BMP Sp. z o.o.
3 23 6 1

Opinie o BMP Sp. z o.o.

Olga

@Kaja, napisz jakiego rodzaju umowy podpisuje pracodawca z pracownikiem? Zlecenie, czy na czas określony? Możesz liczyć na dofinansowanie do wypoczynku letniego lub bony na święta? Czy firma obecnie prowadzi rekrutacje i szuka nowych pracowników? Podziel się swoim doświadczeniem. Pomożesz innym użytkownikom forum, którzy szukają pracy.

Olga

@Filip, piszesz, że jesteś zadowolony z pracy i atmosfery panującej w firmie. Czy pracodawca daje benefity do wynagrodzenia takie jak premia lub pakiet socjalny? To zawsze miły dodatek do wynagrodzenia, który rekompensuje inne braki. Czy poleciłbyś tę firmę innym osobom poszukującym pracy?

Kaja
@Olga 25.07.2018 20:57

Oprócz podstawowego wynagrodzenia sa premie oraz opieka zdrowotna w Lux-Med.

Olga

@taja, jesteś pracownikiem z długim stażem. Czy mogłabyś wypowiedzieć się na temat warunków zatrudnienia? Czy do wynagrodzenia pracodawca dodaje bonusy w postaci premii, szkoleń lub pakietu socjalnego? Jak wygląda atmosfera w pracy? Jesteś z niej zadowolona? Czy firma jest rozwojowa i otwarta na pracownika? Można liczyć na rozwój zawodowy i awans? Czy poleciłabyś tą firmę innym osobom poszukującym pracy?

Filip
@Olga 19.07.2018 18:20

Fajna firma i ludzie, pieniądze na czas, ale zarobki nie za wysokie, ale atmosfera rekompensuje wszystko, polecam.

DROPS

Facet zdejmij tą ofertę na dyrektora za 2100 brutto bo zrobię skan i puszczę na portale społecznościowe typu FB i Goldenline a to dopiero będzie wstyd dla miasta a przedewszystim dla Ciebie a o klientach to już zapomnisz. Trochę szacunku bo dyrektorzy mają inne wymagania finansowe

taja
@DROPS 12.04.2018 08:42

Nastąpiło pewne nieporozumienie, kwota wynagrodzenia jest przekazywana podczas rozmowy kwalifikacyjnej, Urząd Pracy sam wpisał minimalne wynagrodzenie gdyż brak podania kwoty uniemożliwia zamieszczenia ogłoszenia na ich portalu

Radek

Jaką umowę dostaje pracownik na początek? Czy jakiś socjal macie?

taja
@Radek 29.06.2018 17:31

standardowo umowa na okres próbny ( 3 miesiące)

Olga

@Ksenia, jesteś zainteresowana pracą w firmie? Na jakie stanowisko chciałbyś aplikować? Na stronie pracodawcy nie ma aktualnie żadnej rekrutacji. Może ktoś z obecnych pracowników firmy, którzy odwiedzają to forum mógłby napisać @Kseni, czy będą prowadzone rekrutacje, na jakie stanowiska i przybliżyć warunki pracy w tej firmie. Czekam na Wasze opinie.

Kaja
@Olga 13.07.2018 07:36

Przyjmują pracowników widziałam ogłoszenie, firma przyjazna dla pracownika ale na rekrutacji obiecują ci nie wiadomo co a później rzeczywistość to weryfikuje. Pieniądze nie najlepsze obiecywali dodatki na razie ich nie widać.

taja
@Olga 13.07.2018 07:36

na stronie firmowej w zakładce praca są zamieszczone dwa ogłoszenia o pracę z dokładnym opisem zadań, zawsze można zadzwonić do firmy i dopytać o szczegóły

Dorian

Słaba firma bez wypłaty tylko zaliczki

taja
@Dorian 23.11.2017 15:18

w firmie pracuję od ponad 8 lat i zawsze wypłata jest na czas , nigdy nie zdarzyła się zaliczka

Olga

@Zea, dobrze wypowiadasz się o firmie. Jak długo tam pracujesz i co możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia jakie proponuje firma? Czy obecnie prowadzone są rekrutacje, a jeśli tak to na jakie stanowiska? Piszesz o motywującym systemie premiowania. Czy mogłabyś przybliżyć temat? Każda informacja będzie bardzo pomocna.

Ksenia
@Olga 05.07.2018 20:40

Czy wiesz czy szukają pracowników i czy dobrze płacą. Szukam pracy w tej branży.

Zea

25 lat na rynku, dużo ciekawych zadań, spotkań ze znanymi ludźmi, motywujący system premiowania. Racibórz może być dumny z takiej firmy

ilak

BMP to super firma, miła atmosfera, miły prezes. zarobki takie że można nie umrzeć z głodu. Ja tam wytrzymałam niecały rok, ale zawsze warto próbować :D

Sasasa

Interesująca praca, dużo wyjazdów, kontaktów z ciekawymi ludźmi, a przy okazji sporo nadgodzin... za które nikt nie płaci ani grosza :/

Administrator

Czemu pracownicy firmy BMP Sp. z o.o. nie chcą wypowiadać się na forum? Pamiętajcie, że Wasze odpowiedzi mogą komuś pomóc.

anonymous

Dużo osób w tej firmie cierpi na kompleks wyższości. Nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem drugiego człowieka. I dusigrosze, ogromne dusigrosze.

DROPS

Co to za imitacja firmy dziś ogłoszenie stanowisko dyrektora za 2100 brutto. Ludzie to tylko w Raciborzu tak jeszcze poniżają jakie miasto taki (usunięte przez administratora) Osobiście bym dał pstryczka w nos temu właścicielowi na rozmowie kwalifikacyjnej. Lepiej niech zamknie ten biznes jak chce tak płacić. Wstyd.

Pudelek

Ciekawa ta praca ale słabe wynagrodzenia i wiele, wiele niedomówień i obietnic bez pokrycia... Jednym słowem polecam dobrze się zastanowić.

Zostaw opinię o BMP Sp. z o.o. - Racibórz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMP Sp. z o.o.