Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebr. Verbeek B. V.

Pracowałeś w firmie Gebr. Verbeek B. V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
funn - 2012-10-16 10:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak (usunięte prze administratora)byłem tam 8 tygodni i praktycznie nic nie zarobiłem,w polsce się więcej zarobi niż tam .Zdecydowanie najgorsza firma jaka może być!
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2012-10-24 12:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstęp
Pracowałem w Verbeeku ponad 3 miesiące był to ciekawy okres w moim życiu. Zacznę od ciekawostki czemu tak mało opinii o tej firmie mimo że w sezonie jest tam około 500 osób, proste to brak dostępu do Internetu w ośrodku, myślę że to świadomy wybieg firmy. Bo niestety była to dobra firma, dlatego Ci co byli parę lat temu faktycznie mówią prawdę. Niestety z roku na rok jest coraz gorzej. Co do umowy to firma gwarantuje Ci że będzie się starała z całych sił żebyś miał 40 godzin tygodniowo, ale jak się nie uda to nie możesz mieć pretensji, bo oni się starali. Podczas całego pobytu liczba godzin wahała się u mnie od 23 do 70 ! Ale przeważnie wypadał poniżej 40. Generalnie wszystko zależy od tego czy trafiłeś na stałe do jakiejś firmy np na ogórki wtedy masz minimum te 40 godzin i pracujesz 7 dni w tygodniu, albo jesteś gońcem robisz raz tu raz tam byle przekroczyć 20 godzin i firma mogła odciągnąć Ci całość za domek.
Domki
A opłata w tym roku wynosiła 63 euro tygodniowo razem z innymi opłatami to 88.50 tygodniowo. Za luksus mieszkania w małym kontenerze w pokoju mieści się łóżko piętrowe 2 metalowe szafki. Poza tym zostaje wąskie przejście do okno wymiary pokoju mniej więcej szerokość 1,8m długość 2,5 m. Warunki gorsze niż w więzieniu, wyciągające ręce mogłem podeprzeć 2 ściany. Do dyspozycji są jeszcze trochę większe pomieszczenie ogólne, gdzie jest salon z tv i aneksem kuchennym. Co do polskiej telewizji to większość osób przywozi ze sobą swoją satelite, jak tego nie masz to jest z 5 kanałów niemiecki euro sport, jakieś disco tv, puls tvp kultura. Generalnie nic do oglądania. Ważne jeszcze do odnotowania jest że na 3 osoby przypada jedna niska lodówka i troszkę zamrażalnika, czyli nic na dłużej się nie kupi bo nie ma gdzie trzymać. Wracając do domku to jest jeszcze w nim kominek który ma ogrzewać cały ten przybytek, jeśli nie dawał rady na początku maja kiedy temperatura w nocy wynosiła około 10 stopni to jestem ciekaw jak w zimie tam jest ciepło. Natomiast konstrukcja blaszaka sprzyja szybkiemu nagrzewaniu czyli w lipcu w ciepłe dni w domu spokojnie 30 stopni, jak ktoś jeszcze zaczynał gotować to temperatura rosła, no i niestety konstrukcja powoli oddawała ciepło, czyli całą noc było gorąco. Na koniec jeszcze łazienka, o rozmiarach mniejszych od pokoju a mieszcząca umywalkę, kibelek no i plastikowy prysznic. Z plusów to jest to że była gorąca woda o ile piecyk był sprawny. Często długa kąpiel była to dla ludzi jedyna rozrywka, a gdy w kolejce czeka 5 zmęczonych spoconych osób to nie było zabawne.
Zakupy
A że mieszka się w kompletnym lesie dosłownie, do najbliższego sklepu są 3 kilometry i jest to stacja benzynowa. Jak później ktoś jest cwany to kupuje rower, bo niestety bez własnego środku transportu nie ma co tam szukać. Jedzie 4 km do Niemiec do REWE. Oczywiście firma organizuje raz w tygodniu wyjazdy do Kauflanda, niestety jest to porażka bo cały autobus jest zapchany po brzegi a na same zakupy jest godzina w tym przynajmniej pół godzinne stanie w kolejce do kasy bo wyjazd akurat w piątek po południu kiedy jest największe oblężenie które jeszcze powiększają Polacy. Jak nie zdążysz to możesz wracać te 8 km na nogach, no chyba że masz znajomych to Cię zabiorą.
Praca
Generalnie codziennie około godziny 18 była wywieszana lista z przydziałami do pracy na dzień następny. I tu bonusik jak wracałeś z pracy po 22 to mogło się okazać że możesz iść do pracy na jutro o 6 a wyjazd powiedzmy o 4.30 i musisz mieć kask albo coś w ten deseń. Generalnie firma lubiła robić niespodzianki. Sam nawet raz byłem na liście że pracy nie mam i że idę. Częste były też przypadki że pracowałeś w jednej pracy a potem bonusowo jechałeś do drugiej. Tylko po to żeby później mieć wolne do końca tygodnia. To normalne że ściągają więcej pracowników na wypadek jakby się trafiło jakieś duże zlecenie i mogli kogoś wysłać do pracy. Były takie dni że bez pracy pozostawało 80 osób, no ale ktoś powie że 340 miało praca, no dobrze to powiedz to tym 80. Z ciekawostek było też tak że mogłeś być na następny dzień wypisane że pracy brak(choć nazwane to jest lista oczekujących na pracę) i rano ktoś puka do drzwi szybko się zbieraj bo za 10 minut jedziesz do pracy, człowiek nie wie czy śmiać się czy płakać. Oczywiście możesz odmówić, ale firma to sobie zapamięta i przez najbliższy czas możesz pracy żadnej nie dostać. Co do stawek to oczywiście dostaje się minimalną zależną od wieku. Nieważne w jak szkodliwych warunkach pracujesz. Nadgodziny oczywiście są więcej płatne, ale są dopiero wtedy jak masz powyżej 40 godzi w tygodniu no i wtedy masz płatne za każda następną godzinę 125 %. Nie ważna czy sobota czy niedziela. Choć bonus jest taki że za święta płacą nawet jak nie pracowałeś.
Ludzie
Generalnie polak Polakowi wilkiem za granicą, jako że mieszka się w 6 osób na małej powierzchni bywa ciężko, szczególnie jak trafisz na takich co tam już pracują kolejny sezon i myślą co oni to nie są
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2012-10-24 12:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Telefony do biura i konfidencja gorsza jak w prlu, ludzie donoszą na siebie, byle ich zostawiono w spokoju. Żali mi niektórych że im wyżarło tak mózgi. Choć ja sam trafiłem dobrze, ludzie dopisali.
Podsumowanie
U nas w Verbeeku i niezbadane są jego wyroki to były najpopularniejsze zwroty ludzi którzy zachowali godność i dystans do tego co tam się działo. Jeszcze wspomnę o płatnych pralniach, o cotygodniowych kontrolach domków i wystawianiu ocen za czystość i o karach za bałagan. O tym że za zarysowanie samochodu dostajesz kare 150 euro a płacą Ci 5 euro dziennie za bycie kierowcą. Jedyny plus to to że jak się uprzesz, masz szczęście i silną wolę, choć najwięcej szczęścia to coś zarobisz. Ja po 3 miesiącach przywiozłem te 3 tysiące euro. Jeśli chodzi o wypłaty i pieniądze to jedyna kwesta w której firma jest ok, bo wypłaca i co obiecała za prace to wypłaca. Przepraszam że tak długo. Jak coś pytać może odpiszę. Tutaj.
zdjecie uzytkownika
kaska. - 2012-12-10 20:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rowniez pracowalam przez Firme Verbeek. Ja akurat trafilam bardzo dobrze i na bardzo fajny domek jak i ludzi.Z ludzmi na domku mieszkalismy jak rodzina bardzo to poprawialo humor i checi do pracy...na pocztku w pracy bylo ok , ale pozniej sie zaczely nieprzyjemnosci od niektorych prcownikow i obgadywanie bez powodu...
