brak logo

burhens meble

Kawle Dolne

Opinie o burhens meble

anonim 2011-01-16 20:09:34
Jestem byłym pracownikiem tej firmy i zgadzam się z powyższymi komentarzami. Dziwię się,ze dyrekcja firmy na to nie reaguje i nie robi nic aby to zmienić.
1
anonim 2 2011-01-17 17:34:09
trzeba by było poruszyć także temat kierowniczki ze szwalni która nie jest nic lepsza od kierownika
także uważa że jeżeli ma się władzę to można powiedzieć wszystko
mowa o(usunięte przez moderatora)
to co nieraz muszą wysłuchać dziewczyny gdy schodzi na dół ze źle zeszytą poduszką albo nie daj boże z całym kompletem to nawet szkoda przytaczać te słowa, leci tam wszystko od a do z
nieraz sama leci do sklepu po alkohol dla kierownika (usunięte przez moderatora)od siedmiu boleści
wiadomo kto z kim przystaje takim się staje
gość 2011-01-17 19:35:20
Wszystkie powyższe komentarze to prawda. Kierownik to zwykły prostak po 4 klasach podstawówki, kierowniczka szwalni to zwykła $%#$#, która cyt."lubi gdy ktoś przez nią płacze". Wydaje im się, że jak mają stanowisko "kierownika" i zarabiają trochę więcej to są drudzy po Bogu, a tak naprawdę nadają się do(usunięte przez moderatora). Ludzie oczywiście się boją mówić, ale chyba wszystko ma swoje granice. Mam nadzieję, że ktoś kiedyś tam wpadnie z ukrytą kamerą, albo chociaż dyktafonem.
anonim 2011-01-17 21:14:56
hmmm jakby tak po zdaniach i słowach sie zastanawiać to oczywiscie widac , że pisała to kobieta , ktora jest za przeproszeniem na tyle jest głupia że wypowiada sie w niektorych opiniach za mężczyzne - bardzo żałosne . Po pierwsze to sama pierw ocen siebie a nie innych , po drugie to ty jestes chyba po szkole specjalnej bo jak chcesz cos pisac to pisz bardziej wyrazniej i nie rob błędów chyba ze wroć do czasów szkoły podstawowej a po trzecie to nie zachowuj sie jak dziecko z podsatówki ani z gimnazjum bo tak właśnie dzisiejsza młodzierz sie zachowuje chyba ze zniżaż sie do ich poziomu aha i po czwarte to ciekawe jakie ty masz korenspondencje . I to tyle z mojej strony .
anonim 2011-01-17 21:59:26
Witamy kierownika W.(zdradziło Cię słowo "wpierw")
Jak chcesz innym wytykać błędy, to najpierw sam się naucz pisać bezbłędnie.
Wszystkie oskarżenia to prawda.
anonim 2011-01-17 22:16:02
chyba masz cudowne okulary ze wiesz kto to pisał . A po pierwsze to nie pan W i jak nie wiesz to nie pisz . Pisze to kobieta a nie meżczyzna dlatego nie wypowiadaj sie jak nie jestes w 100 % pewny .
ADMIN NEXX 2011-01-18 11:14:04
Witam ten kto pisał szkalujący komentarz o nas pracownikach to pewnie jakiś (usunięte przez moderatora) kierownictwa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi a pewnie i jeszcze co innego heh pożal się boże ,żal mi jej męża może w końcu otworzy oczy ),normalnie aż strach iść się załatwić bo zaraz ''gdzie idziesz niemasz co(usunięte przez moderatora)robić'' tylko dziwie się że (usunięte przez moderatora)e jeszcze nic nie zauważył.a najlepsze jest to że jest duże zamówienie a co niektórzy szyją lewe rzeczy(E.S.,H.L.) np.pokrowce samochodowe.jakieś pontony na ryby.i dużo innych...
ADMIN NEXX 2011-01-18 11:26:44
a i trzeba poruszyć temat podwyżek ciągle obiecywanych a tu nic..gruszki na wierzbie.(usunięte przez moderatora) ma na remonty i przebudowy ,wycieczki zagraniczne itp..a chociaż dać 2 zł więcej to nie ..złotówka raz na 10 lat to jest dopiero podwyżka ..a jak poruszysz ten temat w pracy to usłyszysz tekst ..''jak coś się nie podoba to możesz iść do domu.''będąc w domu z rodziną czy na urlopie myslisz tylko o tej pracy co wydarzy się kolejnego dnia kto dostanie opr...może właśnie Ty

PROSZĘ SIE POWAŻNIE ZASTANOWIĆ PODEJMUJĄC TAM PRACĘ
dj 2011-01-18 13:23:25
Ta firma to jeden wielki komunizm na którego czele stoi (usunięte przez moderatora) ze swoją brygada z kotłowni większość facetów liże mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] żeby ich lubił i nie miał pretensji do ich pracy.(usunięte przez moderatora).Byłem tam tapicerem nie boję się już jego ani tej reszty byłem wyzywany a jak mu odpyskowałem to mnie zwolnił dużo by tu pisać na jego temat!!!
1
kubuś puchatek 2011-01-18 15:50:28
Ludzie jesteście dorośli a zachowujecie się jak dzieci .myślicie że tylko w tej firmie tak jest , to widocznie jesteście w błedzie ...Kierownik zawsze bedzie uważał się za lepszego , ale wy teraz pokazujecie swoja glupote, jeśli tak wam źle to się zwolnijcie inni przyjda na wasze miejsce, a jeśli zostaniecie to już wasza sprawa, ja mam na to wylane...

Z pozrowieniami Kubuś Puchatek :)
Jabadabadu 2011-01-18 16:02:35
Profesjonalna firma, profesjonalna organizacja, cudowna atmosfera, niebagatelne pieniądze i miliony szwedzkich klientów zadowolonych z naszych produktów. Czuje się spełniony :)
2
anonim 2011-01-20 14:47:58
Witaj zgadzam sie z toba co mają powiedzieć stolarze z Potęgowa skoro pracują za marne pieniądze pozd
;;;;; 2011-01-20 15:40:19
Może mają niższą stawkę ,ale pieniądze to nie wszystko.Liczy się też atmosfera w pracy zaufanie do drugiego pracownika czy przełożonego.A jak można mówić o zaufaniu jak i brygadzistka czy kierownik nie szczędzą słów wulgarnych czy wyzwisk w stosunku do swoich podwładnych.Rozdać dyktafony i zainstalować kamerkę w kotłowni .
anonim 2011-01-21 10:46:43
Witam akurat pracuję w Potęgowie i fakt, że atmosfera w pracy jest w miarę, to muszę przyznać "podwyżki obiecane" od x-lat. No i z tego co widzę to kierownictwo ma zawsze to samo wytłumaczenie "jak się nie podoba to jest milion podań na twoje miejsce... :)". Co do kasy to średnio ok. 9-10/h (wiadomo im bliżej koryta tym lepiej ;) .
No i u nas chociaż nie ma kierownika W. który robi przekręt na grubą kasę i dalej pracuje, tego typa to wam współczuję.
Pozdrawiam ekipę z Przodkowa 3-majcie się!!!
gumis 2011-01-21 19:52:09
ludzie co wy wypisujecie za bzdury,jeżeli komuś sie niepodoba to niech poszuka sobie nowej pracy może bedzie mial lepiej,chociaż w to wątpie.Niepowinno was interesowac,że p.folke jeżdzi na wakacje,jedzie za swoje a nie za wasze pieniądze.powinniscie być zadowoleni,że macie takiego szefa,że potrafi w tych czasach zapewnić wam prace,niepotrawicie docenić tych warunków co macie,macie pretensje oto że p.folke rozbudowuje firme,raczej powinniscie sie czieszyć z tego,że sie stara jeszcze polepszyć wam warunki.Naprawde żal mi tych KRETYNÓW którzy mają do tej firmy pretensje.Jak sie niepodoba to WYP....
anonim 2011-01-31 19:55:02
powiem krótko szefostwo nie wie wielu rzeczy na temat co się dzieje w jego firmie powyższe komentarze powinny dać mu do myślenia Ogólnie firma nie jest zła sama w sobie ale po prostu obsadził stanowiska kierownicze niekompetentnymi osobami które wykorzystują jego zaufanie dla własnych korzyści
A co do podwyżek skąd wiecie że ich nie dał? Może kierownik sam je rozdzielił wśród swoich "przydupasów"
Może czas najwyższy zajrzeć na listę płac?
pracuś 2013-09-21 10:15:44
Nie ma szans. Pracuje już kilka lat i jest coraz gorzej.
ww 2014-06-10 15:30:34
ja mam takie pytanie odnośnie warunków pracy, czy są zapewnione narzędzia, odpowiednie miejsce, przestrzeń itd? pytam, bo wiem, że różnie to wyglada w innych firmach, a jednak chciałbym miec pewnośc, że sa dobre warunki do pracy
maja 2014-08-25 16:21:59
no i nie wiadomo w końcu jak z wakunkami zatrudnienia.. mój chłopak coś szuka w tym stylu, jakieś pracy w branży, bo trochę się na tym zna, szybko się uczy i generalnie dość ogarnięty do takich spraw jest. Jak dają własne narzedzia to spoko, jak nie to torchę gorzej, ale własne tez ma, więc w oststeczności ok
wojtek 2015-01-05 15:54:07
no mam nadzieje, ze dają jednak jakieś narzeędzia do pracy i każdy ma jakieś swoje przydzielone, bo troche sobie nie wybrażam, że by się dzielić kazdą rzeczą z innymi pracownikami jak w jednym momencie jest jakieś narzędzie potrzebne wszystkim.. to by inaczej nie szła zupełnie praca i wydaje mi się, ze pracodawca musi zapewnić narzędzia.
Pic 2015-01-25 01:34:53
Zależy o czym mówisz. Bo auto to pół biedy - zawsze można się jakoś dogadać z kolegami, no chyba, że każdy umawia tyle spotkań i potrzebuje być cały czas mobilny. Ale takie rzeczy jak telefon czy komputer to powinny być przyznawane indywidualnie. Zastanawiam się tylko czy można na to liczyć a przy okazji jaką oferują kasę.
terense 2015-03-27 18:56:52
Burhens meble z Przodkowa nie jest firmą , która ma potencjał na to , aby wielce zaistnieć na mapie naszego kraju. Nie mają jakiejś specjalnie dobrej lokalizacji moim zdaniem przez co mogą mieć kłopoty z logistyką . Po za tym wiele rzeczy jest tu jeszcze do poprawienia w ramach samej produkcji mebli
tapicer 2015-11-18 19:55:04
Jak jest w tej firmie teraz,jaka atmosfera i jaka płaca? Jestem tapicerem 13 lat pytam sie dlatego bo chce zmienic zakład Napiszcie ale prawde
były pracownik 2015-11-19 09:47:11
Płaca niska,atmosfera jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Niestety...Pomimo to, że szef Szwed to nie ma to nic wspólnego ze skandynawskimi warunkami pracy i płacy. Traktują ludzi jak roboli,pracowałam w biurze, ale widziałam co też się działo na produkcji.Nie polecam!!!!
gitara 2015-11-28 14:46:29
Byłam na próbnym dniu.Minęły 4 dni i nie dostałam nawet telefonu czy zostaję przyjęta czy też nie.Dostałam ofertę pracy w innej firmie i nie wiem czy mam z niej skorzystać czy nie.A dzwoniłam do firmy to nie odbierają w biurze bo mają wolne.Czy to możliwe że nie oddzwaniają aby powiadomić czy ktoś jest przyjęty czy też nie?!!!!
2
lala 2016-01-23 13:11:28
Zarabiają tam prawie najniższą krajową(z tego co słyszałam)
pracownik 2016-02-11 20:16:20
I szef nam zmarł :( Co teraz rozegrają???
4
pik 2016-05-18 20:41:43
adrianna, podpowiedzcie mi czy coś się ruszyło w tym temacie bo zastanawiam się czy u nich nie podjąć pracy. Co prawda nie widziałem aby u nich były jakieś oferty pracy więc zastanawiam się co dalej robić.
Zostaw swoją opinię o burhens meble - Kawle Dolne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie burhens meble