brak logo

EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

Legnica

Opinie o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A

procenty 2016-07-19 13:19:46
10,15,20,25,30,35,38,40%
qa 2016-07-19 13:29:19
a trudno wyrobić taką prowizje, jak to wygląda teraz?
Pomocny 2016-07-23 22:31:32
Oferujemy super warunki współpracy.
Wszystkich niezadowolonych, byłych i aktualnych agentów z branży odszkodowań proszę o kontakt
agenci.odszkodowania@interia.pl
Miszek 2016-07-24 13:43:23
Wiesz co, no cięcia czasami musza być, nie ma się co popisywać tutaj na anonimowym forum, prawda jest taka, że sytuacja jest opanowana i zdecydowanie trzeba się z tym pogodzić, to chyba dość proste jest w EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A ok
francis 2016-07-26 17:34:45
ja pracuję dla EuCO gdzieś od roku i w zasadzie od początku udało mi się złapać paru klientów, ale pewnie miałem trochę szczęścia :)
4
aha 2016-07-26 17:51:22
No dobrze, że zatrudnienie u nich jest dość opłacalne, ale wiecie czy wypłata jest w pełni terminowa? Podobno oprócz dobrej podstawy jest jeszcze szzana na jakieś premie do tego, co znacznie umila wypełnianie obowiązków.
wkurzony 2016-07-26 23:10:58
Do Aha..Ty mule. W Euco nie ma zadnej podstawy. Goła prowizja.
flo 2016-07-26 23:13:50
Ale wiadomo w jakiej wysokości jest ta prowizja? Liczyłbym na dobre zarobki u nich. Dzięki za odpowiedź
Polonista 2016-07-26 23:54:12
Naucz się czytać baranie ! Wielokrotnie na tym forum było napisane - ta firma nie oferuje żadnej podstawy ! Ani takiemu gamoniowi jak Ty, ani kierownikowi !
3
Neo 2016-07-27 00:13:16
Nawet jak masz 18 lat, to i tak Cie przyjmą. Przecież nie dostajesz umowy o prace ani żadnej podstawy, więc co im szkodzi...
2
gość 2016-07-27 10:02:27
W sumie to tacy specjaliści na pewno mają dobre zarobki.
iza 2016-08-16 16:38:50
jest system prowizyjny, bo to motywuje pracowników, a to zrozumiałe, że dla firmy ważna jest skuteczność
maniek 2016-08-16 16:41:05
Przedstawiciel ds. Odszkodowań i likwidacji szkód jest potrzebny teraz z tego co widze.
Cash 2016-08-23 09:38:16
Darmowy pracownik zawsze się przyda...
karol 2016-08-23 09:42:33
A powiedz czy oreintujesz sie czy oni wogole jakies skzolenia organizuja dla nowych praconików? gdzie szukają?
Manager 2016-09-05 19:18:22
Byłym i aktualnym agentom, przedstawicielom i doradcom z branży odszkodowań i ubezpieczeń oferujemy konkurencyjne warunki i dochodową współpracę, zapewniamy wysokie prowizje i zaliczki oraz pełną dyskrecję.

Dla chętnych oferujemy pomoc w tworzeniu własnego zespołu sprzedaży i uzyskaniu wysokiego pasywnego dochodu.

Dla managerów z własnymi grupami sprzedażowymi proponujemy ekstra warunki, jeśli działacie w innych branżach, to zapewniamy szkolenia branżowe i wszechstronną pomoc na każdym etapie.

Jeśli nie pracowałeś w tej branży, a chcesz dobrze zarabiać, to nauczymy Cię wszystkiego od podstaw.

Cała Polska.

Proszę o maila na adres

kasadlaagenta@interia.pl
1
trtr 2016-09-05 19:25:29
@karol wiesz co dobrze ze akurat pytasz o to dlatego ze uwazamz e szkolenia sa na prawde istotnym elementem w pracy jednak mimo wszystko sporo się można nauczyc
Sławomir 2016-09-09 16:08:59
Po informacje odnośnie EuCO S.A. zapraszam pod nr ( usunięte przez administratora )
Pozdrawiam, Sławomir
qa 2016-09-09 16:10:32
Mnie to bardziej zastanawia jakie są średnie zarobki dla tapicera, wiecie może? Dzięki za odpowiedź.
Adam 2016-09-14 11:37:53
EuCO zatrudnia ludzi w Centrali w Legnicy do obsługi spraw. Wszyscy Agencji pracujący w terenie są niezależni i prowadzą własne działalności w oparciu o Umowy Agencyjne z EuCO. Dlatego nie można pojmować EuCO jako tradycyjnego pracodawcę. Faktem jest, że tak jak przy prowadzeniu własnej działalności handlowej - nie każdy sprosta i nie każdy będzie miał satysfakcjonujące wyniki. Nie każdemu podoba się konieczność bycia samodzielnym i prowadzenia działalności, na której samemu opłaca się składki ubezpieczeń i samemu płaci się podatki. Tak więc EuCO to rodzaj FRANCZYZY. Za to możliwości jakie daje są niebotyczne. Jest w Firmie co najmniej kilka osób, które w ciągu 2-3 lat osiągnęły poziom zarobków powyżej 1 milion rocznie. Ile to jest miesięcznie - wystarczy policzyć.
Bycie dyrektorem w EuCO nie oznacza awansu w tradycyjnej strukturze ale oznacza, że niezależny Agent zbudował własną niezależną sieć przedstawicieli określonej wielkości i wiążę się to dla niego z wyższym poziomem prowizji.
Jest do doskonała oferta dla osób, które potrafią brać życie we własne ręce i ciężko pracować za ciężkie pieniądze. Nie jest to propozycja dla etatowców, którzy szukają "pracy" - chcą stałości niezależnie od własnego zaangażowania i wyników. Hejty w opiniach na GoWork piszą ci drudzy. Ci pierwsi zajmują się podpisywaniem umów w terenie i zarabianiem dużych pieniędzy :)
1
weronika 2016-09-14 13:05:19
Brzmi ciekawie @Adam bo większość jak napisałeś odstrasza. Pytanie tylko czy można się zgłaszać od tak czy czekać na ogłoszenia?
Marek W. 2016-09-14 20:20:48
Jako klient widzę, że to kompetentni ludzie. Wcześniej byłam w innej firmie , ale zrezygnowałem bo chcieli żebym sobie odpuścił i podpisał ugodę. Coś mnie tknęło i dobrze bo EUCO wszystko naprawiło
fghika 2016-09-14 21:22:26
@ Marek W., - aled tutaj mówisz od strony jakby klienta. A mnie osobioscie pwiem szczeze inetresuje jak to wygląda od strony pracownika - czy sa dobre warunki pracy, płace no i przede wszystkim atmosfera, która dla mnie jest wyjątkowo ważną kwestią.
Adam 2016-09-15 16:50:05
Można się zgłaszać w każdej chwili albo do lokalnego Dyrektora albo do Centrali.
Adam 2016-09-15 16:57:39
Pytasz o warunki pracy w Centrali w Legnicy czy o warunki pracy Agenta?
Jeśli o to drugie to poziom wynagrodzenia jest bardzo dobry ale oczywiście jest ono płatne success fee - czyli od umów, które sama podpiszesz. W miarę obrotny człowiek jest w stanie zarobić naprawdę spore pieniądze. Inne warunki tworzysz sobie sama jak przy każdej działalności gospodarczej.
Z tego co mi wiadomo, w Centrali też nikt nie narzeka na warunki pracy choć tam zarabiasz po prostu pensję. O wiele lepiej jest być Agentem bo tutaj w zasadzie nie ma limitów zarobków. Zresztą wystarczy zobaczyć jakimi samochodami jeżdżą Agenci EuCO. A na wszystkie musieli zarobić.
Wiele osób, które zdecydowały się na współpracę z EuCO to byli klienci. Człowiek dostaje najpierw znacznie większe odszkodowanie niż się spodziewał i widzi, ze przy okazji ktoś dobrze na tym zarobił, więc chce dostawać takie pieniądze stale - zostaje Agentem, sam pomaga innym i przy okazji zarabia.
Super sprawa. Choć - jak wspomniałem wyżej - nie dla każdego, bo nie każdy ma predyspozycje do takiego rodzaju pracy tak jak nie każdy może być żołnierzem, kierowcą czy programistą.
1
werko 2016-09-15 18:27:13
Faktycznie trzeba najpierw zastanowić się, czy dana posada to coś dla nas. Są osoby, które zarobią będąc agentem świetne pieniądze, a są osoby, które będą tylko narzekać...
Olga 2016-09-17 00:10:47
Ja przeszłam do EUCO od innej firmy i to było jak niebo i ziemia. Mają bardzo dobre podejście do klienta i widać, że to już ustabilizowana firma.
rubinowa kasia 2016-09-17 11:30:04
werko no właśnie biorąc pod uwagę że ja jednak jestem bardzo dobrym agentem, juz kilka lat siedzę w tym biznesie, to chciałabym wiedzieć czy firma potraktuje mnie poważnie i zaproponuje mi jakieś konkurencyjne warunki doceniając tym samym moje doświadczenie zawodowe
jacek 2016-09-17 14:16:36
tutaj firma nie ma za dużo wpływu na Twoje warunki lecz Agent/Manager który Ciebie wprowadzi w szeregi Euco.
www.odszkodowania-biuro.pl
jasiek 2016-09-17 15:20:43
@rubinowa kasia wydaje mi się, że warto zwyczajnie brać udział w rekrutacji (jeśli akurat taka jest?) bo to w sumie w żaden sposób nie jest wiążące, a można się wtedy dowiedzieć wszelkich szczegółów i z mojego doświadczenia też wynika, że i ponegocjować...
bronek m 2016-09-19 18:36:04
Parę osób z moich znajomych miało kontakt z tą firmą, więc miałem już pewne pojęcie o tym, jak działają. Jestem zadowolony, dlatego polecam też innym.
helołllll 2016-09-19 20:24:22
@ bronek m, - ale ty sam osobiście tam jeszcze nie pracujesz?
paweł z 2016-09-21 10:50:45
Mają uczciwe zasady. Jak przegrają, to nic nie zarobią, dlatego się starają i też dotyczy agentów.
kajetan 2016-09-21 10:54:05
Ja tez uwazam ,ze warto aplikować jak posiadają rekrutacje, można sie zmierzyć i spróbować swoich sił, poza tym w branzy odszkodowawczej tak naprawdę można całkiem niezłe zarobic, wystarczy dobrze pracować z klientem wybierać dobre oferty i premia murowana.
Adam 2016-09-21 12:33:49
Nie skreśla.
ilonkas3 2016-09-21 12:46:18
kajetan a jakiej konkretnie wysokości ta premia jest czy napisać możesz? dodam że interesuje mnie stanowisko Przedstawiciel ds. Odszkodowań i likwidacji szkód
Gosia 2016-09-21 14:13:04
Czy żeby zostać agentem EUCO muszę prowadzić własną działalność gospodarczą?
kajetan 2016-09-21 14:16:22
Nie wiem jaka premia, napisałem, ze w tej branzy dobrze sie zarabia bo jak podpisujesz umowy z klientami to masz dodatkowo pewnie płacone wiec tak to działa, przedstawiciele ogólnie dobrze zarabiaja
waran z komodo 2016-09-22 22:53:39
Widać, że w euco znają się na rzeczy. I tak wszystkiego musiałem dopilnować, bo już tak mam, ale nie miałem do czego się przyczepić.
weo 2016-09-23 09:41:19
a gdzie teraz szukacie na stanowisko Przedstawiciel ds. Odszkodowań i likwidacji szkód?
u 2016-09-25 16:22:33
z tego co wiem jak chcesz zostać agentem to mają taki formularz kontaktowy u siebie na stronie internetowej i można dodać swoją kandydaturę do bazy ich
zajdel 2016-09-26 21:37:06
Dla mnie zawsze liczyła się renoma firmy w każdej dziedzinie i nigdy się na tym nie zawiodłem. Z EUCO to też się sprawdziło, a nieprzekonanych przekonają ich prowizje :)
honey 2016-09-26 22:47:54
Hej, a jakiego rodzaju jest teraz wypłata? Pozdrawiam
A 2016-09-27 23:06:28
Mi sie wydaje, że jeśli chodzi o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A to warto zastanowić się nad fukncją przedstawiciela, ogólnie wiele województw poszukuje ludzi już na teraz, podobno bardzo fajna pensja
Marcin 2016-09-28 16:54:16
Witam
Zainteresowanych praca w branzy odszkodowan zapraszam do wspolpracy oferujemy wysokie prowizje plus zaliczki od podpisanych umow.
Kontakt marcins575@gmail.com
Pozdrawiam
maniak 2016-09-28 17:02:32
@A a gdzie widziałaś taką ofertę pracy? Na goworku? :)
MLM 2016-09-29 06:23:21
Szukacie jeszcze?
kuba 2016-09-29 08:02:21
A jakie trzeba mieć doświadczenie żeby się dostać @marcin na stronie o tym wspominacie a ty nic na ten temat nie wspominasz?
Marcin 2016-09-29 10:16:53
Kuba
Jak masz checi do pracy doswiadczenie zdobedziesz...
Zapraszam do kontaktu
marcins575@gmail.com
Pozdrawiam
398 2016-09-29 10:23:24
a u was w Orzeszu doradca klienta do spraw odszkodowań to na jaki system premiowo - prowizyjny może liczyć? chodzi mi o top czy jesteście mi jakieś konkurencyjne warunki zatrudnienia zaproponować.
Zostaw swoją opinię o EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuCO - Europejskie Centrum Odszkodowań S.A