brak logo

Frutta Szwagry

Bronisze

Opinie o Frutta Szwagry

były pracownik 2012-06-26 08:37:51
Praca po 11,12 h włącznie z sobotami (miało być po 8 godzin) popracowałem tam tydzień obiecane 2000pln to przy tych godz które pracowałem to jest 7,5pln/h
tyle to ma ochroniarz w tesco
Można popracować ale nie za tą kasę, robota naprawde ciężka uważam że warta przynajmniej 12pln/h
szefowie dorobkiewicze
1
anonim 2012-07-07 19:30:40
Podejrzewam, że to początek końca tej firmy (pseudo firmy)
M 2012-08-23 18:52:04
Niechciało się nosić teczki to się nosi woreczki i tyle w tym temacie:)
były...... 2012-09-04 10:03:28
JAKA TO [usunięte przez moderatora] RZETELNA FIRMA. TO SYF DNO I WODOROSTY. WYZYSK I CHAMSTWO.
były 2012-09-29 15:08:21
M - 2012-08-23 18:52:04

Niechciało się nosić teczki to się nosi woreczki i tyle w tym temacie:)
Niektórzy noszą inne woreczki aby tylko móc sobie porządzić... prawda M.
były 2012-10-25 18:44:27
anonim - 2012-07-07 19:30:40

Podejrzewam, że to początek końca tej firmy (pseudo firmy)
w tej firmie dłuzej niż miesiąc nie da się wytrzymać!!! oszustwo itp!!!
2
były..... 2012-10-26 13:45:58
były - 2012-10-25 18:44:27

anonim - 2012-07-07 19:30:40

Podejrzewam, że to początek końca tej firmy (pseudo firmy)
w tej firmie dłuzej niż miesiąc nie da się wytrzymać!!! oszustwo itp!!!
TO JEST MASAKRA CO TAM SIĘ WYPRAWIA.PRACA DLA DESPERATÓW........WYZYSK I CHAMSTWO.
1
anonim 2012-11-13 19:25:37
Złodziejstwo,oszustwo nie szanują nikogo.
I tyle w tym temacie.
były 2012-11-15 14:33:06
kontrole tam nasłać, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,chamy,syf .dno i wodorosty.szefostwo to dziady i [usunięte przez moderatora]. ludzie.towar trzecia jakość.ostrzegam.
1
anonim 2012-11-27 19:29:18
Miałem "przyjemność" współpracy z tą firmą ale niestety okazali się nierzetelni, współpraca się nie udała...
Młody 2012-12-13 15:21:55
A jak..Nie ma nic lepszego do roboty....
BYŁY 2013-01-03 10:39:08
DZIADOSTWO.DNO. [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .WYZYSK.OSTRZEGAM.
również długo 2013-01-12 17:33:11
Nie trzeba się rozpisywać, kto pracował to wie co to za syf, ale przynajmniej ludzie mogą się dowiedzieć co tak naprawdę tam się wyprawia.
1
haha 2013-06-23 23:37:15
i kto to mówi...pzdr Dla Ciężko pracującego w tej firmie.
były 2013-07-01 20:17:24
pracę zaczynasz od 4 mniej więcej po 6 około 7 wyjeżdżasz, i ile jeździsz to zależy od tego jaką masz ustaloną trasę i dzielnicę i w zależności od tego jak daleko masz położone od siebie pkt do których musisz dostarczyć towar, bywa różnie kiedyś chłopaki potrafili zjechać i o 18 ale to w sezonie zimowym gdzie są większe utrudnienia na trasie.
1
były 2013-07-01 20:20:33
Anonim - 2013-07-01 01:15:05

Jak tam z pieniędzmi?
Pieniądze są marne jeśli chodzi o takie godziny pracy.
nick 2013-07-07 20:45:11
widzę że kolega dawno tam nie pracuje o 4 zaczynasz ale wyjazd to około 9 jak się uda ci wszystko uszykować bo 80% towaru szykujesz sam a towar dowieść masz do 11 hehehehehe
były..... 2013-07-21 12:25:53
DNO I WODOROSTY.
1
były 2013-08-12 19:32:14
Zbyniu, nie zawracaj sobie głowy,szkoda nerw które na pewno tam stracisz- no chyba że jestem twardą sztuką i nie dasz po sobie pojeździć.
anonim 2013-08-15 12:53:33
Jak ktoś miesiąc wytrzyma to już bardzo długo. Ludzi uciekają drzwiami i oknami. Chamstwo, brak szacunku, [usunięte przez moderatora]. Masakra. Najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek przyszło mi pracować.
anonim 2013-08-22 18:47:47
Anonim - 2013-08-18 07:15:05

Czy w Frutta Szwagry Bronisze da się normalnie zjeść/iść do toalety?
akurat w tej kwestii nie ma problemu zjeść i do kibla można iść śmiało.
anonim 2013-08-26 10:54:01
Straszna maruda z Ciebie kolego, może idź sprawdź i sam się przekonaj.
hert 2015-02-13 17:50:24
uważam że dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady jak wygląda to w tej firmie ta cała otoczka firmy..
phiii 2015-04-17 17:03:35
pracowała, nie polecam...
każdy potencjalny pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Były pracownik 2015-05-13 18:24:39
Firma która lepiej omijać wypłata dawana z wielkim trudem ciągłe obgadywanie chamstwo, brak szacunku do pracownika. utrzymują się tylko Ci co umieją d... lizać. Szkoda gadać wielu pracowało ale mieli dosyć i odeszli a wraz z nimi i ja. co do wypłat marnie lepiej zarabiają w innych firmach na giełdzie
każdy wych... każdego by się przymilić. menadżerka no cóż robi wiele ale wszystko co złe to nie ona. ona sama wie co ma i ile na sumieniu a przecież niby córusia. wszyscy siebie warci jednym zdaniem pzdr
1
były 2015-05-20 20:05:46
Owszem robi wiele, zawsze ma pełne usta roboty
b 2015-05-28 13:25:19
Potwierdzam, tez tam pracowalem. Wyplaty w ratach, nie na czas, wręcz trzeba o nie zebrać ! zero szacunku dla pracownika. Najgorsza pani menadżerka reprezentujaca sobą chamstwo w najwyższym wydaniu.
2
były 2015-07-13 14:45:05
Jakiego szczebla?tam jest tylko jeden poziom. ...
3
bYŁY PRACOWNIK 2016-07-03 14:32:55
Ta firma to jedna wielka tragedia.
Oszustwo przez wielkie O. Pensja 2000 praca świątek piątek i niedziela. i jeszcze by chcieli aby człowiek zostawał po godzinach. Tylko tydzień płatnego urlopu o ile go dostaniesz! Towar który sprzedają ostatni sort, wielokrotnie klienci dzwonili i się skarżyli że dostali samą zgniliznę. Właściciele poniżej krytyki p. Jola ( słoma z butów wystaje) myśli że wszystkie rozumy pozjadała. Połowa osób zatrudniona na czarno, na obieraku sami ludzie z Ukrainy. Wykorzystywani na maksa. Pani dyrektor ds. sprzedaży śmiech na sali, a ten jej "narzeczony" nierób do potęgi.
W firmie po za tym zatrudnione są córeczki właścicielki których nikt w pracy nie widzi a mają umowy o pracę i otrzymują wynagrodzenie! Ciekawe prawda?
Pensje opóźnione w najlepszym przypadku o 2 tygodnie, kierowcy potrafią mieć opóźnienia sięgające 2 miesięcy. Ale jak Cię zatrudniają to nikt nawet słowem nie piśnie że są opóźnienia w wypłatach.
Kierowcy to w osoby które mają problem z alkoholem lub z mocniejszymi używkami. Potrafią wpadać w wir alkoholowy nawet po tygodniu. A właścicielka wydzwania i jeździ i szuka ich w domu, bo przecież tylko desperat tak robi! Alimenciarze którzy pracują na czarno aby komornik ich nie dopadł. Oczywiści są i panowie którzy są w porządku.
PRZESTRZEGAM PRZED PRACĄ W TEJ FIRMIE, CHYBA ŻE KTOŚ LUBI BYĆ OKŁAMYWANY I WYKORZYSTYWANY!!!!!!!!!!!!!!
1
BYŁY 2016-07-07 20:19:53
Przepraszam kto? "Pani Dyrektor ds. sprzedaży",a kto to przepraszam chyba nie ta co myślę M.M.
Widzę,że tylko tytuły sobie nadają.
kulkek 2016-07-10 01:31:34
O tytuły to oni potrafią sobie nadawać. Tak dokładnie chodzi o M.M.
Ten jej narzeczony przedstawia się jako przedstawiciel generalny tej firmy . A tak naprawdę to jest marnej klas magazynierem i przestawia tylko kosze i palety jak zamiata podłogę
1
Niby nic a jednak 2016-10-15 08:51:13
Zastanawiam się czy szefostwo jest tak naiwne czy ma w tym jakiś interes że daje się tak otwarcie okradać? Najśmieszniejsze jest to że robią to oboje tytułowani pracownicy a tzw złodziejami są wszyscy inni ludzie którzy chcą być może docenieni.
jol 2016-10-15 10:43:58
Trochę jestem zaniepokojony aktualnymi komentarzami, nie powiem... ale z drugiej strony słyszałem naprawdę dużo dobrego o pracodawcy od ludzi, którzy tutaj pracowali, więc chyba jednak bardziej wiarygodne sa dla nie opinie znajomych. A co z aktualnymi rekrutacjami?
Szczęściarz :) 2016-11-02 18:34:54
hehe najwidoczniej ostatni komentarz dodała osoba która nadal tam pracuje, co jest rzeczą normalną dodawanie pozytywnych komentarzy że są jakieś osoby, które mają dobrą opinię o tej firmie.
Trzeba przyznać ze juz nie jedna osoba miała niestety styczność z tą( firemką ). Jeżeli chodzi o tytułowanych pracowników no cóż totalne dno. P. M.M dosyć znana szkoda tylko ze ten jej cały chłoptaś nie wie jak ją dogłębnie znają rolnicy :) może mu to nie przeszkadza. On [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz więc się dopasowali
Można wiele napisać o tej firmie pracownikach i pracodawcach, ale po co skoro oni mają swój własny wyimaginowany świat :)
4
Zostaw swoją opinię o Frutta Szwagry - Bronisze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frutta Szwagry