brak logo

Call Center House Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Call Center House Sp. z o.o.

anonim 2011-02-20 13:06:14
Male CC. Dopiero sie rozwija. I troche sobie nie radza. Atmosfera w pracy bardzo fajna. Szefostwo rowniez. Szczegolnie( usunięte przez administratora )przesymopatyczna osoba. Mam nadzieje, ze firma sobie w koncu poradzi. Milo wspominam ten czas.
anonim 2011-09-19 18:49:57
ATMOSFERA super , szefostwo również , przestrzegają przepisów o prawach i obowiązkach pracowników . Ale ..... Ogólnie polecam ale późno przesyłają wypłaty .
anonim 2011-10-03 19:57:06
anonim - 2011-09-19 18:49:57ATMOSFERA super , szefostwo również , przestrzegają przepisów o prawach i obowiązkach pracowników . Ale ..... Ogólnie polecam ale późno przesyłają wypłaty . Tak, tak... atmosfera może i super ale co do ( usunięte przez administratora ) zwłaszcza jak już tam nie pracujesz, to możesz pożegnać się z opłatą. Jeśli dzwonisz to Ci tłumaczą, że pieniądze dopiero poszły albo nie mają teraz wypłacić; że za tydzień wyplacą itp., a jak później dzwonisz jeszcze raz to odkładają słuchawkę albo wyłączają telefon. I tak ostatnio dużo osób wyrolowali. Nawet na drzwiach wywiesili kartke z napisem: ( usunięte przez administratora )
1
Ania 2011-10-06 14:25:45
Ja tez dostałam wynagrodzenie z opóźnieniem i zostało mi wytłumaczone dlaczego tak się stało - i to do mnie trafiło bo zbyt mała sprzedaż przeze mnie między innymi do tego doprowadziła. Opóźnienie każdemu się może darzyć. ps. wszelkie niki Anonimy: szkoda że nie macie odwagi się ujawnić
NubakNubakNubak 2011-10-10 10:24:27
Ania - 2011-10-06 14:25:45Ja tez ( usunięte przez administratora )to do mnie trafiło bo zbyt mała sprzedaż przeze mnie między innymi do tego doprowadziła. Opóźnienie każdemu się może darzyć. ps. wszelkie niki Anonimy: szkoda że nie macie odwagi się ujawnići dziwnym trafem taka wypowiedz pojawia się 5 minut po rozmowie kwalifikacyjnej, podczas której zadałam pytanie o opinie w internecie dotyczące terminowości wypłat :) (to jedyna strona z opiniami o tej firmie wiec nietrudno znaleźć) poza tym - skoro do Ciebie to trafia to może mi wytłumaczysz, w jaki sposób wysokość sprzedaży może wpłynąć na termin wypłaty?( usunięte przez administratora )
aaa 2011-11-22 17:09:45
mało profesjonalizmu, mnóstwo teorii na szkoleniach - zero praktyki, firma sprawia wrażenie stojącej na kurzych łapkach... cienka lokalizacja - w ( usunięte przez administratora ). 15min spacerkiem, do pl. zawiszy (najblizszy przestanej bus, tranwaj) jakies 10min poboczem. Szefostwo - to kazdy indywidualnie oceni...
anonim 222 2012-01-09 20:30:25
firma [usunięte przez moderatora] od kiedy zmienil sie kierownik, nic nie mozna wszystko zakazane nie polecammmmmmmmmm
xxxx21 2012-01-27 13:43:46
Ja też pracowałem w Call center House za poprzedniego i obecnego kierownika. Może i mniej samowolki ale przynajmniej wyniki osiągaliśmy lepsze. Odszedłem bo dostałem lepszą propozycję pracy. Ogólnie jest ok.
kandydatka 2014-05-26 22:25:24
Troche nie rozumiem tego forum? Po co jest stworzone skoro polowa jest usunieta? Firma ma cos do ukrycia??? Troche tak to wyglada.....dajcie ludziom sie wypowiedziec swobodnie. Jaki jest tego sens skoro usuwacie to co Wam sie nie podoba?
jasiek 2015-01-12 14:50:13
a panie @major, dlaczego pan zdecydowanie nie poleca? jeśli firma jest mała to nie znaczy od razu, że jest to firma krzak i tak naparawde pracują w niej dwie osoby.. moim zdaniem jeśli firma przynosi jakieś korzyści i nie trezba do niej dokładać to tylko na plus jest wtedy na nich, dobrze to wróży na przyszłość.
Gall Anonim 2015-06-22 15:38:06
Skończyłem pracę w call center house - nie jest źle. Zlecenie, stawka godzinowa i prowizje. Fajna atmosfera i nagrody. mogliby mieć wyższe prowizje ale nie jest źle. Pracują nad sobą.
Misia 2015-10-29 10:49:25
Czy ktoś może mi powiedzieć coś o tej pracy? Bo opinie są różne i nie wiem, czy warto się do nich zgłaszać
Rekrutacja Call Center House 2016-05-18 11:18:40
Jeżeli jesteś zainteresowany podjęciem współpracy... Aplikuj !!
obecnie poszukujemy osób na stanowisko konsultanta sieci PLAY ( usunięte przez administratora )
pani jasia 2016-06-18 11:12:20
czy to będzie konsultant stacjonarny czy chodzi o stanowisko w sprzedazy telefonicznej? jesli już mówimy o słuchawce to chciałabym wiedzieć czy mówimy o połączeniach wychodzących czy przychodzących, z góry dziękuję za odp
Zostaw swoją opinię o Call Center House Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Call Center House Sp. z o.o.