brak logo

polimex.net

Łódź

Opinie o polimex.net

cała prawda 2016-01-20 21:01:41
Czy ty się człowieku słyszysz flap? Owszem kiedyś była to niezła firma w której pracowali specjaliści a teraz są tam tylko zwykli PRACOWNICY. Polecam pracę tam desperatom, szczególnie w Rzgowie pod kierunkiem tego mechanika z Brico Marche z Pabianic i tego zastępcy pączka w przyciasnych ubraniach, a zresztą.... lektura wcześniejszych opinii wszystko powie....szkoda słów
Rudy 2016-01-21 20:28:20
I zapewne ty byłeś tym SPECJALISTĄ.......
Azurro 2016-01-23 20:57:04
Raczej i na pewno.Tu trzeba mieć pojęcie mniej więcej na temat szycia,podkreślam MNIEJ WIĘCEJ-i to po poznaniu asortymentu firmy w zupełności wystarczy.Należy wiedzieć w którym miejscu jest dany produkt i to głównie jest ważne-jak w supermarkecie-bo klienci zazwyczaj wiedzą czego potrzebują.Nie trzeba być żadnym "Specjalistą" a pseudo "Specjalistą" radzę znaleźć sobie prace w zakresie projektowania odzieży lub na krojowni.Tam potrzebują Specjalistów.
czyściciel 2016-01-28 18:37:42
Panowie ze Rzgowa marny kierowniczyna i ten jego upluty zastępca pakujemy walizeczki, będą zmiany , nareszcie koniec waszych rządów teraz trzeba posprzątać i zapobiec dalszej erupcji tego obiektu do którego wy doprowadziliście wraca nowe.
jakub 2016-01-28 20:38:04
Slyszalem za wrescie Ktos byl mondrzejszy od koordynatora wysylki I powiedzial wszystkim co on tam naprawde robi Moze wrescie kierownicy zobacza I docenia pozostala zaloge wysylki
Zmartwychwstał 2016-01-31 13:24:21
Wreszcie prezes wyszedł na wolność, nie miałem okazji poznać człowieka osobiście ale przyczyniłem się do rozwoju tej firmy w dużym stopniu, dużo osób zrobiło mi olbrzymią krzywdę w tym Sierotka Marysia.
Współczuje wszystkim dotychczas pracującym w olbrzymim stresie, wśród absurdalnych procedur i braku ludzkiego podejścia do człowieka.
Kadra z przed 2-3 lat była najlepszą z możliwych jaką kiedykolwiek Polimex posiadał co zresztą widać w słupkach sprzedaży.
Tylko dlatego że Grażka spaliła się na taśmach i windykacji zaległości od klientów Polimex nadal jest liderem w branży.
5
xxx 2016-02-03 07:56:36
Spotkanie było niemożliwe ponieważ prezes odbywał karę pozbawienia wolności, są tzw. premie uznaniowe które uwarunkowane są od donosicielstwa podwładnych do swoich przełożonych lub wedle uznania kogo przełożony bardziej lubi.
Na święta możesz otrzymać paczkę o wartości 50-100 zł od których musisz zapłacić vat.
Brak wczasów pod gruszą, pożyczek z EFS, brak szkoleń nawet tych wewnętrznych.

3
Były 2016-02-03 21:07:21
Jakie paczki,jakie benefity. Najniższe wynagrodzenie a kasjerzy ponoć mają masakryczną odpowiedzialność finansową.
były pracownik 2016-02-16 21:58:26
może prezes zacznie zatrudniać ludzi ktorych pozwalniali zyń z palmowskim i maryśką, byłych kierowników a oni swoich dobrych pracowników, ja bym wrócił bo za prezesa był porządek
2
Lida66 2016-03-06 23:43:38
Tak, ta pani o wątpliwej wiedzy oraz higienie osobistej wciąż tam pracuje, zastanawiałam się wraz ze znajomymi z branży, czy są tam jakieś kontrole ISO etc., bo ta kobieta jest i bywa tak niemiła,że zastanawia człowieka poziom samej firmy. Behawioralnie nie kompetentna do pracy w tym sektorze. Trzej panowie miny ponure
xxx 2016-03-07 22:27:54
wszystko się zgadza,w każdej innej normalnej firmie dawno by już nie pracowała
byly pracownik 2016-03-07 23:00:25
Witam. Mam nadzieje ze prezesowa i prezes w koncu zwolnia tych kierownik ow pejsow z lodzi przez których traca tyle kasy teraz. Przez nich odeszlo tylu ludzi i nie ma kto robić na hali i na wysylce. Ludzie rezygnuja z zamówienia jsk maja czeksc tydzień czasu na dostawy towaru, jeszcze żeby byl a go nie ma bo kierownicy nie potrafią go przesunac z innej fili. To smutne ale prawdziwe - tracicie kupe kasy przez tych dwóch patalachow. A ponoc jest tylu chętnych do pracy, a jakoś tego nie było widac.
gula bidula 2016-03-10 19:20:53
Postawmy sprawę jasno ... chodzi pewnie o Rzgów! Stary kotlet, dwa badyle - jakiel klakier no i tyle! Blee... Panie Prezesie...... czas przywrócić dawną hegemonię i klasę firmy sprzed kilku lat!!!
byly pracownik 2016-03-11 11:44:41
Chodzi o Łodz czyli o maczynke i tomczykusia. Może w końcu przejza na oczy właściciele. Gratuluję handlowca spala troche kalorii a dziewczyna dupska schudną.
lulu 2016-03-11 19:37:56
Pączusiu...Czyżby masełko się spaliło i trzeba szukać innej patelni?
Widzę,że dawna hegemonia i klasa zaszczepiła pewne zasady z dawnego systemu i tego teraz bardzo bardzo brakuje...Czy się stoi czy się leży swoje się należy...Powinowactwo i ulubieńcy dobrej pensji Najemcy...Niestety się skończyło...Jest sprawiedliwie.No niestety-to bardzo boli, tych, co nigdy nie dostali po du... a przyszedł na nich czas.
gula bidula 2016-03-11 21:22:21
Ty chyba nie wiesz co to dobra pensja lulu, już napewno nie w polimex, ale pieniądze to nie wszystko, trzeba być jeszcze człowiekiem, a nie świnią, dlatego pewne zwierzęta i ich przymusowi zausznicy, jak Ty chociażby, dopiero dostaną po dupie...poza tym obecnym przybytkiem. Acha i jeszcze jedno: nigdy nie miałem nic wspólnego z pączkiem... chyba, że w tłusty czwartek albo tym co siedzi w Rzgowie w biurowym aqarium;-).....hehehehe
Alunia 2016-03-21 17:52:03
Niestety "Były" właściciele nie czytają tego forum . Zgadzam się ,że obaj niby kierownicy powinni wylecieć na pysk. Kierownikiem powinna zostać osoba kompetentna która zna towar , pracę na wszystkich stanowiskach, która byłaby w stanie np. zastąpić nieobecną kasjerkę. W przypadku Polimexu są to osoby przypadkowe o wątpliwej wiedzy i umiejętnościach.Jedno co robią dobrze to kablowanie i zabieranie premii. Przez co w ostatnim czasie odeszło paru dobrych pracowników a to oczywiście zaowocowało stratami finansowymi (chodzi mi tu o niewydolność wysyłki) .Ale tak jak mówię właściciele nie czytają tego forum. A kierownicy winę i tak zwalą na pracowników.Pomogło by tu może rozwiązanie które stosuje wiele firm czyli coroczna anonimowa ankieta.
Były 2016-05-09 20:36:25
No i wymagania i to co oferują mieści się w standardzie . Szału nie ma ani socjalu ani realnej ścieżki rozwoju a co za tym idzie awansu.
nope 2016-06-16 08:26:22
@kamel uwierz mi, nie chcesz iść na Asystenta Zarządu. ;) w swojej historii z polimexem przeżyłem 3 takich asystentów... i szczerze musisz mieć mocno odporną psychikę na każde absurdy.
2
oman 2016-06-25 16:17:02
Mam rozmowe o to dstanowisko. W ciągu jakiego okresu przewinęło się az 3 asystentów i dlaczego? kazda podpowiedz bardzo mile widziana
oman 2016-06-25 16:24:35
Wiem czytałam:-) a wciągu jakiego czasookresu się az tylu ich przewinęło?Fajnie ze jesteś on line. Jakos nie spinam się przed rozmową. Zawsze ktoś z kogos może zrezygnować.
obserwator_debili 2016-07-25 21:34:03
Gdzie ten proces???? Rok już minął?? Zapomniałaś pozew złożyć, czy sąd cię wyśmiał????
2
Janusz Hawrot 2016-08-09 09:03:20
Szanowni Kandydaci,

