brak logo

lambertz

Ruda Śląska

Opinie o lambertz

Nie strasz 2017-07-11 18:30
Za zastraszanie, i wmawianie że mamy naciągnięte l4 możecie mieć niezłe kłopoty w sądzie !
Jaki lekarz w dzisiejszych czasach da zakłamane L4
Człowieku w jakiej epoce żyjesz !!!
Zdrowy człowiek L4 nie dostanie, żaden lekarz się nie narazi jak również pacjent !!!
Dobrze Cię Dziura kieruje co masz pisać :)
Lecz nie zstaraszysz, bo zdrowy człowiek by nie był na L4 !!!
2
W-11 2017-07-11 19:23
Ha,ha,ha.Nie strasz.Owszem pracowałam za czasów Dziury ale nigdy z tą kobietą nie zamieniłam słowa.Zapomniałam nawet już jak wyglądała. A obecnie już nie pracuję .Za pomówienie też jest kara.Następny dowód na to jacy Wy chorzy jesteście zakłamani.
1
Nie strasz 2017-07-11 20:24
Dokładnie za pomówienie jest kara, jednak tutaj nie ma pomówień,
wszystko co o Dziurze jest napisane jest prawdą, ona to wie najlepiej!!!
A wszyscy którzy nie mają siły z tą osobą pracować i na nią patrzeć w sądzie to powiedzą. Czasy jej juz sie skończyły !!!
Oczywiście normalne ze tak piszesz przecież siostrzyczka ci kazała :)

5
W-11 2017-07-11 20:47
Wy wszyscy jesteście siebie warci i Dziura i wy wszyscy na L-4.Tak właśnie Polacy walczą o stołek. A niemiecki właściciel śmieje się z Was i zaciera ręce. Najlepiej jak by przyjechała do Was Merkel i zrobiła z wami porządek żeby wreszcie Ci co zostali mogli normalnie pracować.
1
Gośka 2017-07-11 23:01
Tej baby sie nie zapomina..
Najgorszy czlowiek jakiego spotkalam w zyciu.
Zrobilaby wszystko aby znów mieć wladzę i pieniądze.
Nie ma co się ludzić, ze sie zmienila.
8
Ziomek 2017-07-12 21:34
Oj pani e.d komu pani tak dobrze gal opierdolilaaa albo tak dobrze duppy dala bo to jest niemożliwe że panią dalej chcą !!!!!!
5
gig 2017-07-13 08:51
Ziomek tyś się futru nawdupiał i mele Ci się w głowie albo ?.Albo ewki się napiłeś.
ludzie 2017-07-14 07:24
Po pierwsze nie cały lambertz tylko ludzie których nie ma w pracy ( opinia tych ludzi nic dla nas nie znaczy). A ludzie którzy są w pracy w pełni popierają kolegę. Jestem ciekaw jak wy planujecie wrócić do pracy o ile w ogóle wrócicie i spojrzycie nam w oczy.
5
Czesław 2017-07-15 02:25
Rybol Krzysiu dwa pedały na żółtej się rozjebały!!! KONFI
1
Pracownik 2017-07-15 06:59
Przy żółtej nawet stanąć sobie nie możesz,co ci wątku do pisania zabrakło że piszesz o pierdolach
4
benio 2017-07-15 11:10
nudzi im się bo robota stracili a żal im cztery litery ściska
4
prawdziwy dyrektorze - wróć i ratuj ten burdel!!! 2017-07-15 23:26
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I JESZCZE RAZ TO SAMO. CZARNOWŁOSY SZCZUR Z MĘSKIM WĄSIKIEM. NIKT CIĘ TU NIE CHCE!!! MY MOŻE DO PRACY WRÓCIMY ALE PIP BĘDZIE NA ZAKŁADZIE 7 DNI W TYGODNIU 24 NA DOBĘ. UGOTUJEMY CIĘ WE WŁASNYM SOSIE. NA TE TWOJE MIŁE SŁÓWKA ŁAPIĄ SIĘ TYLKO IDIOCI Z AGENCJI PRACY I CI CO "NIE PANIMAJU". NIE MASZ HONORU, NIE WIEM CZEMU SIEDZIEĆ W KRYMINALE ZA DAWNE PRZEKRĘTY LĄDUJESZ SPOWROTEM NA ZAKŁADZIE. WIDOCZNIE ZARZĄD TEŻ W TYM SIEDZI UWALONY PO USZY. JESTEŚCIE WIĘKSZĄ MAFIĄ NIŻ AMBER GOLD. Ale przyjdzie ten dzień bo musi przyjść przecież....
