Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Pracowałeś w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kilimandzaro - 2014-10-03 12:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ghc a może ty po prostu nie zasługiwałeś na lepszy pieniądz
zdjecie uzytkownika
altom - 2014-10-03 12:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie GHC teraz jest tam troszkę inaczej niż 2-4 lata wstecz
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-03 23:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilimandzaro to ty pewnie zaslugujesz bo sie lizesz do pana dyr..ra i brygadzistow,ja robilem swoje 200 pozycjii i mowilem otwarcie wszystkim prawde i obnazalem ich braki a takich jak ty ktorzy stekali,wyzywali i drwili z dyr..ra bo zabieral im pieniadze za co tylko sie dalo a na drugi dzien z usmiechem podawali mu reke jest tam na peczki.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-03 23:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fakt,teraz jest tam inaczej niz 2lata wczesniej. Jest jeszcze gorzej bo kiedys przynajmniej nadgidziny co 3 miesiace wyplacali a teraz raz w roku
zdjecie uzytkownika
rakieta - 2014-10-05 12:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ghc polecasz pracę w tej firmie? Opowiedz coś więcej
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-05 20:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rakieta przeczytaj moje wczesniejsze opinie,tam wszystkiego sie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
ajaks - 2014-10-14 22:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem firma Altom działa na rynku nieelektrycznego AGD od początku lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku. Działalność ukierunkowana jest na projektowanie i dystrybucję produktów dla stołu, kuchni i wyposażenia domu. Są firmą polską z dwudziestoletnim doświadczeniem promującą polskie i europejskie wzornictwo oraz technologie.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-14 23:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polskie i europejskie wzornictwo produkowane w 90% w chinach,fakt te drozsze produkty stoja jakosciowo na dobrym poziomie.
zdjecie uzytkownika
pat - 2014-10-19 09:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-16 21:01:22]:
Po co ta kłutnia ile kto zarabia. Ja pracuje w niemczech i zarabiam 2500euro na reke przy 140 h. Wszedlem tu tylko po to bo chce kupic zonie porcelane dobrej jakosci. Z pozdrowieniami
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-10-20 14:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na poczatek 2 dniowa asysta. Nie ma co patrzec na to iz na umowie jest wyraznie napisane iz nie powinno sie swiadzyc pracy. Pracuje sie jak normalny pracownik tyle ze za darmo!
A najlepsze jest to ze po asyscie nie koniecznie musza cie przyjac do pracy i nikt ci za to nie zaplaci, ze 2 dni naginales numowe bo ci kazali a zostajesz na lodzie po 16h pracy.

Nadgodziny wyplacane sa tylko raz w roku co jest totalna przesada.
Co do samych pracownikow moralne jest dla nich donoszenie oraz falszywosc. Najpierw gadaja z toba jak z kumplem a poziej obgaduja cie za plecami.
Co do wyplat. Jelsiby policzyc z nadogdzinami miesieczna pensja najlepszego magazyniera wynosi okolo 1850 zl przy pracy 6 dni w tygodniu. A nowi pracownicy? moze z 1300 gdzie czesc kasy widza we wrzesniu przy wyplacie nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-10-25 13:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wizja ankiety w firmie umarla. Najpierw miala byc imienna,potem anonimowa do rak kierownika czyli tak naprawde nie anonimowa a teraz pomysl umarl calkowicie:) ktos moglby sie za duzo dowiedziec bo ankieta powinna byc do rak samego prezesa.
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-11-01 19:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie przybliżyć narzędzia pracy , oraz jakich odbiorców trzeba szukać?
zdjecie uzytkownika
brajan - 2014-11-01 23:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się , że warto zastanowić się nad podjęciem pracy w tej firmie. Ich oferta jest całkowicie przejrzysta i wydaje się nie mieć żadnych kruczków. Pierwsze co rzuca się w oczy to umowa o pracę którą proponują - to zawsze duży plus. Na chwilę obecną Altom poszukuje przede wszystkim magazynierów
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-11-02 11:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamknij się
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-11-02 11:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adrian skad te nerwy?:) zupelnie nie potrzebnie:) przeciez tylko prawde napisalem
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-11-02 11:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile emocji moze wzbudzic prawda
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-11-02 13:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie przybliżyć jakie są narzędzia pracy , target do zrobienia?
zdjecie uzytkownika
kierowca szukajacy pracy - 2014-11-04 11:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Interesuje mnie praca na stanowisku kierowca i wylacznie tylko te stanowisko.Prosze o sensowne wypowiedzi tzn.ile mozna zarobic,czy duzo jest sklepow.Od razu prosze nie pisac zebym sobie dal spokoj.Ciezkiej pracy sie nie boje.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-11-07 20:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kwesti pracy jako kierowca niestety nie pomoge, nie mialem doczynienia z tym stanowiskiem pracy.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-11-19 13:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzedzia pracy to rece i nogi a target do zrobienia: ile sie da,az padniesz.
zdjecie uzytkownika
praclowałem - 2014-11-22 15:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź już się nie powtarzaj z tymi farmazonami
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-11-22 19:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sa bierzace informacje nie farmazony
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-11-25 00:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzi maja za nic,przyklad? Prosze bardzo: w srode mowia ze trzeba zostac na nadgodzinach,czesc pracownikow ma zostac w srode,czesc w czwartek. Przychodzi czwartek a pan (usunięte przez administratora)oznajmia ( nie pyta sie albo przeprasza ze nastapila zmiana planow) ze zostaja wszyscy. To sie nazywa poszanowanie pracownika. Nie wazne ze ta czesc ludzi ktora zostala w srode miala nie zostac w czwartek,takie jest widzi mi sie. Gdyby to sie zdarzalo raz na rok mozna by przymknac oko,ale niestety tak nie jest. Gdyby moze jeszcze forma przekazywania tego przez pana (usunięte przez administratora)byla inna ludzie inaczej by do tego podchodzili.
zdjecie uzytkownika
praclowałem - 2014-11-26 20:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może byś się tak przedstawił ?
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-11-27 00:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ghc jestem,witam serdecznie:) no chyba nie sadzisz ze z imienia i nazwiska sie przedstawie,nie do tego ten portal zostal stworzony. Jego celem jest poznanie opinii o byc moze przyszlym pracodawcu i pisanie prawdziwych faktow przez obecnych lub bylych pracownikow. Przyszlym pracownikom zalezy nie na poznaniu imiena i nazwiska osoby ktora wystawia dana opinie lecz na prawdziwych komentarzach i takie wlasnie wystawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x