Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Pracowałeś w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
heniu - 2015-07-03 12:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myśle, że zapłacą :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-07-07 11:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ją ci powiem tylko jedno,pilnujcie nadgodziny bo za wszystkie wam nie zapłacą,wspomnień moje słowa.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-07-10 17:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapłacili ;) :P !!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-07-11 14:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to nie wszystkim
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-07-11 15:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to źle wiesz - wszystkim tak jak było ustalone :)
zdjecie uzytkownika
heniu - 2015-07-14 18:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zapłacili. I już nie wymyślajcie, że nie.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-07-16 18:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy zainteresowani zgłoszeniem altomu do pip-u maja okazję w najbliższą sobotę. Popołudniowa zmiana kończąc pracę w piątek o 22 najprawdopodobniej przyjdzie do pracy w sobotę na 6 rano nie zachowując wymaganej 11 godzinnej przerwy dobowej. Oto cały altom
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-07-22 23:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się rozpisujecie o przerwie 11godz dobowej która jest nie mniej wazna niż przerwa 35godz tygodniowa. Czyli np nocka kończąc prace o 6 rano w sobote mogła by przyjść do pracy w sobotę dopiero na godz 17 do 2 w nocy, ale zgodnie z zachowaniem przerwy 35godz nie mogła by pojawić się w pracy na 6rano w poniedziałek co wyklucza nocna zmianę z pracy w soboty.
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-07-23 16:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracujesz w altomie,zapomnij o domie,co tam sie dzieje to mala bania.kazdy tylko sobie a jak inny nie zrobi normy to wielkie halo,chamstwo i zenada.
zdjecie uzytkownika
nocka - 2015-07-28 00:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nocka, nocka ale raz w tygodniu 36 godzin przerwy to musi być! Ktos oficjalnie wie co nagrzebal byly juz dyrektor?
zdjecie uzytkownika
nocka - 2015-07-28 00:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nocka, nocka ale raz w tygodniu 36 godzin przerwy to musi być! Ktos oficjalnie wie co nagrzebal byly juz dyrektor?
zdjecie uzytkownika
nocka - 2015-07-28 00:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nocka, nocka ale raz w tygodniu 36 godzin przerwy to musi być! Ktos oficjalnie wie co nagrzebal byly juz dyrektor?
zdjecie uzytkownika
stary_pracownik - 2015-07-28 21:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nocka - 2015-07-28 00:49:31]:
chyba nie bardzo jesteś zorientowany co się dzieje w altom. zwolnil się z pewnoscia już nie mogl dalej ujechać z zarządem albo znalazł lepsza prace. co jak co, ale jako jeden z nielicznych potrafil wspolpracowac z pracownikami.a teraz? ...pozostawię to bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
ściemo samozwaniec - 2015-07-28 21:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stary_pracownik - 2015-07-28 21:08:28]:
teraz mamy nowego PSEUD0 "derektora"
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-28 22:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie którzy maja swoje zdanie nie maja prawa bytu w altomie,szczególnie w obliczu nowego pseudo "dyrektora". Z nowego systemu zarządzania wynika że lepiej nie mieć wydajności,chodzić na l4 niż być wydajnym i sumiennym pracownikiem ale nie dać się zrównać z ziemią i mieć swoje zdanie jak w demokratycznym państwie przystało. Ludzie obudzcie się bo zamiataja wami jak kiepską zmiotła do podłogi.
zdjecie uzytkownika
stary_pracownik - 2015-07-28 22:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-07-28 22:14:05]:
Kolego, nie chciałem negatywnie komentować, ale muszę Tobie pzryznać rację.
zdjecie uzytkownika
Ale jaja - 2015-07-28 22:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może poprostu pracownik nie obecny jest najlepszy bo jest nie obecny czyli mało wadliwy i nie trzeba przed nim strugac pajaca:) to są dopiero jaja, tego nawet Pitagoras nie mógł przewidzieć. Skandal to mało powiedziane, czy pieniądze aż tak mogą przyćmić czlowieczenstwo?
zdjecie uzytkownika
STIEPAN - 2015-07-29 16:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwięcej marudzą Ci, którym nie chce się robić. Dzisiaj wszędzie trzeba ciężko pracować, ale widać nie wszyscy o tym wiedzą. KAŻDEMU NALEŻY DAĆ SZANSĘ. NOWEMU DYREKTOROWI RÓWNIEŻ.
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-07-29 16:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [STIEPAN - 2015-07-29 16:10:37]:
STIEPAN najwięcej marudzą Ci, którzy są poniżani i obrazani przez nowego jak to nazwal ktoś pseudo"dyrektora". TO nie ma nic wspólnego z ciezka praca. a szanse można dac osoba które cos ze sobą prezentują, maja kwalifikacje to bycia na tym stanowisku i potrafią kierowac ludzmi... obecna osoba nie posiada zadnej z tych rzeczy.
zdjecie uzytkownika
STIEPAN - 2015-07-29 17:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że "NOWY" jest wymagający, surowy, pracowity i ambitny, nie znaczy zaraz, że musi być zły. Choć pewnie jak my wszyscy będzie popełniał błędy. Tych jednak nie popełnia ten, kto nic nie robi. Pożyjemy, zobaczymy jak będzie.
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-07-29 17:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [STIEPAN - 2015-07-29 17:05:15]:
te cechy co wymieniles nie kwalifikuja go do tego co napisałam wcześniej. A jego zachwoanie na magazynie mowi samo za siebie. Przyjdz zobacz, bo raczej nie bywasz u nas zbyt często.. a słowa nie zamydla oczu innym
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-30 18:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zachowanie tego pseudo "dyrektora" jest co najmniej skandaliczne,żeby do starszego pracownika nie mieć szacunku i mówić tonem wręcz rozkazującym, brak szacunku do starszych ludzi. Jego zachowanie czasami przypomina zachowanie człowieka na "haju". Pracownik jest traktowany jak sz..ta. Ogólnie cala sytuacja nadaje się nawet do telewizji. A przy prezesie wszyscy potulni jak baranki.
zdjecie uzytkownika
STIEPAN - 2015-08-01 17:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoba o której z takim zaangażowaniem rozpisujecie się tutaj ma wielkie podstawy ku temu by być odpowiednią osobą na właściwym miejscu. A co do relacji.... Cóż....
Nikt nigdy nie mówił, że trzeba się kochać a nawet lubić,mogą to być relacje czysto służbowe, ale pracownik podlegający kierownikowi, czy to dyrektorowi zobowiązany jest do wykonywania poleceń i zadań. Czy możecie odmówić w/w osobie np. pracowitości, zaangażowania i poświęcenia? Oczywiście, że nie. Dlatego właśnie w wielu aspektach możecie się od Niego uczyć. I taka jest prawda.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brygadzista naprawe w porzadku. Zapytal o to o co mial zapytac. Rozmowa przeprowadzona naprawde profesjonalnie
Pytania: Planowane operacje, slub, wyjazd za granice?
Gotowosc do pracy na 3 zmiany?
Gotowsc do nadgodzin/prac w weekendy?
Przyszla kariera? Np jako kierownik czy tez jakas szkola wyzsza.
Oczekiwane wynagrodzenie?
Dodatkowe uprawnienia.
Co sie robilo w ciagu ostatniego roku?
DOswiadczenie w pracy na magazynie.
Cos o cyzm warto wspomniec np jakies kursy.
zdjecie uzytkownika
dzika - 2015-08-01 18:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My musimy pracowac po 10 godzini do tego sobota a pseudo dyrektor zwalnia ludzi dla zasady Bo ma wladze .to jest chore.
zdjecie uzytkownika
no - 2015-08-01 21:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tańcz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Altom Sp. z o.o. Sp.k.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Altom Sp. z o.o. Sp.k.?
Zadaj pytanie
alert