Verbeek Uitzendbureau B.V.

Velden

Opinie o Verbeek Uitzendbureau B.V.

Krzys 2013-01-14 04:08:36
co ty piszesz w życiu nie widziałem gorszej firmy od tej a kolega tam co pisał wyżej zapomniał dodać ze mają super chorych lekarzy co na wszystko wypisują PARACETAMOL heh. Moja dziewczyna do tej pory ma problemy z kolanem przez prace na szklarni :/ Jak dla mnie to jest firma dla ludzi z wiosek co myślą, ze złapali boga za nogi a złapali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak naprawdę ja w życiu nie zarabiałem tak mało jak tam i wiem ze nikomu nie polecę tej (usunięte przez administratora)agencji
1
dzejku 2013-01-22 01:18:25
ta firma jest wypłacalna i tyle dobrego a sebastian (cieć )to parówa i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co się za erikiem chowa i zgrywa bohatera a 1 n1 to się do auta chowa i robi zdjęcia,szukają po szafkach ,niesłuszne bezprawne kary (wiem bo jak mieli mi ściągnąć kare to zadzwoniłem z pl że rozmawiałem z radcą prawnym i ich obowiązkiem jest dać mi nr konta na który pieniądze z kary zostały przelane, a oni na to coś w tym stylu;ja tutaj mam zapisane że pan jest na urlopie i niema żadnej kary"a wywalili mnie sam szef (usunięte prze administratora)taki cwaniak po 4 latach pracy dwie godziny na spakowanie i wypad z firmy jak psa(usunięte prze administratora)
2
:D 2013-03-28 23:54:00
Verbeek, porażka.. Pani (usunięte prze administratora) cwaniara ktora by sobie w koncu jakiegos faceta poszukala:D oszukuje na pieniadzach jak tylko moze i ludzi traktuje z wyzszoscia no bo w koncu siedzi(usunięte prze administratora)za biurkiem(usunięte prze administratora) sympatyczny i pomocny, jezeli nie zajdzie mu sie za skore. A co do szefosta to szkoda slow. Ogolnie mowiac UNIKAC z daleka. Kary to prawda, traktuja Cie jak wlasnosc i zadza jak tylko potrafia, a jak sie odezwiesz i nie pozwolisz to do widzenia.
Andrzejek 2013-04-09 18:45:38
witam mam pare pytan ponieważ szukam pracy zagranicą chciałem sie dowiedziec jaką dają umowe i na jaki czas, czy jest możliwosc zwrotu podatku jakie sa srednie zarobki po ile godzin sie pracuje czy umowe podpisuje sie w Polsce i czy z polski jedzie sie na wlasna reke czy oni zabieraja jakim np busem a czy rodzinne holenderski na dzieci mi sie nalezy z góry dziękuje i pozdrawiam
Marcin 2013-05-08 14:13:54
Andrzejek - 2013-04-09 18:45:38

witam mam pare pytan ponieważ szukam pracy zagranicą chciałem sie dowiedziec jaką dają umowe i na jaki czas, czy jest możliwosc zwrotu podatku jakie sa srednie zarobki po ile godzin sie pracuje czy umowe podpisuje sie w Polsce i czy z polski jedzie sie na wlasna reke czy oni zabieraja jakim np busem a czy rodzinne holenderski na dzieci mi sie nalezy z góry dziękuje i pozdrawiam
Umowę dają zwykłą, tak jak u nas umowa zlecenie(tyle że tam opłacasz dodatkowo składkę na ubezpieczenie zdrowotne). Oczywiście jest możliwość zwrotu podatku, Średnie zarobki zależy jak trafisz na rękę dostajesz około 200 euro tygodniowo przy 40 godzinach jeśli masz mniej np około 20 to możesz dostać i 70 euro, opłaty są stałe a zarobiki nie do tego później dostaniesz wakacyjne i urlopowe. Umowe podpisujesz na miejscu u Sebastiana (o ile tam jeszcze pracuje) dojazd na własną rękę najlepiej własnym samochodem bo mieszkasz w lesie. Co do zasiłków to nie wiem, ale firma załatwia zwrot za ubezpieczenie.
veerbek dno 2013-05-09 10:53:42
jeżeli chodzi o zarobki to żależy ile masz lat bo jeżeli jest się na wiekówce to dostajesz z 70euro za 40godzin charówy.ubezpieczać też się nieopłaca bo jak się coś stanie to itak veerbek bierze sb całe chorobowe dla sb a ty dostajesz wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak było w przypadku mojego brata powinien dostać 8tysięcy chorobowego a dostał 200zł(usunięte prze administratora) .Lepiej dać sobie spokój i tam niejechać do tego dziadostwa
3
alig 2013-06-28 19:47:36
Nigdy nie korzystajcie z ofert tej firmy (usunięte prze administratora) traktują jak maszynki do robienia pieniędzy . Wiem o tym bo tam niestety pracowałam .
1
maja 2013-07-22 00:04:13
Pracowałam przez biuro i powiem wam szczerze POLECAM. wiadomo jak wszędzie jest ciężko, jak jest wiekówka to raczej nie opłacają sie wyjazdy do nl chyba że na czarno.co do pracy zależy gdzie trafisz to fakt ale ogólnie praca jest i jese ok. trzeba chcieć a nie sie fochać jak każą coś zrobić. chcesz zarobić to pracuj a nie migaj się. co do mieszkania nie ma tragedi. faktycznie w sezon ie po 6 os. na domku ale da sie wytrzymać. a co do (usunięte prze administratora)nie jest złym człowiekiem to ci co sprawiaja kłopoty taka opinie mu wyrabiają, on jest odpowiedzialny za porządek na parku a ile razy można powtarzać. jak ktoś jest tępy i nie potrafi pojąć że on jest tam jeden na tyle domków to peszek musi sobie jakoś poradzić z matołkami :) sorki ale taka jest prawda. (usunięte prze administratora) to równy gośc trzeba tylko trochę chęci do współpracy a wszystkim byłoby lżej :) wypłacalni na czas. Wojtek zawsze pomoże.(usunięte prze administratora)też. nie ma z tym problemu. wystarczy że zadzwonisz i poprosisz o pomoc a nie z mordką do tych co chcą pomóc. ogólnie polecam :)
1
ROMEK 2013-11-12 17:11:05
NIE ODPOWIADA VERBEEK??????? TO WRACAJ POLAKU DO POLSKI I TAM PRACUJ A NIE NARZEKASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
piotrek 2013-11-21 12:49:36
głupoty gadacie firma jeste oki a jak sie komus niechce pracować to niech sie niewypowiada tu pracuje i niezamierzam zmieniać firmy
2
Magdalena 2014-04-25 08:43:57
Pracowałam w Verbeku w 2012r. Naprawde najgorsza Firma jaka może istnieć, nie wiem wogóle dla czego jeszcze istnieje!!!! Ściągają Polaków dla pieniędzy a każdy siedzi bez pracy albo pracuje po 3 godz tygodniowo!!!! i mimo tego że nie masz tej pracy raz w tygodniu Cię wyślą zeby móc Ci pobrać za kwatere i zostajesz bez środków do życia. Większość nie ma za co wrócić do domu.
2
doris 2014-08-18 16:11:34
ma ktos numer telefonu do polskiego kordynstora?? z verbeku

mmwb 2014-08-29 00:44:14
maja a co ty tak chwalisz go walil cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mialas robote czy co ?
polski emigrant 2014-11-02 18:02:57
ogólnie jesli chodzi o firme verbekk to nie jest zle sa uczciwi zapewniaja stała wypłate szukaja ci zajencia zebys nie siedział na domku tylko pracował, jest ubezpieczenie.. jesli chodzi o warunki mieszkaniowe to tragedia uwazajcie na domek 44 szczególnie ta tego grubasa z gorzowa andrzeja cwanakuje popisuje sie włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] menedzerowi no i kabluje!!!! gosc ma na karku 52 i zapieprza jak biały murzyn bo jest tepy i niczego innego sie nie nauczył nawet z wygladu wyglada jak baleron z wielkimi cyckami ale firma ogólnie jest ok uczciwa ale warunki mieszkaniowe tragiczne
2
123456 2014-11-02 19:43:07
jak miałeś problem z tym gościem to trzeba było iść do niego i rozwiązać problem,a nie kozaczyć przez internet.ja znam tego gościa od kilku lat i nie słyszałem żeby kogokolwiek kogoś zakablował,tępa głowo.myślę że masz jakiś problem z psychiką,poproś panią Asię to cię umówi z psychologiem lub z psychiatrą
1
Mateusz m.57 2014-11-02 20:04:24
To dobry pomysł gościu zadzwoń do Pani Asi i ona Ci wszystko załatwi nawet dojazd do psychologa ;) poza tym gościu troche słabo ze przez internet takie sprawy załatwiasz . Pozatym nie wiem czy mieszkałeś w innych miejscach w Holandii bo warunki mieszkalne nie są tu aż takie złe i idzie tu coś zarobić ! Piona
2
xD 2014-12-29 16:15:45
Verbeek jest Holenderskim biurem i większość firm z jakimi podpisali umowę znajduję się na terenie NL.
8899 2015-01-10 22:44:40
ja już tutaj siedze ponad dwa lata i nie narzekam na ta firme. wypłacalni są.Fakt z godzinami jest rożnie zależy to od tego czy ma sie stałą prace czy nie jak i od tego jakim jest sie pracownikiem. Jak masz zamiar przyjechać odpoczać to nie ma sensu bo to nie wakacje tylko praca. A co do ludzi to trzeba uważać i nikomu nie ufać bo wiadomo jak to polak za granica zrobi wszystko aby udupić rodaka i zająć jego miejsce. Warunki mieszkalne nie są takie tragiczne, idzie się przyzwyczaić. z tego co wiem to są gorsze biura w nl niż verbeek.
2
1973 2015-02-02 12:53:20
można się z Tobą jakoś skontaktować?
2
xxx 2015-02-02 14:36:17
Co do wypłaty to sa nie wypłacalni! Za 1 tydzien stycznia dostałam .w drugim tygodniu przychodzę z pracy i ide na liste zobaczyć na którą do pracy a widze tam również ogłoszenie za kazdy tydzien pracy nie bedzie kasy lecz dopiero okolo 30.01 przyszedł juz 29.01 informują bedą zaliczki 160Euro na konto. I niby za styczen bedzie kasa okolo 10.02 . Ciulają jak umią. Porażka
koza 2015-02-27 17:16:28
Witam, faktem jest że Verbeek nie płaci wypłat na czas .Na wypłaty za styczeń trzeba było czekać 4 tygodnie.Dzwonisz do biura kłamia ze już przelewy poszły nie prawda za każdym razem kłamią ,nie płacą już za jazdę kierowcom,za dowiezienie do lekarza trzeba zapłacić ogólnie za wszystko trzeba płacić.Domki po 6 osób klitki w zime masakra zimno jak na zewnątrz a jak chcesz dogrzac to kara.Umowy bez stawek nic nie wiadomo co i za ile solarisy niezrozumiałe, nie na czas wypłaty i nie zgadzaja sie.Ogólnie to już porażka tu pracować ,a i fałszywi ludzie masakra jeden drugiego by sprzedał za centa.
2
merry28 2015-03-27 16:44:11
Witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy dosiwadcznie pracy na produkcji czy warto wyjechać z tej agencji prosimy o odp pozdrawiam
1
kamil 2015-04-18 07:04:37
prawda
1
polak wwerbekk 2015-04-30 16:33:27
Muszę się zgodzić ze tej agencji nie zależy na pracownikach. Jak nie znasz języka to nic nie zdziałasz. Ale fakt w hl robi się kryzys bo już jak znasz ang to wolą abyś umiał niemiecki. A co do domków to jest masakra prysznic w klapkach w niektórych pokojach grzyb i w łazience. Szukają kierowców którzy będą za darmo jeździć i niech naprawią auto bo to się skończy się wypadkiem. A ich przeglądy są śmiechu warte.
1
Konina 2015-05-19 17:39:52
Witam, Byliśmy tam dosłownie 4 godziny ! Do każdej pracy w innym ubraniu,,,W nie których firmach tam gdzie oni wysyłają nie można palić na przerwach..., o 18 są wywieszanie 2 listy co i jak gdzie masz jechać z jakim kierowcą i jak masz być ubrany do pracy...Przez rozmowę telefoniczną musieliśmy tylko zabrać buty z blachą a oni by chcieli żebyśmy mieli wodery na odłowy ryb !
Totalna patologia Verbek
1
Bulinii 2015-09-01 11:20:40
Witam . Nie polecam żadnego wyjazdu do tej Firmy PPorażka Zero zarobku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] parkmanager i reszta pracowników , domki zaniedbane grzyby są na każdej ścianie i co do wypłat to trzeba się prosić o swoje ciężko zarobione v pieniądze . Na moje to nie taka firma nie powinna istnieć . Wziąć tylko nóż i każdemu tam głowy odci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały miesiąc pracy w DHL i przelew 250 euro to w Polsce v więcej zarobicie niż na tym śmietniku.
