Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuroComfort

Pracowałeś w firmie EuroComfort i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hj - 2015-04-05 02:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co najważniejsze chce się tam iść bez zadnej presji. Tak więc kwestia tego gdzie się trafii ale podstawa to się nie dać nękać wtedy jest szansa na to by sobie poradzić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
JH - 2015-04-05 02:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jesteśmy wolni?...to w tedy kiedy ja powiem prawdę co mi się nie podoba, ktoś mnie wysłucha i zmieni to a nie zacznie sobie jeszcze bardziej ujeżdżać po mnie...odejść?oczywiście tylko mając lat 20 chcą do pracy z dziesięcioletnim starzem a mając lat 40 mówią, że już za stary człowiek, nie łatwo znaleźć dobrą pracę. A dlaczego mam niby odejść? bo ktoś inny źle mnie traktuje? może to on powinien odejść? ja ze swojej pracy się wywiązuję i wielu z nas tylko jak ktoś z .....poszedł na pana i wydaje mu się, że teraz może sobie porządzić to chyba coś nie tak.W brew pozorom to nie taki wolny ten kraj jak byśmy chcieli.
zdjecie uzytkownika
BB - 2015-04-05 02:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca opiekunka Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Opinie o pracodawcy Rozmowy kwalifikacyjne Oferty pracy
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Opinie o EuroComfort

zdjecie uzytkownika
bamber - 2014-12-22 21:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylem widzialem i sie moge wypowiedziec na tej logistyce to sa same (usunięte przez administratora) panki terorysci . jeden garbus chodzi i sieje zament co pojecia o robocie nie ma tylko sie boi o posade swoja a ci dwoje co laza i grzebia po smietnikach tylko to dopiero para nie do przebicia anita.s i bartolini (usunięte przez administratora).na kierownika ;) pozdraiwam wszystkich nierobow;)
zdjecie uzytkownika
ciawa - 2014-12-22 21:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
simba dziadek i bobek pamietajcie oko zaurona na was patrzy;) wiec nie spac w tych regałach
zdjecie uzytkownika
bamber - 2014-12-22 21:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAZDEGO SZKODA ;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-23 15:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Bartek. R wszystkich wyzywa ze jada wózkiem za szybko bo jest 5 km na terenie zakładu a sam buraczyna jak wyjeżdża autem to mimo znaku 5 km [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż się kurzy
zdjecie uzytkownika
BOB ;) - 2014-12-24 00:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DO CZEGO TO DOSZŁO ZEBY NIEMIEC NAMI RZĄDZIŁ
zdjecie uzytkownika
GIENEK - 2014-12-24 00:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) w zieleni miejskiej potrzebuja menago do segregacji smieci podobno macie wprawe w zagladaniu po smietnikach mozecie sobie zabrac jednego chłopca na posyłki troszke garbaty ale daje rade auto ma duze teraz to mozecie alumunium na c maxa ładowac zawsze troszkesianka wpadniena lewo
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-06 15:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje wręczyć książki podstawy logistyki dla (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-08 21:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile chłopaki wyciągają na magazynie?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-01-09 22:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracuję w tej firmie 2 m-ce. jestem na rozładunku H.16 Praca 3 zmianowa. Płaca mogłaby być lepsza. Warunki pracy nie są złe. Brygadzista łukasz- super gościu,kierownik jest surowy i wymagający...
zdjecie uzytkownika
leszno - 2015-01-15 14:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wie ktoś może jak się nazywa kierowniczka pakowni
Kurs projektowania ogrodów - 80h kod zawodu: 216201
Kurs projektowania wnętrz - 140h tylko 1899zł Zaświadczenie MEN
Kurs krawiecki z projektowaniem odzieży 160h
Kurs zarządzania nieruchomościami 60h
Kurs Florystyki I i II stopnia 100h
Zobacz wszystkie! (194)
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-01-19 20:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-08 21:50:01]:
to zależy czy kierownik patrzy ;)
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-01-20 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak długo będziemy pisać wnioski urlopowe. kierownik logistyki ma to w pampie i pisze nie wyrażam zgody z uśmiechem dopisując na wnioskach akcja a samochodów niema ludzie mogli by mieć wolne rozmowa z nim niema sensu jedno i to samo potem dostaniesz lub byłeś na urlopie wymówki jak w przedszkolu gdzie tu rozsądek nie wiemy od czego jest (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-25 20:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt bo tak można się poczuć w tej firmie "nikim"...firma rozwijająca się czyim kosztem?...a kultura menagerów itp nie obowiązuje, mają w d...e pracownika, tylko gdyby nie ten szarak na samym dole to władza u góry by nie istniała, ale i tak jesteśmy nikim
zdjecie uzytkownika
król minety - 2015-01-27 22:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wam cos doradze , SPIER..... z tamtad to im sie oczy otworza troszkebo mysla zesa panami bo troszke władzy dostaliosły bez szkoły i pojecia opracy .... kiedy ten SIWY ŁEB zrozumie co sie tam dzieje , mam nadzieje ze bedzie juz zapozno !!!!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-01-28 10:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje 3 mce na 5 jest super
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-28 10:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś powie nam czym mają służyć kontrole w nocy kadry bo nie wiemy poco chodzą oni sami nie wiedzą są zakręceni i nie wiedzą o co chodzi
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-28 20:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [iza - 2015-01-28 10:44:33]:
chodzi o to by ja
zdjecie uzytkownika
HB - 2015-04-05 02:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) w zieleni miejskiej potrzebuja menago do segregacji smieci podobno macie wprawe w zagladaniu po smietnikach mozecie sobie zabrac jednego chłopca na posyłki troszke garbaty ale daje rade auto ma duze teraz to mozecie alumunium na c maxa ładowac zawsze troszkesianka wpadniena lewo
zdjecie uzytkownika
sabina - 2015-04-05 02:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej pracy nie dostaną to nikogo już by tam nie było. Najpierw troszke opinii o stałych pracownikach a więc :
-wyglądają na strasznie padniętych , kombinują i walczą o każdą minute w toalecie , wyśmiewają nowo przyjętych
Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej pracy nie dostaną to nikogo już by tam nie było. Najpierw troszke opinii o stałych pracownikach a więc :
-wyglądają na strasznie padniętych , kombinują i walczą o każdą minute w toalecie , wyśmiewają nowo przyjętych
pracownicy sezonowi :
- w pierwszy dzień maksymalnie cie wykończą karząc robić wszystko abyś sie nauczył , w drugi dzień wyślą cie gdzie indziej bo reszta jest zajęta , po tygodniu bez odżywiania się padniesz z przemęczenia :D
trudno aby pracownik sezonowy jakaś 18-latka miała zastępować 60 latke , która robi tam od 5 lat , do tego wsyztskiego dochodzą zagotowane brygadzistki pytające sie tylko ile macie zrobione ? śmiech na sali co tam sie dzieje .
czysto to macie tylko na korytarzach bo na hali to aż z sufitu garście kurzu spadają wam na łeb + do tego nieporozumienia coś takiego przychodzisz 1 dzień do pracy mówią ci co i jak a po tygodniu / miesiącu dowiadujesz sie ,ze robisz to źle :D ehh jak nie musicie to sie tam nie pakujcie oczywiscie najniższa krajowa to jest jeżeli przerobisz większość sobót :D
pracownicy sezonowi :
- w pierwszy dzień maksymalnie cie wykończą karząc robić wszystko abyś sie nauczył , w drugi dzień wyślą cie gdzie indziej bo reszta jest zajęta , po tygodniu bez odżywiania się padniesz z przemęczenia :D
trudno aby pracownik sezonowy jakaś 18-latka miała zastępować 60 latke , która robi tam od 5 lat , do tego wsyztskiego dochodzą zagotowane brygadzistki pytające sie tylko ile macie zrobione ? śmiech na sali co tam sie dzieje .
czysto to macie tylko na korytarzach bo na hali to aż z sufitu garście kurzu spadają wam na łeb + do tego nieporozumienia coś takiego przychodzisz 1 dzień do pracy mówią ci co i jak a po tygodniu / miesiącu dowiadujesz sie ,ze robisz to źle :D ehh jak nie musicie to sie tam nie pakujcie oczywiscie najniższa krajowa to jest jeżeli przerobisz większość sobót :D
zdjecie uzytkownika
JN - 2015-04-05 02:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Bartek. R wszystkich wyzywa ze jada wózkiem za szybko bo jest 5 km na terenie zakładu a sam buraczyna jak wyjeżdża autem to mimo znaku 5 km [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż się kurzy
zdjecie uzytkownika
XZ - 2015-04-05 02:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam zeby tam pracowac trzeba mniec nerwy ze stali a zwlaszcza na hali 20 w ciagu 2 tygodni nie wytrzymujesz psychicznie stosuja mobing tam a zwlaszcza te stare pracownice i liderka p. wiekla stara franca Ania ledwo chodzi na emeryturze powinna juz byc a nie wykanczac ludzi akorat sama to przeszlam stosowala wobec mnie mobing powiedzialam na 2 zmianie z tej grupy co ja pracowalam i ona jest liderka dziewczyna ze pojde wyzej porozmawiac o tym jak ona mnie traktuje to byl poniedzialek 2 zm i we wtorek mialam juz telefon ze juz nie pracuje tak sie wystraszyla poszla do kierowniczki i mnie zwolnili zebym liderce nie narobila kolo D....y tam sama mafia i lizysy cala hala tragedia tam pracowac kto pracowal tam to wie nieradze nikomu tam pracowac bo psychika wysiadzie
zdjecie uzytkownika
S - 2015-04-05 02:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

I tak bedzie, na 10 narzekaczy czeka 20 chętnych Ukraińców do pracy, ktorym pasuje stała praca i płaca a Wam skoro tak zle, to droga wolna, czy ktoś was trzyma tu na sile???
To wolny kraj i wolnymi ludźmi jesteście, skoro wszystko jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba pora zmienić miejsce? Chyba ze nie ono jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a problem leży w was samych?
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-05 02:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co najważniejsze chce się tam iść bez zadnej presji. Tak więc kwestia tego gdzie się trafii ale podstawa to się nie dać nękać wtedy jest szansa na to by sobie poradzić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HS - 2015-04-05 02:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile chłopaki wyciągają na magazynie?
zdjecie uzytkownika
madness - 2015-04-12 14:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [HS - 2015-04-05 02:17:55]:
ale czego ile wyciągają? pensji? zaczynasz on 1750 brutto + 10% premii regulaminowej. Jak masz uprawnienia na wózki to masz 1900 brutto + 10% a później to już zależy jak się spisujesz i do jakiej roboty Cię rzucą
zdjecie uzytkownika
d.w - 2015-04-14 11:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-11-04 17:31:24]:
Swieta racja zajmijcie sie swoimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie to sa tak podli ze szkoda gadac a od Lucji to sie odczepcie malo razy wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ratowala i stawala za wami to jest smieszne dlaczego ten kto pisze nie stanie przed nia i nie powie jej to prosto w twarz wypisywac glupoty to potraficie Lucja jest dobrym brygadzista i jeszcze bedziecie zalowac tego co piszecie naszemu kierownikowi tez smarujecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba czysta zazdrosc inaczej nieda sie tego okreslic skad ta nienawisc sie bierze jeden drogiego to by w lyzce wody utopil w Polsce to pszydalaby sie wojna i powybijac ta cala cholote moze wtedy by bylo inaczej po prostu brak slow .D.W
zdjecie uzytkownika
MARCIN16 - 2015-04-22 02:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaka jest atmosfera i wiecie więcej informacji o hali nr 12
zdjecie uzytkownika
e... - 2015-04-26 08:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16 nie jest zła tyko czasami kierownik humoru nie ma ale do przeżycia , roboty pełno i nie lekkiej którą wykonują kobitki ale atmosfera między ludzmi w miarę spoko.mam nadzieje że dam radę
zdjecie uzytkownika
uty - 2015-04-28 19:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARCIN16 - 2015-04-22 02:50:11]:
atmosfera spoko, praca tez. polecam!
zdjecie uzytkownika
Tłumacz - 2015-04-29 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d.w - 2015-04-14 11:41:03]:
Ciekawe czy kierownik tej zacnej firmy wie kto na niego donos napisał i podkładał mu świnię pozdrawiam M i Ł
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-04-30 15:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staram się o pracę w tej firmie jako magazynier operator wózka widłowego .Na jakie zarobki mogę liczyć oraz jaka praca ,uprawnienia na wózki posiadam
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-04-30 15:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
rozmowa kwalifikacyjna bardzo profesjonalna
zdjecie uzytkownika
pracownik Gr C - 2015-05-02 07:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może Pani Ł.D. przestanie w końcu podszywać się na forum pod dzielnego walecznego broniącego honoru Ł...i kierownika ,bo to jest śmieszne wszyscy wiedzą że podszywasz sie pod niego te twoje proste puste teksty każdy zna, kierownik ma klasę której tobie niestety brakuje!Ciekawe czy dzielny M.D wie że wypisujesz takie bzdury, kto wie może niedługo się dowie!
zdjecie uzytkownika
AKa - 2015-05-09 02:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bo suchy i pusty jak kij bambusowy jest, co sie dziwisz?!?!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-03 21:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi się podoba, trzeba tylko dostosować aspiracje do kwalifikacji i mieć wyjebane na wszystko i robić swoje
zdjecie uzytkownika
nanwa - 2015-06-05 19:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie stanowiska na które można aplikować to nie byle jakie stanowiska. Nawet w tej chwilii można się zatrudnić jak Administrator Sieci a wiadomo jak to jest z tym stanowiskiem. Jak ktoś jest dobrym Administratorem to raz a porządnie zrobi robotę to później nie musi się o sieć całą martwić i może się poobijać.
zdjecie uzytkownika
Braven - 2015-06-09 21:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami ludzie piszą głupoty, a bo tu męczą, tu krzyczą, tu coś... Pracowałem tam pewny okres czasu, pierwszego dnia fakt faktem szkolenie wygladało tak 'idz i rób to co oni" dobra trudno. Lecz nie jest tak że przełożony drze jape na każdego (u mnie hala 16), jeśli masz coś zrobić to to zrób, a jeśli ktoś patrzy cały czas się podpierać zamiast pracować to potem są narzekania bo o kierownik to mnie opierdziela. pokaż że umiesz coś zrobić, przykładaj się a przełożony będzie Cie traktował z szacunkiem i będzie z Tobą rozmawiał normalnie. Tak jest wszędzie.
Praca nie jest zła, chociaż na dłuższą metę może być męcząca, zmiany i dużo fizycznie, ale jako tymczasowy punkt zaczepienia jest okej. 4/6
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-06-26 18:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy już wiedzą kto pisał te wszystkie donosy na Łucje były to obłudne fałszywe żmije które miały chyba za dobrze na hali a teraz robią takie obrzydliwe rzeczy ale kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada trzeba być wredną świnią zeby tak się zachować te osoby wiedzą o kim mówię
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-06-26 18:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani A.P.z hali nr 5 niech lepiej zajmie się pracą a nie uganianiem za młodymi chłopakami bo co by na to powiedział jej partner który też pracuje w E.C.pewnie by mu się to nie spodobało
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2015-06-26 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
M.N .i .T Cz powinieny się wstydzić że kryją tą żmije J P.ale nie stety drogie panie już wszyscy wiedzą kto kopie dołki pod kazdymi na hali.Jak się pewna pani o tym dowie a może juz wie to jej serce pęknie że najblisze jej osoby sa zaklamanymi ...........................brak słów na was i okreslenia.pozdrawiam i życzymy wam upojnej pracy na naszej zmianie.
zdjecie uzytkownika
i know who i am - 2015-06-27 15:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę,że atmosfera w pracy jak z bajki
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-07-01 19:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha Co niektórzy myślą że są bezkarni to się mylą Magdusia S.ma swoje też za uszami a jezyk ją bardzo mocno swędzi pozdrawiamy z hali nr.5
zdjecie uzytkownika
mysliciel - 2015-07-20 10:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie EuroComfort i samej grupy Progres. Dlaczego są podpisywane takie umowy, jestem z miasta, dojazdy mi nie pasują. Zastanawiam się nad byciem magazynierem w EuroComfort i chciałem zrozumieć dlaczego umowy sa podpisywane tylko na tydzień. Czy koszty transportu są faktycznie darmowe, czy trzeba z wypłaty płacić swojej. Pierwszy raz spotkałem się z umową o pracę na tydzień, a nie mam zamiaru podpisywać umowy na tydzień i jeszcze 14 dni odpracowywać za darmo prawie. Na razie nie znam firmy wiec oceniam ja na dobrą, bo żadna firma nie zasługuje na niedostateczną jeśli wynagrodzenie przychodzi na czas.
zdjecie uzytkownika
pracownik gr. C - 2015-07-21 15:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownicą hali nr 16. Mogę powiedzieć,że na początku nie było lekko, praca dla kobiet jest ciężka ale trzeba wszystko przezwyciężyć. Atmosfera- jak dla mnie jest ok. Jednego dnia się wku....sz a drugiego jest super. Czasami trzeba liczyć na samego siebie,ale zazwyczaj pomagamy sobie. Jeden pracuje szybko, drugi wolniej jednak wiadomo każdy jest inny. Ogólnie ja jestem zadowolona. Kilka rzeczy można by było zmienić, ale patrząc na inne hale jak ludzie się nienawidzą i podkładają sobie "nogi" to my potrafimy współpracować ze sobą. Kierownik mógłby być milszy :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-23 16:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na hali nr 5 znowu afera. szkoda tylko, ze ciagle dostaje sie ludziom z produkcji, choc tak samo winne sa osoby od apollo. gdyby te drugie zajmowały sie swoimi obowiazkami to do zaistniałej sytuacji nigdy by nie doszło. zycze sobie i innym ze to sie w koncu zmieni i obie strony jednakowo za to odpowiedza. ci co zapie*r*dalaja sa badziej ukarani od tych co sobie wieczne pogaduszki urzadzaja i strach co do niektorych podchodzic widzac ich niezadowolenie gdy przerywa sie ich WAZNE ROZMOWY- mowa tu o jednej pani, ktorej wszyscy maja juz dosc. pozdrawiam pracujacych z hali nr 5
zdjecie uzytkownika
glogow - 2015-07-30 12:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cxccc - 2015-03-27 09:53:13]:
jak się nie podoba, to prywatnym sobie śmigaj! albo stopery w uszy!
zdjecie uzytkownika
Kutulu - 2015-08-12 01:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P.Ł. nowy kierownik dh13 to dno.Zastrasza pracowników ,słucha planktonu takiego jak M. czepia się o pierdoły,bo A. z kontroli jakości mu jakiś głupot nagadała.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-12 19:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na halach duszno, kobiety mdleją, wiatraki wyłączone, światła też, żeby energii było mniejsze zużycie. Paranoja jakaś. Niech tym za biurkiem lepiej klime wyłącza i zobaczą jak to jest.. A najlepiej jednego z drugim dać na 8 godzin na produkcję.. Na górnych halach istne piekło, 17a.
zdjecie uzytkownika
Kutulu - 2015-08-14 07:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno tu nie zagladalem i widze ze ktos podszyl sie pod moj nick.Prosze moderatora o usuniecie tego posta.Dziekuje
zdjecie uzytkownika
aladyn - 2015-08-30 18:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Największa kaszana w jakiej pracowałem Przełożenie w dawid brygadzista zagarnięci z kryminału warunki straszne połowa pracy w nocy i weekendy zarobki liche wywalają dyscyplinarnie za wyjście na fajkę plują na prawo pracy BHPowiec to jakiś psychpata któremu maży gnanie się ludzi do roboty ten najbardziej pluje na polskę i jej prawa tuszuje wypadki które sam powoduje gnaniem ludzi do pracy
Po zatym strasznie śmierdzi od niego koleś kompie się raz w miesiącu
zdjecie uzytkownika
anika - 2015-08-30 20:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zawsze przed wysłaniem aplikacji do firmy sprawdzam opinie na jej temat w necie. znalazłam ogłoszenie, że szukają referenta ds. przygotowania produkcji. wymagania raczej standardowe: wykształcenie średnie, znajomość niemieckiego, oferują stałą umowę. po przeczytaniu opinii mam wątpliwości co do atmosfery panującej w firmie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-09 08:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anika - 2015-08-30 20:12:45]:
praca w biurze różni się od pracy na produkcji, jest spoko, pamiętaj, że ludzie tworzą atmosferę w pracy, wydaje mi się, że część opinii jest przesadzona
zdjecie uzytkownika
Lusia - 2015-09-29 23:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze zastanawiam się skąd w ludziach tyle jadu.. I po komentarzach tutaj mam śmiały wniosek, że w większości negatywne opinie piszą pracownicy fizyczni. Ja sama przepracowałam lata na stanowiskach magazynowych czy na hali, ale nigdy nie krytykowałam z góry pracowników biurowych. To bez sensu, kiepsko się tak nastawiać.
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-12-12 12:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca spoko ale kierownik z16 to koszmar
zdjecie uzytkownika
inga - 2015-12-12 15:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adi ale z kierownikiem można sobie na pewno poradzić, na przykład ignorując pewne sytuacje. Szukają teraz specjalistów ds. przygotowania produkcji, więc i kierownika nie zamierzam się bać :)
zdjecie uzytkownika
laila - 2016-01-19 13:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy są przyjęcia Eurocomforcie?
Jak wygląda praca do kobieta jakie są stanowiska oprócz szwaczek i czy osoby bez doświadczenia mają szanse na pracę?
Prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-01-23 20:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@laila niestety nie widzę, by EuroComfort szukał teraz kogokolwiek do pracy, choć może na innych stronach są oferty. Wydaje mi się, że nie mają problemu z zatrudnianiem kobiet, firma nie dyskryminuje chętnych.
zdjecie uzytkownika
laila - 2016-01-25 09:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina dzięki za odpowiedź, widziałam na innym portalu ogłoszenie,że szukają operatorów maszyn stąd moje pytanie.
zdjecie uzytkownika
slonko - 2016-01-27 09:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdro dla hali 16 i 18 -magaz.bloki.
zdjecie uzytkownika
bambi - 2016-02-01 19:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym mało zarabiać. Na którą halę złożyć CV/życiorys. Bardzo mi zależy na sponiewieraniu. Mam już dość życia na poziomie.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2016-02-04 20:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zgłos sie do mnie mało zarobisz a ile przyjemnosci
zdjecie uzytkownika
anita - 2016-02-05 15:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam kadrę nieudolną i ich decyzje
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon dostałem 2 dni po złożeniu CV, było kilkanaście osób miła pani rozmawiała ze mną musiałem powiedzieć o sobie na podstawie cv,
Pytania: gdzie poprzednio pracowałem, dlaczego tam nie pracuję, czy się zajmowałem, czy się uczę, (miałem urlop dziekański na studiach) pytała czy planuję wrócić,
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-02-08 11:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz powiedzieć mi coś więcej o tym o czym mówisz anita? bo póki co z tego co widze to gadasz jakieś półsłówka, aby tylko zniechęcić uczciwych ludzi do pracy ;/
zdjecie uzytkownika
oki - 2016-04-09 22:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monia - 2016-02-08 11:39:05]:
wiele takich osób niestety pojawia się nie tylko tutaj ale i mówi o tym otwarcie w pracy. Szkoda tego bo nie jest tak źle. Szukają teraz człowieka do kalkulacji

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EuroComfort!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert