brak logo

ASSTRA POLSKA SP. Z O.O.

Szczecin

Opinie o ASSTRA POLSKA SP. Z O.O.

anonim 2009-04-17 18:04
PRACOWADWCĄ JEST NIBY POLAK, ALE WŁAŚCIWIE WSZYSTKO ZALEŻY OD BIAŁORUSINÓW. PRACA ZA MAŁE PIENIĄDZE A WYMAGANIA Z GÓRNEJ PÓŁKI. NIE ROZUMIEJĄ POLSKIEGO PRAWA PRACY.
1
anonim 2009-04-23 17:16
"nie rozumieją" - to zbyt miękkie powiedzenie, ono jest po prostu regularnie łamane i nie przestrzegane. Premie są wypłacane uznaniowo, czyli nie zależnie od tego jak się starasz i tak dostaniesz tyle ile na ciebie zaplanowano lub nie dostaniesz wcale. Ale mimo to pracują tam bardzo fajni ludziki-spedytorzy.
anonim 2014-03-21 16:34
potwierdzam wszystko co w poprzednich opiniach, Białorusini oszukują na każdym kroku, płacą kiedy chcą i komu chcą, nie przestrzegają prawa az dziwne że jeszcze taka pseudo firemka działa w Polsce i żaden urząd się do nich nie dobrał
2
anonim 2014-07-05 23:03
pracowalem w tej firmie trzy lata i pieniadze dostawalem na czas. Fajni ludzie i mila atmosfera pracy.
ANONIM 2014-08-04 07:36
Niestety firma tylko dla tych co umieją przymknąć oczy na machloje, uczciwy człowiek długo nie wytrzyma.
3
anonim 2014-08-06 21:12
z mojego doświadczenia: stabilna praca, zarobki dobre i na czas.
1
anonim 2014-09-02 15:26
omijajcie tą firmę z daleka, szefowie oszuści, atmosfera cieżka do wytrzymania, kasa nieterminowo i nie tyle co obiecują
3
ona 2015-09-25 13:37
bagdran jesteś w błędzie kierowców jest coraz mniej a ci co pracują w dobrej firmie gdzie jest mila atmosfera nie odchodzą czyli coś z asstra jest nie ta?
anonim 2016-01-04 23:17
Jako spedytor, to pewne dobre zarobki zawsze na czas, przed innymi firmami jest wyplacalna, prywatna sluzba zdrowia
janke 2016-05-12 18:52
Powiedzcie czy mają jakieś aktualne oferty pracy, dzięki
Hanna 2017-05-24 15:09
@janke, a jakie stanowisko konkretnie Cię interesuje? Zastanawiasz się nad aplikowaniem? A może już to zrobiłeś? Jeżeli tak, to koniecznie podziel się z nami swoimi wrażeniami po odbytej rozmowie kwalifikacyjnej. Udało Ci się dostać pracę?
Zostaw swoją opinię o ASSTRA POLSKA SP. Z O.O. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASSTRA POLSKA SP. Z O.O.