10-29 13:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aldona - 2015-10-29 07:51:39]:
No właśnie Aldonko jedziemy na tym samym wózku wiec nie warto sie sprzeczać ale warto sobie porozmawiać w ten sposób wymienic sie wrazeniami spostrezeniami jedna drugiej cos podpowie musimy sie wspierac i solidaryzowac.Czyż nie prawda dziewczynki? Jestem obecnie w Niemczech u rodziny na wsi gdzie nie widac żywej duszy.Dlatego nardzo chetnie bym popisala z kimś.Szukalam dziewczyn na facebooku ale nikt sie nie odezwał.Tak nasza praca nie jest lekka .Panie z firmy odpękaja swoje osiem godzin i ida do domu,a my niestety musimy byc dyspozycyjne 24h na dobe.Czy to jest aż taki duży zarobek skoro przeliczymy to na godziny.Będąc w Polsce nie mamy płacone więc rozłóżmy ye pieniażki na ye dwa miesiace które pozostajemy w domu i co mamy?No za moment usłyszę to mozesz pozostac w Niemczech dłużej tak moge ,ale to też trzeba miec charakter a ja za bardzo tęsknię.Nie oszukujmy sie kolezanki 50% z nas dlaczego tu pracuje? Gdzies tam w zyciu cos sie wydarzylo i powstaly jakies male dlugi.Trzeba to wszystko wyprostowac i xtąd jestesmy tu.Pozdrawiam Was pracowite Polki
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-10-30 07:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gos - 2015-10-29 13:38:02]:
Gos koniecznie napisz do firmy, a jeszcze lepiej zadzwoń. Długi, długami - wiadomo że każdy wie o tym że trzeba je spłacic (oprócz polityków). Ale nie musisz przecież tyraż w złych warunków skoro możesz otrzymać pomoc od firmy. Trzymaj się!
zdjecie uzytkownika
aniutka41 - 2015-10-31 10:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was pracowite kobitki, czy słyszałyście coś o nowych umowach od Aterimy bo mi się kończy i nie wiem co dalej .
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2015-11-02 12:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytałam o to ostatnio. Na razie nic nie wiadomo, ale od nowego roku mają być nowe umowy, które nam zapewne przyślą przed końcem roku żeby była ciągłość.
zdjecie uzytkownika
gos - 2015-11-03 15:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aldona - 2015-11-02 12:47:47]:
Ciekawe czy beda korzystniejsze
zdjecie uzytkownika
siliana - 2015-11-03 19:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Proszę o rzetelną opinie o ATERIMA MED jadę pierwszy raz .Czyb są wypłacalni jaki jest kontak z koordynatorkami.Mam stracha.
zdjecie uzytkownika
Tyśka - 2015-11-04 08:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siliana - 2015-11-03 19:27:45]:
Są wypłacalni a jeśli chodzi o koordynatorki - sama zobaczysz. To duża firma więc są różne koordynatorki, ja akurat trafiłam na super babkę.
zdjecie uzytkownika
gos - 2015-11-06 11:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak są wyplacalni na czas sa pieniążki a z koordynatorkami to różnie bywa ja osobiście polecam Panią Ewę Jaje wspaniala kobieta,ciepła umie doradzić i co ważne nie powie prosze dogadac sie z rodziną.Mam kpntakt z dziewczynami które pracują w Niemczech .Jeśli maja problem to kazano im rozmawiac z pośrednikiem,ale na ogól to są Niemcy nie znaja polskiego wiec jak mają sobie poradzic dziewczyny.Absurd.Pozdrawiam Was dziewczyny
zdjecie uzytkownika
ganda - 2015-11-06 12:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was. Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Szukam czegoś w branzy i już kilka osób polecało mi to miejsce. Podobno w tej kwestii jest tu zdecydowanie lepiej. Odezwę się na pewno @wioletta do tej Pani jeśli będzie trzeba. A pewnie będzie bo aplikuje na pracownika terenowego. Dobre warunki
zdjecie uzytkownika
gos - 2015-11-06 17:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siliana - 2015-11-03 19:27:45]:
A moze kolezanka przyjeżdża na moje miejsce kiedy wyjezdzasz do Niemiec.Ma mnie zmienic Pani która pierwszy raz wyjezdza.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aniutka41 - 2015-11-08 08:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was.czy dostałyscie juz sms o treści premi swiatecznej.
