Biuro Promocji Exportu „EURO TARGI”

Warszawa

Opinie o Biuro Promocji Exportu „EURO TARGI”

Kameleon 2014-05-22 19:09
słaba atmosfera, słaba pensja, wygórowane oczekiwania! odradzam
8
MIKI 2014-09-05 11:11
pracować trzeba wszędzie , jeśli uważasz że będą ci płacić za udawanie iż pracujesz, to się mylisz, każdy pracodawca wcześniej czy później się na tobie pozna.
JA tam byłam zadowolona. I jeszcze jedno, w firmie jest jeden właściciel a nie kilku więc już widać że oszukujesz.
kto 2014-09-24 23:01
Dokładnie tak . Omijam z daleka takie firmy.
9
kobra 2014-10-26 03:34
ok, ale reszta to znaczy ile ? rozumiem to , że dla Was ważna jest umowa o pracę i tego typu szczegóły. Ja osobiście nie stawiam sobie takiego wymagania podczas szukania pracy. Bardziej interesuje mnie wysokość tego wynagrodzenia jakie mogę uzyskać w BPE Euro. Czy możecie powiedzieć ile tego jest ?
1
Anka 2014-11-24 09:54
TAM TYLKO SPRZEDAŻ - TELEMARKETING.(usunięte przez administratora)
10
Anita 2015-02-19 11:23
Ja tam pracuję i jestem zadowolona. Opinie zazwyczaj wystawiają osoby niezadowolone, zadowolonym nie chce się pisać. Praca normalna od 8 do 16 pon-pt, premie wypłacane uczciwie, na atmosferę nie narzekam. Jak ktoś chce mieć pensje prezesa, to powinien aplikować na inne stanowisko :-)Widziałam, jak zwolnili jedną dziewczynę, która w trakcie pracy pod stołem czytała książkę i była zdziwiona, że nie wolno, inna jak przyszła to po 4 godzinach pracy stwierdziła, że CRM i poczta to programy zbyt skomplikowane (zdążyła skasować całą historie poczty) i sama się zwolniła :-)
1
kobra 2015-12-11 20:57
Witajcie forumowicze. Od dłuższego czasu jestem bez pracy i właśnie w tej branży poszukuje zatrudnienia. Ciekawy jestem czy kogoś w tej chwili poszukują.
wiki 2016-04-22 23:04
nie polecam
4
dori 2016-07-27 19:46
Nie polecam. (usunięte przez administratora)
6
Karko 2016-08-17 18:09
Szukali... jak zwykle, tam średnio co kilka tygodni szukają pracownika co świadczy o firmie :)
5
Karko 2016-08-17 18:14
Potwierdzam!!!
3
ghg 2017-01-31 23:11
brak słow
3
Nick 2017-03-11 22:08
nie polecam
3
Lalio 2017-03-24 20:15
Jakieś bliższe argumenty przeciw ?? Dlaczego nie ??
Lidia 2017-07-21 08:37
Dokładnie @Lalio, @Nick zachęcamy do napisania konkretnych informacji (plusów, minusów) opisujących pracę w Biuro Promocji Exportu „EURO TARGI”. Takie wypowiedzi pomagają podjęciu decyzji o zatrudnieniu wielu osobom przeszukującym nowe możliwości zatrudnienia.
Harry Potter 2017-07-21 11:34
Brak szacunku do pracownika, humorzasta szefowa,kontrola wszystkego łącznie z tym, że nie przeczytałeś maila bo obserwuja twoją skrzynkę. Ukrywaja sie przed klientami, przed urzednikami ... Na umowie najnizsza krajowa a reszta do ręki. Nie licz na dobre rekomendacje od tego pracodawcy. Pani "dyrektor"M, dziwna osóbka, trzeba na nia uważać.
Zostaw swoją opinię o Biuro Promocji Exportu „EURO TARGI” - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Promocji Exportu „EURO TARGI”