brak logo

arsanit

Siemianowice Śląskie

Opinie o arsanit

pracowałem 2013-10-31 12:36
Witam
Nie polecam tej firmy istny wyzysk na sezon masakra co tam sie dzieje na magazynie to już w ogóle woła o pomste do nieba . Tylko dla tych dlugotrwale bezrobotnych albo zaczynajacych prace nikt kto poznal jak ma funkcjonowac porzadna firma tam nie ma prawa pracowac chyba ze chce byc (usunięte przez administratora)
2
smok 2013-11-27 23:26
Pracowałem długo jako handlowiec i powiem tak,było różnie raz lepiej raz gorzej,ale ogólnie szło pracować i zarobić,póki nie zaczęli się w firmie panoszyć nowopozyskani menagerowie.Popsuła się atmosfera i stosunki a szkoda bo jak mawiał wieszcz-ARSANIT MA ZA SOBĄ SZCZĘŚLIWĄ PRZYSZŁOŚĆ.
alex 2014-01-10 11:37
A jakie zarobki maja mistrzowie ?
alex 2014-02-03 23:07
czy nikt nie wie ile zarabiaja mistrzowie zmiany w arsanicie ??
Gall Anonim 2014-02-06 07:33
Może nie mają mistrzów :)
alex 2014-02-06 11:45
sa bo widzialem stare ogloszenie o prace dla mistrza do arsanitu
byłem pracowałem 2014-05-01 00:16
cały czas jest to samo tam Panowie nie ma co tam iść - magazyn ruina gorzej niż było obowiązki mają chłopaki za całą firme, a pewnie jedne z najmniejszych pensji ! Ktoś pytał jak zarabiaja mistrzowie wiec odpowiadam że ok 2200 brutto na umowie plus premia od stanowiska(chyba).
Jako kierowca nie wiem jaka jest praca, wiem, że czasem jeżdżą w sobotę lub w w jakieś dni po świetach jak 99% firmy ma wolne - ale zdaje mi sie ze to raz na jakis czas, ale jest - jak z kasa nie wiem - ale każa wybierac urlopu w zime jak nie ma kursów.
snajper 2014-09-11 15:42
Ciekawe opinie nie powiem- Smok wydaje sie jednym z tych ktorych rozliczono za efekty jego pracy - inni pewno podobnie - wszyscy be itp itd nikt nie mowi ze w firmie pracuje grubo ponad 100 ludzi ze otwieraja 2 fabryke na dniach, ze beda budowac 3 fabryke - czy wszyscy tam pracujacy sa tak nie zadowoleni czy po prostu robia swoje ... z tego co mi wiadomo to wiele osob pracuje tam wiele lat wiec nie dajmy sie zwiesc tym co zaczeli i uciekli z podwinietymi ogonami bo mydlo w kiblu bylo w plynie a nie w kostce .... nikt nie zmusza nikogo zawsze mozna isc do sspozywczego na kase :) ...
1
pieniadze 2015-01-31 18:33
nie dziwie sie ze wszyscy sie pytaja o pieniadze bo rpzeciez faktycznie bez pieniedzy to ciezko sie zyje poweidczie mi cos wiecej an temat samej rpacy kierwcy czy wo gole istnieje szansa dostania takiej pracy mam nadzieje ze sie mi uda i dostane cos takiego z gory dziekuje za pomoc i mysle ze ktos ise zlituje .
bolek 2015-02-18 21:30
Te okrutne teksty to jest prawda a wasze premie są wdawane na bankietach i festynaw m.i. w koninie z udziałem pewnego kabaretu co nazwa tyczy się chyba ba napewno kierotnictwa (paranapewnonormalni) aco do kompetencji kierownictwa to szkoda pisać
bolek 2015-02-18 21:38
Terminowosść wypła t tych zapomug to ta bo jest co do mobingu oj oj jest na maxa
żeluś 2015-02-18 21:46
PRACA DLA AMBITNYCHDRTN
Bomba 2015-04-16 21:53
Hahahahahahahahahaha Arsanit to tylko imprezy dla klientów i ludzi z zewnątrz. Co do pracy to kiepska.
1
moder 2015-05-04 18:23
Jest jakaś szansa na zatrudnie w Arsanit?? Słyszałem od znajomych, że w Arsanit zarabia się 2500-3000 na rękę. Taka praca by mi odpowiadała.
1
Teodor 2015-07-20 18:41
Dynamiczny rozwój jest, ale firm konkurencyjnych, którzy tez produkują styropian,a im wieksza konkurecja tym gorzej na rynku ,mniej pracy,mniej pieniedzy,
demon 2015-07-30 10:25
ile zarabia taki doradca techniczno-handlowy
10
Smok 2015-11-14 13:24
Idź snajper i powodzenia bo bedzie ci potrzebne. Gdybym pracował miesiąc,dwa,pol roku,mógłbyś powiedzieć ze ktoś mnie rozliczył z efektów i sie skończyło a nie po 5-u latach.
2
sun 2016-01-21 19:24
A moze ktos napisac cos wiecej na temat stanowiska kierowca C+E.? Czy moze ktos napisac obiektywna opinie dotyczaca tego stanowiska?
smok 2016-06-15 22:21
Oj głupich nie sieją jak widać.Idź zobacz jak się pracuje potem się wymądrzaj
kalofis 2016-06-18 11:14
praca syf ciagle poszukaja na produkcje kazdy odchodzi po jednym dniu niczego sie nie nauczyli :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9
1
Ktoś 2016-10-14 23:59
Ja nie pracuję na produkcji, więc nie wiem jak tam płacą i jak traktują ludzi. W dziale, w którym jestem naprawdę nie ma na co narzekać. Wypłaty są zawsze na czas, a nawet przed czasem. Płacone są nadgodziny, przyznawane sprawiedliwe premie. Umowa od razu o prace.
Kierownika produkcji znam, myślę, że jest w porządku.
Przede wszystkim uważam, że atmosfera jest przyjazna. Na pewno nikt tutaj po sobie nie krzyczy i się na sobie nie wyżywa, a jest to bardzo ważne w pracy.
Myślę, że "złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy". Jeżeli komuś się nie chce pracować, to nie odnajdzie się nigdzie. Może nie ma zbyt obszernego pakietu socjalnego ( w sumie wcale), ale wierzę, że do wielu rzeczy dojdziemy. Stale się rozwijamy, dlatego potrzebujemy nowych ludzi do pracy. Powiem tak, naprawdę nie ma na co narzekać, są naprawdę miejsca, gdzie pracuje się gorzej, trzeba prosić się o pieniądze itd. Więc nie narzekać i do roboty !!!
1
Ktoś 2016-10-15 09:51
Nie wydaje mi się żeby chodziło o konkretny dział tylko o nastawienie ludzi do pracy. Jeśli tytuluje post "ktos" to chyba oznacza że chce pozostać osoba anonimowa. A jedynie próbuje pokazać ze nie taki diabeł straszny. Poza tym pracownicy potrzebni są w każdym dziale. Jeżeli wszyscy pracowalibysmy w jednym, to chyba nie miało by to sensu. Pozdrawiam.
2po 2016-10-18 10:18
czy nadal szukacie kierowcy kat. C+E w ruchu krajowym? zastanawiam się czy jako kobieta mam szansę na takie stanowisko
hanys przodowy 2017-02-20 15:59
a wiela płacą handlowcom terenowym?
znam temat 2017-02-21 14:29
za czapke gruszek miesięcznie i monitoring masz wbudowany w pyte! popytaj ludzi z innych polskich amazownów jak tam sie pracuje i jak wielka jest rotacja ludzie, myślisz, że dlaczego amazon ucieka z innych europejskich krajów i przenosi sie do Polski? żeby ludziom dać dobrą prace???!!!
smok 2017-02-25 00:13
Głupi jesteś tyle ci powiem.Rozliczyli za efekty pracy po 5 latach pracy?
LoBO 2017-02-28 00:36
Witam odnośnie pracy Handlowca - Nie polecam ! Zero Zero Zero social ! brak urlopów! zakładaj firmę i jazda ! i jeszcze jak Wam się trafi Dyrektor z Krakowa( Majki) który nic nie robi a wszyscy myśla że pracuje i pomaga :) ale mozna autem firmowycm jeżdzić od krakowa do świnoujścia i tak Dyr z Krk się nie kapnie bo śpi do 10:00
snajper 2017-03-01 15:35
heheh no widzisz błaźnie, dalej cie ta prawda w oczy kuje... heheh ... rozpłacz się...
2
WSTYD 2017-03-01 15:50
KUJE to kowal w kuźni analfabeto, KŁUJE to w oczy Twój brak znajomości podstaw naszego pięknego języka ojczystego!
snajper 2017-03-01 17:22
korektor - pewnie z ciebie lepszy jak handlowiec - może idź tą drogą a nie znów szukasz po budowlance... hehhh kłuje - kuje hahhhh dobre pozdrawiam cie i trzymam kciuki :-)
2
ENTER1 2017-03-01 20:49
Ten dyrektor to śpioch, ale sen ma czujny:-) Potrafił wyczuć nieroba spragnionego socjalu...
2
snajper 2017-03-01 21:17
o miastowy jest buhhahahaa - ćwiok to cie zrobił hehhhh ale nie w mieście buhahaha
1
Przebudzona 2017-03-02 06:57
Dyrektor jak śpi to nie przeszkadza, auta nie mają GPS-ów, przez pięć lat reanimują nieroba, czy można sobie wyobrazić lepsze warunki do pracy?:-) Chyba będę aplikowała:-))))
Słyszałam, że podobno jeszcze nieźle płacą :-)
1
hanys przodowy 2017-03-03 15:56
tyś chyba z przerywanego, ciśnienia brakło i robota całkiem spitolona!
snajper 2017-03-04 07:41
buhahaha ... z przerywanego ... ciśnienia brakło buhahhaa chyba ci się bateryjka wyczerpuje heheheh ale lepiej z przerywanego jak mówisz o mnie - niż jak w twoim przypadku z zabawy w słoneczko w stodole buhhahahaha
znam temat 2017-03-04 12:04
auta może i nie mają, ale telefony mają na pewno haha
rynkowiec 2017-03-15 15:37
firma znana praktycznie tylko na Górnym Śląsku, w reszcie kraju prawie biały kruk, handlowców terenowych zatrudniaja tylko na samozatrudnieniu bez gwarancji dłuższej pracy, przy braku wyników rozwiązują umowę po kilku miesiącach, typowa lokalna mała firma polskiej chemii budowlanej, mają jeszcze drugi zakład w Koninie, ale na północy Polski ich obecność na rynku jest śladowa
Pppp 2017-03-16 10:19
,,Przykro Nam, że po mimo tego wszystkiego ktoś decyduje się na prace u Nas" - za takie pieniądze to powinno być Wam bardzo przykro, wstyd w ogóle to powinniście zamknąć interes jak jest Was nie stać uczciwie zapłacić za uczciwą prace, a nie samemu się tylko obławiać!
znawca 2017-03-21 17:47
te derechory handlowe regionalne to chyba takie od wolnych sobót haha
Joanna 2017-04-04 13:50
Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Pracownik Działu Logistyki. Jak wygląda praca w firmie w tym charakterze? Czego mogą spodziewać się aplikujący?
znam gościa 2017-05-10 14:58
rabin jest z Nowej Rudy ale reszta sie zgadza haha
znam gościa 2017-05-22 15:01
rebe podbniez ostro sprzedaje tynki na dolnym ślasku, tu sprzeda trzy metry, tam cztery i tak grosz do grosza i bedzie kokosza hahaha
1
Ave 2017-06-29 22:20
Witam wszystkich! Czy możecie powiedzieć, jak w Arsanicie wygląda praca jako kierowca CE? Chodzi o godziny pracy, dni, trasy (kraj, eu?) pieniążki ;) Pozdrawiam
3
Joanna 2017-07-13 08:55
@Ave
widzę, że niestety jeszcze nikt Ci nie odpowiedział. Czy kontaktowałeś się bezpośrednio z firmą? Jakich odpowiedzi Ci udzielono? Również chętnie dowiemy się więcej o tym, jak wygląda praca kierowcy.
Ave 2017-07-13 16:29
Dowiedziałem się jedynie od kierowcy na parkingu, że śmigają z styropianem po budowach i czasami po hurtowniach, praca od poniedziałku do piątku i codzienne zjazdy do domku, o zarobkach nie wiem praktycznie nic, choć jedynie wspominał, że zimą z racji mniejszej ilości kursów gorzej z pieniążkami. Do firmy mam plan wybrać się w przyszłym tygodniu więc dam znać jaka jest konkretna oferta na tym stanowisku.
2
Szofer Styropianowy 2017-07-15 10:56
O zarobkach nikt nie napisze, bo mamy podpisane oświadczenia o poufności odnośnie osiąganych zarobków ;)
2
Adam 2017-07-16 13:35
Nie poleciłbym firmy,nikomu za żadne skarby,wyzysk za marne pieniądze najczęściej najniższa krajową,wszędzie Cię obserwują łącznie z dyrektorem przez swoje kamery,chodzą za Tobą sprawdzają czy pracujesz,poganiają Cię,pytają gdzie jesteś,najlepiej jakbyś nie korzystał z wc ,zimą nie możesz się ogrzać gdy,dokuczają warunki atmosferyczne deszcz,śnieg,mróz ktoś Cię zaraz wypatrzy jest wtedy awantura nie przyjemna w relacjach,ktoś udziela Ci upomnienia że przerwa dla Ciebie śniadaniowa trwa 30min to jest ten czas dla Ciebie ,straszą restrykcjami kodeksem pracy wywołują strach w Tobie,musisz być potulny ,widziałem że nie którzy pracownicy nie mają odpowiedniego stanowiska,nie którzy kierownicy to gbury nie ma dobrych relacji,firma ogólnie pozornie nowoczesna wypłaty na czas,składki odprowadzane na ZUS ale relacje to niewolnictwo i upodlenie,pozostawia wiele do życzenia,wykorzystają Cię chociaż chciałbyś dobrze pracować,nie ma do Ciebie szacunku do Ciebie,poprzez to rotacja jest ludzi jest bardzo duża ,ciągle jest ktoś nowy.
4
Denis Rozrabiaka 2017-07-18 09:41
Można się z Tobą w większości tez zgodzić, a dodałbym jeszcze fakt, że pracuje się praktycznie na najniższej krajowej, co w tak dużej firmie raczej nie powinno mieć miejsca. Duży plus to terminowość wypłat, ale ich wysokość...
1
Ostatni mochikanin 2017-08-06 16:43
Odradzam tą firme każdemu.wyzysk na każdym kroku,firma niby sie rozwija a wypłaty na produkcji stoją w miejscu.podwyżki można się spodziewać tylko wtedy gdy część załogi sie zwolni,nawet kierownik pracuje w wszystkie weekendy zamiast dać zarobić zwykłemu pracownikowi.patologia...
3
Joanna 2017-09-05 13:55
@Ostatni mochikanin gdyby część załogi się zwolniła to wtedy kto by pracował w Arsanit? Czy w sprawie podwyżek były jakieś rozmowy z przełożonym? Czy to pewne, że nie ma szans na nie? To ważne informacje dla osób, które planowały tam podjąć pracę.
Zostaw swoją opinię o arsanit - Siemianowice Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie arsanit