zdjecie uzytkownika
gos - 2015-11-08 14:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aniutka41 - 2015-11-08 08:34:57]:
Tak ja dostalam nawet 350euro pisza ale ja zostaje w Polsce na swieta pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
robot - 2015-11-09 03:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnienie u nich daje duży prestiż, zwłaszcza na pracownika terenowego. Umowa o pracę tymczasową jest dla mnie w pełni satysfakcjonująca tak jak zarobki ok.2tys.
zdjecie uzytkownika
liczi - 2015-11-11 10:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cała branża medyczna skupia się na trzymaniu ludzi blisko siebie, myślę, że w tym przypadku może być podobnie
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-11-13 15:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też o nich słyszałem, faktycznie to już nie jest mała firemka i daje zatrudnienie, wiec praca u nich na pewno jest jakimś prestizem.
zdjecie uzytkownika
aniutka41 - 2015-11-13 18:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was ,moze ktoras doradzi mi co moge zrobic .Opiekuje sie dziadkiem ale w domu jest takze zona z bardzo postepujaca demencja ,ostatnio zaczela sama wychodzic z domu chociaz drzwi wejsciowe sa caly czas zamkniete ,ale ma jeszcze wyjscie od tarasu .Informowalam corke kilkakrotnie ,boje sie jak kiedys cos jej sie stanie zebym nie miala jakis nie przyjemnosci
z tego powodu.Nie wiem czy mam o tym poinformowac firme doradzcie jak mozecie .Dziekuje
zdjecie uzytkownika
Justa - 2015-11-13 22:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na Twoim miejscu poinformowałabym firmę. Opiekujesz się dziadkiem, a nie babcią, ale jakby jej się coś stało, to w razie czego będziesz czysta.
zdjecie uzytkownika
aniutka41 - 2015-11-22 10:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z nietypowym pytaniem ,co wasi męzowie na to ze wyjerzdzacie do opieki .Jeśli chcecie to napiszcie jeśli nie to nie .Dziękujei pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-11-25 11:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha! Jakiż to może być podtekst tego pytania, tak się zastanawiam :-)
Dokładnie takie pytanie zadała mi inna opiekunka w trakcie ostatniego powrotu do domu. No i szczęka mi opadła, i nie wiedziałam, co na to odpowiedzieć. Nie zrozumiałam kontekstu ;-)
Dopiero mąż mi podpowiedział, co ta pani mogła mieć na myśli. Bo ja pomyślałam o uciążliwości rozstań, a on mnie naprowadził na inny trop: że niektórzy mężowie mogą mieć obiekcje co do dotykania podopiecznego (jeśli jest nim mężczyzna). Albo co do tego, że w ogóle kobieta wyjeżdza i go zostawia samego (sic!).
Ja wszystko rozumiem, ale to to już absurd jakiś!
Kobieta wyjeżdża do pracy, zarabia uczciwie kasę, a on miałby mieć jakieś obiekcje? Rozumiem, że żony lekarzy albo mężowie pielegniarek itd. też powinni mieć zastrzeżenia (bo dotyka)? Ktoś zadaje pytanie pielęgniarce: co na twój mąż? ;-)
Siostra męża ma znajomą, która wyjechała do pracy do Niemiec, a jej mąż, bezrobotny, siedział na tyłku w domu i tylko wydzwaniał do niej i ją wkurzał, bo szantażował, że jak ona nie wróci, to on albo się upije, albo jakąś głupotę zrobi. Był zazdrosny nie wiadomo o co i niesamodzielny kompletnie. No cóż... Piękne wsparcie dostała kobieta!
Jeśli mój wykazywałby takie zidiocenie, to już dawno nie byłby moim mężem.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
aniutka41 - 2015-11-25 16:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje ci Beatko chodziło mi o uciązliwość tych rozstań ,ale poniewaz mam kuzynke ktora tak jak my jezdzi na opieke i ma takie problemy z mezem ktory kompletni sobie nie radzi dokladnie tak jak ta kolerzanka o ktorej pisalaś .Bardzo dziekuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Agatek - 2015-11-27 11:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aniutka mo maz mowi ze ode mnie odpoczywa jak wyjezdzam :-) ale tak na powaznie to wiem ze teskni i wie ze musze wyjezdzac. Ostatnio sie odgrazal ze sie nauczy jezyka i bedzie jezdzil ze mna, ale ta nauka idzie mu jak po grudzie. Dal slowo ze na Marzec jak mu sie skonczy zlecenie (zajmuje sie wykonczeniowka) to zglasza sie jako chetny do opieki i jak uda mu sie zdac jezyk, to jedzie. Jakos slabo to widze, ale moze go nie doceniam. Teraz tez sie zbieram, bo wyjezdzam 5 grudnia. Znowu marudzil ale daja teraz qysoka premie swiateczna wiec latwiej mu to przelknac.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-11-30 13:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2015-11-25 11:43:56]:
Aniutka 41: Napisałam o dwóch znanych mi przyczynach. Trochę złośliwie, wiem ;-)
Agatek: Mój mąż też jeździ. Tylko, że on akurat zna bardzo dobrze niemiecki - ja znam dużo słabiej (powiedzmy komunikatywnie). Zleceń dla facetów nie brakuje, wbrew pozorom. I nie zawsze chodzi o transfer. Mąż wraca właśnie do podopiecznego, którego w ogóle nie transferował, pan całe popołudnia drzemał i wcześnie chodził spać, a jego rodzina była bardzo sympatyczna i taktowna (i mieszkała osobno). Za to poprzednie zlecenie miał dość ciężkie.
Nie zniechęcaj męża - niech próbuje!
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Niezatapialna - 2015-11-30 20:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają premii na święta?
zdjecie uzytkownika
aniutka41 - 2015-12-01 08:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zatapialna ja dostałam sms ,ze 350 e .Zadzwoniłam i powiedzieli mi ,ze po odliczeniu na reke 200e.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aniutka41 - 2015-12-01 09:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Komu kończy sie umowa w grudniu ,chciałabym aby następna była juz taka jak powinna być a nie śmieciowa.
zdjecie uzytkownika
alka - 2015-12-10 18:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecono mi do pracy ATERIMA MED, czytam opinie ale podobno jak ma się do opieki dwoje chorych to firma płaci wiecej czy to prawda? może rzucicie widełki zarobkowe dla opiekunki doświadczonej? wiem ,że nie wolno ale może ....
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-12-11 14:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co się tak czaić? Nie lepiej zapytać w firmie? U źródła? :-)
zdjecie uzytkownika
aniutka41 - 2015-12-15 17:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No jak tak beda płacic wraz z premia świateczna to ja chyba bede musiala bardzo grubo zastanowic sie nad wspołpraca.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-12-28 11:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostał ktoś nową umowę z ATERIMA MED - bo ja dostałam i sama nie wiem co o niej myśleć . Przeczytałam kilka razy i nie rozumiem dlaczego są trzy umowy z tego aż dwie dotyczące opieki w Niemczech .
zdjecie uzytkownika
Mary - 2015-12-29 20:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za każdym razem jak wchodzą nowe umowy to jest wiele pytań. Rok temu było to samo. Przepisy się zmieniają w niemczech, w polsce albo jakieś prawa unijne wchodzą. Każdemu byłoby na rękę żeby była jedna, prosta umowa. A co roku pytania, konsultacje, czytanie przepisów, dzwonienie do firmy po wyjaśnienia. W tym roku też dzwoniłam. Dobrze że mają chociaż infolinię, bo moja bratowa pracuje w innej agencji i tam nie wiedzą nawet o zmianie przepisów, więc nie zmieniają umów. Więc kontrola z finnanzamt albo w pl z US lub ZUS i może być niewesoło. Ja sama jeszcze czytam i staram się to wszystko zrozumieć i jakoś ogarnąć, ale jak macie wątpliwości, to lepiej dzwońcie do nich - mnie to oszczędziło sporo czasu i nerwów że mi wyjaśnili większość rzeczy.
zdjecie uzytkownika
bonia06 - 2015-12-31 18:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2016 dla wszystkich opiekunek pracujących za granicą jak również dla całej kadry ATERIMA MED serdecznie pozdrawiam moją koordynatorke Panią Joannę Bielak
zdjecie uzytkownika
rupsi - 2016-01-04 00:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca przy starszych osobach nie jest łatwa, trzeba o tym pamiętać, jeśli więc ktoś idzie tu tylko ze względu na pieniądze, a nie z zamiłowania to może mieć ciężko.
zdjecie uzytkownika
Gosiaczek - 2016-01-10 20:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że wszystkie osoby komentujące, jeżdżą jako opiekunki a czy ktoś może wie jak jest na pieczarkach we Francji?
Właśnie znalazłam takie ogłoszenie z firmy ATERIMA i bardzo dobre warunki, gdyby ktoś, coś wiedział na ten temat, byłabym wdzięczna
zdjecie uzytkownika
Michałek - 2016-01-18 21:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to prawda @rupsi praca przy starszych osobach, seniorach to dość ciężka sprawa, ale jeśli się ma do nich rekę to nie jest źle, a zarobki i tak coraz wyższe w branży
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-26 09:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma może zerwać umowę,tylko dlatego ,ze przyjeżdża ich zaprzyjaźniona opiekunka a mnie po prostu wyrzucono,czy firma może tak postąpić,nie ponosząc przy tym żadnej odpowiedzialności?
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-26 09:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma może zerwać umowę,tylko dlatego ,ze przyjeżdża ich zaprzyjaźniona opiekunka a mnie po prostu wyrzucono,czy firma może tak postąpić,nie ponosząc przy tym żadnej odpowiedzialności?
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-26 09:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mary - 2015-12-29 20:37:51]:
Czy firma może zerwać umowę,tylko dlatego ,ze przyjeżdża ich zaprzyjaźniona opiekunka a mnie po prostu wyrzucono,czy firma może tak postąpić,nie ponosząc przy tym żadnej odpowiedzialności?
zdjecie uzytkownika
Ohma - 2016-01-27 10:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ala na pewno umowy ci nie rozwiążą. Jak zjeżdżasz ze stelli to przechodzisz na postojowe. Agentury same nie rozwiązują umów.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2016-02-03 12:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak dokładnie wygląda takie postojowe @Ohma? Wtedy pracownik, tak jak Ala, czeka na kolejną rodzinę, która ją zatrudni czy Aterima szuka innego zajęcia dla niej.
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2016-02-03 15:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie Opiekunki!Na pewno zauważyłyście,że Aterima zaczyna płacić na raty pod pretekstem okresu rozliczeniowego od 26 dzień m-ca do 25 następnego m-ca,porównując nas do telefonów komórkowych,że takie okresy obowiązującą w sieciach telekomunikacyjnych Śmieszne!Za abonament telefoniczny płaci się z góry,czyli jeden okres rozliczeniowy "do przodu".Uważajcie,bo to jest początek problemów finansowych.Zastanówcie się nad tym dlaczego wypłatę za koniec stycznia dostaniecie w marcu.
zdjecie uzytkownika
Libasek - 2016-02-03 18:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jurek postojowe dostajesz jak jestes w Polsce. Od Ciebie zalezy czy chcesz jechac od razu, czy czekasz na swoja zmiane. Jak nie chcesz siedziec w pl to mozesz od razu pytac o inna oferte.
ATERIMA MED
ATERIMA MED
"Wywiad z Anna Rozborska-Wood - Dyrektor ds. Personalnych w firmie ATERIMA MED"
ATERIMA – co kryje się pod tą nazwą? Inspiracją dla nazwy firmy było francuskie słowo „intérim”, które oznacza pracę tymczasową. Dbając o to, by rodacy nie połamali sobie na nim języka stworzyliśmy podobnie brzmiącą nazwę – ATERIMA. Od tego roku funkcjonujemy pod szyldem Grupa ATERIMA, ale więcej o tym w kolejnych pytaniach  Jaka jest misja Państwa firmy? Naszą misją jest umiejętne wykorzystywanie wiedzy, najlepszych praktyk rynkowych i doświadczenia w oferowaniu uczciwego pośrednictwa zatrudnienia, jak również doradztwa personalnego. W codziennej pracy kierujemy się zasadami spisanymi w naszym kodeksie etycznym, który jest tożsamy dla wszystkich działów firmy. Jesteśmy fair nie tylko względem naszych kontrahentów, klientów i partnerów biznesowych, ale w pierwszej kolejności wobec naszych pracowników. Wierzymy, że uczciwość jest warunkiem koniecznym dla stabilności i sukcesu przedsiębiorstwa. Reputacja firmy i zaufanie do niej są jednymi z naszych najważniejszych wartości. Jednym ze współzałożycieli firmy jest Stefan Schwarz, który już po raz drugi został wyróżniony przez ONZ. Proszę opow...
