UNION TRANSPORT

Gdańsk

Opinie o UNION TRANSPORT

pocisk 2015-08-19 09:35
normaln praca za normalne pieniadze, i idzie sie dogadac z biurem nawet!
srs 2015-09-21 11:21
2/1, 2/2 to super sprawa, zarobki sa mniejsze ale ile jestes u siebie w chacie i nikt ci gitary nie zawraca, zrób to i tamto! EKSTRA
1
buhaha 2015-11-13 22:39
a umowę dają? czy dopiero jak przyjedziesz :D caly i zdrowy :D
Driver 2015-11-21 14:40
Na Pracuj.pl poszukują kierowców z obszaru śląsk...ciekawe bo firma jest chyba z Gdańska?
Sredni 2015-12-03 08:08
panienkom to i groch w buciku bedzie przeszkadzał, chyba wam sie pomyliły zawody cieniasy, firma normalna i to jest transport
MM91 2015-12-30 12:36
Panowie napiszcie cos o tym Union. Mam propozycje pracy i chce sie dowiedziec czegos na temat jezdzenia w tej firmie. Takie tam jak atmosfera w pracy,tacho itp.
3
start 2016-01-28 08:14
pamietaj że to dają za co drugi weekend w domu, a nie 3/1
łuki 2016-03-11 09:25
ostatnio podochodziły nowe Scanie i ludzie, firma się rozrasta ale najważniejsze że to stabilne miejsce pracy
goody 2016-03-16 11:18
zacząłem w grudniu, kasa się zgadza, to co umówione jest płacone, auta nowe super, starsze sprzedawane, oby tak dalej to się człowiek trochę uspokoi i spokojnie pożyje
hardy 2016-03-21 07:53
normalna robota jak ktoś chce uczciwie popracować,
warunki są jasne, wynagrdzenie pewne, chyba że ktoś jest lewusem
to tak różowo już nie bedzie miał ;)
uczciwość za uczciwość, na razie działa
ewid 2016-04-05 08:05
podobno szukaja kierowce na kraj, coś ktoś wie?
Pracownik 2016-05-09 07:39
Kiedyś już jeździła u nas kobieta, więc myślę że nie ma jako takich stereotypow ;-)
Świezy 2016-05-10 09:21
chyba ci się pomerdało, aktualnie jest podstawa plus dieta ziomuś
led 2016-05-12 21:49
daj sobie spokoj
1
inspiron 2016-06-15 10:58
jedna z nieliczna firm ktora bierze na przyuczenie i można spokojnie w niej rozpoczac robote, i wiesz ze wrocisz do domu a nie jak u jakiegos kaszuba
2
Nowy 2016-08-24 15:49
Witam chciałbym opinie kogos kto pracuje w tej firmie. Czy to prawda co opowiadają kierowcy(usunięte przez administratora)liczą sie tylko elitarni dlatego jest taka rotacja pracowników.
Nowy 2016-08-24 16:31
A ty tam pracujesz "pele"?
kdes 2016-09-06 09:33
spoko robota mi się podoba
1
jacek 2016-09-30 21:26
kolego teraz już sporo firm bierze na przyuczenie ,nie ma komu jezdzic więc biorą i przyuczaja
Vandur 2016-11-19 17:16
Na forum nie chodzi o to aby krytykować użytkowników, t ylko o to ,aby wyrazić opinię na temat pracodawcy...
Cebula 2016-12-25 16:44
Jacy wy ludzie jesteście głupi. Sami godzicie się na takie warunki, dobrze wiecie jak to będzie wyglądać. Pokażcie mi firmę w Polsce która nie okrada kierowców. Jak wam coś nie pasuje idźcie pracować do Niemca, Merkel będzie zadowolona z taniej siły roboczej. Jeżeli myślicie że więcej zarobicie to jesteście w wielkim błędzie.

Chyba że ktoś tu komuś zazdrości i dlatego tak śmierdzi w całym Gdańsku.
7
Krytykant 2017-01-29 18:13
Ja tu jeżdżę i mam super robotę, szkoda was chłopcy!
Bartek 2017-02-10 11:37
Człowieku życia nie masz może byś do pracy poszedł a nie siedzisz na zasiłku i jedyne co potrafisz to pisać głupie komentarze. Czemu tacy ludzie jak ty żyją.
1
Bartek 2017-02-12 09:34
Po pierwsze nie pracuje w Unionie.
Po drugie pracuje w firmie która też płaci diety ale podczas rozliczenia inaczej to nazywają. W czym ty masz problem. Ze jest coś inaczej nazwane ? Ważne żeby wypłata się zgadzała a nie to jak jest nazwane. Chyba musiałeś nieźle bałaganu narobić ze szef cię zwolnił a teraz się odgryźć
1
Admin 2017-02-14 17:13
Mam pytanie czy Union ma nowe oferty pracy? Szukam pracy w biurze i może ktoś ma informacje w tym temacie? Czy rozmowa kwalifikacyjna jest prowadzona?
Lidia 2017-02-28 09:13
Do jakich krajów zazwyczaj są wyjazdy?
Kierowca Wyścigówki 2017-03-03 15:56
Podrzuci ktoś, sensowną opinię o pracy w firmie, jakie auta, jakie kierunki, jak z Anglią, czy przez Francję, czy przez Holandię, bo kiedyś wiadziałem auto Uniona w porcie w Rotterdamie ? Jaki system obrać, żeby mieć stałe auto, a jak nie ma stałych aut, to czy jest gdzie rzeczy zostawić, czy system jest sztywny, czy można sobie to w miarę dowolnie układać -wiadomo z wyprzedzeniem, chodzi mi o to, czy można sobie coś zaplanować na tygodniu wolnym itp ?
Robert 2017-03-04 07:52
Może ty sobie dasz spokoj. Bo kłamiesz cały czas. Nie ma czegoś takiego że podpisujesz coś ze się nie zwolnisz bo inaczej płacisz. Nie pracujesz już 3 lata to się nie wypowiadam bo nie wiesz jak firma funkcjonuje.
Sysunia 2017-03-04 08:08
Witam czy może ktoś konkretnie powiedzieć jak jest w tej firmie bo co widzę to jedna osoba tylko wiesza psy, jak jest tam z pracą, jak pracodawca, czy warto się zainstalować, czy lepiej omijać szerokim kołem?
Prawda 2017-03-04 17:13
Omijać wielkim łukiem,
2
Sysunia 2017-03-05 16:27
Witam czy ktoś może powiedzieć więcej jak tu jest? Z tego co słyszałem to pomoc techniczna polega na tym żeby odłączyć kleme czy też że kierowca powinien poradzić sobie sam,oczywiście pewna grupa osób takich słów nie usłyszy i nie ma problemu z serwisem czy to prawda? Jak wygląda stan techniczny taboru? na fotkach są pewnie znając życie jedne z lepszych. Jak wygląda zmiana jest tam jakaś baza? Z tego co wiem to dojazd jest busem . Czy można zmienić w czasie pracy syztem czy jak się zadeklarujesz tak już zostanie i najważniejsze jak z płatnościami?
1
Sysunia 2017-03-06 06:46
Tak się składa panie kolego że mam szacunek dla siebie i nigdy nie byłem i nie będę czyjąś marjonetka
3
Lidia 2017-03-06 16:00
Jeśli chcesz być na bieżąco z aktualnymi ofertami pracy- śledź zakładkę "Praca" na stronie firmy. http://uniontransport.eu/praca/
picuśglancuś 2017-03-08 00:41
Ten Wojtek to musiał Ci chyba zły dotyk zrobić skoro tak go nienawidzisz i codziennie wrzucasz jakąś obelgę na forum. Chybs ze sie myle Arturze. Wiecznie to samo. Nudne to się zrobiło.
1
elo 2017-03-10 09:09
mały biedny zawistny człowieku :) gratuluje twojemu obecnemu szefowi
Szajerski Artur 2017-03-10 23:01
Witam wszystkich forumowiczów powiem tylko raz przepracowałem w tej firmie prawie cztery lata przyjmował mnie Pan Jacek z nim miałem rozmowę na to co się umówiłem było płacone do 10 podstawowa po zjeździe w ciągu max 4 dni reszta po pewnym czasie poprosiłem o podwyżkę dostałem więc uważam że co do mnie oprócz tego że jak się zwolniłem nie dostałem ostatniej podstawy co oparła się o inspekcje pracy Pan Jacek gość bez zastrzeżeń i nie mam co tu pisać jakiś głupot a z tego co wiem w firmie pracowało 2 Arturów więc takie coś jak picuśglancuś nie ma prawa używać mojego imienia!!!!! Samo to że boi się podpisać imieniem i nazwiskiem świadczy samo o sobie!!!!! A jak ktoś ma coś do mnie podaje nr tel +48793908508 ewentualnie można do mnie przyjechać oczywiście jak ktoś ma tyle odwagi. No to tyle bo nie pozwolę takim szmatą wycierać pyska moim imieniem !!!!!
4
Zainteresowany 2017-03-15 12:55
Jakis to system 2/1 2/2 jakis nowy bo ja znam tylko 2 tyg praca 1tydz wolny
Marian Miszcz 2017-03-15 14:32
Tak Arturze i to ze źle się wypowiadasz o firmie bo co chwile ktoś opowiada ze spotkał gościa z Mammoeta w zeebruge co opowiada głupoty to tez nieprawda (ważne ze pralka smsy wysyla) Z zaproszenia na spotkanie nie skorzystam bo nie lubię dwulicusów
Szajerski Artur 2017-03-15 19:16
Rozumiem że "picuśglancuś" to ty super. A skoro twierdzisz że co chwila ktoś opowiada o gościu z Mammoeta no musisz wiedzieć najlepiej :) to widzę że nic się nie zmieniło na mamuta sami szkoczkowie przychodzą dlatego co chwila ktoś nowy w firmie opowiada o gościu z mamuta pewnie masz rację rotacja jak w pralce. A tak poza tym ciekawa opcja pralka z możliwością wysyłania SMS-ów ;)
1
mistrz maryjan 2017-03-16 23:29
Chory człowieku Już sam się nie pamiętasz co opowiadales o swoim domu, bmw i pralce co SMS wysyła jak wypierze? Więc nie dziwią mnie opowiadania skoczków. Mniej masła i zmiana lekarza. Polecam pomoże. Skoczki z tego co pamiętam nigdy nie miały swoich aut i co chwle zmieniały spedycje chyba ze coś się zmieniło i mają swoje samochody i jeżdżą na jednej robocie. Tylko po co nazywa się ich skoczkami? Pamiętaj powieść gatki jak dostaniesz sms.
Mariusz 2017-03-17 09:22
To ze Ty robisz pranie we Frani to nie jest niczyja wina ani powód żeby kogoś obrażać wystarczy tylko poczytać a nie się osmieszać http://m.komputerswiat.pl/nowosci/sprzet/2013/21/ta-pralka-laczy-sie-z-internetem-i-smartfonem-po-co.aspx artykuł z 2013 roku
1
Zalewski Paweł 2017-03-17 11:05
Panowie popókajcie się w głowę to forum nie jest od tego żeby wypisywać co kto gadał czy czego ktoś komuś zazdrości czy w jakiej pralce robi pranie! Tutaj się zamieszcza opinię o pracodawcy jakie systemy jaka robota auta itp. Miałem złożyć CV do tej firmy ale jak zobaczyłem to forum i jakie głupoty tu zamieszczanie to raczej podziękuję a i pamiętajcie jeżeli chcecie być wiarygodni podpisujcie się imieniem i nazwiskiem bo tylko tchurze i ludzie co mają coś do ukrycia wymyślają sobie chore ksywki!!!!
3
ASz 2017-03-17 16:09
No widzisz trzeba było najpierw trochę poczytać zamiast robić z siebie publicznie idiotę ;-)
1
tatarata 2017-03-18 08:49
Nie neguje tego ze nie ma urządzeń korzystających z WiFi tylko kolega z mauta miał taką pralkę lat temu do tego bmw X6 i wiele innych rzeczy. W firmie miał ksywke BAJKOPISARZ wiec wpisy jego autorstwa traktować naleyz z przymrużeniem oka
Natali 2017-03-18 11:33
Każdy do swoich zachowań dorabia ideologię a ja wiem jedno. Union to fajna firma tylko dla ludzi, którzy chcą pracować a nie udawać jak pracują ciżko.
Prawda 2017-03-18 17:42
Chyba nie do konca tak jest
3
Janusz pianista 2017-03-18 21:38
Oczywiście że tak było a wiesz czemu miał taką ksywkę bo nadal ją mu sajmon gość co porzyczał kasę od Wojtka bo wszystko miał na kredyt!!!! zanim gość przyszedł do firmy już takie pralki były na rynku po drugie pracował prawie 10 lat w Anglii więc nie uważam że ściemnia tylko zazdrość w oczy kole !! Jak to było zawsze w unionie czemu ten ma lepiej od innego !!!
1
Stary ale jary 2017-03-22 07:59
Co innego coś posiadać czy osiągnąć jakiś sukces a co innego o tym kłamać . cytat Artura z 15.03 " A tak poza tym ciekawa opcja pralka z możliwością wysyłania SMS-ów ;)" a parę dni później pisze ze to jednak możliwe . Pozdro Pianista (poprzedni to raczej nie twój wpis). pozdro Sajmon (pożyczka na 0 procent - potrafisz negocjowac ) pozdro reszta unionow
blabla 2017-03-22 15:07
napisze z blendami zebyscie mieli o czym gadac. o widze nastempny z papudruni wojtka sie odezwal swoja drogom ciekawe dlaczego go tak broniom i szczekajom na kogos innego co z tego majom moze darmowe wejsciowki do mewy albo slone i kiszone
1
Artur 2017-03-22 15:46
Dawajcie więcej heyterskiego wpisu lubię czytać jak mi zazdrościcie tego co posiadam i że nie pracuję w unionie. Przecież każdy z was jest ode mnie lepszy dlatego się boicie podpisać imieniem i nazwiskiem jeszcze się​ wojtek na was obrazi. A tak poza tym bardzo wam zazdroszczę w sieci możecie być kim tylko zechcecie a w realu nikt gęby nie potrafił otworzyć powodzenia to mój ostatni wpis na tym dziadowskim forum gdzie kasuje się wpisy
2
Zostaw swoją opinię o UNION TRANSPORT - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNION TRANSPORT