Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Verbeek Uitzendbureau B.V.

zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-05-08 14:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzejek - 2013-04-09 18:45:38

witam mam pare pytan ponieważ szukam pracy zagranicą chciałem sie dowiedziec jaką dają umowe i na jaki czas, czy jest możliwosc zwrotu podatku jakie sa srednie zarobki po ile godzin sie pracuje czy umowe podpisuje sie w Polsce i czy z polski jedzie sie na wlasna reke czy oni zabieraja jakim np busem a czy rodzinne holenderski na dzieci mi sie nalezy z góry dziękuje i pozdrawiam
Umowę dają zwykłą, tak jak u nas umowa zlecenie(tyle że tam opłacasz dodatkowo składkę na ubezpieczenie zdrowotne). Oczywiście jest możliwość zwrotu podatku, Średnie zarobki zależy jak trafisz na rękę dostajesz około 200 euro tygodniowo przy 40 godzinach jeśli masz mniej np około 20 to możesz dostać i 70 euro, opłaty są stałe a zarobiki nie do tego później dostaniesz wakacyjne i urlopowe. Umowe podpisujesz na miejscu u Sebastiana (o ile tam jeszcze pracuje) dojazd na własną rękę najlepiej własnym samochodem bo mieszkasz w lesie. Co do zasiłków to nie wiem, ale firma załatwia zwrot za ubezpieczenie.
zdjecie uzytkownika
veerbek dno - 2013-05-09 10:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli chodzi o zarobki to żależy ile masz lat bo jeżeli jest się na wiekówce to dostajesz z 70euro za 40godzin charówy.ubezpieczać też się nieopłaca bo jak się coś stanie to itak veerbek bierze sb całe chorobowe dla sb a ty dostajesz wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak było w przypadku mojego brata powinien dostać 8tysięcy chorobowego a dostał 200zł(usunięte prze administratora) .Lepiej dać sobie spokój i tam niejechać do tego dziadostwa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-25 20:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z jezykiem trzeba znac komunikatywnie holenderski? jechał może ktoś w tym roku badż planuje wyjazd?
zdjecie uzytkownika
alig - 2013-06-28 19:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie korzystajcie z ofert tej firmy (usunięte prze administratora) traktują jak maszynki do robienia pieniędzy . Wiem o tym bo tam niestety pracowałam .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 21:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alig, to znaczy, że co? Opisz swoją historię. Wypłacili mniej niż ustalili, czy jakies opóźnienia były? Poleca ktoś w ogóle Gebr. Verbeek B. V.?
zdjecie uzytkownika
maja - 2013-07-22 00:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam przez biuro i powiem wam szczerze POLECAM. wiadomo jak wszędzie jest ciężko, jak jest wiekówka to raczej nie opłacają sie wyjazdy do nl chyba że na czarno.co do pracy zależy gdzie trafisz to fakt ale ogólnie praca jest i jese ok. trzeba chcieć a nie sie fochać jak każą coś zrobić. chcesz zarobić to pracuj a nie migaj się. co do mieszkania nie ma tragedi. faktycznie w sezon ie po 6 os. na domku ale da sie wytrzymać. a co do (usunięte prze administratora)nie jest złym człowiekiem to ci co sprawiaja kłopoty taka opinie mu wyrabiają, on jest odpowiedzialny za porządek na parku a ile razy można powtarzać. jak ktoś jest tępy i nie potrafi pojąć że on jest tam jeden na tyle domków to peszek musi sobie jakoś poradzić z matołkami :) sorki ale taka jest prawda. (usunięte prze administratora) to równy gośc trzeba tylko trochę chęci do współpracy a wszystkim byłoby lżej :) wypłacalni na czas. Wojtek zawsze pomoże.(usunięte prze administratora)też. nie ma z tym problemu. wystarczy że zadzwonisz i poprosisz o pomoc a nie z mordką do tych co chcą pomóc. ogólnie polecam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja czy byłaś bezpośrednio zatrudniona w firmie Gebr. Verbeek B.V? jeśli tak to jakie tam proponowali wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
ROMEK - 2013-11-12 17:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE ODPOWIADA VERBEEK??????? TO WRACAJ POLAKU DO POLSKI I TAM PRACUJ A NIE NARZEKASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-11-21 12:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
głupoty gadacie firma jeste oki a jak sie komus niechce pracować to niech sie niewypowiada tu pracuje i niezamierzam zmieniać firmy
zdjecie uzytkownika
serafin - 2014-02-16 23:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i ja radze się zastanowic nad rpaca w Gebr. Verbeek i serio porównać ja do Polskich realiów, bo jednak chyba jest lepiej, ja się chyba skuszę.
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2014-04-25 08:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-04-22 09:37:46]:
Pracowałam w Verbeku w 2012r. Naprawde najgorsza Firma jaka może istnieć, nie wiem wogóle dla czego jeszcze istnieje!!!! Ściągają Polaków dla pieniędzy a każdy siedzi bez pracy albo pracuje po 3 godz tygodniowo!!!! i mimo tego że nie masz tej pracy raz w tygodniu Cię wyślą zeby móc Ci pobrać za kwatere i zostajesz bez środków do życia. Większość nie ma za co wrócić do domu.
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-08-18 16:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos numer telefonu do polskiego kordynstora?? z verbeku

zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-08-27 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gebr. Verbeek B. V. wydaje się byc normalną firmą, wiele zalezy na jakiego koordynatora się trafi, no i oczywiście jak człowiek podchodzi do pracy, czy liczy, że mu zapłaca za przyjscie do pracy, czy za samą pracę. Ocena na profilu goworka jest nawet ok, 3 w sześciostopniowej skali, a firme oceniło 65 osób.
zdjecie uzytkownika
mmwb - 2014-08-29 00:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja a co ty tak chwalisz go walil cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mialas robote czy co ?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-16 11:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mysle o wyjezdzie do Niemiec wlasnie z tej agencji, ale nie wiem czy nie biore kota w worku. Czy moze ktos tu z obecnych opisac charakter pracy? Bo chyba dobrze rozumiem, ze jest to agencja? Na jakie pieniądze mozna liczyc? Czy zalatwiaja na miejscu jakies lokum? I jak dlugo trwa taki kontrakt? miesiac? trzy?
zdjecie uzytkownika
polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogólnie jesli chodzi o firme verbekk to nie jest zle sa uczciwi zapewniaja stała wypłate szukaja ci zajencia zebys nie siedział na domku tylko pracował, jest ubezpieczenie.. jesli chodzi o warunki mieszkaniowe to tragedia uwazajcie na domek 44 szczególnie ta tego grubasa z gorzowa andrzeja cwanakuje popisuje sie włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] menedzerowi no i kabluje!!!! gosc ma na karku 52 i zapieprza jak biały murzyn bo jest tepy i niczego innego sie nie nauczył nawet z wygladu wyglada jak baleron z wielkimi cyckami ale firma ogólnie jest ok uczciwa ale warunki mieszkaniowe tragiczne
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-11-02 19:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57]:
jak miałeś problem z tym gościem to trzeba było iść do niego i rozwiązać problem,a nie kozaczyć przez internet.ja znam tego gościa od kilku lat i nie słyszałem żeby kogokolwiek kogoś zakablował,tępa głowo.myślę że masz jakiś problem z psychiką,poproś panią Asię to cię umówi z psychologiem lub z psychiatrą
zdjecie uzytkownika
Mateusz m.57 - 2014-11-02 20:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [polski emigrant - 2014-11-02 18:02:57]:
To dobry pomysł gościu zadzwoń do Pani Asi i ona Ci wszystko załatwi nawet dojazd do psychologa ;) poza tym gościu troche słabo ze przez internet takie sprawy załatwiasz . Pozatym nie wiem czy mieszkałeś w innych miejscach w Holandii bo warunki mieszkalne nie są tu aż takie złe i idzie tu coś zarobić ! Piona
zdjecie uzytkownika
punkt widzenia - 2014-11-05 13:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAk dla mnie to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Zdecydowanie to nie mam za bardzo czasu na wahanie sie przed podjeicem pracy, ale jeszcze pare dni do rozwiazania umowy z moja stara firma zostalo. teraz wyjechalbym, ale potrzebuje informacji dla 'zielonego' w temacie wyjazdow za granice. mam nadzieje ze pomozecie
zdjecie uzytkownika
cisz i cisza - 2014-12-22 16:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzę, że niestetyh bez odpowiedzi pozostało moje pytanie. niestety jeszcze nie rozwiązałem umowy i decyduje się na wyjazd dopiero w lutym ale tak szczerze to chciałbym wreszcie uzyskać jakieś konkretne informacje na temat wyjazdów, z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam i na prawdę czekam! miło mi że ktoś może odpisze
zdjecie uzytkownika
xD - 2014-12-29 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-10-16 11:51:09]:
Verbeek jest Holenderskim biurem i większość firm z jakimi podpisali umowę znajduję się na terenie NL.
zdjecie uzytkownika
8899 - 2015-01-10 22:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja już tutaj siedze ponad dwa lata i nie narzekam na ta firme. wypłacalni są.Fakt z godzinami jest rożnie zależy to od tego czy ma sie stałą prace czy nie jak i od tego jakim jest sie pracownikiem. Jak masz zamiar przyjechać odpoczać to nie ma sensu bo to nie wakacje tylko praca. A co do ludzi to trzeba uważać i nikomu nie ufać bo wiadomo jak to polak za granica zrobi wszystko aby udupić rodaka i zająć jego miejsce. Warunki mieszkalne nie są takie tragiczne, idzie się przyzwyczaić. z tego co wiem to są gorsze biura w nl niż verbeek.
zdjecie uzytkownika
1973 - 2015-02-02 12:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [8899 - 2015-01-10 22:44:40]:
można się z Tobą jakoś skontaktować?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-02 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do wypłaty to sa nie wypłacalni! Za 1 tydzien stycznia dostałam .w drugim tygodniu przychodzę z pracy i ide na liste zobaczyć na którą do pracy a widze tam również ogłoszenie za kazdy tydzien pracy nie bedzie kasy lecz dopiero okolo 30.01 przyszedł juz 29.01 informują bedą zaliczki 160Euro na konto. I niby za styczen bedzie kasa okolo 10.02 . Ciulają jak umią. Porażka
zdjecie uzytkownika
koza - 2015-02-27 17:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, faktem jest że Verbeek nie płaci wypłat na czas .Na wypłaty za styczeń trzeba było czekać 4 tygodnie.Dzwonisz do biura kłamia ze już przelewy poszły nie prawda za każdym razem kłamią ,nie płacą już za jazdę kierowcom,za dowiezienie do lekarza trzeba zapłacić ogólnie za wszystko trzeba płacić.Domki po 6 osób klitki w zime masakra zimno jak na zewnątrz a jak chcesz dogrzac to kara.Umowy bez stawek nic nie wiadomo co i za ile solarisy niezrozumiałe, nie na czas wypłaty i nie zgadzaja sie.Ogólnie to już porażka tu pracować ,a i fałszywi ludzie masakra jeden drugiego by sprzedał za centa.
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-03-27 16:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy dosiwadcznie pracy na produkcji czy warto wyjechać z tej agencji prosimy o odp pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-04-18 07:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [koza - 2015-02-27 17:16:28]:
prawda
zdjecie uzytkownika
polak wwerbekk - 2015-04-30 16:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę się zgodzić ze tej agencji nie zależy na pracownikach. Jak nie znasz języka to nic nie zdziałasz. Ale fakt w hl robi się kryzys bo już jak znasz ang to wolą abyś umiał niemiecki. A co do domków to jest masakra prysznic w klapkach w niektórych pokojach grzyb i w łazience. Szukają kierowców którzy będą za darmo jeździć i niech naprawią auto bo to się skończy się wypadkiem. A ich przeglądy są śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
Konina - 2015-05-19 17:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, Byliśmy tam dosłownie 4 godziny ! Do każdej pracy w innym ubraniu,,,W nie których firmach tam gdzie oni wysyłają nie można palić na przerwach..., o 18 są wywieszanie 2 listy co i jak gdzie masz jechać z jakim kierowcą i jak masz być ubrany do pracy...Przez rozmowę telefoniczną musieliśmy tylko zabrać buty z blachą a oni by chcieli żebyśmy mieli wodery na odłowy ryb !
Totalna patologia Verbek
zdjecie uzytkownika
lado - 2015-07-17 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konina - 2015-05-19 17:39:52]:
dla mnie wyjazd do nich to była totalna porażka. Raz na zawsze nauczyłem się , że jechać to warto za granicę tylko to pewnych dobrze płatnych miejsc, a nie gdziekolwiek się opcja nadarzy, bo w porównaniu z tym co miałem tutaj to dużo lepiej miałbym w Polsce i bliżej do wszystkiego. Nie polecam w związku z tym
zdjecie uzytkownika
kantor - 2015-08-23 16:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwna sprawa, ale owszem pewne poczucie prywatności powinno być zapewnione, chyba, że tu atmosfera jest rodzinna i każdy pierdzi kiedy chce, bez skrępowań. Co do stawki, to 5,2 euro na godzinę to teraz mało, bo Niemcy wprowadziły od stycznie minimalną stawkę 8,5 euro, to może teraz były tutaj jakieś podwyżki.
zdjecie uzytkownika
Bulinii - 2015-09-01 11:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Nie polecam żadnego wyjazdu do tej Firmy PPorażka Zero zarobku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] parkmanager i reszta pracowników , domki zaniedbane grzyby są na każdej ścianie i co do wypłat to trzeba się prosić o swoje ciężko zarobione v pieniądze . Na moje to nie taka firma nie powinna istnieć . Wziąć tylko nóż i każdemu tam głowy odci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały miesiąc pracy w DHL i przelew 250 euro to w Polsce v więcej zarobicie niż na tym śmietniku.
zdjecie uzytkownika
Aliss - 2015-09-15 18:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem ta firma to jest masakra . Ja pojechałam zdrowa , a wróciłam chora z tej firmy masakra nikomu jej nie polecam .
zdjecie uzytkownika
kitka89 - 2015-09-22 20:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aliss ale co to znaczy, że pojechałaś do pracy zdrowa, a wróciłaś chora... czy masz na myśli zdrowie psychiczne, czy fizyczne, proszę o jakiekolwiek informacje, ponieważ chciałam się tam zatrudnić, ale twoja opinia bardzo mnie zaniepokoiła i sama już nie wiem co mam robić, co myśleć na ten temat, eh...
zdjecie uzytkownika
ogórek - 2015-09-22 20:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie, jeśli kolego Bulinii pracowałeś rzetelnie, nie brałeś wolnego, czy nie było żadnych przestojów z praca, to zarobek 250 euro to mało. Dziwi mnie tez jak to mozliwe, bo przeważnie minimalne stawki sa jak w Niemczech - 8,5 euro za godzinę, może tu było coś nie tak, nie napisałeś nic o sprawie.
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2015-12-26 01:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wogole sie dziwie ze ta firma istnieje banda oszustow odradzam osobom wyjezdzajacej do tej firmy bo na miejscu bardzo sie zdziwicie
zdjecie uzytkownika
Maaa - 2015-12-30 19:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy jest jakieś aktualne ogłoszenie, albo oferta pracy, bo szukam czegoś poważnego już jakiś czas, a nic nie mogę znaleźć, proszę o jakieś linki jeśli macie
zdjecie uzytkownika
mimimimi - 2016-01-19 18:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak jak komuś zależy na pracy to jedzie?nie ważne jakie są opinie jak się ktoś na własnej skórze nie przekona nigdy nie będzie wiedział? czasami nie którzy ludzie zachowują się tak jakby w każdym miejscu za granicą czekali na nich z otwartymi rękoma?? nie ma tak kolorowo jakby było kolorowo to też bym chciała żeby ktoś dał mi jakieś namiary i pojechałabym do pracy? do jakiejkolwiek a po drugie każdy narzeka na VERBEEK a większość z nich każdego roku tam wraca,albo siedzą cały czas?? także nie wiadomo komu dogodzić?jeżeli komuś zależy na pracy a nie na tym żeby jechać się pobawić i z myślą,że pieniądze same wskoczą to polecam tą firmę?są gorsze firmy,ale to mogą się już wypowiedzieć takie osoby,które przeżyły pracę w innych firmach,ja byłam i polecam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-29 23:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maaa - 2015-12-30 19:23:23]:
Zagranica prace dostaje się jak zna się język i jest się pracowitym fachowcem takie osoby nie narzekają na brak godzin raczej na brak wolnego czasu. I takie osoby zarobki maja odpowiednie. Czasem trzeba zaryzykować. Nikt nie poleci ci dobrej pracy bo każdy jest inny jeden jest informatykiem inny elektrykiem itp.
Ogólnie uważam, że Holandia nie jest najlepszym krajem by szukać pracy Polacy są tu złe traktowani polecam Niemcy, Norwegie, Irlandie.
zdjecie uzytkownika
end - 2016-02-07 16:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [funn - 2012-10-16 10:56:11]:
witam mam prosbe kto byl z was w tamtym roku jak jest bo mam mozliwosc pojechania w tym roku pisala babka ze 38 godz jest bankowe 9.63 plus minus roznica w centach brutto zarobki a powyzej 38 godzin w szklarniach 12.31E bbrutto a pakowanie 12.92e brutto praca 8 miesiecy po 10 tyg mozna zjechac na urlop jak mam numer sofi to po 2 tyg wyplata na konto musze miec zaswiadczenie o niekaralnosci z sadu wiec jak jest naprawde bo roznie pisza
zdjecie uzytkownika
Malami - 2016-02-09 20:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie i o to chodzi,że nikomu się nigdy nie dogodzi.Jeżeli chodzi o te stawki co do szklarni i pakowania kłóciłabym się bo nigdy tam takich stawek nie było chyba,że coś się zmieniło,ale wątpię w NL zazwyczaj są takie same stawki wszędzie jeżeli chodzi o takie biura pośrednictwa wiele od siebie się nie różnią bo chyba,że ktoś ma naprawdę fach w ręku to może zarobić.Nie chce mi się jakoś wierzyć w te stawki nawet jak są brutto 12.31 i za pakowanie 12.92E
zdjecie uzytkownika
Grr - 2016-02-18 22:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojechalas do tej firmy bo nwm też mam ofertę jechać do niej w tą sobotę i nie wiem co robić odpisz!
zdjecie uzytkownika
kg12321 - 2016-03-01 11:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też chciałabym jechać ale nie wiem jak tam w ogóle jest proszę o pomoc mam 22 lata rocznikowo 23
zdjecie uzytkownika
Paker - 2016-03-03 03:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko?kto jest właściwie szefem tego biura?proszę o imię i nazwisko!bo do teraz nie chcą mi wydać solarisów i umów za 2011r za 3 miesiáce,z góry dziękuje za info
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2016-03-03 20:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo to Jac Verbeek
zdjecie uzytkownika
pawel - 2016-03-15 17:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Mam prośbę kto z was był w tym roku w ich firmie bo dostałem dzisiaj telefon w sprawie że mógłbym pojechać ale po przeczytaniu tu wielu opinii negatywnych waham się, proszę o szczere odpowiedzi jak jest tam naprawdę? Kobieta napisała mi dzisiaj w e-mail ze 38 godz. jest bankowe 9.63 plus minus różnica w centach brutto zarobki a powyżej 38 godzin w szklarniach 12.31 E brutto a pakowanie 12.92e brutto praca na 10 tyg. można zjechać na urlop jak mam numer Sofii to po 2 tyg. wyplata na konto musze mieć zaświadczenie o niekaralności z sadu wiec jak jest naprawdę bo rożnie piszą.
Bardzo proszę o szczerze odpowiedzi bo czas na odpowiedz do biura mam do jutra do południa.
zdjecie uzytkownika
zaneta - 2016-03-18 19:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kuzwa sama już nie wiem czy mam jechać ..opinie sa różne....hmmm
zdjecie uzytkownika
sister - 2016-03-22 21:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się z przedmówcą lepiej się nie przyznawać do tego,że się ma prawko bo później to jest wielki obowiązek użerać się z autem,latać załatwiać kluczyki,i ten obowiązek wożenia ludzi to jest duża odpowiedzialność za którą nic się nie ma? a jeszcze można dostać karę.Jeżeli chodzi o domki to powiem,że nie są w dobrym stanie i powinni zastanowić się trochę nad zmianą ich,powinni zacząć coś z nimi robić,tyle ludzi się przewija przez nie każdego roku,jeden dba a drugi nie? ale niestety samym dbaniem nic się nie zdziała jak jest pleśń itd pleśń najgorsze co może być a takie warunki też nie są zdrowe może nie wyjdzie to od razu,ale problemy zdrowotne mogą wystąpić "tak w przyszłości"jak na taką firmę powinni zapewniać lepsze lokum dla Polaków i na ten temat nie zmienię zdania nie jest źle,ale mogliby się lepiej postarać a domki w innych firmach też są bungalow i nie są takie mini jak te na Verbeeku i nie są takie zajechane jak tu! od ludzi to nie zależy,ale mając tyle pracowników rocznie i kasować za te domki tyle? powinni dać godne warunki a nie w lato nie można wytrzymać ok bo upały,ale w zimie jest masakrycznie zimno i ten mini piecyk w łazience śmiech?a pokoje A i B wchodzić tylko pojedynczo i od razu do prykola ! rewelacji nie ma
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-23
Żródło: Gowork.pl
Krefeld
( )
Firma Verbeek poszukuje 20 pracownikow do firmy logistycznej dla niemieckiego klienta. Praca zaczyna sie od 06-06-2016 i jest na czas nieokreslony. Praca polega na zaladunku i rozladunku paczek pocztowych oraz na rozmieszczeniu paczek w wyznaczonych miejscach.  Pracownik logistyczny Miejsce pracy: Niemcy Obowiązki: Rozladowanie/ zaladowanie paczek pocztowych
zdjecie uzytkownika
mak - 2016-04-18 10:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, ze czasami nie wiesz na co trafisz i na jakie warunki, ale idac do pracy fizycznej sister' i bedac w niej caly dzien, jenka potrzebuje sie wypoczynku po pracy i spokuje, jakiejs czystoci ,szkoda ze kwatery nie sa przyjazne domownikom...
zdjecie uzytkownika
erwin - 2016-05-17 09:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opisałeś wszystko skrupulatnie @Anonim to może dodasz jeszcze tylko ile można tutaj zarobić bo podejrzewam, że byłbym w stanie to wszystko znieść jeśli pensja nie byłaby taka zła, a słyszałem, że nie można narzekać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Verbeek Uitzendbureau B.V.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verbeek Uitzendbureau B.V.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert