brak logo

F.H.U. Telkom-System Sp.j.

Jarocin

Opinie o F.H.U. Telkom-System Sp.j.

taki jeden 2012-10-31 16:09:38
Cytując klasyka:
" bo to zła firma była"...
1
krasnoludek 2012-11-19 13:22:10
a ktos mi moze powiedziec jak wyglada sprawa z wynagrodzeniem i prowizja od pazdziernika, z tego co sie orietuje czesc salonow powinno juz byc pod nowym systemem prowizyjnym.
feel 2012-11-19 18:16:23
NIE POLECAM OSOBOM ,KTÓRE LICZĄ NA ROZWÓJ AWANS I PODWYŻKĘ. POLECAM TYM KTÓRZY CHCĄ ZA 1100 PRACOWAC GDZIEKOLWIEK I JAKKOLWIEK W STRESIE NA MAXA
taki jeden 2012-12-05 19:22:19
Były kierownik Piotrków Trybunalski - 2012-12-02 01:03:50

Nie wiem jak jest teraz bo nie pracuje w Telkomie już kilka miesięcy ale ta firma to najgorszy rozdział mojego życia zawodowego w branży. Menedzer z którym kompletnie nie można się dogadać, remonty salonów po godzinach pracy. Wydzwanianie z bezsensownymi tematami do niczego nie prowadzącej rozmowy bez względu na to czy masz wolne czy pracujesz w danym dniu. MASAKRA współczuje wszystkim, którzy musza tam pracować. Ja wogóle nie starałem się w tej firmie bo niestety know-how kosztuje a ta firma nie płaci za kompetencje. Przyjałem zasade jaka płaca taka praca i to już po 3 miesiącach pracy. Polecam wszystkim. Jest dużo czasu na przeglądanie ofert pracy - w końcu co to za różnica czy masz otwartego opti czy pracuj|? Wypłata taka sama a chociaż się nie nagadasz do klientów i nie napchasz kasy komuś kto i tak nie zapłaci Ci za to. OLAĆ!!!!!!!!!!!!!! CIPEŁYM MOCZEM OLAĆ szczególnie menedżerów którzy mają gówniane pojęcie o pracy i ciągle powtarzają o nie"onanizowaniu" sie swoim stanowiskiem a mają Cie za nic (samemu naprwdę nic sobą nie reprezentując serio nawet wyglądem nie pasuje do menedżera) . Omijać szerokim łukiem tę firmę ludzi bo szkoda czasu. Jak ktoś pracuje to nigdzie nie będzie mieć gorzej niż w telkomie!!!!!!!
No to się nam kolega popisał. Ja też nie byłem zadowolony z pracy i się zwolniłem ale... ty to się podłożyłeś. Nie wiem czy jesteś taki nierozgarnięty ale napisałeś informacje, po których można cię rozpoznać, a co za tym idzie pociągnąć do odpowiedzialności za działania na szkodę pracodawcy, bo jakby nie patrzeć to działałeś na szkodę pracodawcy.
1
Mysza 2012-12-05 21:59:52
Zgadzam się z przedmówcami, ja już od dłuższego czasu nie pracuję w tej firmie, ale sobie, jako pracownikowi nie mam nic do zarzucenia, ponieważ do samego końca robiłam wszystko, by osiągnąć wynik i zarobić coś ponad podstawę. Zdarzały się miesiące, kiedy pensja była naprawdę fajna, ale niestety często były "magiczne obcinki" i wtedy już było dużo gorzej ! Odeszłam właśnie dlatego, że dużo z siebie dawałam, a zwykle wynagrodzenie tego nie odzwierciedlało. Ale ta praca mnie zahartowała i była cennym doświadczeniem na przyszłość :)))
BKPT 2012-12-06 00:03:21
Dlatego, że ja zmieniłem pracę wierząc temu co było mówione na rozmowie kwalifikacyjnej gdzie miałem zarabiać 3000 a zarabiałem 1300 (gdzie na początku naprawdę się starałem i wyniki naprawdę były) ale jak nie było kasy nie było tez pracy co jest dla mnie proste i logiczne. A jeżeli pracodawca chce mnie podać za to do sądu to bardzo proszę otwarcie na sprawie powiem, że nie starałem się w tej pracy. Bo nie było po co ja pracuje dla pieniędzy i TYLKO pieniądze motywują mnie do pracy. A beznadziejna atmsfera tworzona przez "nie-onanizującego" się stanowiskiem menedzera , ktory wybaczcie ale naprawde nie nadaje się na to stanowisko tak mowiac bardzo delikatnie co nawet po wygladzie widac i do tego zadne pieniadze powodowaly, ze nie staralem sie i olewalem to najcieplejszym moczem jakim tylko moglem. Niewypłacane nadgodziny za jakies beznadziejne prace remoentowe czy raporty po godzinach, przekroczenie dobowego czasu pracy, odmowa 10 dni urlopu nieprzerwanego (mam maile skopiowane) wybaczcie ale dla mnie ktos kto sie stara w tej robocie to jest coś z nim nie tak albo ma bardzo nieskie poczucie wlasnej wartosci. Ja mam wyższe. Też myślałem, żeby iść do sądu pracy tak pocisnąc na złość za to co było, ale nie chce mi się szarpać z nimi. Z reszta pieniądze o jakie miałbym walczyc nie sa tego warte. Ale jeszcze się zastanowie może tak dla idei to zrobie, żeby innym może było łatwiej.

P.s.
Nie chciało mi się tam nic robić do tego stopnia, że kupiłem fun packa przez infolinie pracując tam :) I myślcie sobie co chcecie ale mi to dostarczyło satysfakcji :) Może i jestem mendą ale tylko dla innych mend :) Pozdrawiam
wan-li 2013-01-14 20:37:23
Nie polecam tej pracy. Powód jest jeden - pan dyrektor... Te negatywne opinie zapewne w dużej mierze dzięki temu osobnikowi. Szkoda że szefostwo nie czyta tego forum...
monika 2013-03-02 02:41:07
było jak było, ale tęsknię za tymi czasami jak pracowałam w tej firmie - kilka lat juz minęło a często wspominam dobre i te gorsze dni w pracy . pozdrawiam wszystkich pracowników w salonach i w biurze
kolejny naiwny 2013-03-24 19:00:49
Ta firma to totalne dno,
a szefostwo to nie wiem gdzie ma oczy, nie maja pojecia o prowadzeniu firmy, nie wiedza co sie dzieje w "ich wlasnym domu", my jestesmy tylko parobkami, ale to sie kiedys skonczy. Gratuluje Panom kadry zarzadzajacej, to prawda ten co wszystko olewa ma w tej firmie najlepiej, a my szare mrowki robimy na szefostwo i wiecie co nikt nigdy z Wami sie nie bedzie liczyl i nie wierzcie w to, sa wyniki jest fajnie, jest brak wynikow to Cie zniszcza, a moze zapytaja dlaczego choc raz nie ma wynikow, na wyniki nie wplywa tylko sprzedaz, ale banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatrudniona na gorze i na salonach, kto zatrudnia niektorych pracownikow, paranoja, ale takie nieudacznictwo w zarzadzaniu firma kiedys ukroci wszystko, jak ktos sie nie zna na zarzadzaniu, na pracy z ludzmi nie powinien prowadzic interesow, najlepiej jest zatrudnic dyrektorka a samemu nic nie wiedziec, nie wiem kto tak prowadzi biznesy. Moze jakis strajk co Wy na to? Wystarczy jeden dzien, a finansowo sie nie poskladaja. P.s. My tez mamy dzieci, ktore chca jesc, caly dzien jestesmy w pracy i nie lezymy, zeby nas tak traktowac ........................................
1
Furiat 2013-03-28 21:15:33
W zasadzie firma nie ma pozytywnych ocen na tym forum. Popieram przedmówcę, wszystko jest pięknie dopóki są wyniki. W momencie braku wyników winni są tylko i wyłącznie szeregowi pracownicy.. Zacytuję klasyka: 'Panie Dyrektorze, jak żyć? No jak żyć!?'
P.S. Czekam na odpowiedź!
biała 2013-03-31 15:57:41
No proszę, ja też pracowałam parę lat temu...:) chyba były dobre czasy:) własnie wtedy awansował Pan [usunięte przez administratora]..:) ah jakie rządzenie się zaczeło.:) był kierownikiem w Telepunkcie w Mysłowicach, a potem jego stanowisko zajeła pewna Pani, która pracowała w salonie w Mysłowicach, ale w Kauflandzie, z pewnych żródeł wiem-że całkiem mieszała i na niejedną koleżankę donosiła i rzucała kłody pod nogi:P
W momencie, gdy widziałam co się zaczęło dziać w tym bagnie przeszłam do konkurencji.
1
princessa 2013-04-14 18:07:56
Ta firma po prostu nie szanuje pracowników. Pracownicy potem nie szanują firmy... No ale cóż, póki jest taki dyrektor... Nie chcę nikogo obrażać więc powiem krótko: jak się szanujesz i znasz swoją wartość to nie polecam tej pracy.
prracownik 2013-04-15 16:07:55
Dokladnie się zgadzam z przedmówcą, my nie mamy nic do stracenia bo jedynie marną pensję najniższą krajową, więc czasem lepiej iść na zasiłek, zamiast wydawać na dojazdy, jedzenie i opiekę do dziecka. A za te pieniądze to wszędzie indziej można pracować. Za to firma ma wiele do stracenia, zatrudniając super dyrektora, co kolejnego to mądrego managera. Gratulacje dla szefostwa za prowadzenie firmy. Samo się nie zrobi, najgorsze co może być dać ludziom bez umiejętności zarządzać własną firmą. Z tak niekompetentym dyrektorstwem i kadrą zarządzającą dawno się nie spotkałem. Z usmiechem czekam na efekty kiedy Telkom padnie .......... a może wtedy to już my się będziemy śmiać ..............
ferguson 2013-05-06 15:09:59
Właśnie zamierzam wysłać tam cv na stanowisko informatyka. Ktoś kiedyś pracował jako informatyk? Jakie główne obowiązki, jaka płaca. Jakieś konkrety bym prosił :) Bo z tego co czytam to sytuacja w salonach tragiczna jeśli chodzi o sprzedawców. A jak sprawa ma się jeśli chodzi o informatyka w Będzinie? Mam nadzieje że na tym stanowisku jest inaczej.
z salonu 2013-05-06 19:54:58
Pewnie nie jest a fajnie bo to już drugi informatyk co odchodzi za mojej kadencji...
ktos 2013-05-06 21:25:48
Nie jest inaczej, cale biuro także ma niskie płace, wymogi z nieba ciągłe pretensje i zero rozwoju osobistego na jakimkolwiek stanowisku.

