BUZZ Group Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o BUZZ Group Sp. z o.o.

Porto 2015-04-07 11:18:40
"prezesa" nie mający pojęcia o niczym. Osoba, która napisała wcześniejszą opinie miała 100% racji. Zero możliwości, zero rozwoju. Nie polecam strata czasu.
7
Margolcia 2015-06-10 19:32:30
Nie polecam wspołpracy z tym "pracodawcą" jeden dzien za dużo na szczęscie zorientowalam sie co się dzieje a potem doszly opinie obecnych pracownikow i byłych ...az sie nie chce wierzyc ze cos takiego ma miejsce
5
BANY 2015-07-27 17:23:43
SZCZERZE NIE POLECAM!!!
4
jadzia 2015-10-01 23:07:58
czytam i się zastanawiam, skoro tak jest faktycznie jak piszecie @SERAFINA, to dlaczego pracowaliście sami w takich warunkach, przecież skoro szef był pod ręką można było porozmawiać i owiedzieć , że taki komfort pracy to nie komfort a nie się męczyć... Sami sobie starzamy nieodpowiednią atmosferę w pracy i w tym tkwimi takie jest moje zdnie
anonim 2015-10-02 12:05:07
O różnych rzeczach mu się mówiło, ale niestety nic nie docierało. Dlatego rotacja ludzi w tej firmie była ogromna.
Skoro rozmowa nie skutkowała to nie pozostaje nic innego jak tylko odejśc.
Co też zrobiło większośc osób.
BUZZ 2015-10-26 17:09:17
Uważaj, bo zaraz będzie tu więcej niezadowolonych opinii niż pracowników, który w ogóle u nas było. My już dawno o Tobie zapomnieliśmy, a Ty jak widać nadal na bezrobociu i ze smutkami w sieci :)
Czekam na dalsze powieści
1
jadzia 2015-11-20 12:09:37
@anonim, kiedy odeszlas z firmy i jakie stanowisko obejmowalas, kazdy ma tego samemgo szefa co ty czy kazdy dzial osobne rzady ma
zxc 2015-11-24 10:49:12
Każdy ma tego samego a słowo "dział" to za dużo powiedziane.
Ludzie, przeczytajcie sobie jeszcze raz opinie powyżej i zacznijcie szukać innej pracy.
1
Max 2015-12-19 00:54:11
Co Ty mówisz @załamka, oszalałeś chyba, kolega pracuje już 3 lata i jest dobrze, pensje na czas, przelewy więcej niż godziwe, ogólnie nie ma co się rzucać, a idą podwyżki
Plus 2015-12-19 13:20:06
No pewnie. Ja nie slyszalem zeby ktos narzekal na te firme, sporo osob jest tam zadowolonych, kasa bardzo dobra i sa perspektywy rozwoju. Czego chciec wiecej? Po prostu dobry pracodawca.
Żal 2016-01-01 17:35:12
Hahahaha. A co świadczy o tym, że "firma" jest na zadupiu?
1
Do Japonia 2016-01-08 08:03:26
Nie rób sztucznego womm
2
były pracownik buzz 2016-04-20 07:52:15
I po raz kolejny usunięty mój komentarz z negatywną opinią o firmie. Zresztą jak kilkanaście innych.
Rafał, chyba założę Ci specjalny fanpage na Faceboku. Tego już raczej nie usuniesz.
3
aa 2016-04-23 10:52:21
w buzz group jest super! Rafal to najlepszy pracodawca na świecie i ma super psa. polecam bardzo prace tam!
Olsi 2016-07-25 22:21:35
moje byłe stanowisko. moim zdaniem wszystko idzie dogadać z szefem, to nieduża firma, wszystko załatwia się od ręki i bezpośrednio. Zarobki mogłyby byc większe, ale to wszędzie można napisać. Żadnego socjalu i benefitów nie było, jak ktoś pisał. Ja miałam okej, na moje miejsce zatrudniono dwie osoby, ale i we wspomnianym momencie zarabiałam dwie srednie pensje, Jak sie zdobywa klientów i się o nich dba, to wszystko jest okej, jest podstawa, ustalana z toba, a nie za twoimi plecami i jest procent od obsługiwanych klientów. Moim zdaniem, jak ktoś pracuje i widac efekty, to na zarobki nie narzeka. Najlepiej byloby nie robic nic i zbijac kokosy. Z dodatkowych plusów wypiszę wyposażenie biura, nie spowiadanie się z kazdego kroku, wyjazdy służbowe. Ja się duzo nauczylam w tej firmie, jesli chodzi o marketing, bo szef jest kompetentny, ale mógłby być mniej sztywny, choć za moich czasów, to była wina chyba ówczesnej jego partnerki/pracownicy agencji, która mooooooooocno psuła atmosferę
max 2016-08-23 14:41:33
moze uargumentuje ktoś dlaczego nie poleca, sorry ale jak dla mnie to łatwo jest napisać ,,nie polecam'' ale co za tym idzie, ludzie...
Roy 2016-10-17 17:44:34
Dajcie spokój, przecież w firmie jest masa świetnych stanowisk
Zostaw swoją opinię o BUZZ Group Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUZZ Group Sp. z o.o.