zdjecie uzytkownika
Libasek - 2016-02-04 19:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaskoczona - mnie tez to zdziwilo, ale sie dopytalam i juz wiem o co chodzi. Okresy rozliczeniowe sa dwa, bo zmienily sie przepisy, a co za tym idzie - rowniez umowy od nowego roku. Dlatego kase dostajesz dwa razy, zeby obydwie umowy byly rozliczone. Zadzwon sobie do biura bo oni tam maja teraz taka infolinie, to powinni Ci wszystko dokladnie powiedziec.
zdjecie uzytkownika
gienia - 2016-02-05 12:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zaskoczona trochę to pogmatwane i ciężko się w tym porozumieć. Kolega @Libasek to trochę wytłumaczył i Ci dobrze poradził żeby zadzwonić i dowiedzieć się od źródła. Widzę że firma szukała pracownika fizycznego ale od dzisiaj oferta nieaktualna
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-02-07 10:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile godzin dziennie pracuje opiekunka w niemczech?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-02-07 12:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z obecnych osób na forum aplikował już do firmy na stanowisko Pracownika Fizycznego?Prca w niemczech tyle wiem, chciałbym dowiedzieć sie czegoś wiecej jakie są kryteria przyjecia niestety w ofercie nie ma żadnych informacjii, zgóry dzięki!
zdjecie uzytkownika
Betrojerin - 2016-02-12 17:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem , co powinnam powiedzieć o Pani koordynatorce, która obiecała odzwonić póżniej ... i zapomniała. . Dzwoniłam po raz drugi ...odebrała inna Pani i zapewniła , że odzwonią. Biuro zamknęli , bo jest czynne do 17 . Sprawy na której mi zależało nie załatwiłam. Inna zupełnie sprawa - chcę rozliczyć deklarację podatkową za 2015 rok ... i nie mogę ...bo z Aterimy nie mam rozliczenia za 2015 r. Jedna z Pań odpowiedziała, że otrzymam do końca lutego... DLACZEGO TAK DŁUGO ??? Dlaczego moją deklarację mam składać tak póżno ???
zdjecie uzytkownika
Betrojerin - 2016-02-12 17:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem , co powinnam powiedzieć o Pani koordynatorce, która obiecała odzwonić póżniej ... i zapomniała. . Dzwoniłam po raz drugi ...odebrała inna Pani i zapewniła , że odzwonią. Biuro zamknęli , bo jest czynne do 17 . Sprawy na której mi zależało nie załatwiłam. Inna zupełnie sprawa - chcę rozliczyć deklarację podatkową za 2015 rok ... i nie mogę ...bo z Aterimy nie mam rozliczenia za 2015 r. Jedna z Pań odpowiedziała, że otrzymam do końca lutego... DLACZEGO TAK DŁUGO ??? Dlaczego moją deklarację mam składać tak póżno ???
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie odbylo sie w milej atmosferze. Mialam dosc czasu, aby przeczytac wszystkie strony umowy. (od umowy mozna odstapic w kazdym momencie w ciagu dwoch tygodni) Zrobiono mi tez zdjecie, ktore znalazlo sie pozniej na moim profilu dostepnym dla podopiecznego i jego rodziny.
Pytania: Pytano o rozne rzeczy. Np, czy jestem osoba palaca, co ma pozniej znaczenie dla podopiecznego.
zdjecie uzytkownika
efgbh - 2016-02-12 18:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to juz do nich nie mozna aplikwoac @tomek bo nie szukaja zadnych pracownikow a tez bym chetnie sprobowala np. jako opiekuna bo mam prawo jazdy..
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2016-02-14 00:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież zawsze się wysyła z końcem lutego. Zdążysz się rozliczyć na pewno. Polecam rozliczenie przez internet. Nie ma sensu stać w kolejkach w urzędach.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ATERIMA MED!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATERIMA MED
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert