logo MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Legnica

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

ele 2014-10-23 13:38:37
Jak wygląda praca w niemczech jako elektryk (zakwaterowanie,jaka wypłata,cz pracuje sie ujednego pracodawcy czy "skacze po firmach)będe wdzięczny za odpowiedż
2
Wacław 2014-10-27 22:07:20
Witaj Panie Ele. Nie będę się rozpisywał. Odpowiem tylko na twe pytania oceniając od 1 do 5. Zakwaterowanie 5, a czasem z gwiazdką. Wypłata na czas dziesiątego(tutaj mogą być tylko poślizgi bankowe). Czy u jednego pracodawcy. Hmm, to pytanie jest trochę śmieszne dla mnie, ale wygląda tak. Podpisujesz umowę tymczasową. Zostajesz wysłany na jakąś budowę i wykonujesz pracę dla niemieckiej firmy. Jeśli jesteś rzeczywiście elektrykiem i radzisz sobie z językiem, to możesz czasem dłużej zabawić w jednym miejscu. Najkrócej pracowałem dwa miesiące na jednej budowie. Coś więcej Cię interesuje pisz śmiało, choć z czasem na szybką odpowiedź może być różnie. Pozdrawiam
Wacław 2014-10-27 22:10:46
Witaj Panie Harpun. Ostra nazwa. Potwierdzam. Firma jest w porządku. Każdy problem da się z Nimi rozwiązać, ale bez nerwicy. Nie skaczę, nie namawiam, bo będzie mniej pracy dla mnie, ale na pewno MR Job polecam.
2
Wacław 2014-10-27 22:20:22
Oj pracowniku, pracowniku. Spotkałem już wielu narzekaczy przy wspólnej pracy na budowach w Europie. Muszę tutaj przyznać, że w 99 %ach, ktoś kto nie chce pracować i nastawia się na cuda, sam naraża się na rozczarowanie. Firma MR JOB działa na typowych zasadach szukając dla nas prac tymczasowych. Nie mogę nic złego powiedzieć na ich temat. W życiu różne problemy wyskakują, ale trzeba każdemu dać czas i szansę na ich rozwiązanie.
Wacław 2014-10-27 22:27:45
Witaj a co dokładnie chciałbyś wiedzieć Panie Pol? Każda budowa, a raczej niemiecka firma, do których zostajemy oddelegowani, jest inna. Napisze ktoś same plusy, a potem trafi do złych ludzi i musi poczuć się gorzej. Tak do działa. Jeśli chodzi o MR JOB są w porządku.
Wacław 2014-10-27 22:30:44
Pięknie napisane. Popieram
Paweł 2014-10-28 06:09:05
Witam wszystkich zainteresowanych. Pracuję w firmie MR JOB 3 miesiąc. Jak dla mnie wszystko jest tak jak powinno być. Wypłata zawsze na czas, warunki mieszkaniowe na 5+, kontakt z biurem o każdej porze, na prawdę dbają o pracowników i interesują się czy wszystko jest ok. Kiedy nie jest to natychmiast starają się to poprawić.
1
ele 2014-10-29 21:02:32
Czyli kwatera za darmo a jak wygląda sprawa dojazdu Polska-Niemcy i kwatera praca czypracuje sie tylko z Niemcami czy mozna pracowac we dwóch w parze,ile wychodzi na godz(po podatku)?.Z góry dzięki za odpowiedz.
Wacław 2014-10-31 19:48:48
Dokładnie tak. Sprawami organizacji i kosztami mieszkań zajmuje się i pokrywa firma MR JOB. Jak dla mnie mieszkania na dobrym, a czasem wysokim poziomie. Co masz na myśli dojazd? Pierwszy i ostatni z danego kontraktu jest płatny* po okazaniu rachunków. Inne przejazdy, czyli urlopy i nagłe wypady do kraju płacimy sami. Tak samo z użytkowaniem prywatnego auta. Pracujemy przeważnie w grupkach od dwóch w górę. Niemniej jednak to bardzo się zmienia, bo to nie przedszkole i różne zadania można otrzymać. Ja obecnie pracuję sam i nie narzekam. Komunikacja w języku niemieckim jest jak najbardziej przydatna. Dobrze odczułem, jak oceniali i traktowali osoby nie umiejące się porozumieć. Czemu jednak się dziwić. Każdy dzisiaj patrzy na zysk i nie ma instytucji humanitarnych wspomagających nas elektryków. Jednak proszę bez wielkiego strachu, bo firma nie wyślę kogoś samego na pożarcie. Wśród pracowników polskich zawsze będzie osoba ze znajomością języka niemieckiego. Co do płac. Hmm, ciężka sprawa. To nie moja sprawa i wydaje mi się, że na forum nie powinienem tego podawać. Zaryzykuję. A różnie to wychodzi, ale na pewno 8,5 do 9,0 Euro na konto za godzinę na początku wpływało. Podatki bardzo to zmieniają i trudno się czasem doliczyć. Odrobinę (a szkoda, że nie dużo) zależy także od umiejętności, doświadczenia i języka. Ale tu kłamstwa w CV szybko wychodzą. Spotkałem takich super elektryków, a po kilku dniach sam zadawałem im pytania, co oni tu robią i jaki mają zawód, bo na prądach to widać, że się nie znają :-). Pozdrawiam Ciebie i wszystkich czytających. PS: nie zapłacili mi za podawanie tych danych, a szkoda hihihi. :-)
gosc 2014-11-18 18:15:04
Z tego co wiem to pracuje sie na polskim zusie a podatki płaci w Niemczech,którą klase podatową sie otrzymuje?kto załatwia meldunek i klase podatkową,firma czy trzeba samodzielnie?Z tego co wiem to pierwsza klasa podatkowa jest najlepsza a przy 6-tej duzo zabierają.
Gregorian 2014-11-18 19:31:42
Po przeczytaniu wszystkich opinii . Mr JOB Firma którą tak naprawde my zatrudniamy zeby nam znalazla prace pilnowala platnosci zalatwiala noclegi zalatwiala sprawy urzedowe. Niektórzy w swoich opiniach po jakichs zgrzytach wybuchaja na forum i mowia ze Mr Job jest BE . A tak naprawde pracuja tam ludzie ktorzy w natloku spraw zapominaja czegos zalatwic ,czy popelniaja bledy . Ja osobiscie pilnuje zeby zatrudniona przezemnie firma (formalnie to ja jestem ich pracownikiem? czego sie nie robi zeby ominac przepisy) dopelniala swoich obowiazkow , przypominam sie zadaje pytania itp itd , i wszystko w naszej wspolpracy gra jak w zegarku . pensjonat dostalem nie podobal mi sie to zalatwili nastepny i teraz jestok , wyplaty na czas i czego tu wiecej chciec? Ze troche malo sie zarabia to tylko szczegol dodaj do swojej godzinowki pensjonat za ktory placa (juz lepiej za godzine) dodaj zalatwianie wszystkich urzedowych spraw (musial bys brac wolne zeby osobiscie zalatwic).
Wszystkim ktorzy narzekaja nie wiem o co chodzi tak naprawde .
daszek 2014-12-27 22:23:40
no właśnie a jak z tymi noclegami, ktoś ma jakieś pozytywne doświadczenia? ogólnie jakie są plusy tej agencji i czym się ona różni na plus od innych których pełno na rynku? przydałaby się tez informacja ile miesięcznie prowizji zabierają do siebie, możecie mi takich dokładnych informacji udzielić tutaj na forum?
Mr Bzdur 2015-02-02 15:30:49
Dokładnie, firma sama nabija sobie pozytywne komentarze, rzecz w internecie powszechna. Nie czytajcie tych bzdur pogadajcie z prawdziwymi ludźmi którzy z nimi współpracowali.
1
gregorian 2015-02-22 20:48:37
Diety? ale w innych agencjach z diety trzeba oplacic sobie hotel i moze jej zabraknac i dolozyc z wynagrodzenia a i tu jeszcze wyjazdy na kontrakty i zjazdysa refundowane do 60 euro
Don 2015-03-10 21:14:57
Witam
Chciałem sie zapytać jak wygląda praca spawacza TIG MIG tzn, jakie są realne zarobki, warunki mieszkalne? Czytam te komentarze ale nikt jasno nie objasni jak to wygląda.
kiko 2015-06-05 21:48:55
Witam orientujecie sie jaka umowe oferuja w niemczech na pracownika produkcju=i polska czy niemiecka?
Byly_pracownik 2015-06-08 09:17:58
Witam, dostałem informację że przeciw MRJOB jest szykowany pozew zbiorowy. Udało mi się uzyskać jedynie informację że prowadzi to jakaś duża kancelaria Wrocławska.(usunięte przez administratora) Bardzo proszę o jakiś kontakt do tej kancelarii.
6
Gregorian 2015-06-26 18:15:10
Pozew zbiorowy ? Byłych pracowników ? Chcą odszkodowań za to że dano im pracę na jasnych i czytelnych warunkach , czy też jest jakiś inny powód ?? Objaśnij mi bo może o czymś niewiem i tak będę dalej u nich pracowal w nieświadomości ?
3
Widzacy 2015-07-10 12:56:24
Nie wiem jak u nich tj. w MRJOB, ale na rynku są oferty z noclegami które zapewnia agencja/firma i dodatkowo płacą diety od 20 do 40 paru euro na tydzień. Nie ma diet czyli ktoś kaskę zawija .... -:)), życie.
Nie mówię już, że oferują umowy o pracę niemieckie/legalne - żadnego kiwania ... -:). wszystko opłacane w niemczech i nabywasz, po pół roku pełny socjal niemiecki.
szukającyWniemczech 2015-07-31 19:04:13
Wybiera się Ktoś na początku września do Gernsheim na magazyn MyToys???
Jeśli tak to proszę o kontakt.
1
ktosiek 2015-08-04 10:04:42
ja się wybieram do Gernsheiim dlaczego pytasz?
szukającyWniemczech 2015-08-04 10:50:30
Pytam bo jeśli doszłoby to do skutku to może udałoby się jakiś wspólny transport ustalić. Jestem z ok.Katowic.
włóczykij 2015-11-16 22:04:37
Witam ja moge opisac swoje doświadczenia z firmą. Współpracuje z nimi od pół roku. I jedno co moge pozytywnego powiedzieć o firmie to to że wypłata jest zawsze 10. Z zaliczkami różnie bywa teoretycznie mają być wypłacane do 25 każdego miesiąca ale chyba tylko raz zdarzyło sie że rzeczywiście pieniądze były na koncie w tym dniu. Poslizg około 2 dni przy wypłacie jeżeli ma się konto walutowe i winnym banku niż chyba ING. Płaca na początku wydaje sie być niezła bo jeżeli ktoś zna niemiecki(do testu z języka niemieckiego zaraz wróce :D)to dostaje 11,60 na godzine (w pierwszej klasie podatkowej to około 9 euro na ręke). Zakwaterowanie owszem bezpłatne. I teraz minusy współpracy z tą firmą. Zaczne od zakweterowania. Firma dysponuje zawrotnym budżetem na pracownika, za dzień jest to 12,50 euro. No jak ktos nie wie to warunki za takie pieniądze nie sa rewelacyjne. Ale to moja subiektywna opinia. Test z języka niemieckiego :D. No to jest żenada. Jak jest gniazdko, jak powiedziec że jest sie chorym, jak powiedziec ze auto mi sie zepsóło. I to wystarczy. Znam osoby które spisywały sobie fonetycznie odpowiedzi na te pytania i dostały prace. Jak to wygląda później na budowie można sobie wyobrazić :D. Ja mam to nieszczęscie że mówie płynnie po niemiecku, a że nie mam sumienia odmawiac służe za tłumacza i lidera grupy 10 polaków za co oczywiście nie dostaje żadnej gratyfikacji od firmy. Kiedy przedstawiłem sytuacje opiekunce z firmy i powiedziałem że fajnie by było jakbym dostał chociaz minimalną podwyżke i zmiane stanowista z elektromontera na lidera, to pani powiedziala ze nie musze nikomu nic tlumaczyc i zebym powiedzial niemieckiemu przelozonemu ze nie bede tego robil bo mi za to nie zaplaca to juz mi rece opadly. Sprawa klasy podadkowej. No jezeli ktos nie zna niemieckiego to zycze powodzenia. Do urzedu meldunkowego trzeba isc samemu w godzinach pracy bo urzedy sa czynne do 17 masymalnie. O ile w duzych miastach zdarza sie ze sa druki albo pracownicy polskojezyczni o tyle w malych trzeba radzic sobie samemu. Co ciekawe obowiazek meldowania nie jest obowiazkiem w niemczech a tylko w firmie. Co wiecej jezeli nie za,eldujesz sie w ciagu 7 dni za kazdy dzien zwloki placisz 50 euro! Majac umowe niemiecka za kazdy dzien przysluguje dieta. Wysokosc diet dziennych to około 40 euro. W tej firmie tego nie ma. Urlopy to tez ciekawa sytucja. Za kazdy miesiac przepracowany naleza sie 2 dni. Ja w swojej półrocznej karieże zostałem oszukany czy umyślnie czy nie szczeże nie wiem za każdym razem gdy byłem na urlopie. Mając 4 dni urlopu notorycznie płacone mam za 2. Na rozliczeniach miesięcznych nie ma podanych ilości dni urlopowych wykorzystanych i niewykorzystanych wiec ciezko sie polapac a pani ksiegowa nie za bardzo chce rozmawiac :D No a teraz wisienka na torcie. Skladki ZUS płacone w polsce podatki płacone w niemczech. Niby wszystko