logo Auchan

Auchan

Racibórz

Opinie o Auchan

Pracownik 2009-09-02 15:55:28
Praca jednym słowem do niczego nie życze nikomu takiej pracy nie jest warta tych pieniędzy niecałe 990zł prawie każda niedziela w pracy mobbing i wykorzystywanianie nie polecam. Zamierzam sie zwolnić bo szkoda własnego zdrowia i czasu
1
buuuuuuuuu 2009-09-02 16:00:12
charówa i charówa pracownik traktowany jak śmieć nie liczą sie z nim
1
gaaaallll anonim 2010-09-23 08:25:50
Tak to prawda,zgadzam się z wypowiedziami(usunięte przez administratora) w całym słowa tego znaczeniu,harówka a osoby mające swoje zdanie są zwalniane.Trzeba siedzieć cicho,robić co każą,praca za minimum krajowe.Umowy niestety nie są przedłużane,po co zatrudnić kogoś na stałe jak można wykorzystać kolejną osobę na 3 lata i tak wkoło...Nie polecam niestety....Rotacja pracowników tak wielka ,że słów brak,to chyba mówi samo za siebie.(usunięte przez administratora)
1
xxxzzz 2010-09-30 20:39:15
osoby na odpowiedzialnym stanowisku nie mają pojęcia o swoich obowiązkach począwszy od personalnej która popełnia błędy na najprostrzych zaświadczeniach a kończywszy na dyrektorze który nie liczy się z sugestiami pracowników.
2
gaaalllllllllllll anonim 2010-10-08 10:54:34
Z panią personalną to prawda.Kobieta pojęcia nie ma na czym polegają jej obowiązki:)Najlepsze jest to ,że ma problem z wypełnieniem prostego zaświadczenia nie wspominając już o tym,że dla pracowników nigdy czasu nie ma.Przecież obiad ważniejszy...Jeśli chodzi o resztę władzy to z tym także się zgodzę...co do pana dyrektora to cóż z niżem się nie rozmawia...Szkoda tylko,że pracownicy tam tak się boją i siedzą cicho ,zgadzają się na wszystko no cóż ich strata...Nie polecam.
1
anonim 2011-03-08 11:28:24
hmmm personalna moze i zakrecona ale przynajmniej ludzka.
tez auchan 2012-02-28 09:31:34
Na personalana to chyba nie ma co narzekac, pozatym ze ma za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ma takiego szefa jakiego ma, ale co by nie bylo to najlepsza laska z kadry....pzdr
Majka 2012-10-09 18:30:05
Właśnie przed chwilą wróciłam z Auchana w Raciborzu i obiecałam sobie że moja noga więcej tam nie stanie,jakiś ochroniarz zbeształ mojego syna bo wyszedł nie tą stroną co trzeba wysłałam go po portfel który moja siostra miała w torebce i weszła zrobić tam zakupy a że syn chciał kebab wysłałam go po ten portfel,chłopiec ma 10 lat tak wystraszył się tego ochroniarza całą drogę do domu mi płakał zrobił z nas złodziei chyba wyciągnę jakieś konsekwencje z tego ,Panie ochroniarzu z Auchana złożę na Pana skargę nie można tak traktować dzieci .Często robiłam tam zakupy ale teraz już nigdy tam nie pojadę!!!!!!!!!!!!!!
3
majka 2012-10-09 23:01:23
Proszę podajcie mi numer do szefa ochrony tego marketu Auchan w Raciborzu facet zapłaci mi za znieważenie mojego dziecka tacy ludzie nie mają prawa szarpać dobrego imienia innych ,Panie siwy ochroniarzu trzeba wziąć się do pracy i łapać złodziei prawdziwych a nie czepiać się 10 latków za złe przejście nie w tych bramkach co trzeba ,wydawałam tam dużo pieniędzy ale to już historia ten market dla mnie należy do przeżytków będę mięć mary do końca życia i mój synek też.
2
lala55 2012-12-21 09:00:40
Powiem tak co do ochroniarza to nie ma pani racji on tylko wykonuje swoje obowiązki a jeśłi wysyła pani dziecko aby wyszło to niech wyjdzie tm agdzie powinnien a nie przez kasy bo napewno tak było tam wyjscia nie ma. wiec niech sie pani nie czeka a tak na przyszłość jesli pani dziecko na zakupach zgłodnieje lub ssie znudzi to niech go pani w domu zostawi
1
lala55 2012-12-21 09:02:53
a co dopani zakupów to ma pani wiele innych marketów napweno auchan na tym nie zbiednieje
pracownik 2013-06-05 12:20:03
Na święta dostajesz bony wg regulaminu wewnetrznego.
Jak nie ma pracy na kasie to - wypad na wolne albo urlop.
A pozatem gratisowo codziennie dostajesz zapierdziel i gderanie non-stop.
1
pracownik 2013-06-25 12:51:20
stawka na kasie oczywiście "MINIMUM" , co do regulaminu - tp zmienia się on co roku - w zależności ile"góra" chce zaoszczedzic na socjalu - istny cyrk
1
xxl 2013-06-26 17:40:41
witam mam pytanko ile zarabia kierownik działu bo mam zamiar aplikować tylko nie wiem czy warto,opinie nie są najlepsze dla tego sklepu. Czy praca jest po 8 godzin czy więcej.ogólnie liczę na 3000 brutto. Niewiem czy nie zadużo?
1
W 2013-08-09 20:10:39
W zeszłym tygodniu byłem świadkiem karygodnego zachowania obsługi. Kobieta w ciąży chciała przejsć między kasami z pustym koszykiem co jednak spotkało sie z wyraźnym sprzeciwem pań przy kasie, tłumaczyły że "tutaj się nie przechodzi" i prosze iść do wyjścia (które znajdowało się na drugim końcu sklepu). Dziewczyna nawet nie miała siły zareagować więc poszła, widać było że bardzo źle się czuje. Wstyd!! Moja noga wiecej tam nie postanie.
2
monita381 2013-11-01 00:41:34
Naprawde mile wspominam prace w tym hipermarkiecie
2
maciek 2013-12-26 22:22:16
Witam. Miesiac temu kupilam w auchan tableta. Na drugi dzien jechalam z nim do reklamacji. Ekran porysowany sciagniete jakies zdjecia. Wejscie usb nie dzialalo i wiele wiecej wad bylo. Reklamacja wygladala jak ze tableta poslali do serwisu i nadal czekam!!!! Jak mozna sprzedawac takie urzadzenia?!!!!! Wyglada na to ze tablet byl uzywany!!! Mial to byc prezent na gwiazdke i co?? To jakas masakra!! Nigdy wiecej nie kupie tam zadnego sprzetu!!a na tableta jeszcze miesiac poczekam
2
maniek 2014-02-16 12:23:00
Witam czy w auchan w raciborzu pracownicy dostają obiad za który płacą 3 zl
1
włodek 2014-06-07 00:24:31
jak sie pracuje teraz w auchanie? slyszalem, ze dyrektorka to jakaś porażka, kadra rowniez .. jak jest?
2
ala 2014-07-18 19:44:16
Obiadki zupa i drugie danie w sumie 4 zl, a są naprawdę dobre polecam. Oczywiście dla pracowników Auchan, nie firm zewnętrznych.
1
witek44 2014-12-19 17:40:32
Firma Auchan opublikowała nowe nabory do pracy, zobaczcie jakie stanowisko teraz proponują i proszę skomentujecie, bo się zastanawiam czy warto spróbować. Zdobądź doświadczenie zawodowe w międzynarodowej sieci restauracji KFC! KFC AUCHAN WROCŁAW POSZUKUJE PRACOWNIK&Oacu...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5703605?keywords=&region=
fokus 2015-02-08 13:34:42
to nie wiem gdzie naczytałeś się tych wszystkich opinii na temat wynagrodzeń, ale pisali ich chyba pracownicy sklepów Auchan. Szczerze powiem , że nie wiem co takiego w tych pensjach nadzwyczajnego. Nie odkryje ameryki jak napiszę , że praca jest tutaj naprawdę ciężka, ale to chyba jak we wszystkich marketach
piperek 2015-02-19 11:37:10
mobing, mobing, mobing
2
xenia 2015-03-04 19:19:38
piperek, co dokładnie masz na myśli aż tak źle tam jest? mam wrażenie że pracownicy są zadowoleni że tam pracują, zawsze tacy uśmiechnięci???
cb 2015-03-06 16:34:17
Jak tam wali w kiblu dla klienta !! masakra w Auchan Racibórz, jakby tam bezdomni nocowali w tych kiblach. Mydła w podajnikach brak oczywiscie na liście się ktoś podpisuje ze uzupełnia..
1
ZZ 2015-03-06 16:46:18
Jest to prawda że tam jest rozwodnione paliwo ?? co sądzicie o ich paliwie, ktos tam regularnie tankuje ?
hahaha 2015-03-13 14:36:00
Witam pracowałam w auchan 4 lata temu na kasie oczywiście na 3/4 etatu bo więcej tam kasjer nigdy nie dostal za mojej parcy caly etat miały tylko kasjerki liniowe 3 na caly sklep no i inne kobietki które pracowaly w biurach . Praca była fajna na kasie nie mogę tu klamac bardzo mi się podobalo ale o dodatku do prania o wartości 50 zloty to nigdy nie slyszalam haha 12 z groszami na caly miesiąc i to wszystko a co do wypłacanej pensji zawsze na czas lecz za 3/4 etatu nigdy nie dostałam więcej niż 820 zloty zdarzylo się ze i dostałam 720 nie wiem od czego to zalezalo. Nikt się do ciebie nie dowala jak robisz swoje i wykonujesz ustalone przez sklep normy typu efektywność. Jeśli chcecie się zatrudnić przed swietami bozego narodzenia to nie radze bo zadnych bonow nie dostaniecie i nawet ich nie dotkniecie bo musiscie przepracować minimum pol roku. Mnie tez ominely bony bo zatrudniłam się akurat na swieta na największy szal zakupow. Nie wiem czy place się zmienily od tego czasu.
sa 2015-04-05 20:42:27
paliwo dobre, przywozi orlen tankuję tam od 4 lat wszystko ok.
jeszcze pracownik 2016-01-11 13:10:51
Pracuję w jednym z tych kurwidołków i dobrego traktowania ani miłej atmosfery wcale nie ma. Podwyżek nie było i nie będzie, tylko się o nich mówi, a od ludzi którzy przyjechali do nas na wyjazd służbowy (tak, co jakiś czas jesteś wysyłany na kilka dni do obcego miasta) wiem, że wszędzie jest ten sam syf [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak organizacji. Menadżerowie zamiast rozwiązywać problemy utrudniają życie. Takie kapo.

Ktoś kto nie pracował, może pomyśleć, że pracownicy wymigują się od obowiązków, nie starają się, olewają sobie pracę dlatego są tak traktowani. Tyczy się to zdecydowanej większości pracowników i nie ważne, że wylewasz z siebie siódme poty i biegasz jak poje*ny po hali, nie mając czasu na obsługę klienta. Klienci to druga strona barykady - denerwują się, że nie poświęcasz im tyle czasu ile by chcieli. I ja to rozumiem, ale pracownik jest między młotem (menadżerem), a kowadłem (klientem) i często nie ma możliwości wykonania zadanej pracy, za co później zbiera baty i jest szykanowany. Jakby tak zebrać wszystko w całość, to dla stojącego z boku obserwatora niezły komediodramat by wyszedł.
1
ONI 2016-02-08 20:56:10
kolejny post człowieka z auchan. takie i podobne pojawiły się w opiniach marketów z kilku miast. "widziałem, że można się do nich załapać" - tak, tak, do was chyba, a nie do nich kłamczuszki.
kaloryfer 2016-02-08 21:03:22
"Super, że zapewniona jest umowa o pracę, bo przecież stabilne zatrudnienie to podstawa zadowolenia pracownika."

dziwne te komentarze ostatnio, zatrudniliście nowego człowieka do poprawienia wizerunku firmy?
tak było 2016-02-11 02:09:08
tutaj jest miejsce na OPINIE o firmie, a nie zmanipulowane przez podstawionego pracownika Auchan komentarze o wolnych miejscach i super (podkreślam - SUPER!) warunkach, napisane w trzeciej osobie.
były 2016-04-18 19:08:29
co mogę powiedzieć ano dużo...pracowałem 8 lat...jednym słowem terror i wyzysk..zero szacunku do pracownika masz latać wszędzie i wykonywać wszystko i cicho siedzieć..nie polecam
1
popapraniec 2016-05-06 16:41:28
nie polecam, a w szczególności teraz jak podsłuchałem rozmowę osoby wyżej stojącej z pracownikiem, to tylko skromne zdanie klienta. Jeden wielki horror i wyzysk.
ja 2016-05-07 08:48:19
Podwyzek rzadnych w auchan nie ma,minimalna krajowa,taki zarobek,bony swiateczne i nic wiecej.Pracujesz jak niewolnik,ale pracownicy sie nie licza,najwazniejszy klient.Dla klienta nagrody,losowania roznego rodzaju,bony itp.pracownik tego nie ma.Ogolnie w auchan okej,ale niedoceniaja pracownikow.
nocny łowca 2016-05-10 23:22:15
Hej, wiecie czy w mazowiecki jest wciąż poszukiwany regionalny koordynator techniczny? Chętnie bym się załapał, bo oprócz odpowiednich narzędzi pracy i benefitów socjalnych jest u nich szansa na zatrudnienie w ramach umowy o pracę, co stanowi rzadkość w dzisiejszych czasach.
Zostaw swoją opinię o Auchan - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan