KRUK S.A.

Wrocław

Opinie o KRUK S.A.

CzasNaZmiany 2016-07-24 22:26
Dokładnie tak to wygląda. Czysta podstawa bez premii. Awanse rzadko, bardzo rzadko. Podwyżki? Dawno nikt o nich nie słyszał. Już nawet z paczek świątecznych i biletów do kina na mikołajki zrezygnowali.
3
DORADCA 2016-08-01 20:03
E tam paczki były i to słodycze ,lecz ja na słodycze nie kwiczę.Tak serio nigdzie cudów nie ma ,a polskie firmy dojrzewają do standardów światowych i jeszcze przed nimi długa droga .
1
antywindykator 2016-08-03 12:06
chwalą sobie albowiem wszystko zależy od punktu odniesienia i priorytetów w życiu. po wojnie komuniści też wmawiali narodowi, że jak dostaną do żarcia chleb ze smalcem i nie ma ostrzału - to już jest git :)
z terenu 2016-08-14 16:53
czy ktos ma jakies nowinki o tym nowym systemie operacyjnym ktory bedzie mowil DT gdzie ma jechac????
1
pytanie 2016-08-19 16:44
Czy w tym nowym systemie operacyjnym uwzględniono czas pracy nie większy niż 8 godzin dziennie wraz z pracą przy komputerze?
pytanie 2016-08-19 16:54
czy w nowym systemie operacyjnym będzie uwzględniony czas pracy dla DT nie więcej niż 8 godzin dziennie i 40 godzin tygodniowo wraz z pracą przy komputerze zogdnie z Ustawą Kodeks Pracy?
xyz 2016-08-30 17:31
Jakie są zarobki na stanowisku referent ds. korespondencji wychodzącej???
3
antywindykator 2016-08-31 12:31
jakie zarobki? ustawowe czyli najniższa krajowa. a ile chciałbyś za klejenie kopert?
RR 2016-09-08 21:15
Chyba koleżanka nie o tym KRUKU pisze, to forum nie zajmuje się firmą sprzedającą biżuterię.
Niezalogowany 2016-09-09 10:08
Średnia płaca w KRUK S.A. jest "nieco" wyższa niż średnia krajowa. Niewiele to mówi, domyślam się, ale lepsze to niż nic. Słowo "średnia" jest jak wiemy często nadużywane. Idąc z psem na spacer mamy średnio po 3 nogi :)
7
RR 2016-09-15 21:33
Po raz kolejny piszę osobom zaśmiecającym to forum, że nie jest to firma W.KRUK zajmująca się biżuterią, tylko KRUK S.A. - zajmująca się czym innym. Administratora proszę o wycinanie wypowiedzi nie na temat.
wurzel 2016-09-16 20:27
jest duzo ogłoszen z dzialow IT, czy to znaczy ze firma zaczela stawiac na informatyzacje?
kruk nie dla normalnych 2016-09-19 23:52
Po pierwsze w kruk s.a. nie ma windykatorów są doradcy. Świeżak może liczyć na pensje 3900 zł brutto po 7 miesiacach moze dostaniesz 4500 zł brutto i to koniec zadnej premii. umowa przedluzana co 2 lata a po czterech sam sie zwolisz.
11
Wałkoń 2016-09-26 07:50
Wypłaty są terminowe, pracuje już sporo czasu w IT i nigdy nie dostałem po 10. Zawsze przed :)
Wałkoń 2016-10-03 12:02
Niestety ROBIĘ w IT i nie mam pojęcia jak to jest w dziale prawnym... Najlepiej zadzwoń i się zapytaj :P
milalila 2016-10-05 13:53
Hej, jak wygląda płaca dla windykatorów terenowych - jaka podstawa i czy jest premia?
ddd 2016-10-06 21:19
podstawa uzależniona od doświadczenia i stażu oraz szczebla w drabince, premii w Kruku nie ma.
1
lilka 2016-10-07 09:50
Witajcie,
w jakim mniej więcej czasie pracodawca kontaktuje się z potencjalnymi kandydatami. Ogłoszenie "wisi: od sierpnia i póki co brak odzewu. Aplikuję na stanowisko dt.
pytanie 2016-10-11 10:29
Witam ,mam pytanie - ile średnio godzin dziennie pracuje Doradca Terenowy ?
fajniak 2016-10-12 01:22
jeden zrobi w cztery na co drugi potrzebuje 12 godzin i tyle w temacie, teraz na podstawie nikt rękawa sobie nie wyrywa
1
milaliala 2016-10-13 13:30
Okej to zapytam inaczej - ile najmniejszej podstawy dla dt, skoro nie ma premii?
kkkk 2016-10-13 14:39
Ile czasu czeka się na przeprowadzenie rekrutacji? Ogłoszenie wisi od sierpnia?
1
antywindykator 2016-10-13 15:06
w Kruku nie ma już żadnych premii. jest podstawa stała i tyle
2
waza 2016-10-13 20:28
Witajcie, czy ktoś z pracujących w Kruku może zdradzić na czym polega poniższa praca? niby dt ale jednak zakres obowiązków jest szerszy. Czy może to mydlenie oczu i to po prostu doradca terenowy taki jak w "typowych"ogłoszeniach na doradcę w kruku?


