brak logo

lambertz

Ruda Śląska

Opinie o lambertz

Aktualny pracownik 2017-07-17 22:25
Jestem pracownikiem Lambertz Ruda Śląska widziałem różne sytuacje i nie Bede ukrywał co tam się dzieje sa tam grupy które niszczą swoje i kogoś życie nie tylko zawodowe Ale i prywatne dużo rozwodek szukających przyjemności wciągają również w to mężatki a nawet mężczyzn żonatych bawią się w swoich kręgach a w domu nieraz czeka druga połowa z doświadczenia wiem że dużo związków się rozlatuje Zniesmaczona nie Jesteś pierwsza i napewno nie ostatnia pozdrawiam
6
Nika ;) 2017-07-20 20:46
A ja Pozdrawiam niekompetentna Czerwono-Niebieską brygadę Ta Opinia powyżej jest pod waszym adresem wciągać niszczyć zostawić porzucić i szukać kolejnych ofiar Pozdrawiam Normalne i Normalnych Smutne ale Prawdziwe
2
Wstyd 2017-07-20 22:55
narzekanie na Edyte to jest jedna sprawa jaka była taka była ale pomyślcie co robiła Beata.. Ze specjalnego nr dzwoniła do nas żeby się ugadać co do l4 czy to jest porządny kierownik? Chyba nie! Ale każdy niech robi co chce ! Dobrze że nie wszyscy poszli za nią tylko zostali i walczą cały czas! Damy radę bo kto jak nie my ?!
Przykro się patrzy na osoby które pracują codziennie po 12 a nawet więcej godzin ale robią to nie dla siebie bo tylko się wykańczają ale robią to dla ludzi którzy pracują i mają wyliczone każde godziny i pieniądze żeby mogli zrobić opłaty bo Ci ludzie nie powinni cierpieć za Wasze l4 ! Bo nieświadomi niczego przychodzili do pracy i zostawili odsyłani do domu tylko i wyłącznie z waszej winy!!!!!

Kto ma wrócić niech wróci a reszta niech nawet nie próbuje nam spojrzeć w oczy a szczególnie P.Beata która tym dowodzi ze specjalnego nr !
6
Wstyd 2017-07-20 22:55
narzekanie na Edyte to jest jedna sprawa jaka była taka była ale pomyślcie co robiła Beata.. Ze specjalnego nr dzwoniła do nas żeby się ugadać co do l4 czy to jest porządny kierownik? Chyba nie! Ale każdy niech robi co chce ! Dobrze że nie wszyscy poszli za nią tylko zostali i walczą cały czas! Damy radę bo kto jak nie my ?!
Przykro się patrzy na osoby które pracują codziennie po 12 a nawet więcej godzin ale robią to nie dla siebie bo tylko się wykańczają ale robią to dla ludzi którzy pracują i mają wyliczone każde godziny i pieniądze żeby mogli zrobić opłaty bo Ci ludzie nie powinni cierpieć za Wasze l4 ! Bo nieświadomi niczego przychodzili do pracy i zostawili odsyłani do domu tylko i wyłącznie z waszej winy!!!!!

Kto ma wrócić niech wróci a reszta niech nawet nie próbuje nam spojrzeć w oczy a szczególnie P.Beata która tym dowodzi ze specjalnego nr !
4
melania 2017-07-21 07:29
Bo Pani Beata Waszym kosztem chciała ratować pupę swojego kochasia a zarazem swoją. Pan dinozaur D.J narozrabiał i nie jedno ma na sumieniu a wypisuje oszczerstwa na Panią Dziurę.A kierownik z czerwonej i jego żona nie lepsi.przecież Pracowała na pakowalni ale uciekła bo na pakowalni trzeba z.........ć. Komu chcieli zrobić na złość idąc na L-4 Dziurze? Nie narazili zakład pracy na straty.Było wyjście z sytuacji bo można było usiąść i szczerze porozmawiać i dogadać się i na pewno było by o.k.Ale to jest tak kto pod kimś dołki kopie to sam w nie wpada. A teraz płacz i lament.
7
kura 2017-07-21 07:38
Tam koleżanka koleżance pracując na jednej zmianie męża i ojca zabierze to co tu jeszcze można mówić? Wstyd i obrzydliwość.
