brak logo

Den Hartogh Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Den Hartogh Polska Sp. z o.o.

admin 2015-10-29 06:58
Jak wygląda atmosfera pracy w firmie Den Hartogh Polska Sp. z o.o. ? Trudno jest pracować czy zespół jest zgrany i pomocny? Twoja opinia jest ważna!
nick 2016-06-29 11:36
pełna katastrofa!
Joo 2016-07-04 09:13
Zero zgrania, grobowa cisza i szepty przydupaskow!
zatrudniona 2016-07-14 23:15
płacą podobnie jak w kato. generalnie nie polecam ze względu na to, że szefostwo nie wie czego chce.
słoma z butów i prostactwo wystaje na każdym kroku. dużo szumu wokoł siebia haha hihi, żal kilku fajnych osob , które tam zostały.
zatrudniona 2016-07-14 23:17
grzecznie mówiąc, niektóre zachowania lecą pod paragrafy.
Kontener 2016-08-31 23:01
Niestety to prawda
luki 2016-09-19 18:05
witam,

dostałem propozycje pracy jako dyspozytor, może ktos cos wiecej powiedzieć jak sie tam pracuje i czy warto w ogole rozważać przyjęcie sie tam ?
slonzok 2017-01-21 17:36
i co pracujesz tam czy Cie juz wyrzucili z hukiem?
trucking 2017-03-01 22:33
ludzie niekompetentni sa tam na wysokich stanowiskach i probuja zarzadzac oddzialem. wyrazy wspolczucia dla tych, ktorzy nie zasluguja na takie traktowanie. trucking manager dalej miesza. przynajmniej odpoczynek od pewnej pani nieznajacej sie na zartach zostal zaznany.
zele 2017-03-01 22:35
jako dyspozytor, w zabrzu ? napisz jak sie pracuje mze mi sie kiedys uda.
Robert 2017-04-07 16:26
Dziadostwo
nick 2017-06-08 12:32
7 Dla chętnych podjejmujących pracę w DH. napiszę parę myków które stosuje ta firma. Zaproszą Cie na spotkanie ładnie pieknie potem jedziesz na tydzień na kurs który kończy sie podpisywaniem dokumentów ( cyrografu) to znaczy. Bierzesz odpowiedzialność za sprzęt ADR kaski rękawice itp. Na sam koniec szkolenia podpisujesz zobowiazanie na 311 Euro z klauzulą, że DH może wypowiedzieć umowę bez podawania przyczyny ( szajs) . Oczywiście jak im się nie spodobasz dają wypowiedzenie kurierem. Podsumowujac. Uważajcie na nich. Jeśli chodzi o rozliczenie końcowe niestety ale sprawa moja trafiła do sądu i Inspekcji Pracy ( dadzą Ci na odchodne 600zł resztę kradnął) . Jesli ktoś lubi tracić swoje pięniązki i jest łosiem co da się nabrać na ich bajeczki serdecznie polecam. Popytajcie na parkingach abbasadorów tej firmy ( nie spotkałem się z pozytywną opinią ) powiem tak... Oszusty, złodzieje i kłamcy !!! taka jest ogólna opinia o tej firmie.
Zostaw swoją opinię o Den Hartogh Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Den Hartogh Polska Sp. z o.o.