Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuroComfort

Pracowałeś w firmie EuroComfort i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leszno - 2015-01-15 14:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wie ktoś może jak się nazywa kierowniczka pakowni
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-01-19 20:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-08 21:50:01]:
to zależy czy kierownik patrzy ;)
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-01-20 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak długo będziemy pisać wnioski urlopowe. kierownik logistyki ma to w pampie i pisze nie wyrażam zgody z uśmiechem dopisując na wnioskach akcja a samochodów niema ludzie mogli by mieć wolne rozmowa z nim niema sensu jedno i to samo potem dostaniesz lub byłeś na urlopie wymówki jak w przedszkolu gdzie tu rozsądek nie wiemy od czego jest (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-25 20:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt bo tak można się poczuć w tej firmie "nikim"...firma rozwijająca się czyim kosztem?...a kultura menagerów itp nie obowiązuje, mają w d...e pracownika, tylko gdyby nie ten szarak na samym dole to władza u góry by nie istniała, ale i tak jesteśmy nikim
zdjecie uzytkownika
król minety - 2015-01-27 22:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wam cos doradze , SPIER..... z tamtad to im sie oczy otworza troszkebo mysla zesa panami bo troszke władzy dostaliosły bez szkoły i pojecia opracy .... kiedy ten SIWY ŁEB zrozumie co sie tam dzieje , mam nadzieje ze bedzie juz zapozno !!!!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-01-28 10:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje 3 mce na 5 jest super
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-28 10:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś powie nam czym mają służyć kontrole w nocy kadry bo nie wiemy poco chodzą oni sami nie wiedzą są zakręceni i nie wiedzą o co chodzi
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-28 20:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [iza - 2015-01-28 10:44:33]:
chodzi o to by jak najwięcej ludzi złapać na fajce i zwolnić
zdjecie uzytkownika
ola12 - 2015-02-02 15:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam 3m-ce. Myślslam że da się normalnie pracować, ale to była porażka! Nigdy tam nie wrócę choćbym umierała z głodu. Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] U mnie na hali byl taki kapuś że szok! Mądry ten-kto odchodzi. A jeszcze mądrzejszy kto ominie tę firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-02-06 16:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam słychać u romansującejl3 pary z eu ona to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warta.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2015-02-12 13:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma się normalnie pracować skoro np na hali 20 pozwala się rządzić osobom które pracują w Euro po kilka m-cy.np.na własne uszy słyszałem jak pewna laska wychwalała się przed koleżanką kogo to się z lini nie pozbyła i kogo jeszcze sie pozbędzie bo jej nie pasuje. Później dowiedziałem sie ze pozbyła sie jednej laski nie tylko z lini ale i z pracy. I nikt z tym nic nie robi .....masakra szanowna dyrekcjo. Czekam teraz kiedy jej sie noga powinie bo chyba tak powinno sie to dla niej skończyć.
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-02-13 13:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Normalny - 2015-02-12 13:43:16]:
Moze trochę personali np. na której Lini pracuje itp. Tez pracuje na tej hali i wiem ze źle się na niej dzieje.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-14 18:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na H17 też jest jedna, która rządzi innymi nie mając wielkich kompetencji ale dobrze właci a d... tym co są wyżej...tak się dzieje prawie na każdej hali i kto coś z tym zrobi? nikt
zdjecie uzytkownika
ozi - 2015-02-15 13:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Normalny - 2015-02-12 13:43:16]:
Na mojej hali tez takie były, nawet ślad po nich nie został hehe
zdjecie uzytkownika
pawcio - 2015-02-24 15:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 5 miesiącach pracy nic mnie już tam chyba nie zdziwi. "kadra kierownicza" jest tylko od popędzania ludzi, ale żeby w czymś pomóc - wtedy już nie ma z kim rozmawiać. Są niesłowni i faktycznie mają słabe pojęcie o robocie tych co są najniżej. Całą wiedzę musisz zdobyć samemu, bo nikt nie ma czasu żeby Ci cokolwiek pokazać. Pensje BIDA, chyba że szarpiesz nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-02-25 06:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś pomocny doradzi jak dostać się na pakowalnie.
zdjecie uzytkownika
xyx - 2015-02-25 16:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co sądzicie o zachowaniu kierownika na h17a?
Chodząca bomba seksualna.
zdjecie uzytkownika
ja24 - 2015-02-26 09:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jako świerzak mogę tylko powiedzieć że panie młode w kadrach noszą wysoko nos i są niemiłe.Może dokształcić ponieważ świadectwo szkolne z panieńskim nazwiskiem uznała za nie moje itd...s
zdjecie uzytkownika
mąż 18 - 2015-02-26 09:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja24 - 2015-02-26 09:37:28]:
Hala 11A jest wielka
zdjecie uzytkownika
Yxy - 2015-02-26 23:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyx - 2015-02-25 16:06:28]:
Przeciez tam kierownikiem kobieta jest ;-p
zdjecie uzytkownika
xyx - 2015-02-27 10:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zależy na której zmianie
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2015-02-28 13:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-02-13 13:56:44]:
Asiu droga w swoim czasie i odpowiedniej osobie. Należne do tych " sprawiedliwych ", którzy uważają, ze za zło wyrządzone płaci się podwójnie!
zdjecie uzytkownika
duszka - 2015-02-28 23:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na hali 17a jest kierowniczek ktory niema zielonego pojecia jak sie zachowuje kulturalny czlowiek a te jego odzywki do kobiet to o pomste do nieba wola ale z tym nikt nic nie robi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: To było dawno.jak zawsze stres,itd.pracowałam parę lat i było ok.

Pytania:
zdjecie uzytkownika
duszka - 2015-02-28 23:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja24 - 2015-02-26 09:37:28]:
łapy w kieszeni guma w pysku i glupie dowcipy
zdjecie uzytkownika
nie palacyee - 2015-03-01 17:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to taka zemsta wszyscy na fajce przebywaja na drugich i noc.kach za hala.13 praca albo fajki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuroComfort?
Zadaj pytanie