1Doradcy Terenowi
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
Obsługa spraw z zakresu wierzytelności przedsiębiorstw oraz wierzytelności zabezpieczonych hipotecznie

Prowadzenie negocjacji z Klientami w celu uzyskania spłaty zadłużenia
Pozyskiwanie informacji gospodarczych niezbędnych do obsługi powierzonych spraw
Analiza wierzytelności pod kątem potencjalnych sposobów uzyskania spłaty zadłużenia
Przygotowanie dokumentacji niezbędnej do przeprowadzania transakcji sprzedaży (Gmina, dostawcy mediów, Starostwo, KW).
Weryfikacja stanu prawno-technicznego nieruchomości oraz szacownie jej wartości
Współpraca z podmiotami zewnętrznymi w zakresie utrzymania i sprzedaży nieruchomości (kancelarie notarialne, inni wierzyciele, kancelarie komornicze, biura nieruchomości, potencjalni kupcy)
Współpraca z Centralą i innymi członkami zespołu
OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY:
Wysokich umiejętności interpersonalnych
Praktycznej znajomości procesu sprzedaży, obsługi Klienta i prowadzenia negocjacji
Umiejętności pracy w zróżnicowanym i dynamicznym środowisku
Determinacji w osiąganiu celów
Umiejętności pracy mobilnej opartej na dużej samodzielności
Wysokich standardów etycznych
Mile widziane osoby posiadające doświadczenie i wiedzę w przynajmniej z jednym z obszarów
- środowisko B2B,

- rynek nieruchomości

- prawo gospodarcze

OFERUJEMY:
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
System wynagradzania oparty na stałej, atrakcyjnej pensji
Niezbędne narzędzia pracy (samochód służbowy, laptop, telefon)
Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty sportowej
Udział w pionierskim projekcie i realny wpływ na projektowane rozwiązania
Zdobycie unikalnego doświadczenia z obszarów rynku nieruchomości i zarządzania wierzyte
waza 2016-10-15 17:32
Twierdzisz, że oferta o którą pytam to praca dla praktykanta? Wątpię, bo wymaga pracy mobilnej?
RR 2016-10-18 21:54
To nie jest typowy DT tylko DKI (doradca klienta indywidualnego).
waza 2016-10-19 13:21
Owszem, tak wynika z samego tytułu:) Przy czym z tym do czynienia nie miałam i stąd pytanie czym różni się to od zwykłego dt? Owszem, widzę że w grę wchodzi urzędówka w pewnym zakresie - czy to na tym polega różnica? Czy takie stanowisko już w Kruk-u istnieje i jak jest odbierane przez osoby je zajmujące?
RR 2016-10-19 22:12
No pewnie , że istnieje i nie jedno stanowisko tylko cały dział. A różnica między DT a DKI jest zasadnicza. DT ma mniejsze kompetencje.
3
waza 2016-10-21 12:08
Dzięki za info:) Czy masz może wiedzę czy KRUK poszukuje się nowych pracowników na to stanowisko obecnie czy też wiszące od 2 miesięcy ogłoszenie to typowa zagrywka firm, która kolekcjonuje CV mimo brakupotrzeby zatrudnienia kogoś? Ogłoszenie na DKI wisi od sierpnia...
Anna 2016-10-22 22:39
Na jakie zarobki brutto/netto można liczyć na stanowiskach specjalistycznych np Project Manager, Analityk Biznesowy, Specjalista ds marketingu internetowego itp??
4
RR 2016-10-24 22:21
Nic mi nie wiadomo na temat jak to określiłeś "zagrywek" ze strony firmy. Ja się tym akurat nie interesuję, ale jeśli wisi ogłoszenie to albo nie znaleźli odpowiedniego kandydata albo jeśli znaleźli to może ktoś zapomniał je zdjąć. Złóż aplikację to się przekonasz. Pozdrawiam.
Aad 2016-11-02 07:16
Ile zarabia referent ds. Korespondencji wychodzącej / korespondencji przychodzącej ?
6
add 2016-11-02 13:22
Ile zarabia Referent ds. Korespondencji Wychodzącej ?
add 2016-11-02 13:24
Ile zarabia Referent ds. Korespondencji Wychodzącej ?
Bxx 2016-12-15 12:34
Tzn ile?
Pomorskie 2017-01-11 14:52
Czy oferta na DKI na woj. Pomorskie jest aktualne??
Pomorskie 2017-01-11 14:53
Czy oferta na DKI na woj. Pomorskie jest aktualne??
Pytanie 2017-01-12 15:27
Ile godzin średnio dziennie pracują windykatorzy w terenie?
1
z FK 2017-01-13 09:45
po pierwsze to nie windykatorzy, tylko Doradcy Terenowi, po drugie zatrudniany na umowę o pracę, świadczy ją w wymiarze 8 godzinnym, gdzie w FK możemy w tym czasie 1 godzinę przeznaczyć na pracę biurową (wykonywana w biurze regionalnym lub własnym domu). Jak z tego wynika w terenie pracujesz 7 godzin.
pytanie 2017-01-13 16:05
czy oferta DKI na województwo pomorskie jest aktualna? czy już koniec rekrutacji. Bo jestem zainteresowany.
Czas pracy 2017-01-15 23:06
Brawo!!! wreszcie jak KP nakazuje:)
Kadr 2017-01-18 14:22
Czy oferta na młodszego specjalistę ds kadr w Szczawnie Zdroju jest jeszcze aktualna?Ile tam mogę zarobić podstawy na początek? Jak wyglada sprawa umowy?
Rysiek 2017-01-19 20:50
Ile w Kruku/Raven zarabiają prawnicy? I czy zatrudniają na podstawie um. o pracę czy um. cywilnoprawnych?
Trener 2017-01-25 09:21
Szukam pracy jako szef działu szkolenia-trener.
Orientujecie się czy jest lub będzie wolny wakat?
1
Konstytucja RP 2017-02-10 18:09
W związku z usunięciem bezprawnie ostatnich wpisów na tym portalu, przypominam,że Konstytucja RP-art. 54 gwarantuje każdemu obywatelowi wolność wypowiedzi i zakazuje cenzury!!!
Nasuwa się pytanie komu? I po co? zależało na usunięciu ostatnich wpisów?
6
Kadrówka 2017-02-14 10:46
Lubię pracę w Kruk-u , mogę powiedzieć, że to super firma i ciesze się że tu jestem. Czasami wchodzę poczytać opinie i aż mnie wciska w fotel ze złoci. Leniuchy maja pretensje o wszystko tylko nie o pracę.
Pytanie 2017-02-15 12:25
A te jak piszesz,,Leniuchy" to kto?
Wyjaśnij na tym forum skoro tak twierdzisz!
Wynika z tego, że z Ciebie jest wyjątkowy tytan pracy.
Kola 2017-02-20 09:34
Jestem pracownikiem Kruk-a i pozwolę sobie na komentarz. Firma jest dobrym pracodawcą, wynagrodzenie jest ok, mamy miłą atmosferę w zespole, cóż więcej oczekiwać?. Jestem zdania, że do pracy idzie się pracować a jeśli ktoś ma inne zdanie to dlatego często ma kłopoty.
Żożo 2017-02-21 14:38
Chciałbym dowiedzieć się czy praca Doradcy Terenowego związana jest stricte z pozyskiwaniem klientów w terenie? Dziękuję
ktoś 2017-02-21 15:08
ludzie, czy wy na serio myślicie, ze ktoś odpowie wam na pytanie "a ile sie zarabia jako///a ile mozna zarobic na stanowsku ..."
takie pytanie kwalifikują was od razu rejecta
Zostaw swoją opinię o KRUK S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRUK S.A.