Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Pracowałeś w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-12-16 05:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli generalnie w biurze i na magazynach ta sama atmosfera. Dobrze ze ktos z poza magazynu tez sie wypowiedzial. To ze zawsze chca wyjsc na plus to podawalem przyklady nie raz ake ostatnio przszli samych siebie. W zeszlym roku na swieta dali prezent 200zl a w tym jak sadzicie? Kazda normalna firma daje przynajmniej ta sama kwote albo wieksza a altom? Altom nie:) w tym roku 180zl i nie chodzi tu o ta roznice 20zl ale o sam fakt. W przeliczeniu na wszystkich pracownikow oszczednosc 20zl na kazdym daje pokazna sume. Caly altom
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-22 16:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ghc skoro ciekawe skąd tak wszystko wiesz skoro niby nie pracujesz tam
zdjecie uzytkownika
ghc - 2014-12-22 23:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowa przeczytaj moje wczesniejsze opinie to bedziesz wiedziala skad
zdjecie uzytkownika
do przodu - 2014-12-29 12:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ghc tak czytam twoje wypowiedzi wcześniejsze...i zastanawiam się, skąd ty możesz wiedzieć ile kto w firmie zarabia? każdy Ci się chwalił, ile dostał na wypłatę?
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2014-12-29 18:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę prawda boli.A ty koleś ''do przodu'' przedstaw się z imienia i nazwiska masz na tyle odwagi przydupasie
zdjecie uzytkownika
ghc - 2015-01-02 13:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To skad wiem ile kto zarabia jest moja prywatna sprawa,oswiadczam jednak ze to co pisalem jest prawda. Ale celem tej opinii nie jest moje tlumaczenie sie skad co wiem tylko informacja dla wszystkich pracownikow ze od stycznia 2015 roku pensja minimalna dla pracownikow zatrudnionych conajmniej rok w oparciu o umowe o prace na pelen etat godzin wynosi 1750zl brutto. Dlatego walczcie o swoje,prawo pracy stoi po waszej stronie.
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-01-02 14:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ghc - 2015-01-02 13:34:58]:
Mało wiesz kto ile zarabia. Chyba, że za prawdę objawioną uważasz opowieści dziwnej treści zasłyszane gdzieś od ludzi twojego pokroju (twojego celowo z małej litery). Z twoich postów wynika, że jesteś pracownikiem magazynu o nikłej wiedzy na temat działania firmy. Jesteś zwykłym trolem, któremu w życiu nie bardzo wychodzi. Upust swojej frustracji możesz dać jedynie na forum internetowym. W prawdziwym życiu nikt z pewnością nie liczy się z twoim zdaniem. Jesteś NIKIM. Nikt cię do pracy w Altomie nie zmusza. Jak się nie podoba - droga wolna. Pozdrawiam myślących.
zdjecie uzytkownika
ghc - 2015-01-02 16:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile razy mozna pisac ze jestem bylym pracownikiem altomu i nie na tym rzecz polega zeby kogos obrazac,no ale widocznie nie wszyscy to rozumia. Ktos juz wyzej napisal,prawda w ocze kole. Ja mozna napisac ze ktos sie nie liczy z czyims zdaniem nie znajac tej osoby,no coz mozna i tak. Pozdrowienia:)
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-01-02 17:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ghc - 2015-01-02 16:18:45]:
To czy jesteś byłym pracownikiem czy może jeszcze tu pracujesz nie zmienia faktu jakim pracownikiem jesteś. Namiastkę swojego "bulu d.py" pokazałeś w swoich dotychczasowych postach. Wynika z nich jasno, że zgodziłeś się na warunki w jakich przystało ci pracować. Podpisałeś umowę bo nikt w Altomie bez umowy nie pracuje. Zarabiasz kiepsko bo na pewno na więcej cię nie stać. W Altomie mimo wszystko można zrobić karierę. Najlepszym przykładem jest często przez ciebie wspominany dyrektor. Wiem, że zaczynał w Altomie jako szeregowy pracownik i dzięki swojej determinacji wspiął się wysoko. Wiele osób z magazynu awansowało na brygadzistów, kierowników, przedstawicieli i tak można długo wymieniać. W biurowcu jest też kilka osób, które dzięki swojej pracy i umiejętnościom awansowały na wysokie stanowiska. Nie trzeba nikomu tłumaczyć (chyba że specjalnie tobie), że ze zwiększeniem odpowiedzialności i obowiązków idzie zwiększenie wynagrodzenia. Tobie to jednak nie grozi.

PS na bul d.py jest maść.
Pozdrawim.

zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-01-02 18:04:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [znajomy - 2015-01-02 17:53:58]:
Tak się stało, że popełniłem rażący błąd ortograficzny co najmniej dwa razy.
Wszystkich humanistów bardzo przepraszam.
(usunięte przez administratora)

zdjecie uzytkownika
ghc - 2015-01-02 19:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mowisz ze wiesz jakim pracownikiem jestem:) moze jestes tym wrozbita maciejem z tv:) mowiles ze swoimi opiniami daje upust frustracjii,to czytajac twoje komentarze nie wiem jak inaczej to nazwac jak frustracja:) wszystkiego najlepszego z okazjii nowego roku panie dyr...orze:)
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-01-03 17:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wiedziałem, że jakiś cep wyciągnie podobne argumenty. Myślisz, że karierę w Altomie robią tylko krewni właścicieli? Otóż zdziwię cię - Nie! Jednocześnie, z nazwijmy go "krewnym", awansowało w tym samym czasie na przedstawicieli co najmniej dwóch pracowników - nie są krewnymi. W ostatnim czasie awansowano dwóch nowych kierowników zmiany - też nie są spokrewnieni. Więc twój argument jest śmieszny. O biurowcu nie będę ci opowiadał bo to temat odległy dla ciebie jak sąsiednia galaktyka.
Uważam, że firma daje możliwość rozwoju, tylko trzeba mieć coś do zaoferowania.
Niestety na tym forum takich trudno znaleźć.
Tu wypowiadają się najczęściej tchórze nie mający nic, ani umiejętności ani wiedzy ani zapału do pracy, potrafiący tylko narzekać i mieć postawę wyłącznie roszczeniową.
Najgorsze jest to, że większość piszących tu to aktualni pracownicy, wypisujący swoje "mądrości" o tym jaka to jest atmosfera w pracy. Taką atmosferę stwarzacie sobie sami, jeden z drugim, towarzysze wzajemnego kablowania do jakże znienawidzonej dyrekcji.

zdjecie uzytkownika
były - 2015-01-03 21:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj prawda boli ,boli widac ha ha ha
zdjecie uzytkownika
ghc - 2015-01-05 00:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajomy jest kierownikiem,dyrektorem albo rodzina prezesa. Nie bierzcie jego komentarzy pod uwage,wiem co mowie. Marry christmas and happy new year:)
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-01-05 12:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ghc - 2015-01-05 00:03:12]:
Słyszę głos rozpaczy! Nie słuchajcie "znajomego"! Słuchajcie "ghc"! Twoja prawda jest "twojsza". Co ja piszę, twoja prawda jest "najtwojsza"!
Dla ciebie jestem dyrektorem, kierownikiem, synem a może jeszcze przy okazji teściową pana prezesa. Specjalnie dla ciebie mogę być jeszcze wujkiem, zięciem, synową i szwagrem!

Prawda jest taka, że widzę więcej plusów pracy w Altomie. Praca na umowie, normowany czas pracy, zdarzają się premie... A co do minusów, ważne żeby nie przesłaniały plusów, i tak jest.
Pozdrawiam rodzinę Altomiaków!
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-01-06 12:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bywalec zgadzam sie z Toba Altom to jeden wielki syf . . . . . .
Pracujesz z Altomie zapomnij o dobrej pensji i rodzinie
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-06 17:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nikt was nie zmusza do pracy w tym "syfie", zawsze mozecie pracowac gdzie indziej. Tylko pamietajcie wszedzie dobze gdzie nas nie ma. A jak nie w tym to w innym zakladzie bedzie wam cos nie pasowalo. Najlepiej usiasc i miec na wszystko wyrabane bo wyplata wam sie i tak nalezy. I naprawde idzie tam zarobic wykonujac tylko swoje obowiazki i nie bedac zadnym przydupasem.
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-01-06 23:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre. Jak tak czytam te wpisy to banan sam na twarzy wychodzi. Ten Pan Znajomy bardzo mi kogoś przypomina. Nie będę prosił o ujawnienie imienia, ani też sam nie będę zgadywał bo nie o to chodzi. Błędy ortograficzne, patetyczne porównania, chaotyczny język, brak składni. No i do tego wierny obrońca firmy. Ile ja takich maili dostałem...
zdjecie uzytkownika
PH2 - 2015-01-07 09:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2015-01-06 23:00:28]:
Patetyczny? Czyt. "podniosły, uroczysty, pełen powagi"?
Nie zauważyłem w jego wpisach podniosłych słów. Mi wydaje się, że mu coś w głowie pękło jak czytał głupoty innych :)
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-01-16 17:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a tam marudzicie
zdjecie uzytkownika
stranger - 2015-01-20 22:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie jest to Gniezno? Wy jesteście dumni z burzonych szpitali, debilnej władzy chowającej się pod sukienkami pedofili? Macie jedno z najlepszych terenów w Europie – jeziora, lasy, natura itp. Co z wami zrobiono? Zastanowiło to Was?
zdjecie uzytkownika
jaco - 2015-01-27 22:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak tam rodzinka co przyszla z florentyny ? daja rade czy sciemniaja ?
zdjecie uzytkownika
test - 2015-02-06 14:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
test
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brygadzista naprawe w porzadku. Zapytal o to o co mial zapytac. Rozmowa przeprowadzona naprawde profesjonalnie
Pytania: Planowane operacje, slub, wyjazd za granice?
Gotowosc do pracy na 3 zmiany?
Gotowsc do nadgodzin/prac w weekendy?
Przyszla kariera? Np jako kierownik czy tez jakas szkola wyzsza.
Oczekiwane wynagrodzenie?
Dodatkowe uprawnienia.
Co sie robilo w ciagu ostatniego roku?
DOswiadczenie w pracy na magazynie.
Cos o cyzm warto wspomniec np jakies kursy.
zdjecie uzytkownika
anonimka - 2015-03-04 20:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ta firma jest beznadziejna i każdy o tym wie, nie tylko w samej firmie, ale ogólnie w Gnieźnie. Głodowe stawki, traktowanie człowieka z góry – to właśnie Altom. Jeżeli nie masz honoru i chcesz za półdarmo pracować w firmie, w której będziesz traktowany jak człowiek drugiej kategorii to droga wolna. Pracowałam tam i doznałam nawet mobbingu ze strony córki prezesa. Niewiele brakowało, żebym wpadła w depresję, na szczęście uświadomiłam sobie, że nie warto się załamywać z powodu takiej idiotki. W ŻADNEJ innej pracy nie doświadczyłam czegoś takiego, po prostu szkoda słów.

Podsumowując: ta firma to DNO.
zdjecie uzytkownika
fajnie - 2015-03-28 11:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie powie nic sensownego? Każdy tylko gada wszystko na NIE. Czy tak wam źle?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Altom Sp. z o.o. Sp.k.?
Zadaj pytanie