brak logo

Metalmix s.c.

Tarnów

Opinie o Metalmix s.c.

anonim 2011-01-13 15:40:41
Dziwne, że te negatywne opinie piszą wyłącznie byli pracownicy. Pytanie brzmi dlaczego byli? Może zwyczajnie się nie sprawdzali... Trudno żeby poważnie traktować i godnie wynagradzać obiboków którzy mają głęboko w poważaniu swoje miejsce pracy. Ja pracuje tam już dość długo od początku istnienia firmy Metalmix i nie widzę potrzeby szukania nowej. Opinie o spóźnionym lub lewym wynagradzaniu są bzdurą. Moja pensja nigdy sie nie spóżniła o więcej niż 1 dzień i raczej rośnie niż maleje. Co do właścicieli i kadry zarządzającej to chciałbym żeby we wszystkich firmach tak to wyglądało. Jeśli tylko będą wolne etaty to polecam. Może właśnie na miejsce tych którzy piszą te głupoty poniżej.
1
anonim 2011-01-13 15:40:47
Dziwne, że te negatywne opinie piszą wyłącznie byli pracownicy. Pytanie brzmi dlaczego byli? Może zwyczajnie się nie sprawdzali... Trudno żeby poważnie traktować i godnie wynagradzać obiboków którzy mają głęboko w poważaniu swoje miejsce pracy. Ja pracuje tam już dość długo od początku istnienia firmy Metalmix i nie widzę potrzeby szukania nowej. Opinie o spóźnionym lub lewym wynagradzaniu są bzdurą. Moja pensja nigdy sie nie spóżniła o więcej niż 1 dzień i raczej rośnie niż maleje. Co do właścicieli i kadry zarządzającej to chciałbym żeby we wszystkich firmach tak to wyglądało. Jeśli tylko będą wolne etaty to polecam. Może właśnie na miejsce tych którzy piszą te głupoty poniżej.
1
były 2011-12-10 13:46:30
jedną wielką bzdurą są herezje wypisywane przez pana który pierwszy skomentował ta firmę. Im dłużej tam się pracowało tym wypłaty były mniejsze a wymagania większe. Obibokiem nazwal bym raczej osoby siedzące w biurze, ( usunięte przez administratora )Nie polecam tej firmy.
2
Były 2012-03-26 09:55:58
Na rozmowie obiecują złote góry a potem nie wywiązują się nawet z połowy tych obietnic. Do tego dość duża rotacja wśród PH. Nie polecam
1
zimny 2013-08-22 15:59:43
Jakby nie patrzeć jak najbardziej obiektywnie to nie da się napisać coś co mogło by zachęcić do pracy w tej firmie.
Wielkie obietnice ,potem wielkie nierealne wymagania ,co do PH to z każdej strony coś albo limit km albo limit telefonu itp.bzdury.
Krótko nawet jakbyś chciał tam długo popracować i się starał to i tak nie masz szans. Uważają się za jedynych i najlepszych w polsce co nie przekłada się na profesjonalizm pracy.NIE POLECAM,
2
Krzychu 2014-03-07 17:13:31
Lepiej byłoby napisac, czego odkładnie w Metalmix wymagali, a nie, że wymagali rzeczy nierealnych, bo jak widać, dla niektórych były realne.
dziuna 2014-08-02 23:53:21
witam
chciałam zapytać o szczerą opinię o tej firmie.... najbardziej chodzi mi o wypłaty czy są na czas wypłacane i Zus-y. Widzę, że są z tej firmy propozycje do pracy ale jak wgłębiam się w powyższe wypowiedzi to nie wiem już czy warto tam składać CV...
1
obeznany 2014-11-05 21:27:46
Ciągłe pretensje, chorobliwa kontrola nad ludźmi,(usunięte przez administratora)marne pieniądze,(usunięte przez administratora)Oto główne powody dlaczego odradzam pracę w tej firmie...
5
fin 2014-11-14 23:26:22
O samej firmie nie można powiedzieć złego słowa. Właściciel tej firmy to człowiek, który mimo szczerych chęci nie był i nie jest w stanie ogarnąć wszystkiego. Myślę, że gdyby miał pomoc ludzi będących profesjonalistami w kwestii zarządzania jak również znajomości tematu planowania biznesowego oraz profilu działalności, ta firma byłaby dzisiaj jednym z niewielu pewniaków w regionie.(usunięte przez administratora)
wowa 2015-02-07 15:44:43
dużo opinii które tutaj się pojawiają na temat Metalmixa jest oczywiście prawdziwa. Rzeczywiście może nie jest to firma wymarzona , ale nie szedłbym też w drugą stroną i nie mówił, że pracując tutaj dzieje nam się jakaś krzywda. Praca jest po prostu ciężka i to ludzi może martwić najbardziej i mieć wpływ na komentarze
anonimowy 2015-02-25 12:22:57
Największy problem jest na poziomie zarządzających tą firmą. Nie potrafią porozumieć się ze sobą, nie potrafią ustalić najważniejszych spraw, zbudować struktury jak w normalnej cywilizowanej firmie, co za tym idzie powstaje wielki haos. Z pozoru pracownicy mają swoje stanowiska, lecz w praktyce jest to bardzo rozmyte. Wszyscy są odpowiedzialni za wszystko. Systematycznie dorzucane są kolejne zajęcia do obowiązków pracownika. Więc efektywność spada, płaca też. Jeśli przez przypadek pojawi się osoba dość łebska, najważniejszy człowiek obcinający paznokcie co poniedziałek skutecznie postara się, żeby jej zaszkodzić i sprawić, żeby ta osoba nie przeszkadzała mu w przyszłości. Co jakiś czas jest wdrażana nowa forma rozliczania się z PH, za każdym razem mniej korzystna finansowo dla pracownika. Rozliczenie wypłat pod stołem z uwzględnieniem WidziMiSie płacowym właściciela. Brak szacunku dla pracowników. Firma się bardzo szybko kurczy - to o czymś świadczy. Jedyny plus - ubezpieczenie grupowe, które zapewnia pracodawca. Długo mógłbym opowiadać...
1
młody 2015-04-15 09:27:17
o co chodzi z tym PH? oraz czy robi się tam nadgodziny i soboty żeby związać koniec z końcem?
1
CNC 2015-11-03 21:20:51
Czy może ktoś napisać jak wygląda praca na maszynach CNC ?
CNC 2015-11-09 17:18:29
@tomek Czy pracowałeś u nich ? W jakim systemie zmianowym tam się pracuje ?
Sen 2016-05-13 15:21:35
No nie wazne ilu zmianowym,skoro jest w porządku robota
Zostaw swoją opinię o Metalmix s.c. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metalmix s.c.