Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Pracowałeś w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-09-16 21:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mysle ze nie na tym rzecz polega zeby kogos obrazac, prawda kole w oczy. Duzo kobiet na magazynie tam nie pracuje i znalem je wszystkie,zadna nie miala pieniedzy o jakich mowa w twojej opinii. Naprawde nie ma co na sile probowac polepszyc opinii o firmy, aktualnie pracuje juz gdzies indziej i pracuja ze mna dwie osoby ktore pracowaly w altomie,kazda z nich ma takie samo zdanie. Takie sa fakty i realia. Mam kontakt z wieloma osobami nadal tam pracujacymi,takze jestem na bierzaco z wiadomosciami. Wszystkich zainteresowanych bede informowal na bierzaco poprzez opinie,ale mysle ze na lepsze nie wiele zmieni sie w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-17 22:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jaja,jak czytam te opinie. Pracowniczka magazynu chyba firmy pomylila bo to co pisze to totalna nie prawda. Chyba nie na to forum weszla:) najgorsza jest atmosfera w firmie i relacje pracownik przelozony.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-09-20 23:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokoj z ta firma i nie sluchajcie propagandy
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-09-24 16:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbliza sie wyplata nadgodzin wiec zaczyna sie zabieranie pieniedzy za co tylko sie da,noty,pranie,balagan na magazynie:) dlaczego to juz nikogo nie dziwi?:) ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-24 23:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ghc widze naprawde jest na bierzaco,ale przynajmniej prawde pisze. Malo tego pewnie bedzie zabieral premie za co tylko sie da przez kilka najblizszych miesiecy zeby sie wyplata nadgidzin zwrocila,szkoda ze w tym wszystkim nie chodzi rzeczywiscie o porzadek na magazynie tylko o bilans pieniezn z wyplaconych nadgodzin.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stranger - 2014-09-26 19:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy w Was ma możliwość/prawo zapoznać się z warunkami zatrudnienie w momencie zawarcia umowy. Zgadzacie się - lub nie. Jeżeli pracodawca naruszą Umowę - macie szereg możliwości zapewnione Wam przez wybranych przez Was posłów/radnych i innych takich
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-09-28 16:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ghc, jeśli administrator usuwa jakąś częśc opinii, to najwyraźniej ma ku temu powód, nie chodzi tylko o rzeczy takie jak dane osobowe, ale także np. słowa mówiące o możliwości popełnienia przestepstwa, oczerniające, wulgaryzmy itp. Nawet jak się napisze dyrektor to wiadomo o kogo chodzi i może byc to podstawą do rożnych roszczeń.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-09-28 16:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to tym bardziej nie rozumie intencji administratora poniewaz zadne oszczerstwa ani wulgaryzmy nie padly tylko prawda byla pisana a niestety pelniac funkcje dyrektora trzeba sie liczyc z tym ze jest sie osoba w jakims stopniu znana i narazona na krytyke ze strony innych osob. Z drugiej strony na krytyke trzeba sobie zasluzyc i trzeba umiec ja przyjac.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-09-30 23:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy zainteresowani prawdziwą opinią o firmie altom informuje,że strona ta tzn. gowork która była dostepna wczesniej po wpisaniu w google altom opinie niestety została usunięta ( pewnie na prośbe władz altomu ) ze stony głownej google. Nie oznacza to jednak że jest niedostępna. Wystarczy wpisać w google gowork, tam wybrać zakładke opinie o pracodawcy i wpisać interesującą nas nazwe firmy i miasto a nastepnie kliknac na wyszukana propozycje i już mamy dostep do opini które byly wczesniej dostepne na stronie glownej google. Zapraszam do dalszego sledzenia wszystkich opini:)
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-09-30 23:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strona już powróciła na głowną google,być może było to spowodowane jakimiś pracami serwisowymi. wszystkich przepraszam za zamieszanie,opinie wcześniejszą można uznać za nieważną
zdjecie uzytkownika
abc ucze sie - 2014-10-01 16:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a tam głupoty niektórzy z was gadają. 1700-1900 na rękę możliwe. Nie trzeba pracować tak, jak mówicie 50 lat, wszystko się zmienia
zdjecie uzytkownika
kilimandzaro - 2014-10-01 18:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ghc ile ty tam pracowałeś, że tak się wymądrzasz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-01 22:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Abc 1900 mozliwe ale chyba raz w roku jak nadgodziny ci wyplaca, nie pisz prosze bzdur bo ci co tam pracuja wiedza ze normalna wyplata to od 1200 do 1400zl.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-01 23:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilimandzaro przeczytaj wczesniejsze opinie to bedziesz wiedzial. Panie lub pani psycholog,nie widze nic zalosnego w tym ze informuje wszystkich chetnych do pracy jak jest prawda,dobrze ze w 21wieku mamy takie portale jak ten, przynajmniej nie tracimy swojego cennego czasu na prace w nieuczciwych firmach.
zdjecie uzytkownika
kilimandzaro - 2014-10-03 12:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ghc a może ty po prostu nie zasługiwałeś na lepszy pieniądz
zdjecie uzytkownika
altom - 2014-10-03 12:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie GHC teraz jest tam troszkę inaczej niż 2-4 lata wstecz
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-03 23:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilimandzaro to ty pewnie zaslugujesz bo sie lizesz do pana dyr..ra i brygadzistow,ja robilem swoje 200 pozycjii i mowilem otwarcie wszystkim prawde i obnazalem ich braki a takich jak ty ktorzy stekali,wyzywali i drwili z dyr..ra bo zabieral im pieniadze za co tylko sie dalo a na drugi dzien z usmiechem podawali mu reke jest tam na peczki.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-03 23:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt,teraz jest tam inaczej niz 2lata wczesniej. Jest jeszcze gorzej bo kiedys przynajmniej nadgidziny co 3 miesiace wyplacali a teraz raz w roku
zdjecie uzytkownika
rakieta - 2014-10-05 12:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ghc polecasz pracę w tej firmie? Opowiedz coś więcej
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-05 20:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rakieta przeczytaj moje wczesniejsze opinie,tam wszystkiego sie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2014-10-14 22:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem firma Altom działa na rynku nieelektrycznego AGD od początku lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku. Działalność ukierunkowana jest na projektowanie i dystrybucję produktów dla stołu, kuchni i wyposażenia domu. Są firmą polską z dwudziestoletnim doświadczeniem promującą polskie i europejskie wzornictwo oraz technologie.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-14 23:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polskie i europejskie wzornictwo produkowane w 90% w chinach,fakt te drozsze produkty stoja jakosciowo na dobrym poziomie.
zdjecie uzytkownika
pat - 2014-10-19 09:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-16 21:01:22]:
Po co ta kłutnia ile kto zarabia. Ja pracuje w niemczech i zarabiam 2500euro na reke przy 140 h. Wszedlem tu tylko po to bo chce kupic zonie porcelane dobrej jakosci. Z pozdrowieniami
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-10-20 14:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na poczatek 2 dniowa asysta. Nie ma co patrzec na to iz na umowie jest wyraznie napisane iz nie powinno sie swiadzyc pracy. Pracuje sie jak normalny pracownik tyle ze za darmo!
A najlepsze jest to ze po asyscie nie koniecznie musza cie przyjac do pracy i nikt ci za to nie zaplaci, ze 2 dni naginales numowe bo ci kazali a zostajesz na lodzie po 16h pracy.

Nadgodziny wyplacane sa tylko raz w roku co jest totalna przesada.
Co do samych pracownikow moralne jest dla nich donoszenie oraz falszywosc. Najpierw gadaja z toba jak z kumplem a poziej obgaduja cie za plecami.
Co do wyplat. Jelsiby policzyc z nadogdzinami miesieczna pensja najlepszego magazyniera wynosi okolo 1850 zl przy pracy 6 dni w tygodniu. A nowi pracownicy? moze z 1300 gdzie czesc kasy widza we wrzesniu przy wyplacie nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-25 13:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wizja ankiety w firmie umarla. Najpierw miala byc imienna,potem anonimowa do rak kierownika czyli tak naprawde nie anonimowa a teraz pomysl umarl calkowicie:) ktos moglby sie za duzo dowiedziec bo ankieta powinna byc do rak samego prezesa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x