brak logo

Vica Sp. z o.o.

Pepowo

Opinie o Vica Sp. z o.o.

admin 2015-05-17 08:59
Chcesz dowiedzieć się więcej o firmie Vica Sp. z o.o.? Komentuj na naszym forum i uzyskaj odpowiedź od innych użytkowników.
1
ja 2016-08-03 13:24
Witam.Nie polecam pracy w tej firmie. Osoby nazywajace sie kierownikiem regionalnym traktuja pracownikow jak podludzi ,kogos z nizszej półki,kto nie dorasta im do pięt choc wiekszosc osob pracujacych na stanowisku sprzedawcy ma wyzsze wykształenie niz np. taka regionalna.Zero szacunku i kultury osobistej.Za uczciwa i rzetelna prace podziekuja Ci wypowiedzeniem bez uzasadnienia. Jedna zwala wine na druga. Cynizm i obłuda.
1
Anonimka 2016-10-07 13:25
Czy to tak ładnie, że podczas pracy pani "kierownik" wykonuje sobie manicure hybrydowy? Podczas pracy się pracuje a nie relaksuje. Wisi na telefonie i jedna Reka obsługuje kolektor Lotto.. Poza tym nie potrafi odpowiedzieć głupiego 'dzień dobry' przechodzi koło klienta obojętnie. Z tego co wiem, co ludzie mówią dziewczyny zmieniają się jak rękawiczki. Koszmarna praca, nigdy bym tam nie chciała pracować. Atmosfera okropna, a pracownice natretne jak Muchy. A może coś pomóc? A polecamy to.. A polecamy tamto. Jak będę chciala pomocy to o to poproszę! Opinia leci na Vice pepowo. Nie polecam tam zakupów, bo nawet nie ma wyboru. Półki świecą pustkami. Brak towaru. Lepiej sobie robić paznokcie niż zamawiać towar! Śmiechu warte...
1
babcia 2016-10-07 15:57
mnie jakoś też nie kojarzy się dobrze Pani kierownik . wchodząc po zakupy do dino spotkałam panią kierownik jak wyzywała jedną z pracownic. Jeżeli tak się traktuje pracownika to w jaki sposób można iść z chęcią do pracy . i dlaczego w niedziele sklep jest otwarty , w Gostyniu zamknięte a Pępowo otwarte !!!! chodzi pewnie o kasę ,bo zauważyłam że miejscowi po kościele tłumami walą do sklepu :) tacy święci ,chcą zakazu handlu w niedziele a sami napędzają sprzedaż.
1
klientka 2016-10-07 21:01
tak tak macie racje pani kierownik szkoda gadac a poza tym samo za sie mowi jak tam te pracownice sie zmieniaja masakra a obsługa to moze niekiedy oki ale jesli pani kierownik jest nie mila do swoich podopiecznych i widza tego klienci to juz odstrasza nasz
1
Klientka 2017-01-12 20:45
Lubię sieć drogerii Vica, ale w Pępowie jest to istną porażką! Panie, które tam pracują bardzo nie miłe, nie umieją odpowiedzieć nawet "dzień dobry", kurz na półkach z towarem masakra! Jak chwyciłam produkt z dolnej półki - to był tak zakurzony jakby nie było tam sprzątane dobry miesiąc albo dłużej. Polecam Paniom, które tam pracują zając się pracą. Więcej tego sklepu nie odwiedzę, a szkoda!
1
klijęt 2017-01-25 18:19
tak zgadzam się ale to prawie w każdej tak samo ja jestem z Błaszek i też pozostawia do życzenia ceny w cały świat i same nie wiedzą co mają tylko to co trzeba sprzedać ma półkach towar po trzy razy a bałagan oj oj pozdrawiam
MCA 2017-02-13 13:10
Nie polecam pracy w tej sieci. Kierownik nazywany menagerem zarabia mniej niż zwykły doradca klienta. O premii można pomarzyć ;) A jesli nawet już wyrobisz target to i tak jest to premia uznaniowa i jesli szef stwierdzi że Ci się nie nalezy to i tak jej nie dostaniesz. O kazdy grosz trzeba się prosić . Zero szacunku dla pracownika a wymagania jak w hotelu 5-cio gwiazdkowym . Z tego co wiem wiekszośc pracowników stale czegoś innego szuka. Ale szefostwa i tak to nie rusza - szkoda gadać. Wszyscy się zwalniają ostatnio w centrali - ciekawe czemu?
2
Kaśka 2017-02-21 17:36
Niestety muszę potwierdzić negatywne oinie. Panie są wyraźnie znudzone pracą. Często na sklepie nie ma żadnej, bo wszystkie siedzą na zapleczu nawet jak są klienci. Żenada.
Zostaw swoją opinię o Vica Sp. z o.o. - Pepowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vica Sp. z o.o.