ATERIMA MED

Kraków

Opinie o ATERIMA MED

ee 2016-08-11 11:40:38
@s no wlasnie super że coś takiego jest oferowne bo jednak to nie zadarza sie przeciez w kazdej firmie
Ryszard 2016-08-11 15:32:24
Ja kiedyś się muszę wybrać na takie dni jak będą mieli blisko mnie i będę akurat w Polsce.
dori 2016-08-11 17:34:26
Witam, zamierzam wyjechać z aterimą, jaką częśc wypłaty dostaje się w Euro?
o 2016-08-11 21:46:42
jak to, to nie rozumiem jest w takim razie podział że część w euro a część w złotówkach? wprowadziłaś teraz chaos... ktoś to może jakoś potwierdzić tutaj?
maldona 2016-08-12 09:50:35
Potwierdzam, część wypłaty dostajesz o ile chcesz w euro, ale to i tak paranoja, powinno się mieć wybór-albo euro,bo w końcu zarabiamy w tej walucie, albo złotówki, bo niektórzy wolą.
Kaśka 2016-08-12 10:54:57
Są trzy umowy. Możesz mieć wypłatę w samych złotówkach na każdą umowę. Albo część wypłaty w euro - z jednej umowy na konto walutowe, jeśli tak chcesz.
Asax 2016-08-12 12:21:10
No mi się wydaje, że wszystko trzyma się tutaj kupy i chyba jest na swoim miejscu
buldog 2016-08-14 18:29:09
olać, ja już takie coś przerabiałem kilka razy. w tej pracy to nasz "zakres czynności". to niestety starsze lub nawet stare osoby, demencja ma to do siebie. jeżeli decydujemy się na tę pracę t.j. z osobami z demencją to normalka. inaczej gdyby robiła to np. zdrowa rodzina - wtedy firma aterima NA PEWNO by zareagowała łącznie z powrotem. trzeba tylko z Paniami (miłymi) porozmawiać lub wysłać smska
buldog 2016-08-14 18:29:52
olać, ja już takie coś przerabiałem kilka razy. w tej pracy to nasz "zakres czynności". to niestety starsze lub nawet stare osoby, demencja ma to do siebie. jeżeli decydujemy się na tę pracę t.j. z osobami z demencją to normalka. inaczej gdyby robiła to np. zdrowa rodzina - wtedy firma aterima NA PEWNO by zareagowała łącznie z powrotem. trzeba tylko z Paniami (miłymi) porozmawiać lub wysłać smska
wiem 2016-08-14 22:05:48
jakoś mi sie nie podoba ze jest czesc wypłatyb w euro a częsc jakoś inaczej. Nie uważacie że jak wypłącac to w jednej walucie? No chyba że na wyraźne życzenie pracownika. Ale mam co do tego mieszane uczucia
Libasek 2016-08-16 09:42:21
Przecież można dostawać w jednej wqlucie jeśli chcesz. Każdy może sobie wybrać jak mu pasuje.
tomek 2016-08-16 12:32:46
Zależy jak na to spojrzysz @wiem a może bardziej od tego jaki jest aktualnie kurs mi tam by nie przeszkadzało jakby wypłacali mi w różnych walutach tyle, żebym to ja nic na tym nie traciła..mam nadzieje, że tak jest
Scarlett 2016-08-17 17:29:30
Mają na stronie ofertę za 1290 euro.cwarto z nimi wyjechać?
Nui 2016-08-17 19:30:28
No ja powiem tak, wiadomo nie od dziś, ze wszystko jest w porządku tutaj w Aterima i raczej każdy jest dość zadowolony, wiadomo chyba, że porządna firma i zwłaszcza fizyczni mają tutaj niezłą opiekę..
1
Ala 2016-08-17 20:18:32
Zmieniam firmę bo zmieniczka macie a firma jej klaska
efgbh 2016-08-17 22:47:27
a jaka jest dokładnie ta oferta? bo sam chętnie bym zalapal do nich do pracy a nie wiem jakie zarobki sa?
Renatax 2016-08-18 13:45:28
Na ich stronie są oferty wraz z wynagrodzeniem. Jest kilka dobrych, bo wczoraj koleżance pomagałam szukać.
kima9 2016-08-18 20:25:06
nie wiem om których ofertach mówisz ale ja nie widzę wynagrodzeń, ale na stronce oferty są i bogato opisane
Ruzz 2016-08-19 20:00:32
Przecież są w niektórych ofertach. I na portalach z ogłoszeniami też czasami podają stawki do konkretnych zleceń.
aania 2016-08-21 10:57:11
dziewczyny napiszcie mi proszę czy jesteście zadowolone z zarobków
Natalia 2016-08-21 10:58:20
Na portalach z ogłoszeniami przeqażnie wszystkie firmy podają stawki.
vovo 2016-08-21 12:04:15
ja tez tego nie widzę. w takim razie czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jakie wynagrodzenie będzie mi płacone jeśli będą chciała u was zatrudnienie jeśli doKaiserslautern zdecyduję się wyjechać? macie bardzo dużo0 ofert muszę przyznać, chyba rośnie nam lider rynku
Ruzz 2016-08-22 12:52:15
Vovo chyba lepiej Ci będzie zapytać w firmie czy mają ofertę do tego miasta i za ile kasy.
milka 2016-08-22 20:23:54
@Natalia nie przesadzaj bo nie na każdym portalu i nie w każdym ogłoszeniu podają stawkę. Czasem nie ma informacji co oferują więc nie byłabym aż tak pewna jak piszesz. Może faktycznie ktoś z was poda jakieś widełki jeśli chodzi o płace u nich będzie łatwiej
Katka 2016-08-23 11:31:59
Widełki... Toż stawka zależy od naszego stopnia znajomości języka, stanu podopiecznego i możliwosci finansowych rodziny (jednak też).
Czasem do małżeństwa jedzie się za 1350 (bo niby są samodzielni itp. i da się ich ponoć ogarnąć zusammen), ale i do pojedynczej osoby, gdzie wymagany jest dobry niemiecki a stan chorego taki sobie, też można wyjechać za 1350 Euro.
Kaśka 2016-08-23 11:45:09
Przecież wysokość płacy uzależniona jest od zlecenia oraz od języka i doświadczenia opiekunki.
kasia 2016-08-23 14:24:50
dla niektorych tak a dla niektorych nie, to zalezy od firmy. Chociaz duza wieksozsc pracodawcow dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej ujawnia jakie są warunki umowy.
Leni 2016-08-23 16:28:11
Za tyle warto. Żadna firma tyle nie płaci.
Wrzos 2016-08-24 10:22:14
Nie będę podawać adresów portali z ogłoszeniami, bo admin usuwa. Ogłoszenia można sobie wygoglować.
hjjhkkj 2016-08-25 20:41:48
@ Leni to znaczy ile można zarobić w firmie ATERIMA MED? Bardzo prosze o ujawnienie jakiś konkretów, bo chce sie tam dostać, ale musze wiedziec czy naprawde jest gra warta świczki. Zalezy mi na dobrych zarobkach. Jak ktoś cos bedzie wiedział czekam na inf
Kaśka 2016-08-26 13:30:03
Mojej koleżance ostatnio zaproponowali 1200 euro za dziadka na chodzie. Wczoraj mi się chwaliła na skypie. Nie wiem jak wyglądają oferty maximum, np. Za dwie osoby?
Ryszard 2016-08-27 10:36:32
Ja teraz mam dwie osoby. Za dwie płacą więcej, ale każda oferta ma swoją cenę. Za jedną osobę wiem że nawet teraz jest koło 1250. Nie chcę wprowadzać w błąd, ale tak mi się kojarzy po mojej ostatniej rozmowie jak szukali mi zlecenia. Najlepiej samemu zadzwonić i dowiedzieć się co proponują.
efgbh 2016-08-28 12:39:22
@Kaka no to w sumie niezłe pieniądze tak uważam choiaz z drugiej strony teraz nie ma u nich zandych ofert
Katka 2016-08-29 11:38:47
Żadna? Dwa lata temu pojechałam za 1200 z konkurencyjnej firmy. Potem - z jeszcze innej - za 1100 (ale podopieczny miał 3 razy w tygodniu po 8 godzin zajęcia w Demenz Gruppe, także...). Teraz pracuję w Heimie (jest ciężko), dlatego rozważam powrót do wyjazdów do domów prywatnych właśnie, bo po Heimie każde zlecenie wydaje mi się łatwe. ;-)
Pozdrawiam!
paweł 2016-08-29 12:20:45
a ja widziałem, ze szukali nie dawo pracowików fizycznych jednak.
Ryszard 2016-08-30 16:32:29
Do opieki ma się rozumieć?
efgbh 2016-08-30 16:34:52
@Paweł gdzie widziales? ja to tutaj gowork przeglądam to powiem Ci ze od czerwca nie pojaiwlo się tutaj żadne ogłoszenie od nich ale moe cos na ich stronie na przykład będzie co? albo można się z nimi sporbowac jakos skontaktować na przykład i spytac
Bozenaterima 2016-08-30 22:08:01
Chcesz od nas wyjechac - prosze bardzo. Skontaktoj sie ze mna, na pewno bede mogla ci pmoc.
Ruzz 2016-08-31 11:41:35
Pezecież wystarczy wpisać w wyszukiwarkę ogłoszenia o pracę dla opiekunek i na wielu stronach się ogłaszają.
Ju 2016-08-31 13:43:04
No ja Wam powiem, że pracownicy fizyczni są tutaj całkowicie potrzebni i coraz lepiej opłacani, generalnie no fakt faktem wyjazd może być trochę upierdliwy, ale też nie wydaje mi się, aby w zły sposób się działo, pokoje są super, warto rozumieć to jak jest
izaura 2016-09-15 11:41:04
podobno do niektórych wyjazdów u was do seniora są jakieś super letnie premie - czy możecie mi konkretnie powiedzieć o jakich pieniądzach tutaj mówimy?
Ruzz 2016-09-21 11:39:49
Czemu nie kontaktujesz sie z firmą? Przecież stawka jest uzależniona od samej opiekunki i od zlecenia.
paweł 2016-09-21 13:16:37
Taka praca przy komputerze może rzeczywiście być w miarę prosta, ale wydaje mi się, że zarobki u nich są raczej adekwatne do powierzanych obowiązków, więc nie tak źle.
dori 2016-09-21 16:26:23
jakie macie teraz zarobki z dobrym niemieckim?
dori 2016-09-21 16:26:59
jakie macie teraz zarobki z dobrym niemieckim?
Myszka 2016-09-21 16:42:44
Witam. Wyjeźdzam pierwszy raz do opieki. Czy mam się zgodzić na osobę leżącą? Jakie najbezpieczniej przyjąć zlecenie?
Marcin 2016-09-21 22:11:05
Widzę całkiem niezłe opinie o ATERIMA MED z o.o. i chyba nie ma co narzekać na nic, tak mi się przynajmniej wydaje, mylę się czy mam rację? Czytam tutaj że kasa jest całkiem dobra, benefity są super, zwłaszcza ta siłownia czy integracja, to chyba jakieś wyjazdy
Kaśka 2016-09-22 10:45:56
A masz jakieś doświadczenie w opiece w Polsce? Opiekowałaś się osobą leżącą?
paweł 2016-09-22 12:05:08
Stawka 10/11zł to raczej standardowe zarobki teraz @tiger. Zobacz, że trzeba zacząć od akiejś stawki,a potem i tak jest szansa na odpowiednie benefity czy premie w tym zakresie. Zastanawiam się jednak czy wypłata jest tutaj terminowa, wiecie? Pozdrawiam
Olka 2016-09-26 12:52:43
Jako opiekunka zawsze dostawałam pieniądze na czas. Ale ja pracuję za granicą, to i stawki mam wyższe.
Zostaw swoją opinię o ATERIMA MED - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATERIMA MED