brak logo

ASSTRA POLSKA SP. Z O.O.

Szczecin

Opinie o ASSTRA POLSKA SP. Z O.O.

anonim 2009-04-17 18:04:02
PRACOWADWCĄ JEST NIBY POLAK, ALE WŁAŚCIWIE WSZYSTKO ZALEŻY OD BIAŁORUSINÓW. PRACA ZA MAŁE PIENIĄDZE A WYMAGANIA Z GÓRNEJ PÓŁKI. NIE ROZUMIEJĄ POLSKIEGO PRAWA PRACY.
1
anonim 2009-04-23 17:16:12
"nie rozumieją" - to zbyt miękkie powiedzenie, ono jest po prostu regularnie łamane i nie przestrzegane. Premie są wypłacane uznaniowo, czyli nie zależnie od tego jak się starasz i tak dostaniesz tyle ile na ciebie zaplanowano lub nie dostaniesz wcale. Ale mimo to pracują tam bardzo fajni ludziki-spedytorzy.
anonim 2014-03-21 16:34:31
potwierdzam wszystko co w poprzednich opiniach, Białorusini oszukują na każdym kroku, płacą kiedy chcą i komu chcą, nie przestrzegają prawa az dziwne że jeszcze taka pseudo firemka działa w Polsce i żaden urząd się do nich nie dobrał
1
anonim 2014-07-05 23:03:20
pracowalem w tej firmie trzy lata i pieniadze dostawalem na czas. Fajni ludzie i mila atmosfera pracy.
ANONIM 2014-08-04 07:36:11
Niestety firma tylko dla tych co umieją przymknąć oczy na machloje, uczciwy człowiek długo nie wytrzyma.
1
anonim 2014-08-06 21:12:11
z mojego doświadczenia: stabilna praca, zarobki dobre i na czas.
1
anonim 2014-09-02 15:26:51
omijajcie tą firmę z daleka, szefowie oszuści, atmosfera cieżka do wytrzymania, kasa nieterminowo i nie tyle co obiecują
2
ona 2015-09-25 13:37:45
bagdran jesteś w błędzie kierowców jest coraz mniej a ci co pracują w dobrej firmie gdzie jest mila atmosfera nie odchodzą czyli coś z asstra jest nie ta?
anonim 2016-01-04 23:17:59
Jako spedytor, to pewne dobre zarobki zawsze na czas, przed innymi firmami jest wyplacalna, prywatna sluzba zdrowia
janke 2016-05-12 18:52:30
Powiedzcie czy mają jakieś aktualne oferty pracy, dzięki
Zostaw swoją opinię o ASSTRA POLSKA SP. Z O.O. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASSTRA POLSKA SP. Z O.O.