Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuroComfort

Pracowałeś w firmie EuroComfort i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MC - 2013-08-27 20:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie naprawdę jaka ta firma jest taka jest, ale uwierzcie mi że powinniście być szczęśliwi że posiadacie tam pracę;)

Są tam śmieszne i fajne momenty, złe też są ale to jak w każdej ;)

Szanujcie tą prace bo istnieją gorsze zakłady pracy.
A w EC czysto, mili ludzie,schludnie i wesoło.
zdjecie uzytkownika
uprzejma - 2013-08-31 18:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla kogo mili dla tego mili.
Ja bym do dzisiaj tam pracowala gdyby nie kilka osób które chciało się mnie pozbyc i im się udało
Gratuluje wam ale przyjdzie kryska na matyska i wtedy ja z was będe się śmiała że siedziecie w domu bezrobotni bo nawet na kromke chleba nie będziecie mieli
Firma Euro-Comfort to dno i nic więcej na ten temat nie powiem !!!!
zdjecie uzytkownika
Kutulu - 2013-09-06 17:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na dh 13 jest spoko:)Człowiek ma wakacje po latach na dh5:)Na graufie też było fajnie:)
zdjecie uzytkownika
Zuluś - 2013-09-09 18:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja słyszałem że tam faceci jadą kobiety że nie umieją pracować żal mi tych których tak im cisną:P
zdjecie uzytkownika
malik - 2013-09-12 21:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zuluś, często zdarza się, że mężczyźni tak traktują kobiety w EuroComforcie? tzn. w sumie w jaki sposób jadą te kobiety? po prostu im dogadują?
zdjecie uzytkownika
Mała - 2013-10-30 18:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę tu tylko stare opinie, jak teraz się pracuje w EC?
zdjecie uzytkownika
agencyjna - 2013-11-20 17:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie szkoda gadać praca jak praca,a(usunięte przez administratora).Na dodatek święta przychodzą a pracownicy EU dostają jakieś pieniądze i paczki na święta a my nic nic się nie należy a pracujemy w tej samej firmie i tak samo ja ludzie z EU.Płakać
zdjecie uzytkownika
gostynianin - 2013-11-22 23:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krzysiek - 2010-09-24 15:02:44]:
no wlasnie od wczoraj tam sie dostalem dokladnie hala 5 grupa c
nie jest zle zycze powrotu spowrotem
zdjecie uzytkownika
Mała - 2013-11-25 21:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [agencyjna - 2013-11-20 17:44:38]:
dobrze płacą w EC? i jeszcze czy pracownicy EC mają jakieś stałe bonusy? np: ubezpieczenie medyczne albo karty multisport
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2013-12-18 14:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gostynianin i na jakich warunkach i zasadach pracujesz ? jaką na poczatek sie dostaje umowe ? napisz jak są traktowani pracownicy i czy warto sie tam rekrutowac :)) pzdr.
zdjecie uzytkownika
gostynianin - 2014-01-10 12:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pewnie ze warto umowa przez agencje oczywiscie co tydzien podpisujesz
zdjecie uzytkownika
milej - 2014-02-21 17:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowa przez agencje równa się minimalna krajowa. Powiedzcie mi, że można tam jakiś dodatek choćby do tego dostać
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-03-21 22:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyta - 2011-03-17 17:12:54]:
Kobietko jesteś śmieszna, myślisz, że tym papierkiem podbijesz wszystko? Nie tylko TY masz dobre wykształcenie, ale TY nie pracujesz w EC, a wiesz dlaczego????,,, z takim egoistycznym podejściem,,to nic dziwnego -:)A tak na marginesie, to ludzie, którzy nie mają wykształcenia nie są gorsi od CIEBIE, napiszę nawet więcej,,,mają więcej kultury od CIEBIE,,,żal, że tacy ludzie istnieją,,,(:-
zdjecie uzytkownika
dorcia - 2014-04-15 12:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam na 5 i było fajnie. Po czterech latach przerwy chcę tam wrócić
zdjecie uzytkownika
pela - 2014-05-08 22:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bede pracowac nie przez agencje może wytrzymam !!
zdjecie uzytkownika
oki - 2014-06-14 14:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pela - 2014-05-08 22:09:10]:
czyli jest możliwość dostania się do EuroComfort nie przez agencje? gdzie wtedy trzeba aplikować tutaj?
zdjecie uzytkownika
on93 - 2014-06-24 15:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota jak kazda inna xD minuisem jest tylko to ze nie ma kiedy sie nawet usiasc, do ubikacji mozesz sobie isc ale jak wrocisz masz tyle rzeczy ze az na glowe spada ;D. Co wy byscie chcieli wiecej niz srednia krajowa to ja nie wiem... tam kazdego przyjmuja, robiac na nockach z premia da sie 1900 brutoo wyciagnac. Co do zwiazkow zawodowych to jak wszedzie sa poustawiani z kierownictwem i tylko pasazytuja bardziej na was ;)
zdjecie uzytkownika
ktosia - 2014-06-24 16:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma żenua! hala nr 17a - latem upał dochodzacy do 40 st! juz sam bhp-owiec ostrzegal ze tak bedzie i jesli kto nie jest pewien to neich nawet nie zaczyna roboty tam. Zaryzykowałam i poszlam. Praca monotonna. "ubijanie" poduszek. Jak do kogos zagadniesz to zaraz brygadzistka sie wydziera-robic robic, norma musi byc wyobiona! i tak w kolko. Ale najgorszy jest ten upal i kurz. Laski mdlały. Do kibla na zeszyt. Godzina wyjscia i przyjscia z wc. A ten system logujacy to jakis zart jest. no i 4-brygadówka. w kolko do roboty. Raz tak,raz tak. Zaden weekend w calosci wolny nie jest. Odradzam firme. I niech nie sraja ze nie moga w hali nr17 zalozyc klimatyzacji. W takich warunkach ludzie nie moga pracowac, zrozumcie w koncu ze taki pracownik jest mniej wydajny. Aha, ja bylam przez agencje axell zatrudniona, czyli umowy cotygodniowe-żart jakis z tym.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-02 12:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja odeszlam stamtąd 5 lat temu,chcialam teraz tam wrócić,a niechcą mnie przyjąć. Czyli nie zatrudniaja byłych pracowników? Ja chce pracowac a nie moge...
zdjecie uzytkownika
balo - 2014-07-05 08:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie ja też pracowałem tam z 6-7 lat temu jako magazynier i też nie chcą mnie spowrotem przyjąć choć ciągle dają ogłoszenie że potrzebują na to stanowisko a pracowałem tam przez 1,5 roku niewiem co jest grane....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-18
Żródło: pracuj.pl
Leszno
(wielkopolskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Euro-Comfort Sp. z o.o. w Lesznie jest największą spółką wchodzącą w skład EURO-COMFORT GROUP światowego lidera w branży tekstylnej, producenta wysokogatunkowych wyrobów. Na rynku polskim obecni jesteśmy od czternastu lat systematycznie poszerzając zakres swojej działalności.W związku z rozwojem firmy poszukujemy osoby na stanowisko:Specjalista ds. Planowania Produkcji Miejsce pracy: Leszno Zatrudniona osoba na tym stanowisku będzie odpowiadała
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
oki - 2014-07-05 13:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [balo - 2014-07-05 08:51:25]:
w sumie wydaje się to dziwne, bo skoro chcecie wrócić to nie narzekalibyście raczej na warunki które już mieliście
zdjecie uzytkownika
Uprzejma - 2014-07-06 13:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jaq też tam pracowałam przez pół roku( dokładnie teraz niepamiętam , może i więcej).
dzwonie do wszystkich agencji z pytaniem czy nie potrzebują do pracy bo jestem zainteresowana a oni mi mówią ze mam cv wysłać, a przecież tego cv to ja już nawysyłałam, my stali pracownicy takie teraz mamy podziękowanie za naszą pracę, za dobroć tak jak ktoś w poprzednim komentarzu napisał biorą nowych niedoświadczonych co nic nie umieją a tym co już pracowali to dziękują.
To ja ich tu nierozumiem, dziwne jakoś to wszystko.
zdjecie uzytkownika
korek - 2014-07-06 23:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może boją się, że jak juz pracowaliście to teraz macie doświadczenie i chcecie więcej kasy czy coś. zawsze łatwiej wziąć kogoś zielonego i wiecznie mówić mu że jest nowy i płacić groszę. Chociaż nie wiem czy oni komuś płacą więcej niż totalne minimum. Eh ta firma z tego co widzę to nie raj, zdrowie i nerwy można popsuć i duż na tm nie zyskać. jak tak chcecie pracować to znajdźcie coś z lepszymi opiniami a nie pakujecie w bagienko
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-07 17:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli tak myślą że my np chcemy więcej kasy czy coś to się mylą. Człowiek poprostu szuka pracy i chciałby ją mieć. I dokładnie wiemy jakie tam panują warunki zarówno finansowe jak i warunki pracy. No ale cóż. Przykre to trochę.
zdjecie uzytkownika
blu - 2014-07-18 16:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś z biura odpowiedział by na te pytania poco ludzie mają sobie robić nadzieje a tak sprawa była by jasna..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x