5
Nika: ) 2017-07-21 09:12
Niebieskie Czepki Czerwona Zmiana i ich Parobki Klitka Straszna Matki Żony Rozwodki Żonaci Rozwodnicy Tam Się Bawią A Drugie Połówki Czekają Straszne Ale Prawdziwe: (
1
Jedensyf!!!! 2017-07-21 14:26
jeden bajzel w firmie !!! Dawno tak firma nie wyglądała, tylko za jej rządów może tak wyglądać !!! Pisze oczernia wszystkich w koło o Beacie z Rudy pisze o Jabolu miesza wszędzie tylko po to aby jej błędów nikt nie widział !!! Zrobiła nam jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zakładzie!!! Oczywiście ze nic jej nie gadamy bo ona nawet nie słyszy a i nie widzi mowi wszystko dobrze jest Ok !!! A tak serio nic nie jest Ok !!!!
4
koleś 2017-07-21 15:06
Czerwony to nie Ona to w......ni pracownicy wiesz jak Cię cenimy za to co zrobiłeś
2
Nika:) 2017-07-21 15:32
Basia Barbara Dominika Agnieszka Agata Jacek Mirek Tomek brygada Siebie Warta Tam Kipi Sex-em Imprezami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na Kółkach Pozdrawiam Normalnych:)
2
pela 2017-07-21 16:00
Nika nie bądż zazdrosna to nie mydło dołącz do NAS
3
ola 2017-07-21 17:27
Ludzie dosyć ubliżania sobie na wzajem.Przebywacie ze sobą ponad 12 godzin a nienawidzicie się jak najgorsi wrogowie.Dajcie już spokój były zmiany bo widać musiały być tak sobie widocznie życzył właściciel i nic tu nie pomoże szmacenie się .Mało stresów mieliśmy ostatnio?Zastanawianie się nad tym czy podpisać petycje czy nie mnie bynajmniej doprowadziło do nie małego stresu.Zastanawiałam się co będzie jak podpiszę a to nie przyniesie rezultatu i w odwrotną stronę co będzie jak nie podpiszę.Wszystko za nami nie jednego z nas kosztowało to dużo zdrowia wiec zakończcie już obrzucanie się błotem bo to na prawdę nic nie zmieni.Sądzę,że gdyby nie panika niektórych pracowników n.p dinozaura nie doszło by do tylu nie porozumień.Widocznie miał coś na sumieniu. A nie piszcie znowu, że ja to Pani Dziura albo osoba podstawiona bo tak naprawdę jej ubliżacie.A ja we własnej osobie nie bronię jej bo tak naprawdę bardzo mało ją znam.
4
:-) 2017-07-21 20:19
Słuchaj za użycie imion masz przesrane i tak już wiemy kim jesteś także uważaj :-) A to że ktoś chodzi z kimś na piwo to nie grzech z toba nie chcemy bo ino pieprzysz o robocie a my tego nie lubimy i ciebie też... więc daruj sobie takie oszczerstwa bo za to można trafić przed sąd
2
stary robol 2017-07-22 01:15
E.D nigdy nie będzie Panią, więc proszę takiego określenia i to dużą literą na tym forum nie stosować. Aby być Panią to trzeba mieć klasę i honor. Ta BABA ZE WSI ZABITEJ DECHAMI nie ma nic z tego. Nie napiszę co myślę bo i tak ocenzurują. W pysk bym napluła, ba nacharkała!!!!! Kto z nią wcześniej miał do czynienia ten wie wszystko. A ci co teraz włażą jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tylko dlatego, że teraz są jej podwładnymi. 99 % spaliłoby jędzę na stosie. I nadal twierdzę , PIP 7 dni w tygodniu 24 na dobę zrobi tam porządek!!!!!!!!!!!!!
2
wilk 2017-07-22 07:20
To idż jej napluj i nacharkaj a nie pisz głupot.Wy zbuntowani przynajmniej nieliczni bo większość była wciągnięta byliście lepsi? O piątej rano brygadzistki szału dostawały bo Pani K już przyjechała.Mogłaś się posikać zrobić Kupę w galoty ale wyjść nie można było bo trzeba było jedną ręką pakować a drugą glancować bo zaraz dama po hali będzie chodzić. Mało to ludzi zwolniło się bo Pani Agata za waszym pośrednictwem niszczyła ich?Widocznie coś było nie tak skoro pracodawca tak zdecydował. Wy wiecie najlepiej o co w tym wszystkim chodzi a my też wiemy.Sam naważyliście sobie piwa to teraz go wypijcie i nie rozczulajcie się nad sobą.
3
Stary 2017-07-22 17:15
Co do czerwonej zmiany to macie racje grupka osob ktora kipi sexem i potrafia roz... komus zycie . Ale coz nic nie zmieni tego a te osoby ktore poszly na l4. Powinna ich wywalic na zbity pysk jak maja teraz odwage i tupet spojrzec nam w oczy a my za nich zapierda...
A co do pani K ... niech lepiej juz szporuje na chusteczki a nie z aparatem rano zapiep ....
2
gggfffxz 2017-07-22 20:48
Co prawda to prawda zony matki i kochanki a najgorsza ta Kasia z czerwonej zniszczyła Bartusia postrzeganie kobiet
2
leon 2017-07-22 22:30
Słuchaj stary nie robolu .Nie wiem z kąt Dziura pochodzi ze wsi nie ze wsi ale nigdy ciastek niedomytymi rękoma na taśmie nie dotykała. A Ty ze swoim rozumowaniem nie nadajesz się ani na wieś ani do miasta ani nawet do buszu bo tam w buszu też się nie plują ani nie charkają.W moim postrzeganiu jesteś zerem i nie nadajesz się do pracy w tym zakładzie.A Gdzie Ty masz honor?Wy......ście się na L-4 zostawiając zakład na pastwę losu i co ty chcesz komuś zarzucać.Ja na jej miejscu w....szyła bym wszystkich co poszli na L-4 a w szczególności tych co namawiali np. kierownika z czerwonej .Co prawda przyszedł do pracy ale żle nam się z nim pracuje.
5
obserwator 2017-07-23 05:22
Jutro fotoreportera ponoć wraca
1
!!!! 2017-07-23 05:24
Jesteście żałośni i brak mi słów na was. Proszę i to są ludzie którzy nie mają swojego życia tylko żyją życiem innych. Jak chcecie komentować czyjeś życie to najpierw kur..a popatrzcie na swoje du..py bo na wasz temat można powiedzieć o wiele więcej niz na nasz. Czysta ZAZDROŚĆ i nic więcej!!!!
3
Były Pracownik 2017-07-23 10:43
Widzę Jak Osoby Winne Się Tłumaczą a Więc Ludzie Piszą Prawdę Do Pani lub Pana :-) za Imiona Nie możesz Nikogo podać Do Sąd-u Bo Niema Nazwisk i Tylko Się Osmieszysz a jeśli jest Tak jak Piszecie Że Ta Grupa Ludzi Tak Się Bawi w Zdrady Romanse Rozwalanie Związków To Żal Mi Ich Drugich Połówek Dzieci Pozdrawiam Normalnych
1
kompletnie bezrobocie 2017-07-23 20:10
Kasia k. Z czerwonej to już przesadza ona dzieciata i kubasa też najwyraźniej lubi dzieciatych młodych lub niebieskich poleciała na kasę brygadzisty znam ją jeszcze z młodych lat i dużo chłopaki nie potrzebowały do poderwania jej
1
W-11 2017-07-23 21:12
Ludzie to jest forum o zakładzie pracy a prywatne sprawy załatwia się poza zakładem .Wy co niektórzy już chyba rozumy potraciliście.Nic tylko ubliżanie sobie na wzajem i wulgaryzm.Więcej szacunku dla samych siebie .Niektóre obrzydliwe wpisy świadczą o waszej kulturze.Czemu nie powiecie sobie w oczy tego co was boli?Tak postępują tylko fałszywi!
4
1234 2017-07-23 22:32
Oni wolą pisać bo w oczy boją się powiedzieć co ich boli taka prawda!!!!
1
Rencistka 2017-07-24 07:46
Pozdrawiam całą prawda napisana Ludzie kturzy pracują Katowicach i Rudzie Śl chcą mieć prace zacorzyć Samotni Wdowy Dziećmi 40Wzwysz Niepełnosprawni jakstracą prace mają rodziny dzieci gdzie pujdą do pracy zachowanie Beaty Kierownik nie godziwe moralnie bes sumienia osoba wiecie jak my niepełnosprawi przepychanki kłutnie kadry Kierowniczej zakład upadnie zastuj zwolniena bendą pracy doniesiemy Beate zarząd do Pefronu WSTYD ŚWIAD SZARGANA REPUTACJA MARKI lAMBERTZ ciekawe własciciel wamto daruje wtedy szarganie reputacji Firmy WYCIĄGNIE KONSEKWENCJE MOCNE wobec was
1
Rencista 2 2017-07-24 10:55
Witaj, ja tez jestem rencista. Ale co pisez tu? Wies cemu tak jes po co pani Dziura tu psysla? Ile pracujes bo ja dugi czas, nie było dobze jak ona kiedyś była, nikt z nią nie chce tu pracować ja to rozumie. Jestem bo misę pracować, ale rozumie tych co z panią Dziura nie bedom pracować widziałem co ona z nimi robiła, płakali i mieskali w robocie. Niech ona odejdzie i będzie tak dobze jak było przez ostatnie Laty !!!
5
Rencista 2 2017-07-24 11:47
Ty nie mozes u mas dugi czas pracować, jak tak piszesz
nie szanowała nas nami nigdy się nie interesowała wszystko tylko u Pani Iwonki i Beaty mogliśmy załatwić i teraz mamy problem bo ich nie ma i nie mamy gdzie iść, niech ZARZAD się obudzi bo będzie koniec z ta firma/( a PEFRON nam nie pomoże tylko jak pani Dziura odejdzie to będzie dobrze
1
Ol... 2017-07-24 21:46
Piszecie o szacunku do drugiej osob ale co wy robicie np. Z firmami zewnetrznymi myslicie ze to roboty i wgl jak wy sie do nich w ogole zwracacie . Np. Ty iduotko rob szybciej ale powalilo cie itp takie hasla leca od .... a takich odob jak ..
1
Do kilku pozostałych 2017-07-25 19:47
Szanowni strajkujący dajcie się już spokój bo to aż mdli jak się czyta niektóre wpisy,większość osób wróciła więc idzie was policzyć na palcach jednej ręki,każdy widzi kogo brakuje więc łatwo idzie się domyślić,widzę że nie umiecie przeboleć że właśnie straciliście pracę z tak wysokim wynagrodzeniem,właściciel tak zdecydował i tak już zostanie,pora zmienić pracę na inną lub iść na zasiłek dla bezrobotnych,straszycie pipem,telewizją a niech przyjadą,zaczną się pytać zwykłych pracowników fizycznych jak im się teraz i wcześniej pracowało a jest dużo lepiej,przy okazji się dowiedzą jaki zakład miał start na początku zmiany i dlaczego tak się stało,piszecie o jakiejś babie ze wsi a wyście są kto hanysy czystej krwi,chciałbym to widzieć,jesteście przegrani i tyle,na waszym miejscu siedziałbym cicho i się modlił żebyście jeszcze nie odpowiedzieli za straty dla zakładu pracy przed sądem za wasz bunt,a kto jest w pracy i mu Pani Edyta nie odpowiada zawsze może się zwolnić tylko jak na razie coraz więcej osób chodzi do pracy z uśmiechem,do zobaczenia niebawem
8
kos 2017-07-25 21:35
Brawo i wreszcie ktoś mądrze wyjaśnił dlaczego Panią Edytę powołano na to stanowisko.A przestańcie ubliżać już tej kobiecie bo to świadczy tylko o waszej kulturze i ośmieszacie się. Zastanawiam się jak tacy ludzie jak Wy mogły zajmować stanowiska kierownicze? Sądzę ,że Pani Dyrektor i tak nie wchodzi na tą stronę i nie czyta tych prostackich wpisów.Pozdrawiam.
5
Fajnie 2017-07-26 02:21
Właśnie niech dają tej Pani Edycie w końcu spokój,było fajnie a jest coraz lepiej,nawet nasz nowy kierownik produkcji jest rewelacyjny,miły,inteligentny,każdego wysłucha i zrobi wszystko żeby było lepiej a co najważniejsze nie robi z igły widły bo po co,dużo osób chodzi do pracy bo musi i nie patrzy kto jest za dyrektora tylko przychodzi zarabiać pieniądze za swoją pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
baba 2017-07-26 11:02
No właśnie doczekaliśmy się nowego kierownika który szanuje ludzi wysycha pogada i rozwiązujemy dany problem.Nie to co dinozaur foch krzyk glupie miny z jego strony i nie szanowanie ludzi. LUdzie ktorzy przyszli z L4 maja niezadowolona miny bo ich protest nic nie dał. Za te straty i sabotaż powinni ponies konsekwencje
5
luce 2017-07-26 11:21
Brawo chłopcy nareszcie macie spokój, żal mi Was było jak Wami pomiatał. Ale sam człowiek nie może nic zrobić.Wolałam odejść z pracy i nie przyglądać się tej patologii a najbardziej wkurzały mnie te niedomyte ręce i te wystające włosy z pod czepka. On nawet nie potrafił odpowiedzieć na za dane mu pytanie.kierownik od siedmiu boleści .Może w końcu przestanie obrażać tymi chamskimi i wulgarnymi wpisami ludzi.
5
kochana praca 2017-07-26 12:12
Chamskie wpisy strajkujących nie dość że świadczą o ich kulturze osobistej to łatwo się domyśleć jacy też byli dla ludzi i dlaczego tak duża ilość osób w ostatnim czasie się zwolniła,nie ma to jak pisanie notatki po trzech nockach w pracy jak czegoś nie zdążyło się zrobić i zabranie premii,wasz strajk tylko połączył ludzi gdzie ciastowy pomagał magazynierowi i nie musiał się bać że jak zabraknie mu ciasta od razu notatka i bez premii,pakowaczka pomagała na Sollichu,operator pomagał mechanikom i.t.d Wasz strajk zjednoczył tylko ludzi i doprowadził do lepszych czasów,dziękujemy
11
:-( 2017-07-28 15:08
Od Hanysów to Ty się odwal to co tu robisz na tym Śląsku gorolu jeden wypiepszaj tam skąd jesteś. Przyjechales na ten Śląsk bo tu dostałeś robotę i mieszkanie bo w takim kieleckim nie miałbyś co rzrec!
2
kol 2017-07-28 17:02
Można się uśmiać z tych Waszych wypocin,nic tylko ubliżanie, zawiść,mściwość podszywanie się pod niepełnosprawnych,pracowników z Delic-Polu jak menele pod sklepem o 6 rano.
5
Buahaha 2017-07-29 20:37
Sience czy fiction? Naprawdę bardzo fajnie się to czyta, chyba się tam zatrudnię :) lubię telenowele, kryminały i komedie.... nadaję się?
3
Benek 2017-07-29 20:41
Zapraszamy :) ja najbardziej lubię horrory ....
3
Nika;) 2017-08-01 21:20
witam co do czerwonej brygady i czepków oraz kilku pracowników wiem z ich opowiadań bo niekryja się z tym bo słychać Panie Starsze chcą być jak Nastolatki a Młodsze Chcą być Jak One Bawią się Z tego Co wiem tam jest Jedna Mężatka Bawią sie na Całego Pokazują zdjęcia Nazywają się Siostrami a i tak Cierpią Najbardziej ich Najbliści Bo Wyprawiają niedorzeczne rzeczy pozdrawiam ;)
1
wow 2017-08-01 22:03
Nika tyś dzisiaj coś chyba wychlała ha,ha ha nie pij już więcej bo za gorąco i mózg Ci się całkiem zagotuje.
3
rencistka 2017-08-07 19:31
pozdrawiam rencistka z katowice labertz zatrudniona kierowniczka Barbara M izabela K Barbar m nam nadal nal4 nasezon z polaków nikt prawienieprzyszedł 1osoba ale jak usłyszała 12godzin 2wekendy za darmo i sprzątanie 1wekend miesiącu ma brygada wypłata 1900zł powiedziała nimyśli nie chce białego czepka labertz katowice kilkanaście pracownikówidzie 2018 na emeryture nowych chentnych zwłaszcz młodych aniwidać 0odzewu sezon przyszli emeryci kpina 68-65lat jak pujdzie personel pracowniczy na emeryture kto zostanie polaków młodzi ani myślą pojaewić na etatatni na sezon bratnie narodów corasz starsi przyjedzają ktowidział58lat nigdy niwidziała taśmy polce pracować kpina jobbsito wydmuszka poza lambertzem noiemają dleceń inych pracodaewców po 2019 labertz bedzie firmom sezonowych agencji jobssito bratnie narody wieku45-65lat kpina iżenada firmy się robi
1
rencistka 2017-08-08 06:47
Pozdrawiam Lambertz robisięgłównej mierze personel wieku przed emeryckim sezonowi polacy emeryci powyżej 66-68latostanich 2latach nie przyszła żadna młoda osoba do pracy wieku 20-30lat niema wziencia załad jako praca wśrud młodychj średnim wieku niema zainteresowania żadnego popr\awdzie jest Agencja pracytymczasowej sezonowej dla bratnich narodów wieku 35-68lat zakłat jest wydmuszka kolos na glinianych nogach cojest zarządem niema zaintersowania zestrony polaków pracom tym zakładzie ai renciści niekwapiom zatrudnić tej firmie taka firma tak marnie padła dno
1
roczarowana warunkami pracy i płacy 2017-08-10 13:22
NIECHCOM TAM PRACOWAĆ Młodzi uciekają masowo została załoga wieku45-65lat polska gdyby nie bratnie narody lambertc niema kadry pracowniczej 12godzin wekendy darmo sprzątanie przymusowe nikt niechce niewolniczej pracy brać zmłodych taka prawda po1.10.2017 margines polaków naetacie wieku50-65lat zakład zdycha agonia nastempuje
1
bez sezonowy 2017-08-10 20:29
gadzam tym co piszesz prawda polski lizynk odwołują by bratnie narody miały prace anasi won dodomu szkoda 10bilet wydać zostać odwołanym domu poco przyjedzać skoro nasniechcom syw degrengolada moralna upadek renowowne nic wartościowego niemaz tej firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moralnasięstała
1
polski niewolnik 2017-08-10 21:00
prawda nasi owołani bratnienarody chmara przyjechał do laqbertz polacy śmieją dno laberca robiło szmaciłzakład poziom pracy a i płacy do moralne upodlenie człowieka przymusowym wyzyskiem na 12godzin sprzątanie od 2018 może ma wiek miare datny pracy nowej zwieje labertza ludzie noie dla berca pijawki pasorzyta polskim pracowniczym niewolniku
1
zniesmaczony 2017-08-10 21:06
prawda ciągle polaków odwołują zagencji my pod zakładem białe zniewolone roboty 12godzin wekend zadarmo dno syf upadeg godnośćpracodawcy ewidentny żenujący szkoda pracy zakład bylejaki
1
Bezrobotna 2017-08-25 12:33
Ja oceniać nie będę jacy są bo nie znam, ale przykro mi że mnie nie przyjęli z powodu poza zawodowych na grafika.
Alicja 2017-08-30 09:26
@zniesmaczony a dlaczego odwołują wiesz może? Czy za weekendy nie płacą? Zgłosiłeś to? Opowiedz o tym coś więcej. Takie informacje są pomocne dla osób, które zastanawiają się nad zatrudnieniem w firmie lambertz.
zainteresowana pracą 2017-09-04 11:15
Nie da sie tego czytać.Jako jedna z nielicznych osób piszesz na temat,jednak przed publikacją,warto przeczytać na spokojnie swój wpis i poprawić błedy a później dopiero zamieszczać na tablicy.
pozdr
Alicja 2017-09-20 19:56
@zainteresowana pracą czy pracujesz w firmie lambertz? Czy zamierzasz może aplikować? Aktualnie firma rekrutuje na stanowisko Operator maszyn. W ofercie napisali, że gwarantują stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej, szanse rozwoju zawodowego i zdobycia doświadczenia, stabilne warunki zatrudnienia. Czy ktoś jest zainteresowany ofertą?
Zostaw swoją opinię o lambertz - Ruda Śląska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lambertz