Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Pracowałeś w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ddd - 2016-03-21 20:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Travis - 2016-02-17 11:00:05]:
30% niezła lichwa. Prawnik bierze max 5-6 bo go rada adwokacka zaraz do drzyka weźmie. przy kwocie 40k pln pijawki z drb czy innego syfu chcą 10k pln za wątpliwą usługę. do książek
zdjecie uzytkownika
ek - 2016-03-21 21:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może 30% to bardzo dużo, ale z drugiej strony, po to istnieją takie firmy, bo co nie co na tym zarobić. Nie ma nic za darmo, taka jest niestety prawda.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2016-03-21 21:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2015-03-02 21:38:51]:
30% z punktu widzenia osoby poszkodowanej to lichwa.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-22 11:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ddd i Maxx

Popatrzcie sobie na wyniki finansowe EUCO - co roku duże wzrosty - najlepsze świadectwo skuteczności firmy i jej agentów. Widocznie klienci wcale nie uważają, że 30% to lichwa - i słusznie, uczciwy procent za pełną opiekę. Poza tym widocznie ludzie nie dowierzają też prawnikom, skoro wolą skorzystać z usług kancelarii odszkodowawczej wyspecjalizowanej w dochodzeniu odszkodowań. Zresztą ile takich spraw jeden prawnik jest w stanie skutecznie poprowadzić? 2-3? Wolny rynek, wolny wybór klienta, kto go będzie reprezentował. To forum jest poświęcone dyskusjom of firmie i pracy w niej, a nie miejscem na żale konkurencji wszelkiej maści.
zdjecie uzytkownika
Pietro - 2016-03-22 14:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-22 11:26:41]:
Tu się z tobą zgodzę. Jak klient podpisuje na taki procent, to jego sprawa. Konkurencja spisuje umowy od 10 do 40% netto.
I masz rację, że to forum dla pracowników, a nie dla klientów.
Mnie jedyne co w tej firmie nie pasuje, to namawianie klienta do ugody. Inne firmy ciągną do sądu, bo to tam jest prawdziwa kasa. Tak dla klienta, jak i dla kancelarii.
Ale tutaj potrzebna jest szybka kasa...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-23 10:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pietro - 2016-03-22 14:32:12]:
Namawianie do ugody? Nie w EUCO. Teraz właśnie jest coraz więcej spraw w sądzie, bo można uzyskać dla klienta wyższe odszkodowanie. Ugody to byłoby działanie na szkodę firmy.
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2016-03-23 22:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nikt nie pisze,ze Klient wygral w sadzie sprawe przeciwko Euco za uzyskanie zbyt niskiej kwoty odszkodowania????? Euco podpisalo ugode ale Sad nakazal firmie Euco wyplacic poszkodowanej klientce roznice. Zaczynaja sie pozwy cywilne klientow Euco przeciwko Euco.
zdjecie uzytkownika
kami - 2016-03-24 09:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-23 10:10:14]:
Rozmawiałem z jednym z menedżerów Euco. Stwierdził, że interesują go tylko szybkie ugody, bo przecież nie będzie czekał 2 albo 3 lata na prowizję.
zdjecie uzytkownika
Brat - 2016-03-24 14:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyczliwy - 2016-03-23 22:15:28]:
Ja też o tym czytałem. Przewidywałem, że te szybkie ugody odbiją im się czkawką.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-24 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zyczliwy - 2016-03-23 22:15:28]:
Ależ piszą o tym często trolle z konkurencji, bo więcej materiału na czarny PR nie mają. Stara, odosobniona sprawa, więcej nigdy się nie powtórzyła. Błąd jednego agenta, który już nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-24 14:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kami - 2016-03-24 09:46:04]:
Bzdura. Musisz się bardziej wysilić w wymyślaniu bajek. Każdy agent i menedżer wie, że im większa kwota uzyskanego odszkodowania, tym lepiej dla niego, bo prowizja wyrażona jest w procentach od wygranej. Dlatego każdemu zależy, żeby dla klienta odzyskać jak najwięcej i woli poczekać, nawet długo, niż iść na jakiekolwiek ugody. Poza tym sądy też są opieszałe, bo zawalone sprawami i dlatego często takie sprawy ciągną się dłużej, niż mogłyby. Gdyby EUCO szło na ugody, to w życiu nie wypracowałoby takich wyników finansowych, jak te przedstawione w raporcie, a klienci nie chcieliby korzystać z jego usług. Nie nadajesz się nawet na trolla, przy tym też trzeba myśleć.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-24 20:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolejny odgrzewany kotlet... przecież o tej samej sprawie sprzed lat mowa...
zdjecie uzytkownika
Patrick - 2016-03-26 00:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-24 14:35:44]:
Niestety, ugody w Euco to codzienność. To było jedną z przyczyn, że nie podjąłem z nimi współpracy.
zdjecie uzytkownika
Lankaster - 2016-03-26 09:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeżeli jest ktoś zainteresowany pracą w poważnej kancelarii a nie Euco na marnej prowizji to proszę o kontakt 517 306 777.
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-03-28 12:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że rozgorzała dyskusja na temat EuCO. Są różne opinie na ich temat, natomiast chcę/.zastanawiam się nad złożeniem aplikacji na Menedżera Zespołu. Czy ktoś wie jak na tym konkretnie stanowisku jest?
zdjecie uzytkownika
Profesja - 2016-03-28 15:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-24 14:35:44]:
Uśmiałem się szczerze, na 2500 spraw miesięcznie - ile wędruje do sądu? 5% ?
Każdy z rekrutujących mnie do tej firmy zachwalał, że będę miał szybką kasę, bo "idą" na szybkie ugody. Po 2 czy 3 latach bardzo niewielki odsetek agentów pracuje nadal w firmie, więc nie zobaczyli by swojej kasy
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-29 22:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patrick - 2016-03-26 00:03:00]:
Przecież nie będę po raz setny powtarzał, że ugoda się zwyczajnie nie opłaca nikomu - ani klientowi, ani agentowi, więc się jej nie stosuje. Nie wiem, w jakim okresie aplikowałeś (zakładając, że kiedykolwiek aplikowałeś, a nie tylko szerzysz czarną legendę) za moich czasów już nie było to praktykowane.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-29 22:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lankaster - 2016-03-26 09:58:45]:
Akurat tak się fatalnie składa dla ciebie, że EUCO jest tak naprawdę jedną z dwóch poważnych kancelarii odszkodowawczych w tym regionie Europy :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-29 22:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Profesja - 2016-03-28 15:46:28]:
Szybkie ugody są dobre tylko dla ubezpieczycieli, a nie dla klientów i firm odszkodowawczych. Jest sporo firm nieudolnie podszywających się pod EUCO (w końcu adidasa też podrabiają), więc pewnie aplikowałeś do jednej z nich.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2016-03-29 22:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest prosta, ale sporo płacą. Jest to moje dodatkowe zajęcie. Warto podjąć się u nich pracy.
zdjecie uzytkownika
Zorientowany - 2016-03-30 04:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszkodowany - 2016-02-14 09:07:32]:
Z opisu na licznych forach wygląda to na piramidę sieciową. Ci co na górze zarabiają nieźle. Ci co na dole pewnie nic. Nie dziwi obecność Ryszarda Petru w radzie nadzorczej.
zdjecie uzytkownika
Zorientowany+ - 2016-03-30 11:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zorientowany - 2016-03-30 04:33:20]:
Masz zupełną rację. Typowa piramida, zarabiają ci na górze , na dole totalna rotacja. Na okrągło szukają doradców, bo przecież ktoś musi spisywać te sprawy.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-30 12:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zorientowany - 2016-03-30 04:33:20]:
Brednie. Poczytaj o strukturach MLM. Poza tym w internecie są publikowane rejstry piramid finansowych, nie ma i nigdy nie będzie na żadnej z nich EUCO.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-30 12:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zorientowany+ - 2016-03-30 11:50:29]:
Każdy z dołu ma szansę na awans, jeżeli się sprawdza. Jak w każdej normalnej firmie.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2016-03-30 13:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śledzę forum i trochę dziwią mnie niektóre wpisy, @Zorientowany, osobiście jestem zadowolona ze współpracy z EUCO, praca nie zawsze jest lekka, ale zarobki i warunki pracy mi odpowiadają.
zdjecie uzytkownika
Dodo - 2016-03-31 00:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-30 12:49:27]:
Każda normalna firma wiąże się z pracownikiem umową o pracę. Jeżeli zaczynasz zarabiać kilka tysięcy złotych "na rękę", to możesz zacząć kalkulować, czy nie zyskasz na przejściu na własną działalność gospodarczą. To dotyczy lekarzy, adwokatów, architektów, wszelkie tzw 'wolne zawody', także dyrektorów i agentów bankowych, ubezpieczeniowych i np. w odszkodowaniach.
Wszelkie śmieciowe umowy zlecenia są tępione, a przynajmniej mają być przez obecne władze.
Nie wyobrażam sobie, że ktoś - załóżmy po skończeniu studiów w wieku 25 lat - jest "szczęśliwy", że na start dostaje "śmieciówkę" zlecenie i pracuje za grosze przez pierwsze miesiące tzw. "pracy". Oczywiście samochód, telefon i paliwo sfinansują mu rodzice lub małżonek.
Rzeczywiście - budująca perspektywa!
zdjecie uzytkownika
Profesja - 2016-03-31 11:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-29 22:23:37]:
Szanujmy się. Czy ja cię obrażam? Uważasz, że nie umiem czytać i nie potrafię przeliterować nazwy twojej firmy?
A na poważnie, to po twoim zacietrzewieniu widzę, że rzeczywiście krótko pracujesz w tej firmie. Spotkałem się z wieloma współpracownikami Euco /nie mylić z pracownikami/, którzy na początku po pierwszych szkoleniach i pierwszych spisanych umowach dali by się za firmę pokroić. Z czasem zapał i entuzjazm do Euco gasł, aż w końcu rzucali tę współpracę lub nauczywszy się rzemiosła przechodzili do konkurencji na wyższy procent.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-03-31 14:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lankaster - 2016-02-26 04:16:22]:
To ja zapraszam do firmy, gdzie jest 30% prowizji na starcie. To co oferuje Euco przedstawicielom teraz to bardzo mało. skma @ interia.pl
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-31 14:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dodo - 2016-03-31 00:07:17]:
Przecież nikt ci nie każe pracować w EUCO. Znajdź sobie zajęcie w którym pracodawca da ci upragnioną umowę o pracę, i nie zaśmiecaj forum swoimi żalami. Przecież dlatego jest tyle form umów, żeby każdy mógł wybrać jakąś propozycję dla siebie.PA
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-31 15:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Profesja - 2016-03-31 11:46:12]:
Cóż z tego, że procent może nawet i u konkurencji wyższy, jak spraw dwie na krzyż i pieniędzy z tego nie ma.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-03-31 15:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agnieszka - 2016-03-31 14:10:26]:
Już po adresie email widać, że rzeczywiście poważna firma...
zdjecie uzytkownika
Agata W. - 2016-03-31 22:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w EuCO przez 2 lata. Myślę, że jeszcze kiedyś wrócę. Znalazłam potem pracę w kancelarii, a obecnie jestem na urlopie wychowawczy. Co do wynagrodzenia, to jest to naprawdę porządny zastrzyk gotówki. Jeden klient przyprowadza drugiego.
zdjecie uzytkownika
Spec - 2016-04-01 00:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-31 15:02:16]:
Tak się przyglądam tym waszym przekomarzaniom i jedno mogę stwierdzić. Jesteś niereformowalny, nabili ci głupot do głowy na szkoleniach, zrobili pranie mózgu i ciągle powtarzasz te same frazesy jak katarynka. Owszem, można sobie wybrać rodzaj umowy o pracę. Ale nie w euco!
zdjecie uzytkownika
Mojojo - 2016-04-01 14:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co @spec możesz mieć z jednej strony rację, ale jeśli to jest prawda, jeśli sobie mógł wybrać i co więcej sobie wybrał, to w czym ty widzisz problem?
zdjecie uzytkownika
Fakty - 2016-04-01 15:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mojojo - 2016-04-01 14:49:55]:
Jak to mógł sobie wybrać? W innej firmie tak, ale nie tutaj.
Tutaj masz do wyboru - działalność gospodarcza / płacisz ZUS 1150 zł plus inne wydatki/ albo umowa śmieciowa. Byłoby OK, bo każdy "pracodawca" może zaproponować warunki jakie chce, a "pracownik" może to podpisać albo nie.
Tu jest inny problem - piszą w ogłoszeniach na wabika słowo PRACA i AUTO.A jak to z tym jest to wystarczy poczytać w poprzednich postach.
" powyżej użyłem celowo, kto nie ma wypranego mózgu - zrozumie.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-01 19:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spec - 2016-04-01 00:11:55]:
Można sobie też wybrać inną pracę, nie w EUCO :) I owszem, pracodawca ustala warunki, jak chcesz dla kogoś pracować, akceptuj je, albo nie. Proste.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-01 19:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fakty - 2016-04-01 15:24:38]:
Jeżeli dla ciebie słowo "praca" jest równoznaczne z UMOWĄ O PRACĘ, a jeśli nie ma umowy o pracę, to już nie praca, to współczuję i polecam dokształcić się za pieniądze z bezrobocia.
zdjecie uzytkownika
Wilk - 2016-04-01 22:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-04-01 19:54:12]:
Rzeczywiście, dobrze ci napisał ten gościu powyżej. Wydaje ci się baranie, że wszystkie rozumy pozjadałeś.
zdjecie uzytkownika
Dziwne - 2016-04-01 22:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-24 14:24:05]:
Błąd agenta? To niespotykane, aby ugody podpisywał za klienta agent. Dziwne praktyki. Powinien to uczynić klient osobiście. Chyba,że jest małoletni, to wtedy podpisuje za niego rodzic za zgodą Sądu Rodzinnego.
zdjecie uzytkownika
dob - 2016-04-03 17:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy wolą pracować na własną działalność. Jeśli ktoś woli inaczej, to nikt go nie zmusi do pracy tutaj. No i ja w ofercie na doradcę klienta ds. odszkodowań widzę, że jest też do wyboru umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
GRAZYNA - 2016-04-11 10:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Profesja - 2016-03-28 15:46:28]:
zachęcam do współpracy tel ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-04-11 11:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-03-31 15:02:16]:
A tu masz opinię waszego byłego agenta:


Grzegorz - 2016-03-09 20:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję dla Kancelaarii ... już 2 lata. Nie ukrywam, że przeszedłem z firmy konkurencyjnej (jednej z największych) i mam porównanie. Wcześniej jeździliśmy na bankiety, cuda niewidy, strasznie dobry PR, sponsorowanie WOŚP na pokaz, chwalenie się ile to firma ma spraw i agentów. Tylko co z tego jak sprawy robili beznadziejnie niczym na taśmociągu? Tutaj pracują prawnicy a nie ludzi z urzędu pracy czy praktykanci. Może w Kancelarii nie mamy aż takiego PRu i lansu (nazywając rzecz po imieniu), ale jakie to ma dla mnie znaczenie, skoro na porównywalnych sprawach mam ok 3-krotnie większe zarobki, skoro mój Klient dostaje o WIELE większe pieniądze? Szczerze? Byłem sceptyczny przed zmianą firmy, długo o mnie zabiegali, a ja i tak zdecydowałem się po jakimś czasie sam i się do nich odzywałem, bo moja poprzednia firma nie wywiązywała się z umowy. I dziś się cieszę, że tak się stało. Zarabiam lepiej i do tego, co dla mnie jest NIESAMOWICIE WAŻNE, Kancelaria dba o mój ciągły rozwój, regularnie mnie szkoląc i moich ludzi. Pomagają mi w budowaniu zespołu, podchodzą nieszablonowo do każdego, w zależności od tego czego dany przedstawiciel potrzebuje. I to co wcześniej napisała Gosia - w życiu nie widziałem tak dobrych, niemalże kumpelskich relacji z samą górą. Kiedy chcę mogę zadzwonić do szefostwa, a nawet do samego Prezesa, porozmawiać, często jak ktoś z centrali jeździ na spotkania po kraju to przy okazji mnie odwiedzają na kawkę i luźną rozmowę... I tu się czuję doceniany. I to nie jakoś sztucznie, bo mam wyniki. Od początku tak było. W poprzedniej firmie nawet do managera nie szło się dodzwonić, a dzwonił lub odpisywał tylko jak mu pisałem, że mam dużą sprawę na oku. Ależ przypływ miłości...
zdjecie uzytkownika
Gaweł - 2016-04-13 00:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2016-04-01 19:54:12]:
To ty si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lepiej doucz. Piszesz tak, bo ci każą, czy dlatego, że sam jesteś tak ubezwłasnowolniony umysłowo?
zdjecie uzytkownika
poczatkujacy - 2016-04-13 11:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem poczatkujacy w firmie EUCO i jak widze opinie na temat zarabiania pieniedzy, ze nie od razu, ze nie tak latwo to mnie krew zalewa. Przeciez trzeba sie z tym liczyc ze od razu nie bedziesz zarabial!! to nie jest etat! Jak w kazdej dzialalnosci przez kilka miesiacy trzeba dokladac i kazdy inteligentny czlowiek o tym wie.
zdjecie uzytkownika
Zdoswiadczeniem - 2016-04-14 13:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poczatkujacy - 2016-04-13 11:31:54]:
Zgadza się. Też uważa, że tutaj jak w innych mlm-ach trzeba na początku dokładać do interesu. I to co najmniej przez kilka miesięcy. Jak przetrwasz, znajdziesz dojścia do rodzin ofiar wypadków, twoja krewna jest pielęgniarką na urazówce itp, to możesz zacząć zarabiać. Albo jak nie masz takich dojść, to zajmujesz się rekrutacją i szukasz ludzi, którzy będą na ciebie pracowali. Na tym polega ten biznes.
Denerwuje mnie tylko, jak taki świeżo upieczony doradca bierze się za rekrutację i wabi chętnych gadką o samochodzie i "pracy". Jak ktoś chce mieć pracę z podstawą , to nie tutaj. Tu możesz sobie dorobić co najwyżej do swojej pensji.
zdjecie uzytkownika
pracujący ciężko - 2016-04-19 14:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2016-04-11 11:45:58]:
Jak was w firmie jest dwóch - znaczy ty i prezes - to nie ma się co dziwić, że chodzicie razem na kawusie. W tym czasie EUCO prowadzi sprawy i zarabia, podobnie jak jego agenci. A wy kawusia, a robota leży.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-04-20 12:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracujący ciężko - 2016-04-19 14:36:57]:
Miałeś problemy w szkole z tematu "czytanie ze zrozumieniem"?
Należysz do tej grupy 60% słuchaczy, którzy nie rozumieją treści zawartych w programach informacyjnych?
Ja tylko przytoczyłem opinię waszego byłego współpracownika /nick Grzegorz - to ten, co napisał taką opinię - gdybyś tego nie zrozumiał po raz drugi/.
zdjecie uzytkownika
pracujący ciężko - 2016-04-21 11:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2016-04-20 12:41:36]:
odpocznij sobie, napij się kawki z prezesem i dalej sobie dziubkujcie, a robota leży.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja odbyła się od telefonu i krótkiej rozmowy w której głównym celem było poznanie mojej decyzji odnośnie pracy w EuCO, co mnie motywuje itd. Następnym etapem było spotkanie z Menedżerem. Spotkanie odbyło się w Lobby Hotelowym ponieważ w moim województwie firma EuCO nie posiada własnych biur (JESZCZE). Spotkanie w miłej atmosferze. Na początku kilka pytań odnośnie mojej osoby czyli doświadczenia, pomysłu na siebie, dlaczego akurat EuCO oraz ile chciała bym zarabiać by czuć się bezpiecznie. Na moją odpowiedź 10 000 zł Menedżer nie był zdziwiony i powiedział że moje zarobki zależą od mojego wkładu pracy. Następnie rekrutujący włączył prezentację którą omówił i zadawał pytania czy wszystko jest jasne. Prezentacja od tego czym zajmuje się firma, jakie ma produkty do kogo trafiają. Potem przeszło do konkretów czyli pieniędzy. Pokazał całą ścieżkę kariery i wynagrodzenia. Wszystko było jasne i klarowne. Otrzymałam wzór umowy agencyjnej i przestudiowaliśmy ją. Podczas rozmowy z Panem Menedżerem miałam dwa wrażenia pierwsze to to że firma naprawdę dba o dobro klienta w potrzebie a po drugie nic nie ukrywa przed swoimi pracownikami
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Toms - 2016-04-25 16:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wprawdzie nie działam już dla EuCO, ale to był dobry czas i dobrze wspominam tę wpółpracę.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-28 14:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2016-04-11 11:45:58]:
Żaden szanujący się agent, który pracował w tej firmie nie napisze, że sprawy robi się jak na taśmociągu. Do każdej sprawy podchodzi się z takim samym, dużym zaangażowaniem. Nie ma ważnych i ważniejszych. Ja się nie spotkałem z czymś takim przez lata jak pracuję dla EuCO, więc nie wierzę w wiarygodność takich opinii.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert