UNION TRANSPORT

Gdańsk

Opinie o UNION TRANSPORT

Krytykant 2017-06-24 15:43
Myślę, że taka nagonka na poszczególnych kierowników jest bardzo nieuczciwa. Żeby firma była ok tak jak Union to kierownicy czy dyspozytorzy muszą pilnować.
Młody 2017-06-30 06:58
Masz rację union to firma ok nie płacą djet w euro każdy zarabia inaczej no i jeszcze ten idjota hary
8
Kierowca 2017-06-30 07:27
Witam. Podrzuci ktoś jak z tachem? Jak w tym systemie 2 na weekend? Czy to faktycznie tak jest? Zeby nie okazalo sie pozniej ze zjezdzasz do domu po 3tyg.
Molik 2017-07-01 13:36
Kierowcy nie należą do grupy osób gapowatych. Znacie zasady i doskonale wiecie,że szefostwo musi pilnować wszystkiego , gdyż w przeciwnym razie będzie po firmie.
Ochotnik 2017-07-05 09:29
Czy w UNION TRANSPORT są jeszcze aktualne ofert pracy z czerwca? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się informacją? Chciałbym załapać się do firmy. Czy można tu godziwie zarobić bo słyszałem że jest ok.
UNION TRANSPORT 2017-07-06 12:33
Pewnie są. Zadzwoń i się dowiedz.
1
Kaczeniec 2017-07-13 17:16
Każdy ma swoje racje a prawda jest pośrodku . Firma nie jest zła tak jak i kierowcy są dobrzy. Warunki widocznie nie pozwalają na więcej, słyszycie jak co jakiś czas coś nowego wchodzi! Wiadomo lepiej zarabiać dobrze niż źle.
Lolo 2017-07-18 15:50
Oferty są przez cały rok, jezeli ktoś powiedział ze jest to firma ok to uwazaj bo tak nie jest
7
Były 2017-07-19 09:03
Masz rację oferty na ich stronie są od 6 lat te same tam jest większa rotacja kierowców jak kulek w multilotka
5
Lolo 2017-07-19 11:30
Warto zastanowić się dlaczego?? Czy na pewno jest wszystko ok?
1
Myśliciel 2017-07-23 19:00
Nigdy nie jest idealnie ale przy dobrych chęciach można wiele osiągnąć a firma jest ok!
Lolo 2017-07-26 22:41
Samymi chęciami niewiele zdziałasz, potrzebna jest współpraca i szacunek wobec drugiej osoby, a tej firmie daleko do tego. wszystko co stanie się nie tak , to wina kierowcy, nieważne są okoliczności i fakty .
4
Lolo 2017-07-27 21:47
Odpowiadam ponownie. same chęci nie wystarczą do tego aby wiele osiągnąć, W dobrej firmie do chęci trzeba dołożyć współpracę i szacunek a tego tu brak .
4
Wiktor 2017-07-28 08:43
Narzekania i krytyka usuwane są z tego forum. Nigdy nie dowiemy się jak jest naprawdę
7
Hary 2017-07-28 22:04
Przy takim zatrudnieniu, kiedy większość osób jeździ to trudno o dobra atmosferę . Trzeba jednak mniej narzekać.
1
Haryjestsuper 2017-07-31 11:57
Szkoda że hary ma takie ładne auto na sprzedaż co brakuje ci kasy żeby ją odrestałrować mniej okrada kierowców to może Ci któryś pożyczy
6
Wiktor 2017-08-02 09:06
Byłoby mniej narzekania gdyby szef i biuro byli wobec wszystkich w porządku, a nie tylko wybranych
6
Pick 2017-08-02 16:42
Płaca to nie wszystko, wazne jest traktowanie. W tej firmie kierowca jest wszystkiemu winien, (usunięte przez administratora)
4
haryjestsuper 2017-08-10 10:38
Masz rację kolego nawet bimladen ma dosyć harego i pytał się Repinskiego czy jak przyjdzie do niego do pracy do będzie mógł sobie ciężarówkę wybrać
7
Lidia 2017-08-11 10:55
W sieci pojawiły się nowe oferty pracy - firma poszukuje kandydatów na Kierowców Międzynarodowych C+E. Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w UNION TRANSPORT? Jakie są oferowane warunki zatrudniania na powyższym stanowisku? Jaki rodzaj umowy jest podpisywany z pracodawcą?
sjofor 2017-08-11 12:35
O warunki to najlepiej się dowiedzieć u źródła. wszystko powiedzą przecież
jacekszewko 2017-08-12 12:11
Nie powiedzą tylko raczej na kłamią żeby tylko zwariować nowych kierowców najlepiej to jechać w piątek jak kierowcy wyjeżdżają do pracy i z nimi pogadać!!!
6
Wezyr 2017-08-15 21:08
Warunki pracy nie ustali się z innymi pracownikami! Jak ktoś pracował jako kierowca to zna zasady, pozna jedynie szczegóły.
Pick 2017-08-16 07:48
Zasady zasadami a od kierowcy dowiesz sie jak jest naprawdę. Obiecują ale do końca się nie wywiązują z obietnic
6
Pick 2017-08-16 07:49
Zasady zasadami a od kierowcy dowiesz sie jak jest naprawdę. Obiecują ale do końca się nie wywiązują z obietnic
4
Cacylala 2017-08-17 12:43
Masz rację kolego tym bardziej że w union (usunięte przez administratora) transport każdy jest traktowany inaczej i inaczej zarabia a biuro z Harrym na czele to załamane hrum hrum aby tylko kierowca kółko przejeździł potem się go za coś obciąży i biznes się kręci!!! Samo to że ich ogłoszenie o pracę wisi na stronie od 8lat a rotacja większą jak kulek w multilotka no bo z jakiej firmy zwalniają się kierowcy co przepracowanych kilkanaście lat tylko z uniona bo (usunięte przez administratora) ni potrafi ich zatrzymać
6
Kryspin 2017-08-18 22:13
Niektórzy bardzo przesadzają, UNION TRANSPORTto spoko firma.
Jacekterazduhabex 2017-08-21 19:01
Oczywiście kryspin szczególnie jak ktoś się boi wojtka i chowa za śmiesznym nickiem prawda!!!!
6
Kryspin 2017-08-22 09:09
Nie jestem jeszcze pracownikiem ale robiłem rozeznanie szukając pracy i moje wnioski są takie, że Union to generalnie dobra firma. Ideałów nie ma taka prawda
1
Ogór 2017-08-22 18:29
Kolejny zadowolony do pierwszego wyjazdu. Firma dobra bo tak mi powiedzieli. Śmieszne. Podejście
6
Bolo 2017-08-22 22:59
Chyba nie do końca rzetelne rozeznanie, rozmawiałeś z kierowcami jak jest faktycznie? Może przez pierwszy miesiąc pozornie jest ok ale potem robi się niesympatycznie. Skoro wieloletni pracownik odchodzi z niesmakiem stwierdzając publicznie , że praca jego jest niedoceniona to samo mówi za siebie.
5
Krystian 2017-08-25 11:49
UNION TRANSPORT to świetny pracodawca, dowiedziałem się tego szukając pracy. Może nie jest ideałem ale takich nie ma, więc cieszmy się z tego co mamy!
Jur 2017-08-27 13:02
Od kogo dowiedziałeś się ? Ktoś bardzo ładną bajkę tobie wcisnął. Chyba ze czerpiesz profity z tego że tak piszesz?
4
Jur 2017-08-27 13:03
Od kogo dowiedziałeś się ? Ktoś bardzo ładną bajkę tobie wcisnął. Chyba ze czerpiesz profity z tego że tak piszesz?
4
oklachoma 2017-08-27 14:54
Oczywiście że union to świetny pracodawca każdy zarabia inaczej nie płacą djet w euro i ta atmosfera w śród kierowców szczególnie ci pupile harego
5
ogor 2017-08-28 17:47
Może powstał kolejny odłam firmy o którerym pisze kolega Krystian bo na pewno nie chodzi mu o union transport ani union transport plus pewnie też nie pisze o union transport spółka komandytowa a tym bardziej o heavy metal.
4
Kostek 2017-08-29 19:01
Może nie wszyscy są zadowoleni z firmy ale może sami są sobie winni? Ja tam nie narzekam, zawsze się dogadam .
A.sz 2017-08-31 13:57
bardzo lubie firme union transport, bardzo dobrze mi się tam pracowało, musiałem tylko czasem chodzić do biura, pozdrawiam byłych kolegów
Artur Zabielski 2017-09-01 10:42
Panowie bądźcie poważni to forum nie jest od tego żeby się obrażać tylko wyrazić opinie o pracodawcy jesteście żałośni prześcigacie się w obelgach jak komuś nie pasuje to się zwalnia i idzie do innej pracy. Podawanie się za kogoś innego to tylko przykład waszej żenada i tego kim naprawdę jesteście. Miałem aplikować do tej firmy ale jak się was czyta to się rzygać chce datuje sobie i odradzam innym jeżeli kierowcy z jednej firmy się nie szanują to nic dziwnego że ciągle się firma ogłasza
5
Kierowca 2017-09-03 19:53
UNION TRANSPORT ma opinię świetnego pracodawcy i te "opinie" na wątku nie zmienia tego. Kto tu pracuje wie jak jest, ideałów nie ma ale generalnie jest bardzo dobrze. Może niektórzy są inspirowani przez konkurencję?
qłykli 2017-09-06 11:16
Same dobre opinie. Hyyy podejrzewam kasowanie
3
Krystian 2017-09-06 22:07
Powiem wan=m jedno, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Żeby było w firmie każdemu dobrze to trzeba bardzo uczciwie pracować i z pewnością nikt by nie narzekał.
tak jest 2017-09-08 00:14
Ci co uczciwie pracowali juz odeszli
4
Lidia 2017-09-08 13:30
@qłykli - Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu. @tak jest @Ł. T - a jakie są Wasze doświadczenia z pracą w UNION TRANSPORT? Jak oceniacie oferowane przez firmę warunki zatrudnienia? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Koleżka 2017-09-12 12:09
UNION TRANSPORT jak widzę ma swoich stałych hejterów. Najgorzej jak ktoś wypadł z firmy i bardzo tego żałuje. W odwecie pisze jakieś brednie po to tylko żeby oczernić firmę? Mając taką pracę kasę się ma dobrą.
Wiktor 2017-09-19 12:05
Powodzenia. Chyba krótko pracujesz w tej firmie, bo z czasem traktują kierowców jak zlo konieczne.
4
Krytykant 2017-10-03 20:02
Jeśli komuś przeszkadza fakt, że w firmie pracują ludzie z Ukrainy to nie się zwalnia i szuka innej pracy!!!
1
PokeLeon 2017-10-05 16:48
Widocznie wiesz lepiej
Krytykant 2017-10-08 11:01
Jak ktoś lubi pracę jako kierowca to nie będzie narzekał. Przy okazji pracy można poznać dużo fajnych miejsc. UNION TRANSPORT jest dobrą firmą. Narzekających zawsze będzie dużo ponieważ oni już tak mają .
Ogór 2017-10-16 00:50
Pomarańcze to są dobre
Zostaw swoją opinię o UNION TRANSPORT - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNION TRANSPORT