Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Pracowałeś w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jan - 2013-12-29 23:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetna firma. Pozwala na osiąganie dodatkowego - całkiem sporego - dochodu. Miła atmosfera.
zdjecie uzytkownika
Werona - 2013-12-30 22:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca bardzo lekka i przyjemna. Można dużo zarobić, jeśli się rzetelnie pracuje.
zdjecie uzytkownika
adri - 2014-01-10 22:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie jest to praca idealna. Pracuje na etacie, a dorabiam w EuCO. Jestem zadowolony z wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-01-21 23:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paweł 43
uległem wypadkowi komunikacyjnemu 15 lat temu i szukam firmy która poprowadzi moją sprawe mam 70% utraty zdrowia dostałem ja z pzu zycie dałem pełnomocnictwo firmie EUCO ale dostałem namiary na inna firme votum i przedstawiciel który przyszedł do domu obicuje dwa razy wyższe odszkodowanie nawet około 300 tys. Nie wiem co mam robić dużo czytałem na temat VOTUM ale słabo wypada jak do EUCO wiecej pozytywnych opinii dostało euco ale znowu votum obiecuje wiecej w tej sprawie i niewiem co mam robic
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-01-31 22:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca lekka i przyjemna, praktycznie dla każdego.
zdjecie uzytkownika
marteusz - 2014-02-06 17:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Paweł 43 A skąd ten przedstawiciel Votum wie, ile sąd przyzna? Nie ma wpływu na jego decyzję.
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-02-07 16:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2014-01-21 23:50:54]:
Pan z Votum Cię ściemnia jak nic. Nie wiem co Ci obiecuje, ale na kilometr czuć ściemą. O sumie odszkodowania decyduje sąd i tyle.
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-02-11 23:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w EuCO do końca 2013r. Obecnie jestem na chorobowym, bo spodziewam się dziecka, a mam problemy ze zdrowiem. Zrezygnowałam z pracy w EuCO, ale myślę, że jak córeczka podrośnie to wrócę tu, bo warto. Praca bardzo przyjemna, choć niejednokrotnie tragedie ludzkie doprowadzały mnie to łez. Wiedziałam jednak, że niosę pomoc i że jestem dla tych ludzi ważna. Najmilsze chwile to oczywiście te, kiedy poszkodowane osoby otrzymywały odszkodowanie.
zdjecie uzytkownika
Tomasz Kowalczyk - 2014-03-03 16:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [krystian - 2014-01-31 22:37:13]:
Uważam,że Votum jest bardzo dobrą firmą jednak nie do przedstawiciela należy ocenianie zdrowia klienta.To lekarz orzecznik może na podstawie dokumentacji,opisu profesjonalnie przygotowanego agenta oraz kilku innych rzeczy ocenić obrażenia.W ostateczności Sąd może zdecydować na podstawie pozwu Kancelarii o wysokości zadośćuczynienia.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
alechandro - 2014-03-12 09:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no więc słowa pana z votum były bezpodstawne....
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-03-18 23:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo przyjazna pracownikom. Dobry system motywacyjny.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-03-31 15:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony z pracy. Pracuję w EuCO od 5 lat.
zdjecie uzytkownika
MONK - 2014-04-01 15:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co narzekają na euco przeważnie wylecieli bo nie mieli wyników a teraz płacz po forach.......
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-01 15:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krystian - 2014-01-31 22:37:13]:
rozumiem , że prxdstawiciel który przyszedł do ciebie jest jednoczesnie lekarzem orzecznikiem i adwokatem...jesli przychodzący do domu agent podaje kwoty odszkodowania oznacza to jedno; jest mało profesjonalny, mało odpowiedzialny, obiecuje gruszki na wierzbie tylko po to aby "złapać klienta" a potem to juz beda go mało interesowały pretensje poszkodowanego
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-12 23:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się pracuje dobrze. Nigdy nie narzekałam na pracę. Płacą na czas i wynagrodzenie jest adekwatne do efektów.
zdjecie uzytkownika
natalia - 2014-04-26 23:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wzorowy pracodawca. Tak powinno być w każdej firmie.
zdjecie uzytkownika
wika - 2014-05-11 22:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca może nie jest lekka, ale przyjemna. Pomagam ludziom i nie robię nic wbrew sobie. Pracuje, kiedy mam na to czas.
zdjecie uzytkownika
Anna Pazdyk - 2014-05-16 07:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 5 lat pracuję w EuCO S.A. pomogę w uzyskaniu możliwie najwyższego odszkodowania za obrażenia ciała wskutek wypadków: samochodowy, na roli, na chodniku, w pracy. Pomogę również w uzyskaniu odszkodowania dla rodziny osoby zmarłej w wypadku cofając się do 10.08.1997 roku.
Kontakt: Anna Pazdyk -(usunięte przez administratora) a.pazdyk@euco.pl
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-05-20 12:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo proszę o pomoc. Jeżeli chciałbym się starać o pracę w Kancelarii na stanowisko Referenta to dokładnie jaką wiedzę powinienem posiadać jeżeli zaproszą mnie na rozmowę? Kodeks prawa cywilnego, co jeszcze?
zdjecie uzytkownika
nowyEUC - 2014-05-21 22:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę nawiązać współpracę z EUCO. Czy trzeba mieć własną działalność gospodarczą czy nie by pracować dla euco? pilnie potrzebuję wiarygodnej informCJI
zdjecie uzytkownika
malina - 2014-05-22 23:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowyEUC - 2014-05-21 22:33:56]:
Zajrzyj na ich stronę, zadzwoń do nich lub wypełnij formularz. Dostaniesz odpowiedź na wszystkie pytania - i to bardzo wiarygodną :)
zdjecie uzytkownika
Marta K. - 2014-05-31 18:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że EuCO to bardzo dobry i sprawiedliwy pracodawca. Nie ma tu mobbingu, ani dyskryminacji. Wynagradzani są najlepsi.
zdjecie uzytkownika
jylu - 2014-06-09 17:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tomasz Kowalczyk - 2014-03-03 16:01:09]:
niesiesz pomoc i jesteś dla tych osób ważna ?? szczególnie wtedy kiedy ty i twoja firma okradacie tych ludzi na 40 %....
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-06-19 18:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca. Jak się ma efekty to kasa jest dobra. Trzeba się starać tak jak w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-06-20 12:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś chce usłyszeć dobre i złe strony na temat EuCO (obiektywne z doświadczeń) to chętnie się podzielę :)

twoja.finansowa.przyszlosc@gmail.com

Pracowałem dla 3 firm i kancelarii, obsłużyłem ponad 300 klientów indywidualnie i mam wiele doświadczeń więc w zależności od potrzeb mogę kogoś ukierunkować gdzie będzie mu najwygodniej pracować :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x