Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuroComfort

Pracowałeś w firmie EuroComfort i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-04-05 02:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co najważniejsze chce się tam iść bez zadnej presji. Tak więc kwestia tego gdzie się trafii ale podstawa to się nie dać nękać wtedy jest szansa na to by sobie poradzić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HS - 2015-04-05 02:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ile chłopaki wyciągają na magazynie?
zdjecie uzytkownika
madness - 2015-04-12 14:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HS - 2015-04-05 02:17:55]:
ale czego ile wyciągają? pensji? zaczynasz on 1750 brutto + 10% premii regulaminowej. Jak masz uprawnienia na wózki to masz 1900 brutto + 10% a później to już zależy jak się spisujesz i do jakiej roboty Cię rzucą
zdjecie uzytkownika
d.w - 2015-04-14 11:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-11-04 17:31:24]:
Swieta racja zajmijcie sie swoimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie to sa tak podli ze szkoda gadac a od Lucji to sie odczepcie malo razy wam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ratowala i stawala za wami to jest smieszne dlaczego ten kto pisze nie stanie przed nia i nie powie jej to prosto w twarz wypisywac glupoty to potraficie Lucja jest dobrym brygadzista i jeszcze bedziecie zalowac tego co piszecie naszemu kierownikowi tez smarujecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba czysta zazdrosc inaczej nieda sie tego okreslic skad ta nienawisc sie bierze jeden drogiego to by w lyzce wody utopil w Polsce to pszydalaby sie wojna i powybijac ta cala cholote moze wtedy by bylo inaczej po prostu brak slow .D.W
zdjecie uzytkownika
MARCIN16 - 2015-04-22 02:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka jest atmosfera i wiecie więcej informacji o hali nr 12
zdjecie uzytkownika
e... - 2015-04-26 08:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
16 nie jest zła tyko czasami kierownik humoru nie ma ale do przeżycia , roboty pełno i nie lekkiej którą wykonują kobitki ale atmosfera między ludzmi w miarę spoko.mam nadzieje że dam radę
zdjecie uzytkownika
uty - 2015-04-28 19:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARCIN16 - 2015-04-22 02:50:11]:
atmosfera spoko, praca tez. polecam!
zdjecie uzytkownika
Tłumacz - 2015-04-29 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d.w - 2015-04-14 11:41:03]:
Ciekawe czy kierownik tej zacnej firmy wie kto na niego donos napisał i podkładał mu świnię pozdrawiam M i Ł
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-04-30 15:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
staram się o pracę w tej firmie jako magazynier operator wózka widłowego .Na jakie zarobki mogę liczyć oraz jaka praca ,uprawnienia na wózki posiadam
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-04-30 15:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa kwalifikacyjna bardzo profesjonalna
zdjecie uzytkownika
pracownik Gr C - 2015-05-02 07:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może Pani Ł.D. przestanie w końcu podszywać się na forum pod dzielnego walecznego broniącego honoru Ł...i kierownika ,bo to jest śmieszne wszyscy wiedzą że podszywasz sie pod niego te twoje proste puste teksty każdy zna, kierownik ma klasę której tobie niestety brakuje!Ciekawe czy dzielny M.D wie że wypisujesz takie bzdury, kto wie może niedługo się dowie!
zdjecie uzytkownika
AKa - 2015-05-09 02:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bo suchy i pusty jak kij bambusowy jest, co sie dziwisz?!?!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-03 21:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi się podoba, trzeba tylko dostosować aspiracje do kwalifikacji i mieć wyjebane na wszystko i robić swoje
zdjecie uzytkownika
nanwa - 2015-06-05 19:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie stanowiska na które można aplikować to nie byle jakie stanowiska. Nawet w tej chwilii można się zatrudnić jak Administrator Sieci a wiadomo jak to jest z tym stanowiskiem. Jak ktoś jest dobrym Administratorem to raz a porządnie zrobi robotę to później nie musi się o sieć całą martwić i może się poobijać.
zdjecie uzytkownika
Braven - 2015-06-09 21:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami ludzie piszą głupoty, a bo tu męczą, tu krzyczą, tu coś... Pracowałem tam pewny okres czasu, pierwszego dnia fakt faktem szkolenie wygladało tak 'idz i rób to co oni" dobra trudno. Lecz nie jest tak że przełożony drze jape na każdego (u mnie hala 16), jeśli masz coś zrobić to to zrób, a jeśli ktoś patrzy cały czas się podpierać zamiast pracować to potem są narzekania bo o kierownik to mnie opierdziela. pokaż że umiesz coś zrobić, przykładaj się a przełożony będzie Cie traktował z szacunkiem i będzie z Tobą rozmawiał normalnie. Tak jest wszędzie.
Praca nie jest zła, chociaż na dłuższą metę może być męcząca, zmiany i dużo fizycznie, ale jako tymczasowy punkt zaczepienia jest okej. 4/6
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-06-26 18:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy już wiedzą kto pisał te wszystkie donosy na Łucje były to obłudne fałszywe żmije które miały chyba za dobrze na hali a teraz robią takie obrzydliwe rzeczy ale kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada trzeba być wredną świnią zeby tak się zachować te osoby wiedzą o kim mówię
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-06-26 18:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani A.P.z hali nr 5 niech lepiej zajmie się pracą a nie uganianiem za młodymi chłopakami bo co by na to powiedział jej partner który też pracuje w E.C.pewnie by mu się to nie spodobało
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2015-06-26 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
M.N .i .T Cz powinieny się wstydzić że kryją tą żmije J P.ale nie stety drogie panie już wszyscy wiedzą kto kopie dołki pod kazdymi na hali.Jak się pewna pani o tym dowie a może juz wie to jej serce pęknie że najblisze jej osoby sa zaklamanymi ...........................brak słów na was i okreslenia.pozdrawiam i życzymy wam upojnej pracy na naszej zmianie.
zdjecie uzytkownika
i know who i am - 2015-06-27 15:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę,że atmosfera w pracy jak z bajki
zdjecie uzytkownika
Muniek - 2015-07-01 19:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha Co niektórzy myślą że są bezkarni to się mylą Magdusia S.ma swoje też za uszami a jezyk ją bardzo mocno swędzi pozdrawiamy z hali nr.5
zdjecie uzytkownika
nieważne... - 2015-07-15 20:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzyłam w te opinie , które przeczytałam i skusiłam się na pracę w tejże firmie.
Pierwszego dnia wszystko super a już pozniej sie zaczelo..
atmosfera okropna, praca monotonna...
Ludzie wyśmiewają nowo przyjętych i obgadują cię stojąc naprzeciwko ciebie .
niektorzy wyrywają ci materiał z rąk , chamsko się odnoszą, nie chcą się podzielić czymś ( materialem potrzebnym do pracy - musisz sam sobie przynieść) a pozniej biorą od ciebie a sami sobie nie przyniosą i robią to z premedytacją żeby cię ośmieszyć.
Nie mają pojęcia o dobrej organizacji pracy , jeśli chcesz zrobić coś żeby produkcja szła sprawniej- krzyczą na ciebie !
Ktoś kto wziął sie z niewiadomo kąd - przychodzi i mówi że źle coś robisz chociaż inni potwierdzą że robisz dobrze ale ten ktoś dalej niszczy to co zrobiłeś bo upiera się , że jednak robisz to źle.
Wytrzymałam zaledwie kilka dni.
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie ! Ktoś śmiał się, że najniższa krajowa po przepracowaniu większości sobót - jeśli nie masz normalnej umowy o pracę to rzeczywiście tak jest... Jedynym plusem tej firmy jest garstka ludzi któzy szanują innych chcoiaż oni sami mają smutne miny ... nie idźcie tam jeżeli nie musicie .
Nie idźcie tam jeśli nie musicie !
zdjecie uzytkownika
mysliciel - 2015-07-20 10:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie EuroComfort i samej grupy Progres. Dlaczego są podpisywane takie umowy, jestem z miasta, dojazdy mi nie pasują. Zastanawiam się nad byciem magazynierem w EuroComfort i chciałem zrozumieć dlaczego umowy sa podpisywane tylko na tydzień. Czy koszty transportu są faktycznie darmowe, czy trzeba z wypłaty płacić swojej. Pierwszy raz spotkałem się z umową o pracę na tydzień, a nie mam zamiaru podpisywać umowy na tydzień i jeszcze 14 dni odpracowywać za darmo prawie. Na razie nie znam firmy wiec oceniam ja na dobrą, bo żadna firma nie zasługuje na niedostateczną jeśli wynagrodzenie przychodzi na czas.
zdjecie uzytkownika
pracownik gr. C - 2015-07-21 15:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownicą hali nr 16. Mogę powiedzieć,że na początku nie było lekko, praca dla kobiet jest ciężka ale trzeba wszystko przezwyciężyć. Atmosfera- jak dla mnie jest ok. Jednego dnia się wku....sz a drugiego jest super. Czasami trzeba liczyć na samego siebie,ale zazwyczaj pomagamy sobie. Jeden pracuje szybko, drugi wolniej jednak wiadomo każdy jest inny. Ogólnie ja jestem zadowolona. Kilka rzeczy można by było zmienić, ale patrząc na inne hale jak ludzie się nienawidzą i podkładają sobie "nogi" to my potrafimy współpracować ze sobą. Kierownik mógłby być milszy :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon dostałem 2 dni po złożeniu CV, było kilkanaście osób miła pani rozmawiała ze mną musiałem powiedzieć o sobie na podstawie cv,
Pytania: gdzie poprzednio pracowałem, dlaczego tam nie pracuję, czy się zajmowałem, czy się uczę, (miałem urlop dziekański na studiach) pytała czy planuję wrócić,
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-23 16:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na hali nr 5 znowu afera. szkoda tylko, ze ciagle dostaje sie ludziom z produkcji, choc tak samo winne sa osoby od apollo. gdyby te drugie zajmowały sie swoimi obowiazkami to do zaistniałej sytuacji nigdy by nie doszło. zycze sobie i innym ze to sie w koncu zmieni i obie strony jednakowo za to odpowiedza. ci co zapie*r*dalaja sa badziej ukarani od tych co sobie wieczne pogaduszki urzadzaja i strach co do niektorych podchodzic widzac ich niezadowolenie gdy przerywa sie ich WAZNE ROZMOWY- mowa tu o jednej pani, ktorej wszyscy maja juz dosc. pozdrawiam pracujacych z hali nr 5
zdjecie uzytkownika
glogow - 2015-07-30 12:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cxccc - 2015-03-27 09:53:13]:
jak się nie podoba, to prywatnym sobie śmigaj! albo stopery w uszy!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuroComfort

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuroComfort?
Zadaj pytanie
alert