Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

zdjecie uzytkownika
worktravel - 2011-07-30 09:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy wybiera według własnych możliwości. Praca w Euco daje dużą niezależność, pracujesz tylko na siebie, jednak wymaga od pracownika wielu umiejętnośći np: organizacja czasu parcy, samodzielnosć, przedsiębiorczosć, elastyczność.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-30 20:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robin - 2011-07-07 14:53:36

Pozytwyne opinie zamieszczają osoby z rekrutacji i zarzadu EUCO . Nikt pracujący na dole zapewne nie pochwali EUCO.

Każdy "z góry" był kiedyś na dole. To nie jest system dla cieniasów. System prowizyjny jest dobry dla tych, którzy wiedzą czego szukają w życiu i mają głowę na karku. Tacy jak wy wolą pierdzieć w stołki za parę stówek niż zaryzykować i mieć szansę na parę koła. Druga możliwość - ktoś wam płaci za czarny pijar.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-29 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bylym agentem EUCO 1) Prowizje sa niskie. 2)Jak konczylem wspolprace nie wiedziec czemu nagle wypracowane pieniadze z kazdym mailem do firmy topnialy. Co wiadomosc otrzymywalem nizsza sume do wypisania. Moje telefonu w tej sprawie i maile z korespondencja archiwalna w ktorej wyliczenia tej samej Pani systematycznie malaly byly ignorowane. Pewnego dnia osobiscie przynioslem wydrukowana korespondencje w ktorej kwoty sie zdecydowanie roznia, obiecano mi wyrownanie, ktorego nie otrzymalem do dzisiaj.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2011-11-13 21:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra, pieniądze satysfakcjonujące, ale uzależnione od wyników. Służbowe autko itd. Bardzo sobie chwalę, choć od półtora roku pracuję już w innej branży.
zdjecie uzytkownika
mati - 2011-12-31 10:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fakt, praca pewna i za godziwe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2011-12-31 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsze jest Votum, też wybierałam między Euco i Votum. Votum dużo pomaga na poczatku, szkoli, daje materiały naukowe, jest duży nadzór i kontrola nad jakością prowadzonych spraw. Struktura jest przejrzysta, nie ma problemu z kontaktem z przełożonym o każdej porze dnia i nocy. W centrali Votum pracuje bardziej wykształcona kadra prawników, mają bardzo dobrą kancelarię. Jednym słowem Votum na każdym etapie wspólpracy jest lepsze od Euco. Moi znajomi tez pracują w Votum i wszyscy są zadowoleni. Praca daje dużo satysfakcji, jest kontakt z Klientem, mozliwość rozwoju, polecam!
zdjecie uzytkownika
remi - 2012-01-31 20:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehehe, to gratuluję moja też :) Nawet momentami ma lepszą kasę niż ja :P
zdjecie uzytkownika
mark - 2012-06-16 14:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ up

Widać, że z odszkodowaniami, a w szczególności firmami odszkodowawczymi masz tyle wspólnego, co Michael Jordan z piłką nożną. Praca polega na reprezentowaniu pokrzywdzonych, którym należy się odszkodowanie. Nie każdy orientuje się w tych sprawach na tyle, żeby zająć się nimi osobiście, a po wypadku to nawet nie ma czasu o tym myśleć.
zdjecie uzytkownika
cez - 2012-09-03 23:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lekko w tej robocie nie ma, ale można godziwie zarobić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A?
Zadaj pytanie
x