brak logo

Media Ikonos

Opole

Opinie o Media Ikonos

Ex 2015-12-09 11:42
Haha niezły tekst reklamowy plot!
3
magdalena4 2016-01-15 11:15
Witam, ja słyszałam same negatywy o tej firmie...zna parę osób które tam pracowały i niestety nic dobrego nie mówią... chamstwo ze strony przełożonych ciągła kontrola zero zaufania jak by każdy pracownik by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co powoduje bardzo nieprzyjazną atmosferę...a do tego firma która uwielbia się sadzić czy to z pracownikiem czy z kontrahentem o głupoty... Ja nie polecam tam pracy.. czemu szukają ciągle pracowników... bo ludzie nie wytrzymują i się zwalniają...
5
bb 2016-02-02 12:53
Zagadzam się w 100% ....istna tragedia....
6
magdalena - kto to? 2016-04-06 23:18
(magdalena ??? nie słyszalem o takim ziome)
firma normalna, młoda ekipa
jest dofinansowanie do zajęć sportowych i chyba jeszcze innych
przypuszczam, że byłego kolegę lub koleżankę zwolnili
pozdrowienia dla kadry z produkcji
jan 2016-09-21 12:03
jak dla nie to firma krzak...pisze ladnie o sobie na stronie ze jest producentem a sciagaja towar z chin....smiech a nie firma...wiec jak tu mowic o pracy
3
andżej 2016-09-21 12:25
hatr a gdzie ty te oferty widzisz? bo ja jedynie widzę w internecie że szukają na stanowisko operatora linii produkcyjnej i brygadzistę
1
szczery 2016-10-28 10:53
firma fatalna gesta atmosfera a zarobki..... nedzne hultaje ja prowadza
3
Szymon 2016-12-15 19:15
Witam,
Czy jest możliwość uzyskania informacji na temat pracy w firmie Media Ikonos w Opolu na stanowisku operatora urządzeń?
Proszę o szczere opinie, oraz o dokładne informacje.
Pozdrawiam.
1
Yogi 2016-12-18 17:45
Przeczytaj opinie o Atrium. To to samo , tylko jeszcze gorzej.
Zostaw swoją opinię o Media Ikonos - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Ikonos