Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuroComfort

Pracowałeś w firmie EuroComfort i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ffasf - 2014-12-04 11:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie pierwsza praca w EU i jak patrze to chyba wielka jedna pomylka.. Jesli mam umowe odnawialna z agen co tydzien (badz co miesiac) to kiedy moge zrezygnowac ?
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-12-07 16:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję tam ok. miesiąca,nie narzekam. praca jak praca za leżenie nigdzie nie płacą...brygadzista spoko,ludzie też całkiem znośni. pozdrawiam halę nr 16.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-12-16 10:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje już kilka lat w euro i nie jest tak zle jak tu niektorzy wypisuja. Trzeba tylko sumiennie pracowac. Fakt faktem wyplaty mogly by byc lepsze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-18 13:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na logistyce jest taki zgarbiony kierownik Dawid to jest ale burak
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-12-18 15:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-18 13:00:42]:
tak to prawda ze Dawid to burak a z nim kierowniczka Anita co ma romansik w pracy, tylko dziobaki sa dobrze traktowani
to wina Tuska sorki dawida
zdjecie uzytkownika
LALAMIDO - 2014-12-18 19:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAJWYŻEJ LOGISTYKA ...BO NA PRODUKCJI JEST TOTALNA PORAZKA I DO TEGO TE PYRY CO MAJA SIE ZA NIEMCOW..hahahaha..:)..A ROBIĄ ZA KILKA RAZY MNIEJSZE PIENIADZE NIZ BEZROBOTNY NIEMIEC-BIERZE ZAPOMOGI:)..WIEKSZOSC LUDZI KTORZY TAM PRACUJA TO BEZ MOZGI,A PRZYJMUJĄ PRZECIEŻ JAK LECI..BO KTO MADRY BY POSZEDL TAM PRACOWAC ZA TE GROSZE..:)
zdjecie uzytkownika
DANIEL - 2014-12-19 13:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Dawidzie coś by czas zmienić. Dziękujemy za prace i za kasę na zlecenie tak mogę pracować sąsiad za płotu.Prawda o kierowniku.Panie Bartku czy pan tego nie widzi może pan tego nie chce widzieć ALE TAM BAŁAGAN NIKT TEGO NIE WIDZI???
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-22 18:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan bartek r nie chce tego balaganu widziec,on wie tylko co to czerwone i zolte tzn maja byc czyste gasnice i prostowniki do ladowania wozkow widlowych no i palety maja ustawione byc prosto,on obstawiony jest ludzmi tzw dupochronami jak cos nie tak to zwolni i pokaze zawsze dyrektorowi ze to nie jego wina ale najwiekszy blad to trzymac ludzi co nie maja pojecia o rzadzeniu tzn anitka i dawidek, Dawidek sam nie odejdzie bo gdzie koles znajdzie taka robote bez szkoly kierowniczej a jak jego ludzie cos nabroja to sra w portki, on nie ma jaj zeby powiedziec ze nie ogarnia tematu, dyrektor nic nie wie co sie tam dzieje a menager wie tylko to co mu powiedza tzn malo pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bamber - 2014-12-22 21:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem widzialem i sie moge wypowiedziec na tej logistyce to sa same (usunięte przez administratora) panki terorysci . jeden garbus chodzi i sieje zament co pojecia o robocie nie ma tylko sie boi o posade swoja a ci dwoje co laza i grzebia po smietnikach tylko to dopiero para nie do przebicia anita.s i bartolini (usunięte przez administratora).na kierownika ;) pozdraiwam wszystkich nierobow;)
zdjecie uzytkownika
ciawa - 2014-12-22 21:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
simba dziadek i bobek pamietajcie oko zaurona na was patrzy;) wiec nie spac w tych regałach
zdjecie uzytkownika
bamber - 2014-12-22 21:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAZDEGO SZKODA ;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-23 15:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Bartek. R wszystkich wyzywa ze jada wózkiem za szybko bo jest 5 km na terenie zakładu a sam buraczyna jak wyjeżdża autem to mimo znaku 5 km [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż się kurzy
zdjecie uzytkownika
BOB ;) - 2014-12-24 00:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DO CZEGO TO DOSZŁO ZEBY NIEMIEC NAMI RZĄDZIŁ
zdjecie uzytkownika
GIENEK - 2014-12-24 00:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) w zieleni miejskiej potrzebuja menago do segregacji smieci podobno macie wprawe w zagladaniu po smietnikach mozecie sobie zabrac jednego chłopca na posyłki troszke garbaty ale daje rade auto ma duze teraz to mozecie alumunium na c maxa ładowac zawsze troszkesianka wpadniena lewo
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-06 15:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje wręczyć książki podstawy logistyki dla (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-08 21:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile chłopaki wyciągają na magazynie?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-01-09 22:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracuję w tej firmie 2 m-ce. jestem na rozładunku H.16 Praca 3 zmianowa. Płaca mogłaby być lepsza. Warunki pracy nie są złe. Brygadzista łukasz- super gościu,kierownik jest surowy i wymagający...
zdjecie uzytkownika
leszno - 2015-01-15 14:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wie ktoś może jak się nazywa kierowniczka pakowni
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-01-19 20:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-01-08 21:50:01]:
to zależy czy kierownik patrzy ;)
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-01-20 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak długo będziemy pisać wnioski urlopowe. kierownik logistyki ma to w pampie i pisze nie wyrażam zgody z uśmiechem dopisując na wnioskach akcja a samochodów niema ludzie mogli by mieć wolne rozmowa z nim niema sensu jedno i to samo potem dostaniesz lub byłeś na urlopie wymówki jak w przedszkolu gdzie tu rozsądek nie wiemy od czego jest (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-25 20:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt bo tak można się poczuć w tej firmie "nikim"...firma rozwijająca się czyim kosztem?...a kultura menagerów itp nie obowiązuje, mają w d...e pracownika, tylko gdyby nie ten szarak na samym dole to władza u góry by nie istniała, ale i tak jesteśmy nikim
zdjecie uzytkownika
król minety - 2015-01-27 22:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wam cos doradze , SPIER..... z tamtad to im sie oczy otworza troszkebo mysla zesa panami bo troszke władzy dostaliosły bez szkoły i pojecia opracy .... kiedy ten SIWY ŁEB zrozumie co sie tam dzieje , mam nadzieje ze bedzie juz zapozno !!!!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-01-28 10:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje 3 mce na 5 jest super
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: To było dawno.jak zawsze stres,itd.pracowałam parę lat i było ok.

Pytania:
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-01-28 10:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś powie nam czym mają służyć kontrole w nocy kadry bo nie wiemy poco chodzą oni sami nie wiedzą są zakręceni i nie wiedzą o co chodzi
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-01-28 20:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iza - 2015-01-28 10:44:33]:
chodzi o to by jak najwięcej ludzi złapać na fajce i zwolnić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuroComfort?
Zadaj pytanie
x