Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Pracowałeś w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
moal - 2015-10-17 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj te niektore komentarze to na prawde sa nie do pomyslenia. dla mnie firma raczej jest na plus.. w koncu Altom Sp. z o.o. Sp.k. działa na rynku nieelektrycznego AGD od początku lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku. ich dzialanosc jest ukierunkowana na projektowanie i dystrybucję produktów dla stołu, kuchni i wyposażenia domu. wiec jak widac to pomoglo im sie wzbogacic. ale domyslalm sie ze i praca tam moze byc ciezka, ale to normalne
zdjecie uzytkownika
Www - 2015-10-18 16:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Altom nadaje się do programu kryptonim szej, ręce by opadły prezesowi. Skończyło by się spanie na nockach co niektórych kierownikow, mile traktowanie tylko przy prezesie i zlewcze podejście do problemów które można rozwiązać ale nadzwyczajniej na świecie nie chce się tego zrobić. A komentarze takie jak pracownika niższego szczebla hmm...no cóż, chyba każda normalna osoba która tam pracuje lub pracowała sama odpowie sobie na pytanie kto tak naprawdę za nimi stoi bo nawet kierownicy po cichu oczywiście nie na glos maja taka a nie inną opinię na temat firmy.
zdjecie uzytkownika
edeok - 2015-11-06 11:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich. Teraz jesy oferta na stanowisko Specjalista ds. e-marketingu, wiecie oś o nim więcej może? Na pewno nadajesz się do nich do pracy jeśli masz wykształcenie wyższe, posiadasz minimum 2-letnie doświadczenie w e-commerce,znasz Google Analytics, Google AdWords, oraz zagadnienia z zakresu SEM i SEO.
zdjecie uzytkownika
Dick - 2015-11-09 19:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W oczekiwaniu na wyplate…
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-11-09 22:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że to ogłoszenie @edeok, to świetna oferta dla osób młodych, po studiach kierunkowych z marketingu medialnego, PRu czy informatycznych.
zdjecie uzytkownika
Kosek - 2015-11-12 02:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodzi po studiach od razu mogą mieć problem z doświadczeniem minimum dwuletnim którego Altom wymaga.
zdjecie uzytkownika
moal - 2015-11-14 14:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zgdoze sie @Kosek wiele osob podczas studiow juz podejmuje prace, przez sa pozniej bardziej atrakcyjniejsi w oczach pracodawcy
zdjecie uzytkownika
Toedor Klaus - 2015-11-16 12:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czemu szukają kogoś... W marketingu teraz się coś rusza. Jeden koleś już odchodzi a z plotek wiadomo że reszta też w blokach startowych. Nikt tam nie zostanie. Miejsc pracy będzie więcej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-16 21:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też tak słyszałem. w kazdej plotce coś jest prawdy a w tej to napewno. I dobrze bo ziomki się tam marnują. Pewnie siano lipne.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-12-03 23:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferta idealna, ale nie dla każdego. Obawiam się, że wiele osób nie wie, czym są AdWordsy i zagadnienia związane z SEM czy SEO. Szkoda, że wymagają aż 2 lat doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
hasan - 2015-12-08 10:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [moal - 2015-10-17 21:31:21]:
Hahaha ciekawe kto z marketingu napisal tego posta :-))
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-12-09 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no fakytcznie, te próby maskowania rzeczywistosci przez nie które osoby są wręcz śmieszne
zdjecie uzytkownika
erre - 2015-12-14 02:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej widziałem że obecnie w firmie ALTOM SP. Z O.O. SP.K. poszukują nadal magazyniera w Gnieźnie stabilną pracę na pełen etat na podstawie umowy o pracę
zdjecie uzytkownika
dziwne - 2015-12-16 17:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma Altom to zakład pracy chronionej?
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-12-23 14:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Owszem poszukuje za najnizsza krajowa w fatalnych warunkach,zimno,syf,kila i mogila. A jak myslisz dlaczego w przemianach od ladnych paru miesiecy poszukuja tam wszystkich na wszystkie stanowiska? Rotacja pracownikow jest olbrzymia. Sama atmosfera w firmie odstrasza nawet biurowych
zdjecie uzytkownika
_Nowy_ - 2015-12-28 16:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie,napiszcie szczerze jak faktycznie jest na tym magazynie? Jaka atmosfera między ludźmi-magazynierami? Bo zamierzam się tam zatrudnić. Czy naprawdę aż taka katastrofa jak piszecie? Gorzej niż w wiadomym magazynie Pana Sz. po przeciwnej stronie jeziora ?
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-12-29 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [_Nowy_ - 2015-12-28 16:57:59]:
Miedzy magazynierami jest atmosfera ok bo to sa normalni ludzie. Ale juz z kierasami sie nie dogadasz jak jestes nowy a z niejakim D.K. nie dogasz sie nawet jak jestes swietym Antonim. Bedziesz pracowac ciezko a dostaniesz za to marne grosze. Latem musisz byc wydajny w upale 40+, zima masz sie czuc jak rasowy rusek w mrozie. Jak zepsujesz skaner to cie obciaza i bedziesz 2 miesiace tyrac za darmo. Polecam Ewa Wachowicz
zdjecie uzytkownika
_Nowy_ - 2015-12-29 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednym słowem szału nie ma ,ale nie ma też tragedii-jak wszędzie. W poprzedniej firmie też uwalali zwykłym magazynierom za wszystko-za straty w towarze na inwenturach,za zniszczony sprzęt... A jak już wyszło się na głupią fajkę i szefowa na niej przyłapała to "stówka" w plecy od wypłaty.Człowiek dygał latem w upale a zimą w mrozie bo na magazynie ogrzewania niet...Ale skoro szeregowi pracownicy są w porządku to myślę że zaryzykuję :). Dzięki za odpowiedzi.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Probny pracownik - 2015-12-29 20:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o pracownikow: "ten to tylko o grach gada", ten to, ten tamto, obgadywanie za plecami. Jedno powiedza tobie, drugie innym. Ale jesli trzeba to pomoga :) Minimalna krajowa za takie wymagania za wymagany wysilek to parodia.
zdjecie uzytkownika
ulapa - 2015-12-31 00:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u ncih robota jako magazyneir, ale niestety napisali, ze wymagana jest praca fizyczna, wiec nikt drombnej postury się nie nadaje na pewno niestety.
zdjecie uzytkownika
taki ja - 2016-01-02 21:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam drobną posturę i się jakoś nadaję więc co to za negatywne opinie?
zdjecie uzytkownika
_Nowy_ - 2016-01-03 14:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki ja,masz rację-to,że ktoś ma drobną posturę wcale nie znaczy ,że nie nadaje się do pracy na magazyn Ja też wielki nie jestem, mam zaledwie 174cm wzrostu ,ale wierzę że dam sobie radę :) Będzie dobrze! :)
zdjecie uzytkownika
34434 - 2016-01-03 22:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a moze ktos z was zainteresowałoby podjecie pracy w firmie ALTOM SP. Z O.O. SP.K., teraz to szukaja akurat magazyniera w Gnieźnie, moze warto sprobowac
zdjecie uzytkownika
Zdenerwowany - 2016-01-05 15:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie omijajcie tą firmę szerokim łukiem! Proces rekrutacji to jakaś paranoja! Każą przyjśc na jednodniowe bezpłatne szkolenie,podpisujesz papier że zgadzasz się w danym dniu na pracę za darmo,harujesz w nadziei z asystą że się uda po czym dostajesz informację że decyzja jednak jest negatywna! I tym sposobem mają codziennie jakiegoś pracownika za darmo! Jeżeli faktycznie zależałoby im na pracownikach to daliby powiedzmy chocby umowę na miesiąc i dopiero po tym okresie decydować,czy przedłużyć czy nie? Przecież po jednym dniu nie można ocenić czy ktoś sie nadaje czy nie! Chora firma i chore podejście!
