Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebr. Verbeek B. V.

Pracowałeś w firmie Gebr. Verbeek B. V. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ROMEK - 2013-11-12 17:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE ODPOWIADA VERBEEK??????? TO WRACAJ POLAKU DO POLSKI I TAM PRACUJ A NIE NARZEKASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-11-21 12:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
głupoty gadacie firma jeste oki a jak sie komus niechce pracować to niech sie niewypowiada tu pracuje i niezamierzam zmieniać firmy
zdjecie uzytkownika
serafin - 2014-02-16 23:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i ja radze się zastanowic nad rpaca w Gebr. Verbeek i serio porównać ja do Polskich realiów, bo jednak chyba jest lepiej, ja się chyba skuszę.
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-04-25 08:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-04-22 09:37:46]:
Pracowałam w Verbeku w 2012r. Naprawde najgorsza Firma jaka może istnieć, nie wiem wogóle dla czego jeszcze istnieje!!!! Ściągają Polaków dla pieniędzy a każdy siedzi bez pracy albo pracuje po 3 godz tygodniowo!!!! i mimo tego że nie masz tej pracy raz w tygodniu Cię wyślą zeby móc Ci pobrać za kwatere i zostajesz bez środków do życia. Większość nie ma za co wrócić do domu.
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-08-18 16:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos numer telefonu do polskiego kordynstora?? z verbeku

zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-08-27 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gebr. Verbeek B. V. wydaje się byc normalną firmą, wiele zalezy na jakiego koordynatora się trafi, no i oczywiście jak człowiek podchodzi do pracy, czy liczy, że mu zapłaca za przyjscie do pracy, czy za samą pracę. Ocena na profilu goworka jest nawet ok, 3 w sześciostopniowej skali, a firme oceniło 65 osób.
zdjecie uzytkownika
mmwb - 2014-08-29 00:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja a co ty tak chwalisz go walil cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mialas robote czy co ?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-16 11:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mysle o wyjezdzie do Niemiec wlasnie z tej agencji, ale nie wiem czy nie biore kota w worku. Czy moze ktos tu z obecnych opisac charakter pracy? Bo chyba dobrze rozumiem, ze jest to agencja? Na jakie pieniądze mozna liczyc? Czy zalatwiaja na miejscu jakies lokum? I jak dlugo trwa taki kontrakt? miesiac? trzy?
zdjecie uzytkownika
polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogólnie jesli chodzi o firme verbekk to nie jest zle sa uczciwi zapewniaja stała wypłate szukaja ci zajencia zebys nie siedział na domku tylko pracował, jest ubezpieczenie.. jesli chodzi o warunki mieszkaniowe to tragedia uwazajcie na domek 44 szczególnie ta tego grubasa z gorzowa andrzeja cwanakuje popisuje sie włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] menedzerowi no i kabluje!!!! gosc ma na karku 52 i zapieprza jak biały murzyn bo jest tepy i niczego innego sie nie nauczył nawet z wygladu wyglada jak baleron z wielkimi cyckami ale firma ogólnie jest ok uczciwa ale warunki mieszkaniowe tragiczne
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-11-02 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57]:
jak miałeś problem z tym gościem to trzeba było iść do niego i rozwiązać problem,a nie kozaczyć przez internet.ja znam tego gościa od kilku lat i nie słyszałem żeby kogokolwiek kogoś zakablował,tępa głowo.myślę że masz jakiś problem z psychiką,poproś panią Asię to cię umówi z psychologiem lub z psychiatrą
zdjecie uzytkownika
Mateusz m.57 - 2014-11-02 20:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57]:
To dobry pomysł gościu zadzwoń do Pani Asi i ona Ci wszystko załatwi nawet dojazd do psychologa ;) poza tym gościu troche słabo ze przez internet takie sprawy załatwiasz . Pozatym nie wiem czy mieszkałeś w innych miejscach w Holandii bo warunki mieszkalne nie są tu aż takie złe i idzie tu coś zarobić ! Piona
zdjecie uzytkownika
punkt widzenia - 2014-11-05 13:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAk dla mnie to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Zdecydowanie to nie mam za bardzo czasu na wahanie sie przed podjeicem pracy, ale jeszcze pare dni do rozwiazania umowy z moja stara firma zostalo. teraz wyjechalbym, ale potrzebuje informacji dla 'zielonego' w temacie wyjazdow za granice. mam nadzieje ze pomozecie
zdjecie uzytkownika
cisz i cisza - 2014-12-22 16:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzę, że niestetyh bez odpowiedzi pozostało moje pytanie. niestety jeszcze nie rozwiązałem umowy i decyduje się na wyjazd dopiero w lutym ale tak szczerze to chciałbym wreszcie uzyskać jakieś konkretne informacje na temat wyjazdów, z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam i na prawdę czekam! miło mi że ktoś może odpisze
zdjecie uzytkownika
xD - 2014-12-29 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-10-16 11:51:09]:
Verbeek jest Holenderskim biurem i większość firm z jakimi podpisali umowę znajduję się na terenie NL.
zdjecie uzytkownika
8899 - 2015-01-10 22:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja już tutaj siedze ponad dwa lata i nie narzekam na ta firme. wypłacalni są.Fakt z godzinami jest rożnie zależy to od tego czy ma sie stałą prace czy nie jak i od tego jakim jest sie pracownikiem. Jak masz zamiar przyjechać odpoczać to nie ma sensu bo to nie wakacje tylko praca. A co do ludzi to trzeba uważać i nikomu nie ufać bo wiadomo jak to polak za granica zrobi wszystko aby udupić rodaka i zająć jego miejsce. Warunki mieszkalne nie są takie tragiczne, idzie się przyzwyczaić. z tego co wiem to są gorsze biura w nl niż verbeek.
zdjecie uzytkownika
1973 - 2015-02-02 12:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [8899 - 2015-01-10 22:44:40]:
można się z Tobą jakoś skontaktować?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-02 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do wypłaty to sa nie wypłacalni! Za 1 tydzien stycznia dostałam .w drugim tygodniu przychodzę z pracy i ide na liste zobaczyć na którą do pracy a widze tam również ogłoszenie za kazdy tydzien pracy nie bedzie kasy lecz dopiero okolo 30.01 przyszedł juz 29.01 informują bedą zaliczki 160Euro na konto. I niby za styczen bedzie kasa okolo 10.02 . Ciulają jak umią. Porażka
zdjecie uzytkownika
koza - 2015-02-27 17:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, faktem jest że Verbeek nie płaci wypłat na czas .Na wypłaty za styczeń trzeba było czekać 4 tygodnie.Dzwonisz do biura kłamia ze już przelewy poszły nie prawda za każdym razem kłamią ,nie płacą już za jazdę kierowcom,za dowiezienie do lekarza trzeba zapłacić ogólnie za wszystko trzeba płacić.Domki po 6 osób klitki w zime masakra zimno jak na zewnątrz a jak chcesz dogrzac to kara.Umowy bez stawek nic nie wiadomo co i za ile solarisy niezrozumiałe, nie na czas wypłaty i nie zgadzaja sie.Ogólnie to już porażka tu pracować ,a i fałszywi ludzie masakra jeden drugiego by sprzedał za centa.
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-03-27 16:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy dosiwadcznie pracy na produkcji czy warto wyjechać z tej agencji prosimy o odp pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-04-18 07:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koza - 2015-02-27 17:16:28]:
prawda
zdjecie uzytkownika
polak wwerbekk - 2015-04-30 16:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę się zgodzić ze tej agencji nie zależy na pracownikach. Jak nie znasz języka to nic nie zdziałasz. Ale fakt w hl robi się kryzys bo już jak znasz ang to wolą abyś umiał niemiecki. A co do domków to jest masakra prysznic w klapkach w niektórych pokojach grzyb i w łazience. Szukają kierowców którzy będą za darmo jeździć i niech naprawią auto bo to się skończy się wypadkiem. A ich przeglądy są śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
Konina - 2015-05-19 17:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Byliśmy tam dosłownie 4 godziny ! Do każdej pracy w innym ubraniu,,,W nie których firmach tam gdzie oni wysyłają nie można palić na przerwach..., o 18 są wywieszanie 2 listy co i jak gdzie masz jechać z jakim kierowcą i jak masz być ubrany do pracy...Przez rozmowę telefoniczną musieliśmy tylko zabrać buty z blachą a oni by chcieli żebyśmy mieli wodery na odłowy ryb !
Totalna patologia Verbek
zdjecie uzytkownika
były niewolnik - 2015-06-04 15:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa szefowa przekształca firmę w obóz pracy ucina pensje okrada z wszystkich należnych dodatków upycha w ciasnych obskurnych karawanach nie ma szacunku dla drugiego człowieka wymyśla nie wykonalne normy jedną panią Irenę zamęczyli dostała zawału z stresu i przepracowania nie rozumiem kto lub co dało im prawo do takiego terroru????????
zdjecie uzytkownika
lado - 2015-07-17 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konina - 2015-05-19 17:39:52]:
dla mnie wyjazd do nich to była totalna porażka. Raz na zawsze nauczyłem się , że jechać to warto za granicę tylko to pewnych dobrze płatnych miejsc, a nie gdziekolwiek się opcja nadarzy, bo w porównaniu z tym co miałem tutaj to dużo lepiej miałbym w Polsce i bliżej do wszystkiego. Nie polecam w związku z tym
zdjecie uzytkownika
Juluś - 2015-07-31 21:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej agencji. Ściągają mnóstwo ludzi którzy potem siedzą w domkach i nie ma dla nich pracy. Warunki mieszkaniowe tragiczne na 20 metrach kwadratowych 6 osób w lecie gorąco w zimie zimno, ściany z kartonu, drzwi w pokojach nieszczelne z kartkami jak w kiblu, nie zamykane na klucz - zero prywatności nawet jak pierdniesz to słyszą wszyscy mieszkańcy, każdy może ci wejść do pokoju itd. Praca byle jaka nieraz pracujesz 2-3 godziny dziennie nieraz wole i siedzisz cały dzień w domku. Za godzine pracy na reke miałem ok 5,2 euro więc bez rewelacji jak sie dobrze poszuka takie pieniądze można zarobić i w Polscegdzie życie jest o wiele tańsze. JA OGÓLNIE NIE POLECAM!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebr. Verbeek B. V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gebr. Verbeek B. V.?
Zadaj pytanie
alert