brak logo

AV Solution Integracje System

Warszawa

Opinie o AV Solution Integracje System

r 2011-07-12 20:04:07
stanowczo nie polecam. Mówi się że ma być lepiej ale nic z tego nie widać.
Do tego pracuje się[usunięte przez moderatora] za psie pieniądze.
Wszelkiego typu projekty jakie były robione podczas mojej pracy to jakieś nieporozumienie.
Fery 2012-06-21 01:38:55
Ja tam miałem dobrze. Jak byłeś dobry, miałeś i kasę i nie musiałeś pracować po 12 godzin. No i co ciekawe, wprowadzali coraz to nowsze rozwiązania których mogłem się tam nauczyć a teraz mogę to wykorzystać do swojej obecnej pracy. Dzięki im za to
Roman 2012-10-27 21:00:10
[usunięte przez moderatora] w tej firmie nigdy nie było dobrze
konstruktor 2012-11-07 17:42:44
Przestrzegam wszystkich przed ta firma a szczególnie przed jej prezesem [usunięte przez moderatora]
Wykonałam dzieło dla tej firmy ,wystawiłam fakture i do tej pory (a minąl juz miesiąc) nie otrzymałam zapłaty!!!!
BARDZO NIEUCZCIWI LUDZIE ,NIERZETELNII -PROSZE NA NICH UWAŻAC I OMIJAC ICH SZEROKIM ŁUKIEM-ZARÓWNO PRACOWNICY JAK I POTENCJALNI ZLECENIODAWCY !!!!
Jutro rozpoczynam drogę sądową ,aby wyegzekwować zapłatę za moją prace.
konstruktor 2012-11-20 19:43:24
SPROSTOWANIE -po wielu bataliach i mailach -otrzymalam zaplate za fakture ,jednak chyba nie powinno tak byc ,aby czlowiek ktory uczciwie wykonuje dzielo musial domagac sie i walczyc o to co mu się prawnie nalezy
anonim 2013-01-23 23:19:44
Pani wybaczy, ale moim zdaniem pani przegięła. Podanie imienia i nazwiska było w tym momencie nie potrzebne.
1
leon 2013-02-27 13:10:25
Dobrze że podała nazwisko niech wszyscy poznają [usunięte przez moderatora]
Krasnal 2013-03-26 12:49:57
Jest jedno słuszne określenie tej firmy - DNO, [usunięte przez moderatora].
Szkoda pisać opinii na temat tej firmy, której już chyba nie ma, a te wszystkie opinie są za mało obraźliwe.
DNO !
ken 2013-06-30 21:20:40
Szukają darmowej siły roboczej....
wide 2014-01-10 19:19:17
Kto wie gdzie teraz pracuje Sołtys -wisi kase za fakture.-poszukuje
Wiadomo w jakim celu.
Nie pracujcie dla tej firmy nie płaci za faktury
1
wide 2014-01-19 10:26:30
(usunięte przez administratora) Obiecywał spłate jak do tego czasu nie zrobił.
Nie odbiera telefonów
Ma kolejke KOMORNIKÓW
NIE PRACUJCIE DLA TEJ FIRMY
wide 2014-02-17 18:14:25
Jest to prawda.Jak Wiesz gdzie go mogę spotka na robocie to napisz.
wołek 2014-04-07 22:43:01
już ja widze to spotkanie :) jeśli @wide, potrafisz powstrzymać nerwy na wodzy to rzeczywiście spotkajcie się, jeśli nie to załatw to inaczej
wide 2014-04-15 21:55:47
Firma nie płaci za Faktury -zalega dla mnie ponad 60 000 zł
Omijać jak najdalej -wykonałem prace jako podwykonawca.
Kase wisi od kwietnia 2013r.
aaa 2014-05-19 13:57:00
Co się dzieje z Sołtysem? Zalega za faktury z 2012r ze stadionu PGE Arena w Gdańsku.
Moto 2014-05-20 07:08:03
Czy ma ktoś kontakt z właścicielem?
Moto 2014-05-20 07:25:46
Czyli ten Pan coś jeszcze robi? Bo zerwał się z nim kontakt, zapadł się pod ziemię.
wide 2014-05-20 21:34:01
Nie mam z nim kontaktu,sam go poszukuję.
odpowiedz pytam 2014-05-21 20:15:39
Zaległosci to mało powiedziane.Jest oszustem .Wciąga w płatności.
Spadaj jak najszybciej.
doya 2015-01-16 00:39:49
Trzeba powiedzieć, że mają całkiem ciekawą ofertę sprzedażową. O ile tylko była możliwość dostania wszystkiego na czas to w kontynuowanie kariery u nich wydaje się być całkiem rozsądnym i roztropnym zadaniem. Pytanie tylko czy ludzie odchodzący nie robią specjalnego syfu, który potem nowe osoby muszą ogarniać i uporządkowywać.
bogdan 2015-03-18 14:25:38
Kulkoodporny, sugerujesz jakieś działania i procedury niezgodne z prawem w AV Solution Integracje System? zmartwiłeś mnie i przestraszyłeś bo jeszcze do teraz myślałem nad zatrudnieniem się u nich, teraz musze się chyba poważniej zastanowić. a czy chociaż dla pracowników są pieniądze terminowo płacone i uczciwie?
zyczliwy 2015-03-18 20:20:03
Do Bogdan,
Zasięgnij opinii na temat tej firmy np. na warszawskim Wolumenie. Sprzedawcy prawdę Tobie powiedzą co myślą na temat tej firmy. A odchodzący pracownicy specjalnie syfu nie robią, nie muszą.
bogdan 2015-05-07 10:11:34
ktoś chętny mogę podać kontakt do tego pana z av
wide 2015-05-07 19:04:07
Podaj kontakt -czekam
Falko 2015-07-15 15:11:21
Czy ktoś wie co sie dzieje z właścicielem tej firmy. Gdzie go można namieżyć
falko 2015-07-21 22:06:46
pod adresem z KRS nie ma tej firmy, może ktoś zna adres zamieszkania właściciela chętnie odwiedzę go z kolegami...
falko 2015-09-04 11:21:42
fifka nie pal tyle bo mózg nie masz, jaka podwyżka
wer 2016-03-23 15:24:02
namierzyłam tego człowieka pracuje teraz z tbm softwers .firma z wawy
wer 2016-04-10 18:07:47
Mają świadomość z reguły są to ludzie którzy zostali oszukani.I szukają sprawiedliwości. Chcą odzyskać swoje pieniądze.
kama 2016-05-10 21:45:32
wer' nie zaplacicili ludziom wynagrodzen do tej pory? Sprawa jakos sie ruszyla czy wszstko nadal stoi w miejscu?
Zostaw swoją opinię o AV Solution Integracje System - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AV Solution Integracje System