brak logo

Olimp Laboratories Sp z o.o.

Dębica

Opinie o Olimp Laboratories Sp z o.o.

Dixon 2015-05-28 17:26
Pracując w tej firmie musisz brać pod uwagę, że atmosfera prędzej czy później Cię wykończy "nie ma kolesiostwa". Kierownictwo to ludzie których śmiało można nazwać "Idiotami" zaczynając od p.Szewczyka kończąc na p.Micule którzy wszędzie mają swoje "szczury" połowa rodzinki przecież musi tam pracować. Ciągły stres na który nie masz wpływu bo nie wszystko zależy od Ciebie. Jeśli będziesz szarym człowiekiem o braku jakichkolwiek opiniach, własnych pomysłach to uda Ci się tam chwile popracować bo jeśli będziesz przewyższał inteligencją kierowniczków oraz brygadzistów to znajdą się na Ciebie haki.
Nie polecam tej firmy, szkoda życia by być traktowanym jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale jeśli sam na własnej skórze się nie przekonasz to pewno nie uwierzysz. Firma ma bardzo kiepską opinie w swej okolicy, co do zarobków to też nie jest wesoło ale i tak będą mówić, że nigdzie więcej nie zarobisz. Olimp PLAPS i tyle w temacie dla kumatych!
19
Miro 2015-08-12 19:10
Umowy dają dla przedstawicieli "śmieciowe" - dla kobiet na długi okres ok. 3-5 lat umowa zlecenie, a dla mężczyzn umowa o prace. Więc jeśli jesteś kobietą to bądź pewna, że nie będzie umowy o pracę. Firma rodzinna ale nie pro-rodzinna! Płaca przedstawiciela też nie jest powalająca - lekko ponad najniższą krajową.
Nie polecam, spokojnie można znaleźć pracę na znacznie godniejszych warunkach.
8
Anikto 2015-08-18 15:07
genaralnie firma pragnie za wszelką cenę dogonić Aflofarm ale daleko im jeszcze. Daje się to odczuć przy każdym projekcie i działaniach. Niestety z takim "niestabilnym" zarządem daleko nie zajadą. Zgodzę się z przedmówcą, że zarząd to mentalnie dębicka wieś. Biznesy im w głowie ale spójności żadnej. Niestabilność decyzyjna widoczna na każdym etapie planowania działań sprzedażowych, produkcyjnych, marketingowych, PRowych.
6
ITteam 2015-09-03 09:57
Syf jakich mało! Jeśli jesteś znajomym (przyjacielem) pana Marcina lub Rafała to masz raj, a jeśli jesteś zwykłym "szarym" pracownikiem bez znajomości bądź rodzinnych koligacji omijaj firmę dużym łukiem. Przekonałem się o tym pracując chwilę w dziale, w którym "kierownikiem" był dobry przyjaciel pana Marcina. Kolesiostwo, oszustwa, manipulacje. Zarząd niestety nie ma pojęcia co się dzieje w firmie, bo osoby wyznaczone do kontaktu z zarządem bardzo selektywnie przekazują informacje.
10
maskra 2015-10-05 17:18
Potwierdzam, dostać się tam bez znajomości problem. Na zbity pysk wywaliłbym tego pseudospecjalistę ds. kardy czy jak ich tam zwą. Robią co chcą, przyjmują tylko znajomych. Poleci pismo do Jedlińskiego, może przeczyta.
1
Mirabellka 2015-10-10 18:03
jesussss:), jakie ppapruchy tu piszą, na sto procent sam zwolniony za nierobstwo odpad, szok..typowe polskie wieśniaczkostwo.
5
femka 2015-11-17 00:31
Czy ktos wie czy ciężko dostać prace alb stż w laboratorium tej firmy? jestem po chemii i zastanawiam się jakie mam tam szanse
dziękuję za odpowiedź :)
nati22 2016-01-06 17:12
Ktoś orientuje się czy aktualnie są jakieś przyjęcia do pracy na produkcji?
9
nuncjusz 2016-01-17 11:01
A czy to prawda że dość dużo przedstawicieli odchodzi z tej firmy Olimp?
Tak słyszałem od znajomego przedstawiciela medycznego.
1
trec 2016-03-07 19:53
szkdoa skaldac podania skoro i tak przyjmuja ludzi po znajomosci jesli nie masz nikogo w biurze i kadrach to zapomnij o olimpie. smiesza mnie goscie ktorzy mowia ze skladaj podan bo i tak nic z tego nie ebdzie.jesli Cie nikt nie pchnie to nie masz szans. przyjmuja ludzi co zrobili jakies srednie w wieczorowkach a ludzie po sttudiach czekaja. tyle w temacie.
1
;) 2016-03-08 08:49
tam sie na produkcje nie dostaniesz bez znajomosci a nie dopiero na inne stanowisko no chyba ze na takie gdzie rotacja jest systematyczna;)
trec 2016-03-10 13:29
a po co urzad pracy wrzuca ogloszenia???? a jak sie zadzwoni lub zglosi to te lepsze sa juz zajete;D
kali 2016-03-14 09:56
nie masz znajomosci nie masz pracy w olimpie i mowie tutaj nawet o produkcji.ludzie z wyzszym skaldaja podania i czekaja na tel a inni po smiesznych srednich wieczorowkach pracuja;)
kali 2016-03-19 13:38
czlowieku ja chce isc na glupia produkcje lub magazyn i po studiach skladalem podanie z 5 razy i nie ma sie kto odezwac wiec nie kituj mi tu ze sie mozna dostac
2
qwerty 2016-03-21 21:35
probowac sobie mozna jak sie nie ma znajomosci to malo prawdopodobne zeby miec jakas robote bo teraz uklady sie licza
1
Loko 2016-06-05 20:23
Firma stabilna i perspektywiczna, polecam!!!
9
formovita 2016-06-10 09:22
napiszcie jak mozna sie do Was dostac bez znajjomosci nawet na produkcje??????
1
Miron 2016-07-13 21:14
co Ty pitolisz....fakt ze same chlopaki tam pracuja bo widze na przelomie lat w swoim okregu a jestem z branzy.......ale zeby 1200 pln? :D
jacek 2016-08-10 23:15
jak sie pracuje dla przedstawicieli farmaceutycznych? plany idzie wyrobic? zarobki jakiej wielkosci? na co najwieksza uwage zwracaja w CV przyjmujac na rozmowe oraz jak rozmowa przebiega?
Domino 2016-09-19 16:36 [użytkownik zarejestrowany]
Wiecie może czy będą w najbliższym czasie przyjęcia na pracownika produkcyjnego? Podobno mieli kupić nowe maszyny i zatrudniać ludzi ale ponoć wszystko jak na razie stanęło w miejscu.
4
Fryzik 2016-10-05 21:44
Jakimi samochodami jeżdżą PM. ?
Gość 2016-10-05 23:01
Różnie część
Octaviami część Fabiami.
Fryzik 2016-10-06 13:42
Dzięki...czyli w miarę bezpieczne.

A wiesz może czy faktycznie umowa na okres próbny to zlecenie? Chyba nikt kto poważnie myśli o pracy się na to nie zgodzi?
2
Fryzik 2016-10-06 18:06
Owszem, jeśli jesteś studentem i masz ubezpieczenie to ok, lub jesli jest to np. druga praca.
na umowie zlecenie nie masz prawa do urlopu a chorobowe opłacasz sam- nalezy dobrowolnie przystapic do takiego ubezpieczenia.

Druga rzecz- umowa zlecenie nie wiąze zupełnie pracodawcy i pracownika, pracodawca nie ma prawa wyznaczyć mu np. godzin wykonywania pracy czy też sposobu wykonywania a jesli na umowe zlecenie zatrudnia się przedstawiciela, daje mu się sprzęt firmowy zazwyczaj z GPS-em to już jest kontrola i narzucanie formy wyk.obow. Gdzie logika? To omijanie kodeksu pracy....
2
jaro 2016-10-22 12:42
duze trzeba miec znajomosci zeby sie dostac do pracy bo skladalem tam podanie z 10 razy i nikt nigdy nie zadzwonil
4
NABRAM 2016-11-11 21:41
Nie szukam pracy,ale jestem dumna ,że ktoś kto ma nazwisko Jedliński tak dużo osiągnął ciężką pracą. Stanisław miał na imię mój dziadek i tatuś, ja miałam też być Stasiem niestety to była Krysia.Miło mi że noszę nazwisko rodowe Jedlińska , może są jakieś więzy rodzinne ale na pewno mój mąż kupuje Wasze suplementy , aby poprawic kondycję(chodzi na siłownie).Pozdrawiam serdecznie całą rodzinę ,Krystyna /Żelezik/ Jedlińskaz Klodzka. p.s dziadek i tatuś pochodzą z krakowskiego
john travolta 2017-01-10 21:46
mysle ze powinnas sie leczyć
5
Stanislaw Jedliński 2017-01-11 20:11
Daj numer konta to ci wysle pieniadze
Aaa 2017-01-13 18:22
Na nogi bo na głowę za pozno
1
życzliwy pracownik 2017-01-19 05:35
Logistyka w firmie spadła na psy-ciekawe ile jeszcze pociągną.kierownik ryżykudła oraz jego pracowniczka-kompletnie zielona w zakresie logistyki.ale to nic,bo to pewnie znajonusie prezesa,a pozostali pracownicy odwalają za nich całą pracę.
11
życzliwy pracownik 2017-01-19 05:35
Logistyka w firmie spadła na psy-ciekawe ile jeszcze pociągną.kierownik ryżykudła oraz jego pracowniczka-kompletnie zielona w zakresie logistyki.ale to nic,bo to pewnie znajonusie prezesa,a pozostali pracownicy odwalają za nich całą pracę.
8
LUL 2017-01-19 12:32
Czy tylko na produkcję trzeba się rozebrać do majtek i założyć specjalny kombinezon?
12
Zainteresowany 2017-02-22 20:34
Witam. Bardzo proszę o informacje na temat pracy konsultanta medycznego ?
Tylko proszę o konkretne info albo żadne. Bez głupich uwag.
1
Paulo 2017-02-22 22:12
Witam. Polecam firmę Olimp. Jedyna taka firmę tutaj na Podkarpaciu gdzie traktują pracownika tak jak należy. Odpowiednia płaca, oraz warunki pracy. Nie wykorzystują ludzi tak jak w wiekszosci firm. Gdzie jadą najtańszym kosztem
VOX 2017-02-24 14:37
Generalnie jest tak, że jak jesteś z tzw. "pierwszego sortu" i pracujesz tam ponad 10-14 lat, to jesteś nie do tknięcia.
Wszyscy "inni" to już zupełnie inna liga podludzi.
Grupa trzymająca władzę w postaci kilku zakompleksionych narcyzów (z pewnym małym graficzyną na czele) to ekipa powodująca dysharmonie tej firmy.
Zarząd nie wie co dzieje się w środku poszczególnych działów. Mobbing i nadużycia to standard.

