brak logo

arsanit

Siemianowice Śląskie

Opinie o arsanit

Pracownik 2013-03-27 14:50
Pracowałem w Arsanicie na magazynie (styropiany) praca trochę ciężka, , 1100zł miesięcznie bodajże. Jak ktoś lubi pracę na magazynie to powiem szczerze że nie jest tam aż tak źle. Zarobki małe, praca czasami bywa ciężka. Trzy zmiany (nocki najcięższe), ale warto spróbować i przekonać się samemu ;)
1
LUPE FUESNTE 2013-04-02 09:46
PRACA DLA LUDZI BEZ AMBICJI!!!NIE POLECAM
niet polecam 2013-04-16 21:25
w tej firmie jest brak systemu motywacyjnego-niby sa jakies premie ale i tak Ci uwala za cos zawsze sie znajdzie powod, smieszne pieniadze za obowiazki ktore zrzucaja Ci na plecy 1300 zl to jest smiech na sali nie polecam tej firmy (usunięte przez moderatora)
jony 2013-05-11 19:28
witam , a jak tam kierowcy zarabiają bo widziałem ogłoszenie że potrzebują .
Były pracownik 2013-05-14 15:17
To nieprawda! Na rozmowie kwalifikacyjnej nie przekazuje się uczciwych informacji o warunkach pracy oraz o tym w jaki sposób podczas pracy pracownicy są poniżani przez jednego z "mistrzów" zmianowych. Człowiek ten używa wulgarnych wyrazów, obraża i poniża pracowników.
W trakcie mojej bytności w zakładzie odeszło bezpośrednio z tego powodu około kilkunastu nowych pracowników! Trzymajcie się z dala od tej firmy!!!
6
byłu 2013-07-19 14:03
Co do kierownictwa do najgorszy jest ten który nic nie robi a tylko mędrkuje tak się dziwnie złożyło ze ostatnio poznałem kogoś z łodzi który opowiedział mi parę historii o(usunięte przez moderatora). Teraz już wiem co to leczenie kompleksów ze szkoły z pracy na monitoringu umierałem ze śmiechu
pozdrowienia dla M
Richat 2013-08-12 21:33
nie zgadzam sie z toba !!! jezeli cos potrzeba to tego niema , temat zarobkow pominmy
Pablo 2013-08-14 23:24
Kazdy z was ktory daje takie opinie o firmie ARSANIT , nic o niej nie wie cwoki itd !!!! POZDRO dla starej ekipy !!!!!!!!!!!!!
2
byłem pracowałem 2013-09-03 19:06
witam, pracowałem pewnien okres w arsanicie na magazynie i moge powiedzieć jedno - dicz jaka tam panuje przez "logistyka" to jest smieszne, ze jeden czlowiek tak moze sobie robic co chce, a "władza" czyt. (usunięte przez moderatora)pozwala na to - bo to kumple.
Na magazynie chora robota wszystko na raz lider czy kierownik chyba ma na imie (usunięte przez moderatora) jakich mało, klnie, krzyczy i stawia fochy po prostu czlowiek jest beznadziejny komplikuje atmosfere tam. nie polecam za tak smieszne pieniadze (ok 1300 zl).
byłem pracowałem 2013-10-01 20:13
nie byłem jeszcze, dostajesz 1800 na poczatek brutto i chyba umowe o prace nie wiem jak teraz jest. niby sa jakies premie ale w sezonie przeważnie biorą Ci no chyba ze jestes bezbłędny w co watpie gdyz jest tyle roboty ze o pomyłke nie trudno wiec w sumie premie sa wirtualne.
bonusów zadnych czasem i zjeść nie ma czasu.
pracowałem 2013-10-31 12:36
Witam
Nie polecam tej firmy istny wyzysk na sezon masakra co tam sie dzieje na magazynie to już w ogóle woła o pomste do nieba . Tylko dla tych dlugotrwale bezrobotnych albo zaczynajacych prace nikt kto poznal jak ma funkcjonowac porzadna firma tam nie ma prawa pracowac chyba ze chce byc (usunięte przez administratora)
1
smok 2013-11-27 23:26
Pracowałem długo jako handlowiec i powiem tak,było różnie raz lepiej raz gorzej,ale ogólnie szło pracować i zarobić,póki nie zaczęli się w firmie panoszyć nowopozyskani menagerowie.Popsuła się atmosfera i stosunki a szkoda bo jak mawiał wieszcz-ARSANIT MA ZA SOBĄ SZCZĘŚLIWĄ PRZYSZŁOŚĆ.
alex 2014-01-10 11:37
A jakie zarobki maja mistrzowie ?
alex 2014-02-03 23:07
czy nikt nie wie ile zarabiaja mistrzowie zmiany w arsanicie ??
Gall Anonim 2014-02-06 07:33
Może nie mają mistrzów :)
alex 2014-02-06 11:45
sa bo widzialem stare ogloszenie o prace dla mistrza do arsanitu
byłem pracowałem 2014-05-01 00:16
cały czas jest to samo tam Panowie nie ma co tam iść - magazyn ruina gorzej niż było obowiązki mają chłopaki za całą firme, a pewnie jedne z najmniejszych pensji ! Ktoś pytał jak zarabiaja mistrzowie wiec odpowiadam że ok 2200 brutto na umowie plus premia od stanowiska(chyba).
Jako kierowca nie wiem jaka jest praca, wiem, że czasem jeżdżą w sobotę lub w w jakieś dni po świetach jak 99% firmy ma wolne - ale zdaje mi sie ze to raz na jakis czas, ale jest - jak z kasa nie wiem - ale każa wybierac urlopu w zime jak nie ma kursów.
snajper 2014-09-11 15:42
Ciekawe opinie nie powiem- Smok wydaje sie jednym z tych ktorych rozliczono za efekty jego pracy - inni pewno podobnie - wszyscy be itp itd nikt nie mowi ze w firmie pracuje grubo ponad 100 ludzi ze otwieraja 2 fabryke na dniach, ze beda budowac 3 fabryke - czy wszyscy tam pracujacy sa tak nie zadowoleni czy po prostu robia swoje ... z tego co mi wiadomo to wiele osob pracuje tam wiele lat wiec nie dajmy sie zwiesc tym co zaczeli i uciekli z podwinietymi ogonami bo mydlo w kiblu bylo w plynie a nie w kostce .... nikt nie zmusza nikogo zawsze mozna isc do sspozywczego na kase :) ...
1
pieniadze 2015-01-31 18:33
nie dziwie sie ze wszyscy sie pytaja o pieniadze bo rpzeciez faktycznie bez pieniedzy to ciezko sie zyje poweidczie mi cos wiecej an temat samej rpacy kierwcy czy wo gole istnieje szansa dostania takiej pracy mam nadzieje ze sie mi uda i dostane cos takiego z gory dziekuje za pomoc i mysle ze ktos ise zlituje .
bolek 2015-02-18 21:30
Te okrutne teksty to jest prawda a wasze premie są wdawane na bankietach i festynaw m.i. w koninie z udziałem pewnego kabaretu co nazwa tyczy się chyba ba napewno kierotnictwa (paranapewnonormalni) aco do kompetencji kierownictwa to szkoda pisać
bolek 2015-02-18 21:38
Terminowosść wypła t tych zapomug to ta bo jest co do mobingu oj oj jest na maxa
żeluś 2015-02-18 21:46
PRACA DLA AMBITNYCHDRTN
Bomba 2015-04-16 21:53
Hahahahahahahahahaha Arsanit to tylko imprezy dla klientów i ludzi z zewnątrz. Co do pracy to kiepska.
1
moder 2015-05-04 18:23
Jest jakaś szansa na zatrudnie w Arsanit?? Słyszałem od znajomych, że w Arsanit zarabia się 2500-3000 na rękę. Taka praca by mi odpowiadała.
1
Teodor 2015-07-20 18:41
Dynamiczny rozwój jest, ale firm konkurencyjnych, którzy tez produkują styropian,a im wieksza konkurecja tym gorzej na rynku ,mniej pracy,mniej pieniedzy,
demon 2015-07-30 10:25
ile zarabia taki doradca techniczno-handlowy
8
Smok 2015-11-14 13:24
Idź snajper i powodzenia bo bedzie ci potrzebne. Gdybym pracował miesiąc,dwa,pol roku,mógłbyś powiedzieć ze ktoś mnie rozliczył z efektów i sie skończyło a nie po 5-u latach.
2
sun 2016-01-21 19:24
A moze ktos napisac cos wiecej na temat stanowiska kierowca C+E.? Czy moze ktos napisac obiektywna opinie dotyczaca tego stanowiska?
smok 2016-06-15 22:21
Oj głupich nie sieją jak widać.Idź zobacz jak się pracuje potem się wymądrzaj
kalofis 2016-06-18 11:14
praca syf ciagle poszukaja na produkcje kazdy odchodzi po jednym dniu niczego sie nie nauczyli :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9
1
Ktoś 2016-10-14 23:59
Ja nie pracuję na produkcji, więc nie wiem jak tam płacą i jak traktują ludzi. W dziale, w którym jestem naprawdę nie ma na co narzekać. Wypłaty są zawsze na czas, a nawet przed czasem. Płacone są nadgodziny, przyznawane sprawiedliwe premie. Umowa od razu o prace.
Kierownika produkcji znam, myślę, że jest w porządku.
Przede wszystkim uważam, że atmosfera jest przyjazna. Na pewno nikt tutaj po sobie nie krzyczy i się na sobie nie wyżywa, a jest to bardzo ważne w pracy.
Myślę, że "złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy". Jeżeli komuś się nie chce pracować, to nie odnajdzie się nigdzie. Może nie ma zbyt obszernego pakietu socjalnego ( w sumie wcale), ale wierzę, że do wielu rzeczy dojdziemy. Stale się rozwijamy, dlatego potrzebujemy nowych ludzi do pracy. Powiem tak, naprawdę nie ma na co narzekać, są naprawdę miejsca, gdzie pracuje się gorzej, trzeba prosić się o pieniądze itd. Więc nie narzekać i do roboty !!!
1
Ktoś 2016-10-15 09:51
Nie wydaje mi się żeby chodziło o konkretny dział tylko o nastawienie ludzi do pracy. Jeśli tytuluje post "ktos" to chyba oznacza że chce pozostać osoba anonimowa. A jedynie próbuje pokazać ze nie taki diabeł straszny. Poza tym pracownicy potrzebni są w każdym dziale. Jeżeli wszyscy pracowalibysmy w jednym, to chyba nie miało by to sensu. Pozdrawiam.
2po 2016-10-18 10:18
czy nadal szukacie kierowcy kat. C+E w ruchu krajowym? zastanawiam się czy jako kobieta mam szansę na takie stanowisko
hanys przodowy 2017-02-20 15:59
a wiela płacą handlowcom terenowym?
znam temat 2017-02-21 14:29
za czapke gruszek miesięcznie i monitoring masz wbudowany w pyte! popytaj ludzi z innych polskich amazownów jak tam sie pracuje i jak wielka jest rotacja ludzie, myślisz, że dlaczego amazon ucieka z innych europejskich krajów i przenosi sie do Polski? żeby ludziom dać dobrą prace???!!!
smok 2017-02-25 00:13
Głupi jesteś tyle ci powiem.Rozliczyli za efekty pracy po 5 latach pracy?
LoBO 2017-02-28 00:36
Witam odnośnie pracy Handlowca - Nie polecam ! Zero Zero Zero social ! brak urlopów! zakładaj firmę i jazda ! i jeszcze jak Wam się trafi Dyrektor z Krakowa( Majki) który nic nie robi a wszyscy myśla że pracuje i pomaga :) ale mozna autem firmowycm jeżdzić od krakowa do świnoujścia i tak Dyr z Krk się nie kapnie bo śpi do 10:00
snajper 2017-03-01 15:35
heheh no widzisz błaźnie, dalej cie ta prawda w oczy kuje... heheh ... rozpłacz się...
1
WSTYD 2017-03-01 15:50
KUJE to kowal w kuźni analfabeto, KŁUJE to w oczy Twój brak znajomości podstaw naszego pięknego języka ojczystego!
snajper 2017-03-01 17:22
korektor - pewnie z ciebie lepszy jak handlowiec - może idź tą drogą a nie znów szukasz po budowlance... hehhh kłuje - kuje hahhhh dobre pozdrawiam cie i trzymam kciuki :-)
2
ENTER1 2017-03-01 20:49
Ten dyrektor to śpioch, ale sen ma czujny:-) Potrafił wyczuć nieroba spragnionego socjalu...
2
snajper 2017-03-01 21:17
o miastowy jest buhhahahaa - ćwiok to cie zrobił hehhhh ale nie w mieście buhahaha
1
Przebudzona 2017-03-02 06:57
Dyrektor jak śpi to nie przeszkadza, auta nie mają GPS-ów, przez pięć lat reanimują nieroba, czy można sobie wyobrazić lepsze warunki do pracy?:-) Chyba będę aplikowała:-))))
Słyszałam, że podobno jeszcze nieźle płacą :-)
1
hanys przodowy 2017-03-03 15:56
tyś chyba z przerywanego, ciśnienia brakło i robota całkiem spitolona!
snajper 2017-03-04 07:41
buhahaha ... z przerywanego ... ciśnienia brakło buhahhaa chyba ci się bateryjka wyczerpuje heheheh ale lepiej z przerywanego jak mówisz o mnie - niż jak w twoim przypadku z zabawy w słoneczko w stodole buhhahahaha
znam temat 2017-03-04 12:04
auta może i nie mają, ale telefony mają na pewno haha
rynkowiec 2017-03-15 15:37
firma znana praktycznie tylko na Górnym Śląsku, w reszcie kraju prawie biały kruk, handlowców terenowych zatrudniaja tylko na samozatrudnieniu bez gwarancji dłuższej pracy, przy braku wyników rozwiązują umowę po kilku miesiącach, typowa lokalna mała firma polskiej chemii budowlanej, mają jeszcze drugi zakład w Koninie, ale na północy Polski ich obecność na rynku jest śladowa
Pppp 2017-03-16 10:19
,,Przykro Nam, że po mimo tego wszystkiego ktoś decyduje się na prace u Nas" - za takie pieniądze to powinno być Wam bardzo przykro, wstyd w ogóle to powinniście zamknąć interes jak jest Was nie stać uczciwie zapłacić za uczciwą prace, a nie samemu się tylko obławiać!
znawca 2017-03-21 17:47
te derechory handlowe regionalne to chyba takie od wolnych sobót haha
Joanna 2017-04-04 13:50
Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Pracownik Działu Logistyki. Jak wygląda praca w firmie w tym charakterze? Czego mogą spodziewać się aplikujący?
Zostaw swoją opinię o arsanit - Siemianowice Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie arsanit