Aliss 2015-09-15 18:56:48
Ja wiem ta firma to jest masakra . Ja pojechałam zdrowa , a wróciłam chora z tej firmy masakra nikomu jej nie polecam .
1
rolnik 2015-12-26 01:04:57
wogole sie dziwie ze ta firma istnieje banda oszustow odradzam osobom wyjezdzajacej do tej firmy bo na miejscu bardzo sie zdziwicie
mimimimi 2016-01-19 18:19:21
Powiem tak jak komuś zależy na pracy to jedzie?nie ważne jakie są opinie jak się ktoś na własnej skórze nie przekona nigdy nie będzie wiedział? czasami nie którzy ludzie zachowują się tak jakby w każdym miejscu za granicą czekali na nich z otwartymi rękoma?? nie ma tak kolorowo jakby było kolorowo to też bym chciała żeby ktoś dał mi jakieś namiary i pojechałabym do pracy? do jakiejkolwiek a po drugie każdy narzeka na VERBEEK a większość z nich każdego roku tam wraca,albo siedzą cały czas?? także nie wiadomo komu dogodzić?jeżeli komuś zależy na pracy a nie na tym żeby jechać się pobawić i z myślą,że pieniądze same wskoczą to polecam tą firmę?są gorsze firmy,ale to mogą się już wypowiedzieć takie osoby,które przeżyły pracę w innych firmach,ja byłam i polecam
Ja 2016-01-29 23:07:21
Zagranica prace dostaje się jak zna się język i jest się pracowitym fachowcem takie osoby nie narzekają na brak godzin raczej na brak wolnego czasu. I takie osoby zarobki maja odpowiednie. Czasem trzeba zaryzykować. Nikt nie poleci ci dobrej pracy bo każdy jest inny jeden jest informatykiem inny elektrykiem itp.
Ogólnie uważam, że Holandia nie jest najlepszym krajem by szukać pracy Polacy są tu złe traktowani polecam Niemcy, Norwegie, Irlandie.
end 2016-02-07 16:28:03
witam mam prosbe kto byl z was w tamtym roku jak jest bo mam mozliwosc pojechania w tym roku pisala babka ze 38 godz jest bankowe 9.63 plus minus roznica w centach brutto zarobki a powyzej 38 godzin w szklarniach 12.31E bbrutto a pakowanie 12.92e brutto praca 8 miesiecy po 10 tyg mozna zjechac na urlop jak mam numer sofi to po 2 tyg wyplata na konto musze miec zaswiadczenie o niekaralnosci z sadu wiec jak jest naprawde bo roznie pisza
Malami 2016-02-09 20:14:25
Właśnie i o to chodzi,że nikomu się nigdy nie dogodzi.Jeżeli chodzi o te stawki co do szklarni i pakowania kłóciłabym się bo nigdy tam takich stawek nie było chyba,że coś się zmieniło,ale wątpię w NL zazwyczaj są takie same stawki wszędzie jeżeli chodzi o takie biura pośrednictwa wiele od siebie się nie różnią bo chyba,że ktoś ma naprawdę fach w ręku to może zarobić.Nie chce mi się jakoś wierzyć w te stawki nawet jak są brutto 12.31 i za pakowanie 12.92E
Grr 2016-02-18 22:40:14
Pojechalas do tej firmy bo nwm też mam ofertę jechać do niej w tą sobotę i nie wiem co robić odpisz!
kg12321 2016-03-01 11:17:24
Też chciałabym jechać ale nie wiem jak tam w ogóle jest proszę o pomoc mam 22 lata rocznikowo 23
Paker 2016-03-03 03:23:08
Mam pytanko?kto jest właściwie szefem tego biura?proszę o imię i nazwisko!bo do teraz nie chcą mi wydać solarisów i umów za 2011r za 3 miesiáce,z góry dziękuje za info
jjjj 2016-03-03 20:49:50
Z tego co mi wiadomo to Jac Verbeek
pawel 2016-03-15 17:28:46
Witam,
Mam prośbę kto z was był w tym roku w ich firmie bo dostałem dzisiaj telefon w sprawie że mógłbym pojechać ale po przeczytaniu tu wielu opinii negatywnych waham się, proszę o szczere odpowiedzi jak jest tam naprawdę? Kobieta napisała mi dzisiaj w e-mail ze 38 godz. jest bankowe 9.63 plus minus różnica w centach brutto zarobki a powyżej 38 godzin w szklarniach 12.31 E brutto a pakowanie 12.92e brutto praca na 10 tyg. można zjechać na urlop jak mam numer Sofii to po 2 tyg. wyplata na konto musze mieć zaświadczenie o niekaralności z sadu wiec jak jest naprawdę bo rożnie piszą.
Bardzo proszę o szczerze odpowiedzi bo czas na odpowiedz do biura mam do jutra do południa.
zaneta 2016-03-18 19:27:33
kuzwa sama już nie wiem czy mam jechać ..opinie sa różne....hmmm
sister 2016-03-22 21:08:12
Zgodzę się z przedmówcą lepiej się nie przyznawać do tego,że się ma prawko bo później to jest wielki obowiązek użerać się z autem,latać załatwiać kluczyki,i ten obowiązek wożenia ludzi to jest duża odpowiedzialność za którą nic się nie ma? a jeszcze można dostać karę.Jeżeli chodzi o domki to powiem,że nie są w dobrym stanie i powinni zastanowić się trochę nad zmianą ich,powinni zacząć coś z nimi robić,tyle ludzi się przewija przez nie każdego roku,jeden dba a drugi nie? ale niestety samym dbaniem nic się nie zdziała jak jest pleśń itd pleśń najgorsze co może być a takie warunki też nie są zdrowe może nie wyjdzie to od razu,ale problemy zdrowotne mogą wystąpić "tak w przyszłości"jak na taką firmę powinni zapewniać lepsze lokum dla Polaków i na ten temat nie zmienię zdania nie jest źle,ale mogliby się lepiej postarać a domki w innych firmach też są bungalow i nie są takie mini jak te na Verbeeku i nie są takie zajechane jak tu! od ludzi to nie zależy,ale mając tyle pracowników rocznie i kasować za te domki tyle? powinni dać godne warunki a nie w lato nie można wytrzymać ok bo upały,ale w zimie jest masakrycznie zimno i ten mini piecyk w łazience śmiech?a pokoje A i B wchodzić tylko pojedynczo i od razu do prykola ! rewelacji nie ma
grod 2016-07-19 23:55:15
Witam. Pracowałem w tej firmie od czerwca tego roku 2016. Z początkiem lipca przeniosłem się do innej agencji. Za pierwszy tydzień pracy dostałem 130 € za 35 godzin , śmiechu warte. Kolejne tygodnie to góra 200€. Swoich pracowników forma traktuje jak niewolników. Parkmenager i jego przydupas Czaruś to idioci, którzy potrafią tylko pokrzykiwać. W razie wypadku w pracy nic nie dostaniecie a jak się doprosicie to może zawiozą Was do lekarza, ewentualnie wywalą z roboty bo już nie będziecie potrzebni! Domki zarośnięte grzybem, mieszka się po 6 osób na bungal. Także warto pomyśleć zanim się ktokolwiek tam wybierze. ps. co niektórzy ludzie nie powinni tam wogóle pracować czysta patologia !!!!
2
sybi 2016-07-22 00:52:06
co do opinii grod zgodze sie z toba po czesci tak jest w kazdych biurach posrednictwa pracy!warunki zazwyczaj takie same,czasami cie opier** z kasy,drugi raz jakas kara norma! a i ludzie sa przerozni jedni wchodza bez mydla,drugi jest normalny a trzeci porabany! przerozne rzeczy sie juz widzialo i przezylo verbeek nie najgorsza firma,ale warunki mieszkaniowe katastrofa takie bungalo jest na 4 os nie na 6,grzyb masakra jakas
Adrianna 2016-08-24 16:08:34
Praca czasem jest, czasem niema. Mieszka sie po 6 osób w ciasnym kampingu, z obcymi ludźmi, pokoje nie są zamykane na klucz, każdy może wejść do twojego pokoju podczas twojej nieobecności, zero prywatności. W innych budach piją alkohol litrami, libacje, dziwki syf i patologia. A i polacy to straszne brudasy... Wstyd mi że tam byłam.
1
pan x 2016-09-09 15:12:54
Ludzie co Wy pierniczycie za głupoty ze pracy nie ma że kasa małą itd . Zastanówcie się po co tam jedziecie czy na wakacje czy do pracy zarobić pieniążki nigdzie w tych czasach za leżenie i za pierdzenie w stołek oraz robienie libacji nikt wam nie zapłaci opowiem wam trochę jak jest na prawdę ponieważ wiem żyłem tam pół roku i być może za niedługo wrócę bo jak dla normalnych kryteriów w tych czasach nie jest aż tak najgorzej tam wypłaty terminowo co tydzień w zależności od godzin Ale za około 40godzin tygodniowo przelew na konto po opłaceniu za lokum itd okolo300euro wiadomo że ogólnie młodzi ludzie w granicach 20lat sa wszędzie w Holandii na tzw wiekuwce więc wypłaty mniejsze dlatego odradzam to państwo następna sprawa praca jest opisywana i wywieszana codziennie około godz 18
Zastanowić się nad wyjazdem 2016-10-10 16:33:39
Mamy z mężem po 50lat ale nie wiem jak można być tak orzukiwanym przez takim firmę jak werbel w Holandii razem z mężem przez miesiąc zrobiliśmy 800 E warunki mieszkaniowe do fatalne po 6 osup na bungaze pracy tesz niema sami oszuści przed wyjazdem czeba dobrze się zastanowić mąż w tygodniu miał tylko 22 godziny a jak dzwonił do firmy to odrzucali telefon uważajcie na tom firmę jest tam gozej jak w więzieniu za wszystko czeba płacić
Martyna 2016-10-16 08:55:38
Ja byłam tam w tamtym roku, pojechałam w lutym wróciłam w sierpniu. Bywało różnie ale nie narzekałam, warunki? Jeśli nie jesteś księżniczka przeżyjesz luksusowe nie ma ale też nie ma tragedii co do zarobków to zależy od pracownika. Ja normalnie powiedziałam że mam prawo jazdy i miałam naprawdę dobrze ( dodatkowe godziny) może za kierowanie do pracy nie płacili ale często jeździłam do lekarzy po kogoś po ludzi do pracy wiec miałam dodatkowe pieniądze. Ludzi poznałam tam takich z którymi do tej pory utrzymuje kontakt i dobrze ich wspominam :) ogólnie dobrze wspominam czas spędzony na parku :)
Martyna 2016-10-16 08:56:17
Ja byłam tam w tamtym roku, pojechałam w lutym wróciłam w sierpniu. Bywało różnie ale nie narzekałam, warunki? Jeśli nie jesteś księżniczka przeżyjesz luksusowe nie ma ale też nie ma tragedii co do zarobków to zależy od pracownika. Ja normalnie powiedziałam że mam prawo jazdy i miałam naprawdę dobrze ( dodatkowe godziny) może za kierowanie do pracy nie płacili ale często jeździłam do lekarzy po kogoś po ludzi do pracy wiec miałam dodatkowe pieniądze. Ludzi poznałam tam takich z którymi do tej pory utrzymuje kontakt i dobrze ich wspominam :) ogólnie dobrze wspominam czas spędzony na parku :)
ela 2016-10-16 11:34:30
Ja to bym się zastanawiała przed wyjazdem w takim wieku oczywiście bez urazy @zastanowićsię a co do opłat to przepraszam bardzo ale piszą o tym nawet w ogłoszeniu więc skąd to zdziwienie?
maja 2016-11-02 20:44:20
300 euro za 40 godzin ,kto ci tyle płacił i jaka masz stawke 15 euro na godzine to ci 300 wyjdzie na czysto?
Ja 2016-11-22 00:23:25
Nie polecam firmy ogólnie. Traktują ludzi bez szacunku. Zmuszają do mieszkania z cpunami, patologiami z Polski.. przez co nie można odpocząć po pracy. Wyzyskują ludzi do pracy jako kierowców dla ich pracowników za darmo nie płaca nic. A pracownika oceniają za zwykle za plotki które są przekazywane do biura na parku - nie interesują ich fakty ani dowody.
1
micha 2016-11-22 12:03:55
Witam chyba Pan rzesadza. Ja pracuje z dziewczyna od 6 miesiecy teraz jestesmy na urlpie. Pieniadze na czas plus zaliczki dojazd do pracy i z pracy za darmo. A co do mieszkan to po prosic o zmiane. w moim domku tez tacy sie trafili ale sa odsylan do domu....Moj pozytyw do firmy
Zostaw swoją opinię o Verbeek Uitzendbureau B.V. - Velden
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verbeek Uitzendbureau B.V.