logo SANTE

SANTE

Sobolew

Opinie o SANTE

martyna 2015-12-03 20:28
Bardzo ciekawa wypowiedź. Ostatnio szukają znowu kierownika produkcji. Osoba na tym stanowisku musi być często zmieniana. Jeśli takie temp. panują to gdzie jest bhp-owiec. Dlaczego nie reaguje? Jest to jego obowiązkiem ustawowym. Czy kontrole tego nie wykazują?
biuro 2015-12-09 13:46
Czy sądzisz, że w fabryce zatrudniającej ok. 500 osób pracuje 1 kierownik produkcji i ciągle jest zmieniany?
2
Nobi 2015-12-12 18:18
W tej chwili na pracuj.pl szukaja 2 kierownikow produkcji. Kierownikow zwiemy kwartalnikami bo malo ktory przetrwa 3 miesiace. Na palcach jednej reki morzna zliczyc tych co nie zostali wywaleni przed pol roku. Wysysa sie ich z pomyslow i zmienia.
sobolew 2015-12-27 15:17
Witam. Czytam i czytam i oczom nie wierze.Jakoś w sumie Sobolew +Warszawa +handlowcy w Pl pracuje około 800 osób wiec samo za siebie mówi wiec jeżeli nie pasuje to w Avonie szukają na wszystkie stanowiska i przez pośrednika pracy jak nie pasuje w Sante to tam będzie lepiej albo do Warszawy najbezpieczniejszym pociągiem w Polsce (bo sama ochrona nim jeździ) linia o godz 4,5,6 rano
1
sobolewiak_ex_pracownik 2016-01-21 00:23
Pracowałem tam ze 4 lata temu i tamte czasy były lajtowe pod każdym względem :p
Dziś jak rozmawiam ze znajomymi to opinie są podzielone ale wszyscy zgodnie twierdzą, że jest dużo gorzej.
Jeśli chodzi o "górę", czyli biuro w Sobolewie to mogę powiedzieć jedynie, że swego czasu kierownictwo jak i dyrekcja zmieniała się dosłownie co pół roku ;)
Z różnych powodów ;p albo walnięty prezes miał swój odchył, albo po prostu ludzie nie wytrzymali psychicznie ;)

Jeśli chodzi o ludzi z produkcji to już sprawa indywidualna :)
Zależy jakim jesteś człowiekiem, albo Cię lubią albo nie ;p Jest też baaardzo dużo wazeliniarzy ;) Za mentalność dałbym 3/10 :D bez kitu ;p
Jeśli chodzi o zarobki na produkcji to w zależności od działu i stanowiska ale będąc operatorem maszyny spokojnie można wyciągnąć ponad 3tyś co uważam za godne pieniądze zwłaszcza, że pod nosem zakład.
Zwykły pracownik produkcji na starcie może liczyć na jakieś 1600-1800zł ale potem ponad 2tyś-2500zł w zależności od efektywności ;p AKORD ;]
agnes 2016-02-03 12:43
Na jakie zmiany tam się pracuje i czy w weekendy też?
bedok 2016-02-05 08:29
Tak pracowałeś tam 4 lata temu ,a od tych 4 lat dużo się zmieniło a przede wszystkim zarobki i atmosfera pracy. Zarobki słabe dużo ludzi ucieka i zaraz przyjmują nowych bo nikt nie wytrzymuje jak dalej tak będzie to zrobią drugi AVON.
1
mirek 2016-02-07 23:17
Dlaczego nie zgłosisz tego do organów kontroli. Teraz od nowego roku mogą wpadać bez zapowiedzenia. może Warto wtedy Dyrektor zakładu jako pracodawca odpowie za niedopełnienie obowiązków.
2
tomasz77 2016-02-27 14:14
proszę o informację ile zarabia operator wozka widłowego w sante na magazynie
tomasz77 2016-02-27 14:17
podaj jakie zarobki jako operator maszyn

xxx 2016-02-28 11:28
Praca nie lekka ale zarobki coraz słabsze nie licz na więcej niż 2000 raczej na mniej ludzi tyle co przyjmują tyle szybko się zwalnia
1
Jonik 2016-03-10 19:59
Widziałem na ich stronie ze szukają planisty produkcji. Możecie powiedziec jak to stanowisko tam istnieje? Czy tez taka duża rotacja ?
5
Wojtek 2016-03-11 11:53
Czy może ktoś coś powiedzieć o pracy w Sante na stanowisku Automatyk?
Zarobki, rotacja, trudność w dostaniu się, ciężkość pracy?
7
edi 2016-05-06 09:31
NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY. JEŚLI NIE MASZ PRACY– PRZYJDZ NA PRZECZEKANIE I OD RAZU SZUKAJ NOWEJ, JEŚLI SIĘ WAHASZ TO OD RAZU WYBIERZ INNA OPCJE. PRACOWAŁEM WIEM, UWIERZ W TO !!! NAPRAWDĘ !!!
2
EDUARD 2016-05-06 09:34
dokładnie tak jak piszą poprzednicy. Po dłuższej pracy w Sante stajesz się
zgryźliwym, nieuczynnym i niekoleżeńskim człowiekiem bez poczucia własnej
wartości. Czas, Twoje kwalifikacje i możliwości rozwoju stoją w miejscu bez
szansy na cokolwiek. Na samą myśl o jednej osobie dostajesz torsji i
rozwolnienia, a jedynym dniem odpoczynku jest sobota bo w niedzielę myślisz co
będzie jutro...
Wysyłając tam aplikacje należy dokładnie się zastanowić dlaczego miesiąc w
miesiąc jest tyle wolnych etatów, poszukać info w necie i dopiero kliknąć "enter"
4
ja 2016-05-07 18:12
Masz racje dobry czlowieku - kilka miesiecy temu zatrudnili wymagajacego dyrektora, stworzyl sobie zespol, zaczynalo to jakos wygladac, zrobil sie porzadek, a teraz .... jedna wielka porażka... coroczne zmiany !!!
1
Talon 2016-05-08 21:42
Poziom chamstwa jakim pan dysponuje jest wprost proporcjonalnie do pana debilizmu
EDUARD 2016-05-10 09:33
NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY. JEŚLI NIE MASZ PRACY– PRZYJDZ NA PRZECZEKANIE I OD RAZU SZUKAJ NOWEJ, JEŚLI SIĘ WAHASZ TO OD RAZU WYBIERZ INNA OPCJE. PRACOWAŁEM WIEM, UWIERZ W TO !!! NAPRAWDĘ !!!
8
fiona 2016-05-11 22:05
NIE POLECAM !!!! Pracownicy są mamieni przez p z PR dobrymi posadami, stanowiskami zwalniają się z dużych korporacji, firm a pózniej są zwalniani lub sami się zwalniają bo maja dość pracy w takim super klimacie. Nie wstyd pani i ?
2
pracownik 2016-05-12 07:43
Jeżeli chcesz pracować i jesteś ambitny to z pracownika produkcji zarabiając 1600zł możesz zostać operatorem i zarabiać 3000zł. Jezeli chcesz.Tak jak ja.
pracownik2 2016-05-12 12:58
zapomniales kolego dodac ze z UMOWA-ZLECENIEM tzw. smiecowka i to netto. A operatorem nie staniesz sie wcześniej jak za 10 lat !!!!. i to może. Wiec wybor macie prosty
Pracownik2 2016-05-12 22:48
Przepraszam oczywiste BRUTTO !!!! Wiec odejmij 40 procent !!! I zobacz ile dostaniesz ... GROSZE
1
Sante 2016-05-13 08:39
pracuję od lat, zarabiam pomiędzy 2000 - 3000 na rękę. nie takie grosze.
pracownik 2016-05-13 12:06
ja mówię o netto .
pracownik 2016-05-13 12:10
Ja jestem od roku
fiona 2016-05-16 13:22
Widać "dobra zmiane" i demokracje - maja układ z g... I nieprzychylne opinie są usuwane z konta ..... pełny PiS i nic więcej .... Obłuda i chamstwo LUDZIE UNIKAJCIE ICH JAK TYLKO MOŻECIE !!!!
2
mgm 2016-05-16 13:24
omijajcie z daleka te firme, szkoda waszego czasu, nerwow, tam rzedzi i trzesie tylko jedna osoba, ruch jak na marszalkowskiej, nie zdazysz nawet poznac ludzi a juz cie wywalaja lub sam odchodzisz. w ciagu ostatniej dekady w firmie było 7 dyrektorow finansowych, 9 dyrektorów operacyjnych i z tego co pamietam to 11 dyrektorow produkcji, poza tym z inncyh działów dziesiątki ludzi - ja odeszlam szybko bo nie godze sie aby szanowny wspolnik jechal po mnie jak po szmacie - WYBOR NALEZY TYLKO DO WAS.
3
Uuu 2016-06-15 21:31
Słyszałem że niektóre linie produkcyjne w tej firmie stoją bo nie ma komu już robić,prawda to??
3
aaa 2016-06-19 19:45
no stoją bo ludzie więcej z pola (z rolnictwa) mają niż płacone za akord na umowe-zlecenie w sante.
1
Joii 2016-06-20 19:13
To ile w końcu tam się zarabia?? że z pola więcej zarabiają???
Mante 2016-07-01 14:33
całkowicie potwierdzam. operacyjnego Kurzele wódz wytrzasnął z firmy BA... gdzie też był sekretarzem. szkoda gadać... jak dla mnie antywzór kierownika/dyrektora.
4
sol 2016-07-10 15:19
a kiedykolwiem masniak pracował - zawsze sie opier..... a za zakładem swoje tematy załatwia
xyz 2016-08-03 14:02
A ty jesteś wzorem kogo lub czego ? Pustaka ? Weź się do pracy lub zwolnij tak będzie lepiej dla każdego i firmy
Twitter 2016-08-05 21:31
A Ty przestań d... Lizać temu co nie ma pojęcia o zarządzaniu ! Weź się lepiej za niezgodności ktore właśnie wskoczyły ci na pulpit :-)
2
gogosiaw 2016-09-11 11:21
Witam.Santa jest dobrym zakładem pracy .Panie bardzo miłe które przyjmują do pracy.Może pracownicy nie którzy za bardzo się cenią ,ale nikt nie ma prawa obrażać naśmiewać się z pracownika Santy.
1
Raul 2016-10-03 10:42
Witam. Chciałem się podpytac jakie są warunki pracy na magazynie w sante? Oraz jaka tam panuje atmosfera?
1
stefano 2016-10-20 18:10
super, albo sam się po miesiacu zwolnisz albo po trzech ciebie wypieprzą :( atmosfera genialna która zawdzięczamy tylko panu ak a szef magazynu to jego prawa reka.
1
Raul 2016-10-24 16:17
Czyli mam rozumieć, że kiepsko się tam pracuje?
tomasz77 2016-11-13 11:27
aplikuje na operatora wuzka widłowego i niema odezwu
Wer 2017-03-08 12:28
Czy wyplacaja pieniadze na czas tzn.na 10?
Bolek lolek 2017-03-21 22:49
Jak tam Stodzew sobie radzi???:-)
3
Bolek lolek 2017-03-31 18:34
Nic nie rozumiem:-) pozdrawiam dziewczyny ze Stodzewia:-) :-)
2
Diler 2017-04-05 19:21
Ja w tej chwili albo jeszcze szybciej dzwonię na policję!
1
Magda 2017-06-15 22:32
Kochani mozecie powiedzieć cos o pracy w biurze w sante w dziale jakości w Sobolewie ? Jaka panuje atmosfera, jak wygląda współpraca z innymi pracownikami ?
Magda 2017-06-15 22:35
Kochani możecie coś napisać o pracy w biurze w dziale jakości w sante w sobolewie ? Jak wyglądają relacje między pracownikami? Czy ludzie są pomocni itd?
tomasz77 2017-06-23 11:07
napiszczcie coś o pracy na wuzkach ile zarabia się jakie godziny pracy
tomasz77 2017-06-23 11:10
napiszczcie coś o pracy na wuzkach ile zarabia się jakie godziny pracy
stefi 2017-06-27 15:24
praca na zmiany, zarobki w porządku, mi pasuje
2
tomasz77 2017-07-11 10:20
długo tam pracujesz
chamekk 2017-10-08 20:23
Witam ,jak na dzień dzisiejszy można zarobic na produkcji w sante i jaka jest umowa,=)
Zostaw swoją opinię o SANTE - Sobolew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANTE