Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Pracowałeś w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-04-21 19:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [parę uwag - 2015-04-05 19:43:33]:
Wszystko co napisałeś to bardzo ładnie i przystępnie wyłożona prawda... Zabrakło jeszcze u ciebie opisu tych, którym się udało... To zazwyczaj np. laweciarze lub ktoś z "branży", być może ze znajomościami...
zdjecie uzytkownika
Kation - 2015-04-22 08:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez ciężkiej pracy i samozaparcia nie osiągniecie niczego w żadnej branży. W EUCO nie potrzeba marud, tylko ludzi z pomysłem na siebie.
zdjecie uzytkownika
Miras - 2015-04-22 23:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie należy do lekkich, ale dzięki temu można sporo zarobić. Jeśli ma się odpowiednie umiejętności oraz pomysł na zdobycie klientów to naprawdę jest spoko.
zdjecie uzytkownika
W.M. - 2015-04-30 22:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moje zdanie jest takie - praca bardzo specyficzna, nie każdy się nadaje. Płaca jest ok. Dla mnie w sam raz.
zdjecie uzytkownika
VARS - 2015-05-04 09:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [parę uwag - 2015-04-05 19:43:33]:
Daj spokój malkontencie.
zdjecie uzytkownika
Były Agent EuCO - 2015-05-15 01:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda słów. Biorą wszystko jak leci ale zajmują się wyłącznie sprawami, które są im na rękę, resztę olewają. A kto później świeci oczami? Ty! I nie daj Bóg żebyś trafił tak ze swoimi znajomymi lub rodziną. U mnie niestety tak było. Z tych 2.000 spraw, twierdzą, że = 20 tys. a faktycznie kilkaset ginie w przedbiegach. Drobnicy: typu złamania, potłuczenia czy inne urazy z chodnika, stłuczek czy innych jest 90% ze średnią do wypłaty jako odszkodowanie około 2-8 tys. zł. gdyż ludzie generalnie nie chcą iść do Sądu w obawie o utratę kosztów sądowych, które często muszą pokryć a głównie ze strach przed Sądem. W takim razie policz sobie ile zarobisz? Twoja prowizja na start od przykładowo wygranej sprawy w wys. 6.000 zł. X 25% (prowizja EuCO)= 1.500 zł. x Twoje 10% = 150 zł. Ale nie martw się! Są konkursy! Jak zrobisz w 1 miesiącu ponad 25 czy 30 spraw, to możesz w nagrodę dostać - CO? - BON PALIWOWY - za ile? - za całe 300 zł. - MOŻNA POSZALEĆ!!!!! Prawda, że SUPER FIRMA!!! Są firmy z tego sektora, które na dzień dobry dają 30% a nawet więcej i łatwiej awansować!
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-05-16 19:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bierze się KAŻDĄ SPRAWĘ, chyba że się jest leserem. Coś mi się widzi, że jesteś z konkurencji i chyba piszesz o praktykach w waszej firmie. Euco żadnego klienta nie zostawia na lodzie, tak samo jak agentów, bo dzięki nam mają sprawy.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-05-17 20:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się pracuje to dobrze. Kwestia gustu. Jak ktoś się nie przykłada i nie ma efektów to zarabia mało. Ja akurat lubię tą pracę i zarobki są spore.
zdjecie uzytkownika
malwa - 2015-05-19 17:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EuCO oddaje pracownikom "Dwie godziny dla rodziny".

Po raz czwarty Europejskie Centrum Odszkodowań włączyło się w akcję "Dwie godziny dla rodziny". W związku z tym, Zarząd Firmy zdecydował o skróceniu dnia 15 maja 2015 r. czasu pracy o 2 godziny, które należy przeznaczyć na szczególne spotkanie ze swoimi najbliższymi.

Inicjatorem obchodów w Polsce Międzynarodowego Dnia Rodziny, ustanowionego przez ONZ w 1993 roku jest Fundacja Humanites-Sztuka Wychowania. Tegoroczna akcja organizowana jest pod hasłem "Wspomnienia łączą pokolenia".
zdjecie uzytkownika
Cymka - 2015-05-21 10:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem agentem EuCO i wcale nie żałuję.Jeżeli ktoś chce zarobić to zarobi.Klienci też są zadowoleni.Jesteśmy po to aby pomagać tym ,którzy tego potrzebują.Dziwię się niektórym komentarzom.Sama byłam kiedyś klientką firmy i po uzyskaniu znacznego odszkodowania byłam przeszczęśliwa. Z tąd moja decyzja o pracy w firmie. Pracuję już dwa lata i nie zmieniłabym swojej decyzji.Sama organizuję czas swojej pracy, mam kontakt z ludzmi i cieszy mnie kiedy dostają słuszną kwotę na swoje konto dzięki naszej pracy.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-25 23:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poważna firma dla poważnych ludzi. Praca dla wytrwałych i obrotnych. Zarobki ok.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-06-09 18:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam firmy EUCO ponieważ nieźle naciągneli mnie na kasę. dostałam zwrotu ze szpitala i zabrali mi 30 % .. na poczatku mowili ze nie bede musiała płacic im a się okazało ze trzeba .
zdjecie uzytkownika
erni - 2015-06-10 14:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie ludzie są zadowoleni z pracy, nikt nie powie o nich złego słowa; fajna atmosfera plus dobre wynagrodzenie. Na ten moment mają do zaoferowania miejsca pracy na stanowisku doradcy do spraw odszkodowań w Mikołowie, Pszczynie, Łaziskach Górnych i Orzeszu oraz jako konsultant do spraw odszkodowań w Mikołowie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-11 13:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznajoma - 2015-06-09 18:26:50]:
Zazwyczaj za usługę trzeba zapłacić, co w tym dziwnego?
zdjecie uzytkownika
Jakub Górny - 2015-06-11 13:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nazywam się Jakub Górny i od 2010 roku współpracuję z EuCO, z miłą chęcią odpowiem na wszelkie pytania dotyczące współpracy oraz nauczę jak zarabiać w tej branży.
Pozostawiam kontakt:
j.gorny@euco.pl
tel. 883-433-322
zdjecie uzytkownika
szkoda słów - 2015-06-15 22:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznajoma - 2015-06-09 18:26:50]:
To zwykłe kłamstwo, bo wcześniej musiałaś podpisać umowę, w której jasno stoi, że firma pobiera procent od zasądzonej sumy. Ale przecież chodziło w twoim wpisie wyłącznie o to, żeby zepsuć euco opinie...
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-06-20 23:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma. Lubię dla nich pracować. Płacą za efekty, więc jest to duża motywacja.
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-06-21 19:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korzystałam z usług agentki Pani Danuty z Człuchowa. Oszukała mnie!!! Obiecywała wiele gdy podpisywałam umowe,później przestała odbierać telefon,nie odpisywała na smsy.Kłamczucha i tyle. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-06-22 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba było sprawę zgłosić do EUCO, o ile to prawda - w co wątpię
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-06-23 09:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łukaszu kim Ty jestes,że wątpisz w słowa Klientki? niezadowolonej klientki!!! Proszę zapytać w Euco o opinie o Pani Danucie z człuchowa.Prosze podzwonic do jej klientów i zapytać do jakich metod się posuwa żeby zdobyć klienta. Zyję w małej miejscowosci,wiec wiele słyszałam.włacznie z tym że szkoli swoich agentów żeby chodzili po cmentarzach.tego tez Pan Łukasz nie wie???
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-06-24 09:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze, to forum dotyczy PRACY W EUCO (czyli zarobki, rodzaj pracy, warunki zatrudnienia etc.), a nie PRACOWNIKÓW EUCO. W związku z tym jeżeli pojawił się problem z pracownikiem (w co wątpię), to powinna Pani to zgłosić do centrali EUCO. Po drugie nie dowierzam takim wpisom na forach, bo obarczać niepotwierdzonymi zarzutami może każdy każdego w internecie. Po trzecie, myśli Pani, że znam osobiście każdego tysięcy agentów EUCO, żebym mógł napisać, że znam sprawę? Otóż nie, dlatego zasugerowałem kontakt z centralą (o ile sprawa faktycznie miała miejsce).
zdjecie uzytkownika
wojtek k. - 2015-06-26 21:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się tu wiele nauczyć. Mi odpowiada taka praca.
zdjecie uzytkownika
Lina - 2015-06-29 08:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się taka praca podoba. Wynagrodzenie za efekty. Osoby, które się starają mają naprawdę bardzo duże pobory.
zdjecie uzytkownika
Doniu - 2015-06-30 14:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już tu pracują miesiąc. Póki co jest wszystko ok. Pierwsze wynagrodzenie wpłynęło na konto.
zdjecie uzytkownika
do Doniu - 2015-06-30 15:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dończyk nie pieprz głupot!!!!!! Lepiej powiedz skąd masz klientów??? gdzie etyka firmy??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A?
Zadaj pytanie
alert