brak logo

EuroComfort

Leszno

Opinie o EuroComfort

Muniek 2015-06-26 18:36:43
pani A.P.z hali nr 5 niech lepiej zajmie się pracą a nie uganianiem za młodymi chłopakami bo co by na to powiedział jej partner który też pracuje w E.C.pewnie by mu się to nie spodobało
xxxxxxxxxxx 2015-06-26 22:31:17
M.N .i .T Cz powinieny się wstydzić że kryją tą żmije J P.ale nie stety drogie panie już wszyscy wiedzą kto kopie dołki pod kazdymi na hali.Jak się pewna pani o tym dowie a może juz wie to jej serce pęknie że najblisze jej osoby sa zaklamanymi ...........................brak słów na was i okreslenia.pozdrawiam i życzymy wam upojnej pracy na naszej zmianie.
i know who i am 2015-06-27 15:16:33
widzę,że atmosfera w pracy jak z bajki
Muniek 2015-07-01 19:23:14
ha ha ha Co niektórzy myślą że są bezkarni to się mylą Magdusia S.ma swoje też za uszami a jezyk ją bardzo mocno swędzi pozdrawiamy z hali nr.5
mysliciel 2015-07-20 10:15:06
Mam pytanie odnośnie EuroComfort i samej grupy Progres. Dlaczego są podpisywane takie umowy, jestem z miasta, dojazdy mi nie pasują. Zastanawiam się nad byciem magazynierem w EuroComfort i chciałem zrozumieć dlaczego umowy sa podpisywane tylko na tydzień. Czy koszty transportu są faktycznie darmowe, czy trzeba z wypłaty płacić swojej. Pierwszy raz spotkałem się z umową o pracę na tydzień, a nie mam zamiaru podpisywać umowy na tydzień i jeszcze 14 dni odpracowywać za darmo prawie. Na razie nie znam firmy wiec oceniam ja na dobrą, bo żadna firma nie zasługuje na niedostateczną jeśli wynagrodzenie przychodzi na czas.
pracownik gr. C 2015-07-21 15:48:54
Jestem pracownicą hali nr 16. Mogę powiedzieć,że na początku nie było lekko, praca dla kobiet jest ciężka ale trzeba wszystko przezwyciężyć. Atmosfera- jak dla mnie jest ok. Jednego dnia się wku....sz a drugiego jest super. Czasami trzeba liczyć na samego siebie,ale zazwyczaj pomagamy sobie. Jeden pracuje szybko, drugi wolniej jednak wiadomo każdy jest inny. Ogólnie ja jestem zadowolona. Kilka rzeczy można by było zmienić, ale patrząc na inne hale jak ludzie się nienawidzą i podkładają sobie "nogi" to my potrafimy współpracować ze sobą. Kierownik mógłby być milszy :)
2
xxx 2015-07-23 16:28:03
na hali nr 5 znowu afera. szkoda tylko, ze ciagle dostaje sie ludziom z produkcji, choc tak samo winne sa osoby od apollo. gdyby te drugie zajmowały sie swoimi obowiazkami to do zaistniałej sytuacji nigdy by nie doszło. zycze sobie i innym ze to sie w koncu zmieni i obie strony jednakowo za to odpowiedza. ci co zapie*r*dalaja sa badziej ukarani od tych co sobie wieczne pogaduszki urzadzaja i strach co do niektorych podchodzic widzac ich niezadowolenie gdy przerywa sie ich WAZNE ROZMOWY- mowa tu o jednej pani, ktorej wszyscy maja juz dosc. pozdrawiam pracujacych z hali nr 5
1
glogow 2015-07-30 12:58:10
jak się nie podoba, to prywatnym sobie śmigaj! albo stopery w uszy!
Kutulu 2015-08-12 01:03:21
P.Ł. nowy kierownik dh13 to dno.Zastrasza pracowników ,słucha planktonu takiego jak M. czepia się o pierdoły,bo A. z kontroli jakości mu jakiś głupot nagadała.
1
pracownik 2015-08-12 19:04:15
Na halach duszno, kobiety mdleją, wiatraki wyłączone, światła też, żeby energii było mniejsze zużycie. Paranoja jakaś. Niech tym za biurkiem lepiej klime wyłącza i zobaczą jak to jest.. A najlepiej jednego z drugim dać na 8 godzin na produkcję.. Na górnych halach istne piekło, 17a.
1
Kutulu 2015-08-14 07:07:18
Dawno tu nie zagladalem i widze ze ktos podszyl sie pod moj nick.Prosze moderatora o usuniecie tego posta.Dziekuje
aladyn 2015-08-30 18:05:54
Największa kaszana w jakiej pracowałem Przełożenie w dawid brygadzista zagarnięci z kryminału warunki straszne połowa pracy w nocy i weekendy zarobki liche wywalają dyscyplinarnie za wyjście na fajkę plują na prawo pracy BHPowiec to jakiś psychpata któremu maży gnanie się ludzi do roboty ten najbardziej pluje na polskę i jej prawa tuszuje wypadki które sam powoduje gnaniem ludzi do pracy
Po zatym strasznie śmierdzi od niego koleś kompie się raz w miesiącu
3
anika 2015-08-30 20:12:45
zawsze przed wysłaniem aplikacji do firmy sprawdzam opinie na jej temat w necie. znalazłam ogłoszenie, że szukają referenta ds. przygotowania produkcji. wymagania raczej standardowe: wykształcenie średnie, znajomość niemieckiego, oferują stałą umowę. po przeczytaniu opinii mam wątpliwości co do atmosfery panującej w firmie.
3
pracownik 2015-09-09 08:35:24
praca w biurze różni się od pracy na produkcji, jest spoko, pamiętaj, że ludzie tworzą atmosferę w pracy, wydaje mi się, że część opinii jest przesadzona
Lusia 2015-09-29 23:16:04
Zawsze zastanawiam się skąd w ludziach tyle jadu.. I po komentarzach tutaj mam śmiały wniosek, że w większości negatywne opinie piszą pracownicy fizyczni. Ja sama przepracowałam lata na stanowiskach magazynowych czy na hali, ale nigdy nie krytykowałam z góry pracowników biurowych. To bez sensu, kiepsko się tak nastawiać.
adi 2015-12-12 12:10:28
praca spoko ale kierownik z16 to koszmar
inga 2015-12-12 15:13:29
@adi ale z kierownikiem można sobie na pewno poradzić, na przykład ignorując pewne sytuacje. Szukają teraz specjalistów ds. przygotowania produkcji, więc i kierownika nie zamierzam się bać :)
laila 2016-01-19 13:50:05
Witam
Czy są przyjęcia Eurocomforcie?
Jak wygląda praca do kobieta jakie są stanowiska oprócz szwaczek i czy osoby bez doświadczenia mają szanse na pracę?
Prosze o odpowiedz
karolina 2016-01-23 20:40:23
@laila niestety nie widzę, by EuroComfort szukał teraz kogokolwiek do pracy, choć może na innych stronach są oferty. Wydaje mi się, że nie mają problemu z zatrudnianiem kobiet, firma nie dyskryminuje chętnych.
laila 2016-01-25 09:39:25
Karolina dzięki za odpowiedź, widziałam na innym portalu ogłoszenie,że szukają operatorów maszyn stąd moje pytanie.
slonko 2016-01-27 09:11:03
Praca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdro dla hali 16 i 18 -magaz.bloki.
1
bambi 2016-02-01 19:10:02
Chciałbym mało zarabiać. Na którą halę złożyć CV/życiorys. Bardzo mi zależy na sponiewieraniu. Mam już dość życia na poziomie.
nikt 2016-02-04 20:00:47
to zgłos sie do mnie mało zarobisz a ile przyjemnosci
anita 2016-02-05 15:44:47
Pozdrawiam kadrę nieudolną i ich decyzje
1
Monia 2016-02-08 11:39:05
Możesz powiedzieć mi coś więcej o tym o czym mówisz anita? bo póki co z tego co widze to gadasz jakieś półsłówka, aby tylko zniechęcić uczciwych ludzi do pracy ;/
oki 2016-04-09 22:25:05
wiele takich osób niestety pojawia się nie tylko tutaj ale i mówi o tym otwarcie w pracy. Szkoda tego bo nie jest tak źle. Szukają teraz człowieka do kalkulacji
alojs 2016-05-12 17:49:15
Oprócz tego stanowiska @oki, poszukują również kogoś do przygotowania produkcji, zarobki ponad 2000
szwaczka 2016-05-18 22:10:16
czytam opinie i strach sie zatrudnić,już kiedyś przerabiałam ambitne kierwniczki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szwaczki które napierniczają normy z kosmosu a potem się dziwią ze normy wciaz podnoszą
6
MagdaS+ 2016-06-03 23:09:14
Ile można zarobić na tej firmie jak tapicer?
kurq 2016-06-24 19:19:25
czy w takim razie targety są realne do wyrobienia obecnie? ciekawe czy z typowego stanowiska na produkcji u was jest szansa awansować wyżej po jakimś czasie
pracownik 2016-07-06 16:56:01
Witam pracowałam tam w zeszle wakacje. Trafiłam najpierw na 5 podobno najgorsza halę z czym kompletnie się nie zgodzę. Ludzie z mojej zmiany bardzo w porządku co prawda trzeba było zasowac ale nikt nie mówił ze będzie lekko. Co do ludzi to nie było takiej sytuacji żeby dali mnie na jakąś maszynę pierwszy raz i wymagali ze będę pracować na niej jak Stary pracownik. Po miesiącu przenieśli mnie na 16. Ten kto układa tam plan pracy jest niepowazny. Stwarza tam chaos. I dlatego zawszze Ta Hala się nie wyrabia. Pieniądze fakt faktem najnizsza krajowa Ale wypłacona CO do złotówki i w terminie.
edr 2016-07-06 17:43:09
@kurq wiesz co wydaje ze mi sie ze wszedzie jest mozliwosc awansu
slonko 2016-07-07 09:44:42
Teraz z h16 wszyscy żałują,że brakuje P.Banaszaka-nowe zmiany wprowadziły chaos a nowi pseudo kierownicy są nieudolni......
2
zuzia 2016-07-07 09:47:15
ja bym njie narzekała na firmę która bezpłatny dowóz pracowników zapewnia, takie benefity trzeba doceniać
Ktos 2016-08-26 00:45:13
Brygadzistka Michalina z h5 zostawiła męża żeby się puścić z Dominikiem B. Hahaha przecież to gowniarz który ma 22 lata. Jak ona jest naiwna! I niech lepiej pilnuje swoich obowiązków a nie znika po korytarzach z nim żeby się pieprzyc. Ten zakład schodzi na psy. A ludziom odwala na dekiel
2
edr 2016-08-27 19:07:11
ojej przecież to forum o pracy również pracodawcy nie wiem czy warto pisać tu o zyciu prywatnym innych ludzi to przecież ich sprawa jest nie uważasz?
ara 2016-09-01 13:47:13
niektorzy chyba nie maja swojego zycia i zyja tylko plotkami z zycia innych osob, nie wiem to chyba zazdrosc.
Adg 2016-09-02 08:45:43
Jakie plotki jak to wszystko prawda.!!!
3
mareczka 2016-09-02 10:15:25
co powiecie o obecnej rekrutacji na stanowisko Specjalista ds. Kalkulacji? w sumie nic lepszego chyba w LEszenie się chyba nie trafi, ale czy to jest nadal jeszcze aktualne? bo różne plotki krążą, a sama oferta wygląda atrakcyjnie i ludzie dobrze o firmie na mieście mówią
Oczko 2016-09-13 18:36:49
Praca w Euro nie jest zła bynajmniej nie była do momentu wprowadzenia zmian na hali 16 kiedy nastały radykalne zmiany poprzez wprowadzenie kierowników zmianowych i liderów. Rozumiem zasobem ludzkim może dysponować ten kto się zna na danej pracy i tym czym dana hala produkuje a tu nagle przychodzi jeden tzw czop i myśli że wszystkie rozumy pozjadał. Mowa tutaj o panu D który porusza się jak wolny elektron i zgrywa wielkiego kierownika. Co on na tej hali w ogóle porabia odebrać telefon i podpisać wniosek urlopowy każdy umie wiec do miotły go zagonić a nie trzymać nieroba. Ale rozumiem znalazł się tu nie przypadkiem bo działa jak czopek na hemoroidy i pewna osoba to co chce to wszystko wie oczywiście nie za darmochę profity z tego ma. I jeszcze coś powrót pana T. Banaszaka musi nastać bo inaczej 16 nie ma bytu.
4
Oczko 2016-09-13 19:19:14
Zuzia jak by nie było darmowego dojazdu to firma nie istnieje
1
meta 2016-09-13 20:53:36
A wiecie czy oferta pracy na specjalistę ds. kontrolingu jest jeszcze aktualna? Sam posiadam odpowiednie doświadczenie, a na stabilną pracę można u nich spokojnie liczyć. Dbaja o sowich pracowników. Dzięki
Kudłaty 2016-09-16 17:49:38
Tomek Banaszak wracaj i zrób tam porządek z nimi
1
Monia 2016-09-16 19:19:24
Z tego co wiem to do Leszna pojawiło się dodatkowe ogłoszenie, wydaje się bardzo fajne, Specjalista ds. Kontrolingu zarabia niezłe pieniądze, ale trzeba mieć trochę rozwagi, wiadomo że praca nie jest łatwa, jednak kontrolowanie innych może być trudne
pr, grupy A h 17A 2016-09-17 13:54:28
No a co powiedziecie na temat mechaników? Bo mnie cos doszło ze niektórzy to sa naprawdę nieźle ziółka, zamiast naprawiać maszyny to podrywają pracownice :
1
nick 2016-09-17 17:01:52
@pr, grupy A h 17A to, że podrywają, to chyba nie świadczy o tym, że są ziółkami? :)
Susa 2016-09-19 15:35:07
Cóż to się wyprawia na tej hali 16 nowy manager i kolejny nominowany na "kierownika zmianowego " kolejny nierób który tylko umie odebrać telefon czyżby hala 16 miała być zastąpiona pracownikami z 20 na to wszystko wskazuje. Panie D.... weź pan się na prawdę do roboty bo ja Cię obserwuję i zastanawiam się kto na ciebie daje wynagrodzenie i to za pewne nie małe. Weź przykład z pana Przemka człowiek wyuczony na maszynach zastępował godnie byłego kierownika Banaszaka nie najgorzej mu idzie praca na wózku a ty co ledwo łazisz wręcz bym powiedział że jesteś chyba tak zmęczony życiem że te giry wleczesz. Wiecznie siedzisz w telefonie łapiesz pokemony czy może na fb sprawdzasz kto dał lajka pod twoim zdjęciem. To że na nockach przesiadujesz na hali 20 to każdy już wie i widzi a przecież twoje stanowisko to hala 16 ale wiadomo ciągnie wilka do lasu. Ale w sumie się nie dziwię że tak chodzisz bo przecież ile można siedzieć przed monitorem i patrzeć na tapetę bo przecież i tak nic w tym komputerze nic nie robisz. I przestań straszyć co niektórych utratą pracy bo pamiętaj kij ma dwa końce i z dwóch równo bije Lub też pan Bóg chodzi powoli każdego zadowoli nawet i mnie.
3
0w 2016-09-19 21:50:44
ja to się podrywaniem nie przejmuję, uznaje to za komplement, tym bardziej chętnie odpowiem na wasze aktualne ogłoszenie o prace na stanowisko Specjalista ds. Kontrolingu w Lesznie bo bardzo atrakcyjne warunki uważam
Ona 2016-09-23 17:42:49
Pracowałam trochę czasu i trzeba stwierdzić, że praca nie jest fizycznie wykańczająca. Dużo zależy niestety gdzie się trafi i jakie ambicje mają brygadziści pod względem wydajności (w końcu mają premię, pracownicy od upodobań brygadzisty mogą też dostać, ale różnie z tym jest). Niestety w tym zakładzie bywa, że przyjmując się do pracy na jakieś stanowisko niekoniecznie po kilku miesiącach dalej będziesz je wykonywał- wszystko zależy od potrzeby danego działu. Zarobki mimo wszystko na nasz region nie są najgorsze i do tego dochodzi darmowy dojazd. Podsumowując praca jak praca, nigdzie nas nie posadzą wszystko zależy od ambicji pracownika. Mnie osobiście nie podobała się zmianowość, pracowanie na wspólny wynik grupy nie mając nic z tego. Reszta do przyjęcia, ale było minęło i już bym tam nie wróciła.
anchi 2016-09-23 17:48:18
W końcu zatrudnienie chociażby na specjalistę ds. kontrolingu jest na pewno oplacalne, ale ciekawi mnie jednak czy wypłata jest adekwatna do powierzanych obowiązków, wiecie może? Dobre stawki to podstawa zadowolenia, a skoro warunki finansowe są odpowiednie to najważniejsze.
Zostaw swoją opinię o EuroComfort - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort