Good Food Products Sp. z o.o.

Skórzewo

Opinie o Good Food Products Sp. z o.o.

dyzio 2014-12-17 11:31:53
a mnie się tam ta robota podoba
renata 2014-12-18 13:15:05
ta robota to cale moje rzycie//////
jedyny normalny 2014-12-19 14:50:35
to musisz być nieźle szurnięty
TrzyMuszkietery 2015-01-09 11:10:40
robota ogólnie fajna, miła atmosfera w pracy, dogadani ludzie, i na zmianie ubaw po pachy. :)
takitam 2015-01-09 20:24:28
Ja też jestem zadowolony z pracy. Atmosfera jest w porządku. Całkiem fajnie, że zorganizowali imprezę wigilijną - właściwie wigilijno-sylwestrową :P Integracja też ważna rzecz.
jabol 2015-01-19 18:35:52
jestem HR bylem u pana D.K na zmianie na ekstruzji i po prostu lepszej zalogi nie widzialem, chlopacy sa tak zgrani jak jeszcze nikt. Na przyszlosc polecam wpisywanie sie tylko na te zmiane,reszta to masakra,nie da sie normalnie pracowac... A u D.K to czysta przyjemnosc,wstaje do pracy z usmiechem na twarzy. Wysoka kultura osobista operatorow ekstruzji to cos nieslychanego,powoduje ze nie odrozniam pracy fizycznej od biurowej
K.J 2015-01-19 18:55:37
Musze sie zgodzic z moim przedmowca, akurat osoba na moim stanowisku ma bardzo duzo kontaktu z chlopakami z ekstruzji i tak jak kolega wyzej stwierdzam ze sa Oni zgrana zaloga. Mnie osobiscie rowniez sie z Nimi wspaniale wspolpracuje. Sa mili wyrozumiali i bardzo kolezenscy.
1
Onaaaaaa 2015-02-06 09:39:03
Śmiać mi się chcę jak czytam te wszystkie opinie... Narzekacie na zarobki??? Nie zapominajcie, że jest to Polska Firma, z polskim kapitałem zakładowym. Żyjemy w takim kraju, a nie innym... Takie są zarobki niestety.
A co do higieny to kolejna kwestia.
Czy naprawdę myślicie, że tak duży zakład produkcyjny, zatrudniający ponad 150 osób, mógłby nie mieścić się w normach higieny??? Zastanówcie się!
Wiecznie są jakieś audyty i kontrole. Przecież produkty z tej Firmy idą na cały świat i muszą spełniać wszelkie warunki produkcyjne.
Wypowiadają się widze tutaj ludzie, którzy nie mają nic innego do roboty jak wchodzenie na takie strony i użalanie się nad swoim życiem. Jak to jest źle i nie dobrze... Nie podoba Ci się to zepnij tyłek i szukaj innej pracy. Proste!!!
1
onaaaaaa 2015-02-08 21:03:33
.... z polskim kapitałem zakładowym??????????????????????????????????
gieroj 2015-02-10 15:45:54
moj pomocnik sie zrobil gieroj
Onaaaaaa 2015-02-12 12:47:42
A CO W TYM NIE ZROZUMIAŁEGO????
fakul 2015-03-13 01:30:00
@głodny tomek, good food poszukuje chyba stale magazynierów, ogłoszenie jest do odnalezienia na ich stronie internetowej. Wymagania nie sa duże, bo to uprawnienia na wózki elektryczne i gazowe, doświadczenie, zaangażowanie, odpowiedzialność, podstawowa obsługa komputera i prawo jazdy B. Także aplikuj jesli chcesz byc magazynierem.
1
dziki 2015-03-18 15:40:11
A NA PALETOWEGO NIE CHCESZ PRZYJŚĆ ? P O L E C A M TO STANOWISKO
1
olinek 2015-04-01 03:58:12
kierasek parasek to fuhrer good fooda , hitcio XXI .
ukrywa się pod wyciągniętymi, najgorszej jakości materiału t-shertami i portkami, dobrze ukrywa swoją głowę pod specyficznym, białym czepkiem.
