Good Food Products Sp. z o.o.

Skórzewo

Opinie o Good Food Products Sp. z o.o.

nikt 2015-10-05 23:18
A co prezes Ci pomoze????. On nic niewie. Jakby wiedział co się dzieje to wiele naprawdę dobrych ludzi by nie straciło pracy a kanalie by poleciały na bruk
1
z dala zachowując zdrowie 2015-10-08 13:36
ja też go lubiłam-szkoda
ONNNNNNNNNNNNN 2015-10-09 11:30
JA BYŁEM U PREZESA I WYWALCZYŁEM TO CO CHCIAŁEM...
TRZEBA TYLKO ZEBRAĆ W SOBIE ODWAGĘ.
Adam 2015-10-13 21:54
Ja myślę, że następną osobą, która zostanie wyrzucona z firmy będzie liderka (usunięte przez administratora)
ewa 2015-10-14 10:06
Ja stawiam na dyzia
1
Dyzio 2015-10-15 20:58
To co teraz się wyprawia to czysty cyrk , romanse , między pracownikami a Hr-mi , tego zmianowi nie widzą niedługo na pasie będą się posuwać , a biedne żony cierpią:(
1
osoba obserwująca 2015-10-18 10:30
laski weźcie się za robotę a nie liczycie czas osobom będącym na przerwie czy kawie!!! żal wam du.. ściska, że posiedzą sobie dłużej niż przewiduje czas? wstydu nie macie za grosz a potem dziwicie się, że jest taka atmosfera w pracy. Dalej latajcie do liderów skarżyć, to na pewno będziecie miały lepiej. A swoją drogą dlaczego nie przyznacie się, że palicie papierosy po kątach jak takie mądre jesteście???!
1
RomantycznyBandyta 2015-10-21 04:15
Ale ja nie mam żony a Hr'ki bardzo Lubie :D
zauważcie 2015-10-25 20:21
pracuję od niedawna,laski wporządku tylko czasem zle patrzą jakby chciały od razu żeby HR zapierniczał tak jak one
jak widzę kierownika produkcji który ma minę jakby chciał wszystkich zabić to odechciewa się przychodzić do pracy,nawet słowa Dzień dobry nie ma czasu wymówić-demotywator.pl-takie podejście do pracowników zewnętrznych
zazdrosny mąż 2015-10-30 17:49
słyszałem że nie tylko hrki lubisz więc spodziewaj się mnie dzisiaj przed bramą
1
Grzegorz 2015-12-04 21:42
szef Grzegorz to fajny miły manager robiący to co do niego należy, fajnie mi się u jego boku pracowało
M.K. 2015-12-18 15:54
szukasz konkretów proszę ...kadra kierownicza czyli kadry i księgowość masakra.
Kilka razy liczą wynagrodzenia a zwykli pracownicy z produkcji ich poprawiają.
Zarobki nawet dobre,ale atmosfera fatalna i idzie od góry .
ksiegowość cały czas widzisz na przerwach z kawka i telefonem zwłaszcza pan główny księgowy,a Tobie liczą czas nawet na toalete.
4
kermit 2015-12-27 18:23
Pokażcie mi rzetelnego pracodawcę? Pracowałem w kilku firmach produkcyjnych i tu wcale nie jest zle. Wyplata zawsze na czas, zarobki nienajgorsze, dobry socjal na święta. Nie ma smieciowek wszystko na papierze. Z atmosfera bywa różnie ale jak pracujesz z laskami to nigdy idealnie nie będzie wiadomo laski sieja ferment i knują intrygi.
4
krzy$ 2016-03-01 18:49
szkoda tylko, że nie doceniają pracowników którzy pracują uczciwie kilka lat, tylko jakimś laskom które ciągną po kontach Prezesowi, dają awans...
6
kasia 2016-03-11 18:06
Witam,możecie napisać ile zarabia się na produkcji???
3
poznaniaczek 2016-03-16 17:29
WItam Wszystkich
Pracowałem w GoodFood jako pracownik stały,szczerze NIE POLECAM NIKOMU, wyzysk człowieka za marne pieniądze,kazdy CIe lekceważy w szczególności PANI LIDER EWA:)która pojęcia nie ma to co robi .Fakt jest taki ze gdy upomnisz się o swoje bądź prosisz o pomoc każdy ma to gdzie nawet KIEROWNIK PAN MARCIN ,jeśli chodzi o zarobki kobiety na Lini zarabiają 1850zł netto wraz z premia ,paletowy z tego co wiem 2000zł netto również z premia, operatorzy ekstruzji 2300netto, na magazynie 2300netto , plus jest taki iż za nadgodziny płacą 50% i 100% ponadto NIKOMU NIE POLECAM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca może i idealna dla studentów czy tez uczniów którzy chcą sobie pare groszy zarobić
3
Pani Ewa 2016-03-18 22:25
dziękuje za wspaniałą opinie, rzetelna i uczciwa odpowiedź, oby więcej takich. Dodam, że liderzy zarabiają około 4 tysięcy netto, kierownik 8 netto a Pan prezes około 20. Myślę, ze pomogłam.
5
aaaaaaaaaaaaaa 2016-04-09 12:09
a ilu zmianowa jest tam praca ???????
Z informacjami 2016-04-26 14:29
Na liniach pracownicy są poszukiwani praktycznie zawsze bo jest duża rotacja. Praca na 3 zmiany, również w święta (linie pracują non stop) można się wpisywać na listę. Płaca z premią i nadgodzinami ponad 2000 netto. Atmosfera zależy od tego czy się spodobasz. Jest "stara gwardia" i jej nie przeskoczysz. W biurze atmosfera nie najlepsza. Są pupilki prezesa, których nic ze stołka nie strąci a trzeba pracować za nich. Płaca "szeregowego" ok. 2000 netto, reszty jak pisała @Pani Ewa.
Zalety: wypłata na czas, bony na święta. Mimo to nie polecam, są lepsze firmy.
6
xxx 2016-06-13 10:45
Czy może mi ktoś powiedzieć jak jest rzeczywiście z wynagrodzeniem w tej firmie good food bo różnie się słyszy?
3
jacek 2016-07-05 18:27
Witam a kim jest teraz ( usunięte przez administratora )kiedyś był liderem a teraz???????????????
Walicki 2016-07-05 19:00
Wiecie co, tutaj kadra radzi sobie z problemami naprawdę fantastycznie, normalna, miła, wesoła, dobrze płaca, nie kombinują, dla mnie sztos, naprawdę.
jacek 2016-08-02 16:29
Ale on już nie jest naszym kierownikiem i choć tyle w pracy nam naubliżał to teraz siedzi w norze i jest nikim
kamil 2016-08-02 18:48
Wiec, jak na poczatek dla osoby ajacej juz jakies doswiadczenie to uważam, ze wynagrodzenienie nie jest wcale jakies mało a wrecz porownywalne w innych wiekszych firmach, teraz nie widzialem ogloszenia zadnego aktualnego ale jako szef kuchni chcialbym ubiegac sie o posade
boroluj 2016-10-25 10:59
Hej!nie wkładaj wszystkich do jednego worka bo w Plewiskach jest lepsza atmosfera niż w Skórzewie, wiadomo jest stara elita która może wszystko ale z liderami idze się dogadać!!
5
Norka 2017-01-12 12:29
Ale jesteś biedny pracownik, praca bez zrozumienia. Taka fajna firma a taka wymagająca. Coś strasznego, może pozwolą Ci się położyć i odpocząć w czasie godzin.
Xx 2017-01-17 16:30
Ktoś wie jak wyglądają zarobki na magazynie
An 2017-01-30 12:21
Ponoć płaca 17 zł na rękę za godzinę . To prawda?
Lubiś 2017-02-16 15:22
Fajnie, że tu pracuję bo to dobra firma. Czytając wpisy zastanawiam się dlaczego ludzie ciągle narzekają?
Paulina 2017-02-28 12:25
Czytaliście wywiad przeprowadzony specjalnie dla portalu GoWork.pl? Coś Was w nim szczególnie zaciekawiło? ;)
niebieskooka 2017-03-01 15:55
trzy zmianowa!
Paulina 2017-03-02 08:35
Niedawno pojawiła się oferta pracy :) Stanowisko - MAGAZYNIER! @niebieskooka, tam jest trzyzmianowy system pracy?
niebieskooka 2017-03-02 14:11
tak!!
KOTEK 2017-03-02 19:30
Skórzewo dwu zmianowa w Plewiskach trzy zmianowa
Paulina 2017-03-06 10:12
Dziękuję za opinię. Pracujecie w Good Food Products Sp. z o.o.?
kotek 2017-03-06 20:51
Tak
Paulina 2017-03-07 09:37
@kotek w takim razie dzięki! Ogólnie jesteś zadowolony?
kotek 2017-03-08 20:36
Praca fajna oprócz kierownika
Paulina 2017-03-09 08:59
@kotek, a co jest nie tak?
kotek 2017-03-17 21:27
To jest nie tak że Kierownik wodę z mózgu robi liderom i przy każdym zwolnieniu mają jego poparcie ale mam nadzieje że przyjdzie kryska na matyska :)
Paulina 2017-03-20 08:53
@kotek, dziękuję za komentarz! Dla zainteresowanych pracą w Good Food Products Sp. z o.o. - zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy, gdzie znajdziecie aktualne oferty! http://www.goodfood.pl/pl/kariera/Oferty%20pracy
1
Abc 2017-03-26 07:34
Czy oferta na stronie goodfood sa aktualizowane?
2
informator99999 2017-03-30 14:03
GOOD FOOD przenosi się do Tarnowa Podgórnego - Szumin !!!!!
Ja1 2017-03-30 20:37
Ale Skorzewo pozostaje :)
Danusia 2017-04-09 10:06
Mam pytanie czy Good Food będzie miało w tym roku pracę nad morzem dla uczących się ? Bardzo spodobała mi się taka praca w ubiegłym roku, wszystko było zapewnione i zarobiłam sobie. Nie rozumiem ludzi pracujących w firmie i tak narzekających, zmieńcie pracę.
Paulina 2017-04-28 08:39
@Danusia, to bardzo dobrze, że byłaś zadowolona. A co najbardziej podobało Ci się w pracy w Good Food Products Sp. z o.o.? Podziel się z nami swoimi wrażeniami. Na jakim stanowisku byłaś zatrudniona?
Norka 2017-05-15 08:59
Słyszałam, że to fajna firma a w lecie można dorobić na d morzem?
Alwaro 2017-08-11 12:54
Ładnie pachnie jak sie wchodzi na teren firmy. (usunięte przez administratora)Zarobki nie są złe. Dobry socjal. Warto. Polecam
Alwaro 2017-08-11 12:55
Ładnie pachnie jak sie wchodzi na teren firmy. Dziewczyny chodza w obcislych.... . Zarobki nie są złe. Dobry socjal. Warto. Polecam
Majka 2017-08-11 18:52
Czyżby firma nie miała nowych ofert czy tylko ja nie mogę nic znaleźć? Podpowiedzcie jak się pracuje ? Czy praca jest na zmiany? Słyszałam, że jest ok?
Zostaw swoją opinię o Good Food Products Sp. z o.o. - Skórzewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Good Food Products Sp. z o.o.