zdjecie uzytkownika
Anna - 2016-01-06 11:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zdenerwowany Mnie potraktowali podobnie! Chciałam pracować,szukałam pracy w tym zapyziałym Gnieźnie i dokładnie to samo przerobiłam. Popracowałam sobie za darmo i mnie nie przyjeli. A ciagle szukaja do pracy na magazyn. w Przemianach czesto pojawia sie ogloszenie. a na ich stronie internetowej to juz nie wiadomo od kiedy to ogloszenie o rekrutacji jest. Po tym jak mnie potraktowali powiedzialam sobie nigdy wiecej nie kupie u nich zadnego garnka czy nawet sztuca albo kieliszka. wole kupic sobie przez internet z Chin ale im nie dam zarobic bo wykorzystuja ludzi albo szukaja nie wiadomo kogo do pracy na magazyn!!! Profesora,robota,maszyny?
zdjecie uzytkownika
mokka - 2016-01-06 15:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Anna Ciebie wzieli na prace za free na jeden dzien czy dluzej? bo to ze po jednym dniu przeszkolenia moga podziekowac to normalne, musza sie rozeznac w ludziach. a komus sie udalo do nich dostac z obecnych na forum?
zdjecie uzytkownika
Anna - 2016-01-06 20:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po jednym dniu mi podziekowali. to jest normalne? I jeszcze ten gruby kierownik w okularach na dole. gowniarz do piet mi wiekiem nie dosiega. W zadnym zakladzie pracy z czyms takim sie nie spotkalam. byla zawsze umowa na jakis okres probny a tu to jest cyrk. bezplatna praca na jeden dzien....
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-01-06 21:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze mną wczoraj odwalili taki sam numer. Tydzień temu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Kadrowa z jakąś babką prześwietlały moje świadectwa pracy... A dlaczego pan tu pracował tyle,a dlaczego tyle i takie inne pierdoły...Jakoś z tego wybrnąłem, ponieważ w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć pracę na umowę o pracę. Ok,po południu tego samego dnia dostaję telefon,że mam przyjść na godzinę siódmą 5 stycznia na szkolenie. Ok,poszedłem z nadzieją,że praca po tym bezpłatnym szkoleniu jest pewna bo miałem nagraną inną pracę w innej firmie i portiernię,mówię ochroniarzowi że przyszedłem do pracy pierwszy dzień. Fajny miły gościu wprowadził mnie do magazynu do kierownika. Tam wypisałem papier "Umowa o możliwości zapoznania się z warunkami pracy",pracowałem w asyscie z jakimś brygadzistą o imieniu Paweł. Przez pół dnia pomagałem mu liczyć czajniki na dole a potem przenosiliśmy suszarki do bielizny z góry na dół! Ze skanerem zapoznał mnie tylko pobieżnie. Potem byłem z niejakim Arturem i ten jakoś mnie w ten system wkręcił. Myślę,że było ok,dawałem radę-wszak informatyka to mój żywioł. Po skończonej pracy,przed godziną czternastą idę do kierownika zapytać się,czy mam przyjść w czwartek,tzn.jutro? Odpowiedział mi ,że prowadzą proces rekrutacji i jeśli do końca tygodnia nie otrzymam odpowiedzi tzn. że odpowiedź jest negatywna. Wracam do domu,przed godz piętnastą dostaję telefon z kadr że " na chwilę obecną decyzja jest negatywna i nie możemy Panu zaproponować pracy". Myślałem ,że cholera mnie weźmie,wyjdę z siebie i stanę obok! To cały dzień człowiek robił za nic? Bo takie jest widzi mi się pracodawcy? A może kierownikowi mój wygląd nie pasował? Bo najłatwiej oceniać po pozorach? Właścicielu Altomu! Weź się za to i nie rób takich numerów! Bo będziesz szukać pracowników do us...ej śmierci! Skoro tak zostałem potraktowany przez pracodawcę moja opinia na jego temat również jest negatywna. Trzeba w życiu być uczciwym i pisać/mówić prawdę!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-07 00:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bartek To ty taki z ta brodka byles? Jak to ty to ale pojechales na tym forum... :)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-07 11:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i po co tam byłeś wogóle nawet na 1 dzień bym nie poszedł oszczał bym tom ich portiernie i wyszedł.Waldek ( własciciel) o tym nic nie wiem i nie będzie wiedział bo debile z biura srają w gacie na jego widok i mówią mu że wszystko jest ok i walą scieme .Druga sprawa widzisz z kim pracowałeś cały dzień nie powiedział ci w oczy nic tylko za plecami ja wyszłeś opierdolił ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tam robią sami konfidenci i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Dla tych co zamierzają tam skłądac papiery odradzam , dni tej firmy są policzone.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-01-07 16:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@byly pracownik: Wiesz,ja nie mogę sobie tak wszystkiego olać bo mam zbyt skomplikowane życie. Tata zmarł mi w maju ub.roku,jestem sam na utrzymaniu z mamą i co? Spróbuj się utrzymać za 1300 zł w dwie osoby za tą kwotę? Dlatego szukałem w Altomie uczciwej, pewnej pracy bo dają umowę o pracę,możliwość zrobienia uprawnień na wózki... myślałem,że się uda... A tu "masz babo placek"...
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-07 19:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek - uwierz że o uprawnieniach na wóżek w altomie to mozesz pomarzyć to jest pic na wode żeby wiare przyciągnąć!
zdjecie uzytkownika
żuku - 2016-01-07 21:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"były pracownik" liczyć to ty możesz sam na siebie.
zdjecie uzytkownika
Ha ha - 2016-01-08 11:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy ludzie w końcu się naucza że ta firmę trzeba omijać z daleka. Za co ktoś zapytania? A no za wszystko, za place, za atmosferę, za tragiczne warunki pracy ( latem upał nie do zniesienia, zimą tak zimno że walczysz żeby 8h wytrzymać a gdzie tu dopiero pracować), za podejście kierownikow i pseudo dyrektora, za brak zorganizowania ( brak palet, kartonów do pakowania a porządku i wydajności wymagają), za obciążenie kosztami za co tylko się da ( odnośniki, straty, skanery). Jednym słowem masakra, ludzie nauczcie się w końcu na czyichś błędach, tyłu ludzi co tam pracowało i ostrzega innych a wy ciągle o to samo pytacie.
zdjecie uzytkownika
mix - 2016-01-08 18:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwol by każdy decydował o tym gdzie chciałby pracować, to że ty miałes złe doswiadczenia to nie znaczy ze ktos bedzie podążał twoja scieżka @Ha Ha, poza tym pewne sprawy zachowaj dla siebie.
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2016-01-08 20:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakich sprawch mowa, ktore powinnem zachowac dla siebie? Pewnie ze kazdy decyduje o sobie, ja tylko ostrzegam tak jak rodzic dziecko a kto co zrobi to juz jego sprawa
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-01-09 21:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupi byłem,że dałem się w to wszystko wkręcić... Niektórzy ludzie są wydaje się spoko i może faktycznie z kimś sensownym dałoby się tam z kimś zaprzyjaźnić. Ale ta winda to już pamięta czasy Gierka. To jest antyk -1974 rok? Jakaś wajcha po prawej stronie zeby to odpalilo. Jeździ to jak muł..Szefa nie stać na jakąś normalną bezpieczną windę? Paranoja! To ja w bloku mam lepszą,bezpieczniejsza na Winiarach bo dwuletnią windę! W tym Altomie to jest szmelc a nie winda! Ale jaki właściciel taka winda i taka firma...
zdjecie uzytkownika
cvbn - 2016-01-11 00:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wam,ciekaw jestem czy wiecie ze na chwile obecna w firmie ALTOM SP. Z O.O. SP.K. akurat poszukuja pracownika na stanowsiko magazyniera w Gnieźnie
zdjecie uzytkownika
nataniel - 2016-01-11 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bartek to idź i zamieszkaj w tej swojej windzie w bloku i przestań już wypisywać te swoje teksty.
zdjecie uzytkownika
Dobek - 2016-01-13 15:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cvbn gdzie dokładnie widziałeś tą ofertę? Ja niestety nie widzę takiej tutaj. Wiem natomiast, że szukali kiedyś specjalisty ds. HoReCa. Myślałem o zatrudnieniu u nich, właśnie magazynier by mi pasował. Więc z chęcią dowiem się czegoś więcej. Z tego co słyszałem to dają umowę o pracę i zarobki też nie są takie złe, bo powyżej najniższej krajowej da się wyciągnąć spokojnie, a przecież na magazynie to nie takie częste.
zdjecie uzytkownika
kowalski - 2016-01-18 17:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kompletować nie marudzić, towaru nie zabrudzić !
zdjecie uzytkownika
nex - 2016-01-18 20:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dobek, teraz żadnych ofert nie ma do altomu. Przeglądalem wszystkie możliwe fora i wnioskuję z tego, że mają na tyle stabilną sytuację że nie potrzebują nikogo zatrudniać.
zdjecie uzytkownika
alchem - 2016-01-22 09:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nex - 2016-01-18 20:23:13]:
Sytuacja stabilna jak trijodek azotu
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-01-22 11:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sytuacja stabilna hahahhahahah dobry zart
zdjecie uzytkownika
brajan - 2016-01-22 14:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2016-01-22 11:30:47]:
widzę , żę nie do końca zgadzacie się z takimi opiniami. Znam jednak ludzi którzy się tym nie przejmują i ostatnio jeden z nich aplikował do altomu na specajlsite ds HoReCa
zdjecie uzytkownika
uki - 2016-02-02 13:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak mozna pracowac za 1300 zł na 3 zmiany przy 15 min przerwy do tego robiac wygorowana norme.
ludzie, wyjezdzajcie do anglii, tutaj placa miniumum 7F na g + 1godz. pauzy płatnej. pracowalem w altomie kilka miesiecy, nie polecam. teraz robioac to samo , a nawet mniej mam 6x tyle co w tym kolchozie
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-02-02 13:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uki, to pretensje do rządu. Jak dla mnie minimalna krajowa to stawka uczciwa, jest umowa o pracę a Altomie i to jest ważne. Kasa na czas, atmosfera ok - wielu to wystarcza.
zdjecie uzytkownika
Grazia Starospychacz - 2016-02-03 06:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tadek i @nex zlitujcie się nad prawdziwymi pracownikami i nie wypisujcie tych bredni. Najniższa krajowa to uczciwe? Albo jesteś Maria Paula albo Waldinox albo masz coś poprestawiane w głowie. Albo jesteś jednym z tych co auta dostaje lub zarabia w dzień tyle co my w miesiąc. Gwizdac na was!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brygadzista naprawe w porzadku. Zapytal o to o co mial zapytac. Rozmowa przeprowadzona naprawde profesjonalnie
Pytania: Planowane operacje, slub, wyjazd za granice?
Gotowosc do pracy na 3 zmiany?
Gotowsc do nadgodzin/prac w weekendy?
Przyszla kariera? Np jako kierownik czy tez jakas szkola wyzsza.
Oczekiwane wynagrodzenie?
Dodatkowe uprawnienia.
Co sie robilo w ciagu ostatniego roku?
DOswiadczenie w pracy na magazynie.
Cos o cyzm warto wspomniec np jakies kursy.
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-02-03 12:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam opinię że atmosfera w altomie jest ok to śmiać mi się chce. Odrazu wiadomo kto pisze takie komentarze. Ostatnio altom zanotował największy obrót firmy, zgadnijcie jak podziękował pracownikom? Premią pieniężną? Zapomnijcie!!! Po dwa cukierki na głowę, dobre co☺ dwa cukierki!!! Na miejscu prezesa wstydził bym się takie coś zrobić. Wolalbym przemilczec ten fakt i nie upokarzac pracowników takimi "nagrodami".
zdjecie uzytkownika
Kukiz 15,5 - 2016-02-04 06:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie @haha i tutaj małe sprostowanie. Ze 3 osoby dostały pieniążki. No pomińmy fakt że miały być dla wszystkich a podzielili na 3.
Za mało żeby żyć, za dużo by nie żyć. Smutne

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert