Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuroComfort

Pracowałeś w firmie EuroComfort i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HB - 2015-04-05 02:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) w zieleni miejskiej potrzebuja menago do segregacji smieci podobno macie wprawe w zagladaniu po smietnikach mozecie sobie zabrac jednego chłopca na posyłki troszke garbaty ale daje rade auto ma duze teraz to mozecie alumunium na c maxa ładowac zawsze troszkesianka wpadniena lewo
zdjecie uzytkownika
sabina - 2015-04-05 02:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej pracy nie dostaną to nikogo już by tam nie było. Najpierw troszke opinii o stałych pracownikach a więc :
-wyglądają na strasznie padniętych , kombinują i walczą o każdą minute w toalecie , wyśmiewają nowo przyjętych
Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej pracy nie dostaną to nikogo już by tam nie było. Najpierw troszke opinii o stałych pracownikach a więc :
-wyglądają na strasznie padniętych , kombinują i walczą o każdą minute w toalecie , wyśmiewają nowo przyjętych
pracownicy sezonowi :
- w pierwszy dzień maksymalnie cie wykończą karząc robić wszystko abyś sie nauczył , w drugi dzień wyślą cie gdzie indziej bo reszta jest zajęta , po tygodniu bez odżywiania się padniesz z przemęczenia :D
trudno aby pracownik sezonowy jakaś 18-latka miała zastępować 60 latke , która robi tam od 5 lat , do tego wsyztskiego dochodzą zagotowane brygadzistki pytające sie tylko ile macie zrobione ? śmiech na sali co tam sie dzieje .
czysto to macie tylko na korytarzach bo na hali to aż z sufitu garście kurzu spadają wam na łeb + do tego nieporozumienia coś takiego przychodzisz 1 dzień do pracy mówią ci co i jak a po tygodniu / miesiącu dowiadujesz sie ,ze robisz to źle :D ehh jak nie musicie to sie tam nie pakujcie oczywiscie najniższa krajowa to jest jeżeli przerobisz większość sobót :D
pracownicy sezonowi :
- w pierwszy dzień maksymalnie cie wykończą karząc robić wszystko abyś sie nauczył , w drugi dzień wyślą cie gdzie indziej bo reszta jest zajęta , po tygodniu bez odżywiania się padniesz z przemęczenia :D
trudno aby pracownik sezonowy jakaś 18-latka miała zastępować 60 latke , która robi tam od 5 lat , do tego wsyztskiego dochodzą zagotowane brygadzistki pytające sie tylko ile macie zrobione ? śmiech na sali co tam sie dzieje .
czysto to macie tylko na korytarzach bo na hali to aż z sufitu garście kurzu spadają wam na łeb + do tego nieporozumienia coś takiego przychodzisz 1 dzień do pracy mówią ci co i jak a po tygodniu / miesiącu dowiadujesz sie ,ze robisz to źle :D ehh jak nie musicie to sie tam nie pakujcie oczywiscie najniższa krajowa to jest jeżeli przerobisz większość sobót :D
zdjecie uzytkownika
JN - 2015-04-05 02:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Bartek. R wszystkich wyzywa ze jada wózkiem za szybko bo jest 5 km na terenie zakładu a sam buraczyna jak wyjeżdża autem to mimo znaku 5 km [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż się kurzy
zdjecie uzytkownika
XZ - 2015-04-05 02:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam zeby tam pracowac trzeba mniec nerwy ze stali a zwlaszcza na hali 20 w ciagu 2 tygodni nie wytrzymujesz psychicznie stosuja mobing tam a zwlaszcza te stare pracownice i liderka p. wiekla stara franca Ania ledwo chodzi na emeryturze powinna juz byc a nie wykanczac ludzi akorat sama to przeszlam stosowala wobec mnie mobing powiedzialam na 2 zmianie z tej grupy co ja pracowalam i ona jest liderka dziewczyna ze pojde wyzej porozmawiac o tym jak ona mnie traktuje to byl poniedzialek 2 zm i we wtorek mialam juz telefon ze juz nie pracuje tak sie wystraszyla poszla do kierowniczki i mnie zwolnili zebym liderce nie narobila kolo D....y tam sama mafia i lizysy cala hala tragedia tam pracowac kto pracowal tam to wie nieradze nikomu tam pracowac bo psychika wysiadzie
zdjecie uzytkownika
S - 2015-04-05 02:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

I tak bedzie, na 10 narzekaczy czeka 20 chętnych Ukraińców do pracy, ktorym pasuje stała praca i płaca a Wam skoro tak zle, to droga wolna, czy ktoś was trzyma tu na sile???
To wolny kraj i wolnymi ludźmi jesteście, skoro wszystko jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba pora zmienić miejsce? Chyba ze nie ono jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a problem leży w was samych?
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-05 02:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co najważniejsze chce się tam iść bez zadnej presji. Tak więc kwestia tego gdzie się trafii ale podstawa to się nie dać nękać wtedy jest szansa na to by sobie poradzić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HS - 2015-04-05 02:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile chłopaki wyciągają na magazynie?
zdjecie uzytkownika
madness - 2015-04-12 14:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HS - 2015-04-05 02:17:55]:
ale czego ile wyciągają? pensji? zaczynasz on 1750 brutto + 10% premii regulaminowej. Jak masz uprawnienia na wózki to masz 1900 brutto + 10% a później to już zależy jak się spisujesz i do jakiej roboty Cię rzucą
zdjecie uzytkownika
d.w - 2015-04-14 11:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-11-04 17:31:24]:
Swieta racja zajmijcie sie swoimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie to sa tak podli ze szkoda gadac a od Lucji to sie odczepcie malo razy wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ratowala i stawala za wami to jest smieszne dlaczego ten kto pisze nie stanie przed nia i nie powie jej to prosto w twarz wypisywac glupoty to potraficie Lucja jest dobrym brygadzista i jeszcze bedziecie zalowac tego co piszecie naszemu kierownikowi tez smarujecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba czysta zazdrosc inaczej nieda sie tego okreslic skad ta nienawisc sie bierze jeden drogiego to by w lyzce wody utopil w Polsce to pszydalaby sie wojna i powybijac ta cala cholote moze wtedy by bylo inaczej po prostu brak slow .D.W
zdjecie uzytkownika
MARCIN16 - 2015-04-22 02:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka jest atmosfera i wiecie więcej informacji o hali nr 12
zdjecie uzytkownika
e... - 2015-04-26 08:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16 nie jest zła tyko czasami kierownik humoru nie ma ale do przeżycia , roboty pełno i nie lekkiej którą wykonują kobitki ale atmosfera między ludzmi w miarę spoko.mam nadzieje że dam radę
zdjecie uzytkownika
uty - 2015-04-28 19:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARCIN16 - 2015-04-22 02:50:11]:
atmosfera spoko, praca tez. polecam!
zdjecie uzytkownika
Tłumacz - 2015-04-29 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d.w - 2015-04-14 11:41:03]:
Ciekawe czy kierownik tej zacnej firmy wie kto na niego donos napisał i podkładał mu świnię pozdrawiam M i Ł
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-04-30 15:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staram się o pracę w tej firmie jako magazynier operator wózka widłowego .Na jakie zarobki mogę liczyć oraz jaka praca ,uprawnienia na wózki posiadam
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-04-30 15:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa kwalifikacyjna bardzo profesjonalna
zdjecie uzytkownika
pracownik Gr C - 2015-05-02 07:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może Pani Ł.D. przestanie w końcu podszywać się na forum pod dzielnego walecznego broniącego honoru Ł...i kierownika ,bo to jest śmieszne wszyscy wiedzą że podszywasz sie pod niego te twoje proste puste teksty każdy zna, kierownik ma klasę której tobie niestety brakuje!Ciekawe czy dzielny M.D wie że wypisujesz takie bzdury, kto wie może niedługo się dowie!
zdjecie uzytkownika
AKa - 2015-05-09 02:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bo suchy i pusty jak kij bambusowy jest, co sie dziwisz?!?!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-03 21:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi się podoba, trzeba tylko dostosować aspiracje do kwalifikacji i mieć wyjebane na wszystko i robić swoje
zdjecie uzytkownika
nanwa - 2015-06-05 19:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie stanowiska na które można aplikować to nie byle jakie stanowiska. Nawet w tej chwilii można się zatrudnić jak Administrator Sieci a wiadomo jak to jest z tym stanowiskiem. Jak ktoś jest dobrym Administratorem to raz a porządnie zrobi robotę to później nie musi się o sieć całą martwić i może się poobijać.
zdjecie uzytkownika
Braven - 2015-06-09 21:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami ludzie piszą głupoty, a bo tu męczą, tu krzyczą, tu coś... Pracowałem tam pewny okres czasu, pierwszego dnia fakt faktem szkolenie wygladało tak 'idz i rób to co oni" dobra trudno. Lecz nie jest tak że przełożony drze jape na każdego (u mnie hala 16), jeśli masz coś zrobić to to zrób, a jeśli ktoś patrzy cały czas się podpierać zamiast pracować to potem są narzekania bo o kierownik to mnie opierdziela. pokaż że umiesz coś zrobić, przykładaj się a przełożony będzie Cie traktował z szacunkiem i będzie z Tobą rozmawiał normalnie. Tak jest wszędzie.
Praca nie jest zła, chociaż na dłuższą metę może być męcząca, zmiany i dużo fizycznie, ale jako tymczasowy punkt zaczepienia jest okej. 4/6
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-06-26 18:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy już wiedzą kto pisał te wszystkie donosy na Łucje były to obłudne fałszywe żmije które miały chyba za dobrze na hali a teraz robią takie obrzydliwe rzeczy ale kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada trzeba być wredną świnią zeby tak się zachować te osoby wiedzą o kim mówię
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-06-26 18:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani A.P.z hali nr 5 niech lepiej zajmie się pracą a nie uganianiem za młodymi chłopakami bo co by na to powiedział jej partner który też pracuje w E.C.pewnie by mu się to nie spodobało
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2015-06-26 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
M.N .i .T Cz powinieny się wstydzić że kryją tą żmije J P.ale nie stety drogie panie już wszyscy wiedzą kto kopie dołki pod kazdymi na hali.Jak się pewna pani o tym dowie a może juz wie to jej serce pęknie że najblisze jej osoby sa zaklamanymi ...........................brak słów na was i okreslenia.pozdrawiam i życzymy wam upojnej pracy na naszej zmianie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon dostałem 2 dni po złożeniu CV, było kilkanaście osób miła pani rozmawiała ze mną musiałem powiedzieć o sobie na podstawie cv,
Pytania: gdzie poprzednio pracowałem, dlaczego tam nie pracuję, czy się zajmowałem, czy się uczę, (miałem urlop dziekański na studiach) pytała czy planuję wrócić,
zdjecie uzytkownika
i know who i am - 2015-06-27 15:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę,że atmosfera w pracy jak z bajki
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-07-01 19:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha Co niektórzy myślą że są bezkarni to się mylą Magdusia S.ma swoje też za uszami a jezyk ją bardzo mocno swędzi pozdrawiamy z hali nr.5
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuroComfort?
Zadaj pytanie
alert