brak logo

Paluszek Marzena i Piotr Paluch Sp.j.

Toruń

Opinie o Paluszek Marzena i Piotr Paluch Sp.j.

anonim 2010-11-10 12:08:20
Kazdy ma swoje zdanie ja pracuje w Paluszku na Strzałowej juz jakis czas i nie narzekam kierownictwo i pracownicy sa w porzadku i atmosfera w pracy tez jest w jak najlepszym porzadku ogolnie nie moge narzekac
anonim 2011-02-15 12:55:49
A w jakim paluszku pracowałaś? bo ja też pracuje i co do kierownictwa sie zgadzam ale reszta jest nawet ok
ania 2011-04-16 14:42:36
jakie mniej wiecej są zarobki na początku?
anna 2011-04-16 14:48:01
na początku pracy w paluszku ile mozna mniej wiecej zarobic?
młoda 2013-05-05 12:25:28
pracuje w innym paluszku mozwe nie ma rewelacji ale wcale nie jest tak zle,jak się komus nie chce robic to na wszystko będzie marudzil.
/? 2013-05-11 18:13:40
Szanujmy to co mamy (usunięte przez administratora)
pacownik paluszka łyska 2013-05-12 14:28:18
Zgadzam się z opinią poprzedniej dziewczyny.Pracuję w Paluchu 2lata i napiszę krótko: wykonując swoją pracę rzetelnie i robiąc wszystko z sercem tak jak u siebie to będzie ok i nie wierzę że ktoś się przyczepi.Żyje się tylko dla siebie a pracuje się dla ludzi i drogi Panie (usunięte przez administratora) , na tych ludzi co piszą takie okropne rzeczy odnośnie naszych przełożonych trzeba wząć poprawkę
obecna pracownica 2013-05-14 12:22:47
Ja palę i dzięki temu, że jest zakaz, jestem wdzięczna, nie wychodzę na papierosa,palę mniej, oszczędzam na zdrowiu..A ci co tu wypisuja takie brednie niech wezmą sie lepiej do pracy.a jak nie chce im się pracowac to niech siedza w domu i nikt nie bedzie imzwracal uwagi (usunięte przez administratora)
Byly pracownik 2013-05-25 20:23:27
Siemka wszystkim cos wam powiem pracowalam kiedys w paluszku na Lysku i na stawkach (usunięte przez administratora)
,,,,,,,,,, 2014-06-30 17:37:28
do roboty się wescie a nie tylko narzekacie.
MS 2014-11-08 00:32:45
Mam tylko jedno pytanie do tych wszystkich osób które piszą tak źle o swoim pracodawcy, co dalej? kolejna rozmowa kwalifikacyjna i co mówicie? nie oceniajcie jak nie wiecie ile jest problemów, ja wiem że każdy myśli o sobie ale...ktoś wam płaci co miesiąc , nie powie nie teraz , może za tydzień, tylko płaci każdego miesiąca, a reszta dla was jest nie ważna, pomyślcie troszkę zanim znowu coś napiszecie , jak coś to numer jest do szefa w każdej szatni,
1
ooooooooooooooo 2014-11-25 20:25:24
pracuje w paluszku i czasami dostajemy cos od kierowniczki za prace itp.zdarza się dobre slowo jak i negatywne jak wszędzie,chyba niektóre osoby sa zbyt przewrażliwione.mam male doświadczenie ale widze ze sa takie co ciagle im zle a nic nie robia.
1
matka 2014-12-24 12:27:03
starałam się przebrnąć przez te obszerne wypowiedzi ale chyba nikt nie napisał ile można miesięcznie zarobić? ja szukam pracy, w Toruniu mieszkam dość długo ale teraz muszę zmienić robotę. Gdyby ktoś napisał ile można zarobić to mogłabym przemyśleć czy za tyle się uttrzymam i ewentualnei wysyłać swoje CV.
ania 2015-01-09 21:45:34
Czyli mam rozumieć, że polecacie pracę w Paluszku, tak? Często oni rekrutują, czy raczej stały personel i nikt nie odchodzi, czy też nikt nowy nie przychodzi. Możecie napisac ile oni wymagają doświadczenia i o co pytają na swoich rozmowach rekrutacyjnych? Ile taka rozmowa ma etapów i kto ja dokładnie prowadzi?
tomek 2015-01-15 09:32:09
a ja pozdrawiam pania (usunięte przez administratora) kierowniczke która mi bardzo pomogła jak nie wiedziałem jak wydać drobne na kasie. Dzięki (usunięte przez administratora):P
zuza 2015-01-24 19:47:26
mnie interesuje ile kasy można w miesiąc zarobić w tym całym Paluszku co? bo szukam pracy żeby zarobić na konkretny cel i wiadomo chciałabym w jak najszybszym czasie. doświadczenie pasujące jako tako mam i żadnej pracy się nie boję. A skoro tak wszyscy polecają ten paluszek to i ja bym spróbowała jeśli za normalne pieniądze
neli 2015-03-03 10:01:51
A co powiecie o paluszku na poznanskiej
janas 2015-03-15 17:47:45
no ta tylko w tej chwili z Twojej strony to zwyczajne gdybanie. Jakoś z takim podejściem z Twojej strony nie wydaje mi się , abyś kiedykolwiek zdecydowała się jej odmówić. Niemniej jednak jak już przychodzisz te dodatkowe dni to masz za te wszystkie nadgodziny płacone prawda? toteż nie można narzekać
matka 2015-03-29 22:33:28
Z racji że jest to supermarket, to powiedzcie mi przecież powinna być jakaś praca zmianowa tak? jak to wygląda 8 godzin na 8 godzin czy może inaczej. Co prawda nie miałam okazji robić jeszcze u nich zakupów w Toruniu na Bema 20A, ale skoro teraz szukam pracy to może jako sprzedawce by mnie przyjęli bo książeczkę sanepidowską mam, tylko ciekawią mnie warunki pracy
czary 2015-04-14 16:00:40
Praca nie jest taka zła tym bardziej ze w niektórych firmach na podobnych stanowiskach można zarabiać 200 czy tez 300 złotych mniej. Ja jak narazie nie narzekam.
3
aneczka 2015-07-23 00:43:24
Ja teraz chciałąbym znaleźć pracę w paluszku najlepiej od zaraz i nie bardzo wiem do kogo sięnajlepiej zgłosić. Mam trochę opory, żęby iść tak do sklepu i rzucić swoje CV. Zależy mi na pray gdzie będize dobrze można zarobić i ustalić sobie grafik jak komu wygodnie. to przez to, żę dziecko czasem potrzebuje opieki. Tutaj mogłaby zacząć funkcjonować strona z jakimiś ofertami pracy.
Maja 2015-08-10 15:35:04
Aneczka :a w ktorej pracy možná ustalac sobie grafik jak kto chce chodzi sie wedlog ustalonego juz grafiku danej zmiany ..
casia 2015-08-22 18:55:59
@Maja, jest wiele firm, które nie robią problemu z grafikiem, oferując tak zwany elastyczny grafik. To takie rozwiązanie dobre np. dla studentów, którzy mają np. zajęcia dwa razy w tygodniu, czy bardziej wieczorami, a chcieliby pracować rano, nie zawsze mogą przez 8h, ale 6 bardzo czesto. Jak mniemam Paluszek nie uznaje elastycznego grafiku, tak?
Ola 2015-09-28 15:34:51
Do casia
misik 2015-09-28 20:16:10
a powiedzcie jak wyglądają warunki pracy u nich, jeśli możecie oczywiście i jakieś informacje macie, zależy mi bardzo na tym ponieważ chciałbym może próbować dostać się do nich na staż, ale nie wiem czy warto i liczę na wasze jakieś opinie w tym temacie, z góry wam bąrdzo dziękuję i pozdrowionka dla was :)
t 2016-05-09 20:28:29
kochani, no właśnie, podobno te staze są tam jakoś płatne - a ile realnie trwa u was taki właśnie staż?
Zostaw swoją opinię o Paluszek Marzena i Piotr Paluch Sp.j. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paluszek Marzena i Piotr Paluch Sp.j.