Przy podejmowaniu decyzji o podjęciu zatrudnienia w naszej Firmie nie należy kierować się wpisami powyżej. Wiele z nich nie jest zgodne z prawdą, a te prawdziwe mówią raczej o przypadkach, nie o regule.
Internet, gdzie wpisów dokonuje się anonimowo, nie jest miejscem na polemikę z każdym osobnym wpisem, dlatego odpowiem ogólnie:
Jesteśmy firmą nowoczesną, stabilną, krocząca ścieżką rozwoju. Wypłata nigdy się nie opóźnia ani o dzień. Dajemy umowy o pracę. Pracownicy, którzy będą chcieli się związać z Firmą, znajdą w niej stabilne zatrudnienie. Świadczy o tym fakt, że wśród obecnych pracowników kilkanaście osób ma ponad dziesięcioletni a kilka nawet ponad dwudziestoletni staż pracy w naszej Firmie. Są to osoby na wszystkich szczeblach organizacji i we wszystkich oddziałach (z wyjątkiem Pszczyny, która została otwarta niedawno). W firmie jest wielu pracowników, którzy uzyskali awanse stanowiskowe i zajmują obecnie kierownicze stanowiska.

Zachęcam do podjęcia zatrudnienia u nas.

Pozdrawiam serdecznie
Janusz Hawrot
Dyrektor Polimex.net
5
Janusz Hawrot 2016-08-09 14:24:32
To był vacat, ale pracownik został właśnie zatrudniony. Może Pan jednak przysłać swoje zgłoszenie. W razie potrzeby skontaktujemy się z Panem. A może dostrzeżemy inne Pana talenty.
Janusz Hawrot 2016-08-09 16:37:56
W takich przypadkach nie ma potrzeby czekać na nowe ogłoszenia. Nadesłane zgłoszenia zostaną zarchiwizowane i przy kolejnych potrzebach sięgniemy do nich zanim zamieścimy ogłoszenie. Szansa na zatrudnienie wzrośnie. A może jakiś pomysł biznesowy wypali i będziemy chcieli zwiększyć liczbę pracowników w dziale?
dawno temu 2016-08-11 10:49:46
Przepracowałam w tej firmie dość długo, aby wiedzieć, iż pan Hawrot mija się z prawdą (praktycznie za każdym razem). Większość rzeczy wpisanych tutaj jest prawdą.
21
Janusz biznesu 2016-08-15 12:03:35
Zgadzam się z przedmówcą co do pana Hawrota, Człowiek który nic nie osiągnął poza ta firmą - mimo licznych prób, tak więc kandydaci miejcie się na baczności. Dodatkowo weźcie pod uwagę spora rotacje i kilka spraw w sądzie pracy tego pracodawcy. Głównie dzięki wspomnianemu dyrektorowi.
19
klientka 2016-08-30 19:32:30
Mam pytanko do pana dyrektora: kto wprowadzil zakaz przechodzenia ze sklepiku na hale i z powrotem? Ten pomysł to jakieś nieporozumienie tylko utrudnia nam zakupy a pracownikom utrudnia prace. A może macie nas klientów za złodziei. ? Bardzo proszę o odpowiedź.
14
nieprawda 2016-08-31 23:30:07
Kolego...nie zabiera się głosu w sprawach, o których nie ma się bladego pojęcia. Wpisy może usunąć tylko moderator takiego serwisu - o ile wiesz kto to taki? Nawet pracodawca nie może tego uczynić. Usuwane sa tylko wpisy, ktore łamią regulamin tego serwisu.
Osoba z 16 letnim stażem - o ktorej wspomniałeś - więcej udawała, że pracuje - niż pracowała. Kiedy stawała przed problemem - zamiast go rozwiązać - zamiatała go pod dywan lub udawała, że go nie widzi. Dawała sobą manipulować załodze - nic wiec dziwnego, że ci odpowiadała. Każdy szef chce mieć w swojej firmie osoby lojalny, z inicjatywą i wizją prowadzenia działu, na której czele się stoi oraz umiejące podjąć trafne decyzje. Jeśli dostrzega się w człowieku niepożądane cechy to trzeba się po prostu pożegnać - niezależnie od tego czy pracowało się w firmie rok czy 16 lat.
Jeśli płaczesz po osobie bez wizji i inicjatywy a osoby kompetentne i lojalne wyzywasz od kapusiów - oznacza to tylko tyle, że sam jesteś cwaniakiem, kombinatorem i osobą mało wartościową....A prawda jest taka, że pracujesz w tej firmie i dostrzegasz tylko to co jest wygodniejsze dla Ciebie a nie dla firmy.
2
by 2016-09-01 09:00:48
Człowieku jaka wizja,przecież tam pachnie jeszcze komuna. Od ponad 10 lat nic sie nie zmienia- oczywiście oprócz ludzi a ty będziesz pisal ze cos zmieniasz. Zawsze kiedy ktoś byl na zebraniu"rady" siedzial cicho i tylko wchodzil w dupsko zarzadowi. Taka jest prawda. Albo gadal kto zle pracuje i ilr premi zabierzemy ludziom. Jestes zwyklym kretynem jak pisxasz takie rzeczy
7
Janusz Hawrot 2016-09-01 11:24:08
Drodzy kandydaci,

Nie sposób polemizować z anonimowymi opiniami w internecie. Wiemy zresztą, że na forach, jak niniejsze, wpisują się praktycznie wyłącznie pracownicy, którzy z takich czy innych powodów w danej firmie już nie pracują. Już choćby z tego powodu nie da się wyrobić opinii o firmie na podstawie tych wpisów - do tego trzeba by było porozmawiać z obecnymi pracownikami, do czego zachęcam.

Jako twarde dane przedstawię tylko, że średnia stażu pracy w działach handlowych wynosi u nas blisko 6 lat a mediana ponad 4. Proszę porównać to z innymi firmami.

Pozdrawiam
Janusz Hawrot
2
SnejX 2016-09-01 20:43:22
Czy ktoś z Was może pomóc?
Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Administrator Systemów Informatycznych. Firma się rozrasta i potrzeba dodatkowych osób, czy poprzednik ucieka i potrzeba kogoś na jego miejsce?
Może jest ktoś z działu informatyki i podpowie jak wygląda sytuacja . Jaka jest atmosfera, ludzie, przełożony.
ojj 2016-09-03 09:49:33
Tak zwana wymiana kadry.
7
ojj 2016-09-03 09:50:57
Tak zwana wymiana kadry.
Ktos 2016-09-15 20:42:53
Firma nie oferuje nic oprócz suchych i mało widzialnych pensji, nic dla ludzi. Chore perelowskie zasady, zatrzymali się w czasach komuny. Dlatego ludzie uciekają.
9
klient 2016-09-15 22:03:42
Panie Dyrektorze. Chodzi mi konkretnie o Poznań, nigdy tam nie było tak żle z obsługą jak jest teraz, ale to nie jest wina załogi, bo kierownictwo jest beznadziejne. Pani kierownik pracuje tam już kilka lat i nie wie co ma na sklepie, więcej o towarze dowiaduje się od waszego byłego już pracownika ( nie pracuje u was chyba ok. 2 lat) , który pracuje w innej hurtowni tkanin, także proszę nad tym się zastanowić, pzdr.
1
Fortis 2016-09-16 17:54:22
Proces rekrutacyjny to jest jakaś tragedia. W wielu rekrutacjach brałem udział , ale ta mnie zaskoczyła żenującym poziomem. Nie tylko kandydat musi dobrze wypaść na rozmowie, a pracodawca wypada zdecydowanie poniżej poziomu mułu. Absolutny brak profesjonalizmu. Nie polecam.
11
ktos 2016-09-20 23:34:52
wykorzystywanie pracownika, nie wolno sie spóźniać nawet minuty dwa razy sie spoznisz i masz po marnej premii. Pelna inwigilacja pracownika i postrzeganie ludzi jako zlodzieji.
Zero jakiegokolwiek ,to nie jest firma, ktora umozliwia rozwój i w której dobrze zarobisz.
13
Huncwot 2016-09-23 08:35:22
"Jako twarde dane przedstawię tylko, że średnia stażu pracy w działach handlowych wynosi u nas blisko 6 lat a mediana ponad 4. Proszę porównać to z innymi firmami."

To poleciałeś teraz "koleszko" z tematem.
Z tego co mi wiadomo to w DS staż nie jest większy niż 2-3 lata (oprócz jeden osoby obecnie).
W DZ też osoby odchodzą do innych firm.

Polimex nie ma nic do zaproponowania, ta praca jest jak kiepski serial w tv nie wiesz po co go oglądasz ale jednak oglądasz.
12
Ktoś kto wie dużo 2016-09-23 18:38:23
Ciężko się nie zgodzić z powyższymi wpisami. Pan Hawrot kłamie w momencie jak otwiera usta, kandydaci zapamiętajcie to . Jak go zwolnili, firmę założył, upadła, później był dyrektorem, tak go nazwijmy w wulkanizacji, na zbity "pysk" go wyrzucili. Jedyna firma gdzie się przebił to polimex, gdyż szef przyjacielem jest ehhh
20
Zart 2016-10-07 01:35:01
Nie idz tam bo cię wydymaja, lepiej zapoznaj się z historią właściciela firmy zanim to zrobisz. Jedyny plus to.kasa na czas, ale na próbnym o premii możesz pomarzyć, ta firma nie dba o pracownika zero socjalu, bonów, a premie zabiorą kiedy chcą
13
cyt. 2016-10-18 20:15:48
cyt. " kłamstwo wypowiedziane tysiąc razy staje się prawdą"
6
cyt. 2016-10-18 20:48:36
cyt.: " Są trzy rodzaje kłamstw: jest kłamstwo, bezczelne kłamstwo i statystyka"
3
Ul 2016-10-18 21:05:30
W tym momencie nie jest jakoś bardzo źle, wydaje mi się, że warto spróbować się tutaj dostać, tym bardziej, że specjalista ds sprzedaży zarabia przyzwoicie
była 2016-10-25 18:33:23
A można wiedzieć który??? Z tego co mi wiadomo, to szału nie ma, nie ma też procentu czy prowizji od sprzedaży. Chyba, że chodzi o zarobki kierownika. A może znowu statystyka - jak wliczyć pensje kierownika, to średnio wychodzi dobrze ☺
9
Polimex - Pszczyna 2016-11-03 15:37:37
Witam, jeśli chodzi o Polimex w Pszczynie to polecam jedynie ludzi z którymi się super pracuje, a jeśli chodzi o zarobki to przerobisz 3 miesiące i masz tyle samo co pracownik po kilku latach (śmiech), przez cały rok nie dostajesz żadnego socjalu, bonów na święta nic kompletnie bo nie istnieją. Brak awansów na jakieś stanowiska, kiedyś były ale się skończyły, każdy ma te same. Nie narobisz się jakoś w sumie mocno, dla początkujących zaraz po szkole czy studiujących polecam do "czasu" Nie ma co liczyc na podwyżki to już z góry powiem a jak juz będzie to za długim czasem, czyli mam na myśli mniej więcej około 2 lat to 100zl brutto :D Rotacja średnio co 2 lata. Prezes wpada średnio co 1,5 miecha, nie podejmuje nawet pogadac ze starym pracownikiem by zapytac chociaż czemu Pan odchodzi z naszej firmy czy jak się pracuje, lotto Prezesa czemu po co na co pracownik, przecież przyjdzie nowy a co to myśli Prezesa czy Kierownika w Łodzi. Szkolic pracownika to kilka miesięcy by załapał wszystko, ich to nie interesuje, jedynie interesuje go kurz na półkach czy magazynie, by zjee..bac :D Polecam, nie Polecam - wybór należy do Was :)
7
Też K.K.W.D 2016-11-03 16:27:22
Wdzięczność H....ta wobec swojego pryncypała jest żenująca i budzi obrzydzenie. Żenujące jest też wybieranie takich przyjaciół. Pryncypale czytaj jakie wpisy dostaje najwięcej lajków i wyciągnij wnioski.
6
Marcin Mikołajczyk 2016-11-30 17:07:01
W sumie po paru latach nic się nie zmieniło , pracowałem na magazynie w Łodzi z 10 lat temu , opinie były skrajne na temat kierownictwa , Pan K. był super kierownikiem jego zastępca już nie , ale można było przeżyć . Brakowało dobrej atmosfery w całej firmie , ludzie byli zestresowani i to był powód problemów . Pozdrawiam Marcin
Ktoś kto wie dużo. 2016-12-01 20:32:59
O i premia się pojawiła czyli stary zwyczaj gwiazdka to trzeba kogoś wywalić... może kierownika ogłoszenie już jest. Jak widać zwolnienie zamiast bonów na święta. Cały Polimex.net
3
Kostek 2016-12-03 12:51:50
Tzn.??? Co masz na myśli bo się pojawiło...
Zostaw swoją opinię o polimex.net - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polimex.net