brak logo

EuroComfort

Leszno

Opinie o EuroComfort

Mirek 2015-04-05 02:16:18

ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co najważniejsze chce się tam iść bez zadnej presji. Tak więc kwestia tego gdzie się trafii ale podstawa to się nie dać nękać wtedy jest szansa na to by sobie poradzić.Pozdrawiam
HS 2015-04-05 02:17:55
Witam. Ile chłopaki wyciągają na magazynie?
madness 2015-04-12 14:54:33
ale czego ile wyciągają? pensji? zaczynasz on 1750 brutto + 10% premii regulaminowej. Jak masz uprawnienia na wózki to masz 1900 brutto + 10% a później to już zależy jak się spisujesz i do jakiej roboty Cię rzucą
1
d.w 2015-04-14 11:41:03
Swieta racja zajmijcie sie swoimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie to sa tak podli ze szkoda gadac a od Lucji to sie odczepcie malo razy wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ratowala i stawala za wami to jest smieszne dlaczego ten kto pisze nie stanie przed nia i nie powie jej to prosto w twarz wypisywac glupoty to potraficie Lucja jest dobrym brygadzista i jeszcze bedziecie zalowac tego co piszecie naszemu kierownikowi tez smarujecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba czysta zazdrosc inaczej nieda sie tego okreslic skad ta nienawisc sie bierze jeden drogiego to by w lyzce wody utopil w Polsce to pszydalaby sie wojna i powybijac ta cala cholote moze wtedy by bylo inaczej po prostu brak slow .D.W
4
MARCIN16 2015-04-22 02:50:11
Jaka jest atmosfera i wiecie więcej informacji o hali nr 12
2
e... 2015-04-26 08:54:02
16 nie jest zła tyko czasami kierownik humoru nie ma ale do przeżycia , roboty pełno i nie lekkiej którą wykonują kobitki ale atmosfera między ludzmi w miarę spoko.mam nadzieje że dam radę
uty 2015-04-28 19:13:18
atmosfera spoko, praca tez. polecam!
Tłumacz 2015-04-29 19:35:42
Ciekawe czy kierownik tej zacnej firmy wie kto na niego donos napisał i podkładał mu świnię pozdrawiam M i Ł
jack 2015-04-30 15:21:48
staram się o pracę w tej firmie jako magazynier operator wózka widłowego .Na jakie zarobki mogę liczyć oraz jaka praca ,uprawnienia na wózki posiadam
jj 2015-04-30 15:23:24
rozmowa kwalifikacyjna bardzo profesjonalna
2
pracownik Gr C 2015-05-02 07:45:47
Może Pani Ł.D. przestanie w końcu podszywać się na forum pod dzielnego walecznego broniącego honoru Ł...i kierownika ,bo to jest śmieszne wszyscy wiedzą że podszywasz sie pod niego te twoje proste puste teksty każdy zna, kierownik ma klasę której tobie niestety brakuje!Ciekawe czy dzielny M.D wie że wypisujesz takie bzdury, kto wie może niedługo się dowie!
3
AKa 2015-05-09 02:05:51
Bo suchy i pusty jak kij bambusowy jest, co sie dziwisz?!?!
3
pracownik 2015-06-03 21:13:12
a mi się podoba, trzeba tylko dostosować aspiracje do kwalifikacji i mieć wyjebane na wszystko i robić swoje
nanwa 2015-06-05 19:16:15
W sumie stanowiska na które można aplikować to nie byle jakie stanowiska. Nawet w tej chwilii można się zatrudnić jak Administrator Sieci a wiadomo jak to jest z tym stanowiskiem. Jak ktoś jest dobrym Administratorem to raz a porządnie zrobi robotę to później nie musi się o sieć całą martwić i może się poobijać.
Braven 2015-06-09 21:35:00
Czasami ludzie piszą głupoty, a bo tu męczą, tu krzyczą, tu coś... Pracowałem tam pewny okres czasu, pierwszego dnia fakt faktem szkolenie wygladało tak 'idz i rób to co oni" dobra trudno. Lecz nie jest tak że przełożony drze jape na każdego (u mnie hala 16), jeśli masz coś zrobić to to zrób, a jeśli ktoś patrzy cały czas się podpierać zamiast pracować to potem są narzekania bo o kierownik to mnie opierdziela. pokaż że umiesz coś zrobić, przykładaj się a przełożony będzie Cie traktował z szacunkiem i będzie z Tobą rozmawiał normalnie. Tak jest wszędzie.
Praca nie jest zła, chociaż na dłuższą metę może być męcząca, zmiany i dużo fizycznie, ale jako tymczasowy punkt zaczepienia jest okej. 4/6
Muniek 2015-06-26 18:30:33
wszyscy już wiedzą kto pisał te wszystkie donosy na Łucje były to obłudne fałszywe żmije które miały chyba za dobrze na hali a teraz robią takie obrzydliwe rzeczy ale kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada trzeba być wredną świnią zeby tak się zachować te osoby wiedzą o kim mówię
1
Muniek 2015-06-26 18:36:43
pani A.P.z hali nr 5 niech lepiej zajmie się pracą a nie uganianiem za młodymi chłopakami bo co by na to powiedział jej partner który też pracuje w E.C.pewnie by mu się to nie spodobało
xxxxxxxxxxx 2015-06-26 22:31:17
M.N .i .T Cz powinieny się wstydzić że kryją tą żmije J P.ale nie stety drogie panie już wszyscy wiedzą kto kopie dołki pod kazdymi na hali.Jak się pewna pani o tym dowie a może juz wie to jej serce pęknie że najblisze jej osoby sa zaklamanymi ...........................brak słów na was i okreslenia.pozdrawiam i życzymy wam upojnej pracy na naszej zmianie.
i know who i am 2015-06-27 15:16:33
widzę,że atmosfera w pracy jak z bajki
Muniek 2015-07-01 19:23:14
ha ha ha Co niektórzy myślą że są bezkarni to się mylą Magdusia S.ma swoje też za uszami a jezyk ją bardzo mocno swędzi pozdrawiamy z hali nr.5
mysliciel 2015-07-20 10:15:06
Mam pytanie odnośnie EuroComfort i samej grupy Progres. Dlaczego są podpisywane takie umowy, jestem z miasta, dojazdy mi nie pasują. Zastanawiam się nad byciem magazynierem w EuroComfort i chciałem zrozumieć dlaczego umowy sa podpisywane tylko na tydzień. Czy koszty transportu są faktycznie darmowe, czy trzeba z wypłaty płacić swojej. Pierwszy raz spotkałem się z umową o pracę na tydzień, a nie mam zamiaru podpisywać umowy na tydzień i jeszcze 14 dni odpracowywać za darmo prawie. Na razie nie znam firmy wiec oceniam ja na dobrą, bo żadna firma nie zasługuje na niedostateczną jeśli wynagrodzenie przychodzi na czas.
pracownik gr. C 2015-07-21 15:48:54
Jestem pracownicą hali nr 16. Mogę powiedzieć,że na początku nie było lekko, praca dla kobiet jest ciężka ale trzeba wszystko przezwyciężyć. Atmosfera- jak dla mnie jest ok. Jednego dnia się wku....sz a drugiego jest super. Czasami trzeba liczyć na samego siebie,ale zazwyczaj pomagamy sobie. Jeden pracuje szybko, drugi wolniej jednak wiadomo każdy jest inny. Ogólnie ja jestem zadowolona. Kilka rzeczy można by było zmienić, ale patrząc na inne hale jak ludzie się nienawidzą i podkładają sobie "nogi" to my potrafimy współpracować ze sobą. Kierownik mógłby być milszy :)
1
xxx 2015-07-23 16:28:03
na hali nr 5 znowu afera. szkoda tylko, ze ciagle dostaje sie ludziom z produkcji, choc tak samo winne sa osoby od apollo. gdyby te drugie zajmowały sie swoimi obowiazkami to do zaistniałej sytuacji nigdy by nie doszło. zycze sobie i innym ze to sie w koncu zmieni i obie strony jednakowo za to odpowiedza. ci co zapie*r*dalaja sa badziej ukarani od tych co sobie wieczne pogaduszki urzadzaja i strach co do niektorych podchodzic widzac ich niezadowolenie gdy przerywa sie ich WAZNE ROZMOWY- mowa tu o jednej pani, ktorej wszyscy maja juz dosc. pozdrawiam pracujacych z hali nr 5
1
glogow 2015-07-30 12:58:10
jak się nie podoba, to prywatnym sobie śmigaj! albo stopery w uszy!
Kutulu 2015-08-12 01:03:21
P.Ł. nowy kierownik dh13 to dno.Zastrasza pracowników ,słucha planktonu takiego jak M. czepia się o pierdoły,bo A. z kontroli jakości mu jakiś głupot nagadała.
1
pracownik 2015-08-12 19:04:15
Na halach duszno, kobiety mdleją, wiatraki wyłączone, światła też, żeby energii było mniejsze zużycie. Paranoja jakaś. Niech tym za biurkiem lepiej klime wyłącza i zobaczą jak to jest.. A najlepiej jednego z drugim dać na 8 godzin na produkcję.. Na górnych halach istne piekło, 17a.
Kutulu 2015-08-14 07:07:18
Dawno tu nie zagladalem i widze ze ktos podszyl sie pod moj nick.Prosze moderatora o usuniecie tego posta.Dziekuje
aladyn 2015-08-30 18:05:54
Największa kaszana w jakiej pracowałem Przełożenie w dawid brygadzista zagarnięci z kryminału warunki straszne połowa pracy w nocy i weekendy zarobki liche wywalają dyscyplinarnie za wyjście na fajkę plują na prawo pracy BHPowiec to jakiś psychpata któremu maży gnanie się ludzi do roboty ten najbardziej pluje na polskę i jej prawa tuszuje wypadki które sam powoduje gnaniem ludzi do pracy
Po zatym strasznie śmierdzi od niego koleś kompie się raz w miesiącu
1
anika 2015-08-30 20:12:45
zawsze przed wysłaniem aplikacji do firmy sprawdzam opinie na jej temat w necie. znalazłam ogłoszenie, że szukają referenta ds. przygotowania produkcji. wymagania raczej standardowe: wykształcenie średnie, znajomość niemieckiego, oferują stałą umowę. po przeczytaniu opinii mam wątpliwości co do atmosfery panującej w firmie.
2
pracownik 2015-09-09 08:35:24
praca w biurze różni się od pracy na produkcji, jest spoko, pamiętaj, że ludzie tworzą atmosferę w pracy, wydaje mi się, że część opinii jest przesadzona
Lusia 2015-09-29 23:16:04
Zawsze zastanawiam się skąd w ludziach tyle jadu.. I po komentarzach tutaj mam śmiały wniosek, że w większości negatywne opinie piszą pracownicy fizyczni. Ja sama przepracowałam lata na stanowiskach magazynowych czy na hali, ale nigdy nie krytykowałam z góry pracowników biurowych. To bez sensu, kiepsko się tak nastawiać.
adi 2015-12-12 12:10:28
praca spoko ale kierownik z16 to koszmar
inga 2015-12-12 15:13:29
@adi ale z kierownikiem można sobie na pewno poradzić, na przykład ignorując pewne sytuacje. Szukają teraz specjalistów ds. przygotowania produkcji, więc i kierownika nie zamierzam się bać :)
laila 2016-01-19 13:50:05
Witam
Czy są przyjęcia Eurocomforcie?
Jak wygląda praca do kobieta jakie są stanowiska oprócz szwaczek i czy osoby bez doświadczenia mają szanse na pracę?
Prosze o odpowiedz
karolina 2016-01-23 20:40:23
@laila niestety nie widzę, by EuroComfort szukał teraz kogokolwiek do pracy, choć może na innych stronach są oferty. Wydaje mi się, że nie mają problemu z zatrudnianiem kobiet, firma nie dyskryminuje chętnych.
laila 2016-01-25 09:39:25
Karolina dzięki za odpowiedź, widziałam na innym portalu ogłoszenie,że szukają operatorów maszyn stąd moje pytanie.
slonko 2016-01-27 09:11:03
Praca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdro dla hali 16 i 18 -magaz.bloki.
bambi 2016-02-01 19:10:02
Chciałbym mało zarabiać. Na którą halę złożyć CV/życiorys. Bardzo mi zależy na sponiewieraniu. Mam już dość życia na poziomie.
nikt 2016-02-04 20:00:47
to zgłos sie do mnie mało zarobisz a ile przyjemnosci
anita 2016-02-05 15:44:47
Pozdrawiam kadrę nieudolną i ich decyzje
Monia 2016-02-08 11:39:05
Możesz powiedzieć mi coś więcej o tym o czym mówisz anita? bo póki co z tego co widze to gadasz jakieś półsłówka, aby tylko zniechęcić uczciwych ludzi do pracy ;/
oki 2016-04-09 22:25:05
wiele takich osób niestety pojawia się nie tylko tutaj ale i mówi o tym otwarcie w pracy. Szkoda tego bo nie jest tak źle. Szukają teraz człowieka do kalkulacji
alojs 2016-05-12 17:49:15
Oprócz tego stanowiska @oki, poszukują również kogoś do przygotowania produkcji, zarobki ponad 2000
szwaczka 2016-05-18 22:10:16
czytam opinie i strach sie zatrudnić,już kiedyś przerabiałam ambitne kierwniczki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szwaczki które napierniczają normy z kosmosu a potem się dziwią ze normy wciaz podnoszą
2
MagdaS+ 2016-06-03 23:09:14
Ile można zarobić na tej firmie jak tapicer?
kurq 2016-06-24 19:19:25
czy w takim razie targety są realne do wyrobienia obecnie? ciekawe czy z typowego stanowiska na produkcji u was jest szansa awansować wyżej po jakimś czasie
pracownik 2016-07-06 16:56:01
Witam pracowałam tam w zeszle wakacje. Trafiłam najpierw na 5 podobno najgorsza halę z czym kompletnie się nie zgodzę. Ludzie z mojej zmiany bardzo w porządku co prawda trzeba było zasowac ale nikt nie mówił ze będzie lekko. Co do ludzi to nie było takiej sytuacji żeby dali mnie na jakąś maszynę pierwszy raz i wymagali ze będę pracować na niej jak Stary pracownik. Po miesiącu przenieśli mnie na 16. Ten kto układa tam plan pracy jest niepowazny. Stwarza tam chaos. I dlatego zawszze Ta Hala się nie wyrabia. Pieniądze fakt faktem najnizsza krajowa Ale wypłacona CO do złotówki i w terminie.
edr 2016-07-06 17:43:09
@kurq wiesz co wydaje ze mi sie ze wszedzie jest mozliwosc awansu
slonko 2016-07-07 09:44:42
Teraz z h16 wszyscy żałują,że brakuje P.Banaszaka-nowe zmiany wprowadziły chaos a nowi pseudo kierownicy są nieudolni......
zuzia 2016-07-07 09:47:15
ja bym njie narzekała na firmę która bezpłatny dowóz pracowników zapewnia, takie benefity trzeba doceniać
Zostaw swoją opinię o EuroComfort - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort