brak logo

Albert Heijn

Netherlands

Opinie o Albert Heijn

Ttka 2016-09-25 12:13
Masakra - jak widzę co tu ludzie piszą, Ja jako 22letni facet mogę powiedzieć, że to była najlżejszy praca jaka miałem (nie nienpracowalem na budowie etc.) Ta śmieszna norma 6h to nie jest żaden problem... magazyn jet zadbaby i warunki pracy są naprawdę zajebistego fajna atmosfera zawsze móżna z kimś pogadać w gangu, w geldermalsen jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie słuchajcie tych idiotów którzy piszą np. Ze praca jest ciężka bo skrzynki z piwa trzeba dawać nad głowę. ... bo zamienie jest zrobione tak ze zaczynasz od najcięższych rzeczy tak więc. Piwo idzie na sam dół bo jest na początku zamówienia. ...
6
Kiszony Ogorek 2016-09-25 21:05
Najlepszy Albert jest w Roermond, 13e stawka za godzine plus dodatki i same lekkie rzeczy masz, pieluchy, husteczki do nosa, pap toalet, dezodoranty jakie browary, gdzie to?. A no i jezyka nie trzeba umiec A norma jest smieszna.Najlepsza praca jaka moze byc, pewnie teraz bedzie nabor bo malolaty zjezdzaja. Polecam.
7
Jogobella 2016-09-26 14:18
Hej, a z jakiej agencji pracujesz, że piszesz o Roermond? :)
4
Luk 2016-10-03 20:47
Wlasnie ciekawie brzmi ta praca w Roermond.
Cos wiecej z jakiej firmy.

Pozatym mam pytanie czy agencja wam zalatwila caly wyjazd i wszystko?
Andrzej 2016-10-03 21:04
Otto szuka do Holandii do Rotterdamu jako zbieracz zamowien.
Ktos byl? cos moze powiedziec?
Raul 2016-10-04 23:01
My bylismy ze znajomym w 2 w Rotterdamie, jechalismy z Polski i poczatkowo mielismy zostac w Rotku tylko 4tyg na szkoleniu a nastepnie mielismy byc przetransportowani do De Meern(prowincja Utrechtu). W koncu doszlo do tego, ze zostalismy w Rotterdamie 2 miesiace(caly czas przekladali wyprowadzke). Narobilismy troche znajomosci, przyzwyczailismy sie do zycia w tym miescie. De Meern? Dla mnie osobiscie porazka. Rotterdam spoko, w wakacje mniej godzin od Unique, ale pozniej hamstery + caly czas praktycznie 6dni w tyg, wiec kolo 400~ euro po odliczeniu mieszkania i ubezpieczenia bylo(85eur+19,50eur). Mieszkanie od Unique w Rotterdamie spoko. W De meern porazka. Czas zmienic robote albo biuro. Myslalem nad Otto ale nie wiem czy da rade zwolnic sie z Unique(de facto jeszcze niczego nie podpisalismy) i zatrudnic sie w Rotku przez Otto. Pozdrawiam.
AKS 2016-10-07 22:58
Ja pracowałem w Albercie w De Meern i muszę powiedzieć że byłem bardzo zadowolony wypłaty miałem po 450 euro prawie co tydzień. Nie wiem jak jest teraz bo nie pracuje tam od miesiąca, ponieważ pojawili się nowi koordynatorzy i spieprzyli cała robotę, planują ludzi w kolejności kto większy lizus ten idzie, dlatego odszedłem. Ale kto chce może spróbować przez 2 biuro. Ja pracowałem przez Adecco, a jest tam jeszcze Unice.
Natalja 2016-10-12 11:20
Też mam 19 lat i wybieram się do Alberta jak tam stoi się z zarobkami w naszym wieku tygodniowo ? I czy jest możliwość robienia nadgodzin ?
h 2016-10-13 18:46
Teraz jest porażka, praca po 5-6 godzin, wypłaty nigdy nie przekraczają 300 eur a wciąż poszukują nowych ludzi...
2
perszing 2016-10-17 23:24
Zgadzam sie pracuje w ah w Tilburg. Pracy jest po 3, 4 dni a ciagle przyjmuja nowych,co poniedzialek 20stu mlodych . To na mieszkanie sie ledwo zarobi......
5
o 2016-10-19 12:41
w umowie nie masz gwarancji godzin
pracownik 2016-10-19 21:04
Spoko darek, nie ma gwarancji godzin ale przewaznie jest tak gdy sa jakies przestoje ze sie nie ma 38h ale po 1sze albert to spozywka, zamowienia ida ciagle a skoro teoretycznie jest mniej pracy / choc chora norma ciagle jest taka sama hahahhaha / to dlaczego ciagle przychodzi pelno nowych osob ? Gdzie tu logika? Przyjechalem zarobic a siedze na domku a nowych dalje przyjmuja, oni zarabiaja od sztuki za to ze nowych ciagle biora.....Niestety moje zdanie o firmie eena zmienia sie na gorsze z dnia na dzien..
2
Radi 2016-10-21 20:14
Witam, potwierdzam niektore opinie o pracy w Albertach. Pracowalem jeszcze za czasow Adecco w AH Geldermalsen, pozniej jeszcze jakis czas przez Otto i wiem, ze normy byly wysrubowane na maxa. Otto to ciemny obraz, bo nic nie mozna bylo sie dowiedziec a koordynatorzy mieli obowiazek "pouczania" picker'ow w sposob co raz to mniej wyszukany. Niektorzy z nich moze to lubili- ja nie. Tak, bylem koordynatorem, ktorego Otto sie "pozbylo" w pierwszej kolejnosci, bo nie umialem sie pogodzic z takim traktowaniem ludzi. Otto utrudnilo mi zycie na dlugo jeszcze i nie polecam nikomu tego biura. Polecic moge Adecco, Randstad, Duijndam, AB, E&A. Za koordynatorow nie poswiadczam, bo to kwestia indywidualna osobowosci czlowieka. Jezeli ktos nie rozumie, ze koordynator jest dla pracownika a nie odwrotnie, to nic sie na to nie poradzi. Wkrotce rozpoczne prace w XPO Nieuwegein przez Adecco, wiec z pewnoscia dam znac jak wyglada sprawa tam. Poki co wszystkim zycze sily i mocnych nerwow :)
6
pok roz okyj 2016-10-24 07:45
Ty robisz? jo to pracuja, to je dobra fucha ino trza mieć dobra kondycja coby podnosic wina olyje, browary ,cola, proszki na pranie. no a majstrowie w biurze to so juz inna bojka.... ale jak ty norma robisz to jest okyj
4
nowy 2016-10-24 16:02
Jak wyglada praca w magazynie internetowym ze znajomoscia angielskiego? Jesli ktos cos wie prosze o odp.
felicjan 2016-10-25 12:34
Praca lajtowa pracuje już 7 miesiąc! Robisz swoje i tyle ;)
ahh 2016-10-25 20:15
pracuje w AH online, praca jest fajna, zbierasz zamówienia za pomocą skanera. O którego Alberta internetowego dokładnie Ci chodzi ?
Radi 2016-10-27 07:21
Witam, pracujesz moze w AH Online Rotterdam? Jesli tak, to prosze troszke wiecej informacji, i przez ktore biuro? Pozdro
pytająca 2016-10-27 15:07
Jak wiadomo AH są różne, czy w Pijnacker jest tym z cięższych AH ? czy asortyment jest zróżnicowany i kobieta da sobie rade?. Z tego co mi wiadomo AH w Tilburgu jest raczej dla mężczyzn ze względu na rodzaj towaru. Proszę o podpowiedz.
2
Radzio 2016-10-28 07:50
Tilburg ah jest masakra, zgadza sie ,skrzynie z browarem, chemia, zgrzewki napojow i wysoka norma , a na chlodni to samo banany, jablka , ziemniaki, 3/4 facetow tam
5
Pytajaca 2016-10-28 11:07
A AH w Pijnacker? Nie masz moze info jak tam wyglada sytuacja?
ahh 2016-10-28 19:03
Nie w Rotterdamie, w De Meern obok Utrechtu, praca fajna, tylko mało godzin, w Rotterdamie podobno jest lepiej z godzinamiah
1
Migotka 2016-10-30 16:14
hej jaką agencję byście polecili chcąc wyjechać do Holandii ?Jakie warunki są oferowane i jak o się przekłada na kasę?
