brak logo

Albert Heijn

Netherlands

Opinie o Albert Heijn

Picker 2017-03-15 22:21
Hej. Obecnie pracuję w Tilburgu w AH! Lekko nie jest dlatego że zwiększają normę i teraz żeby 100%zrobić musisz biegać jak wół jakiś..koordynatorzy jeden lepszy od drugiego... odezwać się nie możesz bo jak chcesz postawić na swoim to za "karę "dostaniesz tydzień na zimnej hali bo jakaś koordynatoreczka tak sobie zawidzi.. ogólnie wcześniej było lepiej w Albercie a teraz powoli robi się obóz pracy tzw. Albert Birkenau... każdy siedzi cicho bo wiadomo powiesz za dużo to.lecisz ... no i mobbing... tyle w.temacie . P.s kasa zawsze na czas ale niekoniecznie pracujesz po 5 dni bo jest taki przemial osób,że głowa mała. Co tydzień nowe twarze...pozdrawiam
7
Klemenss 2017-03-18 18:45
Hej, 24 marca jadę do Tilburga na Order pickera, powiedzcie czy są godziny i jak warunki mieszkaniowe? Pozdro Rodacy.
2
Picker tilburg 2017-03-31 10:17
Agencja e&a too jakas tragedia nie wywiązują się z umowy jest całkiem inaczej niz przedstawia to agencja w Opolu. Pracuje sie po 3 dni max 4 w tygodniu. Zarobki małe,mieszkania to tragedia grzyb grzyb wszedzie grzyb. NIE POLECAM AH TILBURG I AGENCJI E&A
6
siwy 2017-04-01 11:55
Zgadzam sie w Tilburgu bynajmniej przemial, co tydz kupa nowych, a reszta pracuje po 3 dni. Gdzie tu logika? W agencji pracy nie ma logiki.
5
Marcin 2017-04-13 10:50
Dokladnie! Pracuje juz 2 lata tutaj i jeszcze takiego syfu nie widziałem chłodnia totalnie nie przygotowana na elektryczne wózki team liderzy zaniżają w Excelu przeważnie nowym pracownika normę żeby zobaczyć ile sa w stanie z nich wykrzesać nawet jak biegasz to nie zrobisz normy bo i tak ci zaniża! Jak chcesz zacząć prace tutaj nie polecam koel! Lepiej zacząć na cieplej mniej stresu i normę po jakimś czasie wyrobicie bo tu na chłodni przy takim stanie jak jest teraz w zyciu starsi pracownicy nie wyrabiają normy a co dopiero nowi
3
michal2414 2017-04-20 20:12
Pracuje ktoś w AH w Geldermalsen? Chodzi o prace na systemie głosowym?

Jak wyglądają normy? Ciężka praca? Stawka +23 laty 10,76 +adv

Jakby ktoś miał chwilę czasu niech napisze na maila: michal2414@interia.pl

Będę wdzięczny za odzew na maila.

Pozdrawiam
3
Bylypracownik 2017-04-25 14:57
Jedna wielka bójda. W okresie wakacyjnym 0d maja do wrzesienia pracy w De meern AH nie ma. Robię normy na poziomie 450 i pracuje po 2 -3 dni. 6 godzin pracy to max dla pikerów kto pracuję dłużej może robi więcej ale nie ma żadnej gwarancji godzin. Kontraktów nie dają nawet jak zajebiście pracujesz. Niektórzy Teamleaderzy są nie do wytrzymania np Peter. Normy są bardzo wysokie. W innych albertach cię wykorzystają aż padniesz ale zarobisz tu nawet nie zarobisz a się narobisz. Niektórzy pracują tu długo i powiedzą że jest ok ale osoby które pracują tu mniej niż pół roku na pewno nie powiedzą że tu da się zarobić.
3
piker 2017-04-25 15:03
katastrofa. Wysokie normy, mobbing, dyskryminacja polaków. powiesz że norma jest w Holandii nielegalna to ci powiedzą nie rób to cię zwolnimy. Jako nowy pracownik pracujesz max 25 godzin lub mniej.
3
piker 2017-04-25 15:03
katastrofa. Wysokie normy, mobbing, dyskryminacja polaków. powiesz że norma jest w Holandii nielegalna to ci powiedzą nie rób to cię zwolnimy. Jako nowy pracownik pracujesz max 25 godzin lub mniej.
4
zxc 2017-04-25 15:06
Nie polecam. Nie zarobisz a się tylko zdenerwujesz. Obóz pracy
2
adam 2017-04-25 15:16
Popieram powinno się temu przyjrzeć jakiś organ ścigania. Ewidentnie oszukują.
1
matheus 2017-04-25 15:20
Adecco i otto to 2 bratanki. Sztuke oszukiwania ludzi i ich okradania opanowali do perfekcji. Sprzedajne polaczki. Matkę by sprzedali za euro. Polskie folsdojcze. Nie wierzcie w ani jedno słowo tym złodziejom.
1
Jezrzy 2017-04-25 15:25
Taa
De Meer AH Holenderski obóz pracy. Polacy zasuwają holendrzy chodzą i mówią że normy nie masz. Nieważne że masz przerwę 15 min gdzie norma ci spada.

Polacy obudźcie się. Jak się nie postawicie jak turki to będą was dymać.
1
Grogory 2017-04-25 15:33
Adecco. Agencja pracy w której nie ma pracy. AH online De meern, Almere i Rotterdam . Tego jeszcze nie grali. Narobisz się jak dzik w 3 dni pracy na tydzień i nie zarobisz. Jak widać sama ciężka praca w tych czasach nie wystarczy. Powoli zbliża się czas że Polacy bedą wracać do Polski. Holendrów zaleje islam.
1
Muhanii 2017-04-29 19:47
Witam, nie długo wybieram się do pracy w Albert Heijn Geldermalsen. Pracuje ktoś obecnie tam? Jakie są warunki? Ktoś może mi coś o nich opowiedzieć? Jade przez OTTO.
2
michal2414 2017-05-06 21:23
Czesc Muhanii,a masz już robote na 100% załatwioną ? Ile masz lat? Bo właśnie też się wybieram z dziewczyną i czekamy na telefon.

Napisz na maila: michal2414@interia.pl

Pozdrawiam
Pracowitadziewczynka 2017-05-09 09:54
Witam, poda mi ktos namiary na Ah online Rotterdam, chcialabym tam podjąć prace jakis nr tel albo maila z gory dzięki
2
buszok 2017-05-10 12:17
Pracowal ktos w AH Utrecht? Mam propozycje i jestem ciekawy jak to tam wyglada.
ciekawska 2017-06-01 15:05
Jaka agencja tam teraz zatrudnia ?
Gosia 2017-06-02 11:30
Tez przez otto mam jechac za tydzien tzw.10.06 odezwij sie na maila: gosiaczeq9612@wp.pl
piti 2017-06-02 17:40
ja jadę do rotterdamu do AH we wtorek wieczorem, jedzie ktoś?
plny 2017-06-02 18:25
ja około 24.06 wyjeżdżam do AH w Pijnacker z agencji Randstadt czy ktoś jeszcze jechał z tą agnecją i ktoś pracował tam?
ukulele 2017-06-14 16:18
Mówisz, że Polacy nie potrafią zażądać pracy od własnego państwa? A jak sobie wyobrażasz, żeby to zrobili? Tradycyjnie szukając pracy? Ja szukałam pracy przez parę miesięcy i odpisało do mnie Mckinsey, że szukają pracy na grafika specjalistę z angielskim i na executive assistant. Przeszłam przez rozmowę po angielsku, przez testy, dotarłam do trzeciego etapu, po czym stwierdzili, że jednak mój profil nie odpowiada ich stanowisku. Żeby mieć jakiekolwiek pieniądze miałam wybór praca na magazynach, w Amazonie albo na inwentaryzacjach, ale to nie są pieniądze, które przywozi się po pracy w Holandii. Natomiast w Holandii po ponad miesiącu pracy i nie przejmowania się czy dziś kupić coś lepszego do jedzenia, czy nie, bo trzeba oszczędzać..prawie bez oszczędzania udało się przywieżć 8 tysięcy. Wymień jaką pracę w Polsce mogę dostać bez większych problemów, znając dobrze języki i miec pensję ponad 4 tysięcy miesięcznie.
1
Tomek 2017-06-16 19:01
Halo halo, jakie opinie na temat Albert Heijn w Geldermalsen? Będę wdzięczny za odpowiedż!
3
Mmmnn 2017-06-16 20:15
Masz możecie namiary?
1
orderpicker 2017-06-25 22:03
Co do AH w Tilburgu to faktycznie jakies nieporozumienie. Niekompetetni amatorzy z E&A staraja sie zrobic z ciebie debila na jakims drobnym szczegole uzywajac dziecinnych argumentow(a jak im pokazesz ze nie jestes glupi to mozesz sie pozegnac z dobrym planem na przyszle dwa tyg) ,czepiaja sie o to ze jestes 3 min do tylu z norma, a nawet wysylaja cie za to do domu.Zero jakiego kolwiek podejscia do czlowieka,brak prezencji ,od razu widac ze po znajomosci sa na tych stanowiskach. BANDA PROSTAKÓW I NIC WIĘCEJ!!!!, a szczegolnie na zimnej hali. Kompletnie zero atmosfery .3/4 ludzi pracujacych to jakies wyrzutki co pouciekaly z Polski i tu staraja sie grac oskarowe role(buraczyny hahaah). Jezeli chodzi o pracowników holenderskich to po pierwszym tyg pracy od razu wyczulem dyskryminacje i niechec do Polaka (zreszta sie nie dziwie jezeli np. ktos nie umie odp na proste pytanie po angielsku tylko od razu oburzony wyjezdza z k****wami do niego. To sa jedne z glowniejszych rzeczy które naprawde podcinaja skrzydla madrym i kreatywnym ludziom. jezeli chodzi o zarobki to git . za 4 dniówki w niepelnym wymiarze godzin 280e poza wiekówka oczywiscie. Takze jezeli jestes normalny i poukladany i liczy sie dla ciebie bardziej zeby BYC niz MiEC to NIE LADUJ SIE W TEN SYF bo i tak cie tam nie docenia.Oni tylko potrafia docenic ludzi glupszych od siebie którym sa w stanie wcisnac kazdy farmazon, a nie PRAWDZIWYCH LUDZI. Nie wiem jak takie centrum dystryb jak AH moze tolerowac taka nędze intelektualna. Jezeli chodzi o AH Tilburg to z cala pewnoscia ODRADZAM!!!(przynajmniej zimna hale) Co do innych Albertow to nie wiem bo nie bylem (ale slyszalem od ludzi ze sa duzo lepsze)Pozdr
4
Joanna 2017-06-26 11:42
Albert Heijn pijnacker to jest porażka, pomimo tego, że rzekomo norma w pierwszych 4 tygodniach nie jest brana pod uwagę, za każdy tydzień bez niej dostaniesz ostrzeżenia. Bezpieczeństwo w pracy nie ma w ogóle znaczenia, bo jedyne co się liczy to norma. Straszna dyskryminacja pracowników, w szczególności kobiet, w czasie gdy mężczyźni pikują chrupki kobiety cała zmian [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] browary. Godziny pracy są tylko dla osób, które mają wysoką normę, reszta pracuje po 2/3 dni. Nie masz normy tygodniowej 7 razy to cię zwolnią. Maksymalny okres pracy to rok, nie ważne jak dobrze ci idzie. Jedyne co jest w porządku to stawka za nadgodziny lub prace w weekend. Grafik mogą zmienić aż do godziny przed rozpoczęciem pracy, więc tak naprawdę nigdy nie możesz być pewny czy idziesz do pracy danego dnia. Czasami w pracy może okazać że jednak jest za dużo ludzi i ktoś musi iść do domu.
4
Albert Tilburg 2017-06-27 19:59
Gdzie w Holandii w którym Albercie w ciągu miesiąca zarobiłaś 8000zl?! Ja wróciłem po przerwie do Alberta w Tilburgu i nawet nędznego 1000 euro nie zarobiłem...
1
Mecenas 2017-06-28 13:34
Jak komuś nie chce się pracować...tyle ze w cywilizowanych krajach jest czas na prace i czas na odpoczynek i Holendrów to dotyczy chyba że przyjeżdża Polak przez agencję.
Albert Tilburg 2017-06-28 19:36
Widać ze jesteś urodzonym niewolnikiem.... Holendrzy maja po 16 euro na godzinę jeżdżą tylko na heftrykach,maja 13 tygodni w roku płatnego urlopu,żadnej normy i co chwile strajkują- w tym miesiącu w Tilburgu w Albercie ze 4 razy a tylko głupie polaczki jak w ukropie latają i podbijają nielegalna normę to z nas wyciskaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ostatnie poty a tacy durnie jak ty do tego się przyczyniaja... Pracuje w tym Albercie ponad 10 lat i jest coraz gorzej... Norma coraz wyższa,trzeba latać za heftrykami po całej hali jak brakuje towaru i jeszcze debile zrobili tak ze na "akcje" idą tylko wybrańcy wiec niezłe trzeba się nalatać żeby zrobić ta ich chora normę... Dobrze ktoś tu napisał ze to już obóz pracy....
2
jojo 2017-07-09 00:14
Jak ty wytrzymales 10 lat w ah Tilburgu , najgorszy albert
2
Albert Tilburg 2017-07-13 13:49
Fakt najgorszy Albert ale siła przyzwyczajenia do tej "pracy" dlatego mimo wszystko nadal tam pracuje ale wiele razy myślałem nad tym żeby rzucić to w cholerę... Inna sprawa ze ściagają cały czas nowych niektórzy to się urwali raczej z najgorszej patologii bo codziennie trawa wódka i głośna muza do rana a często biorą "zika" żeby nawalonymi nie iść do pracy... Nie wiem jaki sens w ich tu pobycie jak tak codziennie chleją i jaraja trawę a do tego biorą wolne? Po cholerę tu przyjeżdzają jak centa później nie odłożą?
1
Edyta 2017-07-17 16:21
29 jedziemy
1
Monica 2017-07-19 21:52
Hej, ja pracowałam w tym magazynie, pełen roczny kontrakt, czasem normalny dział, ale przeważnie tabaka. Jestem kobietą i spokojnie miałam co tydzień 110% ;) Nie ma jakiegoś zajazdu, można przywyknąć, na początku wydaje się ciężko, jest to kwestia wypracowania sobie systemu.
Nie wiem jak jest na innych magazynach, więc się nie wypowiadam, ale tam było ok. Pieniążki przyjemne. Zawsze pracowałam 5 dni, często były nadgodziny wiec nie wiem skąd tu tyle opinii, że nie ma pracy? Piszą to chyba ludzie , którzy mają do pracy dwie lewe ręce i jadą tam licząc na wakacje z legalną trawką...Byłam przez Otto. A koordynatorzy i Panie w biurze na początku są oschli, zachowawczy, ale wcale im się nie dziwie zważywszy na to jacy ludzie tam się przewijają niejednokrotnie. Jak ktoś jest normalny to ma tam dobrze.
1
Marek 2017-07-20 15:49
moze ktos napisac gdzie jest ah dc w rotterdamie?? to jest ta miejscowosc delfgauw czy jest jakies inne w samym rotterdamie??
Krokodyl 2017-07-20 18:31
W Rotterdamie jest AH Online a w Pijnacker Delfgauw jest centrum dystrybucji AH.
Pyton 2017-07-20 18:37
????????????????
Marek 2017-07-21 10:52
o dzieki :D bo ogladalem oferte marvelpc i nigdzie nie moglem znalezc ah dc w rotterdamie, czyli im chodzi o ah online
Marek 2017-07-24 12:27
a moze ktos podac adres tego AH w rotterdamie??
Brajanek 2017-07-28 13:11
Witam, Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa dotycząca comiesięcznych rozliczeń dla nieprzeprwcowanych godzin. Ktoś się orientuje w tych sprawach, ile wynosi wyrównanie itd.?
1
Albert Tilburg 2017-07-28 20:50
Masz na myśli "dofinasowanie do utraconych godzin"? Tez bym chciał wiedzieć jak to załatwić bo pracuje tu w Albercie w Tilburgu z przerwami już 10 lat i prawie nigdy nie miałem 40 godzin tygodniowo... Teraz pracujemy po 4 dni ale co z tego jak Np dwie soboty z rzędu pracowaliśmy od 14:00 do 19:00 a wcześniej tez były dni z mniejsza ilością godzin i wyszło z 4 planowanych dni 3 przepracowane.... Ten dodatek bardzo by się przyznał bo wcale kokosów tu nie zarabiamy a jak jest mniej pracy to nawet tej płacy minimalnej w ciągu miesiąca nie zarobimy....
3
Brajanek 2017-07-29 06:49
Z tego co powiedziano mi w biurze Alberta w Tilburgu to wypłacane są wyrównania do 1000 euro brutto miesiecznie, tylko dlaczego właśnie tyle? Na jakiej podstawie prawnej tego nie mam pojęcia i chciałbym się dowiedzieć dlaczego wyrównaniania mają być niższe niż płaca minimalna...
Albert Tilburg 2017-07-29 18:34
Kiedy dostaniemy te wyrównania? Jak narazie to nam podnieśli stawkę za godzinę o 19 centów od lipca ale odrazu e&a położyła na to łapę biorąc więcej za "pomieszczenia mieszkalne" - jak to oni określają a które wiele do życzenia pozostawiają zwłaszcza na klasztorze...
1
Brajanek 2017-07-30 00:13
Wyrównania są podobno wysyłane do 6 tygodni od przepracowanego miesiąca. Ale wydaje mi się że jeżeli nie jesteś na wiekowce to zarabiasz więcej niż 1000 euro brutto na miesiąc... Zastanawia mnie jedynie dlaczego wyrównuje akurat do takiej kwoty.
1
Szukam 2017-07-31 16:42
Ma ktos namiar na jakiegos kordynatora z ah w almere ??
picobello 2017-08-05 05:31
Wyrownanie z uwv - minimalna ilosc godzin gwarantowanych ( bodajze 37 - 38 h tyg ) × 100 % stawki - jak zarabiasz mniej to mozna sie wtedy ubiegac i wnioskowac . Uwaga tyle ile ci mcy wyplaci uwv o tyle pieniedzy pomniejsza jesli przejdziesz pozniej na zasilek po tym roku czy ile to w ah jest przymusowego bezrobotn
3
AH 2017-08-05 14:21
Zacząłem teraz prace po powrocie w maju a słyszałem ze dopiero po pół roku można się ubiegać o te dofinansowanie do utraconych godzin z UWV? Później jak się już dostanie ta kasę to trzeba jakoś co jakiś czas informować UWV ile się godzin przerobiło? Pytam bo nigdy nie pracuje te 40 godzin a bywa ze mam w albecie w Tilburg po 24,26,30 max 32 godziny... W przyszłym tygodniu wiele osób dostało takie lipne grafiki ze z 4 dni zrobią się 3 bo na 9:00 a w sobotę na 14:00 gdzie dwa tygodnie z rzędu pracowaliśmy po śmieszne 4,5 godziny...
3
dzony 2017-08-08 13:44
Ktoś już dostał te wyrownanie? Spytaj najlepiej w biurze Delme planistke o ta kasę...
2
Pytanie do e&a Tilburg 2017-08-11 10:34
Po co ściągacie wciąż nowych pracowników jak starzy pracują po 4 a niekiedy 3 dnia tygodniu? Myśli ktoś w tej firmie w ogóle?!
1
JakToJest 2017-08-17 03:34
To który magazyn AH byście polecili bo ciągle czytam tylko narzekania
Zostaw swoją opinię o Albert Heijn - Netherlands
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albert Heijn