brak logo

TECH-POL Sp. j.

Radlin

Opinie o TECH-POL Sp. j.

tam-tam 2012-02-21 16:49:59
Nie polecam, firma jakby jakby mogła to wszystkim płaciłaby pensję minimalną.
4
życzliwy 2012-05-09 18:44:17
Podzielam opinie, przed każdą wypłatą awantura, pensja minimalna nie polecam
1
gosc 2012-10-29 15:21:19
Nie polecam tej firmy nikomu, nie warto sie użerać
1
strefa 2012-12-10 11:38:30
Nie polecam tej firmy. Pracownicy traktowani jak w jakimś [usunięte przez moderatora]... ciągle jakieś problemy do pracowników. Stawka godzinowa to 6 - 7 zł i umowe na 1/4 etatu. Nie można nawet sie napić wody tylko w czsie przerwy, wejscia do wc raz na 8 godzin. Nie polecam nikomu.
1
k 2013-03-13 12:26:24
Nie polecam tej firmy również jako partnera zero kontaktu zalegają z płatnościami.
1
~~ 2013-04-10 14:54:29
Zgadzam się z przedmówcami, dziwny "zarząd" o ile tak to można łagodnie nazwać. Ciągłe pretensje o wszystko, zero organizacji, ciągle mowa ze nie ma pieniędzy na podwyżki, ze jest kryzys a tak na prawdę to kasa jest i to widać (drogie samochody, wypasione domy, kilkukrotne wczasy w roku, itp) a pracowników mają głęboko w [usunięte przez moderatora] Szukają operatorów "jeleni" którzy za stawkę minimalną będą pracować non stop. Wiadomo z czym się to wiąże - ciągła rotacja pracowników, dużo wybraków, niezadowolony zarząd i tworzy się pętla. NIE POLECAM
1
2013-09-25 11:21:50
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystko co napisano wcześniej jest prawdą z daleko od takiego kontrahenta
2
anonim 2013-11-16 23:04:10
Cisną się różne słowa na temat tej firmy,ale szanuję tych ludzi którzy tam pracują,podziwiam !!!!!! Napiszę tylko tyle,podziwiam was że tam wytrzymujecie.Właściciele tej firmy to (usunięte przez administratora).Stawki głodowe.Firma nie do polecenia do współpracy i do pracy w pełnym tego słowa znaczeniu.
3
anonim 2014-02-13 09:26:54
Bo może już tam nikogo nie ma...
2
pracownik 2014-06-05 22:30:45
Dalej jest kryzys Szczyrba twierdzi a kasę rozrzucają na lewo i prawo. Spóźniają się z wyplatami dowiadujemy sie o tym dopiero 10siątego że nie bd NIE POLECAM
gall 2014-06-23 15:42:28
Tylko kto w dobie kryzysu sprawia sobie Mercedesa CLS Shooting Brake? Szczyrba chyba nie wie co gada.
1
tech pol 2014-10-10 16:25:35
Nie polecam tej firmy ,pracownik to smiec o,o wyplate nie pytaj ,a gdzie kasa za nadgodziny?caly miesiac od godz.18-6 za 1300zl.wstyd!p.Szczyrba
1
pracownik 2014-10-24 23:31:12
Nawet dyrektor się zwolnił bo miał dość.
technik 2014-11-10 21:30:38
No to Stanisława na dyrektora....on tego nie popuści...hehehe
2
kiczi 2015-01-27 23:13:55
jedyne co Ci mogę powiedzieć to , że wśród ofert pracy Tech-Pola brak jest niestety oferty dla dyrektora :) ale firma normalnie funkcjonuje bo i przyjmują nowe osoby. Z tego co widziałem to poszukują obecnie do tej firmy na stanowiska operatora cnc oraz technologa, a więc raczej do pracy czysto fizycznej
1
teszek 2015-03-29 06:17:00
produkują elementy wysokociśnieniowe - tak po przegląaniu paru mniejsc to nie wiem czy nie najlepiej się tutaj zatrudnić. Czy przy pracy na produkcji potrzebne są jakieś specjalne kwalifiakcje - wiem, że produkty są dobre bo już słyszałęm pare słów od osób z branży o tym. a to nie jest łatwa sprawa zrobicsoibie dobrą opini e
1
Jozef 2015-07-31 20:28:36
Z tego co mi wiadomo firma przyjmie operatorow CNC, tokarzy i frezerów maszyn konwencjonalnych, dlatego kto ma jakies doswiadczenie na pewno moze sie zalapac. Ogolnie sytuacja w firmie troche sie poprawila wiec nie ma co narzekac :)
ryś 2015-12-27 23:01:27
Jeden wielki wstyd dla Szczyrby ciagle ma kryzys a jak ktoś mówi że się zwolnia to dopiero się pracownikiem interesują. Jak by Pyszny miał sam tą firmę to było by dużo lepiej. Szczyrba dla złotka by sie rzucił pod pociąg :)
4
papa 2016-02-14 09:04:07
Nic się nie zmieniło dalej minimalka, bebek chodzi i ryczy a kierownictwo dalej ma kryzys. Dobry zakład pracy dla utrzymanka ale napewno nie jak ma się jakieś obciążenia finansowe w postaci kredytu czy rodziny mieszkania . Powiedzmy że na benzynę starcza. A ziomkowisko do ntej potęgi tu ojciec tam szwagier a tam brat prezesa i każdy do eki po 1500- 2000 dostają do wypłaty masakra panie Szczyrba.
1
Stefan 2016-08-06 13:24:00
Nie polecam tej firmy. Szkoda tracic tam czas, wyzysk wyzysk jeszcze raz wyzysk, o przekrętach nawet nie wspomne. Ci co myslą o utrzymaniu rodziny oraz rozwoju to omijac tą firme.
ach 2016-08-06 13:27:25
Dobrze, że wypłata jest w pełni terminowa, bo w końcu dbają o to, żeby wynagrodzenie mogło być na czas.
Zostaw swoją opinię o TECH-POL Sp. j. - Radlin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH-POL Sp. j.