logo HEMPEL MANUFACTURING (POLAND) Sp. z o.o.

HEMPEL MANUFACTURING (POLAND) Sp. z o.o.

Niepruszewo

Opinie o HEMPEL MANUFACTURING (POLAND) Sp. z o.o.

incognito :* 2012-11-28 17:52
co tu dużo pisać no cyrk odjechał klauny zostały (*) (*)
O
--
decydent 2013-02-21 09:31
Nie dosyć że nie robi, to jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
nick 2013-07-05 19:06
jednym slowem ZAL
1
Rektut 2014-01-08 20:02
żal( usunięte przez administratora ) BRUTTO Faktycznie Gorzej Jak w Biedronce
2
Rektut 2014-01-08 20:04
Polecam dla chłopaków z Niepruszewa , pewnie kolejka na zeszyt w sprawie pracy :)
4
bbbb 2014-05-09 08:28
Zakład jak zakład, są działy gdzie jest spokój i takie gdzie nie. Na produkcji jest ciężko, praca przez pośrednika(usunięte przez administratora)Praca dla osób o stalowych nerwach. Nie polecam!
1
Incognito 2014-09-10 20:29
Prawda jakich malo na tym fomum, pozdrawiam przedmowce
tomek 2015-02-13 11:52
no ja też własnie się dziwię teraz jak to wszystko ma wyglądać, bo nie wiem dokładnie czy iść do nich czy nie opłaca mi się to? dajcie znać jak sprawa ma dokładnie wyglądać, bo jak marnie płacą to ja nie będę się tam pchał w ogóle. Czekam jeszcze na komentarze odnośnie pracy u nich, czy dobrze płacą?
1
kwiat 2015-02-26 01:11
Zrozumieją swoją politykę,kiedy lada chwila część osób lub połowa się zwolni(mowa o starej załodze ) którzy pracują w hemplu od początku firmy ok 5 lat.(usunięte przez administratora)
3
incognito 2015-03-04 21:21
Z racji tego, że zbliżają się dwie duże rodzinne imprezy, chciałbym w imieniu proletariatu złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji setnych urodzin dla Pana jak i dla najmłodszej córki Paints z okazji piątych urodzin. Liczymy więc na to, że wyślesz nam w tym roku większą pocztówkę z wakacji, a dzikie szalone tańce będą realne również w Polsce. Dziękujemy Ci Panie Onepel za Twe dobre dary.
zzz 2015-04-28 17:58
Nabory są caly czas, niestety tylko przez posrednika, ale zawsze jest szansa na umowe przez firme.
1
Annkan1989 2016-05-13 17:36
A co z siedzibą Hempel w Gdańsku? Dobrze tam się pracuje?
cyrk 2016-08-22 13:44
co tu dużo pisać no cyrk i ukr
4
ss 2016-09-23 22:22
Dziewczyno, co za bzdury piszesz? Życie może nauczy innego podejścia/
arkadia 554 2016-09-23 22:26
imo wszystko warto pytać w firmie o prace. Dostawca farb dla przemysłu morskiego oraz zabezpieczeń przeciwkorozyjnych dla segmentów przemysłu ciężkiego to branża pełna możliwości i doświadczenie do zdobycia
1
omega 2016-12-12 09:51
Witam pracujących w HEMPEL. Obecnie firma prowadzi nabór na Kierownika magazynu. Chciałbym aplikować . Proszę o informację: - czy warto, czy umowa bezpośrednio z pracodawcą czy z pośrednikiem, jak sie pracuje w aministracji, kto jest przełożonym dla tego stanowiska? Na jakich ludzi stawia firma czy młodych i do wykorzystania ?
Pozdrawiam i proszę o pomoc.
ja 2017-03-31 21:45
dobrze prawisz kolego!
8
Lucyfer 2017-03-31 21:59
Szacun
8
Solo 2017-03-31 23:01
Popieram Święte słowa jest jeszcze wiele innych spraw które mogły by wyjść na światło dzienne.
12
Żona 2017-04-01 00:32
A cos na temat romansow ktoś się wypowie?:D
8
Syn Gedeona 2017-04-02 20:22
krucjata gedeona??:)))
5
Pracownik 2017-04-02 23:36
GEDEON jestes wielki! Tylko pytanie czy to cos da...
8
Syn Gedeona 2017-04-03 08:59
Wstyd mi za mojego starego. Wysyła smród i kłamstwa na zewnątrz bo nie potrafi jak człowiek rozmawiać
5
Jan 2017-04-03 13:07
Wyślij ten list na prawidłowy adres email: whistle-blower@hempel.com
Wtedy dojdzie
7
Pracownik 2017-04-04 19:18
Gedeon, jestes dla mnie smieciem, który sieje nienawiść i krzywdzi ludzi. Sprawiedliwość cie dosięgnie.
2
Pracownik 2017-04-04 19:24
Widziałem wiele firm. Hempel jest przykładem dobrego traktowania ludzi, z szacunkiem. Wstyd mi ze jakiś psychol niszczy reputacje mojej firmy.
4
Inny 2017-04-04 19:29
Dobrze mówisz pracownik. Gedeon ludzie wiedza kto ty.
5
DARO 2017-04-04 21:57
GEJDEMON, jutro u mnie w biurze.
4
micha 2017-04-04 22:54
i co widac w tych kolkach?
2
Dorn 2017-04-05 09:37
Przestan sie bawic fletem Pana i zajmij powaznymi sprawami. Wczoraj nie wytarles po sobie w ubikacji i panie sprzataczki wyzywaly.
2
Znajoma 2017-04-05 11:29
Toż to wyzysk w biały dzień - masakra normalnie. Nie pozwólcie by zrobiono z Was niewolników. A za mobing - zbierzcie grupę i sprawa do sądu. Jak się zacznie "coś"dziać to może "góra" zareaguje. Szok - Polak Polakowi nóż w plecy wbija. Żal :(((
5
Nieznajoma 2017-04-05 12:10
Tu by sie nadala panstwowa inspekcja pracy . Powinni zamknac ten caly zaklad i tych ludzi .
2
Dulcynea 2017-04-05 13:57
Ehhh w wiekszosci prac tak jest i trzeba z tym walczyc i wyjawiac to na swiatlo dzienne zeby tych ludzi dotknela sprawiedliwosc .
3
Aldonza 2017-04-05 16:04
Ludzie usuwaja zeby nic nie wyszlo na jaw ale to do nich wroci z podwojona sila. Trzymam kciuki za to aby zostali ukarani
4
walju 2017-04-05 18:07
Ktora to jest ta corka kierownika?
Solo 2017-04-05 22:44
Przyjdzie kryska na Matyska zbliża się dużymi krokami..!!!!
2
Ja pracownik 2017-04-06 11:10
Gedeon o jaki mobbing wsrod pracownikow Ci chodzi?co do groźb ze strony brygadzistow to sa stosowane tylko od jednego...Pana M.W z produkcjii.Jesli juz brudy wywalamy na wierzch to na moje brygadzista powinien byc pomocny,znać sie na kazdym gó... w danej pracy...to juz dziewczyny potrafiły załozyć rolke z etykietami na maszyne do oklejania...a czesto szly teksty "radz sobie..."
4
Klaudiaaa0 2017-04-06 13:44
Szkoda slow ,nie rozumiem jak mozna tak traktowac ludzi. Wprowadzenie elastycznego czasu pracy jest najglupsza mozliwa opcja niektorzy zapominaja ze pracownicy maja rowniez zycie prywatne.
2
Twoja Stara 2017-04-07 19:17
Gedeon, ale Ty głupi jesteś - wyleją Cię za to ;]

PS interpunkcja, kolego. INTERPUNKCJA!
1
... 2017-04-08 10:40
A poinformowałeś inne fabryki o poświadczeniu nieprawdy i publicznym zniesławieniu niby córki kierownika?
mefisto 2017-04-08 12:31
I co? Zabierzesz teraz swoj lud i bedziecie mieszkac w jaskini? Bedziesz ich karmic krwia z baranka? Czasy prabiblijne sie zachcialy?
Bez Nicka 2017-04-08 16:19
GEDEON masz racje faktem jest,ze ukraińcy powoli zapelniają tą firme jak i wszystkie dookola...a polscy pracownicy sa poprostu zwalniani lub odchodza sami bo pracuja 8h a nie 12-16h.I jak to nie pęknie to niedlugo nie bedzie miejsca nigdzie dla nas...
3
Z 2017-04-09 07:05
I poraz kolejny wszystko zostało zatuszowane a elastyczny czas pracy pozostał!!!!!
5
... 2017-04-10 15:52
Pomogłeś więcej niż myślisz ...;)
5
... 2017-04-13 00:55
A dlaczego opinie są usuwane?cos komus nie pasuje?przeciez po to jest ta strona aby wypowiadac sie na temat firm...
3
Maciej 2017-06-19 12:13
Cześć, w jakich godzinach pracujecie na produkcji? w jakim systemie?
Agata 2017-07-23 18:44
@... , pamietaj o tym, że uczestniczysz w rozmowie na forum, gdzie forum posiada swój regulamin. Jeżeli go nie przestrzegasz i nie wypowiadasz się we właściwy sposób twoje wpisy są poddawane weryfikacji. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem. Forum służy wymianie informacji dotyczących pracy w HEMPEL MANUFACTURING (POLAND) Sp. z o.o.
Nataniel 2017-07-27 14:58
Termin rozprawy z powództwa Piotr A przeciwko hempel paints 07.09.2017r godz 9.00 Grodzisk wlkp zwolnionego po 7 latach pracy bez wypowiedzenia dyscyplinarnie, tylko za zgłoszenie nie etycznych zachowań,układów, i mobbingu stosowanego głównie przez kierownika pawła s na zwolnieniu napisali że jest 7 dni na odwołane do sądu pracy a od stycznia 2017r weszło 21 .Taka korporacja a nie umie nawet poprawnie wypełnić takiego pisma,żenada. Wszystkie usunięte komentarze są dostęp na http://najgorszapraca.co.pl/opinie/hempel_manufacturing_poland_sp_z_oo___niepruszewo/83679
1
gedeon 2017-07-27 15:26
KO KO ładny wierszyk (STRONA 1) ale jak naprawdę masz coś do powiedzenia zapraszam na rozprawę przedtem zadzwoń 725793523 Pozdrawiam P.A
1
Samson 2017-07-27 21:21
panie kierowniku pawle s zatrudnienie sąsiadki własnej pani Bź...., to jak rozumiem : Również Sprawiedliwy przebieg rekrutacji ??? firmy h....
2
Zostaw swoją opinię o HEMPEL MANUFACTURING (POLAND) Sp. z o.o. - Niepruszewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HEMPEL MANUFACTURING (POLAND) Sp. z o.o.