Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuroComfort

Pracowałeś w firmie EuroComfort i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
arianna - 2014-11-18 13:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z zarbkami?
zdjecie uzytkownika
anita - 2014-11-18 19:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem czy osoba która dodała wpis o pani (usunięte przez administratora)zdaje sobie sprawe że w firmie są conajmniej dwie (usunięte przez administratora). I w ten sposób krzywdzi jedną z nich.
zdjecie uzytkownika
gostyń - 2014-11-19 10:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy na hali 13 jest jakas klimatyzacja duszno tam jak w piekle ktoś wie
zdjecie uzytkownika
Ułamn - 2014-11-20 09:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że komuś zależy by tą osobę na siłę potępić... Niezmierzona jest zawiść ludzka. Powiedzielibyście lepiej jak najlepiej dostać się do EuroComfort. Czy normalnie można podsyłać do firmy swoje CV czy lepiej poczekać na konkretną ofertę pracy, która gdzieś tam się ukaże w internecie? Warunki finansowe chyba nie są tutaj takie najgorsze...
zdjecie uzytkownika
x1x2x3x - 2014-11-20 23:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak poszedłem do pracy tam pełen nadziei energii i zapału. Niestety przez firmę zewnętrzną. Od początku już dał się we znaki bhp -owiec który darł się niemiłosiernie i klął dookoła. Nie dostaliśmy żadnych ubrań roboczych żadnych butów... Po 2 godzinach szkolenia wysłano nas do pracy. Kierownicy i brygadziści bez szacunku do człowieka (za co można winić i ich wychowanie ponieważ chyba tyle co odeszli od mamusinej spódnicy). Pstrykają i przerzucają ludzi jak chcą. Nie wspomnę nawet o wiecznym zbyt wolnym tempie. Rozumiem, że to produkcja ale przy takich przeciągach hałasie i tym podobnych nie da się pracować. Ludzie przy niebezpiecznych maszynach pracują bez zabezpieczeń. Żeby wyjść z pracy trzeba pół godziny odczekać pod czytnikiem kart który liczy godziny. Jedyny plus tej firmy to ludzie (zwykli pracownicy) którym naprawdę można tylko szczerze współczuć.... Niestety los bywa okrutny i pewnie są zmuszenia do pracy w tym zakładzie. Nie wierzyłem w te wszystkie złe opinie. Jednak po osobistym przejściu przez dzień pracy tam ostrzegam tylko ludzi, którzy rozważają podjęcie tam zatrudnienia. Najsilniejsza strona tej firmy to stek papierów (wykazów obowiązków, inf o maszynach) czyli tzw dupochronów...................... Uciekajcie stamtąd!!!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-21 12:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę,że po jednym dniu nabyłeś ogromnej wiedzy na temat Tego zakładu. Z doświadczenia wiem, że pierwszy dzień pracy wiąże się zapoznaniem się z mnóstwem dokumentów,ale z czegoś tej wiedzy trzeba nabyć!co do wydania odzieży czy butów to w każdym zakładzie zależy od jego specyfiki. Nie ma prawnego obowiązku wydawania na każdym stanowisku i wszystkim pracownikom odzieży czy środków w postaci np butów. Niestety takie są przepisy prawa pracy. A co do niebezpiecznych maszyn to proszę o szczgoly
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-23 19:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wszystkich czytam i racje maja to co piszą wini są kierownicy i nieudolne dyrekcja zachowanie kierowników równa się zero panie dyrektorze prosimy zrób coś kierownik w pracy pijany itp, urlopy jak na lekarstwo
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaa - 2014-11-25 22:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co najważniejsze chce się tam iść bez zadnej presji. Tak więc kwestia tego gdzie się trafii ale podstawa to się nie dać nękać wtedy jest szansa na to by sobie poradzić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-11-27 15:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Anita łeb trzyma wyrzej jak dupe z kierownikiem ma r... Wielka pani a taj naprawdę to totalne zero,myśli ze ma posadzkę to jej wszystko wolno
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-11-27 19:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje kiedyś była inna
zdjecie uzytkownika
nela77 - 2014-11-28 22:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chciałabym si dowiedziec co w tej firmie sie produkuje no bo jesli pościele itp to szwaczki potrzebuja a ja nią nie jestem i nie bede bo nie mam pojecia ale widze ze szukają operatów maszyn i na czym ta praca polega czy bez doswiadczenia jako szwaczka całkiem inny kierunek masz szanse tam na prace jedynie pozostaje mi operator maszyn czy cos takiego prosze napiszcie na czym polega praca na produkcji w tej firmie z góry dzieki
zdjecie uzytkownika
xxxc - 2014-11-29 10:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi sie tam podoba .wyplata super nawet jestem szwaczka.a kierowniczka super babka.
.ci narzekaja co pracowac sie niechce.
zdjecie uzytkownika
ddddddd - 2014-11-29 13:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam D Artagnan /The Musketeer z logistyki ludzie kierownika Dawida powiem ze byli elastyczni co do podwyżki i do euro palet itp.Człowiek Dawida Biedronka wszystkich owinął sobie wkoło palca dobrze ze się zwolniłem na mieście huczy o kierowniku Dawidzie ze urlopy tylko umie napisać nie wyrażam zgody. poz
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-11-30 10:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłem pracownikiem Dawida, to prawda o urlopach.Znałem tom wspaniałą trójkę, pracowałem trochę na jedynce i nie tylko.To co Dawid robił i się słyszy, to prawda.Czym więcej kierowników tym większy bałagan.Przegoń na kierownika???
zdjecie uzytkownika
1112lidka - 2014-11-30 17:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nela77 - 2014-11-28 22:58:14]:
Hej
Praca jak praca. jeśli jest potrzeba to przeszkolą cie( kursy szkolenia itp).A praca jest różna- pakowanie przygotowanie itd. mnóstwo możliwości.
zdjecie uzytkownika
gggff - 2014-12-02 14:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze w tym euro same romanse. Hehee
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-12-02 14:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracuje juz od ponad miesiąca na hali 17A w grupie A, powiem ze brygadzistka jest mila choć czasem potrafi podniesc glos, sama przywozi palety. Nie narzekam na prace ludzie są tam naprawdę mili i nie wytykają palcami nowych jak to niektorzy piszą
zdjecie uzytkownika
naita - 2014-12-03 11:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czego usuwasz telefon niech spotka się zemną taki bystry ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ffasf - 2014-12-04 11:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie pierwsza praca w EU i jak patrze to chyba wielka jedna pomylka.. Jesli mam umowe odnawialna z agen co tydzien (badz co miesiac) to kiedy moge zrezygnowac ?
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-12-07 16:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję tam ok. miesiąca,nie narzekam. praca jak praca za leżenie nigdzie nie płacą...brygadzista spoko,ludzie też całkiem znośni. pozdrawiam halę nr 16.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-12-16 10:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje już kilka lat w euro i nie jest tak zle jak tu niektorzy wypisuja. Trzeba tylko sumiennie pracowac. Fakt faktem wyplaty mogly by byc lepsze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-18 13:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na logistyce jest taki zgarbiony kierownik Dawid to jest ale burak
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-12-18 15:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-18 13:00:42]:
tak to prawda ze Dawid to burak a z nim kierowniczka Anita co ma romansik w pracy, tylko dziobaki sa dobrze traktowani
to wina Tuska sorki dawida
zdjecie uzytkownika
LALAMIDO - 2014-12-18 19:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAJWYŻEJ LOGISTYKA ...BO NA PRODUKCJI JEST TOTALNA PORAZKA I DO TEGO TE PYRY CO MAJA SIE ZA NIEMCOW..hahahaha..:)..A ROBIĄ ZA KILKA RAZY MNIEJSZE PIENIADZE NIZ BEZROBOTNY NIEMIEC-BIERZE ZAPOMOGI:)..WIEKSZOSC LUDZI KTORZY TAM PRACUJA TO BEZ MOZGI,A PRZYJMUJĄ PRZECIEŻ JAK LECI..BO KTO MADRY BY POSZEDL TAM PRACOWAC ZA TE GROSZE..:)
zdjecie uzytkownika
DANIEL - 2014-12-19 13:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Dawidzie coś by czas zmienić. Dziękujemy za prace i za kasę na zlecenie tak mogę pracować sąsiad za płotu.Prawda o kierowniku.Panie Bartku czy pan tego nie widzi może pan tego nie chce widzieć ALE TAM BAŁAGAN NIKT TEGO NIE WIDZI???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuroComfort?
Zadaj pytanie
x