Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Pracowałeś w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-06 17:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nikt was nie zmusza do pracy w tym "syfie", zawsze mozecie pracowac gdzie indziej. Tylko pamietajcie wszedzie dobze gdzie nas nie ma. A jak nie w tym to w innym zakladzie bedzie wam cos nie pasowalo. Najlepiej usiasc i miec na wszystko wyrabane bo wyplata wam sie i tak nalezy. I naprawde idzie tam zarobic wykonujac tylko swoje obowiazki i nie bedac zadnym przydupasem.
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-01-06 23:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre. Jak tak czytam te wpisy to banan sam na twarzy wychodzi. Ten Pan Znajomy bardzo mi kogoś przypomina. Nie będę prosił o ujawnienie imienia, ani też sam nie będę zgadywał bo nie o to chodzi. Błędy ortograficzne, patetyczne porównania, chaotyczny język, brak składni. No i do tego wierny obrońca firmy. Ile ja takich maili dostałem...
zdjecie uzytkownika
PH2 - 2015-01-07 09:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2015-01-06 23:00:28]:
Patetyczny? Czyt. "podniosły, uroczysty, pełen powagi"?
Nie zauważyłem w jego wpisach podniosłych słów. Mi wydaje się, że mu coś w głowie pękło jak czytał głupoty innych :)
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-01-16 17:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a tam marudzicie
zdjecie uzytkownika
stranger - 2015-01-20 22:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie jest to Gniezno? Wy jesteście dumni z burzonych szpitali, debilnej władzy chowającej się pod sukienkami pedofili? Macie jedno z najlepszych terenów w Europie – jeziora, lasy, natura itp. Co z wami zrobiono? Zastanowiło to Was?
zdjecie uzytkownika
jaco - 2015-01-27 22:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak tam rodzinka co przyszla z florentyny ? daja rade czy sciemniaja ?
zdjecie uzytkownika
test - 2015-02-06 14:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
test
zdjecie uzytkownika
anonimka - 2015-03-04 20:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ta firma jest beznadziejna i każdy o tym wie, nie tylko w samej firmie, ale ogólnie w Gnieźnie. Głodowe stawki, traktowanie człowieka z góry – to właśnie Altom. Jeżeli nie masz honoru i chcesz za półdarmo pracować w firmie, w której będziesz traktowany jak człowiek drugiej kategorii to droga wolna. Pracowałam tam i doznałam nawet mobbingu ze strony córki prezesa. Niewiele brakowało, żebym wpadła w depresję, na szczęście uświadomiłam sobie, że nie warto się załamywać z powodu takiej idiotki. W ŻADNEJ innej pracy nie doświadczyłam czegoś takiego, po prostu szkoda słów.

Podsumowując: ta firma to DNO.
zdjecie uzytkownika
fajnie - 2015-03-28 11:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie powie nic sensownego? Każdy tylko gada wszystko na NIE. Czy tak wam źle?
zdjecie uzytkownika
Zielony rower - 2015-03-30 20:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [fajnie - 2015-03-28 11:40:50]:
Gdyby się tylko chcieć wczytać w posty to jest w nich sens. może warto tylko przejrzeć na oczy. Śmieszne zarobki, nędzna atmosfera i jedno co tylko przybywa to roboty roboty i roboty. Ludzie za kogo się macie że po nas tak jeździcie? W firmie zarabiają tylko ci co mają rządzić innymi i to po naście lub dziesiat tysięcy. każdy to wie i wie tez ile samemu zarabia. nawet nie 2 tys. na rękę. Ale kiedyś coś z tym zrobimy. w tej firmie potrzebny jest strajk! Zobaczymy co wtedy bedzie. Palety same się nie rozładują a towar sam nie przyjedzie, a ciekawe kto zamówi go i go sprzeda?
zdjecie uzytkownika
biedny żuczek - 2015-04-01 14:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strajk? Temu to już nieźle coś zaszkodziło...
Górnik się znalazł!
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-05-05 23:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a może jest górnikiem co sie go czepiasz;P
zdjecie uzytkownika
fakty - 2015-05-05 23:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ghc się uspokoił? może brał te opowieści dziwnej treści od..
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-06-23 13:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zachowanie niektórych kierowników jest żałosne i godne pilotowania. Zero zrozumienia i tolerancji. Przydałoby się wysłać ich na jakieś szkolenia jak w normalny i ludzki sposób zmotywowac ludzi do pracy bo samym strachem przed dyrektorem i prezesem to można jedynie w majtki nadrobić.
zdjecie uzytkownika
robal - 2015-06-29 23:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O takich rzeczach, jeśli się dzieją @Anonim to może warto kogoś poinformować, bo przecież nie ma rzeczy nie do zmiany, a nawet zwykłą rozmową można coś wnieść i wskórać. Przy okazji jak ktoś szuka roboty i jest zainteresowany altom-em to jest jakaś opcja http://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-transportu-gniezno,oferta,3984962
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-30 06:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W altomie do zmiany to moze byc jedynie pracownik a nie podejscie do pracy kadry zarzadzajacej,tam sciany maja uszy. Widac to po obecnej sytuacji we firmie,wyscig szczurow na stanowisko dyrektora czas zaczac,kto wiecej doniesie do prazesa wygra, jeden na drugiego krzywo patrzy,takie sa realia. Po ofercie pracy ktora przedstawiles latwo wywnioskowac kto juz ten wyscig wygral bo na jego miejsce juz jest szukana osoba no chyba ze beda wieksze roszady w firmie co oczywiscie dla zwyklego robola nic nie zmienia a wrecz moze pogorszyc sytuacje poniewaz donosicieli nie brakuje,byle do koryta sie dopchac,szkoda tylko ze w ten sposob.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-30 07:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pogorszy?...zobacz magazyn i te wyścigi - już gorzej nie może chyba być..
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-06-30 22:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przychodzą do pracy po nocce na godzinę 16 w poludnie czyli zamiast po 11 godz przerwy dobowej tylko 10 godz, na dodatek nie wiadomo o której się wyjdzie bo kierownicy tylko bezczelnie się podsmiechuja traktując ludzi jak śmieci a sami zajadają pizzę nie potrafiąc rozwiązać podstawowego problemu jakim jest brak palet. To co się dzieje w tej firmie przechodzi ludzkie pojęcie, gdzie jest prezes? Gdzie są odpowiedzialni i kompetentni ludzie? Tylko do pip-u to wszystko się nadaje. Człowiek by chciał coś dać od siebie bo z wszystkim można się dogadać ale widząc chamstwo dookola wszystkiego się odechciewa. Trzeba to w końcu zgłosić tam gdzie trzeba.
zdjecie uzytkownika
heniu - 2015-06-30 23:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak nie wiesz, o której wyjdziesz? Skoro jest to sobota to chyba logiczne, że wyjdziesz po 8 godzinach. Tam nie ma w sobote przecież nadgodzin!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-06-30 23:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka sobota? Sytuacja w tygodniu miała miejsce a nie w sobote. Kazali przyjść po poniedzialkowej nocce we wtorek na 16. Proszę nie pisać jeśli nie jest się zorientowanym.
zdjecie uzytkownika
nocny_mag - 2015-07-01 07:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [heniu - 2015-06-30 23:12:50]:
niezły z ciebie łoś - sobota to 8 nadgodzin!Już tak ci altom mózg wyprał, że nie rozróżniasz podstawowych godzin od nadgodzin!Ostatnio po odejściu dyrektora zrobil się swoisty wyścig szcurów i brak jakiegokolwiek poszanowania dla kogokolwiek. zgdzoe się z wypowiedzia wcześniejszych kolegów jest wielki bałagan, chamstwo - nikt już nic i nikogo nie szanuje. Może wspólne pismo do PIP?
zdjecie uzytkownika
heniu - 2015-07-01 19:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do nocny_mag

dobra dobra chodzi mi o te 8 nadgodzin. Ale nie ma ich w sobote więcej. Zresztą sami mówili, że teraz za nie zapłacą więc?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-02 09:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zebys sie nie zdziwil z ta wyplata nadgodzin. Ustalal to poprzedni dyrektor,nowy dyrektor nowe zasady.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brygadzista naprawe w porzadku. Zapytal o to o co mial zapytac. Rozmowa przeprowadzona naprawde profesjonalnie
Pytania: Planowane operacje, slub, wyjazd za granice?
Gotowosc do pracy na 3 zmiany?
Gotowsc do nadgodzin/prac w weekendy?
Przyszla kariera? Np jako kierownik czy tez jakas szkola wyzsza.
Oczekiwane wynagrodzenie?
Dodatkowe uprawnienia.
Co sie robilo w ciagu ostatniego roku?
DOswiadczenie w pracy na magazynie.
Cos o cyzm warto wspomniec np jakies kursy.
zdjecie uzytkownika
heniu - 2015-07-03 12:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle, że zapłacą :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-07-07 11:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ją ci powiem tylko jedno,pilnujcie nadgodziny bo za wszystkie wam nie zapłacą,wspomnień moje słowa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Altom Sp. z o.o. Sp.k.?
Zadaj pytanie
alert