Swój charakterystyczny wąs dzięki, któremu każdy mógłby go rozpoznać i zlinczować zgolił...niby w celach higieny w miejscu pracy, wtajemniczonym tłumaczył, że musiał usunąć zarost ponieważ nie kwalifikował się na badaniach sanitarno-epidemiologicznych. Wszystkich obecnych, zgromadzonych od pn do pt (czasem i na weekendy) ostrzegam, że praca za psi grosz to tylko przykrywka, ponieważ napinaczek, sztywniaczek i jego Ewcia B chcą stworzyć skórzewski arbeitslager. A więc zaraz będzie świtać...nie śpijta rodacy! tylko do pracy!
1
Pani POWIEDZMY 2015-04-23 20:14:43
Co się dzieje w tej firmie , sama szycha sobie rączki myje liżą sobie tyłki wzajemnie, a pracowników którzy naprawdę zasuwają traktują jak popychadło zero szacunku dla nich, liderzy sami kiedyś pracowali na liniach i powinni wiedzieć jak to jest !!! Ale cóż takie życie , A pani Ewunia to sama płakała jak jej męża zwolnili a teraz sama ludzi traktuje jak jedno wielkie G...O , Oczywiście elita może siedzieć po 60 mnin na przerwie , a robolą czas liczą , nie wspomnę jak to w weekendy na nockach sobie procenty ciągną,bo przecież ich nikt nie sprawdzi NIE POLECAM !!!
Anonymous 2015-04-24 17:21:05
Ta firma to parodia...nieudany kabaret " wschodzących gwiazd" .
"Beyonce" - ciągle na diecie, wpieprza wafle z michałkami na szczycie, ciągła dama, wyniosła, która ma się za lepszą od innych. Zero dystansu i samokrytyki ^^ Wszystkie to plotkary i ściemniary...czekają tylko aż komuś się noga potknie ;) liderzy tak jak ktoś wyżej napisał zapomnieli jak to jest być zwykłym pracownikiem i tworzą między zmianami jakąś śmieszną rywalizacje na czym cierpią pracownicy bo ich durne zmiany i pomysły na polepszenie produkcji przechodzi wszelkie pojęcie i w rezultacie wychodzi na gorsze niż na lepsze;) Liderzy i niektórzy pracownicy nie stosują się do zasad typu czasu na przerwach...tzw. diwy siedzą sobie nawet i po 40min. Be**owa wiedzie prym zaraz po liderach ...haha śmiech na sali . Nie polecam. Pozdrawiam.
da sie 2015-05-03 22:44:12
....jak lider jest spoko to się go zwalnia bo jest za ludzki... . Zostawia się takich ludzi jak .... .
1
maras 2015-05-04 14:08:50
Ludzie narzekaliście na Mariana a teraz macie co macie robią liderzy z wami co chcą bo maja poparcie u tego .........:)
1
topik 2015-05-05 12:12:28
Witam możecie napisać jakie warunki pracy w GF w Plewiskach tj. jaka podstawa netto premia czy jest np darmowy transport z Poznania? Proszę w miarę rzetelne opinie .
3
NDK 2015-05-17 09:23:00
Firma nie zapewnia transportu. Wyłącznie we własnym zakresie. Bardzo często kilku ludzi co jedzie na jendną zmianę dogaduje się i jadą razem jednym autem żeby było taniej i prościej.
xxx 2015-07-04 11:58:53
Jak wyglądają zarobki pracowników produkcyjnych? Jaka stawka na rękę?
Adi 2015-09-30 20:39:35
który lider następny poleci ??????????????????????????
aaaa 2015-09-30 21:03:16
Najlepszy z najlepszych A.CH. już poleciał. A taki SUPER był hi hi hi
Adi 2015-10-01 21:45:40
chyba w %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
1
ONAAAAAAAAAA 2015-10-05 15:35:31
JAK MACIE JAKIEŚ PROBLEMY TO OD RAZU DO PREZESA UDERZAJCIE, A NIE NA FORUM WSZYSCY GŁUPIO-MĄDRZY!
1
nikt 2015-10-05 23:18:15
A co prezes Ci pomoze????. On nic niewie. Jakby wiedział co się dzieje to wiele naprawdę dobrych ludzi by nie straciło pracy a kanalie by poleciały na bruk
1
z dala zachowując zdrowie 2015-10-08 13:36:42
ja też go lubiłam-szkoda
ONNNNNNNNNNNNN 2015-10-09 11:30:26
JA BYŁEM U PREZESA I WYWALCZYŁEM TO CO CHCIAŁEM...
TRZEBA TYLKO ZEBRAĆ W SOBIE ODWAGĘ.
Adam 2015-10-13 21:54:59
Ja myślę, że następną osobą, która zostanie wyrzucona z firmy będzie liderka (usunięte przez administratora)
ewa 2015-10-14 10:06:56
Ja stawiam na dyzia
1
Dyzio 2015-10-15 20:58:21
To co teraz się wyprawia to czysty cyrk , romanse , między pracownikami a Hr-mi , tego zmianowi nie widzą niedługo na pasie będą się posuwać , a biedne żony cierpią:(
osoba obserwująca 2015-10-18 10:30:18
laski weźcie się za robotę a nie liczycie czas osobom będącym na przerwie czy kawie!!! żal wam du.. ściska, że posiedzą sobie dłużej niż przewiduje czas? wstydu nie macie za grosz a potem dziwicie się, że jest taka atmosfera w pracy. Dalej latajcie do liderów skarżyć, to na pewno będziecie miały lepiej. A swoją drogą dlaczego nie przyznacie się, że palicie papierosy po kątach jak takie mądre jesteście???!
RomantycznyBandyta 2015-10-21 04:15:06
Ale ja nie mam żony a Hr'ki bardzo Lubie :D
zauważcie 2015-10-25 20:21:15
pracuję od niedawna,laski wporządku tylko czasem zle patrzą jakby chciały od razu żeby HR zapierniczał tak jak one
jak widzę kierownika produkcji który ma minę jakby chciał wszystkich zabić to odechciewa się przychodzić do pracy,nawet słowa Dzień dobry nie ma czasu wymówić-demotywator.pl-takie podejście do pracowników zewnętrznych
zazdrosny mąż 2015-10-30 17:49:20
słyszałem że nie tylko hrki lubisz więc spodziewaj się mnie dzisiaj przed bramą
Grzegorz 2015-12-04 21:42:14
szef Grzegorz to fajny miły manager robiący to co do niego należy, fajnie mi się u jego boku pracowało
M.K. 2015-12-18 15:54:55
szukasz konkretów proszę ...kadra kierownicza czyli kadry i księgowość masakra.
Kilka razy liczą wynagrodzenia a zwykli pracownicy z produkcji ich poprawiają.
Zarobki nawet dobre,ale atmosfera fatalna i idzie od góry .
ksiegowość cały czas widzisz na przerwach z kawka i telefonem zwłaszcza pan główny księgowy,a Tobie liczą czas nawet na toalete.
2
kermit 2015-12-27 18:23:36
Pokażcie mi rzetelnego pracodawcę? Pracowałem w kilku firmach produkcyjnych i tu wcale nie jest zle. Wyplata zawsze na czas, zarobki nienajgorsze, dobry socjal na święta. Nie ma smieciowek wszystko na papierze. Z atmosfera bywa różnie ale jak pracujesz z laskami to nigdy idealnie nie będzie wiadomo laski sieja ferment i knują intrygi.
2
krzy$ 2016-03-01 18:49:22
szkoda tylko, że nie doceniają pracowników którzy pracują uczciwie kilka lat, tylko jakimś laskom które ciągną po kontach Prezesowi, dają awans...
6
kasia 2016-03-11 18:06:39
Witam,możecie napisać ile zarabia się na produkcji???
3
poznaniaczek 2016-03-16 17:29:26
WItam Wszystkich
Pracowałem w GoodFood jako pracownik stały,szczerze NIE POLECAM NIKOMU, wyzysk człowieka za marne pieniądze,kazdy CIe lekceważy w szczególności PANI LIDER EWA:)która pojęcia nie ma to co robi .Fakt jest taki ze gdy upomnisz się o swoje bądź prosisz o pomoc każdy ma to gdzie nawet KIEROWNIK PAN MARCIN ,jeśli chodzi o zarobki kobiety na Lini zarabiają 1850zł netto wraz z premia ,paletowy z tego co wiem 2000zł netto również z premia, operatorzy ekstruzji 2300netto, na magazynie 2300netto , plus jest taki iż za nadgodziny płacą 50% i 100% ponadto NIKOMU NIE POLECAM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca może i idealna dla studentów czy tez uczniów którzy chcą sobie pare groszy zarobić
1
Pani Ewa 2016-03-18 22:25:26
dziękuje za wspaniałą opinie, rzetelna i uczciwa odpowiedź, oby więcej takich. Dodam, że liderzy zarabiają około 4 tysięcy netto, kierownik 8 netto a Pan prezes około 20. Myślę, ze pomogłam.
2
aaaaaaaaaaaaaa 2016-04-09 12:09:55
a ilu zmianowa jest tam praca ???????
Z informacjami 2016-04-26 14:29:41
Na liniach pracownicy są poszukiwani praktycznie zawsze bo jest duża rotacja. Praca na 3 zmiany, również w święta (linie pracują non stop) można się wpisywać na listę. Płaca z premią i nadgodzinami ponad 2000 netto. Atmosfera zależy od tego czy się spodobasz. Jest "stara gwardia" i jej nie przeskoczysz. W biurze atmosfera nie najlepsza. Są pupilki prezesa, których nic ze stołka nie strąci a trzeba pracować za nich. Płaca "szeregowego" ok. 2000 netto, reszty jak pisała @Pani Ewa.
Zalety: wypłata na czas, bony na święta. Mimo to nie polecam, są lepsze firmy.
xxx 2016-06-13 10:45:05
Czy może mi ktoś powiedzieć jak jest rzeczywiście z wynagrodzeniem w tej firmie good food bo różnie się słyszy?
3
jacek 2016-07-05 18:27:05
Witam a kim jest teraz ( usunięte przez administratora )kiedyś był liderem a teraz???????????????
Walicki 2016-07-05 19:00:38
Wiecie co, tutaj kadra radzi sobie z problemami naprawdę fantastycznie, normalna, miła, wesoła, dobrze płaca, nie kombinują, dla mnie sztos, naprawdę.
jacek 2016-08-02 16:29:24
Ale on już nie jest naszym kierownikiem i choć tyle w pracy nam naubliżał to teraz siedzi w norze i jest nikim
kamil 2016-08-02 18:48:59
Wiec, jak na poczatek dla osoby ajacej juz jakies doswiadczenie to uważam, ze wynagrodzenienie nie jest wcale jakies mało a wrecz porownywalne w innych wiekszych firmach, teraz nie widzialem ogloszenia zadnego aktualnego ale jako szef kuchni chcialbym ubiegac sie o posade
boroluj 2016-10-25 10:59:56
Hej!nie wkładaj wszystkich do jednego worka bo w Plewiskach jest lepsza atmosfera niż w Skórzewie, wiadomo jest stara elita która może wszystko ale z liderami idze się dogadać!!
2
Zostaw swoją opinię o Good Food Products Sp. z o.o. - Skórzewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Good Food Products Sp. z o.o.