KRUK S.A.

Wrocław

Opinie o KRUK S.A.

lew 2017-08-07 17:09
ja się bardzo cieszę, że już nie pracuję w tej firmie po 2 dniach znalazłem lepszą ha ha jak moi dwaj koledzy
11
AnnoDomini 2017-08-07 20:15
Czy ktoś wie w jakiej mniej więcej wysokości wynagrodzenia można się spodziewać na stanowisku Młodszego Specjalisty ds kadr?
3
poldek 2017-08-08 09:56
jeśli ktoś nie wie jak się pracuje w korporacji to może się przekonać
0 zdania własnego
maksymalizacja euforii na każdym kroku
7
były pracownik 2017-08-08 15:11
Prace w tej firmie oceniam jak jakiś zły sen . Dobrze , że już się skończył.
16
Majeczka 2017-08-09 11:43
Jeśli wiecie jak się pracuje w korporacji to właściwie powinniście wiedzieć na co można liczyć. Po co to narzekanie, nie odpowiada mi praca to ją zmieniam, co nie zmienia faktu, że Kruk jest spoko firmą. Może to nie ta bajka i wystarczy zmienić dla dobra obu stron?
2
Lex 2017-08-11 10:19
W związku z usuwaniem wpisów z tego portalu dotyczących przepisów prawa pracy ( m.in.zapytania czy wypłacone zostały wynagrodzenia za przepracowane nadgodziny przez DT za poprzednie lata ich pracy? ) , przypominam,że art. 54 Konstytucji RP zapewnia każdemu obywatelowi wolność słowa i wypowiedzi a stosowanie cenzury jest zakazane!
Wpisy dotyczące obowiązującego prawa nie naruszają regulaminu tego portalu!!!
10
Dominika 2017-08-11 11:34
Czy ktoś z forumowiczów może opisać warunki zatrudnienia na stanowisku Doradcy Klienta? Jak wygląda proces rekrutacyjny na to stanowisko? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
1
Mamona 2017-08-12 13:41
Mają dobrą opinię, bo są w stanie opłacić cenzorów usuwających wpisy z tego forum...
8
burza 2017-08-13 19:06
radze poszukać innej firmy, strata czasu,
usuwane są regularnie negatywne wpisy
11
Odp 2017-08-14 07:19
oraz niewygodne związane z przepisami Kodeksu Pracy
9
Jakiśtaki 2017-08-15 21:20
Konkurencja przyparła ostry atak na Kruk-a, żeby to była prawda co piszecie!!
1
olo 2017-08-16 09:34
dobra firma sama sie obroni
nie potrzebuje reklamy
nie wiadmo dlaczego usuwane są negatywne wpisy skoro jest ich dużo
6
Koralgol 2017-08-18 22:20
Też uważam, że dobra firma sama się obroni. Szkoda, że niektórzy tak ostro oskarżają firmę, sobie tylko szkodzą. Firma znajdzie nowych pracowników bez problemu.
1
olo 2017-08-19 20:57
zwolnieni pracownicy znajdą lepsza firmę,
problem polega na tym, ze Kruk się reklamuje , że jest taką wspaniałą firmą a rzeczywistość wygląda inaczej,
znajdą nowych pracowników na jak długo i znowu uciekną
6
Martyna 2017-08-21 22:38
Pracuję w Kruk-u i nie rozumiem niektórych osób. Praca z pięknymi przedmiotami jest przyjemna, ale jak widać niektórzy wolą coś innego. Wiem tylko, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Zapraszamy do firmy.
3
Wojtek 2017-08-25 23:30
Witam
Nie ma miejsca na powstanie Związków Zawodowych w korporacji zwanej Kruk. Jesteśmy inicjatorami powstanie Stowarzyszeniowa Byłych i Obecnych Pracowników Korporacji Kruk. Jest nas na razie nie wiele 23 osoby. Ale chcielibyśmy stworzyć większy ruch. Nie chcemy szkalować pracodawcy. Chcemy tylko opisywać rzeczywistość . Może z czasem być negocjatorem . Czekamy na wasze opinie.
7
Odp 2017-08-27 17:26
Art.3 ,,Nikt nie może ponosić ujemnych następstw z powodu przynależności do związku zawodowego..."- podstawa prawana Ustawa z dnia 23.05.1991 r o Związkach Zawodowych

Jestem 24-były
2
olo 2017-08-27 18:16
Pseudo menadzerowie się mocno okopali. Są o b. niskich kwalifikacjach zarówno merytorycznych jak menadzerskich. Szeregowi pracownicy mają b. wygórowane plany wykonania, zresztą nierealne do wykonania. Nie wiadomo skąd biorą te plany realizacji chyba z kapelusza.
4
kle 2017-08-27 22:22
nie rozumiem dlaczego usuwane sa negatywne opinie????!!! zwłaszcza o niekompetentnych menadzerek
4
Gbh 2017-08-28 12:08
Kiedy pracowałem w tej firmie trenerami były osoby bez żadnego doświadczenia w windykacji terenowej- czego mieli nauczyć pracowników z kilkunastoletnim stażem w windykacji, z doświadczeniem i wiedzą skoro w terenie nigdy nie pracowali lub bardzo krótko np. w Providencie?
Pytanie-czy coś się zmieniło w tym zakresie? i czy
DT pracujący w terenie ma szanse w tej firmie zostać szkoleniowcem (trenerem) lub np. KR?
5
Estera 2017-08-28 13:56
Kilka slow na temat pseudo korporacji.
Promowanie pracownikow w zaleznosci od stopnia koneksji, brak kompetencji, kultury osobistej,pracownikow na stanowiskach menadzerskich.
Zamiatanie nieprawidłowości pod dywan.
Roztaczanie wizji arkadii rozwoju, nawet na imprezach integracyjnych pranie mózgu nacisk na cel.
Podwazanie kwalifikacji innych pracownikow, kolesiostwo.
Placa po nizej godnosci no chyba ze znasz Ryska czy, Zbyszka.Ciche awanse bez rekrutacji.
6
Kodeks Pracy 2017-08-28 16:39
Czy firma po porozumieniu z DT zatrudnionymi w zadaniowym czasie pracy ustala czas niezbędny do wykonania przez nich powierzonych im zadań w terenie i pracy przy komputerze w czasie 40 godzin tygodniowo?-podstawa prawna art.140 w zw. z art. 129 Kodeksu Pracy.
Praca powyżej 40 godzin tygodniowo zgodnie z
obowiązującym prawem (Kodeksem Pracy)stanowi pracę w godzinach nadliczbowych również w zadaniowym czasie pracy.
3
Obowiązujące prawo-Kodeks Pracy- dotyczy DT 2017-08-29 22:49
Art 140 Kodeksu Pracy-W przypadkach uzasadnionych rodzajem pracy lub jej organizacją albo miejscem wykonywania pracy może być stosowany system zadaniowego czasu pracy.PRACODAWCA PO POROZUMIENIU Z PRACOWNIKIEM ustala czas niezbędny do wykonania powierzonych zadań,uwzględniając wymiar czasu pracy wynikający z norm określonych w art 129.

CZAS PRACY-art 129-czas pracy NIE MOŻE PRZEKROCZYĆ 8 GODZIN NA DOBĘ I PRZECIĘTNIE 40 GODZIN w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy....
Uwaga
Jeżeli pracownik wykonuje pracę przy komputerze należy tę pracę bezwzględnie doliczyć do czasu pracy!!!
4
Pytanie 2017-08-29 23:05
Czy firma nadal pomaga spłacać długi jak kiedyś mówiła o tym reklama?
Jeżeli tak to w jaki sposób?
KP 2017-08-31 09:29
Cisza-chyba jest coś na rzeczy?
3
J 2017-08-31 12:36
Firma Kruk wykorzystuje tylko naiwnośc klientów. Chciałam spłacic dług w całości, zapewniona przez pracowników KRUKA ze dostane od nich rekomendacje na pozyczke w firmie pozyczkowej wspołpracujacej z nimi, wziełam chwilówkę na łaczna kwote 4 tys zł. Po tym jak zaksiegowali pieniadze na swoim koncie otrzymałam informację ze osobom niepracujacym pozyczek nie udzielaja a wczesniej nie wspomnieli o tym ani słowem. Zostałam z długiem którego po 30 dniach gotówka nie spłace bo nie mam miesieczne nawet połowy tego. Firma robiaca ludzi w bambuko by sie nachapac tylko!
opa 2017-08-31 21:02
tak dokładnie
1
toż to szok 2017-09-01 22:38
żeby spłacić dług wzięłaś chwilówkę?? A chwilówkę chciałaś spłacić kredytem??? A z czego chciałaś zapłacić ten kredyt skoro nie pracujesz?? Wzięłabyś kolejny żeby mieć na raty?? i Ty się dziwisz, że nie dostałaś od Kruk pożyczki? Matko skąd się tacy ludzie biorą, a potem jest płacz że nie wie skąd się tyle długów wzięło !!!
1
zorro 2017-09-02 07:46
a ty skąd się urwałeś wkruku sami tacy klienci, chyba nie znasz klientów kruka.
Z takimi klientami masz osiągać zawyzone wyniki, bo takie przysniły sie komus z menadzerów czy jeszcze wyżej,
a co myslałes ze do kruka trafia normalny kowalski??
kruk to inkasso firma a klientami sa ludzie delikatnie mówiąć z problemam, zeby nieobrażaać nikogo.
1
antywindykator 2017-09-03 17:36
oczywiście że kruk pomaga spłacać długi. nie ma w tej reklamie żadnego kłamstwa. wygląda to tak:
1. kruk (tzn. prokura NSFIZ) kupuje twoje zadłużenie. czyli spłaca twój dług
2. wysyłają ci listy-makulaturę, które olewasz
3. prokura wytacza ci powództwo o zapłatę
4. bierzesz radcę prawnego i wygrywasz w sądzie sprawę z krukiem (wygrać łatwo)
5. powództwo oddalone, długu nie ma
pomógł kruk spłacić dług? pomógł! :)
3
Hanna 2017-09-03 21:19
Mają bardzo długą listę aktualnych ofert pracy. Charakter działalności firmy Kruk nie należy do miłych ani łatwych. Praca bardzo stresogenna, nie sprzyja to w zachęcaniu ludzi do podejmowania pracy. !
2
Pytanie 2017-09-04 14:23
Czy Kierownicy Rejonu reprezentujący pracodawcę kontrolują i przestrzegają normy czasu pracy DT zatrudnionych w terenie,czyli nie więcej niż 40 godzin tygodniowo i 8 godzin na dobę ( w tym praca przy komputerze) zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy?
5
JESTEM ROBOTEM 2017-09-05 20:02
JAK TO SIĘ DZIEJE, ŻE OSTATNIE OSOBY Z RANKINGU, A CHODZI O DORADCÓW TERENOWYCH DOSTAJĄ TAKI SAM AWANS I TAKĄ SAMĄ PODWYŻKĘ JAK OSOBY PIERWSZE Z RANKINGU ? I DLACZEGO KIEROWNICY MIESZAJĄ W CELACH DORADCÓW ? CELE SĄ WYLICZANE Z POTENCJAŁU TERENU DANEGO DORADCY WIĘC DLACZEGO ZWYKŁY DORADCA TERENOWY MUSI PRZEJĄĆ CZĘŚĆ CELU NP UGODOWEGO OD EKSPERTA, BO TEN NIE DAJE RADY CHOCIAŻ PRACUJE ZA DWA RAZY WIĘKSZĄ PENSJĘ, A PO OBNIŻENIU CELU I TAK W OSTATECZNOŚCI ROBI CEL UGODAMI EMU. MAM NADZIEJĘ, ŻE ZANIM KTOŚ USUNIE TEN WPIS KTOŚ NAM TO WYJAŚNI.
Odp 2017-09-05 20:24
Tak,tak-za przestrzeganie zgodnie z Kodeksem Pracy norm czasu pracy DT odpowiedzialni są KR jako osoby reprezentujące pracodawcę!!!
Nowy 2017-09-06 22:36
Właśnie aplikowałem do KRUK -a i czekam na rozmowę. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji, czego mogę się spodziewać po rozmowie?
Cichy 2017-09-07 15:03
Witam ,

kruk szuka pracownika do ref.administracji , macie jakieś info jaka robota? zła,dobra ciężka ,leka jaka kaska ?,
będę wdzięczny za info.

Pozdro
Ekspert 2017-09-07 16:58
W zależności na jakie stanowisko?
Go 2017-09-08 08:28
Czy Dział Szkolenia ( Trenerzy) jako fachowcy z dziedziny windykacji pomagają DT w wykonywaniu targetu w terenie?
Dominika 2017-09-08 13:38
@Ekspert - a czy możesz opisać, jak standardowo wygląda proces rekrutacyjny do KRUK S.A.? Z ilu etapów się składa? Część pracodawców przeprowadza rekrutację w kilku etapach, na każdym wymagając od potencjalnych kandydatów innych umiejętności. Dla osób zainteresowanych ofertami w pracy wszelkie informacje na temat rekrutacji będą bardzo przydatne w przygotowaniu się do rozmowy kwalifikacyjnej.
Tomasz 2017-09-08 16:11
Hahahaha y nie... ale dzięki za poprawienie humoru :)
1
opek 2017-09-08 19:55
jest tylko jeden etap. Tylko, że potem jest wysoka rotacja, b. dużo ludzi odchodzi, albo są zmuszani do odejścia. B. wysokie parcie na wynik i do tego b. silna antymotywacja na pracownika, także pracownik szybko się wypala, nawet nie przez b. trudnych klientów tylko przez silną anymotywację
Menażerki chodza jak święte krowy.
2
Melania 2017-09-12 10:31
Ależ mają długą listę ofert, jaki jest tego powód?
Wpis 2017-09-12 22:23
Cały ten biznes windykacyjny powoli zaczyna się kończyć,świadomość prawna społeczeństwa ( w tym dłużników) jest coraz większa , a więc parcie na wynik nic tutaj nie zmieni bo windykator to nie cudotwórca i z tzw. spraw śmieciowych nic nie zrobi.Natomiast proponuję żeby te osoby z kierownictwa które oczekują od pracowników wyników same najpierw dały przykład jak wykonać target i go wykonały!!!, wg. dobrej zasady najpierw wymagaj od siebie a potem od inbych-punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
5
Wpis 2017-09-12 22:25
Cały ten biznes windykacyjny powoli zaczyna się kończyć,świadomość prawna społeczeństwa ( w tym dłużników) jest coraz większa , a więc parcie na wynik nic tutaj nie zmieni bo windykator to nie cudotwórca i z tzw. spraw śmieciowych nic nie zrobi.Natomiast proponuję żeby te osoby z kierownictwa które oczekują od pracowników wyników same najpierw dały przykład jak wykonać target i go wykonały!!!, wg. dobrej zasady najpierw wymagaj od siebie a potem od inbych-punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Alessandra Blonde 2017-09-13 22:40
O... już nie muszę pisać :-) Zastanawiam się jeszcze nad jednym, na czym ma niby polegać talent negocjacyjny windykatora, co konkretnie miałby zrobić w sytuacji, gdy przyłazi do mnie, jakimś cudem udało się trafić gdy jestem w domu i usłyszy, żeby np poszedł sprawdzić dwie ulice dalej, czy przypadkiem go tam nie ma. Wszystkie konsekwencje, tj komornik, BIK etc znam, więc powtarzanie ich kolejny raz jest bezcelowe. Co, zbije mnie, zawoła policję, oklei mi dom?
Żeby nie było, długi trzeba spłacać, gardzę łachami, którzy wiecznie "jak będą mieli to zapłacą", tylko chodzi o to, żeby nie robić z siebie szmaty łażącej po prośbie. Jak mawiał Colin Powell "uderzaj mocno albo wcale", tylko, że do mocnego uderzenia trzeba posiadać dobry wywiad o dłużniku i nie tyle nawet znajomość przepisów, tylko wyobraźnię, kreatywność i umiejętność ich wykorzystania. A tych cech próżno szukać u Krukowych herosów.
1
Odp 2017-09-14 08:05
Ciekawe czy osoba pisząca o tej kreatywności pracowała jako windykator w terenie i kiedykolwiek wykonała target? pisząc te filozoficzne wywody-masakra!
zorro 2017-09-14 08:19
to może przeprowadz szkolenia skoro jesteś taki kumaty i znasz tecniki negocjacyjne jak dłużnik ma ciebie głęboko herosie - cwaniaku. Każdy jest mądry w gebie jak klient rzuca słuchawką al wydziera się do słuchawki. Brawo o pojęcia.
1
Alessandra Blonde 2017-09-14 19:33
Wywołana osoba nigdy nie wykonywała pracy windykatora terenowego w B2C, podobnie jak nigdy nie myła kloszardów w izbie wytrzeźwień, nigdy nie sprzątała zasyfionych pociągów, nigdy też nie wynosiła brudnych nocników w szpitalu. Generalnie nie musiała wykonywać bezsensownych g...prac (poza jednym wstydliwym przypadkiem z lat młodszych), jak cztery wyżej wymienione.
Na co dzień stykacie się z najgorszą biedą z nędzą, albo ludźmi, którzy z niespłacania uczynili sposób na życie i się z was śmieją.
Kompletnie nie wiem co mam wam poradzić, zdecydowanie nie macie fajnej i rozwojowej pracy, to że tu trafiliście jest kwestią waszych poprzednich wyborów życiowych, pomysłu (albo raczej jego braku) na siebie, obranej drogi edukacji. To wy stoicie w kolejce do pracodawcy, nie oni do was. Ile procentowo osób z waszej ekipy co miesiąc wykonuje target i dostaje premie? Wg waszych opowieści stosunkowo niewiele, zastanówcie się dlaczego? Dlaczego jest tak wyśrubowany cel, dlaczego piętrzy się przeszkody w jego osiągnięciu (konieczność jednoczesnego dogrania różnych wskaźników, bo pewnie sama ściągnięta kwota może nie wystarczyć) etc? Dlatego, że pracodawca MOŻE to zrobić i będzie to robił bez względu na swoje słodkie słowa na firmowych spędach, bo wasza pozycja negocjacyjna jest wobec niego bliska zeru.
Gdy pojedynczy maszynista pociągu zaleje pałę, albo nagle ulegnie wypadkowi, to 200 osób nie dojedzie do pracy/szkoły, jak pojedynczy inżynier w centrum kontroli w elektrowni ustawi złe parametry pracy może zniszczyć piece i generatory, pozbawiając tysiące ludzi prądu. A jak pojedynczy windykator nie przyjdzie do roboty to coś się wielkiego stanie? Chyba nie.
Taka praca jak wasza to potworna PUŁAPKA i niech nie zwiodą nikogo pojedyncze przypadki, gdy faktycznie komuś się udało ustrzelić większą prowizję. Przypadki te niejednokrotnie kończą się słowami szefa "Marku/Piotrku/Andrzeju, jesteś pracownikiem z wielkim potencjałem, ufamy ci, doskonale wiesz, że stać Cię na wiele więcej, dlatego podjęta została decyzja o powiększeniu Twojego targetu do wysokości...", prawda?
Naprawdę nie wiem, co poradzić w wypadku trzaśnięcia przez dłużnika słuchawką. Gdy ktoś ewidentnie nie chce ze mną gadać to nie mam sposobu (poza siłowymi), by go zmusić. Bez złudzeń, nie mają go również wasi trenerzy, ich głównym zadaniem jest nauczyć was firmowych standardów wizyt/rozmów, a przede wszystkim sformatować wasze umysły wg wymagań pracodawcy, pomoc w trudnych przypadkach jest czysto teoretyczna. Umówmy się, tam ludzie nie trafiają ze względu na swój wysoki intelekt.
Zajmuję się zawodowo m.in. windykacją B2B, na swojej działalności, żebranina przez telefon (lub wisząc u klamki dłużnika) jest ostatnią rzeczą, którą polecam klientom. To droga donikąd, strata czasu i robienie sobie oraz klientowi złudnej nadziei. Przykro mi, że wasz pracodawca ma inne zdanie, niestety, musicie położyć uszy po sobie i się do niego dostosować, bowiem to nie wy jesteście w tym układzie stroną mogącą stawiać warunki.
4
olo 2017-09-16 10:12
mylisz się można zmienić pracę, czego dowodem jest wysoka rotacja pracowników
1
zadaniowy czas pracy -orzecznictwo SN- nadgodziny 2017-09-16 17:19
W orzecznictwie SN przyjmuje się, że samo nazwanie czasu pracy zadaniowym nie wyłącza stosowania przepisów o wynagrodzeniu za pracę w godzinach nadliczbowych (wyrok z 4 sierpnia 1999 r. I PKN 181/99; OSNAP 2000/22, poz. 810). Poza tym zlecanie pracownikowi zadań, których wykonanie w normalnym czasie pracy jest NIEMOŻLIWE, w orzecznictwie SN kwalifikuje się jako równoznaczne z POLECENIEM ŚWIADCZENIA PRACY w czasie PZEKRACZAJĄCYM NORMY CZASU PRACY (uzasadnienie wyroku z 10 września 1998 r. I PKN 301/98; OSNAPiUS 1999/19, poz. 608)
1
Zostaw swoją opinię o KRUK S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRUK S.A.