Praca Ah 2016-11-04 14:51
Pracowałam rok czasu w Tilburgu AH i dalam rade z normą i "asortymentem" dla chcącego nic trudnego praca jak każda inna tylko kasa większa
Yhhy 2016-11-05 19:17
To dlaczego tylko rok??
1
golons 2016-11-07 10:20
cześć szukam numeru do unique w de meern mogłby mi ktoś podać potrzebuje dostać stary jarograf :)
1
niskoslodzony 2016-11-12 10:39
Do kolezanki co tak dzielnie dawala rade w ah Tilburg, kwestia czasu, jak zaczniesz okrakiem chodzic o ile wczesniej urodzisz normalnie dzieci. Nie zycze ci zle ale skoncz pieprzyc ze jest tak kolorowo. Norme kazdy glupi zrobi ale flaki sie niezle wypruwa, a za kase zdrowia nie kupisz. Takich dzielnych glupoli jak ty, co potrafia pokazac ze sie da jest cala masa
7
Robol 2016-11-15 13:36
Pracuje od niecalego miesiaca w Pijnacker. Praca jest na zimnej hali. Jak chodzi o to co trzeba robic to fajnie brzmi jak ktos opowiada, ale ta NORMA to jakies nieporozumienie. Jacys glupi polacy chcieli sie wykazac i zasuwali jak roboty i dzieki temu teraz trzeba niemal biegac w pracy i i tak nie mozna zrobic 100 % normy. Z jednej strony placa za godzine a wymagaja pracy na akord na chorych warunkach. Np. zapakowac poltorej tony bananow pozniej je zabezpieczyc specjalnym pokrowcem i jeszcze odwiesc na miejsce a to wszystko w 25 minut. Na dodatek przeszkadzaja inni ludzie ktorzy tez musza zapakowac banany, brak produktow na miejscu skad je sie pobiera albo tez inni ludzie ktorzy rozladowuja towar. Zrobienie 3 bledow w zamowieniu skutkuje zwolnieniem z miejsca, bez ostrzezenia. Praca w temperaturze 4 stopni celsjusza. Jak chcesz kurtke to dostaniesz ale trzeba zaplacic 50 euro za kurtke. Generalnie nie polecam bo sa inne zajecia ktore dadza podobne pieniedze a czlowiek sie tak nie upodli w pracy ze nie moze czasami czegos zlapac w dlon.
4
siorbaj sisiora 2016-11-16 16:20
Taka prawda,tak jest tez na paru innych magazynach ah w Nl
2
Łukasz 2016-11-17 17:47
pracowałeś dawno w AH w Gelder?? Ja tam pracuje od stycznia i tez mam problem z biurem chcialbym odejsc moze byc cos polecił zebym do polski nie musiał wracac Pozdrawiam
Opoka 2016-11-21 14:25
Praca na zimnej hali w Pijacker powinna byc przeznaczona TYLKO dla mezczyzn. Normy sa tam tak wysrubowane, ze nawet faceci czesto maja problem z jej wyrobieniem. Poza tym towar jest tam o wiele ciezszy niz na hali cieplej... Brak damskiej ubikacji jest juz wymownym elementem, ze dzial powinien byc tylko dla mezczyzn. Dziewczyny jak ktos wam bedzie chcial wmowic ze tam jest ok albo ze na cieplej hali jest tak samo ciezko to proponuje napluc takiej osobie w twarz. Pozdr
2
Nick 2016-11-30 02:12
Rotterdam i De Meern is ok. But Almere is one big shit. Fuck Almere.
radzio 2016-12-16 00:16
ma ktos namiar na alberta w de meern ? pozdrawiam
Monika 2016-12-19 17:37
Witam, czy ktoś pracował w AH w Roermond? Przez jaką agencję się tam dostać i jak tam jest?
Pozdrawiam
Monika 2016-12-19 17:48
Witam, przez jaką agencję się tam dostać? Pozdrawiam
Kasia 2016-12-21 20:42
Zauważyłam ze przyjmują samych młodych, jest co prawda duzo osob z poza wiekowki ale to pracownicy którzy pracują tu znacznie dluzej
Kasia 2016-12-21 20:49
Tak ale nadgodziny sa tylko wtedy gdy wzrośnie zapotrzebowanie i to ludzie z biura odpowiadają kiedy sa nadgodziny i kto na nich zostaje
Marta 2016-12-22 01:37
Mam pytanie odnośnie pracy w Albert heijn online Rotterdam, jest ktoś kto tam pracuje i moglby powiedzieć cos wiecej na temat pracy, jak naprawdę jest?
aska 2017-01-02 00:14
A dokladnie przez jaką agencję mozna pracowac a Ah w Rotterdamie?
lili 2017-01-02 00:38
Przez jaka agencje mozna tam sie dostac
siorbaj sisiora 2017-01-04 23:37
KTOS WALNAŁ SCIEME Z TYM ROERMOND, TAM AKURAT NIE MA ZADNEGO MAGAZYNU AH
Stejsi 2017-01-09 07:11
Przez otto :)
AnnaTZ 2017-01-11 02:58
Hej. Czy ktoś się orientuje jakie agencje pracy są na magazynie w AH w Zaandam? ?
2
Szpula 2017-01-25 23:57
Hej mógłby ktoś dać jakiś namiar jak aplikować do AH Pijnacker przez Tempo team? Jakiś e-mail albo nr kontaktowy. Z góry dzięki
Michał 2017-01-27 10:25
Alberta Heijn Pijnacker Tempo Team Zajebista sprawa dobrze płacą nie oszukują 2 osobowe pokoje w hotelu z silka gratis pieniądze zawsze na czas jak się coś nie zgadza po wyplacie na drugi dzień jest prostowane , panie z biura hotelowego super babki zawsze mozna super normalne swobodnie porozmawiac Idalia Basia i Diana .w W pracy bardzo dobrzy kordynatorzy zawsze pomocni jak jest jakiś problem ( dbaja o swoich podopiecznych) jak ktos jest na wiekowce to polecam zapier... 107% normy wtedy ma to 1 € więcej na godzinę do każdej przepracowanej godzinę. Moim zdaniem ciężko znaleźć coś lepszego w Holandiia niż Alberta Heijn przez Tempo-Team .Jak pracujesz nie walisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i 5 dni pracujesz i masz godziny i piękne tygodniowki raz nocki zaraz dniowki, jak ci się pracować nie chce to ci dają 3 dni pracy w tygodniu
Ps. Praca jest zawsze dla tych co chcą pracować
1
Trakota 2017-02-02 12:24
Zgadzam sie z Toba w 100% ! Te cale OTTO to jakas porazka ! A w AH pracowalam kawal czasu i moge powiedziec jedno ~ nie polecam
Wezywiliusz 2017-02-02 18:52
No z tym 1 € do kazdej godziny to bym nie przesadzal
romanXwarlubie 2017-02-07 02:33
Praca przez otto w roterdamie porażka palą w cxxja po 2 dni roboty na tydzień mowia o podwójnych stawkach za nocki co tu duzo mowic zalezy im tylko aby wywiesc jak najwiecej ludzi i zarobic na nich pieniędzy kuzynka miała agencje pracy w belgii ktora upadla opowiadała o szczegółach zatrudniania polakow a jak byla okazja to rumunów polacy zachowują sie jak biedne robaki nie potrafiace wyjsc na ulice i zarzadac pracy od własnego państwa jada do obcego pracować na innych i zapieprzać 3razy ciężej od miejscowych byle zarobić kilka euro
Damian 2017-02-10 02:24
Ja mam napisz do mnie na email dam ci namiary nocodanio@gmail.cm
Slawwek 2017-02-11 15:36
Zna ktoś opinie o pracy w AH magazynie online w Roterdamie ?
Zostaw swoją opinię o Albert Heijn - Netherlands
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albert Heijn