brak logo

arsanit

Siemianowice Śląskie

Opinie o arsanit

anonim 2010-04-17 19:39:28
Szkoda gadać,nieterminowe wypłaty,ciągle wszystkiego brak,wzorników,długopisów firmowych,na wszystko szkoda,nawet na serwis aut służbowych a jak już się pojedzie do mechanika to tylko raz bo potem na czerwono stoi u niego ARSANIT-tylko gotówka.Omijajcie szerokim łukiem.
PH ARSANIT 2010-04-29 22:11:56
A ja jestem bardzo zadowolony z pracy w firmie Arsanit, jeśli coś potrzeba to zawsze jest ,jeśli jest problem to jest on zawsze rozwiązywany
a firmy nie buduje się na długopisach firmowych, mój przedmówca chyba się nie nadawał do sprzedaży jeśli uważa że jego dźwignią marketingowo w budownictwie są długopisy firmowe.Może w spożywcze byś coś po handlował...Polecam nowoczesną rozwijającą się firme Arsanit w której zarabia się godziwe pieniądze i można nabyć bogate doświadczenie...Pozdrawiam ;) PH ARSANIT
1
pracownik 2010-07-28 01:06:23
bardzo nowoczena i rozwijająca sie fima polecam!!!dobre produkty w dobrej cenie reszta tez ok.Polecam wspołprace!
NEMO 2010-10-23 08:18:04
Więc czemu zmienia ciągle pracowników, dlaczego nie płaci w terminie, na długopisach nie buduje się firmy, ale na deklaracjach i relacjach z klientami TAK? oczywiście tych bez pokrycia. NIKT NIE MA MONOPOLU NA WSZYSTKO, PREZS TO MOZE KIEDYS ZAUWAŻY, ale dla niego i firmy może być za późno!!!
Myslacy. 2011-03-28 21:07:38
Ciekawe czy dostales medal od szefa za ta wypowiedz..(usunięte przez moderatora)
anonim 2011-05-03 15:25:09
witam wszystkich. ja jeszcze tu niestety pracuje ale myśle że już niedługo. z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej a nic nie wskazuje na to żeby sie polepszyło. patrzą tylko na siebie i na to gdzie by tu jeszcze skubnąć pare złotych pracownikom i to nie jest tylko moja opinia. NIE POLECAM TEJ FIRMY.
NEO 2011-05-20 07:29:52
Nie napisałem tego aby podlizać sie prezesowi, mnie on nie interesuje, tak jak on nie interesuje się firmą. Dla niego istotny jest rachunek bankowy. Tam są ludzie, a ludzie to firma. Zniechęcanie pracowników i złe zarządzanie to nie robi prezes. Dzisiaj ciagły problem, styropian nie dociera na termin do klienta, tynki cienkowarstwowe? tanie więc na czymś zaoszczędzono, zużycie? bycie dobrym sprzedawcą nie znaczy że się potrafi dobrze zarządzać !
anonimowy 2011-05-30 12:53:25
Aktualnie jeszcze pracuje w firmie, ale tez mysle nad zmiana pracy i pewnie nie tylko ja z tego co slyszalem. Bardzo marnie placa. Zawsze na rozmowie obiecuja złote góry, a w praktyce jest zupelnie inaczej. Zdania typu "sobotami mozna sobie dorobic za 12h - 200zł" są prawdziwe o ile te soboty sa... zdarza się ze mozna robic, ale to rzadko. Druga sprawa, mowia ze szukaja ludzi NA STALE. Nie, oni nie potrzebuja ludzi na stale tylko na "sezon" od ok. kwietnia do pazdziernika. Osobiscie nie polecam. Chyba ze komus wystarczy 1090 zł na reke.
anonim 2011-06-15 23:15:55
A jak wygląda tam praca na magazynie czy ktoś może sie wypowiedzieć bo mam kozie tam być zatrudniony ??
1
były pracownik 2011-07-07 09:15:15
Firma arsanit to jedna wielka pomyłka . Pracują tam ludzie chyba bez ambicji bo na magazynie szef płaci 1500 zł z czego 400 jest odliczeń więc zarobki nie są rewelacyjne a praca w 100 % nie adekwatna do zarobku . Polecam tą prace tylko zdesperowanym na maxa
nikon 2013-03-06 20:27:47
Szkoda gadać ludzie zarabiają tam grosze a robią jak za 5 a umowa wiadomo o dzieło i tylko tyle
ARSANIT 2013-03-07 10:28:26
Witam.
O warunkach pracy i płacy zawsze informujemy na rozmowach kwalifikacyjnych, ponadto praca, którą trzeba wykonywać jest pokazana interesantom w praktyce.
Przykro Nam, że po mimo tego wszystkiego ktoś decyduje się na prace u Nas, a po zaledwie jednym dniu przepracowanym na następny nie przychodzi i wypisuje bzdurne rzeczy na temat firmy. Pozdrawiam.
4
Pracownik 2013-03-27 14:50:34
Pracowałem w Arsanicie na magazynie (styropiany) praca trochę ciężka, , 1100zł miesięcznie bodajże. Jak ktoś lubi pracę na magazynie to powiem szczerze że nie jest tam aż tak źle. Zarobki małe, praca czasami bywa ciężka. Trzy zmiany (nocki najcięższe), ale warto spróbować i przekonać się samemu ;)
1
LUPE FUESNTE 2013-04-02 09:46:22
PRACA DLA LUDZI BEZ AMBICJI!!!NIE POLECAM
niet polecam 2013-04-16 21:25:31
w tej firmie jest brak systemu motywacyjnego-niby sa jakies premie ale i tak Ci uwala za cos zawsze sie znajdzie powod, smieszne pieniadze za obowiazki ktore zrzucaja Ci na plecy 1300 zl to jest smiech na sali nie polecam tej firmy (usunięte przez moderatora)
jony 2013-05-11 19:28:36
witam , a jak tam kierowcy zarabiają bo widziałem ogłoszenie że potrzebują .
Były pracownik 2013-05-14 15:17:52
To nieprawda! Na rozmowie kwalifikacyjnej nie przekazuje się uczciwych informacji o warunkach pracy oraz o tym w jaki sposób podczas pracy pracownicy są poniżani przez jednego z "mistrzów" zmianowych. Człowiek ten używa wulgarnych wyrazów, obraża i poniża pracowników.
W trakcie mojej bytności w zakładzie odeszło bezpośrednio z tego powodu około kilkunastu nowych pracowników! Trzymajcie się z dala od tej firmy!!!
3
byłu 2013-07-19 14:03:23
Co do kierownictwa do najgorszy jest ten który nic nie robi a tylko mędrkuje tak się dziwnie złożyło ze ostatnio poznałem kogoś z łodzi który opowiedział mi parę historii o(usunięte przez moderatora). Teraz już wiem co to leczenie kompleksów ze szkoły z pracy na monitoringu umierałem ze śmiechu
pozdrowienia dla M
Richat 2013-08-12 21:33:19
nie zgadzam sie z toba !!! jezeli cos potrzeba to tego niema , temat zarobkow pominmy
Pablo 2013-08-14 23:24:08
Kazdy z was ktory daje takie opinie o firmie ARSANIT , nic o niej nie wie cwoki itd !!!! POZDRO dla starej ekipy !!!!!!!!!!!!!
2
byłem pracowałem 2013-09-03 19:06:12
witam, pracowałem pewnien okres w arsanicie na magazynie i moge powiedzieć jedno - dicz jaka tam panuje przez "logistyka" to jest smieszne, ze jeden czlowiek tak moze sobie robic co chce, a "władza" czyt. (usunięte przez moderatora)pozwala na to - bo to kumple.
Na magazynie chora robota wszystko na raz lider czy kierownik chyba ma na imie (usunięte przez moderatora) jakich mało, klnie, krzyczy i stawia fochy po prostu czlowiek jest beznadziejny komplikuje atmosfere tam. nie polecam za tak smieszne pieniadze (ok 1300 zl).
byłem pracowałem 2013-10-01 20:13:54
nie byłem jeszcze, dostajesz 1800 na poczatek brutto i chyba umowe o prace nie wiem jak teraz jest. niby sa jakies premie ale w sezonie przeważnie biorą Ci no chyba ze jestes bezbłędny w co watpie gdyz jest tyle roboty ze o pomyłke nie trudno wiec w sumie premie sa wirtualne.
bonusów zadnych czasem i zjeść nie ma czasu.
pracowałem 2013-10-31 12:36:39
Witam
Nie polecam tej firmy istny wyzysk na sezon masakra co tam sie dzieje na magazynie to już w ogóle woła o pomste do nieba . Tylko dla tych dlugotrwale bezrobotnych albo zaczynajacych prace nikt kto poznal jak ma funkcjonowac porzadna firma tam nie ma prawa pracowac chyba ze chce byc (usunięte przez administratora)
1
smok 2013-11-27 23:26:59
Pracowałem długo jako handlowiec i powiem tak,było różnie raz lepiej raz gorzej,ale ogólnie szło pracować i zarobić,póki nie zaczęli się w firmie panoszyć nowopozyskani menagerowie.Popsuła się atmosfera i stosunki a szkoda bo jak mawiał wieszcz-ARSANIT MA ZA SOBĄ SZCZĘŚLIWĄ PRZYSZŁOŚĆ.
alex 2014-01-10 11:37:53
A jakie zarobki maja mistrzowie ?
alex 2014-02-03 23:07:44
czy nikt nie wie ile zarabiaja mistrzowie zmiany w arsanicie ??
Gall Anonim 2014-02-06 07:33:20
Może nie mają mistrzów :)
alex 2014-02-06 11:45:44
sa bo widzialem stare ogloszenie o prace dla mistrza do arsanitu
byłem pracowałem 2014-05-01 00:16:41
cały czas jest to samo tam Panowie nie ma co tam iść - magazyn ruina gorzej niż było obowiązki mają chłopaki za całą firme, a pewnie jedne z najmniejszych pensji ! Ktoś pytał jak zarabiaja mistrzowie wiec odpowiadam że ok 2200 brutto na umowie plus premia od stanowiska(chyba).
Jako kierowca nie wiem jaka jest praca, wiem, że czasem jeżdżą w sobotę lub w w jakieś dni po świetach jak 99% firmy ma wolne - ale zdaje mi sie ze to raz na jakis czas, ale jest - jak z kasa nie wiem - ale każa wybierac urlopu w zime jak nie ma kursów.
snajper 2014-09-11 15:42:51
Ciekawe opinie nie powiem- Smok wydaje sie jednym z tych ktorych rozliczono za efekty jego pracy - inni pewno podobnie - wszyscy be itp itd nikt nie mowi ze w firmie pracuje grubo ponad 100 ludzi ze otwieraja 2 fabryke na dniach, ze beda budowac 3 fabryke - czy wszyscy tam pracujacy sa tak nie zadowoleni czy po prostu robia swoje ... z tego co mi wiadomo to wiele osob pracuje tam wiele lat wiec nie dajmy sie zwiesc tym co zaczeli i uciekli z podwinietymi ogonami bo mydlo w kiblu bylo w plynie a nie w kostce .... nikt nie zmusza nikogo zawsze mozna isc do sspozywczego na kase :) ...
1
pieniadze 2015-01-31 18:33:40
nie dziwie sie ze wszyscy sie pytaja o pieniadze bo rpzeciez faktycznie bez pieniedzy to ciezko sie zyje poweidczie mi cos wiecej an temat samej rpacy kierwcy czy wo gole istnieje szansa dostania takiej pracy mam nadzieje ze sie mi uda i dostane cos takiego z gory dziekuje za pomoc i mysle ze ktos ise zlituje .
bolek 2015-02-18 21:30:34
Te okrutne teksty to jest prawda a wasze premie są wdawane na bankietach i festynaw m.i. w koninie z udziałem pewnego kabaretu co nazwa tyczy się chyba ba napewno kierotnictwa (paranapewnonormalni) aco do kompetencji kierownictwa to szkoda pisać
bolek 2015-02-18 21:38:27
Terminowosść wypła t tych zapomug to ta bo jest co do mobingu oj oj jest na maxa
żeluś 2015-02-18 21:46:44
PRACA DLA AMBITNYCHDRTN
Bomba 2015-04-16 21:53:03
Hahahahahahahahahaha Arsanit to tylko imprezy dla klientów i ludzi z zewnątrz. Co do pracy to kiepska.
1
moder 2015-05-04 18:23:07
Jest jakaś szansa na zatrudnie w Arsanit?? Słyszałem od znajomych, że w Arsanit zarabia się 2500-3000 na rękę. Taka praca by mi odpowiadała.
1
Teodor 2015-07-20 18:41:21
Dynamiczny rozwój jest, ale firm konkurencyjnych, którzy tez produkują styropian,a im wieksza konkurecja tym gorzej na rynku ,mniej pracy,mniej pieniedzy,
demon 2015-07-30 10:25:32
ile zarabia taki doradca techniczno-handlowy
4
Smok 2015-11-14 13:24:40
Idź snajper i powodzenia bo bedzie ci potrzebne. Gdybym pracował miesiąc,dwa,pol roku,mógłbyś powiedzieć ze ktoś mnie rozliczył z efektów i sie skończyło a nie po 5-u latach.
1
sun 2016-01-21 19:24:16
A moze ktos napisac cos wiecej na temat stanowiska kierowca C+E.? Czy moze ktos napisac obiektywna opinie dotyczaca tego stanowiska?
smok 2016-06-15 22:21:38
Oj głupich nie sieją jak widać.Idź zobacz jak się pracuje potem się wymądrzaj
kalofis 2016-06-18 11:14:29
praca syf ciagle poszukaja na produkcje kazdy odchodzi po jednym dniu niczego sie nie nauczyli :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9
Ktoś 2016-10-14 23:59:09
Ja nie pracuję na produkcji, więc nie wiem jak tam płacą i jak traktują ludzi. W dziale, w którym jestem naprawdę nie ma na co narzekać. Wypłaty są zawsze na czas, a nawet przed czasem. Płacone są nadgodziny, przyznawane sprawiedliwe premie. Umowa od razu o prace.
Kierownika produkcji znam, myślę, że jest w porządku.
Przede wszystkim uważam, że atmosfera jest przyjazna. Na pewno nikt tutaj po sobie nie krzyczy i się na sobie nie wyżywa, a jest to bardzo ważne w pracy.
Myślę, że "złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy". Jeżeli komuś się nie chce pracować, to nie odnajdzie się nigdzie. Może nie ma zbyt obszernego pakietu socjalnego ( w sumie wcale), ale wierzę, że do wielu rzeczy dojdziemy. Stale się rozwijamy, dlatego potrzebujemy nowych ludzi do pracy. Powiem tak, naprawdę nie ma na co narzekać, są naprawdę miejsca, gdzie pracuje się gorzej, trzeba prosić się o pieniądze itd. Więc nie narzekać i do roboty !!!
Ktoś 2016-10-15 09:51:56
Nie wydaje mi się żeby chodziło o konkretny dział tylko o nastawienie ludzi do pracy. Jeśli tytuluje post "ktos" to chyba oznacza że chce pozostać osoba anonimowa. A jedynie próbuje pokazać ze nie taki diabeł straszny. Poza tym pracownicy potrzebni są w każdym dziale. Jeżeli wszyscy pracowalibysmy w jednym, to chyba nie miało by to sensu. Pozdrawiam.
2po 2016-10-18 10:18:13
czy nadal szukacie kierowcy kat. C+E w ruchu krajowym? zastanawiam się czy jako kobieta mam szansę na takie stanowisko
Zostaw swoją opinię o arsanit - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie arsanit