brak logo

PROFILOPLAST

Wilkowice

Opinie o PROFILOPLAST

xx 2012-06-25 11:54:45
Jest to najgorsza fabryka o jakiej można było słyszeć tzn,jest jeszcze jedna z Kołobrzegu niejaka Amberline!!! w Profiloplascie niejaki pan (usunięte przez administratora)!! to przekręt i oszust!!
Pani z Kolobrzegu tak samo.
Niepolecam żadnej z tych dwoch fabryk OKIEN!!
Tomi 2013-06-22 03:51:53
Jesli chodzi o Profiloplast to masz racje ,w tej firmie pracuje wiecej przekretow ta firma to jeden wielki przekret nie maja nawet Zertyfikatow
Andrzej 2013-06-26 21:35:17
Moja opinie będzie o p. (usunięte przez administratora) z Rawicza. Stolarka z Profiloplastu jest ok ,ale wymieniony przedstawiciel i jego montażyści to totalna porażka . Pół roku czekam na wyregulowanie zle osadzonych drzwi , na usterke polegającą na obwieszaniu się skrzydła okna pani w biurze p.(usunięte przez administratora) oznajmiła że okna powinno się otwierać tylko do mycia. Totalny brak kompetencji a dbałość o dobro klienta NIE ISTNIEJE. PORAŻKA (usunięte przez administratora)
do Andrzej 2013-06-29 21:08:10
jak długo się z nimi kłopoczesz? zastanawiałem się nad usługami Profiloplastu, generalnie polecacie czy niekoniecznie ?
xxx 2014-02-20 10:36:44
Okna są bardzo dobrej jakości, okucia również.Polecam.
Wróbel 2014-02-23 22:39:40
@xxx a mówisz to z pozycji klienta rozumiem? Oferują również montaż czy tylko produkcja i basta. Dzięki
xxx 2014-02-24 12:44:36
Z pozycji klienta, firma oferuje też montaż okien.
amisz 2015-02-04 05:41:21
nie polecam pracować w tej firmie ... 6,5 zł brutto gdzie w polsce takie zarobki ?
firma nadaję się pod pip i kontrole skarbową i tyle w temacie
1
avero 2015-07-16 06:53:56
Sam nie wiem co jest bardziej rozśmieszające - czy to, że zarobki są tak śmiechowo niskie czy to, że ludzie się godzą na to bez zająknięcia a potem jednak się okazuje, że jest problem i masa osób jest niezadowolonych . Prawdę mówiąc - gdyby odpowiednia grupa ludzi zrezygnowała z tej pracy to mogliby mieć niezły ból tyłka
1
maro 2016-04-17 12:49:22
Są bardzo dużym producentem okien i drzwi z PVC w systemie VEGA. Przedsiebiorstwo jest bardzo duże, zatrudnia tz duża liczbę pracowników, z tego co mi wiadomo, to zakład bardzo dobrze finansowo prosferuje gdyż ich produkty nawet za granice sa wysyłane.
marna 2016-05-19 09:49:06
tak, nawet jak na ich stronę internetową wejdziesz to zobaczysz na zdjęciach, że mówimy tutaj o bardzo dużym zakładzie produkcyjnym. 3.000 m2 powierzchni produkcyjnej pod dachem konkretnmie a moim zdaniem to już jestmocno imponujące jeśli chodzi o moc
Zostaw swoją opinię o PROFILOPLAST - Wilkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFILOPLAST