brak logo

Olimp Laboratories Sp z o.o.

Dębica

Opinie o Olimp Laboratories Sp z o.o.

pracownik 2010-12-27 01:04:59
chciałbym poinformawać,że atmosfera w firmie jest naprawde okropna,( usunięte przez administratora )który potrafi tylko zastraszaniem ludzi zmuszać do większej wydajności i pracy w weekendy.Zakaz uzywania telefonów komorkowych nawet na jadalni. Pracownicy produkcji maja na kombinezonach duże imicjały aby było mozna ich odróznić w kamerach( usunięte przez administratora )trzeba zgłąszać przełożonemu wyjście do toalety.Duzo by jeszcze wymieniać nadużyć... Potwierdzić to mogą pracownicy,kto tam pracuje lub pracował to wie..
7
prawie biolog 2011-01-08 09:30:13
Czesc! Mam pytanie odnośnie laboratorium w firmie. Jak sa i jakie? Ale mysle ze sa. W tym roku koncze 4 rok biologi i poszukuje praktyki zawodowej w okresie wakacji i chciałabym sie wybrac do siedziby firmy. Czy przyjmuja praktykantów i jakie sa perspektywy na przyszlosc?
anonim 2011-01-09 13:01:55
znaliśmy za kuriozum i zbędny gadżet. A potem zobaczyliśmy jak dobrze i wygodnie się z tego korzysta. Dzwonienie do najbliższych bez ruszania się z kanapy i oglądanie ich w 1080p na wielkim ekranie jest po prostu wygodne i przyjemne. Producenci telewizorów też tak uważają i coraz więcej modeli ma wbudowany ten komunikator. I bardzo dobrze.
Agnik 2011-03-15 14:05:03
Ja jutro idę na rozmowę. Było ogłoszenie, wysłałam cv no i po kilku dniach zadzwonili. Zobaczymy co będzie. Dam znać.
anonim 2011-04-21 08:19:46
i co Tobie zaproponowali za warunki pracy?
anonim 2011-05-12 18:51:45
A ogłoszenia odnośnie ofert pracy w firmie Olimp gdzie znajdowaliście? Czy może wysyłaliście po prostu swoje CV na adres firmy nie wiedząc czy aktualnie poszukują pracownika?
2
goga 2012-10-25 23:52:24
Pracowałam prawie 7 lat. Dostałam się bez koneksii. Płaca była ok, ale teraz wiem, że inni zarabiali nawet o 2 lub 3 razy wiecej niż ja - pewnie to \\\"lizusostwo?!. Praca pod napięciem, dużym stresem i kontolą ze strony zarządu. Ja trafiłam na fajnych ludzi, ale nie mam pewności czy ktoś coś nie \\\"gadał\\\" na mój temat za moimi plecami. Wydaje się, że byłam lubiana. Sama nie zajmuję się plotkarstwem. Ostatecznie zostałam zwolniona pod wpływem negatywnych emocji prezesa i głupiego zbiegu okoliczności.

Firma nowoczesna i nowatorskimi systemami informatycznymi i wielką starannościa o detale.
2
WILL I AM 2013-07-10 13:22:38
czy ktoś z pracowników firmy Olimp może mi powiedzieć jak nazywa się kierownik produkcji w tej firmie, albo kto może być odpowiedzialny za filtrację i stronę produkcyjną?!
4
Piorek M 2013-11-29 17:18:15
Cześć dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną - Kierownik Sprzedaży (dział sportowy). Jakie wynagrodzenia są proponowane na takich stanowiskach
18
Piotrek M 2013-12-21 08:28:17
Byłem. Zaczynam pracę od lutego.
3
kasia 2014-01-06 22:33:42
Czy wie ktoś jakie są stawki w tej firmie dla chemików?
3
ciekawy 2014-01-07 18:47:08
I jak(usunięte przez administratora) bo coś nie piszesz . Gdzie byłeś na rozmowie, kto ją przeprowadzał, i czym dokładnie będziesz się zajmował ??
3
wisienka 2014-01-07 22:27:30
Piotrek napisz jak przebiegała Twoja rozmowa, o co pytali, czy była rozmowa po angielsku?
2
Ela 2014-01-26 22:29:34
Jakie są godziny pracy w Olimpie, jest system zmianowy?
5
kol 2014-02-06 18:30:09
napiszcie coś więcej jak wygląda obecnie praca na stanowisku przedstawiciela farmaceutycznego?umowa o pracę?jaką można osiągnąć podstawę przy wieloletnim doświadczeniu,premie miesięczne czy kwartalne?Do wyrobienia na terenie małopolski?
1
Brak 2014-08-24 13:52:06
Przedstawiciele farmaceutyczny. Medyczni pracują na umowę zlecenie , 2 tygodnie urlopu płatnego , 10 wizyt lekarskich 2 apteczne
2
uczciwy 2014-10-14 19:54:12
Oj naiwni, naiwni! Poczytajcie co portal GoWork.pl pisze o sobie samym:
3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne?
Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.

(usunięte przez administratora)
Wiarygodne i miarodajne? Jak widać! Charakter zbioru prywatnych opinii. Tak samo jak wszystkie Rychy, Zdzichy, czy inne osobniki. Chcesz zobaczyć jak tam jest? To idź i się zatrudnij. Nie wiesz, że da się sprawdzić tylko to co robisz praktycznie, a nie tylko w teorii i zza monitora? Trzeba się ruszyć! Wiesz jakie to ciężkie być kierowcą tira, a nigdy nawet nie siedziałeś za kierownicą takiego pojazdu? Nie chcesz już tam być, praca jest zła? Szukaj gdzie indziej, załóż coś swojego, wybierz bezrobocie, wyjedź zagranicę albo pracuj na czarno. Ej, w tym kraju już od dawna mamy demokrację! Zapomniałeś? A tu wszędzie tylko sami anonimowi teoretycy, typowi polscy narzekacze z wiadrami pomyj wylewanymi na prawo i lewo, niepodpartymi żadnymi argumentami, faktami, dowodami, nie mający odwagi podjąć decyzji co ze sobą zrobić...
blabla 2014-10-21 16:49:21
bla bla bla
dzejdzej 2014-11-23 14:34:50
Żeby to za chęci zawsze płacili to byłoby super :D ja dopiero na staż sie wybieram tam więc późneij moze coś powiem ;) Ale generalnie zawsze najlepiej próbować składając CV.
ona 2015-01-07 15:43:55
witam szukam pracy i dowiedziałam sie ze są przyjęcia do olimpu mam jakies szanse jestem po szkole sredniej?
2
naleśnik90 2015-02-20 13:57:34
a nie sądzicie że zatrudnienie takie po wyglądzie o którym piszecie to już jest pewna forma dyskryminacji? ja jestem raczej niska i bardzo szczupła, ale uważam się za dobrego sprzedawcę któremu praca należy się, i to przede wszystkim za zdobyte już doświadczenie zawodowe i osięgnięcia. sądzicie że mnie nie przyjmą?
3
Olo 2015-04-13 19:02:52
Pracowałem tam przeszło 7 lat.
DRAMAT - zarząd nie wie co dzieje się między pracownikami.
Osoby na kierowniczych stanowiskach to "puste" cwaniaczki rozwalające system od środka. To paskudni ludzie. Zdecydowanie NIE POLECAM - szkoda życia na obślizłą atmosferę i ciągłe podkopywanie kompetencji.

Zarząd? Mentalnie dębicka wieś.
13
Many 2015-05-18 22:51:23
Witam, cieżko sie dostać do pracy w tej firmie,

Jaka jest umowa?

1
Many 2015-05-21 07:06:38
A wiadomo jaka jest umowa ? Stała czy zlecenie ?
2
Dixon 2015-05-28 17:26:06
Pracując w tej firmie musisz brać pod uwagę, że atmosfera prędzej czy później Cię wykończy "nie ma kolesiostwa". Kierownictwo to ludzie których śmiało można nazwać "Idiotami" zaczynając od p.Szewczyka kończąc na p.Micule którzy wszędzie mają swoje "szczury" połowa rodzinki przecież musi tam pracować. Ciągły stres na który nie masz wpływu bo nie wszystko zależy od Ciebie. Jeśli będziesz szarym człowiekiem o braku jakichkolwiek opiniach, własnych pomysłach to uda Ci się tam chwile popracować bo jeśli będziesz przewyższał inteligencją kierowniczków oraz brygadzistów to znajdą się na Ciebie haki.
Nie polecam tej firmy, szkoda życia by być traktowanym jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale jeśli sam na własnej skórze się nie przekonasz to pewno nie uwierzysz. Firma ma bardzo kiepską opinie w swej okolicy, co do zarobków to też nie jest wesoło ale i tak będą mówić, że nigdzie więcej nie zarobisz. Olimp PLAPS i tyle w temacie dla kumatych!
9
Miro 2015-08-12 19:10:03
Umowy dają dla przedstawicieli "śmieciowe" - dla kobiet na długi okres ok. 3-5 lat umowa zlecenie, a dla mężczyzn umowa o prace. Więc jeśli jesteś kobietą to bądź pewna, że nie będzie umowy o pracę. Firma rodzinna ale nie pro-rodzinna! Płaca przedstawiciela też nie jest powalająca - lekko ponad najniższą krajową.
Nie polecam, spokojnie można znaleźć pracę na znacznie godniejszych warunkach.
3
Anikto 2015-08-18 15:07:15
genaralnie firma pragnie za wszelką cenę dogonić Aflofarm ale daleko im jeszcze. Daje się to odczuć przy każdym projekcie i działaniach. Niestety z takim "niestabilnym" zarządem daleko nie zajadą. Zgodzę się z przedmówcą, że zarząd to mentalnie dębicka wieś. Biznesy im w głowie ale spójności żadnej. Niestabilność decyzyjna widoczna na każdym etapie planowania działań sprzedażowych, produkcyjnych, marketingowych, PRowych.
2
ITteam 2015-09-03 09:57:07
Syf jakich mało! Jeśli jesteś znajomym (przyjacielem) pana Marcina lub Rafała to masz raj, a jeśli jesteś zwykłym "szarym" pracownikiem bez znajomości bądź rodzinnych koligacji omijaj firmę dużym łukiem. Przekonałem się o tym pracując chwilę w dziale, w którym "kierownikiem" był dobry przyjaciel pana Marcina. Kolesiostwo, oszustwa, manipulacje. Zarząd niestety nie ma pojęcia co się dzieje w firmie, bo osoby wyznaczone do kontaktu z zarządem bardzo selektywnie przekazują informacje.
4
maskra 2015-10-05 17:18:06
Potwierdzam, dostać się tam bez znajomości problem. Na zbity pysk wywaliłbym tego pseudospecjalistę ds. kardy czy jak ich tam zwą. Robią co chcą, przyjmują tylko znajomych. Poleci pismo do Jedlińskiego, może przeczyta.
Mirabellka 2015-10-10 18:03:57
jesussss:), jakie ppapruchy tu piszą, na sto procent sam zwolniony za nierobstwo odpad, szok..typowe polskie wieśniaczkostwo.
3
femka 2015-11-17 00:31:55
Czy ktos wie czy ciężko dostać prace alb stż w laboratorium tej firmy? jestem po chemii i zastanawiam się jakie mam tam szanse
dziękuję za odpowiedź :)
nati22 2016-01-06 17:12:47
Ktoś orientuje się czy aktualnie są jakieś przyjęcia do pracy na produkcji?
6
nuncjusz 2016-01-17 11:01:54
A czy to prawda że dość dużo przedstawicieli odchodzi z tej firmy Olimp?
Tak słyszałem od znajomego przedstawiciela medycznego.
trec 2016-03-07 19:53:08
szkdoa skaldac podania skoro i tak przyjmuja ludzi po znajomosci jesli nie masz nikogo w biurze i kadrach to zapomnij o olimpie. smiesza mnie goscie ktorzy mowia ze skladaj podan bo i tak nic z tego nie ebdzie.jesli Cie nikt nie pchnie to nie masz szans. przyjmuja ludzi co zrobili jakies srednie w wieczorowkach a ludzie po sttudiach czekaja. tyle w temacie.
;) 2016-03-08 08:49:19
tam sie na produkcje nie dostaniesz bez znajomosci a nie dopiero na inne stanowisko no chyba ze na takie gdzie rotacja jest systematyczna;)
trec 2016-03-10 13:29:15
a po co urzad pracy wrzuca ogloszenia???? a jak sie zadzwoni lub zglosi to te lepsze sa juz zajete;D
kali 2016-03-14 09:56:53
nie masz znajomosci nie masz pracy w olimpie i mowie tutaj nawet o produkcji.ludzie z wyzszym skaldaja podania i czekaja na tel a inni po smiesznych srednich wieczorowkach pracuja;)
kali 2016-03-19 13:38:23
czlowieku ja chce isc na glupia produkcje lub magazyn i po studiach skladalem podanie z 5 razy i nie ma sie kto odezwac wiec nie kituj mi tu ze sie mozna dostac
qwerty 2016-03-21 21:35:39
probowac sobie mozna jak sie nie ma znajomosci to malo prawdopodobne zeby miec jakas robote bo teraz uklady sie licza
Loko 2016-06-05 20:23:49
Firma stabilna i perspektywiczna, polecam!!!
5
formovita 2016-06-10 09:22:54
napiszcie jak mozna sie do Was dostac bez znajjomosci nawet na produkcje??????
Miron 2016-07-13 21:14:20
co Ty pitolisz....fakt ze same chlopaki tam pracuja bo widze na przelomie lat w swoim okregu a jestem z branzy.......ale zeby 1200 pln? :D
jacek 2016-08-10 23:15:21
jak sie pracuje dla przedstawicieli farmaceutycznych? plany idzie wyrobic? zarobki jakiej wielkosci? na co najwieksza uwage zwracaja w CV przyjmujac na rozmowe oraz jak rozmowa przebiega?
Domino 2016-09-19 16:36:51 [użytkownik zarejestrowany]
Wiecie może czy będą w najbliższym czasie przyjęcia na pracownika produkcyjnego? Podobno mieli kupić nowe maszyny i zatrudniać ludzi ale ponoć wszystko jak na razie stanęło w miejscu.
1
Fryzik 2016-10-05 21:44:32
Jakimi samochodami jeżdżą PM. ?
Gość 2016-10-05 23:01:21
Różnie część
Octaviami część Fabiami.
Fryzik 2016-10-06 13:42:28
Dzięki...czyli w miarę bezpieczne.

A wiesz może czy faktycznie umowa na okres próbny to zlecenie? Chyba nikt kto poważnie myśli o pracy się na to nie zgodzi?
Fryzik 2016-10-06 18:06:40
Owszem, jeśli jesteś studentem i masz ubezpieczenie to ok, lub jesli jest to np. druga praca.
na umowie zlecenie nie masz prawa do urlopu a chorobowe opłacasz sam- nalezy dobrowolnie przystapic do takiego ubezpieczenia.

Druga rzecz- umowa zlecenie nie wiąze zupełnie pracodawcy i pracownika, pracodawca nie ma prawa wyznaczyć mu np. godzin wykonywania pracy czy też sposobu wykonywania a jesli na umowe zlecenie zatrudnia się przedstawiciela, daje mu się sprzęt firmowy zazwyczaj z GPS-em to już jest kontrola i narzucanie formy wyk.obow. Gdzie logika? To omijanie kodeksu pracy....
jaro 2016-10-22 12:42:03
duze trzeba miec znajomosci zeby sie dostac do pracy bo skladalem tam podanie z 10 razy i nikt nigdy nie zadzwonil
2
NABRAM 2016-11-11 21:41:58
Nie szukam pracy,ale jestem dumna ,że ktoś kto ma nazwisko Jedliński tak dużo osiągnął ciężką pracą. Stanisław miał na imię mój dziadek i tatuś, ja miałam też być Stasiem niestety to była Krysia.Miło mi że noszę nazwisko rodowe Jedlińska , może są jakieś więzy rodzinne ale na pewno mój mąż kupuje Wasze suplementy , aby poprawic kondycję(chodzi na siłownie).Pozdrawiam serdecznie całą rodzinę ,Krystyna /Żelezik/ Jedlińskaz Klodzka. p.s dziadek i tatuś pochodzą z krakowskiego
Zostaw swoją opinię o Olimp Laboratories Sp z o.o. - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olimp Laboratories Sp z o.o.