Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Pracowałeś w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ent - 2013-12-10 14:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tymi plotkami o zbliżającym się upadku altomu? Bo chętni do pracy jak widac są, jeszcze w ogóle szansa się załapać?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-01-06 12:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa u was wolne miejsca na busa?nadal trzeba byc na dzialalnosci?
zdjecie uzytkownika
ent - 2014-01-06 23:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos w końcu napisac jak prosperuje w dzisiejszych dniach centrum hurtowe altom, bo widac nie tylko ja jestem zainteresowany firmą. Upadają, czy wręcz przeciwnie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-08 18:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby nie.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-01-15 19:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam wszystkim prace w tej firmie!!!!Poprostu masakra..Pensja maskaryczna, pracuje sę po 12 godzin a pensja tragiczna,(usunięte przez administratora) działają na psychikę ludzi w negatywny sposób..Naprawde nie polecam..
zdjecie uzytkownika
ent - 2014-01-18 15:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro nie upadają i nie ma problemów, które by na to wskazywały, to chyba nie takie złe altom. Dzięki w ogóle za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-01-21 20:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się zatrudnisz do pracy i się uczysz to niby dyrektor się cieszy i wogóle a jak nie możesz przyjśc do pracy w weekend to wielkie pretensje i masz wybierać albo szkoła albo praca i oczywiście młodzi ludzie wybierają szkołe a niby na rozmowie mówi że nie ma problemu....śmiechu warte;) a płaca jaka???1200 złoty.
zdjecie uzytkownika
kierowca kat.B,C,C+E - 2014-01-26 11:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Moze ktos wie czy sa wolne miejsca na stanowisku kierowca?Z gory dzieki za odppowiedz
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-02-11 11:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli nie upadają to czemu zamykają kolejne sklepy?
zdjecie uzytkownika
nnnnn - 2014-02-18 22:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca kat.B,C,C+E - 2014-01-26 11:56:57]:
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-27 10:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak z praca na magazynie? Bo jest oferta pracy na to syanowisko i zastanswiam sie nad ta oferta?czy firma jest w ogole wyplacalna?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-16 11:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja nie o pracy lecz o produkcie a mianowicie o sytuccach future, ktore mialy nadawac sie do zmywarki a po jednym myciu rdzewieja. firma nam odpowiedziala ze nie umiemy korzystac ze zmywarki.Nie polecam bo to oszustwo
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-18 17:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma uznala reklamacje
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-05-31 22:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak Altom jest bardzo uczciwy, fajnie, że zareagowali, może i wobec pracowników sa tak samo uczciwi, oby.
zdjecie uzytkownika
oool - 2014-06-12 09:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam.placa grosze a wymaganie duze.. n
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-22 15:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma to totalna PORAŻKA, ludzie zarabiają grosze, a mają siedzieć do późna, weekendy. To niesamowite, że XXI wieku można płacić człowiekowi najniższą stawkę, pomimo, że ten staje na głowie. Rotacja jest ogromna, bo biorą ludzi, po czym zwalniają ot tak sobie. Mnie zwolniono ze względu na brak sympatii ze strony córeczki Prezesa. Człowiek robi robotę w terminie, wszystko jest w ok, ale niestety córeczka mnie nie polubiła, co było widać po traktowaniu mnie z góry (uważa się za nie wiadomo kogo, a jest raptem po chemii, Pani wielka Brand Manager z kompleksami). Masakra i nie polecam, chyba, że ktoś chce się nabawić nerwicy i dostać za to jeszcze grosze.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-06-22 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że pracujecie za grosze, macie na myśli minimalną krajową, czy jednak jest cos więcej, na jakim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-07 20:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całe Gniezno wie, że Altom to [usunięte przez moderatora] i brak szacunku do pracowników. Nie idźcie tam pracować!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim1234 - 2014-07-10 19:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

mam jutro rozmowę kwalifikacyjną z panem (usunięte przez administratora)mam pytanie związku z tym a mianowicie jak wygląda praca w tej firmie czy jest sens tam iść.

pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
eee - 2014-07-11 13:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam przynajmniej powie Ci faktycznie jak sytuacja wygląda. jest w stosunku do ludzi NORMALNY w odróżnieniu do innych!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-13 14:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim1234, no i jak tam po rozmowie, bo nic przez weekend nie napisałeś. Zaproponowali ci współpracę, o co orientacyjnie pytali?
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2014-07-28 18:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2014-07-13 14:59:10]:
A ty co jestes taki ciekawy?Lisz dalej tylek bo najlepiej tobie to wychodzi
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-07-31 11:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy.
Rotacja ludzi jest tak duża ze nikt juz nikogo nie pyta o imie bo i tak nikt tam długo nie pracuje..... nie wszyscy wytrzymuja mobing pana dyrektora nad pracownikami ......
Naprawdę nie polecam......
zdjecie uzytkownika
Stara Ekipa - 2014-07-31 16:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zwłaszcza wy chlopki z Kacanowa Haha !!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-21 23:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Altom hmm:) Pracujesz w altomie,zapomnij o domie. Największą porażką jest tzw. dyrektor, Pan T.S to śmiech,najlepsze są jego wypowiedzi i straszenie pracownikow na przejściu zmian tzw odprawa. Ma ludzi za idiotów, straszy odbieraniem premii i podwyżek których tak naprawde nie ma. Wypłata zawsze ta sama najnizsza krajowa a robiłem tak dwa lata. Co do podwyżek to 70zl na rękę raz na pięć lat ale pod warunkiem że tyrasz wszystkie nadgodziny ( wypłacane raz w roku ) i wszystkie soboty. ogólnie to pracownicy mają gdzieś te jego premie i podwyżki bo to jest wszystko fikcyjne, wolą nie iść w sobote niż chapać się na 80zl premii miesięcznie w zamian za wszystkie soboty w miesiącu. Czasami się zastanawiałem po co on gada te wszystkie brednie,jakby myślał że ludzie mózgu nie mają. Po co gada na odprawie że dał 15 ogłoszeń do gazety o prace skoro z tych 15 osób zostanie góra na poł roku może z 2 osoby, taka tam jest rotacja ludzi, on ma w dupie ludzi a ludzie mają gdzieś jego i tak to się kręci w altomie. Najlepsze są te teksty ze ma tyle chętnych do pracy, ale zapomina zawsze dodać ze chętnych na dwa dni bo właśnie tyle zazwyczaj pracują tam ludzie jak usłyszą o zarobkach w stosunku co do wymagań, poprostu jedna wielka porażka,szkoda czasu i nerwów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski