Profil firmy EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Legnica

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

pracujący ciężko 2016-04-21 11:56:21
odpocznij sobie, napij się kawki z prezesem i dalej sobie dziubkujcie, a robota leży.
0
Toms 2016-04-25 16:54:38
Wprawdzie nie działam już dla EuCO, ale to był dobry czas i dobrze wspominam tę wpółpracę.
0
Marek 2016-04-28 14:25:55
Żaden szanujący się agent, który pracował w tej firmie nie napisze, że sprawy robi się jak na taśmociągu. Do każdej sprawy podchodzi się z takim samym, dużym zaangażowaniem. Nie ma ważnych i ważniejszych. Ja się nie spotkałem z czymś takim przez lata jak pracuję dla EuCO, więc nie wierzę w wiarygodność takich opinii.
0
Ela 2016-05-02 19:02:46
Współpracuję od roku i póki co nie narzekam. Nie jest lekko na początku, ale nie oczekiwałam, że będzie.
0
kfoaps 2016-05-03 18:31:45
W sumie to nawet nie ma na co narzekać @Ela. Niskie wymagania, niekaralność i dobra opinia w środowisku czy też wykształcenie zaledwie średnie jako specjalista ds odszkodowań.
0
Steve 2016-05-03 21:58:16
Nie słyszałem, żeby w tej firmie wymagali niekaralności. Poza tym tutaj "pracodawca" nie ma prawa tego żądać od przyszłego "pracownika". Może co najwyżej poprosić. To nie ubezpieczenia, gdzie tego wymaga ustawa.
0
Obserwator 2016-05-04 10:39:27
Ty jednak jesteś jakiś niedorobiony!
Umiesz czytać ze zrozumieniem nawet najprostszy tekst?
Współczuję twoim klientom, jak mają do czynienia z takim "bystrym umysłem" inaczej.
1
Mojojo 2016-05-05 14:54:23
EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A wprowadził jakiś czas temu masę nowych ofert pracy, jeśli potrzebujecie się gdzieś sensownie zatrzymac, to dlaczego nie tutaj, ja bym polecił próbować się tutaj zatrudnić, bo bardzo fajnie jest, polecam Wam.
0
Dominik 2016-05-10 13:35:28
Wpis typowy dla trola z konkurencji. Nie wierzę.
0
Dominik 2016-05-10 13:44:22
Oto treść mojego ogłoszenia -
Czy to nazywasz wabikiem?

Charakter pracy:

Będę z Tobą szczery! Jeśli jesteś bezrobotny, nie masz za co żyć i szukasz pracy ze stałą miesięczną wypłatą, to nie jest to oferta dla Ciebie. Tu wynagrodzeniem jest wypracowana przez Ciebie prowizja.
Jeśli jednak szukasz sposobu na uzyskiwanie stabilnych, ponadprzeciętnych dochodów i chcesz mieć świadomość, że praca daje Tobie osobistą satysfakcję z pomocy innym? To właśnie jest to oferta dla Ciebie!
0
euco 2016-05-11 22:05:32
to ogłoszenie Dominika... na tym polega własnie praca w Euco. Widziałem ogłoszenie innego Agenta: Robert Kaczmarek który kłamie w żywe oczy na swojej stronie,że nowy Agent otrzymuje auto słuzbowe i podstawę wynagrodzenia. Na tym ma polegać współpraca z Euco????
0
Wiara 2016-05-14 00:39:06
W co nie wierzysz? W firmę?
0
Paweł 2016-05-16 11:43:43
Już pisałem, że musisz być analfabetą, bo na stronie tego Kaczmarka jest napisane, że auto dostaje się ZA WYNIKI W PRACY, a nie od razu, a system jest prowizyjny. Bez umiejętności czytania ciężko będzie Ci znaleźć dzisiaj pracę.
0
baśka 2016-05-28 20:49:49
Umieją motywować do pracy. Zarobki są na dobrym poziomie.
0
obecny agent 2016-05-29 15:57:36
pracuję od kilku lat w Euco i jakoś nie przypominam sobie żeby firma wręczała Agentom samochody służbowe,więc nie pieprz głupot i nie wprowadzaj ludzi w bład.Istnieje możliwość wzięcia udziału w programie motywacyjnym gdzie firma może spłacać ratę za samochód prywatny,a nie słuzbowy jak piszesz Pawełku.
0
NIE___NIE 2016-05-30 13:35:43
Pracowałem na stanowisku DYREKTORA regionu w dużej firmie... Firma się posypała... Dostałem odpowiedź na stanowisko DYREKTORA GRUPY w EuCO...Pojechałem do nich...a tam juz inna rozmowa....zaczynasz od zwykłego akwizytora...praca wyłącznie na prowizji na własnej działalności.

Sprawę zgłosiłem do PRACUJ PL, że ściemniają z propozycją..dostałem odpowiedź, że się temu przyjrzą...i dalej czytam propozycje EuCO na Dyrektora strefy...

Podczas rozmowy "pseudprekrutacyjnej" podpuściłem lekko te studentkę, próbójąca mni9e rekrutować - że 2 lata temiu miałęm wypadek i co ona mi w tej sprawie może pomóc... Nawet nie podchwyciła....

Lebiegi tam pracują, a szefem całej firmy jest pan Marek Prucnal - dawny UBEK ze starych służb PRL... To wam coś mówi.?
0
Konio 2016-06-03 15:27:42
Problem w tym, że firma nie proponuje żadnego zatrudnienia ! Byłem na rozmowie, tylko prowizja i to w przyszłości! Dziękuję!
0
rurka 2016-06-04 21:29:57
czy specjalista ds. odszkodowań dostaje prowizje?
0
Polo 2016-06-06 15:20:15
Tak, tylko prowizję i tyle. Oczywiście po fakcie jak wpłyną na konto firmy pieniądze od ubezpieczyciela.
0
waldek 2016-06-08 12:50:20
Rok temu podjąłem się pracy dla EuCO i nie żaluję. Nie jest łatwo na samym początku, ale szybko zaczynają spływać prowizje, więc motywacja jest coraz większa. Ważne, żeby klienci nas pamiętali, to potem będą nas polecać znajomym i tak to się kręci.
0
chris 2016-06-08 13:09:20
Na tym polega zawód agenta, że trzeba być samodzielnym i obrotnym, zamiast oczekiwać góry pieniędzy za nic. Cała firma opiera się na tym, że liczą się efekty.
0
wiola 2016-06-09 16:12:50
Zgadzam się, że jak agent jest zaradny, to będzie dużo zarabiał, ale EuCO jednocześnie robi nam szkolenia, żeby nikt nam nie zarzucił jakichś nieetycznych praktyk.
0
gumka 2016-06-09 20:53:03
no właśnie, czyli to jednak można jakoś pewnie prowizyjnie przekuć na finansowy sukces i satysfakcję... a odnośnie prowizji, to jaki system prowizyjny obowiązywałby mnie na takim stanowisku doradca klienta ds. odszkodowań? tylko napiszcie szczerze jak to jest płacone
0
skazani 2016-06-10 23:43:47
wiecie ile osób pracujących w Euco ma wyroki????
0
qa 2016-06-11 13:32:10
@Mors jednak ubrania robocze, to tylko odzież do pracy :) ważne, byś czuł się bezpiecznie w pracy
0
Ciekaw 2016-06-15 13:37:34
Ile ? I z jakiego paragrafu ?
0
milko 2016-06-15 15:46:27
na pewno teraz szukają kogoś na stanowisko jako Dyrektor Zespołu Sprzedażowego.
0
jellyfish 2016-06-17 15:36:16
Jak dla mnie to ta praca różni się od zwykłego pośrednictwa tym, że naprawdę pomagasz ludziom w potrzebie i nie wciskasz im byle czego. No i prowizje raczej będą wyższe, bo teraz sądy przyznają jeszcze większe odszkodowania.
0
qa 2016-06-17 15:52:22
powiem Wam, że jest teraz sporo warunków do pracy jako dyrektor np jest potrzebne minimum roczne doświadczenie poparte sukcesami w zarządzaniu i kierowaniu zespołem sprzedaży w branży odszkodowawczej lub posiadanie mobilnego zespołu doradców w innych branżach..
0
Zaintersowany 2016-06-21 13:42:36
A na jak wysoką podstawę może liczyć ten dyrektor? Jakiej marki dają auto służbowe?
|
0
weronika 2016-06-21 13:45:05
no i jest teraz u nich nowa oferta pracy jako Dyrektor Zespołu Sprzedażowego, wydaje mi się, ze tu wynagrodzenie naparwde jest na plus.
0
szok 2016-06-22 06:07:56
ja pierdziele. Niech was nie zmyli słowo Dyrektor.Zachowujecie się jak sroki które widzą sreberko. W Euco nie ma typowych stanowisk jak w firmach gdzie pracujesz na umowe o prace,dostajesz swoje biuro,pensje,sekretarke itd. Tutaj jestes Agentem który nazywa sie ładnie dyrektor Zespołu Sprzedaży,bo masz budowac zespoł agentów którzy będą zapier...ć. Kazdy Agent moze byc Dyrektorem i wielu z nich ma taki tytuł na-wizytówce, bo wypracował sobie taką nazwe iloscia wysłanych spraw,ale nadal jest Agentem i robi dokładnie to samo co nowy agent z tym,że jest dodatkowo obciązony obowiazkami Managera za swoich Agentów z którymi spisał umowy agencyjne.Oj naiwniacy naiwniacy
0
weronika 2016-06-22 08:09:35
Jasno jest w ofercie napisane @szok, że kierujesz zespołem podległym..więc jak to każdy może być dyrektorem?
0
szok 2016-06-22 22:26:57
pracowałem kilka lat w Euco,więc wiem co pisze. TStanowisko Dyrektor to tylko wewenetrzna nazwa Agenta który wysłał pewną ilosc spraw do odszkodowania. Dyrektor różni sie od Agenta tylko prowizją.
0
weronika 2016-06-22 22:33:17
No dobrze więc jaka jest ta różnica w prowizji @szok? Bo skoro to tylko na tym polega to wole stanowisko gdzie więcej płacą
0
szok 2016-06-24 09:23:37
kazdy który wkracza do zespołu Euco otrzymuje od 10% prowizji. ale to zależy od osoby która go wprowadza, Jeśli osoba wprowadzająca ma np 35% prowizji to na starcie może dać nawet "nowemu" 30% prowizji i już jest pseudo dyrektorem,ale zaczyna tak samo jak nowy agent majac 10% prowizji. "dyrektor" może na starcie budować swój zespoł jak i nowy agent majac 10% prowizji. Różnica polega tylko na wysokości prowizji na starcie
0
weronika 2016-06-24 09:29:10
@szok mega wielkie dzięki za informacje! Już od długiego czasu szukam pracy i chyba się zdecyduje mam nadzieje, że będę miała lepsze odczucia niż inni. Skończyłam europeistykę i mam nadzieje, że mi to pomoże w pracy
0
pracownik 2016-06-24 10:59:33
dobre :-) to ,że skonczyłas jakąkolwiek szkołę to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kogo obchodzi. Masz podpisywac umowy z poszkodowanymi,a nie chwalić się dyplomem. W Euco są agenci z wyrokami,a ty sie chwalisz europeistyką .dobre.
0
Ponad Przeciętna anna... 2016-06-24 11:10:29
Pokaż swoje zarobki większe niż "przecietny"... Masz sprany łep tym mlm bełkotem, gadanie ogólnikami zamiast konrekty. Każda firma tak wciąga czy to EUCO, DRB czy Votum. Żałosne
0
maniek 2016-06-24 13:23:14
jest teraz oferta na stanowisko jako Dyrektor Zespołu Sprzedażowego i jest sporo wymagań m.in takie jak wykształcenie wyższe,minimum roczne doświadczenie poparte sukcesami w zarządzaniu i kierowaniu zespołem sprzedażyw branży odszkodowawczej lub posiadanie mobilnego zespołu doradców w innych branżach.
0
zając 2016-06-27 14:27:34
Zapomniałeś, że zarobki się zwiększają, co zauważyły niżej inne osoby. Taka drabinka menadżerów to akurat normalna rzecz w tej branży. Doświadczony agent czuwa nad "młodszymy", żeby nie robili głupot.
0
krystian 2016-06-27 14:36:19
To akurat prawda, bo właśnie agent ma pierwszy kontakt z klientem i zna jego historię z pierwszej ręki. Czasem trudno się nie wzruszyć.
0
weronika 2016-06-27 14:38:14
To nie było chwalenie @pracownik tylko po prostu wyrażenie odczucia, że może pomoże mi to w pracy..a co do tego, że firma zatrudnia osoby z wyrokiem cóż idzie się tylko cieszyć, że nie ma tutaj stereotypów!
1
Prawda 2016-06-28 14:25:37
Czy naprawdę dobrze byś się czuła jako klientka, gdybyś wiedziała, że dający Ci do podpisu umowę agent został skazany np. za oszukiwanie i okradanie swoich klientów?
0
monika k 2016-06-28 15:11:37
Czasem wychodzi na to, że poznajesz całą rodzinę. Można się wzruszać, ale też trzeba być profesjonalistą :)
0
maniek 2016-06-28 15:30:24
hej! co powiecie o pracy jako Menadżer Zespołu? jest to spora odpowiedzialnośc tak naparwde, ale zastnawiam się jeszcze czy faktycznie można tutaj zarobić troche wiecej niż te 3000 zł, bo chyba z podstawawami jest róźnie.
0
majka 2016-06-28 16:04:08
a wiesz, że pisanie w ten sposób to pomówienie? Żeby kogoś oskarżyć, musisz mieć dowody, nawet dzieci to wiedzą. Pomawianie to nie tylko przestępstwo, ale też można przez to pozwać o odszkodowanie za psucie wizerunku firmie.
0
zenek 2016-06-28 16:10:20
No właśnie, nawet jak ktoś ma wyrok to nie znaczy, że od razu ma już być przez całe życie bezrobotnym kryminalistą. Wiadomo, że to zależy od człowieka, ale w którymś momencie trzeba zaufać takiej osobie, bo inaczej nigdy się nie zresocjalizuje.
0
Cywil 2016-06-28 19:16:46
Zastanawiam się już od wielu dni czy EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A ma jakies fajne umowy dla swoich pracowników czy może nie bardzo? Jak to tak naprawdę działa, chciałbym to wiedzieć już dziś
0
adela 2016-06-28 21:03:23
Praca bardzo dobra. Można sporo zarobić, ale trzeba się starać. To nie jest praca dla leniuchów ;)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A