1
karolina 2017-07-16 07:39
Zdaję sobie sprawę z Waszego rozgoryczenia ale takie wypowiedzi jak wyżej raczej Wam nie pomogą. Wręcz przeciwnie,świadczą o Waszej kulturze i nienawiści. Skoro nie chcecie pracować z Tą Panią o której cały czas mowa macie kilka sposobów ale trzeba działać a nie wyładowywać się na stronie, którą czytają tylko pracownicy lub byli pracownicy lub ich rodziny. To jest wyładowywanie swojego żalu,który właściwie nie przyniesie żadnego rezultatu.Moim zdaniem macie trzy wyjścia: albo pogodzić się z nową sytuacją i wrócić do pracy albo zmienić pracę albo przedstawić niezbite dowody pracodawcy na zarzuty,które tu opisujecie czego Wam z całego serca życzę. A takie pranie brudów Wam nie pomoże.Pozdrawiam.
5
Zadbany 2017-07-16 10:42
Tu dzież słownik, tu linijka. A to Ciebie Pi*da Wielka :D
1
Szczęśliwy pracownicy 2017-07-16 13:07
Lambertz zakwita nowym życiem,pracownicy wracają, produkcja leci,nie ma zwad,krzyku,ryku,nikt niczym się nie martwi że jak coś zrobi źle a każdemu się przytrafi to od razu przerywane tylko wręcz przeciwnie pracownikom nie stresowanym pracuje się lżej, problemy są omawiane na spokojnie, jest świetnie i coraz lepiej,dziękujemy Pani Dyrektor Naczelnej Edycie za to że wróciła i że w końcu otwarl ktoś oczy a to was strajkujacy widać strasznie boli,mam nadzieję że nowi pracownicy nie będą uciekać w pierwszy dzień pracy a opinie zakładu znacznie się poprawią
6
123 wyliczanka 2017-07-16 13:37
Jestem ciekawy czy p.E.D pomysli o pozbyciu sie niektorych osob o IQ ameby.Bo wpisy niektorych osob o tym swiadcza.
1
koleś 2017-07-16 14:39
Brawo ,wracam ale pod jednym warunkiem jak nie będzie dinozaura i fotoreporterki. Wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
4
koleś 2017-07-16 15:04
I jeszcze jedno zdanie od Kolesia. I oto właśnie chodziło miła atmosfera pokona każdy trud związany z wykonywaną pracą a czasami wystarczy jedno słowo takie jak np. dziękuję.Myślę,że w takiej sytuacji tych bardzo uzdolnionych i mających ogromną wiedzę, tych co nie chcą pracować zastąpią jeszcze zdolniejsi ludzie. Brawo cały pracujący Lambertz.
4
obserwator 2017-07-16 17:20
oni są już przegrani wysoko u góry,niech się jak na razie cieszą że jeszcze nie zostali pociągnięci do odpowiedzialności że narazili zakład na straty,pracownicy namawiani na L 4 mogą spokojnie wracać,Pani Edyta na pewno ich zrozumie,kierownik produkcji jest już nowy,jutro zawita nowy dyrektor do Rudy Śląskiej,było,minęło i się w końcu skończyło
4
koleś 2017-07-16 18:14
no i brawo
2
Pracownik 2017-07-17 14:48
Co do zoltej zmiany prosza was zmiana najgorsza jak mozna byc ... laza ino spiakuka dra tego ryja jak nie wiem .
1
Pracownik 2017-07-17 14:55
Pani M.F bez A.W to jest zerem lazi ino ryczy caly czas po ludziach . Co ona mysli ze czlowiem jest robotem jakims siedzi caly czas w biurze i dupcy to lona umi a wymienic ludzi nie to po co Czlowiek ma sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tasmie bo ona czasu nie ma .. wy ludzie piszecie na edzie a moze sie zmienila przynajmniej nie ma teraz rykow krzykow bo przyjechali niemcy tyllko wszystko na spokojnie
kochana praca 2017-07-17 14:56
Kochani,wywalczyliśmy w końcu ciszę i spokój my sami wspierając siebie na wzajem w tych najgorszych chwilach wraz z pomocą Pani Edyty za co dziękujemy za ten lepszy czas który nadchodzi,a będzie jeszcze lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki że każdy z nas pomagał sobie na tyle co mógł i że w końcu staliśmy się jednością,wywalczyliśmy się to sami,dziękujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
big 2017-07-17 15:45
Pracowałam z Moniką na żółtej i złego słowa nie powiem.Jak jest wszystko o.k przy taśmie i jest czysto nie ma problemu z wymianką. Poza tym Monika przynajmniej sprawiedliwsza jest przy podziale a nie tak jak A.W. ma swoich pupili którym stale dzieli na to samo stanowisko n.p skoczka.
2
Pracownik 2017-07-17 16:40
Sprawieiwa to malo powiedziane @big ale kazdy ma opinie na swoje zdania syf syfem porzadek porzadkiem ale bez przesady ok. Firmy lisingowe tez sa ludzmi a nie robotami mpwia nie robole itp tylko ryki na te osoby ale taka prawda jest ze nie jedna osoba z lisingu umi lepiej niz z lambertza a to wez posprzatak pozamiataj osoby sie przyjmuja na pakowalnie a nie na sprzataczke
Super 2017-07-17 16:40
Piękna historia jak Braveheart z zakończeniem Pretty Woman
2
big 2017-07-17 18:05
Ale przychodzą też cwaniacy których, przykre to ale trzeba czasami pogonić do roboty.
2
W-11 2017-07-17 19:24
Ae się wysiliłaś nie wszyscy oglądali Bravehearta albo Pretty Woman więc nie wiedzą o co chodzi. Napisz jaśniej.
1
bil 2017-07-17 19:41
Jak Ci się nie podoba to zmień brygade matole i WARA od foki
6
B.Sz 2017-07-17 20:25
I masz rację bo Monisia to fajno brygadzistka ja już nie pracuję ale jak pracowałam to mnie ciągle wysyłali do Moniki aby zapytać się o wymiankę. Nigdy nie odmówiła ale wszystko musiało być ok.Zawsze na ucho jej szeptałam,że jest fajno a też czasami popiskała na mnie potem uściskali my się i było ok.Pozdrawiam Cię Moniczko dziś oficjalnie bo już nie pracuję i nikt mi nie zarzuci ,że się podlizuję.Ty mi tak fajnie zawsze mówiłaś B..ko.A jak przyszłam dodatkowo na dziesiątą zawsze mi jako jedna z nielicznych podziękowałaś i za to Cię lubię.
2
Zniesmaczona 2017-07-17 20:31
A ja straciłam przez koleżanki wszystko Godność pracę Męża Dzieci Lambertz Ruda Śl. Dziękuję a koleżanek niema wszyscy chyba wiecie o kim pisze i kto się tak bawi Pozdro Dla Normalnych
1
Żółtek 2017-07-17 20:51
Foiki są spoko obydwoje
5
Aktualny pracownik 2017-07-17 22:25
Jestem pracownikiem Lambertz Ruda Śląska widziałem różne sytuacje i nie Bede ukrywał co tam się dzieje sa tam grupy które niszczą swoje i kogoś życie nie tylko zawodowe Ale i prywatne dużo rozwodek szukających przyjemności wciągają również w to mężatki a nawet mężczyzn żonatych bawią się w swoich kręgach a w domu nieraz czeka druga połowa z doświadczenia wiem że dużo związków się rozlatuje Zniesmaczona nie Jesteś pierwsza i napewno nie ostatnia pozdrawiam
4
Nika ;) 2017-07-20 20:46
A ja Pozdrawiam niekompetentna Czerwono-Niebieską brygadę Ta Opinia powyżej jest pod waszym adresem wciągać niszczyć zostawić porzucić i szukać kolejnych ofiar Pozdrawiam Normalne i Normalnych Smutne ale Prawdziwe
1
Wstyd 2017-07-20 22:55
narzekanie na Edyte to jest jedna sprawa jaka była taka była ale pomyślcie co robiła Beata.. Ze specjalnego nr dzwoniła do nas żeby się ugadać co do l4 czy to jest porządny kierownik? Chyba nie! Ale każdy niech robi co chce ! Dobrze że nie wszyscy poszli za nią tylko zostali i walczą cały czas! Damy radę bo kto jak nie my ?!
Przykro się patrzy na osoby które pracują codziennie po 12 a nawet więcej godzin ale robią to nie dla siebie bo tylko się wykańczają ale robią to dla ludzi którzy pracują i mają wyliczone każde godziny i pieniądze żeby mogli zrobić opłaty bo Ci ludzie nie powinni cierpieć za Wasze l4 ! Bo nieświadomi niczego przychodzili do pracy i zostawili odsyłani do domu tylko i wyłącznie z waszej winy!!!!!

Kto ma wrócić niech wróci a reszta niech nawet nie próbuje nam spojrzeć w oczy a szczególnie P.Beata która tym dowodzi ze specjalnego nr !
2
Wstyd 2017-07-20 22:55
narzekanie na Edyte to jest jedna sprawa jaka była taka była ale pomyślcie co robiła Beata.. Ze specjalnego nr dzwoniła do nas żeby się ugadać co do l4 czy to jest porządny kierownik? Chyba nie! Ale każdy niech robi co chce ! Dobrze że nie wszyscy poszli za nią tylko zostali i walczą cały czas! Damy radę bo kto jak nie my ?!
Przykro się patrzy na osoby które pracują codziennie po 12 a nawet więcej godzin ale robią to nie dla siebie bo tylko się wykańczają ale robią to dla ludzi którzy pracują i mają wyliczone każde godziny i pieniądze żeby mogli zrobić opłaty bo Ci ludzie nie powinni cierpieć za Wasze l4 ! Bo nieświadomi niczego przychodzili do pracy i zostawili odsyłani do domu tylko i wyłącznie z waszej winy!!!!!

Kto ma wrócić niech wróci a reszta niech nawet nie próbuje nam spojrzeć w oczy a szczególnie P.Beata która tym dowodzi ze specjalnego nr !
2
melania 2017-07-21 07:29
Bo Pani Beata Waszym kosztem chciała ratować pupę swojego kochasia a zarazem swoją. Pan dinozaur D.J narozrabiał i nie jedno ma na sumieniu a wypisuje oszczerstwa na Panią Dziurę.A kierownik z czerwonej i jego żona nie lepsi.przecież Pracowała na pakowalni ale uciekła bo na pakowalni trzeba z.........ć. Komu chcieli zrobić na złość idąc na L-4 Dziurze? Nie narazili zakład pracy na straty.Było wyjście z sytuacji bo można było usiąść i szczerze porozmawiać i dogadać się i na pewno było by o.k.Ale to jest tak kto pod kimś dołki kopie to sam w nie wpada. A teraz płacz i lament.
5
kura 2017-07-21 07:38
Tam koleżanka koleżance pracując na jednej zmianie męża i ojca zabierze to co tu jeszcze można mówić? Wstyd i obrzydliwość.
4
Nika: ) 2017-07-21 09:12
Niebieskie Czepki Czerwona Zmiana i ich Parobki Klitka Straszna Matki Żony Rozwodki Żonaci Rozwodnicy Tam Się Bawią A Drugie Połówki Czekają Straszne Ale Prawdziwe: (
Jedensyf!!!! 2017-07-21 14:26
jeden bajzel w firmie !!! Dawno tak firma nie wyglądała, tylko za jej rządów może tak wyglądać !!! Pisze oczernia wszystkich w koło o Beacie z Rudy pisze o Jabolu miesza wszędzie tylko po to aby jej błędów nikt nie widział !!! Zrobiła nam jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zakładzie!!! Oczywiście ze nic jej nie gadamy bo ona nawet nie słyszy a i nie widzi mowi wszystko dobrze jest Ok !!! A tak serio nic nie jest Ok !!!!
2
koleś 2017-07-21 15:06
Czerwony to nie Ona to w......ni pracownicy wiesz jak Cię cenimy za to co zrobiłeś
1
Nika:) 2017-07-21 15:32
Basia Barbara Dominika Agnieszka Agata Jacek Mirek Tomek brygada Siebie Warta Tam Kipi Sex-em Imprezami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na Kółkach Pozdrawiam Normalnych:)
pela 2017-07-21 16:00
Nika nie bądż zazdrosna to nie mydło dołącz do NAS
2
ola 2017-07-21 17:27
Ludzie dosyć ubliżania sobie na wzajem.Przebywacie ze sobą ponad 12 godzin a nienawidzicie się jak najgorsi wrogowie.Dajcie już spokój były zmiany bo widać musiały być tak sobie widocznie życzył właściciel i nic tu nie pomoże szmacenie się .Mało stresów mieliśmy ostatnio?Zastanawianie się nad tym czy podpisać petycje czy nie mnie bynajmniej doprowadziło do nie małego stresu.Zastanawiałam się co będzie jak podpiszę a to nie przyniesie rezultatu i w odwrotną stronę co będzie jak nie podpiszę.Wszystko za nami nie jednego z nas kosztowało to dużo zdrowia wiec zakończcie już obrzucanie się błotem bo to na prawdę nic nie zmieni.Sądzę,że gdyby nie panika niektórych pracowników n.p dinozaura nie doszło by do tylu nie porozumień.Widocznie miał coś na sumieniu. A nie piszcie znowu, że ja to Pani Dziura albo osoba podstawiona bo tak naprawdę jej ubliżacie.A ja we własnej osobie nie bronię jej bo tak naprawdę bardzo mało ją znam.
3
:-) 2017-07-21 20:19
Słuchaj za użycie imion masz przesrane i tak już wiemy kim jesteś także uważaj :-) A to że ktoś chodzi z kimś na piwo to nie grzech z toba nie chcemy bo ino pieprzysz o robocie a my tego nie lubimy i ciebie też... więc daruj sobie takie oszczerstwa bo za to można trafić przed sąd
1
stary robol 2017-07-22 01:15
E.D nigdy nie będzie Panią, więc proszę takiego określenia i to dużą literą na tym forum nie stosować. Aby być Panią to trzeba mieć klasę i honor. Ta BABA ZE WSI ZABITEJ DECHAMI nie ma nic z tego. Nie napiszę co myślę bo i tak ocenzurują. W pysk bym napluła, ba nacharkała!!!!! Kto z nią wcześniej miał do czynienia ten wie wszystko. A ci co teraz włażą jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tylko dlatego, że teraz są jej podwładnymi. 99 % spaliłoby jędzę na stosie. I nadal twierdzę , PIP 7 dni w tygodniu 24 na dobę zrobi tam porządek!!!!!!!!!!!!!
1
wilk 2017-07-22 07:20
To idż jej napluj i nacharkaj a nie pisz głupot.Wy zbuntowani przynajmniej nieliczni bo większość była wciągnięta byliście lepsi? O piątej rano brygadzistki szału dostawały bo Pani K już przyjechała.Mogłaś się posikać zrobić Kupę w galoty ale wyjść nie można było bo trzeba było jedną ręką pakować a drugą glancować bo zaraz dama po hali będzie chodzić. Mało to ludzi zwolniło się bo Pani Agata za waszym pośrednictwem niszczyła ich?Widocznie coś było nie tak skoro pracodawca tak zdecydował. Wy wiecie najlepiej o co w tym wszystkim chodzi a my też wiemy.Sam naważyliście sobie piwa to teraz go wypijcie i nie rozczulajcie się nad sobą.
1
Stary 2017-07-22 17:15
Co do czerwonej zmiany to macie racje grupka osob ktora kipi sexem i potrafia roz... komus zycie . Ale coz nic nie zmieni tego a te osoby ktore poszly na l4. Powinna ich wywalic na zbity pysk jak maja teraz odwage i tupet spojrzec nam w oczy a my za nich zapierda...
A co do pani K ... niech lepiej juz szporuje na chusteczki a nie z aparatem rano zapiep ....
1
gggfffxz 2017-07-22 20:48
Co prawda to prawda zony matki i kochanki a najgorsza ta Kasia z czerwonej zniszczyła Bartusia postrzeganie kobiet
leon 2017-07-22 22:30
Słuchaj stary nie robolu .Nie wiem z kąt Dziura pochodzi ze wsi nie ze wsi ale nigdy ciastek niedomytymi rękoma na taśmie nie dotykała. A Ty ze swoim rozumowaniem nie nadajesz się ani na wieś ani do miasta ani nawet do buszu bo tam w buszu też się nie plują ani nie charkają.W moim postrzeganiu jesteś zerem i nie nadajesz się do pracy w tym zakładzie.A Gdzie Ty masz honor?Wy......ście się na L-4 zostawiając zakład na pastwę losu i co ty chcesz komuś zarzucać.Ja na jej miejscu w....szyła bym wszystkich co poszli na L-4 a w szczególności tych co namawiali np. kierownika z czerwonej .Co prawda przyszedł do pracy ale żle nam się z nim pracuje.
2
Zostaw swoją opinię o lambertz - Ruda Śląska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lambertz