brak logo

Kraft Foods Polska oddział Jankowice

Jankowice

Opinie o Kraft Foods Polska oddział Jankowice

kati 2012-02-23 19:09:14
ludzi z agencji jak smieci sie traktuje. ale stali pracownicy zapominaja ze tez tak zaczynali. pozdro dla (usunięte przez administratora) z carle, ta jes najgorsza.
1
ona 2012-02-24 15:28:27
hej. przypadkiem natrafiłam na te strone ale ciesze sie ze ona jest, własnie pracuje tam przez tzw pool. jest delikatny kryzys rzadko chodzimy teraz, randstad twierdzi ze to chwilowe, a atmosfera faktycznie nieciekawa. najgorzej na carle ale na wd 2 tez i to wina ludzi nie pracy.
Ona 2012-05-12 16:22:45
Ale bzdury pisza ja nie narzekam mimo ze pracuje przez pool jak sie nie chce pracowac i sie ktos nie nadaje na produkcje nie slucha co ma sie robic to sie tak potem pisze.
KOLEZANKI 2012-05-19 19:27:58
Ona - 2012-05-12 16:22:45

Ale bzdury pisza ja nie narzekam mimo ze pracuje przez pool jak sie nie chce pracowac i sie ktos nie nadaje na produkcje nie slucha co ma sie robic to sie tak potem pisze.
Milo czytac opinie ale do pierwszej bysmy mialy inne zdanie jesli chodzi o ta sama osobe co myslimy to nie tak dzieki niej wiele sie nauczylysmy i to szybko wielkie dzieki L..Pozatym nie ma zakladu w ktorym jest idealnie wszedzie trzeba pracowac.i przejsc wszystko.I nadal pracujemy bo nam sie tam podoba.
kolezanka 2012-06-02 11:28:28
a moje zdanie na ten temat jest takie ze pool tez nie jest bez winy sa laski ktore sa pracowite a sa rowniez takie ktore wogole nie powinny tu pracowac a od(usunięte przez administratora) to prosze sie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ic bo to jedyna kompetentna osoba w tej firmie pozdrawiam
Kompetentne 2012-06-10 13:34:36
kolezanka - 2012-06-02 11:28:28

a moje zdanie na ten temat jest takie ze pool tez nie jest bez winy sa laski ktore sa pracowite a sa rowniez takie ktore wogole nie powinny tu pracowac a od L(usunięte przez administratora) to prosze sie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ic bo to jedyna kompetentna osoba w tej firmie pozdrawiam
Moje zdanie wobec firmy jest dobre,faktycznie nie kazdy nadaje sie na produkcje pozatym kazdy z pracownikow jest inny jeden lepszy drogi gorszy i nie kazdemu to odpowiada a ludzie z poolu fakt nie sa bez winy sami czasami przesadzaja i dziwia sie ze nie pasuje im atmosfera czy to co akurat robia ciagle narzekaja a pieniadze najlepiej za nic by chcieli.My bardzo chcialy bysmy tam pracowac na stale jak by to bylo mozliwe ale takie czasy ze z tym jest ciezko a pisac o kims ze jest jest najgorszy to idiotyzm ta osoba duzo umie a ze czasmi powie prawde to co mysli to bardzo dobrze przynajmniej sie nie kryje z tym co mysli.I nie narzekajcie na prace bo w innych firmach maja gorzej i pracuja a te nygusy co im sie nie chce to niech nie chodza do pracy bo tylko zawadzaja i trzeba za nich robic.
kolega 2012-06-20 10:28:37
Witam wszystkich,mam mozliwosc pracy z wieloma osobami z tzw poola.. gdyz linia na ktorej pracuje czesto wspomagana jest pracownikami z agencji i potwierdzam to ze jezeli ktos chce to pracuje,a duzo dziewczyn pracuje tak jak stali pracownicy,a nawet lepiej! No i nie zapominajmy ze przychodzimy do pracy,a nie na spotkania przy papierosie najlepiej co godzine na palarni ;/ jak wiele osob sobie mysli...pozdro dla nie palacych :p
ewa 2012-07-20 14:21:57
Moge wiedziec ile sie zarabia na produkcji w krafcie czy np 2 tyzł badz wiecej ma kobieta zwykła bez nadgodzin.
mar... 2012-08-10 09:38:19
Ewa zarobki w tej firmie sa zróżnicowane i nie zawsze odpowiednie do umiejetnosci czy zangazowania danej osoby...
uczciwa 2012-09-22 23:37:21
Jezeli kto kolwiek staje za (usunięte przez administratora) to znaczy ze nie jest pracownikiem z tzw. poolu albo bardzo lubi bardzo gleboko wchodzic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e stalym pracownikom. Trzeba troche popracowac z lucyna zeby poznac ja blizej moze i umie przeszkolic ale nie daje jej zadnego prawa traktowania ludzi z randstadu jak SMIECI niczym taki pracownik sie nie rozni a czesto ma lepsze wyksztalcenie niz pracownik staly, i jeszcze jedno taki pracownik niemal ze zawsze wykonuje prace za dwoch stalych przewaznie na carle poniewaz stale maja pool za roboli bez prawa do szacunku, i dlaczego?,dlaczego?,dlaczego?. Nieroby z carle!!!
uczciwa 2012-09-22 23:43:10
winna ! zastanow sie co piszesz bo uzywanie nazwisk bez ich zgody jest zabronione po za tym widze ze masz za malo zainteresowania soba skoro siejesz nastepne plotki. Idiotka
Doda Elektroda 2012-09-25 08:43:13
Zarąbista firma, większość to \"pierdusy\" spragnione sensacji !!! Młode i w miarę atrakcyjne kobiety prześcigają się w snuciu intryg jedna przeciw drugiej, a te mało atrakcyjne i zużyte dewotki, którymi już nikt się nie interesuje obsmarowują wszystko co się rusza i nie zdąży uciec na drzewo ;) Taka rodzinna sielanka. Oczywiście tak jak i wszędzie pracują tutaj też i normalni ludzie bo jak świat światem nie można wszystkich mierzyć jedną miarą. Ogólnie jak ktoś się przyzwyczai to można całkiem nieźle się codziennie pośmiać i ubawić. Pozdrowionka dla moich przyjaciół - załogi czołgu \\\"rudy 102\\\" i (usunięte przez administratora) ;)
kompetentna 2012-09-26 08:22:52
winna!!!! zastanów się co ty wypisujesz na tym forum nazwisk bez ich zgody nie może byc to raz a dwa zanim sie cos pisze to trzeba sie dwa razy zastanowic ja na ich miejscu napisała bym do adm o usunięcie tego jestes idiotka zacznij sie leczyc w psychiatryku na głowe bo na rozum juz zapuzno cos takiego wogule nie powinno mic miejsca ico teraz masz sensacje z tego że taką opinie zrobiłaś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
xx 2012-11-05 14:09:08
ble ble ble
terenia 2012-11-18 15:42:05
ja ciagle wydzwaniam do tej firmy co rekrutują do pracy ale ciagle słysze że nie ma rekrutacji,czy to możliwe?? pracowałam tam z 4 lata ,już pare lat przerwy ale bardzo miło wspominam prace w \'\'olzie\'\' w cieszynie ,,jak się tam dostać do pracy??? to mój e-mail dajcie znać ,,prosze :):) (usunięte przez administratora)
POOL 2012-11-20 18:32:46
terenia - 2012-11-18 15:42:05

ja ciagle wydzwaniam do tej firmy co rekrutują do pracy ale ciagle słysze że nie ma rekrutacji,czy to możliwe?? pracowałam tam z 4 lata ,już pare lat przerwy ale bardzo miło wspominam prace w \'\'olzie\'\' w cieszynie ,,jak się tam dostać do pracy??? to mój e-mail dajcie znać ,,prosze :):) (usunięte przez administratora)
DO OSOBY KTORA NAPISALA TAKIE OPINIE Z PODANIEM IMION I NAZWISKIEM.ZAPYTALAM JEDNA Z OSOB O TO CO PISZA NA TYM FORUM I ODPOWIEDZIAL//A, KROTKO ZE MOZE ZROBIC JEJ SPRAWE CYWILNA I MOZE MIEC Z TEGO KLOPOTY I PRZY TYM MOZE POCZUC TO NA SWOJEJ KIESZENI BO JEST NIESTETY TAKIE PRAWO.WIEC ZASTANOWCIE SIE CO PISZECIE NA FORUM A OD SIEBIE NAPISZE ZE W TEJ FIRMIE BARDZO MI SIE PODOBA MIMO ZE SA DNI ZE NAPRAWDE TRZEBA SIE NAPRACOWAC.
1
nie 2013-01-29 23:23:59
witam
Chcialbym zapytac czy ktos wie jakie sa warunki na przedstawiciela
zadowolony 2013-02-21 12:03:06
Pracowałem tam 10 lat wstecz, warunki wtedy to bajka, jak możesz to pchaj się. Nie wiem jak teraz, ale z tego co słyszę to niewiele sie zmieniło na minus. Słyszałem, że niektórzy PH to nawet emerytury tam doczekują..
praca jak przedstawiciel 2013-03-11 22:05:26
odradzam !!!!!!!!!!!!!!!!!! ciągły (usunięte przez administratora), już mają sprawy pozakładane w sądach pracy !!!!! KFP to już nie ta sama firma. Zatrudniają PH przez agencje za około 2 tyś i ludzie pracują do 20 nawet 22 nie licząc pracy w domu bo jakiś (usunięte przez administratora) wymyslij tabelki gdzie trzeba głupoty wypisywać. Niejednokrotnie otrzymywałem maile od PH w wenedy czy o 2 w nocy..... nie mówiąc że jak cżłowiek zbliża się do wieku ochronnego to pół roku przed nim dają wypowiedzenie niby z pretekstem że się nie wyrobiło planu naprawczego. A chodzi o to aby zatrudnić młodych za śmieciowe pieniądze. Ludzie jeszcze raz (usunięte przez administratora)
ascada 2013-04-01 21:30:51
(usunięte przez administratora) jest wredna a czesc tych wypowiedzi napisała sama a czesc jej przydupasy chodz mysle ze i tak nikt jej nielubi najwredniejszy pysk krafta sa tam fajne dziewcyny na carle ale jej sie nie da lubic a pomiatanie ludzmi to zupełnie co innego co powiedzenie prawde w oczy jak tu ktos stwierdził,
Kapitan_Zbik 2013-05-28 01:18:36
Jeżeli chcesz pracować na stanowisku nadzoru produkcji, bądź podobnym, to daj sobie spokój. Bardzo nie polecam tej firmy. Ciągły stres i (usunięte przez administratora).
nowy 2014-07-10 12:48:45
jaki sa zarobki na magazynie. co z dojazdem. jest jakiś transport firmowy??
lili 2014-10-28 17:36:14
hej, mam prosbe zgosilam się tam do pracy kraft foods bo ogłoszenie było na necie, powiedzieli ze ta praca będzie w Niemczech i ze mamy zaplacic 250euro które będzie nam zwrócone przy przyjeździe do niemiec (taka gwarancja ze mamy dotrzeć), wplacilismy te pieniądze i mieli do nas przyjechać z kontraktem i jak na razie nikogo nie widać, a jak dzwonimy to odbiera pan który jest adwokatem i mowi ze to nie jest żaden przekręt, proszę kogos o pomoc, a może ktoś z was miał podobnie, proszę dajcie znac
Jack_Sparrow 2014-12-18 10:43:19
Jest tam gość na stanowisku Kierownika Produkcji, który wykańcza psychicznie kolejnych pracowników. Jest zaledwie 3 lata, odeszło już chyba z 10 osób. Facet jest kompletnym idiotą, brakuje mu wiedzy technicznej, ale udaje, że zna się na wszystkim. Masakra. W dodatku jego chamskie i seksistowskie żarty w stosunku do Kobiet.
Przyszedł ze Skarbimierza ze stanowiska Planisty, bo niemogli go tam już zdzierżyć.
1
jeżyk 2015-02-06 00:41:50
oslo skoro wysyłałeś już CV to jesteś w stanie udzielić kilku informacji odnośnie form płatności, czy jest płaca ryczałtowa ?? czy na 1 każdego miesiąca czy na 10 ?? jaka stawka godzinowa? wręczają pensję osobiście czy przelewają na konto?Interesuje mnie u nich praca ale nie wiem na co się nastawić i jeszcze ta atmosfera nie pewna...
paryz 2015-02-22 14:18:41
W takim razie napiszcie cos na temat rozmowy kwalifikacyjnej (zostałem zaproszony), ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają..wiadomo ze rozmowa ogromna trema, setki celnych, trudnych pytań... Jak mam sobie poradzić, czy mogę liczyc na wasza pomoc w tej sprawie..
ewa 2015-05-31 17:51:48
Mogę wiedzieć ile się zarabia na produkcji na 3 zmiany kobieta która pracuje tam normalnie powiedzmy koło 10 lat umowa stała czy powiedzmy ma z 2 tys zł na reke bądź 2 500zł na rekę bez nadgodzin .
nenco 2016-05-12 22:37:04
No istnieje możliwość przedłużenia @duig. Ogólnie to sporo studentów się u nich zatrudnia, bo są elastyczne godziny pracy.
Zostaw swoją opinię o Kraft Foods Polska oddział Jankowice - Jankowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kraft Foods Polska oddział Jankowice