Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Pracowałeś w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-06-24 09:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze, to forum dotyczy PRACY W EUCO (czyli zarobki, rodzaj pracy, warunki zatrudnienia etc.), a nie PRACOWNIKÓW EUCO. W związku z tym jeżeli pojawił się problem z pracownikiem (w co wątpię), to powinna Pani to zgłosić do centrali EUCO. Po drugie nie dowierzam takim wpisom na forach, bo obarczać niepotwierdzonymi zarzutami może każdy każdego w internecie. Po trzecie, myśli Pani, że znam osobiście każdego tysięcy agentów EUCO, żebym mógł napisać, że znam sprawę? Otóż nie, dlatego zasugerowałem kontakt z centralą (o ile sprawa faktycznie miała miejsce).
zdjecie uzytkownika
wojtek k. - 2015-06-26 21:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się tu wiele nauczyć. Mi odpowiada taka praca.
zdjecie uzytkownika
Lina - 2015-06-29 08:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się taka praca podoba. Wynagrodzenie za efekty. Osoby, które się starają mają naprawdę bardzo duże pobory.
zdjecie uzytkownika
Doniu - 2015-06-30 14:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już tu pracują miesiąc. Póki co jest wszystko ok. Pierwsze wynagrodzenie wpłynęło na konto.
zdjecie uzytkownika
do Doniu - 2015-06-30 15:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dończyk nie pieprz głupot!!!!!! Lepiej powiedz skąd masz klientów??? gdzie etyka firmy??
zdjecie uzytkownika
Insider - 2015-07-08 10:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez wulgaryzmów jak widać niektórzy nie mogą się obejść. Klienci się w większości sami zgłaszają bo kojarzą firmę. A jak komuś brakowało etyki to go już dawno w EUCO nie ma.
zdjecie uzytkownika
do insider - 2015-07-08 23:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to pocisnąłeś ha ha ha...czy chodzenie po cmentarzach to etyka? to zwykła hiena. Sami sie zgłaszają? dobre :-)))))) nawiąże do poprzednich wpisów a propo pani Danuty z Człuchowa,wiem,że ona "szkoli"swoich agentów zeby w ten "etyczny"sposób pozyskiwali klientów.masakra
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-07-10 17:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze faktycznie chodzenie po cmentarzach jest mało etyczne tak jak napisał to @do insider ale tez musicie przyznać, że firma ma jakiś sposób, bo się rozrasta i są nowe rekrutacje. Obecnie szukają ludzi na stanowisko specjalisty ds. odszkodowań, doradcy klienta do spraw odszkodowań i na konsultanta.
zdjecie uzytkownika
do maniek - 2015-07-10 20:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie trwierdze,ze firma nie jest ok...a rekrtutacje są od 11 lat gdyż tam kazdy moze zostac konsultantem,czy doradcą,czy specjalistą ds.odszkodowan bo to jedno stanowisko :-) współpraca nie jest na umowe o prace,wiec kazdy moze działac w euco
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-07-10 20:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zainteresowane osoby współpracą z Euco proszę o kontakt j.alichniewicz@euco.pl tel: 500 147 530 www.odszkodowania-biuro.pl Masz pytania,wątpliwości? skontaktuj się ze mną-wyjaśnię wszysto co chciałbyś wiedzieć,a boisz się zapytać :-)
zdjecie uzytkownika
Rysiek. - 2015-07-13 22:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartek - 2015-05-16 19:51:26]:
Niestety Bartek ma sporo racji.
zdjecie uzytkownika
Lipa - 2015-07-14 06:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2015-07-10 20:43:07]:
Zanim ktoś zadzwoni to może podasz parę szczegółów dotyczących współpracy!
Oto niektóre zapisy z umowy.
Podpisując umowę z euco podpisujesz 2 letnią umowę lojalnościową!
Nie przynosząc żadnej sprawy przez 2 miesiące wszystkie pozyskane dotychczas przepadają.
Więc niech wszyscy chętni dwa razy się zastanowią!

zdjecie uzytkownika
do Lipa. - 2015-07-14 08:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za bzdury!!!!! nie wprowadzaj ludzi w błąd
zdjecie uzytkownika
borek - 2015-07-14 23:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja współpraca z EuCO jak do tej pory układa się naprawdę świetnie. Płacą na czas, wywiązują się z umowy i to najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-07-15 07:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam to co pisze borek..Ja współpracuję z Euco już ponad 6 lat i jakoś nie narzekam, więc jeśli ktoś pisze głupoty szkalując dobre imię firmy to zapewne ludzie z konkurencji,lub osoby którym nie chce się pracować :-)
zdjecie uzytkownika
Nie szkoda mi was - 2015-07-20 11:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do insider - 2015-07-08 23:20:00]:
Znowu pełno płatnych pisarzy z konkurencji płaczących jak to fatalnie się pracuje w Euco...... Ilekroć Euco wykręci dobry wynik pojawiają się te muchy plujki.... nie wiedziałem, że aż tyle mamy bezrobotnych którzy byli agentami w innych firmach....
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-07-22 21:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EuCO jest sponsorem na Igrzyskach Olimpiad Specjalnych. kto chce widzi tylko ciemne strony.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-07-25 23:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tu od 2 lat i jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2015-07-31 09:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie, to że narzekacie na Agentów współpracujących z EUCO.. nie oznacza, iż firma sama w sobie jest zła. Tak jak w życiu codziennym, tak i w życiu zawodowym można spotkać różnych ludzi. Tych z etyką i tych bez etyki. Jeżeli ktoś pozyskuje kontakty chodząc po cmentarzach, po szpitalach - jego sprawa, jego marka, która prędzej czy później ucierpi :) Co się ich czepiasz ? Przecież to nie Ty, to nie Twoja praca, to nie Twój biznes, to nie jest Twoje pozyskiwanie klientów. Są inne metody na pozyskanie klienta bez posuwania się do takich czynów. Po to Pan Bóg obdarował mnie i Ciebie językiem by biznes budować na kontaktach międzyludzkich."Cisnę" na świadomość.. Wszystko zależy od tego jakim jesteś człowiekiem.. czy jesteś osobą komunikatywną, czy da się Ciebie lubić, czy jesteś w stanie zbudować zaufanie z klientem, jak spojrzysz na klienta ? Po to, żeby mu faktycznie pomóc, czy poprzez pryzmat zarobienia dobrych pieniędzy? A da się to wyczuć :-) Dla mnie klient ma być furtką do następnego klienta.Polecenia w tej branży są najważniejsze. Sama mam wiele zastrzeżeń do działań Agentów będących wizytówką tej samej firmy, ale powtarzam...TO NIE JA, to nie moja działka :-) w innych firmach odszkodowawczych sytuacja wygląda tak samo, więc możesz szukać setki wymówek, oczerniać prace innych.. a nadal stać w miejscu. Zacznij działać na swoje konto, wszystko zaczyna się od Ciebie. Przykład z wczoraj: Klientka wybrała mnie do spisania umowy mimo, że 15 razy kontaktował się z nią Agent firmy, która również mam przyjemność reprezentować. Powierzyła swoją sprawę tej samej firmie, ale niekoniecznie Agentowi z którym miała kontakt pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2015-07-31 09:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były Agent EuCO - 2015-05-15 01:15:37]:
Były Agencie - na pewno wiesz, że wynagrodzenie nasze uzależnione jest od efektów firmy. Wszystko zależy od tego jak firma reprezentuje Twojego klienta i jakie świadczenia uzyskuje w jego imieniu.To, że zaczyna się od 10% w planie kariery nie oznacza, że nie możesz zarabiać więcej. Jeśli ktoś od razu wszystko dałby mi na przysłowiowej tacy nie cieszyłabym się ze swoich osiągnięć. Wskakując na wyższy szczebel kariery mam tą satysfakcję, że udało mi się to osiągnąć :-) Na rynku jest wiele firm odszkodowawczych, powstają coraz to nowsze jak grzyby po deszczu.. Owszem oferują prowizje nawet powyżej 40%, ale co z tego ? Patrzy się na skuteczność danej firmy, bo od tego zależy ile będziesz zarabiał. Znam wiele osób, które z racji otrzymania na samym starcie 40 % - zarabiały zdecydowanie mniej niż osoba będąca na 10% :-) a klient ? Prócz tego, że został poszkodowany w wypadku to jeszcze poprzez wybór niewłaściwego pełnomocnika.

To, że firmy na starcie dają 30% nie oznacza, że są skuteczni :-) Oj..ile ja znam osób, które poprzenosiły się do innych firm, które zachęciły 40 %, a w rzeczywistości zarabiały śmieszne pieniądze. Nawet mniej niż osoba, która swoją ścieżkę kariery zaczyna na 10%. Wynagrodzenie Agentów zależy od tego jak firma reprezentuje strony poszkodowane i jakie świadczenia uzyskuje.
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2015-07-31 11:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie wynagrodzenie prowizyjne jest najlepsze :-) Mam 23 lata i postanowiłam zmienić coś w swoim życiu, gdyż wieczna praca na etacie nie służy realizacji moich marzeń, a jedynie pracodawcy.. Oczywiście zanim odniosłam efekt w odszkodowaniach moja droga nie była łatwa, wiele gleb zaliczyłam. Ale powiedzcie mi..czy mamy coś w tym życiu do stracenia ? Czy ktoś powiedział, że będzie łatwo ?Kto broni Ci pracy na etacie, a rozwijać się dodatkowo w odszkodowaniach ? Czy uważasz, że etat daje Ci stabilizacje? Przechodziłam przez to.. Patrzyłam jak osoby w wieku 50,60 lat pracują ciężko, mdleją w wyniku upałów, bo pracodawca nie zapewnił na hali żadnej klimatyzacji..Nawet w pracy na etacie ludzie płaczą, że nie mają za co żyć..za co płacić rachunków. Może kiedyś było inaczej, ale czasy się zmieniają. A co jeśli w wieku 50 lat zostaniesz zwolniony bądź zakład ogłosi swoja upadłość ? Zakład upada, a Ty radź sobie. Czy łatwo będzie o nową pracę? Technologia idzie do przodu..za parę lat już nawet nie będą potrzebne kasjerki w sklepach. Wystarczy zobaczyć jak np. zaczyna funkcjonować TESCO.. kasy samoobsługowe - zawsze mówię o tym co udaje mi się zaobserwować. A pracy w odszkodowaniach nigdy nie braknie. Wiesz dlaczego? Bo ludzie bez Ciebie nie będą w stanie uzyskać maksymalnie możliwego odszkodowania :-) To taka różnica.

Skończyłam Technikum Turystyczne, a i tak nigdy nie udało mi się pracować w swoim zawodzie, gdyż wymagali doświadczenia lub stażu. Pracowałam w różnych zakładach produkcyjnych, przez Agencje Pracy, na śmieciowych umowach, a efekt pieniądza też był śmieciowy. Mój największy zarobek to 1400 zł netto. Pracowałam na etacie, a dodatkowo robiłam sobie odszkodowania co z czasem przeradzało się na to, iż z dodatkowej pracy(czyt. z odszkodowań) zarobiłam zdecydowanie więcej niż pracując na etacie.

Jeśli nie wygospodarujesz na współpracę wspólną ze mną min. 10 godzin tygodniowo/ 2 godziny dziennie - odpuść kontakt ze mną i pomiń moją dalszą wypowiedź na tym forum.

W pierwszej kolejności by odnieść sukces musisz poczuć, że usługa z sektora odszkodowań jest potrzebna i wnosi ogromną wartość dla naszego społeczeństwa. Po drugie rozpoczynając współpracę ze mną musisz ukierunkować się odpowiednio. Co to znaczy ? Musisz wiedzieć czemu wybrałeś się w podróż i dokąd zmierzasz. Dryfowanie bez celu daje taki sam efekt. Po trzecie musisz poczuć pasje w tym co robisz, bo jeśli pasji zabraknie pierwsza porażka spowoduje, iż zrezygnujesz. Nie zrozumiesz tego, że sukces budowany jest na porażkach. Osoby mające pasje w tym co robią zrozumieją, że porażka przybliża do sukcesu..a mając ich sporo za sobą łatwiej się z tym pogodzić i zrozumieć, że tak powstaje Twój własny biznes :)

Musisz znaleźć konkretny produkt bądź usługę które to będą przemawiały przez Ciebie. Co to znaczy ? Będą właśnie kolejną częścią CIEBIE – tą pozytywną rzecz jasna! Nie będziesz patrzył na to co mówią inni – bo wiedz o tym znajdą się tacy, którzy będą chcieli sprawić byś nie wierzył w to, że możesz zrealizować swoje cele. To jest taka jedna wielka szarańcza, która chce zniszczyć to co zaplanowałeś lub zrealizowałeś :-) Przeszłam przez to - mówili: Odpuść/idź na etat/Kaśka żyjesz jakimiś marzeniami. Ja robiłam po prostu swoje, bo marzenia same się nie zrealizują.
Dobre pieniądze nie przychodzą czasami od razu. W zarobieniu pieniędzy służy pasja. Pasja rodzi siłę i determinację - spokojnie, wszystko wymaga czasu. Najpierw zasiejmy plony, później zbierajmy z nich żniwa.

W biznesie trzeba znaleźć swój drugi dom, w którym PRZEDE WSZYSTKIM TY będziesz czuł się najlepiej !
Będziesz miał ogrom satysfakcji z tego co robisz. Brak zysku na starcie mimo podjętych działań nie doprowadzi do tego byś odpuścił mimo krętej drogi.

Jako osoba młoda nie miałam żadnych kontaktów z osobami poszkodowanymi i kontaktów do nawiązania współpracy.

Poleciałam w zimny rynek, bo ciepłego nie miałam. Wykonywałam telefony od razu – nie wiedząc z czym to się do końca je. Nie wiedziałam czy mój przekaz jest jasny i zrozumiały dla mojego odbiorcy.

Nie wiedziałam też jakim sposobem udało mi się te spotkania umawiać.

Nie miałam w tym żadnych kwalifikacji.
Nie wiedziałam co to sprzedaż na tamten moment.
Nie miałam też produktu za określoną cenę.

Po prostu SPRZEDAWAŁAM SIEBIE, ale zanim to zrozumiałam minęło trochę czasu.

Mój entuzjazm, mój power do działania i chęci były odczuwalne w rozmowie telefonicznej co w ostateczności przekonało mojego odbiorcę do tego by spotkać się ze mną.

To nie trwało jednak długo…

Nikt nie powiedział, że SUKCES BUDOWANY JEST NA PORAŻKACH.
Sądziłam, że zawsze będzie lekko i gładko.
Zostawałam również odrzucana przez swoich rozmówców.
I to była pierwsza porażka… Zastanawiałam się „ Ej , co jest” ? „ Dlaczego mnie odrz
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2015-07-31 11:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego mnie odrzucają.

To, że ja czułam, iż mam fajną uslugę, która może zdziałac wiele dobrego niekoniecznie czuł to mój odbiorca.

I tak jest do tej pory. Jedni to poczują drudzy zaś nie.
Odpowiedni ludzie pojawiają się w odpowiednim czasie.

Na forum spotykamy się z wypowiedziami:
- firma krzak
- wynagrodzenie prowizyjne
itd.

A ja pytam się Ciebie:

Po coś tu jesteś prawda ? Czemu na samym starcie skreślasz siebie i swoje możliwości ? Najgorszym błędem jest skreślać siebie przed wykonaniem tego co mamy dopiero zamiar zrobić.

" Jeszcze nie wystartował, a już go nie ma " ?

Nie pozwól by Twoje negatywne przekonania zawładnęły Tobą..

Być może musisz dojrzeć do wielu kwestii zanim to zrozumiesz.

Nie pytaj ile można zarobić, ile zarabiają Agenci Euco.
Dlaczego ?

Czy coś mówi jeśli powiem, że zarabiamy dobre / rewelacyjne pieniądze ? Mietek 10 tysięcy, Andrzej 50 tysięcy.

Moje marzenia nie są Twoimi marzeniami. Twoje marzenia nie będą nigdy moimi. Tak samo pieniądze - Możemy pomylić się chociażby o złotówę ! To i tak jest spora różnica. Pisałam o tym powyżej - byś ukierunkował się i miał jasny cel co chcesz osiągnąć przy współpracy z nami.

" Dziś jesteś w punkcie A, z którego wychodzisz. Gdzie chcesz być za rok ( Punkt B) ? Gdzie chcesz być za kolejny rok ( punkt C) ?"


Jeśli chcesz zmienić coś w swoim życiu zapraszam :-)

euco.wspolpraca@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Katarzyna euco.wspolpraca@onet.pl - 2015-07-31 13:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia we - 2013-09-28 12:32:29]:
W zależności co rozumiemy poprzez słowo "wypadek". Jest to dwuznaczne. Ważne by wiedzieć kiedy doszło do kolizji, a kiedy do wypadku. I na przykładzie: teraz kiedy zgłosisz szkodę Ubezpieczycielowi pisząc, że miałaś wypadek drogowy.. a w rzeczywistości na podstawie akt wyjdzie, iż była to kolizja Towarzystwo ma nad Tobą "górę" i będą wiedzieć jak "zaoszczędzić" lub nic nie wypłacić. Nastąpił brak wiedzy z Twojej strony. To są takie triki psychologiczne stosowane z ich strony.

Z wypadkiem mamy do czynienia wtedy, gdy przeciwko sprawcy zostało wszczęte dochodzenie o przestępstwo z art. 177 par.1 lub 2 KK, a wyrok sądu karnego stał się "de facto" prawomocny. Wtedy możliwość dochodzenia roszczeń odszkodowawczych jest możliwe do lat 20 od daty dowiedzenia się o osobie sprawcy. Może być również sytuacja, gdzie sprawca zdarzenia poniósł śmierć i wtedy prokuratura umarza sprawe. Trzeba to weryfikować indywidualnie na podstawie dokumentów przekładanych przez stronę poszkodowaną. Nie ma tych samych "wypadków", i tych samych szkód.

Ważne jest to, aby w sprawie karnej występować w charakterze OSKARŻYCIELA POSIŁKOWEGO, i zgłosić się na niego w odpowiednim czasie. Czyli w terminie 7 dni od daty otrzymania POSTANOWIENIA O WSZCZĘCIU DOCHODZENIA O PRZESTĘPSTWO O CZYN Z ART. 177 PAR.1 LUB 2 KK. Później może być kłopot by zdobyć informacje o sprawie mimo, że to Ty jesteś poszkodowanym. Również nie otrzymasz wyroku,a jest on potrzebny by precyzyjnie sformułować roszczenia.
Owszem Ubezpieczyciel taki wyrok wyciągnie, ale pamiętaj o tym, że to Ty zgłaszasz szkodę, a zgodnie z 6kc: "Ciężar udowodnienia faktu spoczywa na osobie, która z faktu tego wywodzi skutki prawne".

Następna kwestia, czy przez te 10 lat od daty wypadku strona pokrzywdzona zgłaszała szkodę? Jeśli tak, to czy doszło do wypłaty świadczeń odszkodowawczych, a tym samym, czy podpisana została umowa ugodowa?

A słowo kolizja - inaczej "wykroczenie"

Z kolizją mamy do czynienia wtedy, gdy policja ukarała sprawcę zdarzenia mandatem karnym bądź zostało spisane oświadczenie sprawcy. Wtedy roszczenia przedawniają się z upływem lat 3 od daty dowiedzenia się o osobie sprawcy.

Trzeba również pamiętać o przerwaniu biegu przedawnienia.
Oznacza to, że jeżeli np. zgłosiliśmy szkodę w postaci uszkodzeń samochodu rok po zdarzeniu, otrzymaliśmy świadczenie, to przez kolejne trzy lata możemy podjąć działania zmierzające do uzyskania wyższego odszkodowania. Jeśli zaś zgłosiliśmy np. wypadek śmiertelny, spowodowany przez pijanego kierowcę (przestępstwo) po 19 latach od jego zaistnienia, to po wypłacie przez ubezpieczyciela kwoty bezspornej mamy kolejne 20 lat na dochodzenia dalszych roszczeń. :-) Chyba, że została podpisana ugoda, która zamyka dochodzenie dalszych roszczeń.

Zanim podpiszesz ugodę zastanów się, czy jest dla Ciebie korzystna.


euco.wspolpraca@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Katarzyna euco.wspolpraca@onet.pl - 2015-07-31 13:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2014-01-21 23:50:54]:
Paweł zaproponuj Agentowi Votum spotkanie u notariusza :-) by nie było tak, że strzela kwotą na oślep, a efekt końcowy będzie mijał się z jego słowami, a dokładnie kwota będzie niższa.. Ale czy spotkanie u notariusza się odbędzie? Sprawdź. Miej to na piśmie skoro tak prawi. Jeszcze nigdy w życiu z moich ust nie padła na spotkaniu z klientem kwota, którą Euco uzyska. Dlaczego? Nie uznaje taktyk wprowadzania klienta w błąd. Wycenianie roszczeń nie należy do mnie jako do Agenta Euco, i myślę, że do Agenta Votum również nie :)

euco.wspolpraca@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Jacek kujawsko-pomorskie - 2015-07-31 14:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam do wspolpracy. www.odszkodowania-biuro.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A?
Zadaj pytanie
alert