Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Pracowałeś w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edyta k. - 2014-11-29 22:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba lubić kontakt z ludźmi, żeby dobrze pracować. Po pierwsze plusem jest to, że samemu się wybiera godziny pracy, a wynagrodzenie zależy od nas samych. Im więcej się pracuje tym więcej się zarabia. Mi to pasuje.
zdjecie uzytkownika
ireczek - 2014-11-30 23:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki ze mnie irek! a tak serio to moze powiecie cośkonkretnie o tej pracy jeszcze bo mnei temat zaciekawil. jakie miasta najlepiej praca z tego centrum robic ? moze jezdzicie po roznych i szukacie ludzi do pracy? widze ze chyba ta praca jest dla mnei bo mozna sobie spokojnie polaczyc wszystko .
zdjecie uzytkownika
reg - 2014-12-02 22:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poszkodowany - 2014-11-17 17:56:45]:
Kto Ci uwierzy w takie brednie. 30% chyba w Twoich snach...
zdjecie uzytkownika
Barnaba - 2014-12-10 22:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można połączyć pracę na etacie z pracą w EuCO i to dla mnie jest bardzo dużym plusem. Kasa też jest zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-12-15 02:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to mnie Barnaba pocieszyłeś! super, skoro Ty godzisz etat z pracą w EuCO, to ja pewnie uczelnie też dałabym radę pogodzić, byłoby cudownie. Niby stypendium mam ale nie starcza mi na wszystko a życie teraz coraz droższe a nie tańsze niestety, ale cieszę się ,poprawiłeś mi humor, dzięki wielkie, buziaki
zdjecie uzytkownika
ofiara EUCO - 2014-12-19 08:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adler - 2014-10-03 15:59:16]:
hmmm...o EUCO i ich agentach nie mogę napisać nic pozytywnego...nie dość,ze pobierają ogromną prowizję(30% z Vat),wszystko trzeba zalatwiać samemu,bo agent nie odbiera telefonu,nie zjawia się na spotkaniu,to jeszcze trzeba z własnej kieszeni pokrywać wszystkie koszty(opinia biegłego,pozew itp itd)...pytam więc...za co pobierają tak duże pieniądze?!!!!
zdjecie uzytkownika
Merry Xmas - 2014-12-24 15:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ofiara EUCO - 2014-12-19 08:40:29]:
Nie chce Ci się nawet napisać negatywnej opinii od nowa, tylko kopiuj wklej na różnych forach? Tak konkurencja jest coraz bardziej śmieszna :) Wesołych Świąt, dla konkurencji też :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-12-25 23:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w EuCO, pracuję i będę pracować :) Firma oferuje dobre warunki, więc warto.
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-12-31 08:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-12-25 23:59:33]:
Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-01-15 19:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dałem się wpuścić w niezłe szambo po podpisaniu umowy. Na pierwszym spotkaniu pięknie się zapowiadało. W trakcie pracy już nie. W dodatku teraz przez dwa lata nie wolno mi podjąć pracy gdzieś indziej, bo mają chorą klauzulę!
Z całego serca odradzam. Idźcie tam, gdzie są lepsze warunki...
zdjecie uzytkownika
samo60 - 2015-01-24 23:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2015-01-15 19:57:01]:
Taką klauzulę ma każda firma tego typu firma
zdjecie uzytkownika
Jerzy - 2015-01-27 11:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam! Strata czasu. Agenci to nieuki, chodzi im tylko o kasę. Agresja i brak etyki. Sam dałem się wmanipulować w podpisanie umowy z nimi i żałuję bo tylko straciłem swój cenny czas. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Marek T. - 2015-01-30 23:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca uczy pokory. Zarobki adekwatne do osiągniętych wyników. Ja nie narzekam. Moja wypłata mnie zadowala.
zdjecie uzytkownika
PanJan - 2015-02-06 17:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie, czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej na czym konkretnie polega praca, czy do dyspozycji jest samochód służbowy? i jak rzeczywiście wygląda forma zatrudnienia ? Mam doświadczenie w handlu 8 letnie ale nigdy nie pracowałem przy sprzedaży usług finansowych/ubezpieczeniowych.
zdjecie uzytkownika
danka - 2015-02-07 20:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PanJan - 2015-02-06 17:16:20]:
Szukasz ludzi, którzy zostali poszkodowani w wypadku i oferujesz im pomoc. Często też sami poszkodowani dzwonią do EuCO. Firma jest bardzo konkretna. Można sporo zarobić.
zdjecie uzytkownika
MMX - 2015-02-11 21:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marian i Jerzy oczywiście bez konkretów, ale za to negatywnie. No cóż, to prawda, w Euco na wyniki trzeba pracować i nikt za darmo nic nie daje.
zdjecie uzytkownika
Ada - 2015-02-12 00:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo zasada w EuCO jest prosta - pracujesz i wykazujesz się to zarabiasz i stać Cię na wszystko. Nic nie robisz - nie zarabiasz.
zdjecie uzytkownika
birdek - 2015-02-14 12:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka dni temu brałem udział w spotkaniu rekrutacyjnym. Osoba z którą rozmawiałem "obraziła" mnie brakiem kompetencji, ogólnej wiedzy na temat firmy i swoją prezencją. Ponadto oferta, na którą aplikowałem była tylko chwytem reklamowym. Kogo szukają - osób, które będą pukały od drzwi do drzwi za marne grosze, zerowe szanse prawdziwego rozwoju, empatia w/c klienta poniżej krytyki, a jeśli nawet to wybiorczo - temu współczujemy a innemu nie. Jeśli komuś to pasuje to proszę...
zdjecie uzytkownika
aga EuCO - 2015-02-14 14:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem zadowolona ze wspołpracy :)
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-02-14 19:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga EuCO - 2015-02-14 14:03:06]:
No tak. Konkurencja obsmarowuje, ja byłem na spotkaniu, na szkoleniu i nie mam powodów do narzekania. Same konkrety i już a osoby- panie prowadzące przygotowane.
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2015-02-17 20:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki tej firmie udało mi się wyjść z tarapatów finansowych. Pracą i systematycznością można osiągnąć tutaj naprawdę wiele.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-02-20 19:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jula - 2014-02-11 23:07:14]:
Czy mogłabyś mi wytłumaczyć jak skutecznie można zrezygnować z pracy w EuCO tak abym dostała potwierdzenie z firmy że umowa została rozwiązana?
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-02-24 22:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla ludzi w każdym wieku. Trzeba jednak lubić kontakt z ludźmi.
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-02-26 16:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z pozytywnymi opiniami bo Europejskie Centrum Odszkodowań SA (EuCO) to jedna z największych w Polsce firm pomagających osobom poszkodowanym i ich bliskim uzyskać od firm ubezpieczeniowych należne odszkodowania i świadczenia. to przecież firma z ogromnym potencjałem rozwojowym, która w ciągu ostatnich 11 lat stała się jedną z wiodących instytucji w Polsce wspierających ofiary wypadków w walce o odszkodowania.
zdjecie uzytkownika
Górski - 2015-02-28 18:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja przygoda z EuCO zaczęła się 2 lata tamu i trwa do dziś. Można sporo zarobić, jeśli się chce.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A?
Zadaj pytanie