Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Pracowałeś w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ph - 2015-08-04 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda praca na stanowisku przedstawiciela handlowego, czy polecacie tą firmę i na jakie wynagrodzenie można liczyć ???
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-04 19:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedługo PAN pseudo dyrektor będzie musiał sam kompletowac bo dobrych i sumiennych pracowników po zwalnial przez to że mieli swój honor i zdanie. A reszta musi pracować po 10godz i soboty,sytuacja w firmie robi się patowa,młodych nie ma a starzy maja już dosyc chorych nowych rządów.
zdjecie uzytkownika
Doda - 2015-08-04 19:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniają na magazynie czy zwalniają przedstawicieli handlowych ????
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-10 16:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rece opadaja, czlowiek zasuwa caly miesiac sumiennie chodzi do pracy, nie marudzi jak KAZA zostac na nadgodzinach, robi norme i jeszcze wiecej przy kompletacji i co....!!!! Przychodzi dzien wyplaty i ryczec sie chce
zdjecie uzytkownika
WREDNY - 2015-08-10 17:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIESIĄC PRACY W OBOZIE ZA MARNE PIENIĄDZE!!!!! TO WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA!!!!!
CZŁOWIEK CAŁY MIESIĄC SPĘDZA W FIRMIE W KATASTROFALNYCH WARUNKACH : TEMPERATURY JAK W PIEKLE A WYPŁATA TAKA, ŻE SZKODA SŁÓW......
zdjecie uzytkownika
Naiwna - 2015-08-10 17:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie rację. To jest prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne pieniądze. Jeśli w ogóle można taką wypłatę nazwać pieniędzmi. Jak zobaczyłam przelew na koncie ręce mi opadły!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ZŁOTA RYBKA - 2015-08-11 14:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z OKAZJI ODEBRANIA WYMARZONEJ WYPŁATY ZA CIĘŻKĄ PRACĘ ŻYCZĘ WSZYSTKIM PRACOWNIKOM DOSTATNIEGO , BEZ ŻADNYCH OGRANICZEŃ ŻYCIA DO..... KOŃCA TYGODNIA!!!!! NA PRZEŻYCIE RESZTY MIESIĄCA MUSICIE NIESTETY WZIĄĆ KREDYT!!!!
zdjecie uzytkownika
Fajna - 2015-08-12 18:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dworze upał, ale to i tak nic.... Na magazynach w tej Firmie jest 100 razy gorzej. NIE MA CZYM ODDYCHAĆ!!!! Człowiek walczy sam ze sobą , a gdzie tu mówić o wyrabianiu normy??? Ciekawe co by powiedziała Państwowa Inspekcja Pracy, gdyby wiedziała w jakich warunkach musimy pracować???? CO JEST WAŻNIEJSZE??? ŻYCIE I ZDROWIE LUDZKIE, CZY TYLKO SŁUPKI, WYKRESY I WYŚRUBOWANY WYNIK FINANSOWY FIRMY????? Niech ktoś w końcu pójdzie po rozum do głowy w tej firmie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-08-13 21:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Altom lubi pracowników co nawet o wodę się nie odezwa tylko swoją przyniosą, przecież to zbrodnia przeciw pracodawcy żeby pracownik o wodę się odezwał☺ a jak już ją łaskawie dostarcza to jest jak zupa bo nawet nie ma warunków żeby ja schodzić,porażka. Pip się skłania,ludzie obudzcie się, niech jeden za drugim stanie murem, w grupie siłą pamiętajcie. Kobiety mające dzieci do lat 4 dlaczego godzinie się na nadgodziny skoro polskie prawo nie pozwala wam na to,wystarczy napisać oświadczenie u pracodawcy,nie bądźcie głupi, oni się z was tylko śmieją że nie znacie swoich przywilejów i z nich nie korzystanie.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-08-13 21:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam za kilka błędów ale pisalem że slownikiem
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-14 23:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby lodówka w pracy na ok 250 osób była wielkości dwóch pustaków to woła o pomste do nieba, nawet wody w te upały nie da się schodzić. A szef audi a8 sobie jezdzi, żal 2tys zł na porzadna lodówkę dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-08-18 08:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pseudo Dyrektor juz chyba ma biuro szykowane.Jak sie romawia ze starymi pracownikami to za glowe się chwytaja.Kiedys miałł ksywke wiele mowiąca Siemkosciemko,czy jakos tak.Magazynowanie cwiczyl w domu, a tu prosze.Można?mozna.
Osobiscie nic do niego niego mam,ale molby przestac popisywac się przed kolezankami,zenujace straszne.Ten typ tak moze ma lub moze ze stresem musi radizc sobie w ten sposób,hahaha.Upaly znikaja,wiec bez wody damy rade.Do roboty!
zdjecie uzytkownika
były - 2015-08-18 09:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowawałem z nim,i nie raz faktycznie mozna było zapomnieć o domie,tak bylo ciezko.Cwiczył,cięzko pracowal to zasluzyl sobie,uporem i determinacją.Tez nic do niego nie mam,uwazam że nim można porozmawiać,dogadac się,a nie narzekać i jątrzyć tutaj.Życze powodzenia.Zastanawiam sie jeszcze co z bylym dyro,ten to był ciezki przypadek.
zdjecie uzytkownika
Ghc - 2015-08-18 12:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Altom dobrych pracowników po zwalniał a w przemianach ogłoszenie o pracę dosłownie na wszystkie stanowiska☺ brakuje tylko dopisku że przyjmą wszystkich nawet zuli z ulicy☺ niestety FAMA o altomie już poszła w obieg i nikt tam nie chce pracować,brak sumiennych, i przede wszystkim siedzących cicho pracowników. Bardzo dużo ludzi na l4 co przy tych warunkach pracy nie dziwi. No niestety szefostwo altomu, jak się dba tak się ma,co w waszym przypadku raczej sprawdzi się powiedzenie jak się nie dba to się nie ma dobrych pracowników. Życzę powodzenia w szukaniu ludzi do pracy, na szczęście rynek pracy się zmienił i pracy zaczyna być coraz więcej, dlatego pracę za 1300zl w altomie każdy olewa tym bardziej mężczyźni
zdjecie uzytkownika
witka - 2015-08-18 14:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@był ale wiadomo przecież że jak idziesz do takiej pracy na przedstawiciela handlowego ( a teraz nawet wielu poszukują na zatrudnienie) to nie ma co się spodziewac lekkiejn pracy. taaki przedstawiciel żyje głównie z prowizji i trzeba ostro walczyć o klienta i każdy grosz, a poza tym praca z klientem jest najtrudniejsza na świecie moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
witka - 2015-08-18 14:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@był ale wiadomo przecież że jak idziesz do takiej pracy na przedstawiciela handlowego ( a teraz nawet wielu poszukują na zatrudnienie) to nie ma co się spodziewac lekkiejn pracy. taaki przedstawiciel żyje głównie z prowizji i trzeba ostro walczyć o klienta i każdy grosz, a poza tym praca z klientem jest najtrudniejsza na świecie moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
witka - 2015-08-18 14:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@był ale wiadomo przecież że jak idziesz do takiej pracy na przedstawiciela handlowego ( a teraz nawet wielu poszukują na zatrudnienie) to nie ma co się spodziewac lekkiejn pracy. taaki przedstawiciel żyje głównie z prowizji i trzeba ostro walczyć o klienta i każdy grosz, a poza tym praca z klientem jest najtrudniejsza na świecie moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
Ghc - 2015-08-20 00:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szefostwu w sprawie kupna nowej lodówki dla pracowników co bardzo ułatwiło by im pracę polecam najbliższe nocne promocję w mediaexpert, 1200zl i wszyscy są zadowoleni,czy to aż tak dużo na taka firmę? 1.5 litrów butelka z wodą chociaż by się zmieściła ( oczywiście samemu zakupiona bo na altom nie ma co liczyć ) a nie tak jak jest teraz.
zdjecie uzytkownika
były magazynier - 2015-08-22 18:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma nigdy się niczego nie nauczy - zakompleksiony pseudo dyrektor magazynów biega od magazynu do gabinetu zarządu. Jak już było wspomniane - brak jego wiedzy na temat magazynowania, kierowania ludzmi i transportu poraża. Wszyscy przerażeni i zdemotywowani(wszystko ociera się o brak kultury, nienawiść do drugiego i szyderstwo). Kierownik nie umie zarzadzic najprostszych rzeczy i czynności. Nadgodziny już dawno przekroczyły normy. Wszyscy magazynierzy szukają lepszej pracy, co tydzień ktoś odchodzi (nawet nie chcą negocjować większych stawek). Ale, co sie dziwic jak np. pseudo dyrektor nie może poradzić sobie z transportem, to wrzuca na miejsce magazyniera - a potem go obwinia, ze wszystko zle. Sciema ile to dni zostało? bo już prawie wrzesień a my zakłady porobiliśmy czy odejdziesz jak wszystkim wiosną mowiles. A na każdym przemówieniu "jesteśmy wielka rodziną" - tylko kto nią jest? Ostatni wynalazek to tablica, jakby mało informacji co uważamy było tutaj. Zgodze się z Ghc odnośnie warunków pracy - na magazynie sauna i tropik, a lodówka na dwie butelki. Palet wciąż za mało, trzeba zdejmować towar żeby jakas znalesc - a wydajność oczekują niemozliwa do wykonania. taka jest prawda o pracy na magazynie w altom - piszcie co chcecie pracowałem tu przez ponad dwa lata, na szczęście już mam to za sobą.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-22 23:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nauczy bo liczą się tylko zera na koncie. Jako szef tego syfu wstyd by mi było spojrzeć ludzia w oczy za warunki jakie tam panują. Sztuczne uściski dłoni,uśmiechy, bieg europejski i impreza na dzień dziecka. Ludzie, czy wy nie wiecie że zarząd jeszcze na takiej imprezie zyskuje, wliczając sobie to w koszty. Co do pseudo dyrektora to dobry koks nie jest zły,wszystko na temat.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-08-24 13:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak wyglada praca na magazynie w kocanowie ?
zdjecie uzytkownika
qwert - 2015-08-28 10:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że komuś żal du..pe ściska. Najwidoczniej musicie być jakimś nieukami albo ograniczeni umysłowo skoro potraficie niszczyć człowieka za pośrednictwem takich portali. Frajerzy, którym brakuje odwagi:-) Moim zdaniem pan o ksywie ściemo to podpora tej firmy, bardzo rzetelny i uczciwy. Pracowałem kiedyś w Altomie więc wiem jak sytuacja wygląda. Mogę tylko radzić wszystkim niezadowolonym, że jak wam się praca nie podoba proponuję się zwolnić bo z takim podejściem wpływacie, źle na wizerunek firmy w której pracujecie.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-08-28 21:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Najwidoczniej musicie być jakimś nieukami albo ograniczeni umysłowo..." - takimi jak pan o ksywie ściemo?? Beata daj spokój :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brygadzista naprawe w porzadku. Zapytal o to o co mial zapytac. Rozmowa przeprowadzona naprawde profesjonalnie
Pytania: Planowane operacje, slub, wyjazd za granice?
Gotowosc do pracy na 3 zmiany?
Gotowsc do nadgodzin/prac w weekendy?
Przyszla kariera? Np jako kierownik czy tez jakas szkola wyzsza.
Oczekiwane wynagrodzenie?
Dodatkowe uprawnienia.
Co sie robilo w ciagu ostatniego roku?
DOswiadczenie w pracy na magazynie.
Cos o cyzm warto wspomniec np jakies kursy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 23:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 6 lat - 2015-08-28 23:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie słyszałem oficjalnych informacji ze jest dyrem lub nawet pełniącym obowiązki. Sam rownież tak sie nie nazywa. Biuro tez mieli mu robić a tam jest teraz jakieś archiwum woda i inne bzdety. Był T. Sz. Tez Po nim jechaliście
Olej słaby nic nie wie Kita je wam zupę D.K obibok po co te gowna piszecie żal dupę ściska. Przyjdzie nowy będziecie mieli świeży temat tępe dzidy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik 6 lat - 2015-08-28 23:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak wogole jest nowe ogłoszenie na logistyka. Widocznie sciemo nie aspiruje i po trupach do celu nie daży tak jak wy tu rozpisujecie mi krzywdy nie zrobił więc mam szacun do niego. Pozdrawiam wszystkich normalnych pracownikow.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Altom Sp. z o.o. Sp.k.?
Zadaj pytanie
alert