brak logo

Franspol sp.z o.o.

Konin

Opinie o Franspol sp.z o.o.

wow 2013-04-18 16:42:57
Bylem tam handlowcem firma ok ciagle zmienia auta fabia focus no ale co z tego jak jeden z dyrektorow regionalnych ma ludzi za bydlo podciera sobie nimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pan arek zapomnial o szacunku dla ludzi gosc jednak to ma w poszanowaniu bo prezesi nic z tym nie robia duzo sie o tym mowilo ze ma poleciec i pilna gadaniu sie konczy a przypomne iz franspol jest firma ze znakiem far play to zart patrzac na zachowanie tego pana jesli sie zwolnisz wyrobi ci zla opinie wielu kolegow mialo lub ma problem ze znalezieniem pracy przez jego opinie jak ja odchodzilem nawet reki nie pidal bo go nie bylo moze procesy sadowe otworza panom prezesom oczy na tego pana bo wkoncu ludzie zaczna walczyc o swoje dobre imie ppozdr dla pan z dzialu handlowego
OSZUKANY 2014-11-09 11:42:15
Byłem za rozmowie do pracy w tej firmie, opiszę krótko i zwięźle.Propozycja Firmy FRANSPOL dla PH to 1600 netto w zamian za pracę na 4 województwach (śląskie, opolskie, małopolskie, świętokrzyskie)ŚMIECH NA SALI!!!!!!!!
Max premia miesięczna 360zł netto oczywiście po wykonaniu "planu nierealnego"
Rozmowa przy stoliku gdzie goście wcześniej zjedli sobie śniadanie,brak profesjonalizmu i prezentacji firmy.Dwóch cwaniaczków w garniturach, jeden zadaje pytania a drugi bawi się w protokolanta- notuje to co mówisz. Ciekawe, czy obaj jeździliby za takie ochłapy???i czy byliby w stanie utrzymać swoją rodzinę???kandydaci powinni za to im oprać mo....dy, że w ogóle proponują ludziom takie ochłapy. Podobno drugi etap rozmów trzeba jechać do Konina.LUDZIE SZKODA PIENIĘDZY NA TAKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DNO Z DZIURĄ TO MAŁO POWIEDZIANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
exfranspol 2014-12-10 02:46:55
Franspol Konin nie polecam, nie szanują człowieka
2
Antyfransyf 2015-01-07 15:18:58
Mam do wszystkich prośbę. Opiszcie Wasze rozmowy kwalifikacyjne na śląsku, to Ci śmieszni ludzie z Konina nigdy nie znajdą dobrego handlowca. Na 4 województwa dają 1600,- na rękę. Niech dyrektor pojeździ sobie na 4 województwa za takie pieniądze i zobaczymy co zdziała i czy z głodu nie umrze na trasie. Trzeba z tego kraju ( usunięte przez administratora )
1
Alex 2015-01-27 11:49:21
Witam, powiedz mi kolego czy długo pracowałeś w tej firmie?
znawca rynku 2015-01-27 13:45:21
franspol to polski badziew i tandetny towar, ich produkty gipsowe to lipa jakiej mało na rynku, w porównaniu do popularnego knaufa to dramat, firma z grupy psb wiec wszystko jasne, próbowali wypromowac swoje kleje do płytek z serii F, ale nieudolnie, poza tym jakosc produktu mierna
Alex 2015-01-27 18:49:59
Mam dylemat, znam osobiście kolegę, który jest b.zadowolony z pracy w franspolu ale sądząc po Waszych wpisach nie wiem co mam robić...w sumie każdy ma swoje zdanie
jack 2015-02-06 16:00:46
Czytam te wpisy i nic mi się nie zgadza?? Byłem parę dni temu na rozmowie do tej firmy na woj. podlaskie i mam zgoła inne wrażenie. Pan prowadzący rozmowę bardzo miły, merytoryczny i naprawdę przygotowany. Kilka słów zamieniliśmy o finansach i tu też padły zupełnie inne kwoty i możliwości na zarobek. Zadzwoniłem dla pewności do 2 handlowców franspol, chyba z Wrmińskiego i Lubuskiego. Żaden z nich nie powiedział złego słowa wręcz przeciwnie. Mówili, że szef regionu to spoko gość ale przede wszystkim fachowiec przez duże F ogólnie mnie zachęcali żebym próbował bo na pewno nie będę żałował. Na razie czekam czy się odezwą..
bajki 2015-02-06 16:39:22
taaa, zadzwoniłeś i obcy ludzie ci tak od razu całą prawdę przez telefon powiedzieli hehehe, kituś bajduś hehe
slazak 2015-02-06 17:50:35
Jestem po dzisiejszym spotkaniu na śląsku na sieci DIY, spotkanie na luzie, miła rozmowa, czekam na informacje o dalszym przebiegu rekrutacji, nie wiem skąd takie wcześniejsze wpisy, pewnie piszą osoby, które nie pracowały w koncernie, zarobki po rozmowie z innymi handlowcem ( nie podał kwoty) są zdecydowanie wyższe niż te które podał jakiś pajac, tyle w temacie, ja osobiście polecam
realista 2015-02-06 18:20:04
jaki to koncern?? to mała prowincjonalna firemka z zadupia której losy są już od dawna przesądzone i za chwile zejdzie z rynku
jack 2015-02-06 22:14:31
Telefony do przedstawicieli są na ich stronie www zadzwoń i sam pogadaj. Pewnie wszystkich szczegółów się nie dowiesz ale sporo ogólnych informacji wyciągniesz, a wnioski wyciągniesz sam.. nie bronie ani jednej ani drugiej strony bo ich nie znam ale mnie trochę to zachęciło.
taaa 2015-02-06 22:48:56
To byliśmy na 2 różnych spotkaniach.. Ja tez byłem dzisiaj i flaki z olejem normalnie.
slazak 2015-02-06 23:25:39
Realista, czytaj ze zrozumieniem
Tomek 2015-03-21 16:47:20
Aplikujesz do franspolu? Z tego co wiem nie szukają obecnie nikogo.
Nowy:) 2015-03-26 20:38:45
Podobno od jakiegoś czasu jest nowy dyrektor regionu.
Czy ktoś ma więcej informacji?
Słyszałem że nic specjalnego sobą nie reprezentuje.
Status 2016-05-14 18:27:13
Generalnie to bardzo fajna firma, można się dobrze zabawić w tej firmie, bo atmosfera pozwala na trochę luzu, wystarczy dobrze wykonywać swoją pracę i nie powinno być jakoś źle, ja polecam bardzo mocno
Zostaw swoją opinię o Franspol sp.z o.o. - Konin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Franspol sp.z o.o.