ok. Problem w tym ze skladki zus naliczane sa ze sredniej krajowej. Czemu tak jest nie mam pojecia poniewaz zarobki sa co najmniej 2 razy wyzsze. To zutuje na pozniejsza emeryture no i oczywiscie na ewntualne zwolnienie:D. Ogólnie firma wypłacalna i jaknajbardziej polecam mniej ambitnym jak i tym którzy słabo znaja niemiecki oraz tym którzy chca wyjechac do pracy w niemczech z jak najmniejszym wkladem własnym. Reszcie polcem jednak poszukanie pracy w niemieckich firmach albo w firmach oferujacych niemieckie umowy. W razie pytań służe pomocą. O ile oczywiście firma nie zarząda usunięcia posta. Pozdro ten co powłóczy kijem
4
waldi 2015-11-18 18:41:34
Mam pytanie.Ile godzin roboczych jest na dniowke,jak w soboty?jak dojazdy do pracy.Mysle o podjeciu tam pracy.Będe wdzięczny za odpowiedź.
waldi 2015-11-18 18:46:24
Mam pytanie.Ile godzin roboczych jest na dniowke,jak w soboty?jak dojazdy do pracy.Mysle o podjeciu tam pracy.Będe wdzięczny za odpowiedź.(to pytanie do Włóczykija)
MR JOB 2015-11-19 10:35:12
Witam, informuję że w MR JOB jest możliwość otrzymania dodatku za bycie liderem grupy, proszę opisać ww. sytuację i przesłać do działu organizacyjno-prawnego e-mail: dop@mrjob.pl , wówczas przeanalizujemy dla Pana zasadność takiego dodatku.
zgagak 2015-11-23 21:06:32
Witam jak można rozwiązać umowę o pracę z MR JOB HR SUPPORT SPZ O.O bardzo proszę o szybką odpowiedż i interwencje.Pozdrawiam.
2
włóczykij 1 2015-11-26 17:28:37
jak mogę się z Tobą skontaktować
RESIEKU 2015-11-26 21:29:31
Witam mam zamiar podjąć współpracę z tą agencją jako elektromonter,czy możesz mi podać więcej informacji na meila / beataleszek32@wp.pl
mrcairoo 2015-12-26 12:42:46
pracowałem w tej firmie dwa miesiące jeśli chodzi o godziny to jest standard 40 na tydzień chcesz szczegółów napisz na maila marek.opara@gmail.com a jeśli chodzi o dojazdy do pracy to jest tak że powyżej 12km jest jakiś zwrot niewiem dokładnie ja miałem do pracodawcy 6,7 km i jeździłem autobusem miejskim bilet miesięczny na wszystkie środki transportu opłacony z mojej kieszeni 52 Euro no i jeszcze jedna sprawa meldunek samemu numeru Steuer ID nie mam do tej pory rozliczenie pensji z szóstej grupy podatkowej
mrcairoo 2016-01-16 10:52:31
ja się uważam za fachowca ale jeśli chodzi o wypłaty to wszystko o czasie ale gdy po wypłacie trzeba było coś wyjaśnić to pani odpowiedzialna za pracowników oddelegowanych zawsze po dziesiątym brała wolne by uniknąć wyjaśnień jak by nie było innych pracowników w momencie kiedy im nie jestem potrzebny bo już tam nie zagoszczę to na ostatnią pensję czekam półtora miesiąca i nadal,
jeszcze jedno o numerze steuer ID zapomnijcie jeśli sobie go sami nie załatwicie meldunek terz bo to od tego zależy czy go dostaniecie czy nie wszysko w waszych rękach ze strony firmy żadnej pomocy do końca roku rozliczenie z szóstej grupy podatkowej powodzenia
spaw 135 2016-01-16 11:07:05
witam moze ktos cos powiedziec na temat pracy jako spawacz w tej agencji czy ktos pracował bo mam chec tam uderzyc
mrcairoo 2016-01-16 11:25:53
jak ty mieszkałeś w jakimś pensjonacie to może ci wystarczą takie warunki bo pensjonat to mi się kojarzy z czymś do bani a to rzekome załatwianie spraw urzędowych przez firmę to też nie prawda wszystko na waszej głowie i jak tobie wystarcza 1200 euro pensji to masz niską wartość swojej osoby pracujesz za marne grosze zagranicą kosztem różnego rodzaju wyrzeczeń np. rozłąka z bliskimi to jest bardzo ważne coś wiem na ten temat pracowałem w kilku miejscach w Europie i jesteś zdany sam na siebie albo jesteś samotnym człowiekiem i żyjesz sam dla siebie. Szanuje ludzi którzy znają swoją wartość tyle to elektrycy zarabiają w Polsce w delegacji pod warunkiem że znają się na swoim fachu
1
Gregorian 2016-01-22 00:57:05
Pensjonat -- widzę że nigdy nie byłeś w żadnym niemieckim pensjonacie ! Już wolę pensjonat od hotelu ( umeblowany pokój 30m2 + łazienka + mała kuchnia + internet 10Mb/s) Czy to jest do bani ??
Załatwianie spraw -- musiałem się zameldować i tylko to !!
za 1200€ nie ruszyłbym swojej wielce szanownej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za granicę - bo w polsce miałem 1000 . Rozłąka -- tak to jest duży problem .
Elektrykiem nie jestem
Gregorian 2016-01-22 01:06:38
Taaaak - byłem na kontrakcie w Szwecji . Też miały być diety -Owszem były ale-odjęli za zakwaterowanie + za załatwienie spraw urzędowych + za posiłki -śniadania miały być gratis (śniadanie kosztowało w przeliczeniu 60-65 pln )
Przyjechałem po miesiącu ciężkiej pracy i pierwszej wypłacie ok. 2200 pln !!!
Na razie w tej agencji nie mam żadnych problemów i oby tak dalej !!
mrjob 2016-01-27 08:54:06
W kwestii sprostowania, nie mamy i nie mieliśmy kontraktów w Szwecji, zatem "Gregorian" raczej doszło do pomyłki.

Wynagrodzenie w wysokości 2200 zl owszem występuje ale w Polsce.

W na kontraktach w Niemczech przy założeniu pracy przez cały miesiąc oraz I klasy podatkowej, kształtuje się w przedziale 1400-2500 euro (w zależności od ilości godzin)- jest to kwota netto tzn. na rękę po odliczeniu podatku, ubezpieczenia.

pozdrawiam
mrjob 2016-02-03 15:22:15
Zgodnie z ustawą:" Art. 15. 1. Pracownik tymczasowy w okresie wykonywania pracy na rzecz pracodawcy użytkownika nie może być traktowany mniej korzystnie w zakresie warunków pracy i innych warunków zatrudnienia niż pracownicy zatrudnieni przez tego pracodawcę użytkownika na takim samym lub podobnym stanowisku pracy."
zatem stawki wynagrodzeń pracowników zatrudnionych w PL, ustalają bezpośrednio firmy dla których wykonywana jest praca tzn. Pracodawca Użytkownik.
1
Krzysiek328 2016-02-13 17:41:44
Moja opinia nie będzie pozytywna. Wszystko załatwiane na warjackich papierach,bardzo wiele niedomówień, których brak w umowie nie jasne warunki mieszkaniowe jak i brak konkretnych prac na dłużej niż kilka dni.
Przegonili mnie przez połowę Niemiec za pracą a w końcu z dnia na dzień zerwanie kontraktu dodam, że po 2 tygodniach i wycieczce po Niemczech bez grosza przy duszy zostałem na lodzie w obcym kraju.Warunki na placach budowy organizowanych przez tę firmie nie mieszczą się w żadnych normach.Polecam tylko ludziom o mocnych nerwach i szukającym wrażeń.
krzysiek328 2016-02-13 17:47:20
sam musisz załatwić meldunek ale musi być zgoda właściciela mieszkania inaczej jesteś w 6ej
mrjob 2016-02-15 08:56:29
Na wstępnie chciałbym zwrócić uwagę, że MR JOB nie organizuje bezpośrednio pracy w zakładzie na terenie Niemiec . Nie jesteśmy firmą podwykonawczą. Naszym zadaniem jest zatrudnienie i udostępnienie pracowników chętnych do pracy, posiadających wymagane kwalifikacje, zgodnych z zapotrzebowaniem PU (Pracodawcy Użytkownika).