Pracuję tam 3 lata i prawdą jest to, że jak by nie dobra kasa to dawno by mnie tu nie było. Powiem więcej - niebawem zmieniam pracę ;)
Ufff, ulga.
9
Rysiekziomek 2017-03-01 16:20
A ty łysol nieudacznik ?
Hanna 2017-03-02 13:16
@Paulo, dziękuję za informację. Cieszę się, że jesteś zadowolona. A jak z możliwościami rozwoju?
xxx 2017-03-06 13:30
dostałem zaproszenia na rozmowę na pH. możecie powiedzieć jakie są warunki ? kasa? umowa?
Dori 2017-03-09 13:58
Potwierdzam wypowiedź.
Z zewnątrz wszystko prezentuje się jak TOP.
W środku to zupełnie inna para kaloszy. Ale, szykują się zmiany, wszechwładny Maciej odchodzi, marketing Queen też, szkoda, że z nimi nie idzie Queen Graphic Designer. To człowiek o wyjątkowo płaskim i zawistnym widzeniu świata. Czysty cynizm i dyletanctwa w małej powłoczce ze skóry i kości. Nowym pracownicom polecam omijać tego gościa szerokim łukiem.
Wiem jak mnie traktuje i to od kilku ładnych lat.
Ba, nie tylko mnie.
1
Rysiekziomek 2017-03-09 20:30
Napewno Tomaszek?
Przyszłapracownica 2017-03-09 20:58
hmm, a na stronie piszą że warunki są dobre i przyjazne, i takie również miałam odczucia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
http://olimp-labs.com/4,8,1/Kariera/Kogo-szukamy#top
1
Domino 2017-03-10 16:33 [użytkownik zarejestrowany]
W Nagawczynie pracują jacyś operatorzy wózków widłowych? Jak wygląda praca?
1
piotr 2017-03-13 16:33
Ja powiem tak. Składałem tez CV do tej firmy..ale nie wiem czy ktoś dzwonił bo telefon nie odbierałem lub miałem wyłączony. Dlaczego?. Bo byłem kilka lat handlowcem w b medycznej i wiem ze daja na reke 2 tys zł i premie po 500- 800 zł. Czy tak jest tu ? , NIE wiem ale tak jest w większości firm. Dlatego pracuje jako fizyczny w DE i mam 1300 na reke ale euro. Schowałem ambicje do kieszeni. Dziś znowu widziałem ,że kogos szukaja. Pewnie za 1600 zł. Kiedyś mówili polscy prawodawcy ,że jest kryzys! ciekawe co teraz mówią?Przecież w Polsce tylko durnie jeszcze pracują.
Fajna firma, z tradycjami , ciekawe produkty apteczne i dla pakerów , niestety mentalność jak wszędzie w Polsce.
2
Myśliciel 2017-03-16 07:22
Ktoś jest w stanie krótko i na temat opisać prace w tej firmie na stanowisku PF? Ilos wizyt, jaka flotą, czy jest możliwość jazdy prywatnej, czy plany do wyrobienia, wysokość podstawy? Proszę o konkrety, bo bajkami, albo swoimi przeżyciami ludziom się pomagacie...
dor 2017-03-16 10:44
Są jeszcze królowie POLSKIEJ sprzedaży. Jest królowa i jej zastępca z działu farmacji jak również wysportowany król sprzedaży kanału sportowego. Grzegorz uwielbia sporty i ma ogromną wiedzę na temat produktów, które oferuje do sprzedaży. Idąc na jakiekolwiek spotkania biznesowe podkreśla własną sylwetką działanie produktów – taka identyfikacja z firmą i produktami ma bardzo ważny wpływ na relacje z klientami.
Królowa farmacji nawet jakby nic nie sprzedała to i tak będzie w tej firmie pracowała natomiast jej zastępca powinien nauczyć się szacunku do ludzi. Myśli, że jest najlepszy we wszystkim co robi ale niestety rzeczywistość weryfikuje i pokazuje na każdym kroku jego słabości. Facet powinien zejść na ziemię i spojrzeć w lustro… Na takim stanowisku należy mieć odpowiednie umiejętności, wiedzę itd. W tym przypadku niestety jest odwrotnie…
1
Mysliciel 2017-03-16 11:05
Dzięki za trafione informacje o które prosiłem! Przydatne dla ludzi, którzy myślą czy warto rozpocząć prace w tej firmie, w szczególności poznanie ludzi o których piszesz. Jesteś najlepszy/a...
Ponownie pytanie, czy ktoś z pracowników jest w stanie opisać warunki pracy: wynagrodzenie w PLN, flotą, ilość wizyt, plany realne? ogólna atmosfera?
1
Nick 2017-03-16 19:58
Na stanowisku PH na początku podstawa to 1500 netto, premia miesięczna do 2050 zł + prowizji ok 0,7 % od całości obrotu. Pierwsze pół roku premia gwarantowana w całości tzw. okres ochronny. Z planami bywa różnie ale generalnie czasami udaje się je zrobić. Premia kwartalna do 2000 tys. Auta z gps Octavie i Fabie. Mam nadzieję że pomogłem.
Nick 2017-03-16 20:02
Ilość wizyt 12 . Atmosfera w regionach ok. W centrali gęsta. Umowa zlecenie.
Taki tam 2017-03-17 07:25
Taka firma, posiadająca znane i dobre produkty, chce być konkurencyjna na rynku, ale niepotrafiąca być konkurencyjna na rynku pracy i zadbać o pracownika. Raczej będą mieli ciężko znaleźć doświadczonego handlowca gdy nie poprawia warunków pracy a przede wszystkim umowy. 200 km prywatnie na cały miesiąc tez nie powala.
Produkty droższe niż konkurencyjne - jednak znane, brak leków w ofercie, handel tylko suplementami.
Raczej dobra firma dla ludzi którzy nie maja nic na utrzymaniu i chcą zdobyć doświadczenie.
Hanna 2017-03-17 12:28
A co najbardziej cenicie/ceniliście sobie w pracy w Olimp Laboratories Sp z o.o.?
Zostaw swoją opinię o Olimp Laboratories Sp z o.o. - Dębica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olimp Laboratories Sp z o.o.