brak logo

Infinite Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Infinite Sp. z o.o.

rej 2013-02-03 11:09
Jak się pracuje tu jako PH? Jakie zarobki i wymagania?
2
infi 2013-06-04 22:03
Płaca bardzo niska, nawet jak na rynek lubelski, praktycznie brak benefitów, np opieki med. Na stanowisku, na którym pracowałem nie inwestowali w wiedzę pracownika(kilka lat pracy - 2 szkolenia). Organizacja firmy dosyć dobra, jednak liderzy programistów wtrącają się w nie swoje sprawy, np w prowadzenie projektów za project managerów. Atmosfera pracy ok. Troche oszukują pracownika mamiąc ich innym stanowiskiem.
12
dirty_harry 2014-11-28 10:49
doswiadczonym handlowcom IT oferuja groszowe wynagrodzenie... uwazajcie na ta firme !
szukaja Key Accounta do sprzedazy juz od roku...sami i przez headhunterow, agencje pracy... no coz jak sie ma kosmiczne wymagania co do kandydata
a chce sie placic 1500 czy 1800 za specjaliste z szerokimi kontakami to wstyd !
jak zwalniaja swiezo przyjetych ludzi po 2-4 tygodniach.. wyrzucaja ich bezczelnie... dyrektor ma tak żenujące metody dzialania, to przykro mi bardzo.
NIe polecam pracy w Infinite jako handlowiec, trzymajcie sie z daleka !
12
Bobek 2015-06-08 22:31
naprawdę super oferta ponieważ "nawet dorzucają umowę o pracę" ... z choinki się urwałeś? W Warszawie każda normalna firma oferuje umowę o pracę, na śmieciowych to tylko praca dla studentów w telemarketingu i ulotkach lub dla emerytów w ochronie
4
były 2015-06-11 08:53
Pracowałem w tej firmie "pewien czas" temu, wtedy atmosfera była naprawdę dobra. Polecam na początek kariery, można się naprawdę dużo nauczyć. Ludzi z doświadczeniem z pewnością zniechęci wynagrodzenie. Od kilku miesięcy wisi w internecie wakat na Administratora IT w Warszawie od tej firmy. Na początku podawali widełki, z tego co pamiętam oscylowało to w okolicy 3k brutto. Pracuję w Warszawie, mam zdecydowanie węższy zakres i grubo ponad 10k brutto. Nie wspomnę już nawet o dodatkach (premia, socjal, autoryzowane szkolenia). W Infinite pracuje się na wynagrodzenia zarządu ale to prywatna firma więc zarząd rządzi jak chce.
2
faU 2015-07-27 11:30
Dorzucają umowę o pracę ? No proszę proszę...niesamowite! :D
6
nowy 2015-09-15 14:40
Mam propozycje pracy w Infinite na stanowisku sprzedaży usług informatycznych, chciałem zapytać o zarobki jakie daja na początek oraz atmosferę pracy. Czy warto interesować się ta firma czy nie? Jak duża jest firma? Chciałem jeszcze zaznaczyć, iż nie jestem z branży informatycznej i tu może byc utrudnienie.
i175981 2015-12-01 18:50
Zgadzam się z innymi, firma Infinite oferuje zarobki na poziomie sprzedawcy w biedronce (chociaż nie wiem czy w biedronce przypadkiem więcej nie płacą). Nie rozumiem jak nie wstyd zarządowi firmy Infinite oferować stawki pomiędzy 1400zł - 1800zł na rękę dla osób z doświadczeniem i wiedzą. Przecież za te pieniądze lepiej zatrudnić się jako sprzątaczka gdzie nie ma stresu i wygórowanych wymagań. Wcale się nie dziwię, że wiele osób odchodzi z tej firmy bo tutaj o podwyżkę trzeba błagać a i tak się jej nie dostanie. Znajoma po przejściu do innej firmy na to samo stanowisko dostała bez żadnych starań kwotę wyższą o 60% (w tym samym mieście). Niedługo w firmie zostaną sami młodzi studenci godzący się na takie poniżające zarobki a i tak pewnie po kilku miesiącach przejdą sobie do innych firm gdzie ich docenią. Podsumowując - nie polecam ze względu na poniżające zarobki
Pozdrawiam.
4
błażej programista 2015-12-01 23:38
Po kilku latach pracy w tej firmie, mogę powiedzieć, że atmosfera jest naprawdę rewelacyjna, praktycznie zero stresów, o ile sam ktoś sobie ich nie będzie szukał. Są premie, wiele benefitów. Z tego co się orientuję, to jeśli chodzi o zarobki to Infinite jest mniej więcej w środku lubelskiej stawki. Generalnie jest coraz lepiej, przede wszystkim częstsze podwyżki i szersze benefity. 1400-1800, no ciekawy jestem na którym stanowisku, chyba że na niepełny etat. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś z doświadczeniem o takich stawkach rozmawiał. No chyba, że ktoś jest na czwartym roku studiów, pracował w wakacje przy sprzedaży podróbek perfum na bazarze i traktuje to jako doświadczenie :). Reasumując jak najbardziej polecam pracę w tej firmie, nie sugerujcie się negatywnymi komentarzami, bo te piszą głównie sfrustrowani ludzie, którym wszędzie będzie "źle i za mało".
2
ja 2016-01-19 11:31
Już tam nie pracuję ale kiedyś firma ta miała różne działy, w których bywało różnie, dlatego takie różne opinie? Za moich czasów była tam miła atmosfera, dużo można było się nauczyć, dlatego polecam tam pracę. Wynagrodzenie było średnie jak na Lublin. Potem firma połączyła się z inną firmą i coraz bardziej traciła na atmosferze, bo stała się większa. Tak jak wszędzie (i tu gdzie teraz pracuję), czasami jest lepiej czasami gorzej, niektórzy ludzie są fajni a niektórzy z upodobaniem wyżywają się na innych by czuć się ważnymi (nie polecam Krystyny - mam nadzieję, że już tam nie pracuje).
11
loco 2016-01-27 17:18
Mam pytanie o stanowisko specjalista ds. rozliczeń usług IT . Czy ktoś może powiedzieć ile w taki dziale można zarobić?
2
loco 2016-01-27 22:25
dziękuję
damian 2016-03-06 21:50
Faktycznie tak słabo się zarabia? Warto aplikować mająć już kilkuletnie doświadczenie?
jatez 2016-03-10 15:49
Haha ja tez nie polecam :) Duzo osob ma z ta Pania na pienku, wile wprost przez nia odeszlo. Ale niestety pracuje, juz chyba na emeryturze powinna byc ta Pani, ale coz, jest jak jest. Mam to szczescie ze to nie moja przelozona.Firma zla nie jest. Troche sie miota sama nie wie czego chce, niby jakies pomysly sa, innowacje, kase sie na to wydaje a jak, ale nic nowego sie nie dzieje. Firma w ktorej sama gora nic nie wie - co sie dzieje, sredni szczebel trzyma wszystko w kupie a dol na wszystkich tyra - czyli jak wszedzie :) Z tym tyraniem to nie przesadzam u nas w dziale dramat. W innych dzialach hawaje a i zarobki tez maja lepsze, ustawili sie za dawnych lat - tak mowia. U nas brak zasobow, nikogo nie zatrudniaja (nawet ogloszen nie ma na ten dzial), klienci sa, ciagle nowi wiec i kasa byc powinna...u nas sie mowi ze "wyciskaja" ile sie da zeby pokazac super wynik i sprzedac. Wlasciciel firmy - emperia dostala wezwanie do zaplaty ponad cwierc miliarda zlotych wiec cos moze byc w temacie sprzedazy, ale napewno oszczedzanie sie zacznie!
10
margaryna 2016-03-15 11:00
Zarobki - dosyć niskie, w tej kwestii firma pozostaje w tyle za większością firm w Lublinie
Rozwój - praktycznie brak szkoleń a i o refundacji własnych można zapomnieć, dodatkowo nie korzysta się tu z najnowszych i przyszłościowych rozwiązań
Ludzie - największy plus firmy, wszyscy są przyjaźni, zabawni, nie ma ani jednej osoby uprzykrzającej życie, ani typowego korpo wyścigu szczurów, obgadywanek itd.
Ogólne - w firmie panuje wielki luz co jest ogromnym plusem, nikt nie siedzi nad Tobą i nie pilnuje co robisz i kiedy, przerwy są wedle uznania zarówno w długości jak i ilości.

Podsumowując - dopóki zarobki nie wzrosną jest to świetna firma na start lub by pracować bezstresowo w świetnych warunkach, przy nie wygórowanych wymaganiach zarobkowych
4
hahaha 2016-03-26 20:34
stanowczo nie polecam, co miesiąc szukają nowego KAM,to musi być ogromna rotacja. Miałam składać tam swoje cv ale po przeczytaniu negatywnych opinii olałam cwaniaczków.
7
romek 2016-03-29 09:36
Brawo! Geniusz w czystej postaci. Może to i lepiej, ze olałaś. Jeden "specjalista" mniej. Jak można cokolwiek oceniać, jeśli nie brało się w tym udziału/używało/pracowało itd. A skąd wiesz, ze co miesiąc, może oferta wisi od miesięcy, bo trudno znaleźć kompetentną osobę. O tym już nie pomyślałaś, zresztą jakoś mnie to nie dziwi...
Ludzie ogarnijcie się, pójdźcie, popracujcie kilka miesięcy i dopiero wtedy oceniajcie.
Na ten moment opinia do kosza.
1
Olek 2016-04-24 08:57
Nie polecam. Obiecują szkolenia, podwyżki. W efekcie 80% pracowników zarabia poniżej 2600 brutto. Jest bardzo duża rotacja. W większości studenci. Odbija się to na jakości oprogramowania, w którym jest mnóstwo błędów. Zarząd ma to w du... liczy się tylko zysk który trzeba przedstawić radzie nadzorczej. Efektem są ciągłe skargi klientów co odbija się na atmosferze pracy. Nie polecam najgorszemu wrogowi.
3
atomek 2016-05-11 08:23
@Olek nie masz wiedzy kto ile zarabia, a kłamstwa w stylu "80% pracowników zarabia poniżej 2600 brutto" godzą w dobre imię firmy. N Twoim miejscu 5 razy bym się zastanowił pisząc takie komentarze. W miarę inteligentny człowiek (z branży IT) wie, że 2600 to może być kwota w pierwszym roku kariery, później zarabia się już znacznie więcej. Firma zatrudnia około 200 osób. Dodatkowo, około 50% ma staż powyżej 4 lat. Wg Ciebie 160 ma poniżej 2600 ? Masz ludzi za kretynów ?
3
Ciekawski 2016-10-17 18:49
Czy ktoś może wie coś o stanowisku Specjalista ds serwisu?
Zarobki, obowiązki itp?
Bardzo proszę o odpowiedź
Ciekawski 2016-10-19 19:06
A czy wiesz może coś o obowiązkach na tym stanowisku?
PH 2017-01-02 20:36
Zarząd bez jakiej kolwiek wizji, nastawiony na otrzymywanie premii. Często zmieniający zdanie prezes, który nie jest dobrym menadżerem. Systemy pozostawiają wiele do życzenia. Jako handlowiec oceniam system prowizyjny bardzo kiepsko bo każdy pracuje na innych zasadach co powoduje nieprzyjemne gadanie. Na początku naobiecują Ci wiele później nie doprosisz się w trakcie pracy o te kokosy co mieli dawać. Ludzie w pracy jak w każdej korporacji, usmiecha Ci się w twarz a obrobi za plecami.
14
obecny handlowiec 2017-01-26 21:54
A może pochwalisz się jakie rezultaty miałeś panie handlowiec? Bo chyba nie najlepsze. Jak ktoś realizuje cele i ma wiedzę to niezłe premie potrafi wyciągnąć. A "handlowcy" co nawet na siebie nie potrafią zarobić ... no cóż lepiej ponarzekać na forum :-)
2
nadalwtymtkwię 2017-01-30 10:52
@obecny handlowiec Ja pracuje tutaj od kilku lat. Niestety potwierdzam opinię @PH.... Dodam, że odnoszę wrażenie, że cały czas coś zmieniają albo ukrywają przed pracownikami! A systemy sam wiesz jakie są ;)
9
obecny handlowiec 2017-02-06 20:56
@ nadalwtymtkwię - skoro Ci tak źle to dlaczego "nadal tu tkwisz"?
2
Kowalski 2017-05-12 13:32
Oceny i opinie mówią same za siebie. Nie polecam tej firmy. Janusze
5
Dominika 2017-07-24 08:18
@Kowalski możesz napisać w bardziej rozbudowany sposób, co sprawia, że Twoim zdaniem praca w Infinite Sp. z o.o. nie jest najlepszym pomysłem? Tylko konkretne informacje na ten temat mogą przybliżyć potencjalnym pracownikom Twoje spojrzenie na temat warunków pracy w tej firmie.
Dominika 2017-08-14 10:48
A czy pracodawca podał powód @bardzo niezadowolony pracownik? Musiała być jakaś rzecz, która nie pasowała pracodawcy w Twojej pracy, skoro nie zdecydował się na przedłużenie umowy. Daj znać czy otrzymałeś wyjaśnienie to ważne dla innych osób poszukujących w Infinite pracy.
Zostaw swoją opinię o Infinite Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infinite Sp. z o.o.