Za bezpośrednią organizację pracy (w miejscu pracy) odpowiedzialna jet dana Firma na Terenie DE. Jeśli natomiast występują jakiekolwiek problemy, zachęcamy Pracowników do informowania nas o tym (za pośrednictwem opiekuna/ do Działu organizacyjno-prawnego DOP), wówczas wyjaśniamy wszelkie niedociągnięcia.
Co do zerwania kontraktu: naszym zadaniem jest zapewnienie ciągłości zatrudnienia dla naszych pracowników, zdarza się ze kontrakty trwają krócej, jednak wówczas organizujemy kolejny kontrakt. Jeśli W Pana przypadku doszło do nieprawidłowości, proszę opisać sytuację i zgłosić do nas droga mailową na adres: dop@mrjob.pl
krzysiek328 2016-02-15 12:45:51
no własnie na początku obiecali ,że oni załatwiają kwaterę ciebie nic nie obchodzi
kwatera załatwiona ale zgody właściciela niema. Potem druga kwatera ale jak powiedziały kobiety z mr job to nie my oragnizowałysmy teraz to mieszkanie,niestety zgody tez nie bylo. Skoro się umawiam że załatwiam to załatwiam a nie czaruje.
Markopolo 2016-04-15 10:40:45
przyzwyczaić?
gregorian 2016-04-19 16:15:59
Proszę o ponowne przeanalizowanie tego co napisałem . W szwecji pracowałem przez inną agencję pracy A NIE MR JOB !!
gregorian 2016-04-19 16:22:12
Pensjonat w którym mieszkasz ma obowiązek zgłosić twój pobyt który jest logicznie wyrażeniem zgody ,a TY masz obowiązek niezaleznie od tego się zameldować Wg prawa na bawarii w ciągu 14 dni )
gregorian 2016-04-19 18:44:22
Jaśko podaj choć jedną nazwę takiej firmy bo nie mogę takiej znależć !?
Na takie "fajne" warunki jak mi piszesz to chętnie zmienię agencję.
Tomasz 2016-08-15 16:41:34
Jest oferta od nich na elektromontera.Mam pytanie do kogos kto był jakie są zarobki na łape na godz,czy trzeba mieć swój środek transportu,czy wysyłają pojedynczo czy kilku do Niemiec?
JZ 2016-10-11 14:25:50
Witam serdecznie. Czytając niektóre opinie myślałe że wszedłem na inną firmę. Wiadomo, każdemu może się trafić jakiś niewypał. Mój komentarz oczywiście dotyczy moich odczuć i dośwoiadczeń z MR Job, a dokładniej jej filarami, czyli Paniami które pracują w firmie.
Pani Aneta, gdyż z nią najczęściej mamy kontakt jest naprawdę wzorem dla pracowników na tym stanowisku w innych firmach. Nie ukrywam, że kilka ich przeżyłem. Zawsze było coś, coś co nie pasowało w funkcjonowanoiu kadr. Kontaktu z pracownikami. Pomocy. Tutaj jest zupełnie inaczej. Pani Aneta naprawdę odłoży zaległą pracę ażeby wysłuchać i pomóc. Wzór!!! Oczywiście nie odbiega od pozostałych z pewnością koleżanek, ale znam z imiona jeszcze tylko Panią Martę. To samo można powiedzieć. Nawet jak wybrzydzałem z mieszkaniem to pomogła i coś znalazła. Firma to firma. jak w zegarku wszystko musi zatrybiać. Tak myślę jest tam. Wypłaty, chorobowe, dokumentacja, wszystko co jest dla pracowników istotne bez zarzutów. Firma godna polecenia! Super kontakt!
Szefie, gratulacje takiego zespołu, gdyż to te Panie maja także swój wkład, że jesteśmy z Wami. Pozdrawiam .
2
paweł 2016-10-11 14:26:13
Hej, a wiadomo coś o nowych ofertach pracy? Nie ukrywam, że dobrze by się bylo załapać.
1
tom 2016-11-11 00:29:32
Zgadzam się z ta opinią. Pracuje w tej firmie juz Od dobrego roku. Wypłata na czas i wszystko sie zgadza. Wszystkie panie na czele z panią Aneta sa w porzadku. Moge tylko polecic.
tom 2016-11-11 22:52:00
Zgadzam się z ta opinia. Pracuje u nich juz od ponad roku. Wyplata zawsze na czas. Wszystko w porzadku. I wszystkie panie za czele z pania Aneta sa ok. Moge tylko polecic.
2
Zostaw swoją opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej