Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuroComfort

Pracowałeś w firmie EuroComfort i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
GF - 2015-04-05 01:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam zeby tam pracowac trzeba mniec nerwy ze stali a zwlaszcza na hali 20 w ciagu 2 tygodni nie wytrzymujesz psychicznie stosuja mobing tam a zwlaszcza te stare pracownice i liderka p. wiekla stara franca Ania ledwo chodzi na emeryturze powinna juz byc a nie wykanczac ludzi akorat sama to przeszlam stosowala wobec mnie mobing powiedzialam na 2 zmianie z tej grupy co ja pracowalam i ona jest liderka dziewczyna ze pojde wyzej porozmawiac o tym jak ona mnie traktuje to byl poniedzialek 2 zm i we wtorek mialam juz telefon ze juz nie pracuje tak sie wystraszyla poszla do kierowniczki i mnie zwolnili zebym liderce nie narobila kolo D....y tam sama mafia i lizysy cala hala tragedia tam pracowac kto pracowal tam to wie nieradze nikomu tam pracowac bo psychika wysiadzie
zdjecie uzytkownika
jh - 2015-04-05 01:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak poszedłem do pracy tam pełen nadziei energii i zapału. Niestety przez firmę zewnętrzną. Od początku już dał się we znaki bhp -owiec który darł się niemiłosiernie i klął dookoła. Nie dostaliśmy żadnych ubrań roboczych żadnych butów... Po 2 godzinach szkolenia wysłano nas do pracy. Kierownicy i brygadziści bez szacunku do człowieka (za co można winić i ich wychowanie ponieważ chyba tyle co odeszli od mamusinej spódnicy). Pstrykają i przerzucają ludzi jak chcą. Nie wspomnę nawet o wiecznym zbyt wolnym tempie. Rozumiem, że to produkcja ale przy takich przeciągach hałasie i tym podobnych nie da się pracować. Ludzie przy niebezpiecznych maszynach pracują bez zabezpieczeń. Żeby wyjść z pracy trzeba pół godziny odczekać pod czytnikiem kart który liczy godziny. Jedyny plus tej firmy to ludzie (zwykli pracownicy) którym naprawdę można tylko szczerze współczuć.... Niestety los bywa okrutny i pewnie są zmuszenia do pracy w tym zakładzie. Nie wierzyłem w te wszystkie złe opinie. Jednak po osobistym przejściu przez dzień pracy tam ostrzegam tylko ludzi, którzy rozważają podjęcie tam zatrudnienia. Najsilniejsza strona tej firmy to stek papierów (wykazów obowiązków, inf o maszynach) czyli tzw dupochronów...................... Uciekajcie stamtąd!!!
zdjecie uzytkownika
NNN - 2015-04-05 01:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jesteśmy wolni?...to w tedy kiedy ja powiem prawdę co mi się nie podoba, ktoś mnie wysłucha i zmieni to a nie zacznie sobie jeszcze bardziej ujeżdżać po mnie...odejść?oczywiście tylko mając lat 20 chcą do pracy z dziesięcioletnim starzem a mając lat 40 mówią, że już za stary człowiek, nie łatwo znaleźć dobrą pracę. A dlaczego mam niby odejść? bo ktoś inny źle mnie traktuje? może to on powinien odejść? ja ze swojej pracy się wywiązuję i wielu z nas tylko jak ktoś z .....poszedł na pana i wydaje mu się, że teraz może sobie porządzić to chyba coś nie tak.W brew pozorom to nie taki wolny ten kraj jak byśmy chcieli.
zdjecie uzytkownika
jaś - 2015-04-05 01:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma żenua! hala nr 17a - latem upał dochodzacy do 40 st! juz sam bhp-owiec ostrzegal ze tak bedzie i jesli kto nie jest pewien to neich nawet nie zaczyna roboty tam. Zaryzykowałam i poszlam. Praca monotonna. "ubijanie" poduszek. Jak do kogos zagadniesz to zaraz brygadzistka sie wydziera-robic robic, norma musi byc wyobiona! i tak w kolko. Ale najgorszy jest ten upal i kurz. Laski mdlały. Do kibla na zeszyt. Godzina wyjscia i przyjscia z wc. A ten system logujacy to jakis zart jest. no i 4-brygadówka. w kolko do roboty. Raz tak,raz tak. Zaden weekend w calosci wolny nie jest. Odradzam firme. I niech nie sraja ze nie moga w hali nr17 zalozyc klimatyzacji. W takich warunkach ludzie nie moga pracowac, zrozumcie w koncu ze taki pracownik jest mniej wydajny. Aha, ja bylam przez agencje axell zatrudniona, czyli umowy cotygodniowe-żart jakis z tym.
Firma żenua! hala nr 17a - latem upał dochodzacy do 40 st! juz sam bhp-owiec ostrzegal ze tak bedzie i jesli kto nie jest pewien to neich nawet nie zaczyna roboty tam. Zaryzykowałam i poszlam. Praca monotonna. "ubijanie" poduszek. Jak do kogos zagadniesz to zaraz brygadzistka sie wydziera-robic robic, norma musi byc wyobiona! i tak w kolko. Ale najgorszy jest ten upal i kurz. Laski mdlały. Do kibla na zeszyt. Godzina wyjscia i przyjscia z wc. A ten system logujacy to jakis zart jest. no i 4-brygadówka. w kolko do roboty. Raz tak,raz tak. Zaden weekend w calosci wolny nie jest. Odradzam firme. I niech nie sraja ze nie moga w hali nr17 zalozyc klimatyzacji. W takich warunkach ludzie nie moga pracowac, zrozumcie w koncu ze taki pracownik jest mniej wydajny. Aha, ja bylam przez agencje axell zatrudniona, czyli umowy cotygodniowe-żart jakis z tym.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2015-04-05 02:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro na pana łatwo pójść to badz nim..
a jesli cos ci nie pasuje to nie narzekaj biernie na forum licząc na cud tylko zrób cos z tym skoro masz cos do powiedzenia - ktoś zle Cie traktuje, nie pasuje Tobie to, to zrób cos z tym... Nie chcesz odejść to idz do szefa a jesli nie swojego to do tego najwyższego tam mozesz powiedzieć co myślisz i to bez obaw o prace i resztę.
Narzekanie na wszystko to nie rozwiazanie
A Polska to wolny kraj a reszta to kwestia wyborów- Twoich wyborów i decyzji
zdjecie uzytkownika
hj - 2015-04-05 02:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co najważniejsze chce się tam iść bez zadnej presji. Tak więc kwestia tego gdzie się trafii ale podstawa to się nie dać nękać wtedy jest szansa na to by sobie poradzić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
JH - 2015-04-05 02:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jesteśmy wolni?...to w tedy kiedy ja powiem prawdę co mi się nie podoba, ktoś mnie wysłucha i zmieni to a nie zacznie sobie jeszcze bardziej ujeżdżać po mnie...odejść?oczywiście tylko mając lat 20 chcą do pracy z dziesięcioletnim starzem a mając lat 40 mówią, że już za stary człowiek, nie łatwo znaleźć dobrą pracę. A dlaczego mam niby odejść? bo ktoś inny źle mnie traktuje? może to on powinien odejść? ja ze swojej pracy się wywiązuję i wielu z nas tylko jak ktoś z .....poszedł na pana i wydaje mu się, że teraz może sobie porządzić to chyba coś nie tak.W brew pozorom to nie taki wolny ten kraj jak byśmy chcieli.
zdjecie uzytkownika
BB - 2015-04-05 02:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca opiekunka Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Opinie o pracodawcy Rozmowy kwalifikacyjne Oferty pracy
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Opinie o EuroComfort

zdjecie uzytkownika
bamber - 2014-12-22 21:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylem widzialem i sie moge wypowiedziec na tej logistyce to sa same (usunięte przez administratora) panki terorysci . jeden garbus chodzi i sieje zament co pojecia o robocie nie ma tylko sie boi o posade swoja a ci dwoje co laza i grzebia po smietnikach tylko to dopiero para nie do przebicia anita.s i bartolini (usunięte przez administratora).na kierownika ;) pozdraiwam wszystkich nierobow;)
zdjecie uzytkownika
ciawa - 2014-12-22 21:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
simba dziadek i bobek pamietajcie oko zaurona na was patrzy;) wiec nie spac w tych regałach
zdjecie uzytkownika
bamber - 2014-12-22 21:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAZDEGO SZKODA ;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-23 15:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Bartek. R wszystkich wyzywa ze jada wózkiem za szybko bo jest 5 km na terenie zakładu a sam buraczyna jak wyjeżdża autem to mimo znaku 5 km [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż się kurzy
zdjecie uzytkownika
BOB ;) - 2014-12-24 00:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DO CZEGO TO DOSZŁO ZEBY NIEMIEC NAMI RZĄDZIŁ
zdjecie uzytkownika
GIENEK - 2014-12-24 00:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) w zieleni miejskiej potrzebuja menago do segregacji smieci podobno macie wprawe w zagladaniu po smietnikach mozecie sobie zabrac jednego chłopca na posyłki troszke garbaty ale daje rade auto ma duze teraz to mozecie alumunium na c maxa ładowac zawsze troszkesianka wpadniena lewo
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-06 15:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje wręczyć książki podstawy logistyki dla (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-08 21:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile chłopaki wyciągają na magazynie?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-01-09 22:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracuję w tej firmie 2 m-ce. jestem na rozładunku H.16 Praca 3 zmianowa. Płaca mogłaby być lepsza. Warunki pracy nie są złe. Brygadzista łukasz- super gościu,kierownik jest surowy i wymagający...
zdjecie uzytkownika
leszno - 2015-01-15 14:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wie ktoś może jak się nazywa kierowniczka pakowni
Kurs projektowania ogrodów - 80h kod zawodu: 216201
Kurs projektowania wnętrz - 140h tylko 1899zł Zaświadczenie MEN
Kurs krawiecki z projektowaniem odzieży 160h
Kurs zarządzania nieruchomościami 60h
Kurs Florystyki I i II stopnia 100h
Zobacz wszystkie! (194)
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-01-19 20:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-08 21:50:01]:
to zależy czy kierownik patrzy ;)
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-01-20 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak długo będziemy pisać wnioski urlopowe. kierownik logistyki ma to w pampie i pisze nie wyrażam zgody z uśmiechem dopisując na wnioskach akcja a samochodów niema ludzie mogli by mieć wolne rozmowa z nim niema sensu jedno i to samo potem dostaniesz lub byłeś na urlopie wymówki jak w przedszkolu gdzie tu rozsądek nie wiemy od czego jest (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-25 20:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt bo tak można się poczuć w tej firmie "nikim"...firma rozwijająca się czyim kosztem?...a kultura menagerów itp nie obowiązuje, mają w d...e pracownika, tylko gdyby nie ten szarak na samym dole to władza u góry by nie istniała, ale i tak jesteśmy nikim
zdjecie uzytkownika
król minety - 2015-01-27 22:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wam cos doradze , SPIER..... z tamtad to im sie oczy otworza troszkebo mysla zesa panami bo troszke władzy dostaliosły bez szkoły i pojecia opracy .... kiedy ten SIWY ŁEB zrozumie co sie tam dzieje , mam nadzieje ze bedzie juz zapozno !!!!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-01-28 10:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje 3 mce na 5 jest super
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-28 10:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś powie nam czym mają służyć kontrole w nocy kadry bo nie wiemy poco chodzą oni sami nie wiedzą są zakręceni i nie wiedzą o co chodzi
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-28 20:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [iza - 2015-01-28 10:44:33]:
chodzi o to by ja
zdjecie uzytkownika
HB - 2015-04-05 02:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) w zieleni miejskiej potrzebuja menago do segregacji smieci podobno macie wprawe w zagladaniu po smietnikach mozecie sobie zabrac jednego chłopca na posyłki troszke garbaty ale daje rade auto ma duze teraz to mozecie alumunium na c maxa ładowac zawsze troszkesianka wpadniena lewo
zdjecie uzytkownika
sabina - 2015-04-05 02:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej pracy nie dostaną to nikogo już by tam nie było. Najpierw troszke opinii o stałych pracownikach a więc :
-wyglądają na strasznie padniętych , kombinują i walczą o każdą minute w toalecie , wyśmiewają nowo przyjętych
Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej pracy nie dostaną to nikogo już by tam nie było. Najpierw troszke opinii o stałych pracownikach a więc :
-wyglądają na strasznie padniętych , kombinują i walczą o każdą minute w toalecie , wyśmiewają nowo przyjętych
pracownicy sezonowi :
- w pierwszy dzień maksymalnie cie wykończą karząc robić wszystko abyś sie nauczył , w drugi dzień wyślą cie gdzie indziej bo reszta jest zajęta , po tygodniu bez odżywiania się padniesz z przemęczenia :D
trudno aby pracownik sezonowy jakaś 18-latka miała zastępować 60 latke , która robi tam od 5 lat , do tego wsyztskiego dochodzą zagotowane brygadzistki pytające sie tylko ile macie zrobione ? śmiech na sali co tam sie dzieje .
czysto to macie tylko na korytarzach bo na hali to aż z sufitu garście kurzu spadają wam na łeb + do tego nieporozumienia coś takiego przychodzisz 1 dzień do pracy mówią ci co i jak a po tygodniu / miesiącu dowiadujesz sie ,ze robisz to źle :D ehh jak nie musicie to sie tam nie pakujcie oczywiscie najniższa krajowa to jest jeżeli przerobisz większość sobót :D
pracownicy sezonowi :
- w pierwszy dzień maksymalnie cie wykończą karząc robić wszystko abyś sie nauczył , w drugi dzień wyślą cie gdzie indziej bo reszta jest zajęta , po tygodniu bez odżywiania się padniesz z przemęczenia :D
trudno aby pracownik sezonowy jakaś 18-latka miała zastępować 60 latke , która robi tam od 5 lat , do tego wsyztskiego dochodzą zagotowane brygadzistki pytające sie tylko ile macie zrobione ? śmiech na sali co tam sie dzieje .
czysto to macie tylko na korytarzach bo na hali to aż z sufitu garście kurzu spadają wam na łeb + do tego nieporozumienia coś takiego przychodzisz 1 dzień do pracy mówią ci co i jak a po tygodniu / miesiącu dowiadujesz sie ,ze robisz to źle :D ehh jak nie musicie to sie tam nie pakujcie oczywiscie najniższa krajowa to jest jeżeli przerobisz większość sobót :D
zdjecie uzytkownika
JN - 2015-04-05 02:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Bartek. R wszystkich wyzywa ze jada wózkiem za szybko bo jest 5 km na terenie zakładu a sam buraczyna jak wyjeżdża autem to mimo znaku 5 km [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż się kurzy
zdjecie uzytkownika
XZ - 2015-04-05 02:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam zeby tam pracowac trzeba mniec nerwy ze stali a zwlaszcza na hali 20 w ciagu 2 tygodni nie wytrzymujesz psychicznie stosuja mobing tam a zwlaszcza te stare pracownice i liderka p. wiekla stara franca Ania ledwo chodzi na emeryturze powinna juz byc a nie wykanczac ludzi akorat sama to przeszlam stosowala wobec mnie mobing powiedzialam na 2 zmianie z tej grupy co ja pracowalam i ona jest liderka dziewczyna ze pojde wyzej porozmawiac o tym jak ona mnie traktuje to byl poniedzialek 2 zm i we wtorek mialam juz telefon ze juz nie pracuje tak sie wystraszyla poszla do kierowniczki i mnie zwolnili zebym liderce nie narobila kolo D....y tam sama mafia i lizysy cala hala tragedia tam pracowac kto pracowal tam to wie nieradze nikomu tam pracowac bo psychika wysiadzie
zdjecie uzytkownika
S - 2015-04-05 02:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

I tak bedzie, na 10 narzekaczy czeka 20 chętnych Ukraińców do pracy, ktorym pasuje stała praca i płaca a Wam skoro tak zle, to droga wolna, czy ktoś was trzyma tu na sile???
To wolny kraj i wolnymi ludźmi jesteście, skoro wszystko jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba pora zmienić miejsce? Chyba ze nie ono jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a problem leży w was samych?
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-05 02:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co najważniejsze chce się tam iść bez zadnej presji. Tak więc kwestia tego gdzie się trafii ale podstawa to się nie dać nękać wtedy jest szansa na to by sobie poradzić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HS - 2015-04-05 02:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile chłopaki wyciągają na magazynie?
zdjecie uzytkownika
madness - 2015-04-12 14:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HS - 2015-04-05 02:17:55]:
ale czego ile wyciągają? pensji? zaczynasz on 1750 brutto + 10% premii regulaminowej. Jak masz uprawnienia na wózki to masz 1900 brutto + 10% a później to już zależy jak się spisujesz i do jakiej roboty Cię rzucą
zdjecie uzytkownika
d.w - 2015-04-14 11:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-11-04 17:31:24]:
Swieta racja zajmijcie sie swoimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie to sa tak podli ze szkoda gadac a od Lucji to sie odczepcie malo razy wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ratowala i stawala za wami to jest smieszne dlaczego ten kto pisze nie stanie przed nia i nie powie jej to prosto w twarz wypisywac glupoty to potraficie Lucja jest dobrym brygadzista i jeszcze bedziecie zalowac tego co piszecie naszemu kierownikowi tez smarujecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba czysta zazdrosc inaczej nieda sie tego okreslic skad ta nienawisc sie bierze jeden drogiego to by w lyzce wody utopil w Polsce to pszydalaby sie wojna i powybijac ta cala cholote moze wtedy by bylo inaczej po prostu brak slow .D.W
zdjecie uzytkownika
MARCIN16 - 2015-04-22 02:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest atmosfera i wiecie więcej informacji o hali nr 12
zdjecie uzytkownika
e... - 2015-04-26 08:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16 nie jest zła tyko czasami kierownik humoru nie ma ale do przeżycia , roboty pełno i nie lekkiej którą wykonują kobitki ale atmosfera między ludzmi w miarę spoko.mam nadzieje że dam radę
zdjecie uzytkownika
uty - 2015-04-28 19:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARCIN16 - 2015-04-22 02:50:11]:
atmosfera spoko, praca tez. polecam!
zdjecie uzytkownika
Tłumacz - 2015-04-29 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d.w - 2015-04-14 11:41:03]:
Ciekawe czy kierownik tej zacnej firmy wie kto na niego donos napisał i podkładał mu świnię pozdrawiam M i Ł
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-04-30 15:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staram się o pracę w tej firmie jako magazynier operator wózka widłowego .Na jakie zarobki mogę liczyć oraz jaka praca ,uprawnienia na wózki posiadam
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-04-30 15:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa kwalifikacyjna bardzo profesjonalna
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon dostałem 2 dni po złożeniu CV, było kilkanaście osób miła pani rozmawiała ze mną musiałem powiedzieć o sobie na podstawie cv,
Pytania: gdzie poprzednio pracowałem, dlaczego tam nie pracuję, czy się zajmowałem, czy się uczę, (miałem urlop dziekański na studiach) pytała czy planuję wrócić,
zdjecie uzytkownika
pracownik Gr C - 2015-05-02 07:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może Pani Ł.D. przestanie w końcu podszywać się na forum pod dzielnego walecznego broniącego honoru Ł...i kierownika ,bo to jest śmieszne wszyscy wiedzą że podszywasz sie pod niego te twoje proste puste teksty każdy zna, kierownik ma klasę której tobie niestety brakuje!Ciekawe czy dzielny M.D wie że wypisujesz takie bzdury, kto wie może niedługo się dowie!
zdjecie uzytkownika
AKa - 2015-05-09 02:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo suchy i pusty jak kij bambusowy jest, co sie dziwisz?!?!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuroComfort?
Zadaj pytanie
alert