Zresztą nie bez powodu zapewne się nasz informatyk zwalnia tak jak i poprzedni, chociaż myślałam że ten dalej będzie pracował ale jednak w końcu dał sobie spokój.

I weź sobie do serca moje słowa ja bym się za to nie brała bo tylko będziesz żałował.
ferguson 2013-05-07 15:16:35
Hmmm czytając wasz opinie to wygląda na to że jest nie za ciekawie delikatnie mówiąc w tej firmie :). Czyli już wiem że kokosów nie można się spodziewać :) ale chyba w biurze płaca w okolicach 2k jest osiągalna?
Zna ktoś powody tego że tak informatycy uciekają?
ktos 2013-05-07 18:18:36
Może i jest osiągalne ale to zapewne maksymalnie i do tego nie wiem czy warto.

Informatykiem nie byłam ale jak widziałam co oni musieli robić to napewno do spraw informatycznych się nie skupiało.

Uciekają bo komputerów nie ma , pracujemy na starych dziadach ksera sie zacinają Firma nie chce inwestować tylko od tego właśnie ma informatyka.

Czasem to mi żal jak on przyjeżdżał do nas do salonu i starał sie naprawiać to co sie zepsuło.

Ja nie pracuje już kilka miesięcy nie znam powodu dlaczego kolejny odchodzi ale jak pracowałam to się moge tylko domyślać że powody to małe zarobki dużo obowiązków i męczarnia.

Tak naprawdę to opis pracy jako konsultant odzwierciedla także prace reszty ludzi jak księgowa czy informatyk czy kadrowa.

Napisałam ci nie warto tyle tu jest opini ja ci swoją przedstawiłam więc dałam do myślenia.

Nie polecam
1
pytajnik 2013-05-10 11:14:53
Ktoś był na rozmowie w sprawie pracy na informatyka? Jakie wrażenia, jaka trudność rozmowy?
kandydat 2013-05-10 16:57:42
Szkoda gadać, jakiś nieogar prowadzi tą rozmowe nic sie nie zna praktycznie zero pytań z dziedziny informatyki. Jakis Dyrektor czy ktoś nikt techniczny.

Tak samo coś mi sie nie podobało jego obiecywanie ile to można dostać.
Mi to smierdzi jakimś wałem, nawet jak by dzwonili na kolejne etapy raczej sie nie wybiore
2
zyxxz 2013-05-10 21:30:23
Jakie ponad 2 kółka w biurze!! Wszyscy mysla, ze w biurze sa kokosy, a trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za mniejsza kase niz konsultant .......... na obietnicach wszystko sie konczy ........... juz lepsza by byla szara rzeczywistosc bez obietnic ....... to tyle zycze nowym kandydatom powodzenia!
1
ccccccc 2013-08-01 08:29:55
Zastanawia mnie jedno, jest tylu pojetnych ludzi, ktorzy z tej firmy wyciagliby ile sie da, ludzie z doswiadczeniem, madrzy, chodzi o kadre zarzadzajaca, przeciez to od nich najwiecej zalezy, to oni sa kolem napedowym, chodzi o ludzi inteligentnych, z klasa, zeby kazdy o nich mowil dobrze, zeby slowo dyrektor dla kogos cos znaczylo, a tu to slowo oznacza jedynie kpine, w innej firmie pewne osoby nie mialy by bytu, nie szanuje sie tu dobrych pracownikow, bo lepiej zwolnic, albo najczesciej ludzie sami odchodza, niz dac podwyzke, dyrektorzy stwarzaja w pracy mobbing, inaczej sie nie da tego nazwac, szkoda ze robia to tak, ze Ci co powinni o niczym nie wiedza, rotacja powoduje tak ogromne straty, kto by na to pozwolil, zeby na jednym salonie w ciagu roku ludzie sie az tak zmieniali, przeciez to glownie tez do ludzi przychodza klienci i czesto bytaja a gdzie Pan X, a gdzie Pani Z, mowia aha i z rozczarowaniem wychodza, ale mysle ze sytuacja kiedys sie odwroci i inni beda zyc za to co my, przeciez kazdy z nas szuka pracy w miedzy czasie i to nie z naszej winy, ale z winy firmy, bo za takie same pieniadze to mozna dostac wszedzie prace, ale przynajmniej pracowac z inteligentymi i madrymi ludzmi, ktorych az warto posluchac, ja tez juz nie bawem koncze ta farse i malymi kroczkami kazdy z nas przyczyni sie do jednego wielkiego bummmm tej firmy, gratulacje jeszcze raz dla osob zarzadzajacych, bo na slowa kadra trzeba zapracować
niteczka 2013-09-11 21:34:13
Telkom to firma w której karze się pracować za gorsze, wymaga się wiedzy, zaangażowania i dyspozycyjności... a co dostajesz w zamian opier... że realizacja jest niska. Dyrektor szkoda gadać udaje człowieka sukcesu i potrafi tylko gadać niech sam pokaże i popracuje za pensje swoich pracowników i robi to wszytko co oni... Rotacje w salonach są tak duże bo firma na to pozwala nie inwestuje w pracowników a zatrudniając tak kompetentnych ludzi jak sepleniący się manager, piesek dyrektora. Jakby wszyscy pracownicy zaprotestowali i nie otworzyli salonów do póki nie dostaną podwyżek zaraz inaczej firma by traktowała ludzi. Obecni pracownicy zastanówcie się czy warto poświęcać lata dla firmy która tego nie docenia??? sami musicie się zastanowić...
7
frodo baggins 2013-10-05 12:13:06
Ta firma to Mordor. Powinna się nazywać Mordor-System. Nad wszystkim czuwa oko Saurona (dyrektor), na salony przyjeżdża z biura jakiś golumn (manager), a my to jesteśmy jak ci hobbici...
2
naiwna 2013-10-07 12:20:26
A ja mam pytanie. Czy ktoś z pracujących w tej firmie miał problem z wypłatą prowizji po zwolnieniu się? Bo ja mam i mnie trafia..
1
pracownik 2013-10-28 22:11:47
Firma totalne dno, a dyrektorzy śmiech na sali, nie wykształceni ludzie w danym kierunku, no coż my zwykli pracownicy możemy nie być idealni, ale ludzie na stanowiskach powinni być z klasą, i tylko inteligentni ludzie nie będą się przejmować docinkami i chamskimi tekstami dyrektorów, ponieważ nie mając wiedzy na temat zarządzania firmą i wiedzy z zakresu swojej dziedziny tylko tak potrafią wywierać presję na pracownikach, a prawda jest taka, że ludzie sami się zwalniają, a oni nikogo nie zwalniają, bo nawet tego się boją i nie potrafią. Za te pensje i poniżanie, to nie warto pójdziecie do konkurencji i może być tylko lepiej. Cóż my jesteśmy tylko pracownikami, no ale Państwo dyrektorzy powinni sobą coś reprezentować, a niektórzy potrafią tylko pokazać swoją pozycję poprzez mobbing, a nie poprzez swoją fachowość w tym co robią. Nie rozumiem dlaczego taka kadra dalej funkcjonuje, no ale przecież wszyscy wiedzą dlaczego. Żeby realizować plany trzeba mieć odpowiednie podłoże ku temu. Panowie właściciele wyciągajcie wnioski, na rynku znajdzie się nie jeden na to stanowisko, mądry, odpowiedzialny, zaangażowany a przede wszystkim posiadający wiedzę, fachową wiedzę podkreślam. Trudno zrozumieć pewne decyzje, ale przecież chodzi o Waszą Firmę, dobro Waszych rodzin, czy to nie jest ważne? Na pewnych stanowiskach powinny być odpowiednie do tego osoby, a z tego co się dzieje wszyscy się śmieją na około i każdy robi wszystko aby tą pracę zmienić. Koledzy i koleżanki nie dajcie się zmanierować, uwierzcie w siebie, to nie jest jedyny zakład pracy, to raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
ja 2013-11-15 17:35:23
Firma traktuje pracowników w sposób niepoważny. Zatrudniono mnie, a po kilku dniach się okazało, że jakby nie ma dla mnie biurka do pracy i muszę polować na wolne biurko. A póki co stać jak cieć na środku salonu, ale najlepsze, że Pani kierownik salonu ustaliła mi plan sprzedaży, który nie wiem w jaki sposób miałam realizować bez komputera? Absurdalne! Trudno jest takie osoby traktować poważnie... Atmosfera w firmie bardzo ciężka i nerwowa. Pracownicy non stop zestresowani i wkurzeni. Zarobki bardzo nieadekwatne do wykonywanej pracy, najniższa krajowa. Zgadzam się z poprzednikami, iż za taką pensję można znaleźć zdecydowanie fajniejszą pracę.
1
były 2014-01-13 12:30:41
W stu procentach zgadzam się z poprzednikami, praca do d...
1
:))))) 2014-02-11 17:28:06
Zgadzam się z przedmowcami, firma (usunięte przez administratora), "manager" .... nie wiem jak go nazwać ale kompetencji brak przyjeżdża raz na jakiś czas i myśli że coś wie o zarządzaniu , w firmie panuj bardzo duży bałagan !!!!!!!, zostałem zwolniony i ciesze się bardzo, nie polecam pracy w tej firmie!!!
4
dfgdfg 2014-03-02 21:46:05
jakie są na dzień dzisiejszy zarobki kierownika i pełnomocnika partnerskich salonach, ?
1
ja ja 2014-04-08 23:57:24
zarobki ok
Jarek 2014-04-09 16:27:44
Zarobki ok? Zarobki żenujące. Jedyne zmiany pensji wynikają ze zmieniających się zarobków minimalnych w kraju. Czyli każdy zna odpowiedź...Firma zamroziła pensje na kilka lat. Tyle w temacie.
1
sama prawda 2014-06-07 02:51:06
Jakbym miał określić tą firmę w jednym zdaniu to bym napisała (usunięte przez administratora)Zero poszanowania do ludzi, zastraszanie pracowników i mobbing we wszystkich możliwych formach. Płaca nie adekwatne do obowiązków. Jak piszą przedmówcy kadra zarządzająca nie ma pojęcia o tym co dzieje się w salonach, a za wszystko obciążą pracowników. Omijajcie szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!
1
kijano 2014-06-26 11:51:11
Byłam na rozmowie w sprawie pracy w P-ślu w galeryi koło Sanu. Szok. Poziom rozmowy Kierowniczki Regionalnej to totalne dno, zatrudnili jakiegoś tu-maNa a podstawa netto to totalna żenada, zrobiła z siebie thebilkę która myśli że złapie wykwalifikowanego pracownika z kilkuletnim doświadczeniem w handlu, z udokumentowanymi wynikami, z rekomendacją, za NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ. Tyle to zarabia ochroniarz, no chyba że takiego szukali co będzie pilnował salonu a nie ZARABIAŁ na nich i dla siebie :) no i ta bajka o prowizji. Ja rozumiem prowizja jest ważniejsza od pensyji ale nie poniżajmy ludzi taką podstawą.
1
Scq 2014-07-10 17:21:23
@robrob jaki zawód? Jaka najniższa krajowa?! Ceń się chłopie, bo przez takich ludzi zaniżany jest rynek. A Telkom-Srystem robi ludzi w trąbę w każdej dziedzinie. Obiecują podwyżki, a jak mija okres próbny zaczynają gadać o wynikach, chociaż na rozmowie kwalifikacyjnej słowa o wynikach nie. Straszą, że będziesz płacił za graty, chociaż to system jest lipny i wykazuje braki.
To co najbardziej razi, to brak wiarygodności pracodawcy. Cały czas coś obiecują i nigdy nie dotrzymują słowa. Za to lubią dorzucać coraz to nowe obowiązki.
2
zmeczona 2014-08-30 20:19:58
Dajcie spokój, ta firma wykończyła mnie psychicznie. Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing, brak prowizji bo salon nierentowny, jeśli juz sa to marne mimo ze salon wykonał ponad 100 procent swojego gigantycznego czesto zawyżonego przez Telkom planu...brak słów, trzeba się dochodzic o swoje.... Spadam z tej firmy, wypowiedzenie juz poszło
1
byly kierownik z tej po sr a nej firmy 2014-10-02 23:00:50
Uwaga YdYota superman jest z kadry kr3tnoof ktorzy "zarządzają" tym syfem. Ta firma to DNO DNA nie ma co tam isc do pracy z reszta oni nie moga znalesd prafownikow dzieki s2ojej cudownej opinii
Była 2014-11-26 22:00:11
Jest tak wiele zależności, żeby zwykły pracownik mógł otrzymać premię, że szkoda gadać....
Independent 2014-12-30 23:18:17
O kwestiach zarobkowych pracowników firmy (mowa o dziale sprzedaży salonowej) można by napisać elaborat. Na premię, którą otrzymuje się bądź nie wpływa wiele czynników. Pierwszym i najistotniejszym jest wyrobienie planu salonowego. To, że Ty jako konsultant/kierownik wyrobisz nałożony na Ciebie plan nawet na 200% nie oznacza, że premia zostanie Ci wypłacona. Jeżeli plan salonu nie zostanie zrealizowany na minimum 80% w poszczególnych koszykach - zapomnij o tym, że jakakolwiek premia trafi na Twoje konto. Osobom, które żyją w przeświadczeniu, że Orange (której partnerem jest Telkom) to sieć komórkowa polecam zejść na ziemie. Premia pracownika salonu wylicza jest z tzw. średniej ważonej na poziom której wpływ mają tzw. poszczególne koszyki. Koszyki to nic innego jak rodzaje usług (dla przykładu A - aktywacje, B - Biznes, D - Neostrada, F - telewizja itd). Jako ciekawostkę podam, że koszyk D - odgrywa największą rolę. Jeżeli salon zobligowany będzie do wyrobienia np. 100 aktywacji i 3 neostrad to pamiętać należy, że zrobienie nawet 500 aktywacji przy braku neostrad nie obliguje do wypłacenia premii dla pracownika (mimo, że Telkom otrzymuje pieniądze, że każda sztukę). Widać, że kilka osób wypowiadających się wcześniej pracowało w Telkomie i wiele komentarzy, które tu się pojawiły wcale nie mijają się z prawdą. Dopóki Menagerowie regionów z Dyrektorem Sprzedaży na czele nie zrozumieją, że za dobrą prace należy się dobra placa - REGULARNY wzrost podstawy, dopóty ludzie będą zwalniać się hurtowo. Włodarze Telkomu (nie mam tu na myśli właścicieli firmy a osoby zdające im sprawozdania) uważają, że to nie pracodawca powinien wyjść z inicjatywą podwyżki! Przecież można całe życie w tej firmie zapie...... za najniższą krajową w myśl zasady niech wyrabia horrendalne plany popisując oświadczenia o zbiorowej odpowiedzialności za towary warte po 2-3 tysiące przecież taki mamy klimat. Ściągnie mu się z prowizji (o ile ją wyrobi) jeśli coś nam nie przypasuje. Osoby decyzyjne w tej firmie zatrzymały się na roku 1999 żyjąc w swoim błogim przeświadczeniu, że klienci walą do salonów drzwiami i oknami. Dopóki te osoby będą dalej niereformowalne to rotację DOBRYCH PRACOWNIKÓW NIGDY NIE ULEGNĄ ZMIANIE.
janek 2015-02-13 22:51:20
W przyszłym tyg mam rozmowę w sprawie pracy na stanowisku kierownika dalonu sprzedaży pośredniej. Czy byłaby taka możliwość napisania jakie jest wynagrodzenie netto na tym stanowisku?
byly 2015-02-24 20:39:27
Janek zalezy jaki salon, bo sa partnerskie i sa pos
buahaha 2015-02-25 04:14:39
Zabawni jestescie z tym podkreslaniem, ze za polityke pracownicza a szczegolnie system wynagrodzen odpowiada kadra menadzerska a nie wlasciciele tej firemki:)
Jakbym slyszal Ruskich mowiacych, ze Stalin byl dobry, tylko Ci jego podwladni byli zli:)
Przeciez ta cala tzw. kadra menadzerska chodzi na krotkiej smyczy wlascicieli. Jak wam derektorzy i kerownicy nie dadza po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sami oberwa:)
telkom system 2015-04-05 11:02:02
Mam pytanie, podpisywałam umowę na 3 miesiące z firmą w piątek jadę na szkolenie dodatkowo podpisywałam że przez 12 miesiecy sama się nie zwolnię a chcę bo mam inną pracę ile kosztuje to szkolenie i ile bede musiała oddać jeśli się zwolnię a bede na szkoleniu i czy po 3 miesiacach sama nie podpisze umowy to nie bede chyba musiała płacic?
e 2015-04-10 12:17:44
Jeśli masz zamiar się zwolnić to nie jedź wcale na to szkolenie. Tak nie będą mieli czym Cię obciążyć
telkom 2015-04-27 10:57:01
Przeciez po trzech miesiacach umowa wygasa sama z siebie, wiec te 12 miesiecy ktore podpisalas nie maja znaczenia bo nie dali Ci umowy na 12 miesiecy tylko na 3 miesiace. Umowa po trzech miesiacach wygasa sama z siebie i nikt Ci nie kaze podpisywac kolejnej
2
samarytanin 2015-04-27 14:13:07
Zgadzam się z większością opinii
Pracuję obecnie, nie polecam kadra zarządzająca zero szczerości wszystko oparte na zakłamaniu i pustych obietnicach warunki z upływem czasu coraz gorsze, zakres obowiązków, wymagania, poziom stresu, zupełnie nie adekwatne do wynagrodzenia (najniższa + premia) jak się wyrobi plany i spełni całą listę warunków.
1
Maż 2015-06-21 18:34:17
Witam ... POszukuje namiarów na Paweł Mazur Pracujący dla TELKOM system. Jego zona mogła by byc zainteresowana tymi poszukiwaniami. Piszcie jak byscie cos wiedzieli ;) pozdrawiam MAŻ:)
5
były pracownik t-s 2016-07-22 13:48:41
wydaje ci się - u nich nie ma dobrych ofert pracy
3
ktoś coś 2016-09-05 22:07:29
Nic dobrego po tej firmie się nie spodziewajcie, zarobki marne, trzeba wyrobić bardzo duży target na jakąkolwiek premię, a odnośnie niepełnosprawnych to chodzi tylko i wyłącznie o ulgi we wpłatach na PFRON nie licz kolego na to, że chodzi im o ludzi :)
ewik 2016-09-06 21:04:42
no ale przecież każdy może mieć swoje zdanie prawda? może ludzie po prostu chcą sami sprobowac i się przekonac
Zostaw swoją opinię o F.H.U. Telkom-System Sp.j. - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. Telkom-System Sp.j.