logo Valent

Valent

Kraków

Opinie o Valent

ja 2014-05-05 17:16:10
Bardzo fajna firma
5
Ewa 2015-09-09 14:35:31
Trzeba przyznać, że znają się na rzeczy. Indywidualne podejście, dotrzymywanie terminu... Super.
Nie mam żadnych uwag. Współpraca z firmą Valent była bardzo przyjemna.
5
Jerzy 2015-10-06 10:33:21
Odpowiedzialnie wykonują remont. Wszystko na umowie klarowne, zrozumiałe, na szczęście nie ma żadnych ukrytych kosztów.
Wszystko wiadomo.
Terminowo wykonali remont w naszym domu.
5
Tomasz 2015-10-29 10:29:53
Poważna firma, która nie bagatelizuje wymagań klienta i co klient mówi.
Moim zdaniem doskonale wykonali wszelkie prace w moim mieszkaniu i stąd taki efekt.
Ja jestem zadowolony.
Minimum formalności, bardzo miła obsługa.
5
Olek 2015-11-21 09:27:04
Nie spodziewałem się, że będę zadowolonym klientem ich firmy. Na początku trochę zaskoczyli mnie ceną, ale jaksię okazało, nie ma żadnych ukrytych kosztow,a firma remontuje domy od A do Z. I to mnie właśnie przekonało.
Oddałem swój dom w ich ręce, a po skończonym remoncie nie wychodziłem z domu ani na krok. Rezultat bajkowy.
5
Artur 2016-08-10 23:10:43
Niestety nie polecam jako rozczarowany dobrze zapowiadającym się całokształtem w stosunku do końcowego efektu.
4
Irena Zajdel VALENT 2016-10-10 14:41:30
Witam, ciekawa opinia szkoda że tylko spowodowana żalami osoby odsuniętej od spraw firmy.
4
Olga 2016-10-12 21:59:38
Jak dla mnie cała współpraca była w porządku. Dokładna wycena, która na końcu tylko zmalała bo udało się taniej kupić część rzeczy. Wykańczali mi dom pod Krakowem. Pozytywnie zaskoczył mnie projekt. Teraz gdy już mieszkam przyznaje rację P. Irenie co do niektórych rozwiązań. Warto zaufać fachowcom. Samo wykonanie również w porządku. Z terminem był delikatny poślizg , jakiś tydzień. Ale wolałam by już wszystko na spokojnie zostało dokończone.
Ogólnie wszystko dobrze, więc polecam.
5
Mirek 2016-11-05 19:33:56
Szukałem firmy która wykona aranżacje mojego domu i wykona cały remont. Tak natrafiłem na valent. Otrzymałem bardzo dokładną wycenę. Troszkę droższą od innych ale zawierała o wiele wiecej elementow. Najważniejsze było to, że nie musiałem zajmować się dostawą materiałów i pilnowaniem wszystkiego w trakcie.
W trakcie projektowania super kontakt, bardzo ciekawe propozycje. Słuchają klienta i dostosowują potrzeby. Na kilka rozwiązań pewnie nigdy bym nie wpadł. Wykonanie również dobrze.
Gorąco polecam dalej.
1
małgośka 2016-11-14 12:16:42
Też szukam o nich opinii. To jest opinia o Valent spółka czy Valent Irena Zajdel ?? czy to jest to samo? ( inny adres ale strona www ta sama, logo też)
Irena Zajdel właściciel marki VALENT 2016-11-16 10:31:53
Pani Małgorzato, właścicielem marki VALENT od samego początku jestem ja - Irena Zajdel. Jak łatwo można sprawdzić w internecie i działalność pod nazwą Irena Zajdel VALENT jak i spółka VALENT zarejestrowane są pod tym samym adresem.
Jeśli ma Pani jakiekolwiek wątpliwości czy pytania co do stanu prawnego firmy, zapraszam do nas bezpośrednio.
Grzegorz 2016-11-22 16:45:03
Profesjonalna firma, z dobrym podejściem do klienta. Mają duże doświadczenie, co przekłada się na pomysły, na które sam bym nie wpadł. Aranżacja małego mieszkania przeszła oczekiwania, zmieściło się wiele rzeczy na które nie było miejsca.
2
Zostaw swoją opinię o Valent - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valent