UNION TRANSPORT

Gdańsk

Opinie o UNION TRANSPORT

adi 2015-02-15 18:02
ale to ze oni sa spolka komandytowa dla Ciebie nie ma znaczenia bo to nie ty masz odpowiedzialnosc tylko oni odpowiadaja do jakiejs tam kwoty, patrzylem na ich KRS i odpowiadaja do kwoty 100.000pln. raczej tyle ci wisiec nie beda :)
1
Kierowca 2015-02-21 15:56
Poszukaj sobie co to jest spółka komandytowa i jak to działa, bo jesteś w błędzie kolego.
szogun 2015-03-06 08:23
nie już żadnych kilometrówek, jest podstawa (nie jest to najznisza krajowa) i diety, podobno płacone wszystko na czas i można dostać swoj wóz, DG nie musi być tylko jest umowa, niedługo zaczynam to sie okaże co i jak
3
Cezar 2015-03-08 15:02
"...można dostać swój wóz...", tyle, że zestawy stoją za granicą,a jeździ się w systemie, więc jaka firma może sobie na takie coś pozwolić, żeby auto stało tydzień czy dwa i czekało na kierowcę który właśnie zjechał do domu?
1
bowke 2015-04-30 08:31
niektórym nic nie dogodzi, dobrze ze praca jest pewna i blisko, żona wie ile przywioze do domu kasy, praca dla prawdziwych kierowców, siofer się nie sprawdzi
pawi 2015-05-20 08:55
tylko europa zachodnia
Zbych 2015-07-16 12:53
firma z jasnymi zasadami,
wypłacalni, w porównaniu do niektórych to wypadaja elegancko!
minionek 2015-07-20 08:28
no bez doświadczenia to masz chyba szkolenie w podwójnej obsadzie, uto
pocisk 2015-08-19 09:35
normaln praca za normalne pieniadze, i idzie sie dogadac z biurem nawet!
srs 2015-09-21 11:21
2/1, 2/2 to super sprawa, zarobki sa mniejsze ale ile jestes u siebie w chacie i nikt ci gitary nie zawraca, zrób to i tamto! EKSTRA
buhaha 2015-11-13 22:39
a umowę dają? czy dopiero jak przyjedziesz :D caly i zdrowy :D
Driver 2015-11-21 14:40
Na Pracuj.pl poszukują kierowców z obszaru śląsk...ciekawe bo firma jest chyba z Gdańska?
Sredni 2015-12-03 08:08
panienkom to i groch w buciku bedzie przeszkadzał, chyba wam sie pomyliły zawody cieniasy, firma normalna i to jest transport
MM91 2015-12-30 12:36
Panowie napiszcie cos o tym Union. Mam propozycje pracy i chce sie dowiedziec czegos na temat jezdzenia w tej firmie. Takie tam jak atmosfera w pracy,tacho itp.
3
magirus 2016-01-25 11:08
Wiesia poszukaj sobie pracy na kontenerach, praca spokojna żadne pasy zabezpieczenie ładunku. Podstawisz się pod suwnicę zabespieczysz "puszkę" i w drogę. zarobisz między 3500 do 4 tyś.
start 2016-01-28 08:14
pamietaj że to dają za co drugi weekend w domu, a nie 3/1
Juzniepracuje 2016-01-30 21:42
Pamietajcie ze te 7tys to tylko dla tzw elitarnych a auta sa w szczegulnosci takie jak dafy z 2008r a bogate wyposarzenie to lodowka i webasto
łuki 2016-03-11 09:25
ostatnio podochodziły nowe Scanie i ludzie, firma się rozrasta ale najważniejsze że to stabilne miejsce pracy
goody 2016-03-16 11:18
zacząłem w grudniu, kasa się zgadza, to co umówione jest płacone, auta nowe super, starsze sprzedawane, oby tak dalej to się człowiek trochę uspokoi i spokojnie pożyje
hardy 2016-03-21 07:53
normalna robota jak ktoś chce uczciwie popracować,
warunki są jasne, wynagrdzenie pewne, chyba że ktoś jest lewusem
to tak różowo już nie bedzie miał ;)
uczciwość za uczciwość, na razie działa
ewid 2016-04-05 08:05
podobno szukaja kierowce na kraj, coś ktoś wie?
Pracownik 2016-05-09 07:39
Kiedyś już jeździła u nas kobieta, więc myślę że nie ma jako takich stereotypow ;-)
Świezy 2016-05-10 09:21
chyba ci się pomerdało, aktualnie jest podstawa plus dieta ziomuś
led 2016-05-12 21:49
daj sobie spokoj
1
inspiron 2016-06-15 10:58
jedna z nieliczna firm ktora bierze na przyuczenie i można spokojnie w niej rozpoczac robote, i wiesz ze wrocisz do domu a nie jak u jakiegos kaszuba
2
magneto_niet 2016-07-26 07:05
same biuro tu pisze smierdzi kitem na kilometr...... brak kierowcow.........
3
akuku 2016-07-26 09:28
Masz racje zenada zeby firma musiala pisac sobie kometarze. Syf kila i mogila ale nie ma sie co dziwic jaki szef taka firma nie hary
6
akuku 2016-07-26 19:36
Tak mniejszych jak u maszońskiego daj sobie siana z tym dziad transem
fikumiku 2016-07-27 11:32
Masz dość mitycznych kółek po Europie?
Nie wiesz kiedy wrócisz do domu?
Żona jest zła bo nie ma cię w domu?
Lubisz dojerzdzać busem do cieżarówki
Nawet 30 godz i przesiadać sie na parkingu
Jak rumun
Potrzebujesz elastycznych systemów pracy?

Jeśli na któreś pytanie odpowiedziałeś twierdząco to nasza oferta jest skierowana do CIEBIE!
union rządzi
Ich najnowsza reklama na pracuj pl
1
fikumiku 2016-07-27 19:36
Oczywiście bo coraz więcej kierowców się zwalnia i auta stoją na parking a nie się flota powiększa
Były 2016-08-19 16:51
No nie wierze wpisy nie sa kasowane braklo ci kasy "hary" to musisz w nastepnych autach poodcinac adblu nie tylko w tych staryh jak GD259FJ :)
Nowy 2016-08-24 15:49
Witam chciałbym opinie kogos kto pracuje w tej firmie. Czy to prawda co opowiadają kierowcy na texaco drongen że szef to pała i liczą sie tylko elitarni dlatego jest taka rotacja pracowników.
Nowy 2016-08-24 16:31
A ty tam pracujesz "pele"?
kdes 2016-09-06 09:33
spoko robota mi się podoba
1
Nowy1 2016-09-23 09:54
Witam,
nie jestem z "biura" ani "były"
jestem zupełnie nowy w tej branży :( a chciałbym zacząć pracę na EC - możecie polecić tą lub jakąś inną firmę ?
1.- to gdzie konkretnie stoją te ciężarówki za granicą ?
2.- czemu tyle godzin w busie na dojazd, ile bagażu można zabrać, (obsada pojedyncza czy podwójna)?
3.- czy tam jest jakaś baza czy tak jak piszecie przesiadka na parkingu?
4.- kto jeździ "twoim" samochodem gdy jesteś na urlopie?
5.- czy to prawda z tym naprawieniem samochodów metodą "na akumulator", żeby tylko skasować błędy?
6.- kto faktycznie wymienia opony na trasie w UE i Anglii (pracownik czy serwis)?
7.- czy przelewy na konto jako pensja idą dalej jako rozliczenie podróży służbowej a nie delegacje?

jacek 2016-09-30 21:26
kolego teraz już sporo firm bierze na przyuczenie ,nie ma komu jezdzic więc biorą i przyuczaja
Vandur 2016-11-19 17:16
Na forum nie chodzi o to aby krytykować użytkowników, t ylko o to ,aby wyrazić opinię na temat pracodawcy...
Cebula 2016-12-25 16:44
Jacy wy ludzie jesteście głupi. Sami godzicie się na takie warunki, dobrze wiecie jak to będzie wyglądać. Pokażcie mi firmę w Polsce która nie okrada kierowców. Jak wam coś nie pasuje idźcie pracować do Niemca, Merkel będzie zadowolona z taniej siły roboczej. Jeżeli myślicie że więcej zarobicie to jesteście w wielkim błędzie.

Chyba że ktoś tu komuś zazdrości i dlatego tak śmierdzi w całym Gdańsku.
5
Krytykant 2017-01-29 18:13
Ja tu jeżdżę i mam super robotę, szkoda was chłopcy!
Bartek 2017-02-10 11:37
Człowieku życia nie masz może byś do pracy poszedł a nie siedzisz na zasiłku i jedyne co potrafisz to pisać głupie komentarze. Czemu tacy ludzie jak ty żyją.
1
Bartek 2017-02-12 09:34
Po pierwsze nie pracuje w Unionie.
Po drugie pracuje w firmie która też płaci diety ale podczas rozliczenia inaczej to nazywają. W czym ty masz problem. Ze jest coś inaczej nazwane ? Ważne żeby wypłata się zgadzała a nie to jak jest nazwane. Chyba musiałeś nieźle bałaganu narobić ze szef cię zwolnił a teraz się odgryźć
1
Admin 2017-02-14 17:13
Mam pytanie czy Union ma nowe oferty pracy? Szukam pracy w biurze i może ktoś ma informacje w tym temacie? Czy rozmowa kwalifikacyjna jest prowadzona?
haryjestsuper 2017-02-16 20:15
wojtek ty mały pierdo.... śmieszny gej.... czemu kasujesz wpisy boisz się o własną dup... ?
ssijsłonegoikiszonego 2017-02-16 20:30
Zakładam heyterskiego bloga o union dziad transport każdy kto zrobi print scrin z ciekawymi komentarzami o unionie będzie je mógł tam umieścić i śmieszny wojtuś może nam wtedy skoczyć na pędzel i tego nie usunie!!!!!!! Adres bloga w najbliższym czasie. Pamiętaj hary ssij słonego i kiszonego!!!!! Mam nadzieję że pamiętasz czyj to tekst
xxx 2017-02-18 17:17
Podać ci numer do dobrego psychologa. Może zamkną cię w Starogardzie.
Bankowy. 2017-02-19 07:11
Potwierdzam,dziadostwo,żenada i skompstwo.Brak ubezpieczenia na kraje uni,brak bazy firmy,ściema.
ssijsłonegoikiszonego 2017-02-19 10:28
Masz jego numer bo korzystasz z jego usług regularnie :)
Były 2017-02-20 11:58
Z tego co pamiętam ssij słonego to tekst "Szympansika" co go zapożyczył z "Włatców Much" ale jemu to chyba szkoda czasu na pierdoły na gowork-u....... i wiem co zaraz o nim napiszesz. Że pod pier dalacz, włazi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciota tak jak te wszystkie elitarne (oczywiście wszystko będzie z błędami ortograficznymi).... itd wiec sobie daruj i zmien nik bo mało oryginalny
Bankowy 2017-02-20 13:07
Podczas spotkania w biurze firmy nie pada ani jedno słowo o ubezpieczeniu poza granicami PL(ubezpieczenie medyczne) oraz informuje się kierowcę o zabraniu własnego obuwia roboczego do pracy.Jak więc firma przestrzega BHP !!!
ssijsłonegoikiszonego 2017-02-20 19:03
Skoro masz takie zdanie o Szymonie to twoja sprawa tylko że on do elitarnych pajacy nigdy się nie zaliczał. A nick jest bardzo oryginalny bo mówi o tym co wojtek lubi najbardziej ssać słone i kiszone po płacić uczciwie nie potrafi woli gow... z pod siebie zjeść niż dołożyć kasy dla kierowców
Zostaw swoją opinię o UNION TRANSPORT - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNION TRANSPORT