brak logo

Boot Square

Warszawa

Opinie o Boot Square

anonim 2009-06-05 21:54:00
Szczerze mowiac..... praca niepewna, nie wiadomo czego sie spodziewac.....ciagle reorganizacje itp., [usunięte przez administratora] nie mowiac o zupelnym braku kompetencji tzw kierownikow regionalnych. nie polecam - w tej firmie kariery nie zrobicie na pewno.
były pracownik 2010-05-17 21:21:34
co to do regionalnych- koleś przyjeżdza tylko na kawkę i plottki nie ma pojęcia o butach do tego to były kierowca rozwożacy buty Porażka!!!!!!!!!!!!
Xsenia 2010-05-28 16:45:39
moja znajoma pracuje we Wrocławiu i tez bardzo sie skarzy na wspolprace z ta firma!

[usunięte przez administratora]
miejmy nadzieje ze koszmary i negatywne opinie o tej marce sie skoncza.
Marzena 2010-05-28 16:49:11
Słowa kojarzące się z Boot Square (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
wg mnie, tylko i wylacznie brak szacunku i jak pisal anonim [usunięte przez administratora] !
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako-> jaki rozwój?jakie szkolenia?ha ha ha
Atmosfera i ludzie tam pracujący są:rózne ,zalezy od dnia i zmiany
Od jakiej stawki
można negocjować pensję?->negocjacje? prosze cie..... nawet nie bylo mowy o negocjacjach!
Najbardziej podobało mi się w Boot Square: dni wolne :D
Najbardziej nie podobało mi się : organizacja pracy !
Były pracownik 2011-02-08 20:07:04
Odp.do Pani Marzeny [usunięte przez administratora]
Pracowałam w innym mieście i zgadzam się z Panią że w tej firmie pracuja ludzie z wykształcenie podstawowym moja kierowniczka też była taka wykształcona że widać to było jak spisywała reklamacje bo nie potrafiła nawet poprawnie napisać miejscowości ale co tu się dziwić nikt za te grosz nie chce im tam pracować praca ciężka pieniądz marny
anonim 2011-03-04 22:26:23
Same panny z dyplomami widzę - firma na stanowisko kierownika nie zatrudnia osób z wykształceniem bo takie osoby są zatrudniane na stanowisko sprzedawcy - według waszych opinii. Jesteście żałosne
misia 2012-02-05 21:07:14
w tej kwestii nic sie nie zmieniło - Regionalny w dalszym ciągu bywaw sklepie na kilka minut i ucieka do rodzinki na obiadek...
vip 2012-02-09 12:43:18
największą pomyłką tejże firmy są kierownicy regionalni - zwłaszcza jedna blondynka, szkoda tylko,że przełożeni, zwłaszcza pani dyrektor, tego nie widzą...
anka 2012-02-11 16:16:26
praca jak praca.... wszędzie pracuje się tak samo Ja dośc miło wspominam pracę w BS ale w CCC jest tak samo też my- pracownicy rozpartujemy reklamacje.... podobnie w innych markowych sklepach więc prosze najpierw zapoznajcie się z przepisami prawnymi a potem wypowiadajcie się na forum :)
jeszcze mała dygresja: jeśli chcecie kupić cos dobrego to trzeba też DOBRZE ZAPŁACIĆ!!!! więc nie rozumiem ludzi którzy kupują buty za 79.99 chodza w niej non stop i udają wielce pburzonych ze się zepsuły!!! porażka
onatakaja 2012-02-15 23:28:03
może i ja się wypowiem troszeczkę o o (na szczęście) firmie, w której pracowałam w jednym z Wrocławskich sklepów.
fakt praca jak praca swoje zrobić trzeba, ale ludzie żeby być kierownikiem regionalnym to trzeba mieć co do tej kwestii jakie kolwiek pojęcie, niestety w przypadku k. regionalnej na dolny śląsk brakuje stanowczo kompetencji, mogę użyć wręcz stwierdzenie, iż jest ta Pani nie właściwą osobą na to stanowisko (zastanawia mnie w jakie kryteria decydują o wyborze osoby na takie stanowisko) i te jej "kontrole", których ocena późniejsza zależała tylko i wyłącznie od jej humoru. Nie wspomnę już o kierownictwie sklepu, które nie ma pojęcia co się w sklepie dzieje.
Firmie przydałaby się porządna kompleksowa kontrola inspekcji pracy, może w końcu zaczęliby traktować pracowników jak się należy z szacunkiem.
zastanawia mnie jeszcze jeden fakt, jakim cudem ta "firma" istnieje jeszcze na rynku?
taka ja 2012-02-16 22:09:28
tak.... regionalni Pani zajmująca się Cz-wą też mogłaby poczytać odpowiednią literaturę dot.zarządzania zasobami ludzkimi, zachowuje się jak człowiwek wypuszczony z buszu do tego jakby zjadła wszystkie rozmumy ( razem z uzębieniem!!! ) Porażka panoszy się niesmowicie a innym do piet nie dorasta...

przestrzegam przed praca w Boot square- nędzne wypłaty i to z opóxnieniem
olga 2012-02-17 16:33:29
Boot Square to nic innego jak Boot Szajs!! To każdy powie kto chociaż raz tam kupił buty!!!
mila 2012-02-17 20:05:04
Taka ja - "pani" regionlana zajmująca się Częstochową ma jeszcze kilka innych sklepów w różnych miastach ale zgadzam się z Tobą w 100% :) wielka pani a kultura na poziomie zerowym.Dzięki niej min jest tak a nie inaczej w tej firmie, ale sama ma się za najlepszego i najmądrzejszego pracownika-porażka.Mocna w gębie bo ma stanowisko ale w głowie siano :D
Agnieszka Toruń 2012-02-21 19:56:24
mila - 2012-02-17 20:05:04

Taka ja - "pani" regionlana zajmująca się Częstochową ma jeszcze kilka innych sklepów w różnych miastach ale zgadzam się z Tobą w 100% :) wielka pani a kultura na poziomie zerowym.Dzięki niej min jest tak a nie inaczej w tej firmie, ale sama ma się za najlepszego i najmądrzejszego pracownika-porażka.Mocna w gębie bo ma stanowisko ale w głowie siano :D
trochę się chyba zagalopowałaś w swoiej opinii ja pracowałam z ta Pania i nie mam jej nic do zarzucenia zawsze można było na niej polegać zarówno w pracy jak i w sprawach prywatnych. Przede wszystkim jest osobą w pełni profesjonalna i zna się na sprzedaży obuwia a co wazne również na zarządzaniu Personelem. Pisanie że dzieki niej jest tak a nie inaczej w tej firmie musi byc grubo przesadzone bo tak na chłopski rozum co może taki zwykły kierownik przecież to nie ona ustala zasady działania firmy jest tylko jej pracownikiem. Tak wogóle ładnie musisz byc rozżalona ze nie pracujesz w tej firmie ( pewnie zostaąlś zwolniona) skoro wypisujesz takie bzdury nawet nie umiesz przedstawić żadnych merytorycznych zarzutów tylko to że jest nie kulturalna i że, uważa się za najmądzrzejsza ja sądzę że najwazniejsze że dobrze wykonuje swoje obowiazki a nie to jaki ma charakter ( napewno nie taki jak Ty opisujesz). Ja napewno beda je wspominała bardzo dobrze i mam nadzieję że będę jeszcze miała okazje z nia pracować
nick 2012-02-22 06:27:12
Wszystkie mądre jak nie wiadomo kto pisze ! Żenada to tacy ludzie jak wy!!!!!
Jan 2012-02-22 06:35:34
Hm Fajna praca by była gdyby to było możliwe. Szkoda że wszystkie zwolnione panny są zbyt rozgoryczone żeby pisać prawdę - więc naturalnie trzeba troszkę siebie wybielić a innych oczernić. To norma spotkałem się z tym w poprzedniej firmie a niestety kobiety w pracy to zło konieczne. Z tego co tu wypisujecie to można się uśmiać - dobry kabaret drogie panie.
mila 2012-02-22 11:05:20
może kiedyś była teraz władza uderzyła jej do głowy - w ogóle nie liczy się z pracownikami, ważne żeby jej było dobrze.a skoro tak dobrze Ci się z nią współpracowało to czemu nadal nie współpracujesz???a moja opinia nie jest jedyną negatywną na jej temat, wystarczyłoby popytać w sklepach w których jest regionalną, a wyjątek jakim Ty jesteś tylko potwierdza regułę.
moni 2012-02-22 18:24:09
Dziewczyno nie mierz wszystkich swoją miarą.
Agnieszka 2012-02-22 19:58:56
mila - 2012-02-22 11:05:20

może kiedyś była teraz władza uderzyła jej do głowy - w ogóle nie liczy się z pracownikami, ważne żeby jej było dobrze.a skoro tak dobrze Ci się z nią współpracowało to czemu nadal nie współpracujesz???a moja opinia nie jest jedyną negatywną na jej temat, wystarczyłoby popytać w sklepach w których jest regionalną, a wyjątek jakim Ty jesteś tylko potwierdza regułę.
widzę, że nie do końca zrozumiałas mój post albo po prostu udajesz, ze nie rozumiesz bo nadal nie podajesz żadnych przykladów jej negatywnego zachowania ( chyba ich po prostu nie masz ). Nie sądzę że władza uderzyła jej do głowy skoro cały czas jest kierownikiem regionalnym i ciagle wykonuje ta sama pracę wiec sodówka to mogła jej odbić na początku a nie po tylu latach pracy :-D a co do do Twojego pytania to tak jak napisałam z checia bym z nią nadal współpracowała ale znalazlam lepiej płatna pracę. Pozdrawiam i życze na przyszłość żebys mniej emocjonalnie reagowała na zwolnienie z pracy :-D
znajoma 2012-02-26 15:46:34
Ty "miła" kolejna firma w której robisz jazdę - ty to masz we krwi.
Nina 2012-02-26 21:39:46
forum na temat pracodawcy ..... niesamowicie zmieniło cały sens ..... Z informacji jakich poszukują nowi "potencjalni' pracownicy w przepychanki pomiędzy pracownikami- tak domyślam się po wypowiedziach!
Choć każdy pisze tu anonimowo i łatwo tu kogoś oskarżać.... ( mowa w postach o kier.regionalnych, kierownikach sklepu, sprzedawcach)
Sama tez jestem byłym pracownikiem tej firmy i uważam że były lepsze i gorsze dni. Jednakże nie polecem nikomu pracy w tej firmie
życzliwa 2012-02-27 11:02:14
No niestety nie miała możliwości zwolnienia Cie bo nawet nie pracowałaś na jej sklepie a bzdury które wypisujesz to po prostu przedstawiasz swój sposób pracy w tej firmie. MOJA RADA nie mierz wszystkich swoją miarą
lolita 2012-03-06 11:33:07
Nie rozumiem po co to rozpisywać się i narzekać...jakby cokolwiek miało to zmienić...w tej firmie każdy myśli o sobie i niestety zupełny brak sprawiedliwości... nikogo nie obchodzi los pracowników...najlepiej wychodzą pracownicy którzy się podlizują...wszyscy boją się cokolwiek odezwać zero zgrania,jedności...jest tylko jedno wyjście...jak komuś nie pasuje trzeba poszukać sobie nowej pracy...
Violet 2012-03-26 12:47:06
Masakra, nikomu nei polecam pracy. Warunki pracy koszmarne, placa żadna, mnóstwo reklamacji i klientow krzyczących o zwrot kasy za rozpadające się buty!!!
mila 2013-03-08 11:30:48
do 20 marca kasa ma być wypłacona :) oby....
kejt 2013-03-08 23:40:32
właśnie dziś się o tym dowiedziałam. Mam nadzieję, że to prawda, dajcie znać jak Wam pieniążki wpłyną :)
bs 2013-03-11 10:16:40
Cześć ja równiez czekam na kase mam nadzieke że coś z tego będzie a mam pytanie czy któraś z Was jest w ciąży lub urodziła po ustaniu zatrudnienia pytam bo jestem ciekawa jak to z zasiłkiem macieżyńskim u Was ???
Potro 2015-01-25 02:05:37
Nie ma ludzi i rzeczy idealnych. Boot Square oczywiście też nie jest od nich wolny. Jednak, jeżeli będą nad tym pracować to jest szansa, że takich opinii będzie się pojawiać zdecydowanie mniej. Powiedzcie mi chociaż czy w 2015 roku jest szansa na jakieś lepsze warunki zatrudnienia i czy w ogóle będą kogoś poszukiwać?
kaśka 2015-03-26 04:45:46
Myśle że to dopiero mija pierwszy kwartał 2015 roku i ciężko chyba teraz tak wyrokować za cały rok do przodu moim zdaniem. Mnie interesowałaby praca może własnie sprzedawcy w tym sklepie obuwniczym boot square w Warszawie, ale mimo że szukam to ani widu ani słychu żeby poszukiwali pracownika. A z ciekawości, wiecie może czy można liczyć na jakieś zniżki pracownicze? bo buty mają faajne
mg 2016-05-14 13:32:55
no też nie wydaje mi się, żeby była rotacja, bo nie ma nowych ofert.
Zostaw swoją opinię o Boot Square - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Boot Square