To nie bylo fajne (usunięte prze administratora) Ogolnie firma bardzo solidna zawsze pieniazki na czas dodadki jakies. Jak dla MNie najlepsza firma w jakiej bylam.Gdybym mogla wrocila bym to zrobila.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
piter - 2013-01-03 18:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty czlowieku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isz.trzeba umiec sie zachowac,miec troche kultury i chciec pracowac(usunięte prze administratora)
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2013-01-14 04:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty piszesz w życiu nie widziałem gorszej firmy od tej a kolega tam co pisał wyżej zapomniał dodać ze mają super chorych lekarzy co na wszystko wypisują PARACETAMOL heh. Moja dziewczyna do tej pory ma problemy z kolanem przez prace na szklarni :/ Jak dla mnie to jest firma dla ludzi z wiosek co myślą, ze złapali boga za nogi a złapali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak naprawdę ja w życiu nie zarabiałem tak mało jak tam i wiem ze nikomu nie polecę tej (usunięte przez administratora)agencji
zdjecie uzytkownika
dzejku - 2013-01-22 01:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest wypłacalna i tyle dobrego a sebastian (cieć )to parówa i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co się za erikiem chowa i zgrywa bohatera a 1 n1 to się do auta chowa i robi zdjęcia,szukają po szafkach ,niesłuszne bezprawne kary (wiem bo jak mieli mi ściągnąć kare to zadzwoniłem z pl że rozmawiałem z radcą prawnym i ich obowiązkiem jest dać mi nr konta na który pieniądze z kary zostały przelane, a oni na to coś w tym stylu;ja tutaj mam zapisane że pan jest na urlopie i niema żadnej kary"a wywalili mnie sam szef (usunięte prze administratora)taki cwaniak po 4 latach pracy dwie godziny na spakowanie i wypad z firmy jak psa(usunięte prze administratora)
zdjecie uzytkownika
:D - 2013-03-28 23:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Verbeek, porażka.. Pani (usunięte prze administratora) cwaniara ktora by sobie w koncu jakiegos faceta poszukala:D oszukuje na pieniadzach jak tylko moze i ludzi traktuje z wyzszoscia no bo w koncu siedzi(usunięte prze administratora)za biurkiem(usunięte prze administratora) sympatyczny i pomocny, jezeli nie zajdzie mu sie za skore. A co do szefosta to szkoda slow. Ogolnie mowiac UNIKAC z daleka. Kary to prawda, traktuja Cie jak wlasnosc i zadza jak tylko potrafia, a jak sie odezwiesz i nie pozwolisz to do widzenia.
zdjecie uzytkownika
Andrzejek - 2013-04-09 18:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pare pytan ponieważ szukam pracy zagranicą chciałem sie dowiedziec jaką dają umowe i na jaki czas, czy jest możliwosc zwrotu podatku jakie sa srednie zarobki po ile godzin sie pracuje czy umowe podpisuje sie w Polsce i czy z polski jedzie sie na wlasna reke czy oni zabieraja jakim np busem a czy rodzinne holenderski na dzieci mi sie nalezy z góry dziękuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-05-08 14:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzejek - 2013-04-09 18:45:38

witam mam pare pytan ponieważ szukam pracy zagranicą chciałem sie dowiedziec jaką dają umowe i na jaki czas, czy jest możliwosc zwrotu podatku jakie sa srednie zarobki po ile godzin sie pracuje czy umowe podpisuje sie w Polsce i czy z polski jedzie sie na wlasna reke czy oni zabieraja jakim np busem a czy rodzinne holenderski na dzieci mi sie nalezy z góry dziękuje i pozdrawiam
Umowę dają zwykłą, tak jak u nas umowa zlecenie(tyle że tam opłacasz dodatkowo składkę na ubezpieczenie zdrowotne). Oczywiście jest możliwość zwrotu podatku, Średnie zarobki zależy jak trafisz na rękę dostajesz około 200 euro tygodniowo przy 40 godzinach jeśli masz mniej np około 20 to możesz dostać i 70 euro, opłaty są stałe a zarobiki nie do tego później dostaniesz wakacyjne i urlopowe. Umowe podpisujesz na miejscu u Sebastiana (o ile tam jeszcze pracuje) dojazd na własną rękę najlepiej własnym samochodem bo mieszkasz w lesie. Co do zasiłków to nie wiem, ale firma załatwia zwrot za ubezpieczenie.
zdjecie uzytkownika
veerbek dno - 2013-05-09 10:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli chodzi o zarobki to żależy ile masz lat bo jeżeli jest się na wiekówce to dostajesz z 70euro za 40godzin charówy.ubezpieczać też się nieopłaca bo jak się coś stanie to itak veerbek bierze sb całe chorobowe dla sb a ty dostajesz wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak było w przypadku mojego brata powinien dostać 8tysięcy chorobowego a dostał 200zł(usunięte prze administratora) .Lepiej dać sobie spokój i tam niejechać do tego dziadostwa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 20:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z jezykiem trzeba znac komunikatywnie holenderski? jechał może ktoś w tym roku badż planuje wyjazd?
zdjecie uzytkownika
alig - 2013-06-28 19:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie korzystajcie z ofert tej firmy (usunięte prze administratora) traktują jak maszynki do robienia pieniędzy . Wiem o tym bo tam niestety pracowałam .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 21:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alig, to znaczy, że co? Opisz swoją historię. Wypłacili mniej niż ustalili, czy jakies opóźnienia były? Poleca ktoś w ogóle Gebr. Verbeek B. V.?
zdjecie uzytkownika
maja - 2013-07-22 00:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam przez biuro i powiem wam szczerze POLECAM. wiadomo jak wszędzie jest ciężko, jak jest wiekówka to raczej nie opłacają sie wyjazdy do nl chyba że na czarno.co do pracy zależy gdzie trafisz to fakt ale ogólnie praca jest i jese ok. trzeba chcieć a nie sie fochać jak każą coś zrobić. chcesz zarobić to pracuj a nie migaj się. co do mieszkania nie ma tragedi. faktycznie w sezon ie po 6 os. na domku ale da sie wytrzymać. a co do (usunięte prze administratora)nie jest złym człowiekiem to ci co sprawiaja kłopoty taka opinie mu wyrabiają, on jest odpowiedzialny za porządek na parku a ile razy można powtarzać. jak ktoś jest tępy i nie potrafi pojąć że on jest tam jeden na tyle domków to peszek musi sobie jakoś poradzić z matołkami :) sorki ale taka jest prawda. (usunięte prze administratora) to równy gośc trzeba tylko trochę chęci do współpracy a wszystkim byłoby lżej :) wypłacalni na czas. Wojtek zawsze pomoże.(usunięte prze administratora)też. nie ma z tym problemu. wystarczy że zadzwonisz i poprosisz o pomoc a nie z mordką do tych co chcą pomóc. ogólnie polecam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja czy byłaś bezpośrednio zatrudniona w firmie Gebr. Verbeek B.V? jeśli tak to jakie tam proponowali wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
ROMEK - 2013-11-12 17:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE ODPOWIADA VERBEEK??????? TO WRACAJ POLAKU DO POLSKI I TAM PRACUJ A NIE NARZEKASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-11-21 12:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
głupoty gadacie firma jeste oki a jak sie komus niechce pracować to niech sie niewypowiada tu pracuje i niezamierzam zmieniać firmy
zdjecie uzytkownika
serafin - 2014-02-16 23:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i ja radze się zastanowic nad rpaca w Gebr. Verbeek i serio porównać ja do Polskich realiów, bo jednak chyba jest lepiej, ja się chyba skuszę.
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-04-25 08:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-04-22 09:37:46]:
Pracowałam w Verbeku w 2012r. Naprawde najgorsza Firma jaka może istnieć, nie wiem wogóle dla czego jeszcze istnieje!!!! Ściągają Polaków dla pieniędzy a każdy siedzi bez pracy albo pracuje po 3 godz tygodniowo!!!! i mimo tego że nie masz tej pracy raz w tygodniu Cię wyślą zeby móc Ci pobrać za kwatere i zostajesz bez środków do życia. Większość nie ma za co wrócić do domu.
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-08-18 16:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos numer telefonu do polskiego kordynstora?? z verbeku

zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-08-27 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gebr. Verbeek B. V. wydaje się byc normalną firmą, wiele zalezy na jakiego koordynatora się trafi, no i oczywiście jak człowiek podchodzi do pracy, czy liczy, że mu zapłaca za przyjscie do pracy, czy za samą pracę. Ocena na profilu goworka jest nawet ok, 3 w sześciostopniowej skali, a firme oceniło 65 osób.
zdjecie uzytkownika
mmwb - 2014-08-29 00:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja a co ty tak chwalisz go walil cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mialas robote czy co ?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-16 11:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mysle o wyjezdzie do Niemiec wlasnie z tej agencji, ale nie wiem czy nie biore kota w worku. Czy moze ktos tu z obecnych opisac charakter pracy? Bo chyba dobrze rozumiem, ze jest to agencja? Na jakie pieniądze mozna liczyc? Czy zalatwiaja na miejscu jakies lokum? I jak dlugo trwa taki kontrakt? miesiac? trzy?
zdjecie uzytkownika
polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogólnie jesli chodzi o firme verbekk to nie jest zle sa uczciwi zapewniaja stała wypłate szukaja ci zajencia zebys nie siedział na domku tylko pracował, jest ubezpieczenie.. jesli chodzi o warunki mieszkaniowe to tragedia uwazajcie na domek 44 szczególnie ta tego grubasa z gorzowa andrzeja cwanakuje popisuje sie włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] menedzerowi no i kabluje!!!! gosc ma na karku 52 i zapieprza jak biały murzyn bo jest tepy i niczego innego sie nie nauczył nawet z wygladu wyglada jak baleron z wielkimi cyckami ale firma ogólnie jest ok uczciwa ale warunki mieszkaniowe tragiczne
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-11-02 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57]:
jak miałeś problem z tym gościem to trzeba było iść do niego i rozwiązać problem,a nie kozaczyć przez internet.ja znam tego gościa od kilku lat i nie słyszałem żeby kogokolwiek kogoś zakablował,tępa głowo.myślę że masz jakiś problem z psychiką,poproś panią Asię to cię umówi z psychologiem lub z psychiatrą
zdjecie uzytkownika
Mateusz m.57 - 2014-11-02 20:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57]:
To dobry pomysł gościu zadzwoń do Pani Asi i ona Ci wszystko załatwi nawet dojazd do psychologa ;) poza tym gościu troche słabo ze przez internet takie sprawy załatwiasz . Pozatym nie wiem czy mieszkałeś w innych miejscach w Holandii bo warunki mieszkalne nie są tu aż takie złe i idzie tu coś zarobić ! Piona
zdjecie uzytkownika
punkt widzenia - 2014-11-05 13:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAk dla mnie to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Zdecydowanie to nie mam za bardzo czasu na wahanie sie przed podjeicem pracy, ale jeszcze pare dni do rozwiazania umowy z moja stara firma zostalo. teraz wyjechalbym, ale potrzebuje informacji dla 'zielonego' w temacie wyjazdow za granice. mam nadzieje ze pomozecie
zdjecie uzytkownika
cisz i cisza - 2014-12-22 16:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzę, że niestetyh bez odpowiedzi pozostało moje pytanie. niestety jeszcze nie rozwiązałem umowy i decyduje się na wyjazd dopiero w lutym ale tak szczerze to chciałbym wreszcie uzyskać jakieś konkretne informacje na temat wyjazdów, z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam i na prawdę czekam! miło mi że ktoś może odpisze
zdjecie uzytkownika
xD - 2014-12-29 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-10-16 11:51:09]:
Verbeek jest Holenderskim biurem i większość firm z jakimi podpisali umowę znajduję się na terenie NL.
zdjecie uzytkownika
8899 - 2015-01-10 22:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja już tutaj siedze ponad dwa lata i nie narzekam na ta firme. wypłacalni są.Fakt z godzinami jest rożnie zależy to od tego czy ma sie stałą prace czy nie jak i od tego jakim jest sie pracownikiem. Jak masz zamiar przyjechać odpoczać to nie ma sensu bo to nie wakacje tylko praca. A co do ludzi to trzeba uważać i nikomu nie ufać bo wiadomo jak to polak za granica zrobi wszystko aby udupić rodaka i zająć jego miejsce. Warunki mieszkalne nie są takie tragiczne, idzie się przyzwyczaić. z tego co wiem to są gorsze biura w nl niż verbeek.
zdjecie uzytkownika
1973 - 2015-02-02 12:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [8899 - 2015-01-10 22:44:40]:
można się z Tobą jakoś skontaktować?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-02 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do wypłaty to sa nie wypłacalni! Za 1 tydzien stycznia dostałam .w drugim tygodniu przychodzę z pracy i ide na liste zobaczyć na którą do pracy a widze tam również ogłoszenie za kazdy tydzien pracy nie bedzie kasy lecz dopiero okolo 30.01 przyszedł juz 29.01 informują bedą zaliczki 160Euro na konto. I niby za styczen bedzie kasa okolo 10.02 . Ciulają jak umią. Porażka
zdjecie uzytkownika
koza - 2015-02-27 17:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, faktem jest że Verbeek nie płaci wypłat na czas .Na wypłaty za styczeń trzeba było czekać 4 tygodnie.Dzwonisz do biura kłamia ze już przelewy poszły nie prawda za każdym razem kłamią ,nie płacą już za jazdę kierowcom,za dowiezienie do lekarza trzeba zapłacić ogólnie za wszystko trzeba płacić.Domki po 6 osób klitki w zime masakra zimno jak na zewnątrz a jak chcesz dogrzac to kara.Umowy bez stawek nic nie wiadomo co i za ile solarisy niezrozumiałe, nie na czas wypłaty i nie zgadzaja sie.Ogólnie to już porażka tu pracować ,a i fałszywi ludzie masakra jeden drugiego by sprzedał za centa.
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-03-27 16:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy dosiwadcznie pracy na produkcji czy warto wyjechać z tej agencji prosimy o odp pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-04-18 07:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koza - 2015-02-27 17:16:28]:
prawda
zdjecie uzytkownika
polak wwerbekk - 2015-04-30 16:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę się zgodzić ze tej agencji nie zależy na pracownikach. Jak nie znasz języka to nic nie zdziałasz. Ale fakt w hl robi się kryzys bo już jak znasz ang to wolą abyś umiał niemiecki. A co do domków to jest masakra prysznic w klapkach w niektórych pokojach grzyb i w łazience. Szukają kierowców którzy będą za darmo jeździć i niech naprawią auto bo to się skończy się wypadkiem. A ich przeglądy są śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
Konina - 2015-05-19 17:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Byliśmy tam dosłownie 4 godziny ! Do każdej pracy w innym ubraniu,,,W nie których firmach tam gdzie oni wysyłają nie można palić na przerwach..., o 18 są wywieszanie 2 listy co i jak gdzie masz jechać z jakim kierowcą i jak masz być ubrany do pracy...Przez rozmowę telefoniczną musieliśmy tylko zabrać buty z blachą a oni by chcieli żebyśmy mieli wodery na odłowy ryb !
Totalna patologia Verbek
zdjecie uzytkownika
były niewolnik - 2015-06-04 15:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa szefowa przekształca firmę w obóz pracy ucina pensje okrada z wszystkich należnych dodatków upycha w ciasnych obskurnych karawanach nie ma szacunku dla drugiego człowieka wymyśla nie wykonalne normy jedną panią Irenę zamęczyli dostała zawału z stresu i przepracowania nie rozumiem kto lub co dało im prawo do takiego terroru????????
zdjecie uzytkownika
lado - 2015-07-17 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konina - 2015-05-19 17:39:52]:
dla mnie wyjazd do nich to była totalna porażka. Raz na zawsze nauczyłem się , że jechać to warto za granicę tylko to pewnych dobrze płatnych miejsc, a nie gdziekolwiek się opcja nadarzy, bo w porównaniu z tym co miałem tutaj to dużo lepiej miałbym w Polsce i bliżej do wszystkiego. Nie polecam w związku z tym
zdjecie uzytkownika
Juluś - 2015-07-31 21:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej agencji. Ściągają mnóstwo ludzi którzy potem siedzą w domkach i nie ma dla nich pracy. Warunki mieszkaniowe tragiczne na 20 metrach kwadratowych 6 osób w lecie gorąco w zimie zimno, ściany z kartonu, drzwi w pokojach nieszczelne z kartkami jak w kiblu, nie zamykane na klucz - zero prywatności nawet jak pierdniesz to słyszą wszyscy mieszkańcy, każdy może ci wejść do pokoju itd. Praca byle jaka nieraz pracujesz 2-3 godziny dziennie nieraz wole i siedzisz cały dzień w domku. Za godzine pracy na reke miałem ok 5,2 euro więc bez rewelacji jak sie dobrze poszuka takie pieniądze można zarobić i w Polscegdzie życie jest o wiele tańsze. JA OGÓLNIE NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
kantor - 2015-08-23 16:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwna sprawa, ale owszem pewne poczucie prywatności powinno być zapewnione, chyba, że tu atmosfera jest rodzinna i każdy pierdzi kiedy chce, bez skrępowań. Co do stawki, to 5,2 euro na godzinę to teraz mało, bo Niemcy wprowadziły od stycznie minimalną stawkę 8,5 euro, to może teraz były tutaj jakieś podwyżki.
zdjecie uzytkownika
Bulinii - 2015-09-01 11:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Nie polecam żadnego wyjazdu do tej Firmy PPorażka Zero zarobku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] parkmanager i reszta pracowników , domki zaniedbane grzyby są na każdej ścianie i co do wypłat to trzeba się prosić o swoje ciężko zarobione v pieniądze . Na moje to nie taka firma nie powinna istnieć . Wziąć tylko nóż i każdemu tam głowy odci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały miesiąc pracy w DHL i przelew 250 euro to w Polsce v więcej zarobicie niż na tym śmietniku.
zdjecie uzytkownika
Aliss - 2015-09-15 18:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były niewolnik - 2015-06-04 15:56:49]:
Ja wiem ta firma to jest masakra . Ja pojechałam zdrowa , a wróciłam chora z tej firmy masakra nikomu jej nie polecam .
zdjecie uzytkownika
kitka89 - 2015-09-22 20:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aliss ale co to znaczy, że pojechałaś do pracy zdrowa, a wróciłaś chora... czy masz na myśli zdrowie psychiczne, czy fizyczne, proszę o jakiekolwiek informacje, ponieważ chciałam się tam zatrudnić, ale twoja opinia bardzo mnie zaniepokoiła i sama już nie wiem co mam robić, co myśleć na ten temat, eh...
zdjecie uzytkownika
ogórek - 2015-09-22 20:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie, jeśli kolego Bulinii pracowałeś rzetelnie, nie brałeś wolnego, czy nie było żadnych przestojów z praca, to zarobek 250 euro to mało. Dziwi mnie tez jak to mozliwe, bo przeważnie minimalne stawki sa jak w Niemczech - 8,5 euro za godzinę, może tu było coś nie tak, nie napisałeś nic o sprawie.
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2015-12-26 01:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wogole sie dziwie ze ta firma istnieje banda oszustow odradzam osobom wyjezdzajacej do tej firmy bo na miejscu bardzo sie zdziwicie
zdjecie uzytkownika
Maaa - 2015-12-30 19:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy jest jakieś aktualne ogłoszenie, albo oferta pracy, bo szukam czegoś poważnego już jakiś czas, a nic nie mogę znaleźć, proszę o jakieś linki jeśli macie
zdjecie uzytkownika
mimimimi - 2016-01-19 18:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak jak komuś zależy na pracy to jedzie?nie ważne jakie są opinie jak się ktoś na własnej skórze nie przekona nigdy nie będzie wiedział? czasami nie którzy ludzie zachowują się tak jakby w każdym miejscu za granicą czekali na nich z otwartymi rękoma?? nie ma tak kolorowo jakby było kolorowo to też bym chciała żeby ktoś dał mi jakieś namiary i pojechałabym do pracy? do jakiejkolwiek a po drugie każdy narzeka na VERBEEK a większość z nich każdego roku tam wraca,albo siedzą cały czas?? także nie wiadomo komu dogodzić?jeżeli komuś zależy na pracy a nie na tym żeby jechać się pobawić i z myślą,że pieniądze same wskoczą to polecam tą firmę?są gorsze firmy,ale to mogą się już wypowiedzieć takie osoby,które przeżyły pracę w innych firmach,ja byłam i polecam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-29 23:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maaa - 2015-12-30 19:23:23]:
Zagranica prace dostaje się jak zna się język i jest się pracowitym fachowcem takie osoby nie narzekają na brak godzin raczej na brak wolnego czasu. I takie osoby zarobki maja odpowiednie. Czasem trzeba zaryzykować. Nikt nie poleci ci dobrej pracy bo każdy jest inny jeden jest informatykiem inny elektrykiem itp.
Ogólnie uważam, że Holandia nie jest najlepszym krajem by szukać pracy Polacy są tu złe traktowani polecam Niemcy, Norwegie, Irlandie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebr. Verbeek B. V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert