logo SANTE

SANTE

Sobolew

Opinie o SANTE

Raul g. 2015-09-11 18:13:26
Witam. Miałbym możliwość podjęcia pracy w w Sante na stanowisku magazyniera. Ktoś bliższy tej firmie mógłby powiedzieć jak kształtują się zarobki na tym stanowisku oraz jakie są warunki pracy?
12
raul g 2015-09-26 15:48:10
No dzięki za info. Jeśli chodzi o magazyn to akurat na ich stronie widnieje oferta pracy na to stanowisko. A jak z zarobkami?
sara.wer 2015-10-20 09:13:29
W jakich godzinach pracuje się na produkcji w Sante?
6
kASIA 2015-11-22 09:33:44
Witam czy jest możliwość dogadania sie o pracy w santena produkcji na same noce?
biuro 2015-11-23 08:37:16
skąd wiesz, że ktoś aby aplikować do biura musi być studentem? Co za wierutne bzdury...
pracownik 2015-12-03 17:51:33
Tak Mariol,oczywiście że zapewniają.Opiekę medyczną,ubezpieczenie w PZU a na to wszystko składka strącana z pensji.Do tego jeszcze rabat 20% dla pracownika na zakup produktów Sante a taniej można kupić w sieciówkach bo sieciówki widać mają większy rabat.Do tego dochodzą"ochłapy" wczasy pod gruszą(spróbuj spędzić je za niecałe 500zł)
martyna 2015-12-03 20:28:20
Bardzo ciekawa wypowiedź. Ostatnio szukają znowu kierownika produkcji. Osoba na tym stanowisku musi być często zmieniana. Jeśli takie temp. panują to gdzie jest bhp-owiec. Dlaczego nie reaguje? Jest to jego obowiązkiem ustawowym. Czy kontrole tego nie wykazują?
biuro 2015-12-09 13:46:59
Czy sądzisz, że w fabryce zatrudniającej ok. 500 osób pracuje 1 kierownik produkcji i ciągle jest zmieniany?
Nobi 2015-12-12 18:18:08
W tej chwili na pracuj.pl szukaja 2 kierownikow produkcji. Kierownikow zwiemy kwartalnikami bo malo ktory przetrwa 3 miesiace. Na palcach jednej reki morzna zliczyc tych co nie zostali wywaleni przed pol roku. Wysysa sie ich z pomyslow i zmienia.
sobolew 2015-12-27 15:17:07
Witam. Czytam i czytam i oczom nie wierze.Jakoś w sumie Sobolew +Warszawa +handlowcy w Pl pracuje około 800 osób wiec samo za siebie mówi wiec jeżeli nie pasuje to w Avonie szukają na wszystkie stanowiska i przez pośrednika pracy jak nie pasuje w Sante to tam będzie lepiej albo do Warszawy najbezpieczniejszym pociągiem w Polsce (bo sama ochrona nim jeździ) linia o godz 4,5,6 rano
sobolewiak_ex_pracownik 2016-01-21 00:23:02
Pracowałem tam ze 4 lata temu i tamte czasy były lajtowe pod każdym względem :p
Dziś jak rozmawiam ze znajomymi to opinie są podzielone ale wszyscy zgodnie twierdzą, że jest dużo gorzej.
Jeśli chodzi o "górę", czyli biuro w Sobolewie to mogę powiedzieć jedynie, że swego czasu kierownictwo jak i dyrekcja zmieniała się dosłownie co pół roku ;)
Z różnych powodów ;p albo walnięty prezes miał swój odchył, albo po prostu ludzie nie wytrzymali psychicznie ;)

Jeśli chodzi o ludzi z produkcji to już sprawa indywidualna :)
Zależy jakim jesteś człowiekiem, albo Cię lubią albo nie ;p Jest też baaardzo dużo wazeliniarzy ;) Za mentalność dałbym 3/10 :D bez kitu ;p
Jeśli chodzi o zarobki na produkcji to w zależności od działu i stanowiska ale będąc operatorem maszyny spokojnie można wyciągnąć ponad 3tyś co uważam za godne pieniądze zwłaszcza, że pod nosem zakład.
Zwykły pracownik produkcji na starcie może liczyć na jakieś 1600-1800zł ale potem ponad 2tyś-2500zł w zależności od efektywności ;p AKORD ;]
agnes 2016-02-03 12:43:30
Na jakie zmiany tam się pracuje i czy w weekendy też?
bedok 2016-02-05 08:29:01
Tak pracowałeś tam 4 lata temu ,a od tych 4 lat dużo się zmieniło a przede wszystkim zarobki i atmosfera pracy. Zarobki słabe dużo ludzi ucieka i zaraz przyjmują nowych bo nikt nie wytrzymuje jak dalej tak będzie to zrobią drugi AVON.
1
mirek 2016-02-07 23:17:10
Dlaczego nie zgłosisz tego do organów kontroli. Teraz od nowego roku mogą wpadać bez zapowiedzenia. może Warto wtedy Dyrektor zakładu jako pracodawca odpowie za niedopełnienie obowiązków.
1
tomasz77 2016-02-27 14:14:15
proszę o informację ile zarabia operator wozka widłowego w sante na magazynie
tomasz77 2016-02-27 14:17:47
podaj jakie zarobki jako operator maszyn

xxx 2016-02-28 11:28:29
Praca nie lekka ale zarobki coraz słabsze nie licz na więcej niż 2000 raczej na mniej ludzi tyle co przyjmują tyle szybko się zwalnia
1
Jonik 2016-03-10 19:59:52
Widziałem na ich stronie ze szukają planisty produkcji. Możecie powiedziec jak to stanowisko tam istnieje? Czy tez taka duża rotacja ?
4
Wojtek 2016-03-11 11:53:48
Czy może ktoś coś powiedzieć o pracy w Sante na stanowisku Automatyk?
Zarobki, rotacja, trudność w dostaniu się, ciężkość pracy?
4
edi 2016-05-06 09:31:59
NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY. JEŚLI NIE MASZ PRACY– PRZYJDZ NA PRZECZEKANIE I OD RAZU SZUKAJ NOWEJ, JEŚLI SIĘ WAHASZ TO OD RAZU WYBIERZ INNA OPCJE. PRACOWAŁEM WIEM, UWIERZ W TO !!! NAPRAWDĘ !!!
1
EDUARD 2016-05-06 09:34:17
dokładnie tak jak piszą poprzednicy. Po dłuższej pracy w Sante stajesz się
zgryźliwym, nieuczynnym i niekoleżeńskim człowiekiem bez poczucia własnej
wartości. Czas, Twoje kwalifikacje i możliwości rozwoju stoją w miejscu bez
szansy na cokolwiek. Na samą myśl o jednej osobie dostajesz torsji i
rozwolnienia, a jedynym dniem odpoczynku jest sobota bo w niedzielę myślisz co
będzie jutro...
Wysyłając tam aplikacje należy dokładnie się zastanowić dlaczego miesiąc w
miesiąc jest tyle wolnych etatów, poszukać info w necie i dopiero kliknąć "enter"
4
ja 2016-05-07 18:12:42
Masz racje dobry czlowieku - kilka miesiecy temu zatrudnili wymagajacego dyrektora, stworzyl sobie zespol, zaczynalo to jakos wygladac, zrobil sie porzadek, a teraz .... jedna wielka porażka... coroczne zmiany !!!
1
Talon 2016-05-08 21:42:23
Poziom chamstwa jakim pan dysponuje jest wprost proporcjonalnie do pana debilizmu
EDUARD 2016-05-10 09:33:28
NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY. JEŚLI NIE MASZ PRACY– PRZYJDZ NA PRZECZEKANIE I OD RAZU SZUKAJ NOWEJ, JEŚLI SIĘ WAHASZ TO OD RAZU WYBIERZ INNA OPCJE. PRACOWAŁEM WIEM, UWIERZ W TO !!! NAPRAWDĘ !!!
3
fiona 2016-05-11 22:05:04
NIE POLECAM !!!! Pracownicy są mamieni przez p z PR dobrymi posadami, stanowiskami zwalniają się z dużych korporacji, firm a pózniej są zwalniani lub sami się zwalniają bo maja dość pracy w takim super klimacie. Nie wstyd pani i ?
1
pracownik 2016-05-12 07:43:21
Jeżeli chcesz pracować i jesteś ambitny to z pracownika produkcji zarabiając 1600zł możesz zostać operatorem i zarabiać 3000zł. Jezeli chcesz.Tak jak ja.
pracownik2 2016-05-12 12:58:26
zapomniales kolego dodac ze z UMOWA-ZLECENIEM tzw. smiecowka i to netto. A operatorem nie staniesz sie wcześniej jak za 10 lat !!!!. i to może. Wiec wybor macie prosty
Pracownik2 2016-05-12 22:48:26
Przepraszam oczywiste BRUTTO !!!! Wiec odejmij 40 procent !!! I zobacz ile dostaniesz ... GROSZE
Sante 2016-05-13 08:39:07
pracuję od lat, zarabiam pomiędzy 2000 - 3000 na rękę. nie takie grosze.
pracownik 2016-05-13 12:06:25
ja mówię o netto .
pracownik 2016-05-13 12:10:06
Ja jestem od roku
fiona 2016-05-16 13:22:32
Widać "dobra zmiane" i demokracje - maja układ z g... I nieprzychylne opinie są usuwane z konta ..... pełny PiS i nic więcej .... Obłuda i chamstwo LUDZIE UNIKAJCIE ICH JAK TYLKO MOŻECIE !!!!
mgm 2016-05-16 13:24:04
omijajcie z daleka te firme, szkoda waszego czasu, nerwow, tam rzedzi i trzesie tylko jedna osoba, ruch jak na marszalkowskiej, nie zdazysz nawet poznac ludzi a juz cie wywalaja lub sam odchodzisz. w ciagu ostatniej dekady w firmie było 7 dyrektorow finansowych, 9 dyrektorów operacyjnych i z tego co pamietam to 11 dyrektorow produkcji, poza tym z inncyh działów dziesiątki ludzi - ja odeszlam szybko bo nie godze sie aby szanowny wspolnik jechal po mnie jak po szmacie - WYBOR NALEZY TYLKO DO WAS.
1
Uuu 2016-06-15 21:31:19
Słyszałem że niektóre linie produkcyjne w tej firmie stoją bo nie ma komu już robić,prawda to??
1
aaa 2016-06-19 19:45:01
no stoją bo ludzie więcej z pola (z rolnictwa) mają niż płacone za akord na umowe-zlecenie w sante.
1
Joii 2016-06-20 19:13:57
To ile w końcu tam się zarabia?? że z pola więcej zarabiają???
lady 2016-06-20 21:48:34
Widzę, że WIELKI WÓDZ patrzy i usuwa NIEWYGODNE WPISY - PRAWDA BOLI !!!.
A więc jeszcze raz cała prawda. Jeśli będzie usuwana będę pisała do skutku.
Praca polega na „rozwiązywaniu” niegodności. Niestety wszystkie niezgodności wg. WIELKIEGO WODZA są „rozwiązywane” źle i tylko NASZ KOCHANY WÓDZ umie to zrobić dobrze – no całe szczęście DZIĘKUJEMY CI WODZU. Wynika z tego, że wszyscy z nas to debilki i debile.
System na którym pracujemy Momag, Hermes to poezja smaku i aromatu-nic się nie zgadza. Dodatkowo wspomagający nas w raportowaniu i planowaniu Excel tak samo „pięknie” działa. Na produkcji syf, produkcja z odpadów i półproduktu przeterminowanego. Pozostali kierownicy całkowicie sobie nie radzą. Ci co mądrzejsi to odeszli bo nie będą walczyć z WSZYTSKO WIEDZĄCYM WODZEM. Najlepiej się przecież rządzi się osobami zaszczutymi przez WODZA, bez własnego zdania, wykonującymi tylko jego polecenia. Operacyjny Kurzela nic nie pomaga, przestraszony, boi się podjąć jakichkolwiek prostych decyzji, cały czas tylko notuje i nic z tego nie wynika-po prostu SEKRETARZ NASZEGO WODZA. Skąd go WÓDZ wytrzasnał? Za co mu płaci?Nie wiem nawet czy jako kierownik by sobie poradził.
Ludzie się zwalniają bo nie widza tu swojej przyszłości, z dnia na dzień możesz wylecieć za byle co lub psychicznie się wykończyć pracując w takiej atmosferze stworzonej przez WODZA. Tak wiec czysta prawda jest to co piszą o takiej rotacji ludzi w całej firmie.
Brak szacunku do wszystkich również do nas kobiet jest niedopuszczalna, całe szczęście, że drukuję sobie wszystko na wszelki wypadek. Czas wiec szukać coś nowego bo w takiej atmosferze nie można pracować NAPRAWDĘ.
Lady
8
szef 2016-06-29 17:59:09
masniak wez sie lepiej do roboty i nie załatwiaj spraw prywatnych podczas swojej pracy !
5
Mante 2016-07-01 14:33:09
całkowicie potwierdzam. operacyjnego Kurzele wódz wytrzasnął z firmy BA... gdzie też był sekretarzem. szkoda gadać... jak dla mnie antywzór kierownika/dyrektora.
2
sol 2016-07-10 15:19:28
a kiedykolwiem masniak pracował - zawsze sie opier..... a za zakładem swoje tematy załatwia
xyz 2016-08-03 14:02:05
A ty jesteś wzorem kogo lub czego ? Pustaka ? Weź się do pracy lub zwolnij tak będzie lepiej dla każdego i firmy
Twitter 2016-08-05 21:31:20
A Ty przestań d... Lizać temu co nie ma pojęcia o zarządzaniu ! Weź się lepiej za niezgodności ktore właśnie wskoczyły ci na pulpit :-)
1
gogosiaw 2016-09-11 11:21:54
Witam.Santa jest dobrym zakładem pracy .Panie bardzo miłe które przyjmują do pracy.Może pracownicy nie którzy za bardzo się cenią ,ale nikt nie ma prawa obrażać naśmiewać się z pracownika Santy.
Raul 2016-10-03 10:42:13
Witam. Chciałem się podpytac jakie są warunki pracy na magazynie w sante? Oraz jaka tam panuje atmosfera?
stefano 2016-10-20 18:10:37
super, albo sam się po miesiacu zwolnisz albo po trzech ciebie wypieprzą :( atmosfera genialna która zawdzięczamy tylko panu ak a szef magazynu to jego prawa reka.
Lover 2016-10-23 20:50:33
Mowia ze ma babę w Gonczycach
Lover 2016-10-23 20:51:28
MAniak
Raul 2016-10-24 16:17:04
Czyli mam rozumieć, że kiepsko się tam pracuje?
tomasz77 2016-11-13 11:27:53
aplikuje na operatora wuzka widłowego i niema odezwu
leos 2016-12-03 14:22:42
Maśniak chyba / ma babę i ti z tego co wiem ni ejedną !!!!!!
Zostaw swoją opinię o SANTE - Sobolew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANTE