brak logo

Univerpal Sp. z o.o.

Reda

Opinie o Univerpal Sp. z o.o.

anonim 2009-01-06 12:02:52
solidna, profesjonalna, rozwojowa
Atmosfera i ludzie tam pracujący są SUPER
Najbardziej w tej firmie podobało mi się ZGRANIE ZESPOŁU
Polecam
Mlody 2009-01-08 16:20:44
Witam chcialbym sie cos dowiedziec o tej firmie mam na solowke i jestem w trakcie na C+E doswiadczenie mam na maly i czy sa przyjecia i jaki system pracy i jakie pieniaszki szukam pracy pozdrawiam
nowy 2010-02-28 11:35:17
ok może załoga nie zgrana ale co tu mozna wymagac
spedytorka 2010-06-11 10:22:02
Witam,

miałam przyjemnośc tam odbębnić 2 dni za darmo.Z wykształcenia jestem spedytorem i logistykiem.Wyslalm aplikacje a nóż się uda. Rozmowe przeprowadziła ze mna sekretarka.Po jakims czasie owa Pani zadzwonila i zaprosiła na 2 próbne.Na dniach próbnych uzupełniłam braki z tachospeedu,atmosfera trochę słaba jak na zespół. Miałam już przyjemnośc pracować w spedycji więc wiem jak jest.W 1 dniu próbnym (bez zadnej umowy)!!!!! przyszła przełożona raczyła zejsc na dół i sie przedstawić,wyjść i wziąć ze sobą sekretarke i owego tam spedytora i powiedziała im czego oczekuje od nowego pracownika na co oni maja zwrócic uwagę....następnego dnia skoczyłam uzupełniac tachspeed...po skonczeniu pracy poprosiła o informacje zwrotna czy jesli nawet rozmowy nie przejde pozytywnie to moge liczyc na jakiekolowiek info. Niestety informacji takiej nie otrzymałam. Także nie polecam współpracy z ta firmą.
anonim 2010-10-29 06:53:30
Taka z ciebie Spedytorka jak w tej Firmie ktoś zacznie prace to pracuje latami,więc odpowiedz sobie na pytanie a nie składaj złych opini może z tobą coś nie si ???? brałaś to pod uwagę .
anonim 2011-01-27 20:27:44
Nierzetelny płatnik .Spóźnia się z zapłatami faktur cztery miesiące.Nie polecam nikomu współpracy z tą firma wręcz odradzam robienie jakich kolwiek tranzakcji.zamawiając towar mówili,że będą płacić terminowo.
anonim 2011-02-01 16:34:10
Uwazam iż jeśli masz taki problem to raczej nie na tym forum się rozstrzyga takie tematy od tego jest sąd.
Ja współpracuję z tą firmą mogę powiedzieć od zawsze i nigdy nie miałem problemu z płatnościami więc ja polecam współpracę napewno.
gal anonmi:) 2011-02-09 20:38:59
Witam Stanowczo odradzam jaką kolwiek wspołprace z tą firmą tj. Univerpal. ponieważ są beznadziejni, oczywiście chodzi mi o władze tej firmy bo pracownicy są OK! tak jak wcześniej było pisane że mają wręcz ogromne problemy z płatnosciami za faktury i z wypłatami dla pracowników!!!! ( usunięte przez administratora )
anonim 1935 2011-02-11 20:46:35
mialem okazje miec do czynienia z tą firmą ,po prostu makabra jeszcze w życiu nie widziałem że może tak funkcjonować zakład ktoś z władz tej firmy chyba nie wie co to jest prowadzenie biznesu ,tranzakcje i odpowiedzialność ,mam tylko nadzieje że ktoś w koncu w szybkim czasie złoży wniosek o upadłośc tej firmy i zakaz prowadzenia działalności , chociaż właściciel powinien zrobić to sam juz jakiś czas temu .Wszystkim z całego serca odradzam jakiegokolwiek kontaktu i współpracy z tą i innymi firmami tych ludzi .
były pracownik 2011-02-19 18:05:08
Niestety nie mam nic dobrego do powiedzenie na temat tej firmy. Pracowałam tam jakiś czas i niestety był to czas stracony. Dyrekcja firmy wogóle nie szanuje pracowników, miałam okazję przekona się jak prezes firmy nie przebierając w słowach ( usunięte przez administratora ).Wypłaty nigdy nie było na czas, a i swoich zobowiązań wobec firm z którymi współpracowali nie płacili. Moja ocena to grubo poniżej zera. Na szczęście mam już przygodę z tą firmą za sobą i tylko serdecznie współczują osobą , którzy nadal tam pracują. A właścicielą tej firmy życzę szybkiego ( usunięte przez administratora )
kieds Tam:P 2011-02-25 21:03:23
Drodzy Czytelnicy. :) To właśnie tak wygląda, kiedyś było pięknie ale.... ale..... to juz się skończyło, poprostu kryzys dopadł władzę firmy i musieli zabrać pracowników od chleba bo sami go potrzebowali!!!!! I właśnie teraz pracownicy firmy Univerpal muszą zarabiać grube miliony żeby ich szefostwo mogło się rozbijać furami typu porsche itd... teraz to juz tylko pozostaje się poddać i szukać nowej normalnej i rentownej firmy bo taki tam Univepal juz dawno ma swój pomnik na ( usunięte przez administratora ).. Z pozdrowieniami dla( usunięte przez administratora )
anonim 2011-03-01 12:44:49
jestem kontrahentem tej firmy i tysiące razy podnoszę słuchawkę żeby prosić się o swoje, współpracuję z tą firmą od lat ale takiego kryzysu jeszcze nie mieli, uważajcie ludzie w co się pakujecie!
anonim 2011-03-08 19:16:32
Szczerze odradzam jakąkolwiek wspłópracę z firmą Univerpal. Nie mozna doprosić sie umów o pracę, jak już sie uda to z wynagrodzeniem są kłopoty.
anonim 2011-03-09 19:21:03
ODRADZAM jakąkolwiek współpracę z tą firmą!!! Wiszą pieniądze setką ludziom (grube pieniądze), o wypłaty trzeba się prosić, nigdy nie są na czas. Umowy o prace można zapomniec (same zlecenia i o dzieło) Współczuje ludziom którzy tam pracują bo napewno przy zamknięciu firmy zostaną oszukani tak jak wszystkie firmy z nimi wspołpracujące!!!
anonim 2011-03-17 14:56:05
Kiedy w końcu w Stawie będą wypłaty na czas i czy w ogóle będą?!!!
pomocy!!! 2011-03-17 17:21:15
Może wie ktoś jak można skontaktować sie z prezesem tej firmy? Bo telefon kom. odbiera ktoś inny...
anonim 2011-03-22 13:03:28
Denerwuje mnie fakt że ludzie wypisują takie rzeczy na forum bez żadnych przemyśleń , bez zastanowienia.
Tak naprawdę to nikt z Was nie wie co się dzieje w firmie a z plotkami można żyć jak najbardziej ale jak długo !
Przestańcie tak oczerniać ludzi, zostawcie to dla siebie !
anonim 2011-03-22 17:09:09
Ale głupoty!!! To nie są żadne oszczerstwa tak wygląda życie ludzi którym zdarzyło sie wspłpracować z firmą ( usunięte przez administratora )Bieda i proszenie o swoje pieniądze!!! To nie sa plotki na tym forum piszą ludzie którzy znają tę firmę i wiedzą co sie w niej dzieje Nikt tego z palca nie wyssał.... Widać że jako jedna z nielicznych dostajesz pensje na czas...!!!!
były 2011-04-06 09:19:59
Kończy się firma - to fakt! Zamykają się oddziały, ludzie wykorzystują urlopy no i czekają za wypłatami. Czy Państwo X okaże się na tyle uczciwe, że ludzie nie będą już mieli co pisać na takich portalach i zostaną wynagrodzeni za swoją ciężką dotychczasową pracę? Zamykać firmę i zwijać żagle to jedno, ale nazwiska nikt nie zmieni i opinie ludzi będą się ciągły przez długie lata. Co niektórzy łudzą się i czekają za pieniędzmi ale trzeba otworzyć szeroko oczy na fakty które otaczają tą firmę i zapomnieć o szmalu. Wszystko to czytają pracownicy, kontrahenci, cała branża paletowa, sąsiedzi, no i pewnie też najbliższa rodzina. Kto teraz będzie chciał podjąć jakąkolwiek współpracę, kto teraz zaufa... Sytuacja nie do pozazdroszczenia ale tak właśnie kończą się losy tych, którzy nie kajają się uczciwą i ciężką pracą tylko samymi ciemnymi interesami.Nie zazdroszczę tym wszystkim, którzy przeglądają teraz ogłoszenia o pracę a jeszcze kilka miesięcy temu spokojnie pracowali ale intuicja jednak nie zawodzi i trzeba było dawać nogi za pas pół roku temu. Teraz można spokojnie z kubkiem w ręku palić kolejnego papierosa i każdego ostatniego dnia miesiąca spoglądać na wpływy swojego konta. Szkoda tylko że ludzie których znam, oddani tej firmie, nadal borykają się z tym wszystkim WIELKIE DLA WAS WSPÓŁCZUCIA! CDN.
były CD 2011-04-06 09:22:14
Zostawiłem tą firmę jakiś czas temu i nie żałuję, pracę można dostać tuż za przysłowiowym rogiem i o wiele spokojniejszą. Każdy w życiu ma swoje priorytety, ale zawsze najważniejsza jest uczciwość i możliwość spojrzenia w oczy drugiemu człowiekowi.
anonim 2011-04-08 14:00:48
Szefowie bądźcie na tyle uczciwi i wypłaćcie nam nasze ciężko zarobione pieniądze!
anonim 2011-04-14 09:35:49
Zamkliście firme w stawie obiecałaś że wypłaty będą we wtorek i co?? do dzisiaj ich niema jeśli do poniedziałku ich nie bedzie to załatwimy to inaczej ty myślisz że jesteś bystra ale mylisz się są jeszcze ludzie bystrzejsi od ciebe nie myśl sobie że ty będziesz jeździć porsche za nasze pieniądze a my przez ciebie będziemy jeść kamienie śmieje się ten kto sie Śmieje ostatni nie zapomnij do poniedziałku mas czas!!!!!!
anonim 2011-05-01 20:37:26
pieniędzy ludzią nie wypłacili, nikt nie chce podac telefonu do szefostwa , nawet na plac nie wpuszczają. Do roboty proszę bardzo ale jak człowiek się upomina o kasę to traktują cię jak złodzieja. Nawet nie ma z kim słowa zamienic.
ea 2011-06-09 21:22:46
wchodzcie na nowe forum opinie univerpal reda, tam jest ciekawiej
1
gość 2012-05-18 05:37:07
Jeśli się nie mylę (analiza danych netowych + trochę info i doświadczeń osobistych sprzed kilku lat) w zarządzie siedzi pan,który odsiedział swoje w innym miejscu za działalność "artystyczną" pod szyldem innych spółek z o.o. Uważajcie, z pieniążkami możecie się już teraz pożegnać.
1
bboy 2015-04-20 21:26:49
Zgadzam się z przedmówcą. Pani Justyna Siekaj to oszust jakich mało. Co chwile zmienia firmy, nie radzę wchodzić w utargi z tą firmą.
KRRR 2015-04-21 11:48:25
Uwaga na oszustów firma nie jest nie wiarygodna ---wyłudzają pieniądze uważajcie z płatnościami a szczególnie na szefową Justynę Katarzynę Siekaj.
Kupiłem u niej ładowarkę JCB w 2014r i do dzisiaj nie mam pieniędzy ani ładowarki.
Firma jest w poważnym kryzysie finansowym, w KRS'ach firmy wpisy do ewidencji ma nawet urząd skarbowy.

STANOWCZO ODRADZAM UWAŻAJCIE !!! SOBIEŃCZYCE 30 GM. KROKOWA
GOSC 2015-04-21 14:04:01
Uwaga na oszustów firma nie jest nie wiarygodna ---wyłudzają pieniądze uważajcie z płatnościami a szczególnie na szefową Justynę Katarzynę Siekaj.
Kupiłem u niej ładowarkę JCB w 2014r i do dzisiaj nie mam pieniędzy ani ładowarki.
Firma jest w poważnym kryzysie finansowym, w KRS'ach firmy wpisy do ewidencji ma nawet urząd skarbowy.

STANOWCZO ODRADZAM UWAŻAJCIE !!! SOBIEŃCZYCE 30 GM. KROKOWA
1
gość 2015-04-21 15:23:54
Uwaga na oszustów firma nie jest nie wiarygodna ---wyłudzają pieniądze uważajcie z płatnościami a szczególnie na szefową (usunięte przez administratora) Kupiłem u niej ładowarkę JCB w 2014r i do dzisiaj nie mam pieniędzy ani ładowarki.
Firma jest w poważnym kryzysie finansowym, w KRS'ach firmy wpisy do ewidencji ma nawet urząd skarbowy.

STANOWCZO ODRADZAM UWAŻAJCIE !!! SOBIEŃCZYCE 30 GM. KROKOWA
kambus 2016-05-19 19:02:16
Cześć. Pracuję w tej branży już od dłuższego czasu. Nigdy nie trafiłem jednak na umowę o pracę . Może w tym miejscu można na taką liczyć? dajcie znać.
Zostaw swoją opinię o Univerpal Sp. z o.o. - Reda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Univerpal Sp. z o.o.