brak logo

polimex.net

Łódź

Opinie o polimex.net

Ul 2016-10-18 21:05
W tym momencie nie jest jakoś bardzo źle, wydaje mi się, że warto spróbować się tutaj dostać, tym bardziej, że specjalista ds sprzedaży zarabia przyzwoicie
była 2016-10-25 18:33
A można wiedzieć który??? Z tego co mi wiadomo, to szału nie ma, nie ma też procentu czy prowizji od sprzedaży. Chyba, że chodzi o zarobki kierownika. A może znowu statystyka - jak wliczyć pensje kierownika, to średnio wychodzi dobrze ☺
15
Polimex - Pszczyna 2016-11-03 15:37
Witam, jeśli chodzi o Polimex w Pszczynie to polecam jedynie ludzi z którymi się super pracuje, a jeśli chodzi o zarobki to przerobisz 3 miesiące i masz tyle samo co pracownik po kilku latach (śmiech), przez cały rok nie dostajesz żadnego socjalu, bonów na święta nic kompletnie bo nie istnieją. Brak awansów na jakieś stanowiska, kiedyś były ale się skończyły, każdy ma te same. Nie narobisz się jakoś w sumie mocno, dla początkujących zaraz po szkole czy studiujących polecam do "czasu" Nie ma co liczyc na podwyżki to już z góry powiem a jak juz będzie to za długim czasem, czyli mam na myśli mniej więcej około 2 lat to 100zl brutto :D Rotacja średnio co 2 lata. Prezes wpada średnio co 1,5 miecha, nie podejmuje nawet pogadac ze starym pracownikiem by zapytac chociaż czemu Pan odchodzi z naszej firmy czy jak się pracuje, lotto Prezesa czemu po co na co pracownik, przecież przyjdzie nowy a co to myśli Prezesa czy Kierownika w Łodzi. Szkolic pracownika to kilka miesięcy by załapał wszystko, ich to nie interesuje, jedynie interesuje go kurz na półkach czy magazynie, by zjee..bac :D Polecam, nie Polecam - wybór należy do Was :)
10
Też K.K.W.D 2016-11-03 16:27
Wdzięczność H....ta wobec swojego pryncypała jest żenująca i budzi obrzydzenie. Żenujące jest też wybieranie takich przyjaciół. Pryncypale czytaj jakie wpisy dostaje najwięcej lajków i wyciągnij wnioski.
13
Marcin Mikołajczyk 2016-11-30 17:07
W sumie po paru latach nic się nie zmieniło , pracowałem na magazynie w Łodzi z 10 lat temu , opinie były skrajne na temat kierownictwa , Pan K. był super kierownikiem jego zastępca już nie , ale można było przeżyć . Brakowało dobrej atmosfery w całej firmie , ludzie byli zestresowani i to był powód problemów . Pozdrawiam Marcin
2
Ktoś kto wie dużo. 2016-12-01 20:32
O i premia się pojawiła czyli stary zwyczaj gwiazdka to trzeba kogoś wywalić... może kierownika ogłoszenie już jest. Jak widać zwolnienie zamiast bonów na święta. Cały Polimex.net
8
Kostek 2016-12-03 12:51
Tzn.??? Co masz na myśli bo się pojawiło...
Gogo 2017-01-16 14:06
Aplikujcie mają bogaty socjal
??? 2017-01-16 22:12
Niby jaki?
6
Gogo 2017-01-17 12:24
Żaden, praca dla ludzi po studiach aby zdobyć doświadczenie.
1
Była 2017-01-17 22:13
Jedyny socjal to darmowa kawa ze śmietanką. A atrakcyjne wynagrodzenie to mają może kierownicy, reszta biura ma mniej niż w urzędach a pracownicy hali to już w ogóle nędza.
3
Go go 2017-01-18 20:18
Heheh.. Kawa, ale tylko na określony czas bo później brakuje
3
GOLAS 2017-01-20 18:12
Szuka pracy dla kasjera w Łodzi, może ktoś coś wie??
Szok 2017-02-01 18:28
Ciekawe ile pryncypal zapłacił za wypuszczenie z pierdla
8
GOLAREK 2017-02-06 22:39
Fajna firma, szkoda, że nie ma nowych ofert pracy?
1
Dragon 2017-02-11 01:25
Chyba za dużo ludzi już wie co się tam dzieje i wszyscy omijają ta firmę z daleka. Oferty są chyba kupca teraz szukają
8
Gutek 2017-02-15 19:35
Bardzo fajna firma i wiem co mówię ponieważ tu pracuję. Nieszczęśliwi ludzie zawsze znajdą coś żeby oskarżać.
Kpina 2017-02-16 16:58
A podaj imię i.nazwisko skoro tak uważasz
5
Kpina 2017-02-16 17:01
Firma opływa w dobrodziejstwa. Rzeczywiście musi być bardzo fajnie skoro sam dyrektor się wypowiada aby wpłynąć na poprawę opinii o firmie
2
Żaba 2017-02-16 17:38
Witam, jakieś opnie na temat łódzkiego Polimexu? Z góry dziękuję
pracuś 2017-02-16 23:17
Jak wyżej
Żaba 2017-02-17 08:43
Prace w biurze/logistyce też można pod to podciągnąć? Myślałam, że dyskusja dot. pracy na hali...
pracuś 2017-02-17 20:37
oczywiście zarząd jest jeden czym wyżej tym gorsze pomysły
2
Kumak 2017-02-20 17:24
Nie dają zarobić ludziom, nic konkretnego nie oferują zresztą czego się spodziewać po pracodawcy,który wyszedł z pierdla
2
Gertrud 2017-02-21 17:40
Jak się nie ma do czego przyczepić to trzeba oczernić? Wszędzie bywa różnie, raz lepiej raz gorzej, ale w sumie firma jest spoko. Można jeszcze zmienić pracę.
1
Była 2017-02-21 18:53
Nikt nikogo nie oczernia, to jest wszystko szczera prawda. Co uważasz za spoko w tej firmie ? Traktowanie pracowników jak złodziei , marne pensję czy mobbing?
5
Julita 2017-03-11 10:37
Polimex.net to potentat w swojej branży, wysokie standardy narzuca zdobyta na rynku pozycja. Firma posiada obecnie kilka Ofert pracy, i jeśli ktoś jest zainteresowany można wysłać CV na adres Email: bok@polimex.net
1
Była 2017-03-11 15:06
Hehe! Potentat na glinianych nogach. Wtajemniczeni wiedzą, o co chodzi :-)
6
pracownik 2017-03-12 17:33
żałosne dyrekcja już się nie podpisuje hahahahahaha
5
romeo 2017-03-17 17:09
a informujecie ludzi, ze trzeba jeść na czas bo za dluższa przerwe sa konsekwencje, o gapieniu sie w monitor donoszeniu ,o braku premii, karach za minutę spóznienia.Warunki pracy jak w więzieniu.
8
Szok 2017-03-25 00:38
Kurde chcialam tam aplikowac, ale nie warto dobrze, ze taki portal istnieje pozdro
4
Iza 2017-03-28 10:44
Polimex.net to fajna firma, ja tu pracuję i myślę, że niektóre wpisy mają na celu zemstę za "dobrą" pracę.
1
Była 2017-03-28 18:43
Nie rozśmieszaj innych swoim wpisem. Chyba pracujesz od wczoraj i nie wiesz jeszcze co cie czeka. Nie pisz bzdur, bp jeszcze ktoś uwierzy.
2
Była 2017-03-28 18:45
Nie rozśmieszaj innych swoim wpisem. Chyba pracujesz od wczoraj i nie wiesz jeszcze co cie czeka. Nie pisz bzdur, bo jeszcze ktoś uwierzy.
1
bylo sobie 2017-03-28 22:28
Kobieto sprzedalas się chyba za miske xupy. Okradaja pracowników co pokazali na inwentaryzacji. 20 bruttoza ggodzinę w niedziele i godzina za godzinę w niedziele to si e nadaje sprawa do pip-u. W niedziele placi sie 2 razy tyle i tyle tez oddaje za godzinę pracy tempaki
2
Pracownik 2017-03-31 07:25
A co Pani ma w zamian? Co takiego oferuje ta firma wczasy pod grusza czy ciasto nq dzien koniec?
Doroty 2017-04-05 10:33
Polimex.net poszukuje kierownika działu zaopatrzenia- branża florystyczna czy to jeszcze aktualna oferta? Trochę zmartwiłam sie po lekturze wpisów. Ja słyszałam o firmie dobre opinie i dlatego chyba sprawdzę.
Janusz Hawrot 2017-04-05 12:07
Oczywiście zachęcamy do złożenia oferty. Lepiej polegać na opinii pracowników, niż na tych wpisach.

Jadzia 2017-04-05 20:10
Czyli na forum wpisy są od konkurencji, myślałam że są to opinie pracowników.
gość 2017-04-06 06:39
oj Janusz, nie ma to jak rozmawiać samemu ze sobą na goworku...
3
Była 2017-04-06 17:49
Jadzia, to są wpisy pracowników bo przecież Polimex nie ma konkurencji, a nawet jakby miał, to konkurencja wolałaby po prostu zapłacić więcej pracownikom niż pisać hejty na Goworku.
3
Była 2017-04-06 18:01
Doroty jeżeli:
- chcesz marnie zarabiać
- widywać premie od święta albo nigdy
- być poniżana, mobbingowana i fałszywie oskarżana
- być zmuszaną do robienia rzeczy niemożliwych, absurdalnych i przeczących logice i zdrowemu rozsądkowi
- mieć zjechaną psychikę
to aplikuj i zatrudnij się tam.
5
Ktos 2017-04-09 21:28
Jeszcze nigdy nie widzialam aby sam dyrektor albo wlasciciel firmy wypowiadali sie na tym forum o czyms to swiadczy, ogolnie firma na ustach wiekszosci ludzi w LODZI W SKROCIE TRAGEDIA
3
Gregor 2017-04-12 11:56
Polimex.net potrzebuje aktualnie do pracy człowieka na stanowisko kierownika hurtowni, czy ktoś mógłby coś powiedzieć? Mam zamiar składać cv tylko dobrze by było coś więcej wiedzieć. Jak prowadzą rekrutację, jeden czy więcej etapów? Ilu ludzi pracuje w hurtowni?
byly 2017-04-15 08:17
Niedługo panowie kierownicy sami beda robić. Zabieranie premi i ktory lepiej wchodzi w pupke zarządowi może nie wystarczyć. Wypadki przy pracy i szantaz pracowników, dyskryminacjia. Niedługo inspekcjia pracy tym się zajmie!!! PANIE prezesie jest pan na warunkowym i na to wszystko pozwala. Nieraz pieniądze nie wystarcza a to pan zaplaci za bledy swoich pieskow.
4
byly 2017-04-15 08:19
Niedługo panowie kierownicy sami beda robić. Zabieranie premi i ktory lepiej wchodzi w pupke zarządowi może nie wystarczyć. Wypadki przy pracy i szantaz pracowników, dyskryminacjia. Niedługo inspekcjia pracy tym się zajmie!!! PANIE prezesie jest pan na warunkowym i na to wszystko pozwala. Nieraz pieniądze nie wystarcza a to pan zaplaci za bledy swoich pieskow.
2
Była 2017-04-15 15:25
Nie idź tam, bo stracisz szacunek do samego siebie. Ta firma nie jest warta tego, żeby w niej pracować.
4
Prawy 2017-04-16 12:20
Tam nic nie wolno jak w wiezieniu,podkladaja pracownikom pisma do podpisania, ze wlasciciel jest dobrym, prawym czlowiekiem, ze firma kwitnie od kad wrocil z pierdla. Pytania co by sie stalo gdyby ktos Tego nie podpisal, a ludzie podpisali bo sie bali konsekwencji. Czy to jest zgodne z kodeksem pracy? Pytania tylko czy to wystarczy aby nie wrocic do wiezieniu po takim akcie zbrodni.
4
Kadrowa 2017-04-22 12:47
Słyszałam, że Polimex.net poszukuje specjalisty ds. kadr i płac. Mam ochotę złożyć cv ale chciałabym dowiedzieć się coś więcej.Jak prowadzą rekrutację? Jaka jest ogólnie atmosfera w firmie? Czy do podstawy dochodzą jakieś dodatki np. dodatek socjalny?
Była 2017-04-22 18:50
Jeżeli masz trochę więcej ambicji, to odpuść sobie tę firmę. Będziesz zdrowsza na umyśle i ciele. Nie dadzą ci zarobić, zgnoją i przeczołgają, że zapomnisz jak się nazywasz. O umowie na stałę zapomnij. Tu ludzi na terminie trzymają tak długo, jak się da. Firma w ogóle nie zainteresowana rozwojem pracownikòw, nie dba o ich potrzeby ani warunki, w jakich pracują. Nic dobrego cie tu nie spotka.
4
Zostaw swoją opinię o polimex.net - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polimex.net