brak logo

INTERPERSONELL A/S

Oslo

Opinie o INTERPERSONELL A/S

Piotr 2009-10-21 21:40
[usunięte przez moderatora] Ja pracuje w tej firmie 3 lata i z niczym takim sie nie spotkalem.[usunięte przez moderatora]
zenek 2009-10-22 19:30
tTO PRAWDA KOLEDZY
Sergio 2012-05-20 02:35
Pracuje tutaj rok czasu jak do tej pory z kasa i godzinami nie mialem problemu. Dziwie sie takze ze taka fatalna firma a wypowiadaja sie tylko dwie lub trzy osoby. Poczytajcie inne fora gdzie wypowiada sie grupa 20-50 osob [usunięte przez moderatora]
Piotrek 2013-06-17 06:30
Zapomnialem dodac ze za paliwo i samochod kasuja cie co miesiac 2,5tys nok wiec troche duzo wczesniej bylo 1,5 tys ale dali podwyzki wiec jakos musieli to odzyskac zycze szczescia
Piotrek 2013-06-17 20:22
Weryfikacje robi MMS Gdynia i BSI Warszawa to posrednicy ktorzy zalatwiaja ludzi dla Interu
Piotrek 2013-06-19 18:44
Pojedziesz to sie przekonasz wiekszosc est ok ale jak wszedzie [usunięte przez moderatora] sie znajda
Piotrek 2013-06-20 18:41
6-9tygodni ale przewaznie jest 6tyg
sveiser 2013-11-06 15:15
Firma na kolanach zaczynaja rąbac ludzi na konkretna kasiorke ofshor w bergen 20 ludzi kazdego 10 tys koron 3 tyg pracy .oczywiscie dla co nie ktorych to nic to nic polacy nic sie nie stalo wazne ze praca jest haha ale to daje im znak ze tak mozna i bedą to uskuteczniac na poslkiej ciemnocie .ZAczynalem prace w tej firmie 2008 rok bylo pieknie praca jak bialy czlowiek przerwa na jedzenie przerwa na kawe mieszkanie samochod ,dzis robota robota malo niemaczasu najedzenie bo pilne wszytko mieszkanie haha sa ale jakie jeden na drugim a niekiedy przyczepy kampingowe odemnie mierny!!!!
welder 2014-02-19 14:07
czy pracuje jeszcze ktos w tej firmie ?czy ta firma istneje jeszcze ? bo podobno tylko zatrudniaja ale nie placa ??
1
Czesiu 2014-05-14 00:07
Początki ok ale potem szkoda pisać DNO
spawacz 2014-09-18 22:24
PRZESTRZEGAM PRZED PRACĄ W MANDAL [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I TYLE
sveiser 2014-10-12 19:41
Mandal u braciszkow jest the best pozdrowienia dla szybkiego :))) wykonczyl juz pewnie z 200 naszych :)
jarek 2015-02-11 15:31
a ta firma to działa teraz w branży jakiej konkretnie, bo chyba nie na polskim rynku? czy teraz mają jakieś filie w polsce czy jak to wygląda tak naprawde? mam nadzieje, że teraz będzie można do nich jakoś się dostać, tak naprawde, bo nie mam doświadczeni za duzego, ale licze na konkretne zarobki, to realne?
christo91 2015-02-11 20:03
Rekrutacje do Interpersonnel prowadza dwie firmy : Maritime Manpower Suply i BSI /ciagle sie oglaszaja/ . Powodzenia
nygus 2015-11-08 19:24
To prawda 200 i więcej jeszcze wykończy ale ludzi nie brakuje bo agencjom to pasuje aby szmal pozdrawiam wszystkich pracujących i życzliwych ha ha
ki 2016-09-22 13:14
No nie nie wytrzymam. jestem Starym wyjadaczem tej firmy w podpunktach wymienię wam + i - tej firmy
+ plusy
wypłata na czas, przeloty ich sprawa, samochody i transport do pracy, mieszkanie załatwione, narzędzia ubranie robocze też
- minusy
samochody w stanie rozkładu i nie o szrocie pisze-gorzej, mieszkania przerobione z 4 pokoi na 10, w tym jak ma się szczęście dwie toalety, jedna łazienka i kuchnia czasami jest lepiej 2 kuchnie, narzędzia jak ci się uda to dostaniesz jak nie to nie, chociaż ja ich nie potrzebuję bo jestem spawaczem a my mamy zapewnione narzędzia już w pracy, ubrania robocze to już kosmos jak się uda dostaniesz swój rozmiar jak nie to będziesz wyglądał jak... no właśnie tak jak myślisz.
Dałem plusy i potem minusy dla kilku rzeczy, ale to zawsze się zmienia i możecie trafić OK
Ogólnie nie jest źle 50 % zatrudnionych to AA więc na brak rozrywki nie będziecie narzekać
ooo 2016-09-26 17:34
200-220 nok mieszkanie 4000-6000 nok
bum 2016-09-27 15:48
no a wypłata jest w pełni terminowa, żeby spokojnie sobie wszystko opłacać? Dziękuję za szybką odpowiedź.
Sławny ;) 2017-01-29 12:59
Witam ja robilem 4,5 w tej firmie z ramienia mms Gdynia kto jest ogarnienty na robocie zna troche jezyka angielskiego to sobie poradzi, gamonie bez prawka, jezyka z miernymi kwalifikacjami maja gorzej ale i tacy maja robote tam. Kasa na czas teraz 181 spawacz 4,500 tysia odciagow za mieszkanie ,loty i samochody (trupy:) hydrole 200-220 i 6kola akomodejszyn:) kontrakty 4 na 2 albo 6 tyg pracy na 2 pozdro Były pracownik:D
SLawny:D 2017-01-29 13:02
hehe bylem tam dwa kontrakty ale rzeznia hehe
Patrycja 2017-07-22 10:29
Z tego co piszesz @sławny, warunki pracy nie są najgorsze, tylko czy teraz aktualnie można się tutaj załapać na wyjazd? Wiele osób szukających pracy narzeka na agencje więc może ta spełniłaby ich oczekiwania.
saddamhusajn 2017-09-04 19:48
aktualnie pracuje w IP. nie jest to strzal w dziesiątkę ale można trafic gorzej. wyplaty na czas. problem tylko ze zwrotami kosztów ale po kilku telefonach oddaja. auta służbowe to masakra ale nie trzeba na szczęście tankowac za swoje (karta paliwowa na chacie) ogólnie nie narzekam
Patrycja 2017-09-05 10:27
@saddamhusajn, czy na pewno odnosisz się do firmy INTERPERSONELL A/S, która ma siedzibę w Oslo? Większość użytkowników nie wspomniała tutaj o pracy w firmie jako ph-owiec, więc może zaszła pomyłka? Albo są już tutaj takie stanowiska, ktoś może to potwierdzić?
Były pracownik 2017-09-12 11:00
Szkoda gadać
Patrycja 2017-09-17 17:17
Wcześniej inni użytkownicy wypowiadali się na temat warunków pracy w INTERPERSONELL A/S i, np. sławny i wynika z nich, jak już pisałam, że nie są one najgorsze. @Były pracownik, możesz w takim razie napisać swój punt widzenia, dla osób zainteresowanych liczy się każda opinia, również ta negatywna, byleby rozbudowana i podająca fakty.
Zostaw swoją opinię o INTERPERSONELL A/S - Oslo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTERPERSONELL A/S