brak logo

Albert Heijn

Netherlands

Opinie o Albert Heijn

Migotka 2016-10-30 16:14
hej jaką agencję byście polecili chcąc wyjechać do Holandii ?Jakie warunki są oferowane i jak o się przekłada na kasę?
Praca Ah 2016-11-04 14:51
Pracowałam rok czasu w Tilburgu AH i dalam rade z normą i "asortymentem" dla chcącego nic trudnego praca jak każda inna tylko kasa większa
1
Yhhy 2016-11-05 19:17
To dlaczego tylko rok??
1
golons 2016-11-07 10:20
cześć szukam numeru do unique w de meern mogłby mi ktoś podać potrzebuje dostać stary jarograf :)
2
niskoslodzony 2016-11-12 10:39
Do kolezanki co tak dzielnie dawala rade w ah Tilburg, kwestia czasu, jak zaczniesz okrakiem chodzic o ile wczesniej urodzisz normalnie dzieci. Nie zycze ci zle ale skoncz pieprzyc ze jest tak kolorowo. Norme kazdy glupi zrobi ale flaki sie niezle wypruwa, a za kase zdrowia nie kupisz. Takich dzielnych glupoli jak ty, co potrafia pokazac ze sie da jest cala masa
14
Robol 2016-11-15 13:36
Pracuje od niecalego miesiaca w Pijnacker. Praca jest na zimnej hali. Jak chodzi o to co trzeba robic to fajnie brzmi jak ktos opowiada, ale ta NORMA to jakies nieporozumienie. Jacys glupi polacy chcieli sie wykazac i zasuwali jak roboty i dzieki temu teraz trzeba niemal biegac w pracy i i tak nie mozna zrobic 100 % normy. Z jednej strony placa za godzine a wymagaja pracy na akord na chorych warunkach. Np. zapakowac poltorej tony bananow pozniej je zabezpieczyc specjalnym pokrowcem i jeszcze odwiesc na miejsce a to wszystko w 25 minut. Na dodatek przeszkadzaja inni ludzie ktorzy tez musza zapakowac banany, brak produktow na miejscu skad je sie pobiera albo tez inni ludzie ktorzy rozladowuja towar. Zrobienie 3 bledow w zamowieniu skutkuje zwolnieniem z miejsca, bez ostrzezenia. Praca w temperaturze 4 stopni celsjusza. Jak chcesz kurtke to dostaniesz ale trzeba zaplacic 50 euro za kurtke. Generalnie nie polecam bo sa inne zajecia ktore dadza podobne pieniedze a czlowiek sie tak nie upodli w pracy ze nie moze czasami czegos zlapac w dlon.
8
siorbaj sisiora 2016-11-16 16:20
Taka prawda,tak jest tez na paru innych magazynach ah w Nl
3
Łukasz 2016-11-17 17:47
pracowałeś dawno w AH w Gelder?? Ja tam pracuje od stycznia i tez mam problem z biurem chcialbym odejsc moze byc cos polecił zebym do polski nie musiał wracac Pozdrawiam
Opoka 2016-11-21 14:25
Praca na zimnej hali w Pijacker powinna byc przeznaczona TYLKO dla mezczyzn. Normy sa tam tak wysrubowane, ze nawet faceci czesto maja problem z jej wyrobieniem. Poza tym towar jest tam o wiele ciezszy niz na hali cieplej... Brak damskiej ubikacji jest juz wymownym elementem, ze dzial powinien byc tylko dla mezczyzn. Dziewczyny jak ktos wam bedzie chcial wmowic ze tam jest ok albo ze na cieplej hali jest tak samo ciezko to proponuje napluc takiej osobie w twarz. Pozdr
5
Nick 2016-11-30 02:12
Rotterdam i De Meern is ok. But Almere is one big shit. Fuck Almere.
radzio 2016-12-16 00:16
ma ktos namiar na alberta w de meern ? pozdrawiam
Monika 2016-12-19 17:37
Witam, czy ktoś pracował w AH w Roermond? Przez jaką agencję się tam dostać i jak tam jest?
Pozdrawiam
Monika 2016-12-19 17:48
Witam, przez jaką agencję się tam dostać? Pozdrawiam
Kasia 2016-12-21 20:42
Zauważyłam ze przyjmują samych młodych, jest co prawda duzo osob z poza wiekowki ale to pracownicy którzy pracują tu znacznie dluzej
Kasia 2016-12-21 20:49
Tak ale nadgodziny sa tylko wtedy gdy wzrośnie zapotrzebowanie i to ludzie z biura odpowiadają kiedy sa nadgodziny i kto na nich zostaje
Marta 2016-12-22 01:37
Mam pytanie odnośnie pracy w Albert heijn online Rotterdam, jest ktoś kto tam pracuje i moglby powiedzieć cos wiecej na temat pracy, jak naprawdę jest?
aska 2017-01-02 00:14
A dokladnie przez jaką agencję mozna pracowac a Ah w Rotterdamie?
lili 2017-01-02 00:38
Przez jaka agencje mozna tam sie dostac
siorbaj sisiora 2017-01-04 23:37
KTOS WALNAŁ SCIEME Z TYM ROERMOND, TAM AKURAT NIE MA ZADNEGO MAGAZYNU AH
1
Stejsi 2017-01-09 07:11
Przez otto :)
1
AnnaTZ 2017-01-11 02:58
Hej. Czy ktoś się orientuje jakie agencje pracy są na magazynie w AH w Zaandam? ?
3
Szpula 2017-01-25 23:57
Hej mógłby ktoś dać jakiś namiar jak aplikować do AH Pijnacker przez Tempo team? Jakiś e-mail albo nr kontaktowy. Z góry dzięki
Michał 2017-01-27 10:25
Alberta Heijn Pijnacker Tempo Team Zajebista sprawa dobrze płacą nie oszukują 2 osobowe pokoje w hotelu z silka gratis pieniądze zawsze na czas jak się coś nie zgadza po wyplacie na drugi dzień jest prostowane , panie z biura hotelowego super babki zawsze mozna super normalne swobodnie porozmawiac Idalia Basia i Diana .w W pracy bardzo dobrzy kordynatorzy zawsze pomocni jak jest jakiś problem ( dbaja o swoich podopiecznych) jak ktos jest na wiekowce to polecam zapier... 107% normy wtedy ma to 1 € więcej na godzinę do każdej przepracowanej godzinę. Moim zdaniem ciężko znaleźć coś lepszego w Holandiia niż Alberta Heijn przez Tempo-Team .Jak pracujesz nie walisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i 5 dni pracujesz i masz godziny i piękne tygodniowki raz nocki zaraz dniowki, jak ci się pracować nie chce to ci dają 3 dni pracy w tygodniu
Ps. Praca jest zawsze dla tych co chcą pracować
3
Trakota 2017-02-02 12:24
Zgadzam sie z Toba w 100% ! Te cale OTTO to jakas porazka ! A w AH pracowalam kawal czasu i moge powiedziec jedno ~ nie polecam
1
Wezywiliusz 2017-02-02 18:52
No z tym 1 € do kazdej godziny to bym nie przesadzal
romanXwarlubie 2017-02-07 02:33
Praca przez otto w roterdamie porażka palą w cxxja po 2 dni roboty na tydzień mowia o podwójnych stawkach za nocki co tu duzo mowic zalezy im tylko aby wywiesc jak najwiecej ludzi i zarobic na nich pieniędzy kuzynka miała agencje pracy w belgii ktora upadla opowiadała o szczegółach zatrudniania polakow a jak byla okazja to rumunów polacy zachowują sie jak biedne robaki nie potrafiace wyjsc na ulice i zarzadac pracy od własnego państwa jada do obcego pracować na innych i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 3razy ciężej od miejscowych byle zarobić kilka euro
2
Damian 2017-02-10 02:24
Ja mam napisz do mnie na email dam ci namiary nocodanio@gmail.cm
Slawwek 2017-02-11 15:36
Zna ktoś opinie o pracy w AH magazynie online w Roterdamie ?
77man 2017-02-24 19:54
Moje motto Jeb...ać OTTO!
Dziady do potęgi entej , słyszałem o jakiś przekrętach z ich strony holenderska skarbówka nałożyła im karę? A dno tuż tuż...do piekła z tymi dziadami!
2
Martynkaaaa 2017-02-27 22:00
Hej. Dostalam oferte pracy w AH w Tilburgu. Moglby mi ktos w skrocie chociaz napisac jak to tam wyglada? Przez sluchawke rozmawia sie w jezyku polskim czy angielskim?
1
doswiadczenie w ah 2017-03-05 12:25
Po polsku sie rozmawia , ale wez sobie daruj dziewczyno Tilburg, skrzynie z browarami tachac i napoje, bardzo ciezka praca, nie dla kobiet szczegolnie drobnych, a co do przedmowcy to zgadzam sie , uwaga na otto, zaczeli kroic ludzi na maksa bo belasting nalozyl na nich kare 15mln euro za podatki , ktore sobie odliczali nieslusznie. Teraz musza splacac do 2032roku. Ale oczywiscie z ich kieszeni nie ubedzie a odbije sie to na szarym pracowniku....
2
order picker pl 2017-03-11 14:32
Mam takie pytanie czy to jest praca ze skanerem czy slochawka czy trzeba znać język czy tylko podstawowe komendy pracuje juz 5 lat w polsce w tym fachu takze z norma problemu miec nie bede a język znam tylko troche
piotro 2017-03-11 15:36
Dasz sobie na pewno rady dużo Polaków pracuje to jest hand scanner.
order picker pl 2017-03-11 19:00
Za dwa tygodnie jadę z duijndam na szklarnie ale na szklarni juz robiłem i jest lipa z godzinami a chce jechac żeby zarobić i właśnie mysle żeby tam porobić miesiąc i iść na magazyn przez jaka agencje byś proponował tylko nie nl-jobs
piotro 2017-03-15 13:30
Mimo zlych opinie od niektórych to OTTO
Picker 2017-03-15 22:21
Hej. Obecnie pracuję w Tilburgu w AH! Lekko nie jest dlatego że zwiększają normę i teraz żeby 100%zrobić musisz biegać jak wół jakiś..koordynatorzy jeden lepszy od drugiego... odezwać się nie możesz bo jak chcesz postawić na swoim to za "karę "dostaniesz tydzień na zimnej hali bo jakaś koordynatoreczka tak sobie zawidzi.. ogólnie wcześniej było lepiej w Albercie a teraz powoli robi się obóz pracy tzw. Albert Birkenau... każdy siedzi cicho bo wiadomo powiesz za dużo to.lecisz ... no i mobbing... tyle w.temacie . P.s kasa zawsze na czas ale niekoniecznie pracujesz po 5 dni bo jest taki przemial osób,że głowa mała. Co tydzień nowe twarze...pozdrawiam
4
Klemenss 2017-03-18 18:45
Hej, 24 marca jadę do Tilburga na Order pickera, powiedzcie czy są godziny i jak warunki mieszkaniowe? Pozdro Rodacy.
Picker tilburg 2017-03-31 10:17
Agencja e&a too jakas tragedia nie wywiązują się z umowy jest całkiem inaczej niz przedstawia to agencja w Opolu. Pracuje sie po 3 dni max 4 w tygodniu. Zarobki małe,mieszkania to tragedia grzyb grzyb wszedzie grzyb. NIE POLECAM AH TILBURG I AGENCJI E&A
1
siwy 2017-04-01 11:55
Zgadzam sie w Tilburgu bynajmniej przemial, co tydz kupa nowych, a reszta pracuje po 3 dni. Gdzie tu logika? W agencji pracy nie ma logiki.
2
Marcin 2017-04-13 10:50
Dokladnie! Pracuje juz 2 lata tutaj i jeszcze takiego syfu nie widziałem chłodnia totalnie nie przygotowana na elektryczne wózki team liderzy zaniżają w Excelu przeważnie nowym pracownika normę żeby zobaczyć ile sa w stanie z nich wykrzesać nawet jak biegasz to nie zrobisz normy bo i tak ci zaniża! Jak chcesz zacząć prace tutaj nie polecam koel! Lepiej zacząć na cieplej mniej stresu i normę po jakimś czasie wyrobicie bo tu na chłodni przy takim stanie jak jest teraz w zyciu starsi pracownicy nie wyrabiają normy a co dopiero nowi
1
michal2414 2017-04-20 20:12
Pracuje ktoś w AH w Geldermalsen? Chodzi o prace na systemie głosowym?

Jak wyglądają normy? Ciężka praca? Stawka +23 laty 10,76 +adv

Jakby ktoś miał chwilę czasu niech napisze na maila: michal2414@interia.pl

Będę wdzięczny za odzew na maila.

Pozdrawiam
Bylypracownik 2017-04-25 14:57
Jedna wielka bójda. W okresie wakacyjnym 0d maja do wrzesienia pracy w De meern AH nie ma. Robię normy na poziomie 450 i pracuje po 2 -3 dni. 6 godzin pracy to max dla pikerów kto pracuję dłużej może robi więcej ale nie ma żadnej gwarancji godzin. Kontraktów nie dają nawet jak zajebiście pracujesz. Niektórzy Teamleaderzy są nie do wytrzymania np Peter. Normy są bardzo wysokie. W innych albertach cię wykorzystają aż padniesz ale zarobisz tu nawet nie zarobisz a się narobisz. Niektórzy pracują tu długo i powiedzą że jest ok ale osoby które pracują tu mniej niż pół roku na pewno nie powiedzą że tu da się zarobić.
1
piker 2017-04-25 15:03
katastrofa. Wysokie normy, mobbing, dyskryminacja polaków. powiesz że norma jest w Holandii nielegalna to ci powiedzą nie rób to cię zwolnimy. Jako nowy pracownik pracujesz max 25 godzin lub mniej.
1
piker 2017-04-25 15:03
katastrofa. Wysokie normy, mobbing, dyskryminacja polaków. powiesz że norma jest w Holandii nielegalna to ci powiedzą nie rób to cię zwolnimy. Jako nowy pracownik pracujesz max 25 godzin lub mniej.
1
zxc 2017-04-25 15:06
Nie polecam. Nie zarobisz a się tylko zdenerwujesz. Obóz pracy
1
Wolnosc Slowa 2017-04-25 15:13
Przez ten zjeb... Albert w De Meern się tylko zadłużyłem. Do sądu z tym bezprawiem. Zatrudniają mnóstwo ludzi a starzy pracownicy nie mają godzin. Nowi zresztą też po 4 dni robią max 6 godzin. Dramat. Adecco zeszło na psy. Jeszcze trochę i będzie drugim OTTO.
adam 2017-04-25 15:16
Popieram powinno się temu przyjrzeć jakiś organ ścigania. Ewidentnie oszukują.
matheus 2017-04-25 15:20
Adecco i otto to 2 bratanki. Sztuke oszukiwania ludzi i ich okradania opanowali do perfekcji. Sprzedajne polaczki. Matkę by sprzedali za euro. Polskie folsdojcze. Nie wierzcie w ani jedno słowo tym złodziejom.
Jezrzy 2017-04-25 15:25
Taa
De Meer AH Holenderski obóz pracy. Polacy zasuwają holendrzy chodzą i mówią że normy nie masz. Nieważne że masz przerwę 15 min gdzie norma ci spada.

Polacy obudźcie się. Jak się nie postawicie jak turki to będą was dymać.
Grogory 2017-04-25 15:33
Adecco. Agencja pracy w której nie ma pracy. AH online De meern, Almere i Rotterdam . Tego jeszcze nie grali. Narobisz się jak dzik w 3 dni pracy na tydzień i nie zarobisz. Jak widać sama ciężka praca w tych czasach nie wystarczy. Powoli zbliża się czas że Polacy bedą wracać do Polski. Holendrów zaleje islam.
Zostaw swoją opinię o Albert Heijn - Netherlands
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albert Heijn