Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Pracowałeś w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Barbara - 2015-12-18 12:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oburzona - 2015-11-24 15:01:44]:
Najwidoczniej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Jeśli w tej kwestii masz problemy to przyjmuje fakt, że myśleć logicznie też nie potrafisz.
Znam Pana Robert od 2 lat, widziałem jego pracę oraz sposób wcielania nowych osób do firmy.
W ten sposób, jaki opisujesz sprawę nie zdziałasz za dużo. Pokazujesz jedynie swoje blachę niezadowolenie do świata, że nie umiesz sobie poradzić z życiem. To nie firma jest zła, tym bardziej Pan Robert, tylko kobieto ty masz problemy sama z sobą. Nie dziw się, że do niczego się nie nadajesz.
zdjecie uzytkownika
and4you_pl - 2015-12-18 13:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powyższe zmyślone historie są bardzo ciekawą lekturą, zwłaszcza jeśli treść ich dotyczy mnie samego.

Chciałem każdej osobie, które opisuje mnie negatywnie, podziękować. Nigdy nie myślałem, że będę miał tak liczne grono osób, które kompletnie za darmo robi mi reklamę.

Zachęcam, aby dodawać, że można mnie znaleźć na WWW.AND4YOU.PL dzięki tobie drogi hejtoholiku mam coraz więcej klientów i coraz lepsze i rzetelne osoby do pracy. Nie przestawaj o mnie pisać, rób to dalej. Dzięki tobie wiem, że jestem coraz lepszy skoro warto o mnie pisać złe rzeczy.

Serdecznie podtrawiam Robert Kaczmarek.
zdjecie uzytkownika
zimbo - 2015-12-19 05:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jest tu na forum moze ktoś, kto pracuje jako Doradca Klienta ds. odszkodowań, bo europejskie centrum Odszkodowań akurat takich szuka. Zastanawia mnie, czy sa tu umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
Magdalena Furmańczyk - 2015-12-19 17:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nasza Kancelaria obsługuje już klientów którzy zostali tak potraktowani przez swoich pseudo pełnomocników, nie stawiali się nawet ze swoimi klientami w sądzie....
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-12-21 12:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sparta 30 - 2015-12-15 14:46:21]:
To albo jesteś jednym przypadkiem na 100, albo mocno mijasz się z prawdą...
zdjecie uzytkownika
z terenu - 2015-12-22 09:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z opinią "poszkodowana" Również miałem "przyjemnosc" mieć kontakt z Panem Robertem Kaczmarkiem. To facet który nie do końca jest uczciwy-mówi to co klient chciałby usłyszeć.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-12-22 23:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 4 lat pracuje w EuCO. Warunki są ok. Tak jak ktoś już tu pisał wynagrodzenie zależy od efektów pracy. Myślę, że jest to sprawiedliwe.
zdjecie uzytkownika
Smiech na sali - 2015-12-28 13:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że konkurencja już w pracy od poniedziałku :) Brawo! A co na to odpowiemy? Że EUCO to jedyna firma w tej branży, której efektów pracy nie trzeba się wstydzić.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-12-29 23:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co Wy na to ,że Euco przegrało sprawę w Sądzie z Klientką która otrzymała za małą kwotę odszkodowania?
zdjecie uzytkownika
Sparta 30 - 2015-12-30 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pytanie - 2015-12-29 23:06:19]:
Te całe EUCO Legnica to CWANE chachmęty !, tylko patrzą aby jak NAJWIĘCEJ dla ciebie wziąść pieniędzy od POSZKODOWANYCH w wypadkach ! i jeszcze żeby te pieniądze trafiły do nich jak najszybciej od towarzystw ubezpieczeniowych !.Ja już tym cwaniakom podziękowałem za współpracę a sprawę o NALEŻNE roszczenie za straty materialne skierowałem do sądu ( pozwałem towarzystwo ubezpieczeniowe) , bardzo się ZAWIODŁEM na współpracy z EUCO Legnica jako klient/poszkodowany w wypadku drogowym !!!
zdjecie uzytkownika
ewewewe - 2015-12-30 17:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem ja tam znalazlaem kilka nowych ofert pracy od firmy Europejskie Centrum Odszkodowań S.A. a mianowciei na stanowsiko doradcy klienta ds odszkowodan
zdjecie uzytkownika
chętna do pracy - 2015-12-30 22:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to ogłoszenie które widnieje od kilku lat..szukają naiwniaków którzy mają wyszukiwac poszkodowanych żeby ci na górze zbierali zaj..e prowizje gdy agent spisujący ma tylko 10%
zdjecie uzytkownika
glos - 2016-01-03 22:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś jest dobry w tym co robi to może sporo zarobić, bo nawet i 5000 złotych z tego co słyszałem, oczywiście nie jest to proste, kwestia wprawy i doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-01-05 12:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sparta 30 - 2015-12-30 13:20:24]:
Gdybyś faktycznie był klientem euco, to byś nie spamował tutaj, bo to forum do dyskusji o pracy, tylko np. napisał na facebooku. Albo napisał raz i obszernie opisał problem. A najlepiej skontaktował się biurem Euco i tam zgłosił uwagi na temat obsługi, bo biuro jest w stanie zdyscyplinować agentów. Ale że ty prawdopodobnie jesteś wynajętym przez konkurencję spamerem, który spamuje tylko w dniach pracujących (ciekawe????) i na dodatek ciągle te same bzdury bez żadnych konkretów, byle więcej, nie? Pamiętaj, że nie jesteś anonimowy, a zła karma zawsze wraca.
zdjecie uzytkownika
qa - 2016-01-06 01:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! sam szukam pracy i powiem wam, ze nie jest łatwo o umowe o prace, a tutaj jako doradca klienta do spraw odszkodowań właśnie ją oferują, wiec ja się bardzo ciesze z tego.
zdjecie uzytkownika
do qa - 2016-01-07 07:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co Ty pieprzysz???? umowa o prace w Euco?? to wieeeelki żart. Jesli widziałes/aś takie ogłoszenie to poprostu ogłoszeniodawca kłamie. Miałam podobny przypadek z niby dyrektorem Robertem Kaczmarkiem który ogłaszał sie na swojej stronie,że oferuje umowe o prace,auto słuzbowe które poźniej staje sie moja własnoscią.Pojechałam na szkolenie Euco i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko to co mówił pan Robert to kłamstwa. Chciał mnie zwerbować w swoje szeregi. Jak czytam na forum to również oszukał klientkę,więc bierz dużą poprawkę to co czytasz w ogłoszeniach.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-08 11:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@do qa wydaje mi sie, ze dają umowy o prace po okresie próbnym. W ogłoszeniu na konsultanta ds. odszkodowań napisali, że dają stabilne warunki zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
woltaż - 2016-01-08 12:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do qa - 2016-01-07 07:06:50]:
Napisz ile ci płacą za pisanie tych idiotyzmów. Chyba że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i nie rozumiesz na czym polega umowa agencyjna.
zdjecie uzytkownika
stiwen011 - 2016-01-08 20:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CAŁOŚĆ NAKRĘCANA PRZEZ OSOBY POD KRYPT DYR LUB MENADŻ LUB KIER , KTÓRE REKRUTUJĄ POTENCJALNYCH IDIOTÓW , KTÓRZY DAJĄ SIĘ WKRĘCIĆ I PRZEDE WSZYSTKIM NA MAX WYKORZYSTAĆ - WYCIĄGAJĄC Z AGENTA CO MOŻNA DAJĄC ZE SWOJEJ STRONY ZALEDWIE MINIMUM- BYŁEM AGENTEM ZREKRUTOWANYM PRZEZ SAMEGO DYR GENER , KTÓRY PODCZAS REKRUTACJI POKAZUJE SWÓJ PIT I SWÓJ WYCIĄG Z KONTA I TYYYM SPOSOBEM NACIĄGA POTENCJALNYCH AMATORÓW. PÓŹNIEJ TJ PO 3MCACH JUŻ ZACZYNA CZŁOWIEK ORIENTOWAĆ , ŻE NAWET NACIĄGAJĄ CIE NA RÓŻNE ZAKUPY , GDZIE KROJĄ CIĘ JAK MOGĄ. NASTĘPNA SPRAWA TO FAKT CELOWEGO WPROWADZANIA POCZĄT AGENTÓW O KWESTIACH ROZLICZANIA SIĘ Z TZW ZAROBKÓW - OKAZUJE SIĘ , ŻE NETTO TO NIE JEST NETTO BO UMOWA AGENCYJNA JEST TAKOWĄ UMOWĄ KTÓRA DAJE WIĘCEJ DLA PAŃSTWA POLSKIEGO NIŻ DLA CIĘŻKO PRACUJĄCEGO CZŁOWIEKA.POZDROWIENIA DLA PM.
zdjecie uzytkownika
niezdecydowany - 2016-01-09 17:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie do pracujących agentów EuCO (tych poczatkujących). Czy prowadzicie własną działalność gospodarczą zgodnie z ustawą? Ustawa mówi, że umowę agencyjną mogą zawrzeć tylko i wyłącznie podmioty gospodarcze lub prawne. Jeżeli tak nie jest, to nie jest to umowa agencyjna w przypadku gdy agent nie jest przedsiębiorcą i obowiązują go przepisy dotyczące umowy zlecenia. Umowa zlecenia nie jest tym samym co agencyjna, by można było zmienić dowolnie nagłówek w umowie- przynajmniej tak mnie się wydaje. W odwrotnym przypadku zleceniodawca może taka umowę podpisać z wyłączeniem kilku paragrafów. W takim razie mam wątpliwość czy osoby rekrutowane ( z łapanki) mogą takie umowy podpisać i czy podpisanie takiej umowy ma konsekwencje zobowiązujące co do jej treści. Jednym słowem, czy taka umowa jest legalna, bo mam wątpliwości?
zdjecie uzytkownika
stiwen011 - 2016-01-10 20:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
\\pan dyrektor nie ma nic do powiedzenia bo jest zakłamanym prostym elementem w tej całej strukturze ,
pozdrowionka Panie PM
zdjecie uzytkownika
grucha - 2016-01-11 12:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niezdecydowany zatrudniając na takie stanowiska odpowiedzialna jak specjalista ds. odszkodowań na pewno wszystkon jest legalne i na wysokim poziomie.
zdjecie uzytkownika
ZX - 2016-01-11 18:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stiwen011 - 2016-01-08 20:52:40]:
EUCO nie zatrudnia byle kogo, widocznie byłeś za słaby, to ci podziękowali - nie ma się co gniewać na firmę, bez jakichkolwiek kwalifikacji bardzo trudno się dostać do dobrej pracy.
zdjecie uzytkownika
wero - 2016-01-13 16:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ZX, trzeba posiadac jakas wiedze chociażby teoretyczna o profilach odszkodowan i znac sie, chociaż firma oferuje mnóstwo szkoleń to nie każdy jest w stanie nadgonic zaległosci, trzeba sie starac by zarobić.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-01-14 14:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenująca reklama Camptera. Poza tym kto zmieni pracę w jedenej z dwóch największych firm odszkodowawczych w Polsce na pracę w jakimś Campterze.
zdjecie uzytkownika
Aux - 2016-01-14 17:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-01-14 14:11:35]:
Pracuję dla konkurencji i z Campterem nie mam nic wspólnego. Nawet nie byli nigdy moim konkurentem u klienta w terenie.
Natomiast patrząc z boku mogę stwierdzić, że mylisz się w dwóch miejscach. Po pierwsze EUCO jak większość firm w tej branży nie proponuje PRACY /nie wprowadzaj czytelników w błąd/, a tylko współpracę bez żadnej stałej podstawy.
Poza tym widzę na rynku jaka jest rotacja agentów w Twojej firmie, przychodzą i odchodzą. Zresztą wpisy powyżej na tym forum dają sporo do myślenia.
Na koniec życzę ci sukcesów na tym trudnym rynku, myślę, że dla chcących zarabiać agentów tej specjalności wystarczy tego "tortu".
zdjecie uzytkownika
e.agent - 2016-01-14 19:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [erni - 2015-12-17 02:06:40]:
Witam serdecznie od roku pracuję w EUCO jest mi bardzo przykro że trafiła Pani na takiego agenta.Wstyd się przyznać ale już kilka razy spotkałam sie z takim podejsciem agenta do klienta. No cóż powiedzieć w swoim życiu trafiamy na ludzi którzy są kompetentni i zaangażowani w swoja pracę lub takich co sa w firmie dla prowizji.
zdjecie uzytkownika
eagent - 2016-01-14 19:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [e.agent - 2016-01-14 19:10:12]:
Czytając te wszystkie negatywne opinie mam dwojakie odczucia.Drodzy Państwo , dorośli ludzie a jakoby dzieci w piaskownicy!!!
Jak w każdej branży i firmie można spotkać niezadowolonych kliebntów tak to już jest . Pamiętajmy o tym że każda firma chce w jak najwyższym stopniu dbać o swój wizerunek, zatrudniając agentów po przez etap rekrutacji i wdrożenia możemy sie nie poznać na CZŁOWIEKU i z tąd drodzy Państwo klienci którzy są niezadowoleni. Dla tych którzy nie sa do końca zorientowani Euco proponuje współprace bez umowy o pracę. 8 lat prowadzę własny biznes finansowy i ubezpieczeniowy i wiem że ten rodzaj pracy jest trudny wymagający najwyższych kompetencji pracy z klientem. Tego rodzaju praca jest tylko dla nielicznych pragnących czegoś więcej od życia niż tylko ciepłej posadki ze stałą pensją która czesto nie starcza do pierwszego. Praca w tego rodzaju firmach to praca dla rekinów czcącyhc osiągać to co dla przeciętniaków jest nieosiągalne. Zapraszam do dyskusji wszystkich niezadowolonych klientów może będę mogła w czymś pomóc oraz ambitne osoby chętne do ciężkiej , pasjonującej i dobrze płatnej PRACY
zdjecie uzytkownika
akr - 2016-01-14 21:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stiwen011 - 2016-01-08 20:52:40]:
Umowa agencyjna nie dotyczy zatrudnienia na etat w swietle umowy o pracę na czas nieoznaczony, umowa agencyjna w formie umoiwy zlecenia lub własnej działalności z wynagrodzeniem prowizyjnym. Tak stanowi prawo. Co innego jest umowa na okres próbny , po której albo pracodawca zatrudnia na czas nieoznakowany lub nie zawiera umowy na dalszy czas. tak więc we wszystkich korporacjach różnych branż umowa agencyjna dotyczy tego zakresu co wykazałam na początku wypwiedzi patrz kodek pracy lub Ustawy .
zdjecie uzytkownika
akr - 2016-01-14 22:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asd - 2015-11-23 12:28:08]:
Odszkodowania są obłożone podatkiem VAT w Wysokości 23 % ( a nie 8 % jak piszesz) zgodnie z przepisami prawa honorarium /proweizja zastosowana przez podmiot odszkodowawawczy musi być podana bewzglednie jako kwota brutto, czyli w przykładowej kwocie 33 % zawiera sie podatek VAT w wysokosci 23 %, odszkodowania nie sa obciazone podatkiem dochodowym.
zdjecie uzytkownika
iko - 2016-01-14 22:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kołcz - 2015-10-20 18:23:53]:
chętnie Ci pomogę pogodzić ubezpieczenia z odszkodowaniami, gwarantuję wzajemną z szacunkiem wspołpracę, darmowe szkolenia, materiały, pomoc prawną.
Jesli jestes chętna by zrealizowac swoje plany. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Miko - 2016-01-14 22:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-01-14 14:11:35]:
Kto zmieni? Ten, kto naprawdę chce zarabiać, a nie jak w EUCO zaczynać od 10% i pracować latami na kierowników, menedżerów, kilka szczebli dyrektorów itp itd.
Stąd olbrzymia rotacja w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ccc - 2016-01-14 22:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jula - 2014-02-11 23:07:14]:
To nie jest ściema- wysokość roszczenia nie zalezy od Sądu w takim rozumieniu jak twierdzisz.Jeśli sa podstawy medyczne , kontynuacja leczenia oraz dobry prawnik, nie ma problemu by takie roszczenia uzyskać. Sąd opiera się na opinii biełgych sądowych lekarzy specjalistów, jeśli opinie potwierdzają stan zdrowia to sąd przychyla się do roszczenia w pozwie ale bierze też argumenty pozwanego czyli ubezpieczyciela.
zdjecie uzytkownika
rekruter EuCO - 2016-01-15 13:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trtr - 2015-12-05 00:33:27]:
Witam serdecznie,

Jeżeli jest Pan/Pani zainteresowany/ana współpracą z EuCO S.A. bardzo proszę o kontakt pod tel (usunięte przez administratora)

Z uszanowaniem
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ek - 2016-01-17 14:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo widocznie ktoś chce firmie Eco namieszać. Szkoda, że niczego z tym nie robią, mogą stracić na postrzeganiu przez opinię publiczną, a szkoda by było @ponowne oszustwo Robert Kaczmarek
zdjecie uzytkownika
chętna do pracy - 2016-01-19 17:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ek - 2016-01-17 14:45:54]:
potwierdzam to co piszą o Agencie Robert Kaczmarek. Spójrzcie na jego strone www. oszukuje ludzi,że euco daje saochody słuuzbowe które później przechodzą na własnosc Agenta
zdjecie uzytkownika
titicaca - 2016-01-19 21:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ek Ty piszesz o firmie dobrze, inni źle, słyszałam całkeim dobre opinie i nie wiem w co wierzyc. jednak oferta na doradcę klienta wydaje się ciekawa, umowa z działalnością gospodarczą (którą mam), a firma już ponad 10 lat trwa na rynku
zdjecie uzytkownika
max - 2016-01-20 13:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chętna do pracy - 2016-01-19 17:29:56]:
Ty jesteś chyba wynajęta do oczerniania tego człowieka, bo aż zajrzałem na tą stronę, żeby zobaczyć co oferują. I tam napisane, że auto się dostaje za wyniki w pracy - czytaj: jak dobrze pracujesz i masz osiągnięcia w pracy, to dostaniesz auto. Ale nie na wstępie, więc piszesz zwykłe pomówienia.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-01-20 22:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skopiowana część treści ze strony Kaczmarka,gdzie jasno widać,że każdy otrzymuje auto słuzbowe. Nie ma informacji,ze za dobre wyniki jak to pisze max. Pewnie jest tym o kim mowa.
tresc:
Oferujemy:
Wysoką prowizję,
Samochód służbowe, które przechodzi na własność agenta,
Szkolenia oraz warsztaty, uczymy nowego zawodu,
Rozliczamy się z Tobą co tydzień.
zdjecie uzytkownika
e.agent - 2016-01-20 23:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miko - 2016-01-14 22:49:54]:
Jak sie mogę skontaktować
zdjecie uzytkownika
iko - 2016-01-21 21:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eagent, na portalu pracuj masz do nich oferty. Na goworku też możesz poszukać. Z drugiej jednak strony zastanawiam sięczy menedżerowie są dobrze opłącanie
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2016-01-24 15:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iko przecież te informacje masz podane w treści ogłoszenia.. oczywiście, ze sa opłaclane, bo masz nie tylko podstawe, ale premie, benefity i szkolenia.
zdjecie uzytkownika
pieprzenie - 2016-01-24 22:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ilonka - 2016-01-24 15:26:28]:
ale pieprzysz głupoty: podstawę? dobry zart. haczyk dla naiwnych ile wypracujesz tyle masz-prowizja MLM
zdjecie uzytkownika
ED - 2016-01-25 22:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sparta 30 - 2015-12-15 14:46:21]:
Nie wiem czemu tak źle zostałeś potraktowany przez euco, ja podobnie jak i ty byłem klientem euco, lecz zostałem obsłużony z gracją. Takie pieniądze jakie otrzymałem przy ich pomocy nie odzyskał bym za pomocą innej firmy, gdyż wcześniej weryfikowałem. Więc nie rozumię twojej gorączki, chyba, że za stłuczenie liczyłeś uzyskać 50.000
zdjecie uzytkownika
max - 2016-01-26 20:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda - 2016-01-20 22:05:39]:
To jest dosłowny cytat z tej strony: "za wyniki w pracy, finansowanie auta służbowego do wartości 200 tys. zł,"
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-01-27 13:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że wypowiada się tutaj kilka osób (lub ta sama pod różnymi nickami) niezadwolonych z pracy w EUCO. Ale czy Państwo w ogóle bierzecie pod uwagę, że specyfika pracy w EUCO jest inna niż w zwykłej pracy na etacie? Moje początki też były trudne i przyznaje, że sam początkowo miałem nie najlepsze wyniki. Z czasem nauczyłem się (na własnych błędach) jak rozwiązywać napotykane problemy i z pracy na dorobienie praca w EUCO stała się moim głównym źródłem utrzymania. Naprawdę można, ale trzeba mieć dużo samozaparcia i być zdeterminowanym. Po to między innymi szkolenia w zakresie motywacji.
zdjecie uzytkownika
Manager - 2016-01-27 23:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłym i aktualnym agentom, przedstawicielom i doradcom z branży odszkodowań i ubezpieczeń oferujemy konkurencyjne warunki i dochodową współpracę, zapewniamy wysokie prowizje i zaliczki oraz pełną dyskrecję.

Dla chętnych możliwość budowy własnej struktury sprzedaży.

Dla managerów z własnymi grupami sprzedażowymi proponujemy ekstra warunki, jeśli działacie w innych branżach, to zapewniamy szkolenia branżowe i wszechstronną pomoc na każdym etapie.

Jeśli nie pracowałeś w tej branży, a chcesz dobrze zarabiać, to nauczymy Cię wszystkiego od podstaw.

Cała Polska.

Proszę o maila na adres

kasadlaagenta@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Agnieszka H. - 2016-01-28 21:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma bardzo porządna. Dobrze płacą, ale również wymagają. Dla mnie jest to doskonały sposób na dodatkowy zarobek.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja odbyła się od telefonu i krótkiej rozmowy w której głównym celem było poznanie mojej decyzji odnośnie pracy w EuCO, co mnie motywuje itd. Następnym etapem było spotkanie z Menedżerem. Spotkanie odbyło się w Lobby Hotelowym ponieważ w moim województwie firma EuCO nie posiada własnych biur (JESZCZE). Spotkanie w miłej atmosferze. Na początku kilka pytań odnośnie mojej osoby czyli doświadczenia, pomysłu na siebie, dlaczego akurat EuCO oraz ile chciała bym zarabiać by czuć się bezpiecznie. Na moją odpowiedź 10 000 zł Menedżer nie był zdziwiony i powiedział że moje zarobki zależą od mojego wkładu pracy. Następnie rekrutujący włączył prezentację którą omówił i zadawał pytania czy wszystko jest jasne. Prezentacja od tego czym zajmuje się firma, jakie ma produkty do kogo trafiają. Potem przeszło do konkretów czyli pieniędzy. Pokazał całą ścieżkę kariery i wynagrodzenia. Wszystko było jasne i klarowne. Otrzymałam wzór umowy agencyjnej i przestudiowaliśmy ją. Podczas rozmowy z Panem Menedżerem miałam dwa wrażenia pierwsze to to że firma naprawdę dba o dobro klienta w potrzebie a po drugie nic nie ukrywa przed swoimi pracownikami
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-02-02 18:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moi Drodzy, czytam jak to ci na dole z małymi prowizjami zarabiają dla tych na górze. I nadziwić się nie mogę: pomyślcie sami, przecież każdy zaczynał startując z tego samego pułapu. Jeśli będziesz systematycznie robił swoje posiadając wiedzę na temat w którym się obracasz to siłą rzeczy wybijesz się w tej branży bo szukając będziesz trafiał na "dobrych" klientów. Jeśli do tego rozbudujesz swoją strukturę, przekonasz ludzi że warto współpracować to za jakiś czas też będziesz odnosił korzyści z pracy najmłodszych współpracowników. Ja współpracuję z EuCO i bardzo sobie chwalę a jest to moje zajęcie dodatkowe. Jeśli komuś się nie chce pracować albo kontakty z ludźmi stanowią dla niego problem to będzie mu ciężko w odszkodowaniach.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-02-08 19:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Porządna firma.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert